• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:19:00 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:19:00 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 33
Guests: 100
Total: 133
grammaths
aachmet
DJ Stefzia
chris_p30
NET2GRID
John120196
elizabeth
chidi anagonye
tzortzis
cchristodoulou
Billyskotsikas
mpilas_giwrgos
mike1996
ellimoschou
gksp
rafa98p
Mari0s
nikpapoutsi
mimaki
vajim
themis01
iJasonOP
fkacori
george14
Saint_GR
samamidou
Kont
hoo2
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικές Διοργανώσεις (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > A1-Play offs 2007
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14 Go Down Print
Author Topic: A1-Play offs 2007  (Read 22675 times)
CyberCaesar
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: A1-Play offs 2007
« Reply #135 on: June 21, 2007, 14:06:07 pm »

Τώρα που το σκέφτομαι τι επίδραση θα είχε αυτό στο Σόφο? Λογικά καμία. Δεν νιώθει το παιδι. sfyri

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
« Reply #136 on: June 21, 2007, 16:33:51 pm »

O Παναθηναικός στο τρίτο δεκάλεπτο σκόραρε μόνο με βολές άσε που τις πήρε πίσω τις δύο τεχνικές ποινές στο...... σημείο που έπρεπε!!!! Επίσης φορτώνονταν με φάουλ περίεργα οι ψηλοί του γαυρου ( με το παραμικρό ακούμπημα ). Βέβαια επιθετικά ο γαυρος στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν ανύπαρκτος η αλήθεια. Τ ο 5ο φάουλ του βασιλόπουλου μα λουκούμι δεν ήρθε την ώρα που μείωνε ο γαύρος???? Grin Grin

Λοιπόν Βαζελίνες , έχετε και το ξέρετε την καλύτερη ομάδα και τους καλύτερους παίκτες  ΑΛΛΑ παίζετε ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ match  με 8 παίκτες . ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΑ ΜΕ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ. Λοιπόν γι αυτό εγώ προσωπικά ντρέπομαι τώρα αν εσείς είστε υπερήφανοι Ε ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!!!!!

Υ.Γ. ΑΡΗΣ είμαι όχι γαυρος μην παρεξηγηθώ Cheesy Cheesy

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
ippocrates9
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Make Love, Not War...

View Profile
« Reply #137 on: June 21, 2007, 16:44:29 pm »

Εγώ πιστεύω πως η εμπειρία έκανε την διαφορά..
Σε έναν τέτοιο τελικό είναι λογικό να υπάρχουν κλειστές άμυνες και να μην παίζεται πολύ ωραίο μπάσκετ! Ο πιο ψύχραιμος και πιο έμπειρος βάζελος, πήρε τελικά το ματς και το πρωτάθλημα!!

P.S: ΠΑΟΚ ΡΕ!!!! Όλοι διαρκείας με τον Τέο πρόεδρο!!!  Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
CyberCaesar

View Profile
« Reply #138 on: June 21, 2007, 21:59:14 pm »

Quote from: Damien on June 21, 2007, 16:33:51 pm
O Παναθηναικός στο τρίτο δεκάλεπτο σκόραρε μόνο με βολές άσε που τις πήρε πίσω τις δύο τεχνικές ποινές στο...... σημείο που έπρεπε!!!! Επίσης φορτώνονταν με φάουλ περίεργα οι ψηλοί του γαυρου ( με το παραμικρό ακούμπημα ). Βέβαια επιθετικά ο γαυρος στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν ανύπαρκτος η αλήθεια. Τ ο 5ο φάουλ του βασιλόπουλου μα λουκούμι δεν ήρθε την ώρα που μείωνε ο γαύρος???? Grin Grin

Λοιπόν Βαζελίνες , έχετε και το ξέρετε την καλύτερη ομάδα και τους καλύτερους παίκτες  ΑΛΛΑ παίζετε ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ match  με 8 παίκτες . ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΑ ΜΕ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ. Λοιπόν γι αυτό εγώ προσωπικά ντρέπομαι τώρα αν εσείς είστε υπερήφανοι Ε ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!!!!!

Υ.Γ. ΑΡΗΣ είμαι όχι γαυρος μην παρεξηγηθώ Cheesy Cheesy
τι έγινε πριν πόσα χρόνια δεν ξέρω κδεν με αφορα(με αφορά αλλα δεν είχα δει τι έγινε κ δεν μπορώ να εκφρασω αποψη.αν το δω κ εχεις δίκιο θα το δεχτω). οπως κ να χει εγώ σου μιλάω για τώρα. τεχνική δόθηκε κ στον παναθηναικό κ στον ολυμπιακό για ασήμαντους λόγους πιστεύω. αρα μη μου το λες.γιατι κ οταν  πήρε ο γαύρος είχε την ευκαιρία να περάσει μπροστά. αν τώρα σε κάθε μπάσιμο μας οι γαύροι κάναν φαουλ εσύ τι ήθελες να μην δώσει φάουλ?αν τον σπρώχνεις τον άλλον να μην τον δωσει?του βασιλόπουλου όντως δεν ήταν. αλλά κατα πόσο μπορείς να πεις οτι ηταν εσκεμμένο?κάποια φάουλ δεν δοθηκαν.κάποια ανύπαρκτα δόθηκαν. πως είσαι σίγουρος οτι δεν είχε κάνει νωρίτερα φάουλ που δεν έδωσαν. εγώ θυμάμαι ένα του Σοφο που δεν δόθηκε.τότε τι έγινε?

Εγω ειμαι περήφανος γιατί έχουμε εδω κ 10 χρόνια την καλύτερη ομάδα κ κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. έχουμε φέρει τους καλύτερους ευρωπαίους κ μη παίχτες κ είμαι περήφανος για αυτό.είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που διαπρέπει στην ευρώπη κ είμαι περήφανος κ για αυτό. αυτή τη στιγμή έχουμε  3-4 παίχτες που είναι πρωταθλητές ευρώπης κ σε συλλογικό κ σε εθνικό επιπεδο. κ αυτό με κάνει περήφανο για την ομάδα μου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ αυτη η φράση τα λέει ολα.

ΥΓ: στον τελικό κυπέλλου μας βοήθησε η διαιτησία?στον ευρωπαικό τελικό μας βήθησε η διατησία?5 παιχνίδια τελικος πρωταθλήματος σε όλα η διατησία μας βοήθησε?
« Last Edit: June 21, 2007, 22:13:05 pm by CyberCaesar » Logged

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #139 on: June 21, 2007, 22:15:37 pm »

Αχ τα λεφτά ποιός τα ανακάλυψε......... Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ και να μας αφήσεις ήσυχους στο μπάσκετ. Εχεις δίκιο ότι έχεις την καλύτερη ομάδα και παίκτες κι εγώ αυτό είπα. Ε τα σφυρίγματα τί τα χρειάζεσαι???? ( άλλο ένα σφύριγμα όπως αυτό με τον διαμαντίδη πάνω στον ΠΕΝ είπαμε αυτά ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ξέρουμε και μπάσκετ δεν είμαστε κάφροι.... ). Αν δεις σε ένα match πάντοτε προσπαθούν οι διαιτητές να μοιράσουν το παιχνίδι έτσι ώστε η μία ομάδα να μην έχει πάνω απο 6-7 βολές παραπάνω από την άλλη. Αυτή η εντολή τους έχει δοθεί γιατί οι βολές ΚΡΙΝΟΥΝ παιχνίδια!!!! Αν προσέξεις λοιπόν στα 5 match που έκανες με τον ολυμπιακό είχες περίπου 40 βολές παραπάνω. Εγώ σου λέω οι 30 να ήταν και οι 10 όχι μόλις κρίθηκε ο πρωταθλητής.... Wink Wink Έχει πολλά λεφτά ο Γιαννακόπουλος και σου φέρνει τους καλύτερους παίκτες αλλά εγώ επιμένω πως μία νίκη του αουτσαιντερ ισοβαθμεί με 10 του φαβορί!!!!! Αυτό ισχύει παντού πήρες triple crown και είχε 500 άτομα ομόνοια...... Πάντοτε λοιπόν ήσουν το φαβορί, το μεγαθήριο και να στο πω λαικά με τα ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ αν μπορείς πάνε μέσα στην ΠΡΟΥΣΑ με παίκτες επιπέδου λιαδέλη και μπόνι και με μείον πόσους πόντους στην πλάτη και φέρε το κύπελλο!!! ΑΝ μπορείς κέρδισε το κύπελλο με 7 παίκτες απλήρωτους πόσους μήνες με την  μεγάλη  τοτε ΑΕΚ , εκεί είναι η μαγκιά  8)

ippocrates9
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Make Love, Not War...

View Profile
« Reply #140 on: June 21, 2007, 22:15:54 pm »

Quote from: CyberCaesar on June 21, 2007, 21:59:14 pm
κ αυτό με κάνει περήφανο για την ομάδα μου.
Άλλαξε ομάδα λέμε, εδώ είναι βορράς. Εμείς θα σε ***με κι εσύ θα προσκυνάς!  Cheesy Cheesy

Βασικά γουστάρω κι εγώ ΠΑΟ αφου η ΠΑΟΚΑΡΑ ειναι για κλάμματα τα τελευταια χρόνια!  Sad
« Last Edit: June 21, 2007, 22:21:44 pm by ippocrates9 » Logged
CyberCaesar

View Profile
« Reply #141 on: June 21, 2007, 22:26:46 pm »

Quote from: ippocrates9 on June 21, 2007, 22:15:54 pm
Quote from: CyberCaesar on June 21, 2007, 21:59:14 pm
κ αυτό με κάνει περήφανο για την ομάδα μου.

Άλλαξε ομάδα λέμε, εδώ είναι βορράς. Εμείς θα σε ***με κι εσύ θα προσκυνάς!  Cheesy Cheesy

Βασικά γουστάρω κι εγώ ΠΑΟ αφου η ΠΑΟΚΑΡΑ ειναι για κλάμματα τα τελευταια χρόνια!  Sad

καταρχας εγω σου μιλαω σαν φιλαθλος. (φιλικα παντα  Wink)

Quote from: Damien on June 21, 2007, 22:15:37 pm
Αχ τα λεφτά ποιός τα ανακάλυψε......... Παύλο θεέ πάρε την ΠΑΕ και να μας αφήσεις ήσυχους στο μπάσκετ. Εχεις δίκιο ότι έχεις την καλύτερη ομάδα και παίκτες κι εγώ αυτό είπα. Ε τα σφυρίγματα τί τα χρειάζεσαι???? ( άλλο ένα σφύριγμα όπως αυτό με τον διαμαντίδη πάνω στον ΠΕΝ είπαμε αυτά ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ξέρουμε και μπάσκετ δεν είμαστε κάφροι.... ). Αν δεις σε ένα match πάντοτε προσπαθούν οι διαιτητές να μοιράσουν το παιχνίδι έτσι ώστε η μία ομάδα να μην έχει πάνω απο 6-7 βολές παραπάνω από την άλλη. Αυτή η εντολή τους έχει δοθεί γιατί οι βολές ΚΡΙΝΟΥΝ παιχνίδια!!!! Αν προσέξεις λοιπόν στα 5 match που έκανες με τον ολυμπιακό είχες περίπου 40 βολές παραπάνω. Εγώ σου λέω οι 30 να ήταν και οι 10 όχι μόλις κρίθηκε ο πρωταθλητής.... Wink Wink Έχει πολλά λεφτά ο Γιαννακόπουλος και σου φέρνει τους καλύτερους παίκτες αλλά εγώ επιμένω πως μία νίκη του αουτσαιντερ ισοβαθμεί με 10 του φαβορί!!!!! Αυτό ισχύει παντού πήρες triple crown και είχε 500 άτομα ομόνοια...... Πάντοτε λοιπόν ήσουν το φαβορί, το μεγαθήριο και να στο πω λαικά με τα ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ αν μπορείς πάνε μέσα στην ΠΡΟΥΣΑ με παίκτες επιπέδου λιαδέλη και μπόνι και με μείον πόσους πόντους στην πλάτη και φέρε το κύπελλο!!! ΑΝ μπορείς κέρδισε το κύπελλο με 7 παίκτες απλήρωτους πόσους μήνες με την  μεγάλη  τοτε ΑΕΚ , εκεί είναι η μαγκιά  8)
επιμένεις οτι πήραμε το πρωτάθλημα εξαιτιας διαιτησιας. λες για τον Πεν. λίγο πριν δόθηκε ανύπαρκτο φάουλ στον Τσαρτσαρή.εκείνο δεν το κοιτάει κανείς δλδ? αν γίνονται φάουλ εσύ θες να τα δίνει η επειδη η μια ομάδα παίρνει πολλά να μην της τα δίνουν?το λογικό ποιο είναι. δεν ειδες εσύ να δίνονται φάουλ που δεν έγινεν κατά του παναθηναικου?δεν είδες να μην δίνονται φάουλ που έγιναν στον ΠΑΟ?αυτα δεν τα είδες?

Δεν ξέρω αν το χεις καταλάβει αλλα μιλάμε για αθλητισμο(ασχετα αν είναι εταιρίες εμείς ανήκουμε στους απεξω). Δεν είμαι μαγκας επειδή η ομάδα μου κέρδισε. κ ούτε την υποστηρίζω για να πουλήσω μαγκια. έχω καλή ομάδα κ το χαίρομαι. αν εσύ κερδίσεις οπως λες μέσα στην προύσα μπράβο. εγω τι θες να κάνω?να διώξω τους παίχτες μου για να πέσω στο επίπεδο σου?δλδ όσοι είναι καλοί να μην παίζουν μπάσκετ. να τα παρατάνε γιατί οταν κερδίζουν δεν είναι μαγκες. αυτο μου λες?

ΥΓ: δλδ το 96 ημουν μάγκας?ελεος.
« Last Edit: June 21, 2007, 22:35:30 pm by CyberCaesar » Logged

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #142 on: June 21, 2007, 22:37:57 pm »

Παιδιά έλεος.
Ολυμπιακός είμαι, κάποια παράπονα τα έχω, αλλά ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος, αν και όχι όσο καλός όσο πρίν 2 μήνες
Ο Ομπράντοβιτς άλλαξε έξυπνα τη ροή του παιχνιδιού σε σχέση με τα προηγούμενα και κέρδισε.

Και για να ηρεμήσουμε λίγο, προσέξτε γιατί κρατάω βέργα

CyberCaesar

View Profile
« Reply #143 on: June 21, 2007, 22:41:12 pm »

Quote from: Guybrush on June 21, 2007, 22:37:57 pm
Παιδιά έλεος.
Ολυμπιακός είμαι, κάποια παράπονα τα έχω, αλλά ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος, αν και όχι όσο καλός όσο πρίν 2 μήνες
Ο Ομπράντοβιτς άλλαξε έξυπνα τη ροή του παιχνιδιού σε σχέση με τα προηγούμενα και κέρδισε.

Και για να ηρεμήσουμε λίγο, προσέξτε γιατί κρατάω βέργα

χαίρομαι γιατί  πιστευω οτι του χρόνου θα δούμε ισως κ καλύτερα παιχνίδια. με τις 3 ομάδες να εχουν ενδυναμωθει.

Αντε κ την ηθελα τη φωτο.τρέλα πουλάει κ καλα κάνει.το διασκέδασε.

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #144 on: June 21, 2007, 22:46:24 pm »

ΔΕίτε και το πρώτο ποστ εδώ να λυθείτε...

http://pulpstories.blogspot.com/

Τον Γκέρσον τον πήγα απίστευτα με τις βλακείες που κάνει και λέει τον τελευταίο καιρό. Απίστευτα έξυπνος και επικοινωνιακός

CyberCaesar

View Profile
« Reply #145 on: June 21, 2007, 22:49:02 pm »

κμενα μαρεσε η τρέλα του. σκέψου οτι χάρη σε αυτον είδαμε τους προπονητές κ τους παίχτες πάντα στο τέλος αγκαλιασμένους ανεξαρτητου αποτελεσματος. ωραιος.

ps: κορυφαιο blog  Grin Grin Grin

Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #146 on: June 22, 2007, 02:00:45 am »

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧ δεν θα βγάλουμε άκρη......... Ρε καλύτερη ομάδα ήσουν δε λέω ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΣΦΥΡΗΓΜΑ Ε Λ Ε Ο Σ δεν είμαστε και τυφλοί!!!!!!!!!!!
Είσαι ο ολυμπιακός του μπάσκετ ναι μεν η καλύτερη ομάδα ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΑΝΕΙΣ 2-0 ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΕΙ 2-3 Cheesy Cheesy
Οταν λέω μαγκιά εννοώ υπερηφάνια ρε παιδί μου τον ΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ????? Γιατί ΠΟΤΕ δεν την είχε μαζί του μπάσκετ και ποδόσφαιρο( τόσο απροκάλυπτα ) . Το ίδιο και ο μπαοκ κακα τα ψέματα ( εκτός από φέτος που τρια κανονικά 0-1 στην τούμπα κόπηκαν )Με κατάλαβες τώρα???? Όταν είσαι οπαδός- φίλαθλος μιας ομάδας να ξέρεις και τί υποστηρίζεις!!!! Οι γαύροι θέλουν δεν θέλουν τους έχει μείνει η ρετσινιά του '' με τη διαιτησία '' στο ποδόσφαιρο ε κι εσύ είσαι περίπου το ίδιο στο μπάσκετ Cheesy Cheesy άρα δεν μπορείτε ρε παιδιά να μην παραδέχεστε όταν σας βοηθούν!!!!! Εμείς τι χαζοί είμαστε που λέμε τον σφάξαμε τον ιωνικό ( ξερω γω ) και άλλα??? Πάντα το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό αλλά τη μέρα που το μικρό ψάρι τρώει το μεγάλο ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ  8) 8)

CyberCaesar

View Profile
« Reply #147 on: June 22, 2007, 02:04:13 am »

το κανεις πολυ τραγικο. παιχνιδι ειναι απλα. οχι η ζωη. κ σε ρωτησα ποσες φορες που θεωρεις οτι πηρα σφυριγμα που με βοηθησε στη νικη εσκεμμενα.για φετος. ποτε?

ps: οταν ησουν εσυ η καλύτερη ομάδα στην ελλάδα ημουν πολύ μικρος οποτε δεν μπορω να ξέρω κατα πόσο η διαιτησία σε βοηθούσε.
« Last Edit: June 22, 2007, 02:10:01 am by CyberCaesar » Logged

oasis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

we're all part of the masterplan..

View Profile
« Reply #148 on: June 22, 2007, 02:17:39 am »

Damien ελεος.

Το να μιλας με συγκεκριμενα γεγονοτα δεν σημαινει οτι εχεις δικιο γιατι βλεπεις μονο του βαζελου.
δες και των υπολοιπων.

Και αν ειχες προεδρο τον Γιαννακοπουλο στον Αρη θα τον προσκυνουσες ολη νυχτα και ολη μερα.

Και ο βαζελος ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα.

Και ο Αρης δεν θα το παρει του χρονου. Euroleague και να λετε και ευχαριστω.

Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #149 on: June 22, 2007, 02:41:11 am »

Aπο όοοοοοοοοολα αυτά ρε oasis αυτό κατάλαβες???? Ναι μπορεί και να τον προσκυνούσα αλλα μετά δεν θα ήμουν ΑΡΗΣ η νοοτροπία μου είναι να πηγαίνω με το αουτσάιντερ έχει πιο πολύ ενδιαφέρον ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ εεεεεεεεεεεεε πια!!!! Δώσε και στον ΑΡΗ 15 εκ ευρώ να σου πω εγώ που θα φτάσει το διαπλανητικό θα πάρει!!!! Και δε λέω ότι πρέπει να απολογούνται οι βάζελοι που έχουν τα ΛΕΦΤΑ και εμείς δεν τα έχουμε. ΑΠΛΑ να το παραδέχονται όπως και το ότι πάιρνουν σφυρίγματα ο κόσμος το χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Cyber ceasar έστω και ΕΝΑ σφύριγμα παραπάνω να πηρες είσαι ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ , δεν θυμάμαι τα τελευταία 5 χρόνια πότε άλλη ομάδα πήρε σφύριγμα ει βάρος σου ε αυτο λέει κάτι...... Εμένα σαν ΑΡΗ με έχεις αδικήσει πολλές φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο το θέμα δεν είναι αυτό. Αυτό πάντοτε γίνεται ο δυνατός ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ του λιγότερο δυνατού με τον ένα ή αλλο τρόπο εμένα με εκνευρίζει που δεν το παραδέχεστε  αλλά έτσι δεν πάμε μπροστά.'' Να δυναμώσουν οι ομάδες  αλλά το πρωτάθλημα εγώ '' έεεεεε δεν παέι έτσι. Ο οπαδός σκέφτεται έτσι ο φίλαθλος γνωρίζει ''τί παίζει''. Πείτε μου τι είστε να ξέρω αν είναι να μην μιλάω άδικα.

Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 14 Go Up Print
Jump to: