• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:12:30 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 00:12:30 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31711
Online Today: 164
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 106
Total: 153
Spyridon01101
Thanasis_pap
ValKar
Maximos7
Elenit
thaliatsk
nikos.a
Deviate
maestros
Liamos
DarkMagiK06
Zoe06
boulionis
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
apal
Το παγώνι
Yamal
Summand
theofr
dinoschalv
mprova
kostas1507
chaniotism
chrisg
lasef
Saint_GR
Pakapis5
AlexKyr
Athinaaz
sassi
kpap17
George15
nikd
george14
parvanitid
ArchieHadCells
mavropan
evax
kouf
alex_samaras_
dimitrisblioumis
taniakrg
agapi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών 2007
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 Go Down Print
Author Topic: Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών 2007  (Read 27987 times)
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
Re: Αποτελέσματα Φοιτητικών Εκλογών 2007
« Reply #165 on: May 12, 2007, 10:47:37 am »

Quote from: pandora on May 12, 2007, 05:20:38 am
Έχω  μία και  μοναδική  ερώτηση ...

Εσύ  τώρα  δηλαδή  θεωρείσαι  ανένταχτος?? Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Δεν θεωρούμαι τίποτα και δεν γουστάρω να θεωρούμαι τίποτα..
Το τί είμαι ή δεν είμαι το ξέρουν καλύτερα οι φίλοι μου..

Γιατί  η  αντικειμενικότατη  κρίση  σου  σε  σχέση  με  τις  άλλες  παρατάξεις σε  αντιπαραβολή  με  τη  ΔΑΠ  βγάζει  μάτι. Και  μή  μου  πείς  περί  μπλέ  προβάτων  στα  οποία  δεν  ανήκεςι  γιατί  θα  γελάσω   χειρότερα. Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin (είχα  να  γελάσω  καιρό έτσι).

Θεωρίες  my  ass  και  κριτική  του στύλ  "έχεις  πρόβλημα"  ή  "μήν  κάνεις  σαν  να  ανακάλυψες  την  Αμερική"  και  τέτοιες  κατηχήσεις  στους λοιπούς  αδαείς  εκτός  από  σένα την  κάνω  κι  εγώ. Grin Grin Grin Grin

Μεγάλη μπουκιά φάε.......

To μάτι σου το αλήθωρο που τρέχει στον κατήφορο αν πιστευεις ότι εκθειάζω τη ΔΑΠ όλον αυτόν τον καιρό.. Δηλαδή πραγματικά θέλω να μου πεις τον τρόπο σκέψης σου κ λες όλες αυτές τις μπούρδες, όταν εδώ και καιρό ασκώ κριτική σε όλες τις φοιτητικές παρατάξεις..
Δες εδώ http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=13378.msg281123#msg281123 αλλά και εδώ
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=13378.msg271487#msg271487 και εξήγησε μου που διαπιστώνεις ότι μεροληπτώ..

Θα ασκώ την κριτική μου σε όποια παραταξη θέλω, όποια στιγμή θελήσω εγώ..
Προς το παρόν έκανα αυτές τις ερωτήσεις στην αρχή με αφορμή μία συζήτηση που είχα με ένα φίλο μου ΠΚΣίτη από Ιατρική Αθήνων, που αφού μου ανέλυσε τις ιδεολογίες και τα ιδανικά της παράταξης του, μου είπε ξεκάθαρα ότι η το '80  η Πανσπουδαστική ήταν πρώτη δύναμη στην Ιατρική..
Εκέι ακριβώς μου έδωσε μια καλή πάσα και τον ρώτησα το εξής απλό:

"ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΓΙΑΤΡΟΙ;;"
Λέω εγώ τώρα.........

Φυσικά δεν απάντησε και δεν περίμενα και απάντηση να σου πω..
Γιατί την αλήθεια για τους ψευτοαγωνιστές την ξέρω..

Την ωρα που οι διάφοροι φοιτητοπατέρες  επιβουλευονται τις ζωες σας οι απλοι φοιτητες,ποτισμενοι(χωρις εισαγωγικα,ο ορος χρησιμοποιηται αλληγορικα κι οχι μεταφορικα) με ιδεολογιες αλληλοχτυπιουνται στα συλλαλητηρια με τους "ασπονδους" εχθρους τους,την ιδια στιγμη που το ενοικιο της γκαρσονιερας(-τρυπας) τους, ερχεται με εμβασμα απο το χωριο...
τελικα τα χρονια περνουν, οι φοιτητες εχουν γινει "συνταξιουχοι" και τοτε τελικως συνηδητοποιουν τι εχουν χασει ολα αυτα τα χρονια κι αρχιζουν να τρεχουν...
Τοτε ομως οι φοιτητοπατερες που εχουν μετατραπει σε φοιτητοπαππουδες, απολαμβανουν τα mohito τους πανω στα yaughts των βουλευταδων που στηριζουν ολα αυτα τα χρονια....

κατα τα αλλα,ελατε να συζητησουμε για τα αποτελεσματα των φοιτητικων εκλογων.... 

tomato (μ'αρέσει  το  εμότικον).

tomato
Άρπα και εσύ τώρα μια ντομάτα..
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #166 on: May 12, 2007, 11:42:07 am »

Σωστός ο gepeltek!!!Και εγώ έκανα μια τέτοια παρόμοια σηζήτηση με έναν φίλο της ιατρικής του ΑΠΘ!!!

Το κακό είναι πως πλέον η ιδεολογία είναι ένα όνειρο!!Το καλό είνια πως για κάποια ακόμα χρόνια θα μας αρέσει να ονειρευόμαστε!!Το μεγαλύτερο κακό θα είνια όμως όταν θα πρέπει να ξυπνήσουμε!!!Τότε ή θα τρελαθούμε και θα μπούμε σε ψυχιατρεία, ή θα κλειστούμε στις φυλακές, ή θα γίνουμε γρανάζια ενός συστήματος για το οποίο παλεύαμε χρόνια να το ανατρέψουμε!!!
Προσωπικά προτειμώ το ψυχιατρείο!!Εκεί έχει ωραία παρέα!!!  Cheesy Cheesy Cheesy

Για την πρώτη ερώτηση του gepeltek έχω να απαντήσω ότι η ΠΚΣ έχει ιδεολογία.Μόνο που αυτή αυτοανατράπηκε!!!Δεν μπορεί να πάει μπροστά με εκείνες τις σκέψεις!!Θα πρέπει να ανανεωθεί.Όχι να αλλάξει να ανανεωθεί!!Το να λές περισσότερα λεφτα λιγότερη δουλειά χαίρω πολύ όλοι το λέμε και το θέλουμε!!Το θέμα είναι πως????

Τώρα θέλω να κάνω μια ερώτηση καταρχάς προς τον οποιοδήποτε εκπρόσωπο κάποιας παράταξης!!

Μπορούν για μια φορά όλες οι παρατάξεις να δουλέψουν μαζί για ένα γενικό καλό?Κάτι πήγε να γίνει στην ΓΣ τμήματος αλλά για τον Α ή Β λόγο δεν καρποφώρησε!!Τώρα υπάρχει μια εβδομάδα καιρός!!!Αν αφήσουν τους εγω'ι'σμούς και τις πολιτικές πεποιθήσεις έξω για το καλό όλων μας και συνεργαστούν για κάτι το οποίο δεν έχει να κάνει με πολιτική μπορούν να τα τα καταφέρουν?

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #167 on: May 12, 2007, 16:55:07 pm »

Quote from: gepeltek on May 12, 2007, 10:47:37 am
tomato
Άρπα και εσύ τώρα μια ντομάτα..

Χαχα! Και μένα μου τη σπάνε κάτι εμότικονς - είναι πολύ εκφραστικά!

Είδατε δεσποινίς που σας βρίσκουν και άλλοι αναιδεστάτη;     Smiley

Neuken in de keuken
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #168 on: May 12, 2007, 18:58:28 pm »

@gepeltek

Η  απάντησή  μου  σε  όσα  έγραψες  είναι  η  εξής
Στην  έχει  δώσει  παλίοτερα  άλλος  συνάδελφος  πολύ  καλύτερα από  εμένα  και  βαριέμαι  να  καταναλώσω  φαιά  ουσία  για  να  σου  απαντήσω.
Kαταρχήν συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση αλλά είχα κατέβει Αθήνα για να συμπαρασταθώ στους συναδέλφους μας που δικάζονται επειδή είχαν το θράσος να διαδηλώσουν γι'αυτά που πιστεύουν. Δεν θα σου απαντήσω για πρώτη φορά σημείο προς σημείο, όπως κάνω συνήθως γιατί είναι σαφές ότι προσπαθείς να ξεγλιστρίσεις από μια συζήτηση όπου πλέον έχει αρχίσει να φαίνεται ο κώλος σου. Δεν ήταν πολλοί οι ΔΑΠίτες (100 στην προηγούμενη ψηφοφορία, 20 τώρα), αυθόρμητα σήκωσαν το χέρι οπότε δεν σημαίνει και τίποτα (ενώ μου έχουν αποδείξει ότι σημαίνει και δεν μπόρεσα να το αντικρούσω), υποστηρίζω τώρα αλλά όχι....τώρα, είμαι ΔΑΠ δεν είμαι ΔΑΠ, καταδικάζω δεν καταδικάζω, δεν τον σκότωσα έπεσε μόνος του στο μαχαίρι 48 φορές...με την πλάτη, η διαδικασία μου φταίει μου και γράφω με κεφαλαία μου την πέφτουν 2-3 άτομα με επιχειρήματα το βουλώνω και μερικές σελίδες μετά μιλάω ξανα για θέατρο του παραλόγου. Τα γραφόμενά σου πλέον στο μυαλό μου ακούγονται κάπως έτσι: Κοτ,κοτ,κοτ,σλουρπ,σλουρπ,μπλιάχ.

Για  άλλο  θέμα  βέβαια, αλλά  ή  ουσία  είναι  πάντοτε  η  ίδια  όσο  αναφορά  τα  πόστ  σου.

Quote from: MARIOS on May 12, 2007, 11:42:07 am
Για την πρώτη ερώτηση του gepeltek έχω να απαντήσω ότι η ΠΚΣ έχει ιδεολογία.Μόνο που αυτή αυτοανατράπηκε!!!Δεν μπορεί να πάει μπροστά με εκείνες τις σκέψεις!!Θα πρέπει να ανανεωθεί.Όχι να αλλάξει να ανανεωθεί!!Το να λές περισσότερα λεφτα λιγότερη δουλειά χαίρω πολύ όλοι το λέμε και το θέλουμε!!Το θέμα είναι πως????

+100

Quote from: alexzlat on May 12, 2007, 16:55:07 pm

Είδατε δεσποινίς που σας βρίσκουν και άλλοι αναιδεστάτη;     Smiley

Από  σένα  πουλάκι  μου  να  τα  δεχτώ  όλα!!! Cheesy Cheesy Cheesy
alexzlat  θεέ  εσένα  θέλουμε!! Roll Eyes
 NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy NotWorthy
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #169 on: May 12, 2007, 19:46:38 pm »

Quote from: pandora on May 12, 2007, 18:58:28 pm
@gepeltek

Στην  έχει  δώσει  παλίοτερα  άλλος  συνάδελφος  πολύ  καλύτερα από  εμένα  και  βαριέμαι  να  καταναλώσω  φαιά  ουσία  για  να  σου  απαντήσω.
Kαταρχήν συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση αλλά είχα κατέβει Αθήνα για να συμπαρασταθώ στους συναδέλφους μας που δικάζονται επειδή είχαν το θράσος να διαδηλώσουν γι'αυτά που πιστεύουν. Δεν θα σου απαντήσω για πρώτη φορά σημείο προς σημείο, όπως κάνω συνήθως γιατί είναι σαφές ότι προσπαθείς να ξεγλιστρίσεις από μια συζήτηση όπου πλέον έχει αρχίσει να φαίνεται ο κώλος σου. Δεν ήταν πολλοί οι ΔΑΠίτες (100 στην προηγούμενη ψηφοφορία, 20 τώρα), αυθόρμητα σήκωσαν το χέρι οπότε δεν σημαίνει και τίποτα (ενώ μου έχουν αποδείξει ότι σημαίνει και δεν μπόρεσα να το αντικρούσω), υποστηρίζω τώρα αλλά όχι....τώρα, είμαι ΔΑΠ δεν είμαι ΔΑΠ, καταδικάζω δεν καταδικάζω, δεν τον σκότωσα έπεσε μόνος του στο μαχαίρι 48 φορές...με την πλάτη, η διαδικασία μου φταίει μου και γράφω με κεφαλαία μου την πέφτουν 2-3 άτομα με επιχειρήματα το βουλώνω και μερικές σελίδες μετά μιλάω ξανα για θέατρο του παραλόγου. Τα γραφόμενά σου πλέον στο μυαλό μου ακούγονται κάπως έτσι: Κοτ,κοτ,κοτ,σλουρπ,σλουρπ,μπλιάχ.

Για  άλλο  θέμα  βέβαια, αλλά  ή  ουσία  είναι  πάντοτε  η  ίδια  όσο  αναφορά   Shocked  τα  πόστ  σου.

Grin Grin
Οσο αναφορά λοιπόν τις βλακείες που λες,θα σου δώσω μόνο μία συμβουλή:
Μην αρχίζεις ποτέ μια κουβέντα που δεν μπορείς να ολοκληρώσεις, ντάξει καλό μου στρουμφάκι;

ΥΓ: Αλήθεια έψαξες πολύ για να βρεις αυτό το ποστ του Fenix;  Grin
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #170 on: May 12, 2007, 19:53:04 pm »

Quote from: gepeltek on May 12, 2007, 19:46:38 pm
@gepeltek

Για  άλλο  θέμα  βέβαια, αλλά  ή  ουσία  είναι  πάντοτε  η  ίδια  όσο  αναφορά   Shocked  τα  πόστ  σου.

Grin Grin
Μην αρχίζεις ποτέ μια κουβέντα που δεν μπορείς να ολοκληρώσεις, ντάξει καλό μου στρουμφάκι;

Η  πρακτική  "σχολιάζω-ορθογραφικό-λάθος-γιατί-δεν-έχω-επιχειρήματα" είναι  γνωστή  και  ακολουθείται  και  από  άλλους  εδώ  μέσα.
Είναι  τουλάχιστον  αστεία.
 tomato tomato tomato (μ'αρέσουν  οι  ντομάτες! Cheesy Cheesy Cheesy)

Όσο  για  το  πόστ  του  φένιξ, δεν  χρειάστηκε  να  το  ψάξω  πολύ, το  θυμόμουν  σχεδόν  απ'έξω. Με  είχε  κάνει  να  ξεκαρδιστώ  στα  γέλια  τότε. Είναι  τουλάχιστον  απολαυστικό (ο  δεύτερος  λόγος  που  το  ξαναποστάρω  είναι  για  να  το  βλέπω  και  να  το  καμαρώνω).

Αν  περιμένεις  σοβαρή  απάντηση  σ'αυτά  που  γράφεις,  θα  περιμένεις  μια  αιωνιότητα  και  μία  μέρα. Αρνούμαι  να  ξοδέψω  φαιά  ουσία  για  τα  δικά  σου  πόστ. Τελεία  και  παύλα. Αν  επίσης  περιμένεις  να  σε  χαρακτηρίσω  κι  εγώ  βλάκα  ή  στρουμφάκι, επίσης  θα  περιμένεις  πολύ.

Χαιρετίσματα  λοιπόν, στην  εξουσία.
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #171 on: May 12, 2007, 19:59:18 pm »

Quote from: pandora on May 12, 2007, 19:53:04 pm
@gepeltek

Grin Grin

Η  πρακτική  "σχολιάζω-ορθογραφικό-λάθος-γιατί-δεν-έχω-επιχειρήματα" είναι  γνωστή  και  ακολουθείται  και  από  άλλους  εδώ  μέσα.
Είναι  τουλάχιστον  αστεία.
 tomato tomato tomato (μ'αρέσουν  οι  ντομάτες! Cheesy Cheesy Cheesy)

Tώρα θα σου έλεγα που να βάλεις τις ντομάτες αλλά σέβομαι τους υπόλοιπους..
Netgull
Veteran

View Profile
« Reply #172 on: May 12, 2007, 21:01:54 pm »

Όσον αφορά στις βλακείες που λες...

Δοτική (προσωπική?) που μετατρέπεται σε (εμπρόθετη?) αιτιατική.

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #173 on: May 12, 2007, 21:07:00 pm »

Quote from: Netgull on May 12, 2007, 21:01:54 pm

Grin
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #174 on: May 13, 2007, 14:43:51 pm »

Συμπέρασμα: Οι φοιτητικές εκλογές ξυπνούν τον Μπαμπινιώτη μέσα μας... Cheesy
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #175 on: May 13, 2007, 15:37:26 pm »

Εγώ θα έλεγα ότι ξυπνάν μέσα μας το ζώο.. Tongue
mechanical_wind
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #176 on: May 13, 2007, 22:52:11 pm »

Quote from: aika on May 13, 2007, 15:37:26 pm

Όχι, το ζώο το ξυπνάν οι συνελεύσεις...
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #177 on: May 14, 2007, 01:58:06 am »

αφορώ κάτι και αφορώ σε κάτι. Συντάσσεται και με τους δύο τρόπους. Δεν ήταν λάθος.

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
pmousoul
Guest
« Reply #178 on: May 14, 2007, 02:24:50 am »

Quote from: aika on May 13, 2007, 15:37:26 pm

Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις... Grin

ΥΓ.: Μην παρεξηγηθείς... Απλά ο τρόπος που το έγραψες δεν μου άφησε περιθώρια! Cheesy
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #179 on: May 16, 2007, 10:33:32 am »

Quote from: vasso on May 14, 2007, 01:58:06 am

αφορώ κάτι και αφορώ σε κάτι. Συντάσσεται και με τους δύο τρόπους. Δεν ήταν λάθος.

Ισχύει.Ρε παιδιά,γιατί ασχολείστε;Αφήστε τα παιδιά να πακετάρουν για Μύκονο ελεύθερα,και μετά βλέπουμε...

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 Go Up Print
Jump to: