• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:48:04 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 01:48:04 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 27
Guests: 121
Total: 148
mavropan
Yamal
Dimikioup
georsoti
VaiosG
Saint_GR
μιλτοςμ
Tasaras
anna.ts
ZontanosThrylos
PolarBear
DimiTout
fopapadopoulos
nchatzo
thomasdt
κοτζακ
kokkinosgior
andyy
chaniotism
athena_apo
Mr Watson
akoil
stloukas
gpapadimi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > EKTAKTH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4 1μ.μ.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 Go Down Print
Author Topic: EKTAKTH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4 1μ.μ.  (Read 23564 times)
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: EKTAKTH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23/4 1μ.μ.
« Reply #120 on: April 25, 2007, 14:58:50 pm »

Quote from: Καμένος on April 25, 2007, 14:57:43 pm
Quote from: Guybrush on April 25, 2007, 14:55:32 pm
Quote from: Καμένος on April 25, 2007, 14:48:15 pm
Πραγματικά δεν έχει νόημα η όλη φάση... Πρίν φώναζαν να ανοίξουμε για αν δώσουμε καμία εξεταστική... Τώρα που μας κόψανε 2 εξεταστικές ξαναφωνάζουν όχι γιατί έχασαν τις εξεταστικές αλλά γιατί .... έλα μου ντέ.. γιατί?? Οέο?
Για κάποιους είναι όλα μαύρο-άσπρο, κατά προτίμηση και μόνο μαύρο.
Σας κόψΑΝΕ δύο εξεταστικές? Ε τους κακούς ανθρώπους...Ντα να τους κάνουμε την Πέμπτη. Οι φοιτητές δηλαδή δεν έχουν καμία σχέση, περαστικοί ήταν...

Το Πανεπιστήμιο ανήκει....στα ψάρια του, δελφίνια, στα κοπάδια σαρδελών, τις σειρήνες και τους καρχαρίες...
Α, και η Συνέλευση είναι κινέζικη.

Στα λόγια μου έρχεσαι...:
Quote from: Καμένος on April 25, 2007, 14:48:15 pm
Πραγματικά δεν έχει νόημα η όλη φάση...

Δε νομίζω

Quote from: snake5 on April 25, 2007, 14:53:09 pm
threepwood,
έχει μια αλήθεια (μεγάλη) αυτό που λες για την υποκρισία που ενδεχομένως υπάρχει σε πράγματα που λένε και κάνουν πολλοί.Απλά νομίζω ότι να το συζητάς αυτό τώρα,στην κατάσταση που βρισκόμαστε,είναι άκαιρο.Προέχει να βγει απόφαση που συμφέρει (σχετικό το τελευταίο) τον περισσότερο κόσμο.Το να κρίνεις συμπεριφορές και αντιλήψεις είναι τέλειο αλλά τώρα πιστεύω ότι απλά δεν προσφέρει κάτι πρακτικό.
Τους επί πτυχίω τους συμφέρει να τελειώνουν. Τους υπόλοιπους τους συμφέρει να μαθαίνουν. Μπορεί να μην προσφέρει κάτι πρακτικό, αλλά σιγά λες και θα ληφθεί υποψιν η κριτική.
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #121 on: April 25, 2007, 15:00:09 pm »

Εσένα τι σε συμφέρει? Πραγματικά το έχω απορία? Με τι θα είσαι ευχαριστημένος?
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #122 on: April 25, 2007, 15:04:35 pm »

Όπως βλέπετε και με το τόπικ δεν ασχολείται κανείς. Σε κανονικές συνθήκες τώρα θα είχε 30 σελίδες.

Οπότε και το "Δεν κατεβαίνουν να ασχοληθούν και βγαίνουν διαδικτυακά φαντάσματα" δεν ισχύει.

Ποτέ δεν ίσχυε, καθώς και τα μεγάλα τόπικς από 10 ατόμων πόστς γέμιζαν.

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #123 on: April 25, 2007, 15:06:06 pm »

Quote from: Guybrush on April 25, 2007, 14:02:20 pm

κατεβήκαμε σε συνέλευση χωρίς να ξέρουμε τι θέλουμε για πρόγραμμα από εδώ και πέρα,

Κάποιες  παρατάξεις  προσκάλεσαν  την  προηγούμενη  ακριβώς  μέρα  συνάντηση  με  όποιον  φοιτητή  ήθελε  για  να  συνδιαμορφώσουν  την  πρόταση  που  θα  κατέβαινε  στη  ΓΣ  Τμήματος. ήμασταν  εκεί  εμείς  που  γκρινιάζουμε  τώρα  να  συνδιαμορφώσουμε  τις  αποφάσεις ? ή  μήπως  κι  εμείς  δεν  ξέρουμε  τί  θέλουμε  και  ούτε  τη  δεδομένη  χρονική  στιγμή  ξέραμε??

αποφάσισε την πρόταση Τσιμπούκη η Συνέλευση στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποί μας,

ως  απάντηση  σε  αυτό - γιατί  δηλ. τελικά  ψηφίστηκε  η  πρόταση  Τσιμπούκη -  δές  αν  θέλεις  το πόστ  μου  στις  προηγούμενες  σελίδες

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!

ότι  έγιναν  κάποιες  μ#$@^  στην  ΓΣ  Τμήματος  από  τους  εκπροσώπους  λόγω  κακής  συννενόησης  ή  κακής  εκτίμησης  της  κατάστασης  δεν  το  αμφισβητούν  ούτε  οι  ίδιοι  οι  εκπρόσωποι  ούτε  κανείς  άλλος. Αυτή  η  διεκδίκηση  θα  ταν  καλύτερο  να  είχε  γίνει  στην  ώρα  της. Άμα  δεν  γουστάρουμε - και όποιος  δεν  γουστάρει - στις  εκλογές, δεν  ψηφίζει  αυτούς  και  κάνει  μια  δική  του  προσπάθεια (σχήμα, κόμμα, κίνηση, ό,τι  θέλει)  μαζί  με  όσους  γκρινιάζουν  και  συμπάσχουν  μαζί  του  ή  πάει  σ'αυτούς  να  διαμαρτυρηθεί (άλλωστε  οι  περισσότεροι  από  αυτούς των  κομμάτων  δεν  διαβάζουν  το  φόρουμ  κ  τζάμπα  καταναλώνετε  τη  γκρίνια  σας  εδώ  μέσα).

Κάνε μας τη χάρη ρε pandora και μην ασχολείσαι άλλο.

Νισάφι πια.

Συμφωνώ  εν  μέρει  με  την  κριτική  στις  παρατάξεις, αλλά  η  αποχή  για  μένα  δεν  είναι  λύση  γιατί  δεν  λύνει  κανέναν  απολύτως  πολιτικό  ή  άλλο  πρόβλημα. Αν  θέλω  να  γίνει  κάτι  καλύτερο, το  φτιάχνω  εγώ. Δεν  περιμένω  το  μάννα  εξ  ουρανού.
Α, και  κάνε  μας  τη  χάρη  να  μήν  γκρινιάξεις  άλλο.
Νισάφι πιά.
« Last Edit: April 25, 2007, 15:14:42 pm by pandora » Logged
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #124 on: April 25, 2007, 15:06:20 pm »

Quote from: Καμένος on April 25, 2007, 15:00:09 pm
Να κάνω 10 εβδομάδες μαθημάτων και να δώσω 3 εβδομάδες εξεταστική. Με αυτό θα είμαι ευχαριστημένος.
Είσαι το τζίνι από το λυχνάρι?

Αλήθεια, για όλα αυτά που λέω τόση ώρα έχεις να πεις κάτι? Η το ζήτημα είμαι εγώ?
Εθεσα κάποιους προβληματισμούς, είσαι πρόθυμος να απαντήσεις στην κριτική μου? Η να αναιρέσεις τα περί "Βατράχων του πληκτρολογίου"?
Καμένος

View Profile
« Reply #125 on: April 25, 2007, 15:08:42 pm »

Καλά, όπως το βλέπει κανένας.. Εγώ δεν μπήκα καθόλου την μέρα της συνέλευσης τμήματος και την άλλη μέρα βρήκα 12 σελίδες να με περιμένουν...

Εντελώς τυχαία τα τόπικ που έχουν ως θέμα τα παράπονα και την γκρίνια "πιάνουν" πάρα πολύ.. Πχ αυτά με θέμα τις προτάσεις των φοιτητών, των ομάδων εργασίας, της βιβλιοθήκης δεν τραβάνε τον κόσμο πολύ..

Δε νομίζεις?
Καμένος

View Profile
« Reply #126 on: April 25, 2007, 15:11:27 pm »

Quote from: Guybrush on April 25, 2007, 15:06:20 pm
Quote from: Καμένος on April 25, 2007, 15:00:09 pm
Να κάνω 10 εβδομάδες μαθημάτων και να δώσω 3 εβδομάδες εξεταστική. Με αυτό θα είμαι ευχαριστημένος.

Αλήθεια, για όλα αυτά που λέω τόση ώρα έχεις να πεις κάτι? Η το ζήτημα είμαι εγώ?
Εθεσα κάποιους προβληματισμούς, είσαι πρόθυμος να απαντήσεις στην κριτική μου? Η να αναιρέσεις τα περί "Βατράχων του πληκτρολογίου"?

Όταν σε δω να ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ κάτι εφικτό και όχι να λές ότι όλα είναι κατεστραμμένα (προσοχή.. να ΛΕΣ, όχι να ΓΡΑΦΕΙΣ) θα το σκεφτώ περί ανάκλησης.. Μέχρι τότε...

Και δεν το κατάλαβα αυτό το να .. απαντήσω στην κριτική σου??? Έλεος.. Αυτό μας έχει φάει... το να απαντάς στην κριτική με κριτική και όχι με προτάσεις.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #127 on: April 25, 2007, 15:16:20 pm »

Γιατί  ρε  σύ  Καμένε αυτό  είναι  κάτι  στο  οποίο  μπορείς  να  απαντήσεις  με  σοβαρά  επιχειρήματα??

Grin
Καμένος

View Profile
« Reply #128 on: April 25, 2007, 15:18:30 pm »

Έχε χάρη που δεν θέλω να αποκαλυφθώ.. Λίγο ..τρίψιμο θέλω..!
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #129 on: April 25, 2007, 15:19:51 pm »

άστα  να  πάνε.... Grin
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #130 on: April 25, 2007, 15:20:10 pm »

Quote from: pandora on April 25, 2007, 15:06:06 pm
Καταρχάς, δε γκρινιάζω. Κάνω κριτική μετά από πολύ καιρό.  Όπως εσύ δε χάνεις ευκαιρία να τη λες στους "καναπεδάτους". Η συστηματική προσπάθεια να βγουν όλοι οι άλλοι απολιτικ και εμέις λάδι, έχει χάσει τα βασικά της ερείσματα. Για κάποιους η κριτική είναι δύσπεπτη.

Α.
Εγώ την άποψή μου τη μετέφερα σε εκπροσώπους παρατάξεων. Αυτοί μου είπαν πως δεν μπορούν παρά να στηρίξουν πρόταση που να περιέχει και μία εξεταστική πριν τις διακοπές. Διαφώνησα.

Β.Οκ το διάβασα

Γ.Εγώ αναρωτιέμαι γιατι έγινε κακή συνεννόηση και κακή εκτίμηση.
Αυτή  η  διεκδίκηση  θα  ταν  καλύτερο  να  είχε  γίνει  στην  ώρα  της. Άμα  δεν  γουστάρουμε - και όποιος  δεν  γουστάρει - στις  εκλογές, δεν  ψηφίζει  αυτούς  και  κάνει  μια  δική  του  προσπάθεια (σχήμα, κόμμα, κίνηση, ό,τι  θέλει)
Κοινώς:Αυτοί είμαστε κι άμα σας αρέσουμε. Και στη συνέλευση αποφασίζουμε ως άτομα και όχι ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι φοιτητών. Αν θέλετε λοιπόν να εκφράσετε το εγώ σας, να κόψετε το λαιμό σας.Βιλαέτια.

Δ. Η αποχή και το άκυρο, όπως σωστά έχει πει ο gepeltek, είναι ενδείξεις παθητικής αντίδρασης.
snake5
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

just try to COD me...

View Profile
« Reply #131 on: April 25, 2007, 15:22:42 pm »

δε σε καταλαβαίνω ρε Guy,
ναι,πολλοί είναι υποκριτές,ναι,η όλη φάση είναι σκατά,ναι,δε μπορείς να ζητάς εξωπραγματικά πράγματα όταν έχεις κάνει 3 μήνες κατάληψη,ναι,πολλοί καπιλεύονται και πατρονάρουν αυτό που λέγεται φοιτητικό κίνημα (που εγώ ακόμα δεν έχω πάρει τί είναι),ναι,πολλοί βγαίνουν με το έτσι θέλω και μιλάνε δήθεν στο όνομα της πλειοψηφίας και μετά το παίζουν προστάτες και καθοδηγητές.ΝΑΙ σε όλα αυτά.

ΑΛΛΑ.Τί κάνεις από δω και πέρα?Τους έκρινες,έβγαλες τα συμπεράσματά σου γι τη πάρτη τους και το μόνο σίγουρο είναι θα ξανασυνατήσεις πολλούς τέτοιους στη ζωή σου σε παρόμοιες ή και χειρότερες συνθήκες και ενδεχομένως να έρθεις σε θέση να εξαρτάσαι σε κάποια περίπτωση από αυτούς.Τουλάχιστον θα έχεις κερδίσει την εμπειρία να τους αντιμετωπίσεις και να τους χειριστείς καλύτερα.Τι θες να κάνουμε όμως?Όλοι στο ίδιο παιχνίδι παίζουμε και καλώς - κακώς είναι κ αυτοί μέσα.

Πες μου όμως τι γίνεται τώρα.Εσύ τι κάνεις για να βγεις όσο το δυνατόν πιο εντάξει από την όλη φάση?Καλές οι φιλοσοφίες αλλά ας μιλάμε και καμιά φορά πιο πρακτικά.Κατέβα στη τμήματος και διεκδίκησε πράγματα για σένα και μόνο.Εκτός και αν είσαι ήδη βολεμένος με την κατάσταση,έχεις 4-5 μαθηματάκια που θα τα σμπρώξεις άμεσα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.Τότε σε καταλαβαίνω απόλυτα και γω μαζί σου.Απλά τα πράγματα...
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #132 on: April 25, 2007, 15:24:50 pm »

@Guybrush
Με  κάλυψες. Ο  ρόλος  μου  δεν  είναι  να  σε  πείσω. Διαφωνώ  τελείως  με  τη  λογική  σας. Είναι  θέμα  κοσμοθεωρίας  μάλλον...Συνέχισε  να  κάνεις  κριτική (ή  όπως  αλλιώς  θές  πές  το)

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #133 on: April 25, 2007, 15:31:17 pm »

Θα κάνω ένα ποτ πουρί
Quote from: Καμένος on April 25, 2007, 15:11:27 pm
Και δεν το κατάλαβα αυτό το να .. απαντήσω στην κριτική σου??? Έλεος.. Αυτό μας έχει φάει... το να απαντάς στην κριτική με κριτική και όχι με προτάσεις.
Quote from: pandora on April 25, 2007, 15:16:20 pm

Γιατί  ρε  σύ  Καμένε αυτό  είναι  κάτι  στο  οποίο  μπορείς  να  απαντήσεις  με  σοβαρά  επιχειρήματα??

Grin
Ωραία τα λέτε, μεταξύ σας. Γι'αυτό μείνατε 70 με το ζόρι...  Grin
Να μετράτε τα +1 που ανταλλάσσετε.

__
@snake5
Quote from: snake5 on April 25, 2007, 15:22:42 pm
δε σε καταλαβαίνω ρε Guy,
ναι,πολλοί είναι υποκριτές,ναι,η όλη φάση είναι σκατά,ναι,δε μπορείς να ζητάς εξωπραγματικά πράγματα όταν έχεις κάνει 3 μήνες κατάληψη,ναι,πολλοί καπιλεύονται και πατρονάρουν αυτό που λέγεται φοιτητικό κίνημα (που εγώ ακόμα δεν έχω πάρει τί είναι),ναι,πολλοί βγαίνουν με το έτσι θέλω και μιλάνε δήθεν στο όνομα της πλειοψηφίας και μετά το παίζουν προστάτες και καθοδηγητές.ΝΑΙ σε όλα αυτά.

ΑΛΛΑ.Τί κάνεις από δω και πέρα?Τους έκρινες,έβγαλες τα συμπεράσματά σου γι τη πάρτη τους και το μόνο σίγουρο είναι θα ξανασυνατήσεις πολλούς τέτοιους στη ζωή σου σε παρόμοιες ή και χειρότερες συνθήκες και ενδεχομένως να έρθεις σε θέση να εξαρτάσαι σε κάποια περίπτωση από αυτούς.Τουλάχιστον θα έχεις κερδίσει την εμπειρία να τους αντιμετωπίσεις και να τους χειριστείς καλύτερα.Τι θες να κάνουμε όμως?Όλοι στο ίδιο παιχνίδι παίζουμε και καλώς - κακώς είναι κ αυτοί μέσα.

Πες μου όμως τι γίνεται τώρα.Εσύ τι κάνεις για να βγεις όσο το δυνατόν πιο εντάξει από την όλη φάση?Καλές οι φιλοσοφίες αλλά ας μιλάμε και καμιά φορά πιο πρακτικά.Κατέβα στη τμήματος και διεκδίκησε πράγματα για σένα και μόνο.Εκτός και αν είσαι ήδη βολεμένος με την κατάσταση,έχεις 4-5 μαθηματάκια που θα τα σμπρώξεις άμεσα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.Τότε σε καταλαβαίνω απόλυτα και γω μαζί σου.Απλά τα πράγματα...
μα είπα ρε snake τι θέλω.
Δεν είμαι βολεμένος με την κατάσταση καθόλου, απλά οι προτεραιότητές μου μου λένε ότι θέλω να κάνω και μάθημα.
Δε θέλω να διεκδικήσω κάτι άλλο πέρα από αυτό για μένα.
Το σύνολο δεν ξέρω τι το εκφράζει, και δεν πιστεύω ότι υπάρχει γκρίνια για την πρόταση Τσιμπούκη.

Για τους επί πτυχίω, δεν είμαι ανάμεσά τους, έχω κάθε διάθεση να στηρίξω την προσπάθειά τους να μη χάσουν κι άλλο χρόνο από τη ζωή τους.
νομίζεις ότι δεν κατεβαίνω σε συνελεύσεις? Κατέβαινα και θα κατεβαίνω όταν βλέπω ότι υπάρχει λόγος. Και στην Συνέλευση Τμήματος θα κατέβω και στη ΣΦ

« Last Edit: April 25, 2007, 19:37:04 pm by Guybrush » Logged
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #134 on: April 25, 2007, 15:36:19 pm »

Η πρώτη εντύπωση έτσι δείχνει. Δεν το έψαξα κιόλας αλλά στις 3 τελευταίες σελίδες μιλάνε 5 άτομα. Σε όλο το τόπικ άντε να μιλάνε 10.

Σε αντίστοιχα τόπικς που έχουν βγάλει πολύ περισσότερες σελίδες σιγά μην έχουν συμμετάσχει πάνω από 20-30 άτομα.

Δηλαδή πολύ λίγα άτομα.

Δεν κατεβαίνουν στις συνελεύσεις κτλ, δεν κατεβαίνουν, φυσικά και ισχύει.

Αλλά το ότι δεν κατεβαίνουν και μπαίνουν εδώ και παραπονιούνται δεν ισχύει. Καμια 10-20 άτομα το πολύ να έχουν μπεί να παραπονεθούν και επειδή έχουν γράψει σε όλα τα σχετικά τόπικς φαίνονται παντού.

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Pages: 1 ... 7 8 [9] 10 11 12 Go Up Print
Jump to: