• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 20:18:26 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 20:18:26 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by Katarameno
[Today at 17:27:02]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[Today at 15:09:50]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[Today at 14:46:20]

Αιτήσεις Ορκωμοσίας ΤΗΜΜΥ...
by Mr Watson
[Today at 09:55:52]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 07:09:33]

H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426728
Total Topics: 31712
Online Today: 250
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 54
Guests: 152
Total: 206
JoHn!
tzortzis
fivosfivos1
MASV
kkotsopo
jojos
vaggelisx
athena_apo
Pakapis5
Zaxarenia
nchatzo
kakousios
gkougeor
anastasis_sid
Νικη
hoo2
dimopoul
Pumpakos
XristosGakidis
antontsiorvas
user182
GeorgeChri
georsoti
Fraser
efthmakr
Nikikouss
mariia
Pcsc
DimitrisKouk
stefpapa21
evitzv
papaloui
drimagm
superkolios
ggalamat
aachmet
dorapangeiou
chatzikys
idchatzi
socang
victoria
ellimoschou
waterfall101
kouf
AristeidisM
bigmort
Chr1sgr
ඞ
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Τεχνικά Θέματα > Περί Υπολογιστών... > Hardware > Κάρτες Γραφικών (Moderators: chatzikys, PolarBear) > ATI/AMD - Νέες Κάρτες γραφικών.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: ATI/AMD - Νέες Κάρτες γραφικών.  (Read 5726 times)
madmetal
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: ATI/AMD - Νέες Κάρτες γραφικών.
« Reply #15 on: June 03, 2007, 17:10:35 pm »

Quote from: Viktor on June 03, 2007, 14:23:05 pm
$40.000.000 έχουν ρίξει στο Killzone 2 και ακόμη δεν τελείωσαν. Πολλές ταινίες του Hollywood έχουν γυριστεί με λιγότερα...

τι σχεση εχει το playstation με τους υπολογιστες?
η αναπτυξη του Killzone 2 για playstation τροφοδοτει τον χωρο των υπολογιστων?
και σου ξαναλεω.. η μεγαλυτερη κατασκευαστρια GPU ειναι η Intel και εχει την μιση αγορα οποτε η αγορα δεν στηριζεται στους gamers..
οπως και κορυφαιους επεξεργαστες δεν φτιαχνει η Intel και AMD αλλα και Motorola , TI , IBM , κλπ..
64bit , HT , dual core , on die cache καμια απο αυτες τις τεχνολογιες δεν αναπτυχθηκε για gaming και κυριως για windows..
ηρεμα και απλα..

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
madmetal

View Profile
« Reply #16 on: June 03, 2007, 17:11:29 pm »

Quote from: madmetal on June 03, 2007, 17:10:35 pm
$40.000.000 έχουν ρίξει στο Killzone 2 και ακόμη δεν τελείωσαν. Πολλές ταινίες του Hollywood έχουν γυριστεί με λιγότερα...

και σου ξαναλεω.. η μεγαλυτερη κατασκευαστρια GPU ειναι η Intel και εχει την μιση αγορα οποτε η αγορα δεν στηριζεται στους gamers..
οπως και κορυφαιους επεξεργαστες δεν φτιαχνει η Intel και AMD αλλα και Motorola , TI , IBM , κλπ..
64bit , HT , dual core , on die cache καμια απο αυτες τις τεχνολογιες δεν αναπτυχθηκε για gaming και κυριως για windows..
ηρεμα και απλα..

με λιγα λογια οι υπολογιστες δεν ειναι x86 cpu και directX ..

την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Viktor
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #17 on: June 03, 2007, 18:02:35 pm »

Quote from: madmetal on June 03, 2007, 17:11:29 pm
Quote from: madmetal on June 03, 2007, 17:10:35 pm

ηρεμα και απλα..

με λιγα λογια οι υπολογιστες δεν ειναι x86 cpu και directX ..

Το PS3 είτε σου αρέσει είτε όχι ανήκει στην αγορά των υπολογιστών. Όπως και όλες οι υπόλοιπες κονσόλες εχει board/cpu/gpu/memory που κατασκευάζονται από τις ίδιες εταιρίες που υπάρχουν στα pc. O Cell sto PS3 κατασκευάζεται από την ΙΒΜ, ενώ το RSX(gfx) κατασκευάζεται απο την nVidia. Κι αν θες πάμε και παραπέρα στο XBOX 360 με powerpc CPU με 3 cores, κατασκευής IBM και Xenos(R500) από την ΑΤΙ. Αν οι κονσόλες του σήμερα ήταν παιχνιδομηχανές για παιδάκια, δεν θα τις έβρισκες στο Πλαίσιο... αλλά στο Jumbo  Grin Και btw, η Sony είναι η πρώτη μεγάλη εταιρία που στηρίζει το Linux, βάζωντας 100% official support για Linux(Yellow Dog, Ubuntu, Fedora Core) στο PS3.
Αλλά για χάρη της συζήτης, ας υποθέσουμε ότι το Κillzone και το PS3 δεν έχουν καμία σχέση με τους υπολογιστές.

http://www.gamespot.com/news/6162532.html

$27.000.000 για το Crysis, game που θα κυκλοφορήσει μόνο για PC.

Τώρα όσον αφορά το επιχείρημα ότι η Intel έχει τη μισή αγορά, στηρίζεσαι σε απόλυτους αριθμούς πωλήσεων και όχι σε απόλυτα οικονομικά μεγέθη. Μια κάρτα γραφικών έχει κατά μέσο όρο 200 euro; Και πολύ λίγα λέω. Ένα integrated graphics chip πόσο κοστίζει...; Αν λάβουμε υπόψη τα τελικά έσοδα, σαφώς η Intel ικανοποιεί ένα μέρος της αγοράς που δεν ενδιαφέρεται για τα γραφικά, η μερίδα του λέωντος όμως ανήκει σε nVidia/ATI, αφού ικανοποιούν το 60% των καταναλωτών, που δεν πληρώνουν 20 και 30, αλλα 200-600 euro το κομμάτι.

Μιας και ανέφερες μια σειρά από τεχνολογίες που θεωρείς ότι δεν έχουν καμία σχέση με multimedia εφαρμογές(λέμε τώρα), θα σου παραθέσω μια πολύ μεγαλύτερου οικονομικού μεγέθους που έχει να κάνει 100% με τα games, μιας και είναι ο επεξεργαστής του PS3.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cell_microprocessor

$400.000.000 έριξαν ΙΒΜ, Sony και Toshiba από κοινού, για την ανάπτυξη ενός τεχνολογικού διαμαντιού που είναι ειδικά σχεδιασμένο για multimedia εφαρμογές. 256 GIGAFLOPS peak performance σε floating point operations και 60 GIGAFLOPS σε double.
madmetal

View Profile
« Reply #18 on: June 03, 2007, 22:42:43 pm »

Quote from: Viktor on June 03, 2007, 18:02:35 pm

τα ξερω ολα οσα λες απλα η ζωη του υπολογιστων δεν ειναι μονο x86...
και τα games δεν ειναι ο πυρηνας των υπολογιστων..
ποσο πιο απλα να το πω?

!video spam aoua!
Viktor
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #19 on: June 03, 2007, 23:11:38 pm »

Σίγουρα δεν είναι μόνο x86, ο Cell δεν είναι x86 και είναι ότι πιο πρωτοποριακό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να διαφωνούμε στο πόσο σημαντικά είναι τα games, πιστεύω όμως να συμφωνείς, ότι το μοναδικό πλεονέκτημα που έχουν τα Windows σήμερα απέναντι στα Linux, είναι η συμβατότητα με τα παιχνίδια και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Τα Linux είναι πολύ πιο σταθερά, είναι πιο ελαφριά δίνοντας έτσι περισσότερο χώρο για επιδόσεις, δεν απειλούνται από ιούς καθώς αυτοί γράφονται για Windows και κυρίως, είναι δωρεάν. Κι όμως, όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί τα Windows ενώ μόνο μια μικρή πλειοψηφία επιλέγει τα Linux. Και ακόμη κι αυτή η μειοψηφεία, κάνει partition... Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της αξίας του gaming στην αγορά από αυτήν;
madmetal

View Profile
« Reply #20 on: June 03, 2007, 23:20:08 pm »

Quote from: Viktor on June 03, 2007, 23:11:38 pm
Σίγουρα δεν είναι μόνο x86, ο Cell δεν είναι x86 και είναι ότι πιο πρωτοποριακό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να διαφωνούμε στο πόσο σημαντικά είναι τα games, πιστεύω όμως να συμφωνείς, ότι το μοναδικό πλεονέκτημα που έχουν τα Windows σήμερα απέναντι στα Linux, είναι η συμβατότητα με τα παιχνίδια και ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Τα Linux είναι πολύ πιο σταθερά, είναι πιο ελαφριά δίνοντας έτσι περισσότερο χώρο για επιδόσεις, δεν απειλούνται από ιούς καθώς αυτοί γράφονται για Windows και κυρίως, είναι δωρεάν. Κι όμως, όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί τα Windows ενώ μόνο μια μικρή πλειοψηφία επιλέγει τα Linux. Και ακόμη κι αυτή η μειοψηφεία, κάνει partition... Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της αξίας του gaming στην αγορά από αυτήν;

καμια σχεση..
με οικονομικους ορους αν μια εταιρεια κανει lock-in στην αγορα μετα δεν βγαινει..
το lock-in το εκανε η microsoft στην δεκαετια του 90 και ειναι δυσκολο τωρα να αλλαξει η κατασταση..
Microsoft software carries a high level of vendor lock-in, based on its extensive set of proprietary APIs. Their degree of lock-in combined with their market share has made them subject to a number of antitrust lawsuits

επισης αν δεις ολους τους game servers ειναι linux gaming servers..
το lock in ειναι πολυ δυνατο για να σπασει..

!video spam aoua!
Viktor
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #21 on: June 04, 2007, 00:01:58 am »

Με δουλεύεις ρε αγορίνα; Σου είπα ακριβώς το ίδιο πράγμα... "καμία σχέση" και μετά λες τα ίδια και τα γενικοποιείς; Πες το "lock-in" ή όπως αλλιώς σου αρέσει, η ουσία είναι ότι games και όποιες άλλες εφαρμογές γράφονται στο API των Windows, πράγμα που έγραψα από την αρχή αυτού του thread και έσπευσες να διαφωνήσεις.
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #22 on: June 04, 2007, 04:38:10 am »

Τώρα όσον αφορά το επιχείρημα ότι η Intel έχει τη μισή αγορά, στηρίζεσαι σε απόλυτους αριθμούς πωλήσεων και όχι σε απόλυτα οικονομικά μεγέθη. Μια κάρτα γραφικών έχει κατά μέσο όρο 200 euro; Και πολύ λίγα λέω. Ένα integrated graphics chip πόσο κοστίζει...; Αν λάβουμε υπόψη τα τελικά έσοδα, σαφώς η Intel ικανοποιεί ένα μέρος της αγοράς που δεν ενδιαφέρεται για τα γραφικά, η μερίδα του λέωντος όμως ανήκει σε nVidia/ATI, αφού ικανοποιούν το 60% των καταναλωτών, που δεν πληρώνουν 20 και 30, αλλα 200-600 euro το κομμάτι.

Στο περίπου. Τουλάχιστον σήμερα onboard της Intel έχουν ελάχιστα συστήματα. Ακόμα και τα άτομα που καν δεν ενδιαφέρονται για κάποια κάρτα γραφικών στην ουσία πέρνοντας έτοιμα συστήματα αγοράζουν και μια κάρτα τουλάχιστον των 100 euro. Και αυτός είναι και ο μεγαλύτερος αριθμός καθώς είναι ουσιαστικά η "μεσαία" αγορά. Και στην περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για γραφικά θα δώσει περισσότερα απο 200 euro ( 350+ ) για να χρησιμοποιήσει τις λειτουργείες τελευταίας γενειάς.

Και στο κάτω κάτω της γραφής αν ένας σχεδιαστής αγοράσει μια κάρτα των 10.000 euro ένα net cafe θα αγοράσει 40 κάρτες των 300 euro. Δεν είναι μόνο ο σχεδιαστής που σκεύτεται επαγγελματικά αλλά και ο ιδιοκτήτης ενός Ιντερνετ cafe. Και για να είμαστε και σωστοί ένας γραφίστας θα κρατήσει την κάρτα για 4+ χρόνια ? Ενώ ένα net cafe θέλει αναβαθμίσεις κάθε χρόνο, γιατί αλλιώς οι πελάτες θα πάνε στον απέναντι που έφερε τα νέα μηχανήματα με DX10 υποστήριξη.

Άρα όντως τα έσωδα των εταιριών από ότι φένεται προέρχονται από τον χώρο του gaming. Και τεχνολογίες που φευγουν εκτός του χόρου αυτού σε μερικά χρόνια θα είναι εντώς. Οπότε οι επενδύσεις σε τέτιους χώρους είναι κατεπέκταση επενδύσεις στον χώρο του gaming.

We can be a nation that believe in war,
And still tells the world that we don't.
Let the flag for hypocrisy fly high from every pole
We're a little bit country, and we're a little bit rock n' roll
Issle
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: June 04, 2007, 04:51:00 am »

Παρεπιπτόντως, τι παίζει με την νέα κάρτα της ATI ( 2900XT 512 MB) νέα benchmarks την δείχνουν καλύτερη από την Nvidia 8800 GTS 640 MB ?

Shocked Undecided Huh

http://www.dailytech.com/ATI+Radeon+HD+2900+XT+Performance+Benchmarks/article7043.htm

We can be a nation that believe in war,
And still tells the world that we don't.
Let the flag for hypocrisy fly high from every pole
We're a little bit country, and we're a little bit rock n' roll
Viktor
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #24 on: June 04, 2007, 14:52:28 pm »

Κάποια games θα τρέχουν καλύτερα στη μία και κάποια στην άλλη. Είναι βέβαια πολύ νωρίς ακόμα από άποψη drivers, οπότε θα δείξει. H 2900XT έχει και HDMI για Blu-Ray κλπ. Από την άλλη, η κάρτα της ΑΤΙ τρώει 200-230 watt σε stock ρυθμίσεις, την στιγμή που μια 8800 GΤΧ δεν ξεπερνάει ποτέ τα 175 watt και η GTS ακόμα λιγότερα. Επομένως μια 8800(GTX ή GTS) σου αφήνει μεγαλύτερο περιθώριο για overclocking, την στιγμή που η 2900XT μπορεί να μην σου αφήνει και καθόλου. Επίσης, το SLi της nVidia είναι κάτι στο οποίο μπορείς να βασιστείς για upgrade. Προσωπικά έχω δει με SLi 8800 GTX, βελτίωση στο 3dMark06 από τα 11.2xx points, στα 168xx. To Crossfire, μέχρι και τις x1900 έχει αποδειχτεί τρελή πατατιά...
Αν το ψάχνεις για μια κάρτα, όποια και να πάρεις θα είσαι ικανοποιημένος imo. Αν θελήσεις αργότερα να βάλεις και δεύτερη ή αν είσαι Linuxakias, με κλειστά μάτια nVidia.
« Last Edit: June 04, 2007, 15:02:16 pm by Viktor » Logged
CyberCaesar

View Profile
« Reply #25 on: September 06, 2007, 22:59:35 pm »

Open-source drivers από την AMD

Φαίνεται ότι η AMD προσπαθεί να βρει φίλους στην open source κοινότητα αφού ανακοίνωσε σήμερα νέους drivers για Linux μαζί με πλάνα για να γίνουν open-source. Οι νέοι drivers θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στον τρέχων μήνα μαζί με το νέο Catalyst 7.9 και θα προσθέσει υποστήριξη για τις ATI Radeon HD 2000 για Linux καθώς και άλλες βελτιώσεις που αφορούν τις επιδόσεις. Επιπλέον η AMD έπιασε την ευκαιρία του συνεδρίου για τον Kernel που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα για να ανακοινώσει τις προθέσεις της να προχωρήσει σε άνοιγμα του κώδικα των drivers της.

Η AMD σκέφτεται να δουλέψει με προγραμματιστές της κοινότητας για τη δημιουργία 2D καθώς και 3D drivers για το σύνολο των Radeon chipsets, ενώ θα υπάρχει και το απαραίτητο documentation ώστε ο καθένας (με τις απαραίτητες γνώσεις) να μπορεί να δημιουργήσει έναν driver από την αρχή.

www.digitalnews.gr

Αντε καλα παμε...

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
pmousoul
Guest
« Reply #26 on: September 06, 2007, 23:15:56 pm »

Τόσο καιρό περιμένω...

ΥΓ. : Αν και οι drivers που βγάζουν οι παίδες της κοινότητας open-source δεν είναι άσχημοι! Κατ' ακρίβεια είναι καλύτεροι από τους Proprietary που βγάζει η ATI/AMD...
madmetal

View Profile
« Reply #27 on: September 06, 2007, 23:40:27 pm »

οι κανουριοι οδηγοι της AMD σπερνουν..
ειπαμε AMD ... Wink
αντε να δουμε και τα επομενα βηματα..

!video spam aoua!
marauber

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #28 on: September 06, 2007, 23:50:22 pm »

Για δείτε και στο www.phoronix.com. Αυτοί ξέρουν καλύτερα από όλους τι συμβαίνει. Το πρόβλημα με τους drivers της ΑΤΙ δεν είναι τόσο ότι δεν είναι open-source ή ότι δεν ανανεώνονται συχνά ή ότι δεν είναι και τόσο γρήγοροι. Είναι ότι δεν υποστηρίζουν πολύ συχνά χρησιμοποιούμενα πρότυπα, όπως το ΑΙXGL (χωρίς αυτό το Beryl πολύ απλά δεν λειτουργεί!). Αν δεν κάνω λάθος και η καινούργια έκδοση απλά κινείται στο ίδιο πάνω-κάτω μοτίβο...
Λάθος έκανα!

Από όσο ξέρω οι open-source drivers της ΑΤΙ καλοί είναι, αλλά δεν υποστηρίζουν κάρτες παραπάνω από την 9200 (αρχαία δηλαδή)!! Το project για τις R400/R500 (δηλαδή την Χ σειρά) είναι ακόμη σε alpha έκδοση με πολύ δρόμο για βελτίωση μπροστά του.

Η ΑΤΙ μέχρι τώρα έλεγε πως είχε πρόθεση να ανοίξει τον κώδικα των drivers της στο ευρύ κοινό αλλά δεν μπορούσε να το κάνει λόγω συμφωνιών με άλλες εταιρίες και τεχνολογιών τους που χρησιμοποιούσε μέσα στους drivers. Δεν ξέρω τι έγινε και δεν υπάρχουν πλέον νομικά κολλήματα. Πάντως πάω στοίχημα πως σωστό/λειτουργικό driver από την ΑΤΙ για την X1000-Χ2000 σειρά δεν πρόκειται να δούμε πριν το τέλος του χρόνου...
το μετάνιωσα Cheesy
edit: Για δείτε και εδώ. Το AIXGL πάει για τον επόμενο μήνα, αλλά φαίνεται πως τα άλλα ζητήματα πάνε πολύ καλά! Πολύ καλά νέα δηλαδή.
« Last Edit: September 06, 2007, 23:55:41 pm by marauber » Logged

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #29 on: September 07, 2007, 07:27:16 am »

Quote from: marauber on September 06, 2007, 23:50:22 pm

Από όσο ξέρω οι open-source drivers της ΑΤΙ καλοί είναι, αλλά δεν υποστηρίζουν κάρτες παραπάνω από την 9200 (αρχαία δηλαδή)!! Το project για τις R400/R500 (δηλαδή την Χ σειρά) είναι ακόμη σε alpha έκδοση με πολύ δρόμο για βελτίωση μπροστά του.

όχι, το laptop μου έχει X-σειρά και τρέχει μια χαρά το Beryl.
Βέβαια συμφωνώ ότι έχει περιθώρια βελτίωσης,
αλλά τη δουλειά σου μπορείς να την κάενςι

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: