• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:28:33 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:28:33 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 29
Guests: 120
Total: 149
dedhe
Billyskotsikas
kkotsopo
GP
angelos
PAPARI69
andreas2000
ellimoschou
chidi anagonye
JoHn!
chris_p30
s
grammaths
aachmet
DJ Stefzia
NET2GRID
John120196
elizabeth
tzortzis
cchristodoulou
mpilas_giwrgos
mike1996
gksp
rafa98p
Mari0s
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Αθλητικές Διοργανώσεις (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > A1-Play offs 2007
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 Go Down Print
Author Topic: A1-Play offs 2007  (Read 22693 times)
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: A1-Play offs 2007
« Reply #60 on: May 28, 2007, 15:51:40 pm »

Quote from: marauber on May 28, 2007, 15:40:57 pm
Quote from: apostolos1986 on May 28, 2007, 15:03:36 pm
Quote from: marauber on May 28, 2007, 15:02:19 pm
Καρχαρίας; Huh Huh

Javtokas...ελέω του τατουάζ του...

Αααα!
Δε ξέρω, δε φαίνεται να τον πολυπιστεύει ο Ζοτς. Νομίζω πάντως ότι οι εποχές που είχαμε σαν ψηλούς Βράνκοβιτς, Ράτζα ή Ρέμπρατσα θα αργήσουν να ξανάρθουν. Υπάρχει έλλειμα ψηλών στην Ευρώπη σήμερα.
δενξερει και πολυ μπασκετ...απλα εχει ΤΟ σωμα
CyberCaesar
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #61 on: May 28, 2007, 16:20:40 pm »

Κ αυτό ΤΟ σώμα τον βοηθάει να είναι πολύ καλός κάτω απο το καλάθι. Εντάξει είναι πιο αργός απο τους άλλους στην ομάδα αλλα την δουλειά του την κάνει. Τώρα κατα πόσο αυτο μόνο θέλει ο Ζοτς αυτός μόνο το ξέρει. Α κ τον Γιαβτόκας ο Γιαννακόπουλος τον ήθελε κ ζήτησε απο τον Ζοτς να τον πάρει. Δεν ήταν ιδέα του προπονητή.

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
madmetal

View Profile
« Reply #62 on: May 28, 2007, 20:25:24 pm »

Quote from: Guybrush on May 28, 2007, 15:51:40 pm
Quote from: marauber on May 28, 2007, 15:40:57 pm
Quote from: apostolos1986 on May 28, 2007, 15:03:36 pm
Quote from: marauber on May 28, 2007, 15:02:19 pm
Καρχαρίας; Huh Huh

Javtokas...ελέω του τατουάζ του...

Αααα!
Δε ξέρω, δε φαίνεται να τον πολυπιστεύει ο Ζοτς. Νομίζω πάντως ότι οι εποχές που είχαμε σαν ψηλούς Βράνκοβιτς, Ράτζα ή Ρέμπρατσα θα αργήσουν να ξανάρθουν. Υπάρχει έλλειμα ψηλών στην Ευρώπη σήμερα.
δενξερει και πολυ μπασκετ...απλα εχει ΤΟ σωμα

ο ζοτς τον εμπιστευεται παρα πολυ κυριως στο αμυντικο του παιχνιδι..
απλα δεν του εχει βγει πολυ φετος..
στο επιθετικο δεν λεει πολλα αλλα στο αμυντικο ειναι οτι θελει ο ζοτς διπλα στον μαικ ή δημο.
παραδειγμα τα πρωτα παιχνιδια με ολυμπιακο στο σεφ οπου ο ζοτς φωναζε στον διαμαντιδη "αφησε τον " για να μπει ο αντιπαλος μεσα να τον μαρκαρει ο γιαφτοκας..

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Έλα στο φανάρι αν τολμάς......

View Profile
« Reply #63 on: May 28, 2007, 20:39:35 pm »

Κάτσε να βγει ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ξανά στην ευρωλίγκα ( προτιμώ ως δεύτερος αλλά και τρίτος δε με χαλάει )
και είπε η προεδράρα ότι θα ρίξει χρήμα τουλάχιστον τριπλασιασμός του Budget ( δηλαδή γύρω στα 6 χαρτιά). Καλά όχι ότι θα γίνω Βάζελος αλλά τουλάχιστον να τον κοντράρει και κάποιος γιατί ο Ολυμπιακός κακά τα ψέμματα δεν έχει το βάρος της φανέλας που χρειάζεται. Αυτό φαίνεται και φέτος αφού με το  τριπλάσιο Budget από το δικό μας δεν μπόρεσε να βγει δεύτερος στην κανονική διάρκεια και στα Playoff δεν δείχνει να έχει τα αρχ.... να πάρει διπλό στο ΠΑΛΕ.  8) 8) Πως σας φαίνεται ένας τελικός Παναθηναικός Αρης??

To γκάζι του αμαξιού μου σαν πατώ
Όλα μου τα προβλήματα ξεχνώ....
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #64 on: May 28, 2007, 20:42:58 pm »

Πρέπει να νικήσει ο Άρης.

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
CyberCaesar

View Profile
« Reply #65 on: May 28, 2007, 20:49:02 pm »

Quote from: Damien on May 28, 2007, 20:39:35 pm
Κάτσε να βγει ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ξανά στην ευρωλίγκα ( προτιμώ ως δεύτερος αλλά και τρίτος δε με χαλάει )
και είπε η προεδράρα ότι θα ρίξει χρήμα τουλάχιστον τριπλασιασμός του Budget ( δηλαδή γύρω στα 6 χαρτιά). Καλά όχι ότι θα γίνω Βάζελος αλλά τουλάχιστον να τον κοντράρει και κάποιος γιατί ο Ολυμπιακός κακά τα ψέμματα δεν έχει το βάρος της φανέλας που χρειάζεται. Αυτό φαίνεται και φέτος αφού με το  τριπλάσιο Budget από το δικό μας δεν μπόρεσε να βγει δεύτερος στην κανονική διάρκεια και στα Playoff δεν δείχνει να έχει τα αρχ.... να πάρει διπλό στο ΠΑΛΕ.  8) 8) Πως σας φαίνεται ένας τελικός Παναθηναικός Αρης??

Προσωπικά αυτό θέλω. Για να χουμε κ ωραία ματσάκια με πάθος. Βέβαια τους παίχτες του Παναθηναικού κ σαν μονάδες κ σαν ομάδα δύσκολα τους βρίσκεις κ τους φτιάχνεις. Απο τη στιγμή που βγήκε 2ος ο Άρης είπα θα περάσει γιατι στη Θεσσαλονίκη δεν χάνει. Κ αν ανέβει το επίπεδο στην ελλάδα σιγά σιγά θα ακολουθήσουν κ οι άλλες ομάδες-βλ Πανιώνο ο οποίος σίγουρα δεν έχει τόσο μεγάλη ομάδα όμως γίνεται καλή δουλεια.

Εσείς μέσα στον Ολυμπιακό μπορείτε να πάρετε παιχνίδι??? Grin Grin Grin

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #66 on: May 28, 2007, 20:51:35 pm »

όχι δεν έχει βαριά φανέλα ο ολυμπιακός...

ας ήταν άλλος προπονητής στον ολυμπιακό...και χαλλαρά θα είχε πάει final four ο ολυμπιακός και θα περνούσε και στον τελικό της Α1...

εδώ τώρα το παλεύει...

www.twitter.com/apostolos1986
Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #67 on: May 28, 2007, 21:05:34 pm »

Quote from: CyberCaesar on May 28, 2007, 20:49:02 pm

Προσωπικά αυτό θέλω. Για να χουμε κ ωραία ματσάκια με πάθος. Βέβαια τους παίχτες του Παναθηναικού κ σαν μονάδες κ σαν ομάδα δύσκολα τους βρίσκεις κ τους φτιάχνεις. Απο τη στιγμή που βγήκε 2ος ο Άρης είπα θα περάσει γιατι στη Θεσσαλονίκη δεν χάνει. Κ αν ανέβει το επίπεδο στην ελλάδα σιγά σιγά θα ακολουθήσουν κ οι άλλες ομάδες-βλ Πανιώνο ο οποίος σίγουρα δεν έχει τόσο μεγάλη ομάδα όμως γίνεται καλή δουλεια.

Ε πήραμε ρε!!!! ( καλά χωρίς κόσμο δε μετράει αλλά Anyways..... )
Νομίζω με πλήρη συγκέντρωση μονάχα μπορούμε. Να μην ξεφύγει δηλαδή ο '' Θρύλος '' με πάνω από 6 πόντους και τη στιγμή που θα κάνει κοιλιά να χτυπήσουμε σαν ΚΟΜΠΡΑ!!!!  Cheesy Cheesy

CyberCaesar

View Profile
« Reply #68 on: May 28, 2007, 21:14:19 pm »

Quote from: Damien on May 28, 2007, 21:05:34 pm
Quote from: CyberCaesar on May 28, 2007, 20:49:02 pm

Ε πήραμε ρε!!!! ( καλά χωρίς κόσμο δε μετράει αλλά Anyways..... )
Νομίζω με πλήρη συγκέντρωση μονάχα μπορούμε. Να μην ξεφύγει δηλαδή ο '' Θρύλος '' με πάνω από 6 πόντους και τη στιγμή που θα κάνει κοιλιά να χτυπήσουμε σαν ΚΟΜΠΡΑ!!!!  Cheesy Cheesy

Grin Grin Grin Grin Τώρα στα playoff να δούμε.

Quote from: apostolos1986 on May 28, 2007, 20:51:35 pm
όχι δεν έχει βαριά φανέλα ο ολυμπιακός...

ας ήταν άλλος προπονητής στον ολυμπιακό...και χαλλαρά θα είχε πάει final four ο ολυμπιακός και θα περνούσε και στον τελικό της Α1...

εδώ τώρα το παλεύει...

+1
Έχει κ νέους καλούς παίχτες αλλα δεν τους αξιοποιεί. Χτες ούτε ο Βασιλόπουλος έπαιξε πολύ.

Damien
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #69 on: May 28, 2007, 21:20:57 pm »

Ρε παιδιά ο Γκέρσον φταίει?????? Ευρωλίγκα έχει σηκώσει ο άνθρωπος με την Μακάμπι τί να λέμε τώρα. Αλλά όταν τον αμφισβητούν συνέχεια και δεν τον ακούν οι παίκτες ( βλ. Σχορτσιανίτης ) τί να κάνει και αυτός που ξέρει ότι είναι απολυμένος από πριν 2 αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν??? Κακή πολιτική από τη διοίκηση για μένα. Λογικό, αφού ο Αγγελόπουλας δεν ξέρει από μπάσκετ π.χ. σαν τον Δαμιανίδη του Αρη μόνο λεφτά έχει. Α! Ξέρετε τί είπε ε???
'' Δεν βγήκα ούτε δεύτερος φέτος??? Του χρόνου θα ρίξω παραπάνω λεφτά..... ''  Grin Grin

apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #70 on: May 28, 2007, 21:22:31 pm »

οι Αγγελόπουλοι ίσως ξέρουν το περισσότερο μπάσκετ από όλους τους προέδρους....

απλά είναι στα πρώτα τους βήματα...

αν δεν απογοητευθούν ...που δε νομίζω...

θα αφήσουν εποχή...

γιατί είναι τρελοι με τον  ολυμπιακό και το μπασκετ...

ας θυμηθούμε τις σφαλιάρες των Γιαννακοπουλέων που έτρωγαν από το Σαλονίκη κυρίως...
« Last Edit: May 28, 2007, 21:25:32 pm by apostolos1986 » Logged

madmetal

View Profile
« Reply #71 on: May 28, 2007, 21:46:30 pm »

Quote from: Damien on May 28, 2007, 21:20:57 pm
Ρε παιδιά ο Γκέρσον φταίει?????? Ευρωλίγκα έχει σηκώσει ο άνθρωπος με την Μακάμπι τί να λέμε τώρα.

μονα δειγματα του Γκερσον ειναι η μακαμπι..
και η μακαμπι ειναι απο μονη της ικανη να παρει ευρωλιγκα..
περισυ που εχασε η μακαμπι απο τον γαυρο στο σεφ ο γκερσον εκλαιγε οτι η μια μπασκετα ηταν 4 εκατοστα ψηλοτερη..

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
Axel

The Matrix Has You...

View Profile WWW
« Reply #72 on: May 28, 2007, 22:05:58 pm »

Quote from: madmetal on May 28, 2007, 21:46:30 pm
περισυ που εχασε η μακαμπι απο τον γαυρο στο σεφ ο γκερσον εκλαιγε οτι η μια μπασκετα ηταν 4 εκατοστα ψηλοτερη..

Χαχαχαχαχα! Υπαρχει και προηγουμενο δλδ! Και γω που νομιζα πως ηταν ιδεα του Ελληνιαδη οτι οι μαζορετες κουναν τη μπασκετα του Ολυμπιακου! Tongue

ConvertXtoDVD guide |  Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal Post Installation Guide | Fedora 17 Post Installation Guide | free download ConvertxtoDVD | Τεχνολογικό blog | Basic Linux commands
arianos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #73 on: May 28, 2007, 23:04:03 pm »

Ο αντίπαλος επηρεάζει τα πλάνα του Πανιωνίου

Στον Πανιώνιο γνώριζαν πως αντιμετωπίζοντας τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό με μειονέκτημα μάλιστα έδρας, οι πιθανότητες πρόκρισης στους τελικούς του πρωταθλήματος ήταν ελάχιστες. Το πάλεψαν μεν, αποκλείστηκαν δε.

Άλλο είναι το γεγονός που έχει απογοητεύσει τους ανθρώπους της ομάδας. Είναι περισσότερο η αδυναμία του Ολυμπιακού να αποκλείσει τον Άρη. Στη Νέα Σμρύνη ξέρουν καλά πως μόνο αν οι "ερυθρόλευκοι" προκριθούν στον τελικό, θα έχουν ελπίδες για τη θέση που οδηγεί στην Ευρωλίγκα.

Μάλιστα βρίσκονται σε σκέψεις όσον αφορά την ομάδα που θα παρατάξουν στους μικρούς τελικούς, εφόσον αυτοί δεν έχουν την παραμικρή σημασία. Μία από τις παραμέτρους είναι η συμμετοχή του Αντρέ Χάτσον, ο οποίος ίσως ζητήσει να μείνει κοντά στη σύζυγό του και τη νεογέννητη κόρη του, αν δεν συντρέχει λόγος να βοηθήσει τον Πανιώνιο.

Κατά τ' άλλα, οι προπονήσεις των "κυανέρυθρων" συνεχίζονται από την Τρίτη (29/05), με την ελπίδα πως ο Ολυμπιακός, έστω και την ύστατη στιγμή θα καταφέρει να κάνει δύο νίκες και να υπερκεράσει τον Άρη.

Οι χτεσινές δηλώσεις του Λούκα Παβίσεβιτς:

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Εμείς δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και αυτά τα τρία ματς ήταν ένα πολύ μεγάλο τεστ. Κάναμε το μέγιστο και εξαντλήσαμε τις πιθανότητές μας. Μένει μία πικρή γεύση γιατί είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη που θα ήταν μία ανταμοιβή για την προσπάθεια των παικτών. Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα περιμένουμε το αντίπαλό μας. Δεν είναι μυστικό ότι είμαστε με τον Ολυμπιακό, ελπίζοντας ότι θα μας δοθεί την ευκαιρία να παλέψουμε για μία θέση στην Ευρωλίγκα. Αυτή την ευκαιρία θα την έχουμε αν αντιμετωπίσουμε τον Άρη".

contra.gr
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

καλά αυτοί έχουν ξεφύγει τελείως....έτσι περιμένουν να πανε ευρωλίγκα?με τέτοια νοοτροπία???εκτός αν είναι κόλπο μπας κ τους υποτιμήσει ο γαύρος..μόνο έτσι εξηγείται..αλλιώς ας πανε από τώρα στις παραλίες καλύτερα........

edit: μπούρδες γράφω..εξηγεί ο apostolos πιο κάτω..
« Last Edit: May 28, 2007, 23:15:16 pm by arianos » Logged
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #74 on: May 28, 2007, 23:06:33 pm »

ρε αριανέ μάλλον δν κατάλαβες κάτι...

ο πανιώνιος για να πάει euroleague.. υπάρχει μόνο μία πιθανότητα....
να περάσει ο ολυμπιακός στον τελικό που έχει εγγυημένο τριετές συμβόλαιο με την euroleague και να κερδίσουν τον Άρη στο Μικρό Τελικό...
αν περάσει ο Άρης στον τελικό θα καπαρώσει το τρίτο μονοετές συμβόλαιο της euroleague...
και ο μικρός τελικός μεταξύ πανιωνίου- ολυμπιακού  δε θα έχει καμιά ουσία...

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 Go Up Print
Jump to: