• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:28:31 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:28:31 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 71
Guests: 107
Total: 178
christina02
DK06
thomassamaras
valco08
itsikou
gpap
Deviate
AA RE LEWN
vaggelis.ntokas
johnnypap
amprozos
Nikos_313
manos_diakakis
georkala
BENEDICTVS
IBOURAS
krith
gorilaki
DimKaratzas
diamantis
Argiris
moutdimi
Notac
mrotskos
NickSpan
Retroman07
mimaki
sassi
xarabalios
giannisd
aalmpanb
superkolios
mdimitrig
qwertyuiop
tasakis
andreaspaper
airam
vagk
sigklitiki
jim_sklab
skopsinos
ddantono
thenoface
dimchin
sterlouk
dimitrisblioumis
Nefeli Nikita
pdiamantis
andyy
iropap
chrysaep
Andreas K
Soto Gonzalez
Stathiss
lapin
jojos
mkakale
george14
Fotis
agapi
mrodi
theofr
dem05
soktas
ioannisfa
stergios03
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Διοίκηση τμήματος (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 Go Down Print
Author Topic: Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4  (Read 43844 times)
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
Re: Απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος σήμερα 19/4
« Reply #240 on: April 28, 2007, 14:49:13 pm »

Quote from: vasso on April 28, 2007, 03:46:49 am
Προσωπικά, ένα έχω να πω: ας αποφασίσουμε επιτέλους! Σας ικετεύω, ότι και να βγει σε 5 μέρες, ας κρατήσουμε εκείνη την απόφαση, να ξέρουμε τι χρόνο έχουμε για να μπορέσουμε να τον εκμεταλλευτούμε αναλόγως. Όχι άλλες ενστάσεις! Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο για διακοπές, για κάποιους είναι και δουλειά...

Το υπονοούμενο βεβαίως είναι: Μας πρήξατε με τις διεκδικήσεις σας, γιατί δεν αφήνετε τα πράγματα όπως είναι.

Να σου δώσω μία συμβουλή;

Αφού δεν σε ενδιαφέρει το θέμα, ότι απόφαση και να βγάλει η ΣΤ εσύ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΗ.

Άσε εμάς να δώσουμε κανά μάθημα στις επιπλέον εξεταστικές και εσύ κατέβα στις δύο που προέβλεψε εν τη σοφία του ο Τσιμπούκης.

Και οργάνωσε τον χρόνο σου, και τον μόχθο του καλοκαιριού σου με βάση ότι ισχύει τώρα.

Τα άλλα άστα πάνω μας

Neuken in de keuken
crystal
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #241 on: April 28, 2007, 15:00:48 pm »

Επιτιθεσε χωρις να ξερεις και συνεχιζοντας το βιολι σου..
Τι πιο απλο απο το να θελουμε να ξερουμε τι θα γινει τελικα.. Χωρις αυτο να σημαινει οτι με αλλαγες μπορει να μην ειναι τελικα καλυτερα..
Αλλα ελεος Μαιο φτασαμε σχεδον..
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #242 on: April 28, 2007, 15:09:07 pm »

Δεν επιτέθηκα σε κανέναν

Φυσικά και είναι καλό να ξέρουμε όλοι τι θα γίνει το νωρίτερο

Αλλά δεν είναι ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ απ' το να κερδίσουμε εξεταστικές

Για όποιον είναι πιο σημαντικό... σημαίνει πως πολύ απλά δεν ενδιαφέρεται για τους υπόλοιπους

Neuken in de keuken
gpap

View Profile
« Reply #243 on: April 28, 2007, 15:10:39 pm »

Να κάνω την ...αφελή ερώτηση?

Αν μετά από 6 μήνες διακοπής της εκπαιδευτικής διαδικασίας μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος (από πέρσυ μέχρι φέτος)
η επίσημη διεκδίκηση είναι 'δεν χάνουμε κανένα εξάμηνο, καμμιά απολύτως εξεταστική, διεκδικούμε και μια τουλάχιστον
έκτακτη πτυχιακή -ίσως και 2-' και ...we want the world and we want it now! ..... αυτό στη τελική τι σημαίνει?

Οι καθηγητές σας, σας τιμωρούν βαρύτατα!
Η ποιότητα της όποιας διαδιακασίας ανεβαίνει στα ουράνια!
Να το ξανακάνουμε κάθε χρόνο (με καλύτερο όμως προγραμματισμό, γιατι να κάθεσαι 3,5 μήνες σπίτι το χειμώνα δεν λέει...λέει?)

Θα εκτιμουσα μια απάντηση γιατί η δικιά μου λογική ..στέρεψε και δεν ..αποκρίνεται.

Γρηγόρης Παπαγιάννης
zlatalex

Tot ziens

View Profile
« Reply #244 on: April 28, 2007, 15:17:57 pm »

Μα κύριε Παπαγιάννη, αυτό είναι το νόημα του συνδικαλισμού. Η προάσπιση των συμφερόντων μας!

Εγώ δεν κατηγόρησα τους καθηγητές για την αρνητική τους προδιάθεση, σε ένα βαθμό δικαιολογείται!

Απλώς να λάβουν υπόψην τους πως δεν ψηφίσαμε όλοι με ένα στόμα, μια φωνή, δαγκωτό κατάληψη

Σε κάποιους επιβλήθηκε αυτή η ιστορία

Και τώρα θα κληθούν να πληρώσουν το ίδιο τίμημα με όλους τους άλλους

Προσπαθούμε τώρα να ελαχιστοποιήσουμε τις απώλειές μας, τόσο αμαρτωλό είναι αυτό;

Θα σας απαντούσα αναλυτικότερα αλλά πρέπει να φύγω. Καλό μεσημέρι

Neuken in de keuken
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #245 on: April 28, 2007, 15:27:17 pm »

Το ότι δεν χάνουμε κανένα εξάμηνο δεν είναι τόσο ακριβές στη πράξη, επειδή το εαρινό το συμπυκνώνουμε σε δύο μήνες . Ουσιαστικά από ό,τι καταλαβαίνω κουτσουρεμένο θα γίνει. Οπότε, αυτή η διεκδίκηση στην πράξη σημαίνει: "ας γίνει για το τυπικό --δηλαδή να μπορούμε να εξετασθούμε στα εαρινά μαθήματα αυτόν τον Ιούλη/Σεπτέμβρη-- ακόμα και αν τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε", το οποίο σίγουρα είναι πολύ προτιμώτερο βέβαια από το να χαθεί το εξάμηνο.

Επίσης κανονικά η εξεταστική διαρκεί σχεδόν ένα μήνα, ενώ τώρα λέμε να γίνει η κάθε μία μέσα σε 2-3 εβδομάδες.

Επομένως η διεκδικήσεις νομίζω ότι δεν κοιτούν την ποιότητα των διαδικασιών, η οποία θα ήταν κύριο αίτημα σε κανονικές περιόδους, αλλά απλά: να γίνουν όλα και όπως γίνουν. Και αυτό όχι με την κακή έννοια (δηλαδή "αδιαφορούμε για το τί θα μάθουμε, θέλουμε να τελειώνουμε", αλλά επειδή κάποιοι πραγματικά αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα, όπως τα παιδιά που θέλουν τομέα.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #246 on: April 28, 2007, 15:34:33 pm »

Βέβαια δεν είπα ότι είναι κατακριτέος όποιος καθηγητής δεν θέλει να γίνει εξεταστική τον Ιούλιο! Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος, αν π.χ. από την αρχή διαφωνούσε με τις καταλήψεις, και ήθελε το καλοκαίρι του ελεύθερο για τους δικούς του λόγους, να συμφωνήσει με όλα τα αιτήματα των φοιτητών.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #247 on: April 28, 2007, 16:16:37 pm »

να απαντησω στον gpap:προφανως και ειναι ολιγον χαζο να διεκδικουμε τα παντα σαν να μην εγινε τιποτα.Γιαυτο το λογο το να χασουμε μια εξεταστικη για μενα ειναι εκ των ουκ ανευ. ειναι δεδομενο.Για διπλη παλι ισως ειναι σωστο να μην γινει,γιατι θα αρχισουμε στη λογικη των αρχιτεκτονων που κανουν καθε χρονο καταληψη και δινουν καθε χρονο διπλες.
Το να δωσουμε ομως τον ιουλιο για οσους θελουν να χασουν τις διακοπες τους,μια και ειναι αποφαση συγκλητου,δεν το θεωρω κατι τρελο.Μιλαμε για μια χρονια πολυ ιδιαιτερη-που ομοια της καναμε να δουμε πολλα χρονια και ισως κανουμε και αλλα να τη ξαναδουμε-.

Και στην τελικη,τη στιγμη που σε αλλες περιπτωσεις συγκρινομαστε καθε χρονο με τα αλλα τμηματα και λεμε "βγαινουν καθε χρονο 500 ηλεκτρολογοι σε ολη την ελλαδα"-ειναι αδικο να γενονται εξεταστικες στα τμηματα αθηνας και πατρας και σε εμας οχι.Ειναι μαλλον ανηθικο,να το πω σωστα.Το καλυτερο θα ηταν να την χασουν και εκεινοι,αν ηταν να προασπισουμε καποια πραγματα.Το να βγουνε εκεινοι πιο γρηγορα γιατι εδωσαν 2 εξεταστικες παραπανω(ουσιαστικα μιλαμε για ενα χρονο)ειναι πολυ "ανισορροπο".

Απλα να πω οτι θα πρεπει να μη φανει οτι "και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο"
Ο καθε αγωνας εχει το τιμημα του,απλα προσπαθουμε να το περιορισουμε.Δεν πρεπει να γινει αφορμη για να χανουμε ευκολα μαθηματα.

tu/e
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #248 on: April 28, 2007, 16:29:06 pm »

Άποψη μου ήταν, ότι ο μόνος λογικός τρόπος να μη χαθεί τίποτα ήταν να γινει κανονική χειμερινή εξεταστική τον Μάιο, και αναπληρώσεις τέλη Μαΐου/Ιούνιο/Ιούλιο και μια αλα περσινή διπλή εξεταστική τον Σεπτέμβριο.

Κάτι τέτοιο ήταν όμως άκυρο, γιατί απλώς μαθήματα τον Ιούλιο θα ήταν παρωδία. Και αν υποθέσουμε ότι οι καθηγητές θα είναι στη θέση τους, οι φοιτητές θα έρχονταν πιθανότατα σπάνια φορώντας τα μαγιώ τους.

Εξετάσεις από την άλλη όμως, θα μπορούσε κάλιστα να γίνουν. Και οι φοιτητές θα αναγκάζονταν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, αν ήθελαν να περάσουν τα μαθήματα, και για τους καθηγητές ο φόρτος θα ήταν περιορισμένος νομίζω σε σχέση με το να έχουν καθημερινές παραδόσεις.

Αυτό δε μπορεί να γίνει όμως.

Γιατί;

Αν είναι τα μπάνια, αυτό είναι κρίμα.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τα μπάνια αλλά κάτι που λογικά μου διαφεύγει.

Τώρα για τα όσα βλέπω ότι έγιναν στη ΓΣ του τμήματος, κρίμα. Κακό να προκαλείς με την αδιαλλαξία σου, πολύ κακό να αντιδράς με μέτρα βίας.

(δεν είναι θέμα άρνησης κάθε μορφής βίας, είναι θέμα συμμετρίας. ναι, ίσως η βία να αποτελεί μέσω διεκδίκησης, αλλά δε μπορείς αν διεκδικείς το οτιδήποτε με τη βία, γιατί δεν έχεις τίποτα άλλο. Υπάρχουν και λιγότερο δυναμικοί (και ταυτόχρονα λιγότερο αποτελεσματικοί ίσως) αλλά πρέπει να προτιμηθούν)

Αυτά, από την αναπαυτική καρέκλα μου και νιώθοντας να έχω την πτυχιακή στο τσεπάκι μου. (είμαι αλλού, οπότε ζητώ συγγνώμη αν μιλάω εκ του ασφαλούς και εκ της άνεσης μου)

byeeee
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #249 on: April 28, 2007, 16:31:20 pm »

Κυριε Παπαγιαννη η ολη ενσταση μου εγκειται στα εξης:

Το προβλημα με την προταση του κ. Τσιμπουκη ειναι οτι δεν διασφαλιζει την ποιοτητα των σπουδων στο τμημα αλλα διασφαλιζει τις διακοπες καποιων ατομων.(και φοιτητων και καθηγητων)

Αν γινοταν προσπαθεια να διασφαλιστει η ποιοτητα σπουδων της σχολης ας μην γινοταν εξεταστικες. Να γινοταν μαθηματα. Οχι ομως διακοπες. Εγω δεν θα αντιδρουσα.

Με την αποφαση αυτη ομως, ουτε το επιπεδο σπουδων διασφαλιζεται αλλα και σε περιπτωση αποτυχιας των εξετασεων του Σεπτεμβριου θα υπαρχει και υποβαθμιση των σπουδων τα επομενα χρονια.(Πολλοι περισσοτεροι φοιτητες για καθε μαθημα).

Οσο για το αν πρεπει να χαθει κατι οπωσδηποτε, εγω προτεινω να χαθουν οι διακοπες μας. Δεν θα ειμαστε ουτε το πρωτο αλλα ουτε και το τελευταιο πανεπιστημιο στον πλανητη που θα λειτουργει τον Ιουλιο.

Το διλημμα διακοπες ή εξεταστικη, εγω ειμαι υπερ της εξεταστικης.

Οσο για να μην γινουν αυτα και του χρονου, η μονη λυση ειναι να μπουν ορια στις εξουσιες του καθε οργανου.
Δεν ξερω αν πρεπει να εχει το δικαιωμα μια συνελευση φοιτητων να μπορει να κλεινει την σχολη για οσο διαστημα το επιθυμει. (Αυτο ειναι ενα τεραστιο θεμα βεβαια και εχει σχεση και με το αλλο τεραστιο θεμα του ασυλου. Για μενα γινεται κακη χρηση του ορου "ασυλο").

Θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν μου απαντουσατε.

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
Μακαρι να ξερουμε παντα ποιο ειναι...
gpap

View Profile
« Reply #250 on: April 28, 2007, 16:32:51 pm »

Για τα παιδιά που θέλουν τομέα και για όλα τα υπόλοιπα κατατέθηκε πρόταση με εξέταση του χειμερινού τώρα και 2 εξεταστικές
το Σεπτέμβρη. Η πρόταση αυτή σε γενικές γραμμές ήταν γνωστή σε όλους από τις αρχές Φλεβάρη, επαναλήφθηκε από όλους μας αρχές
Μάρτη στην ανοιχτή εκδήλωση και θα μπορούσε να έχει αποφασιστεί πριν το Πάσχα. Αρα όλοι την γνώριζαν και πολλοί (μα πάρα πολλοί) είχαν στρωθεί και στο διάβασμα.

Τελικά ποιά είναι (και πόση) η ..ευθύνη όλων των 'σιωπηλών' που άραζαν στο σπιτάκι τους και περίμεναν να έρθει ο ..από μηχανής να τερματίσει την κατάληψη με την
οποία τόσο πολύ διαφωνούσαν....

Και ..alexzlat αυτή η αδιαφορία για τα κοινά δρώμενα δεν πρέπει να έχει κόστος? Ή μήπως κάποιοι θεωρούν ότι πρέπει να διεκδικήσουν και ...bonus για τον ..ύπνο του ..δικαίου?

Τελικά οι εκπρόσωποί σας για τους δικούς τους λόγους και με τη μαζικότατη παρουσία σας (να θυμίσω ότι σε αντίστοιχη δική σας συνέλευση απαγορεύτηκε στον συνάδελφο Αντώνη Μαρινόπουλο, πρόεδρο του Απειρέσιου να μπει να ακούσει με το σκεπτικό - ενός μπρατσωμένου πορτά- ότι εδώ είναι συνέλευση του συλλόγου ΜΗ και εσύ δεν είσαι φοιτητής του τμήματος) επέλεξαν τη λύση Τσιμπούκη. Σήμερα η απόφαση αυτή αμφισβητείται από τους ίδιους που την ...ψήφισαν...Τι παραπάνω δηλαδη έκανε ο ..Τσιτουρίδης και του ζητήσαμε την κεφαλή? Και πάλι λέμε, εντάξει να κάτσουμε να δούμε εάν η απόφαση αυτή μπορεί να βελτιωθεί. Και να βρούμε και μια έντιμη και ρεαλιστική λύση και για τους επί πτυχίω...

Και απέναντι σε αυτό τι εισπράτουμε? Τσαμπουκάδες στο στυλ σας κλειδώνουμε μέσα.....!!!! και κριτική του τύπου ...Μ@λ2ΚΕς καθηγητάδες που εμείς σώσαμε την....αξιοπρέπειά σας (λες και το ...ζητήσαμε) και που θέλετε δεν θέλετε θα κάτσετε να κάνετε ότι σας λέμε...όλο το καλοκαίρι. Και την αγανάκτηση γιατι εγώ ο φασίστας τόλμησα να πω ότι ναι ρε μετά τις 15/7 θα πάρω την οικογένειά μου και θα πάω διακοπές, θα πάω να δω τη μάνα μου που έιναι 80+ στο χωριό μου, θα κάνω κάτι για μένα στο κάτω κάτω.

Λες και αν με 'υποχρεώσει' ο συνδικαλιστικός φορέας των απανταχού ...διαμαρτυρόμενων θα πάω να κάνω μάθημα ή εξετάσεις. Πιστέψτε με ..τέτοιες εξετάσεις μην τις εύχεστε ούτε στον...εχθρό σας!

Συνεπώς....

Σε έναν αγώνα που τον κάνατε μόνοι σας και ΟΛΟΙ ΣΑΣ, είτε συμμετέχοντας, είτε αδιαφορώντας, δεν με βάζετε κριτή, ούτε με ζητάτε να σας ..συμπαρασταθώ..(είναι τυχαίο άραγε ότι οι φωνασκούντες είναι οι διαφωνούντες αδιάφοροι?). Απαιτείτε να ...συμπαραταχθώ, να συλλυπηθώ και να ...στήσω κ@λο! Αυτό δεν γίνεται! Τα συλλυπητήρια στα ..μνημόσυνα και στις κηδείες. Εδώ όπως έστρωσε ο καθένας για την πάρτη του έτσι θα ..πορευθεί! Τελεία και παύλα!

Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρεαλιστικές λύσεις για σας, όχι για μας. Αν μπορείτε να το αντιληφθείτε έχει καλώς. Αν όχι κάντε ότι νομίζετε.
Εγώ απλά δεν θα συμμετέχω.
(γιατί η αλήθεια πονάει!)

Γρηγόρης Παπαγιάννης
gpap

View Profile
« Reply #251 on: April 28, 2007, 16:50:11 pm »

@thanosdr

Δηλαδή αν εγώ που χάνω τα 2 πρώτα μου μαθήματα (Πρωτομαγιά και εκλογές) σας ζητήσω να μην κάνετε εξετάσεις αλλά να έρθετε σε παραδόσεις μέχρι 21/7 θα έρθετε?

Πες μου γιατί δεν το ..πιστεύω?  Wink
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #252 on: April 28, 2007, 16:58:35 pm »

Quote from: gpap on April 28, 2007, 16:50:11 pm
@thanosdr

Δηλαδή αν εγώ που χάνω τα 2 πρώτα μου μαθήματα (Πρωτομαγιά και εκλογές) σας ζητήσω να μην κάνετε εξετάσεις αλλά να έρθετε σε παραδόσεις μέχρι 21/7 θα έρθετε?

Πες μου γιατί δεν το ..πιστεύω?  Wink

Εγω προσωπικα θα ερχομουνα (δεν χρωσταω μαθημα σας). Θα ερχομουνα γιατι πιστευω οτι εχει αξια να παρακολουθησω μαθημα σας. Κατι θα μου προσφερει. Για αλλους καθηγητες δεν νομιζω να μπορουσα να απαντησω το ιδιο.

Παντως εγω που θα ερχομουνα, μαλλον δε θα μου δινοταν η δυνατοτητα.
Ποιος να κατσει να κανει αναπληρωση για τον απλο φοιτητη Θαναση που εχει την διαθεση να παει;;;;;
Εξαρταται απο τις διαθεσεις των υπολοιπων που σας εχουν ηδη πεισει οτι δεν αξιζει να κανετε αναπληρωσεις.

Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Αλλα πανω απ'ολα το κοινο συμφερον.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #253 on: April 28, 2007, 18:10:26 pm »

Quote from: Turambar on April 28, 2007, 16:29:06 pm

... μαθήματα τον Ιούλιο θα ήταν παρωδία. Και αν υποθέσουμε ότι οι καθηγητές θα είναι στη θέση τους, οι φοιτητές θα έρχονταν πιθανότατα σπάνια φορώντας τα μαγιώ τους.

Εξετάσεις από την άλλη όμως, θα μπορούσε κάλιστα να γίνουν. Και οι φοιτητές θα αναγκάζονταν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, αν ήθελαν να περάσουν τα μαθήματα, και για τους καθηγητές ο φόρτος θα ήταν περιορισμένος νομίζω σε σχέση με το να έχουν καθημερινές παραδόσεις.

Αυτό δε μπορεί να γίνει όμως.

Γιατί;

Αν είναι τα μπάνια, αυτό είναι κρίμα.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τα μπάνια αλλά κάτι που λογικά μου διαφεύγει.

Τώρα για τα όσα βλέπω ότι έγιναν στη ΓΣ του τμήματος, κρίμα. Κακό να προκαλείς με την αδιαλλαξία σου, πολύ κακό να αντιδράς με μέτρα βίας.

(δεν είναι θέμα άρνησης κάθε μορφής βίας, είναι θέμα συμμετρίας. ναι, ίσως η βία να αποτελεί μέσω διεκδίκησης, αλλά δε μπορείς αν διεκδικείς το οτιδήποτε με τη βία, γιατί δεν έχεις τίποτα άλλο. Υπάρχουν και λιγότερο δυναμικοί (και ταυτόχρονα λιγότερο αποτελεσματικοί ίσως) αλλά πρέπει να προτιμηθούν)

+1

Θα  συμφωνήσω  με  παλαιότερο πόστ  του  bob :

"Συγχαρητήρια  σε  όσους  έχουν  το  κουράγιο  να  εκφράσουν  ακόμα  την  άποψή  τους  με  τις  μαλακίες  να  πετάνε  τριγύρω  τους."

Κανονικά  με  τα  νεύρα  που  έχω  αυτή  τη  στιγμή  από  αυτά  που  διαβάζω  θα  μπορούσα  να  δημιουργήσω  από  κάτω  ένα  πόστ  με  το  απάνθισμα  της  βλακείας  που  διάβασα  σε  προηγούμενες  σελίδες, αλλά  δεν  θα  το  κάνω.

Απ 'ότι  φαίνεται  είμαστε  μια  γενιά  διχασμένη  στη  μέση... όσοι  μπόρεσαν  να  σκεφτούν  ώριμα  και  να  διαμορφώσουν  συνειδηση, είτε συμφωνούσαν είτε  διαφωνούσαν με αυτό  που  έγινε  όλους  αυτούς  τους  μήνες, και  να  μή  κοιτάζουν  μόνο  το προσωπικό  τους  ώφελος  και  όσοι  δεν  συμμετείχαν  σε  τίποτα, θεώρησαν  και  θεωρούν  ότι  δεν  μπορούν  ν'αλλάξουν  τίποτα, και  προσπαθούν  να  μεταφέρουν  τη  γκρίνια  και  τη  μιζέρια  τους - και  τις  ευθύνες  τους  - στις  πλάτες  άλλων(που  όπως  σωστά  είπε  και  ο  κύριος  Παπαγιάννης, αυτοί  που  γκρινιάζουν  περισσότερο  και  χαρακτηρίζουν  τους  άλλους, είναι  αυτοί που  είχαν  την  παθητικότερη  στάση  τον  τελευταίο  χρόνο - από  πέρισυ  το  Μάιο)

Αυτά.

Για  να  προλάβω  τα  διάφορα  προσωπικά  θιξίματα  κτλ, δεν  αναφέρομαι  σε κάποιον  συγκεκριμένα, τα  λέω αυτά  προς  προβληματισμό  και  σκέψη  όλων.

Το  πόστ  μου  στην  διάθεση  των  αντμίν  για  delete  και  συγγνώμη  για  τον  θυμό.

Μια  "αναιδέστατη  κορασίδα" (alexzlat copyright Grin NotWorthy)
thanosdr
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #254 on: April 28, 2007, 18:24:06 pm »

Quote from: gpap on April 28, 2007, 16:32:51 pm

Λες και αν με 'υποχρεώσει' ο συνδικαλιστικός φορέας των απανταχού ...διαμαρτυρόμενων θα πάω να κάνω μάθημα ή εξετάσεις. Πιστέψτε με ..τέτοιες εξετάσεις μην τις εύχεστε ούτε στον...εχθρό σας!

Συνεπώς....

Σε έναν αγώνα που τον κάνατε μόνοι σας και ΟΛΟΙ ΣΑΣ, είτε συμμετέχοντας, είτε αδιαφορώντας, δεν με βάζετε κριτή, ούτε με ζητάτε να σας ..συμπαρασταθώ..(είναι τυχαίο άραγε ότι οι φωνασκούντες είναι οι διαφωνούντες αδιάφοροι?). Απαιτείτε να ...συμπαραταχθώ, να συλλυπηθώ και να ...στήσω κ@λο! Αυτό δεν γίνεται! Τα συλλυπητήρια στα ..μνημόσυνα και στις κηδείες. Εδώ όπως έστρωσε ο καθένας για την πάρτη του έτσι θα ..πορευθεί! Τελεία και παύλα!

Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρεαλιστικές λύσεις για σας, όχι για μας. Αν μπορείτε να το αντιληφθείτε έχει καλώς. Αν όχι κάντε ότι νομίζετε.
Εγώ απλά δεν θα συμμετέχω.
(γιατί η αλήθεια πονάει!)

Γρηγόρης Παπαγιάννης

Σκεφτομαι πολυ ωρα τι σχολιο μπορω να κανω για αυτο που διαβασα.
Δυσκολευομαι πολυ.
Θα σας πω λοιπον μια θλιβερη ιστορια.

Αυτο που καταλαβα ειναι οτι στην σχολη των ηλεκτρολογων κυριαρχει ενας νομος.
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.
Οι φοιτητες μεσω της Γ.Σ τους αποφασιζουν και διαταζουν. Κλεινουν τη σχολη, καταλαμβανουν χωρους της σχολης με το ετσι θελω (χωρος μουσικης ομαδας) και σε καιρο πολεμου (καταληψη) ειναι απολυτοι κυριαρχοι στο τμημα.
Σε καιρο ειρηνης απολυτοι κυριαρχοι ειναι οι καθηγητες. Μπορουν να κανουν εξετασεις που δεν θα τις ευχοντουσαν ουτε στον χειροτερο εχθρο τους. Μπορουν να εχουν την ευχαιρεια να αποφασιζουν για το ποιος θα στησει κ@λο και ποτε. Μπορουν να περνανε φοιτητες γιατι εχουν καλη διαθεση εκεινη την μερα, αλλα και να κοβουν φοιτητες γιατι ξυπνησαν ασχημα. Μπορουν να μην ερχονται για διδασκαλια καποιες φορες γιατι ειναι σε συνεδρια (Τοτε στην καλυτερη των περιπτωσεων στελνουν διδακτορικο να κανει μαθημα). Μπορουν να κανουν απεργια οποτε θελουν( ειναι συνταγματικο τους δικαιωμα).

Συμφωνω. Αυτη την στιγμη το πανω χερι το εχουν οι καθηγητες. Οποτε θα στησουν κ@λο οι φοιτητες.

Καποια στιγμη θα υπαρχει καποιος με μεγαλυτερη εξουσια απο τους καθηγητες (π.χ. κυβερνηση)
Τοτε θα στησουν κ@λο οι καθηγητες (π.χ αξιολογηση).

Και η ζωη συνεχιζεται....

Ας ελπισουμε οτι καποια στιγμη θα αποκτησει η χωρα ενα σοβαρο πανεπιστημιο. Αυτο αφορα εμας. Απο την προηγουμενη γενια ευχαριστουμε για ο,τι εχει κανει για μας και προσπαθουμε να πετυχουμε περισσοτερα απο αυτους.

Περαστικα σε ολους μας.

Pages: 1 ... 15 16 [17] 18 19 20 Go Up Print
Jump to: