• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 20, 2025, 09:13:58 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 20, 2025, 09:13:58 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 09:08:54]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[June 19, 2025, 23:59:48 pm]

[Μικροκυματική Τεχνολογία...
by Nikos_313
[June 19, 2025, 23:21:54 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 19, 2025, 23:20:10 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[June 19, 2025, 15:09:50 pm]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[June 19, 2025, 14:46:20 pm]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by Mr Watson
[June 19, 2025, 09:55:52 am]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426740
Total Topics: 31711
Online Today: 186
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 17
Guests: 140
Total: 157
AODON
AcDimitri
Nikos_313
nataliakara
gpap
papoutsas
tzortzis
Dimos Bachlas
chris123
ntsiakiri
odysseaskar
mimaki
pipitsenko
dnikoa
christina02
spetrakis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > ΓνωρΗΜΜΥες... (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Ζώδια και Άστρα
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Πόσο πιστεύετε στα ζώδια?
Πολύ!Τα συμβουλεύομαι σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου.
Λίγο.Τα διαβάζω από περιέργεια (ή τουλάχιστον έτσι λεω, γιατί ντρέπομαι να το παραδεχτώ)
Καθόλου.

Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Ζώδια και Άστρα  (Read 11160 times)
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
Απ: Ζώδια και Άστρα
« Reply #15 on: April 16, 2005, 15:04:29 pm »

Χμμμ KitKat?? Μηπως εχεις κ ξεχωριστο φακελο στα Bookmarks: Ωροσκοπιο!! ???? Grin Grin Tongue Tongue
Εγω δεν ξερω τι ωρα γεννηθηκα...που να θυμαμαι τωρα!!

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
KitKat
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #16 on: April 16, 2005, 18:17:56 pm »

Quote from: JAs0n-X on April 16, 2005, 15:04:29 pm
Χμμμ KitKat?? Μηπως εχεις κ ξεχωριστο φακελο στα Bookmarks: Ωροσκοπιο!! ???? Grin Grin Tongue Tongue

Σαφώς!!! Κάθε μέρα τα συμβουλεύομαι Grin

Να και το αγαπημένο μου περιοδικό:

Tongue Tongue Tongue

Είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.
Όταν τ' ανοίγω βλέπω μπρος μου ό,τι κι αν τύχει
Όταν τα κλείνω βλέπω μπρος μου ό,τι ποθώ
bakeneko
Veteran
Καταστραμμένος

?

View Profile WWW
« Reply #17 on: April 18, 2005, 02:26:04 am »

Τα ζώδια πιστεύω σήμερα είναι μια απάτη.  Αν διαβάσεις τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια θα δεις ότι με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο όλα ισχύουν για τον καθένα (λόγω της μεγάλης γενικότητας). Κατά την άποψή μου απλώς κεντρίζουν την προσοχή μας σε κάποια συγκεκριμένα γεγονότα με αποτέλεσμα να νομίζουμε ότι επαληθεύονται οι προβλέψεις..

HMMYμαθής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

ΗΜΜΥμάθεια μήτηρ πάσης κακίας!!

View Profile
Re: Ζώδια και Άστρα
« Reply #18 on: April 18, 2005, 08:51:48 am »

Δηλαδή δεν ξέρει κανένας χαρακτηριστικά για το ζώδιο του? Το μόνο που ξέρετε είναι να λέτε για γενικότητες και ότι δεν τα εμπιστεύεστε??

Γενικότητες σαφώς και υπάρχουν, αφού αναφέρονται σε χιλιάδες ανθρώπους. Αν θέλετε προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 901 234 5678! Μία παράγραφος σε ένα περιοδικό δεν μπορεί να περιγράφει τι βαθμό θα πάρει ο ηλεκτρολόγος στα ΚΑΕ, ούτε αν θα τον σηκώσει ο Πανάς στο μάθημα...

http://egnatia.ee.auth.gr/~vagionas

"Τα νέα των Ηλεκτρολόγων μέσα από RSS"
KitKat
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Απ: Re: Ζώδια και Άστρα
« Reply #19 on: April 18, 2005, 11:51:20 am »

Quote from: HMMYandras on April 18, 2005, 08:51:48 am
Αν θέλετε προσωπική πρόβλεψη, καλέστε στο 901 234 5678! Μία παράγραφος σε ένα περιοδικό δεν μπορεί να περιγράφει τι βαθμό θα πάρει ο ηλεκτρολόγος στα ΚΑΕ, ούτε αν θα τον σηκώσει ο Πανάς στο μάθημα...

Γιατί, αν πάρω εκεί ξέρουν να μου πουν τι θα πάρω στον ΚΑΕ???  Shocked Shocked
(μήπως επειδή το έχω περάσει ήδη, ἐτσι μάλιστα  Cheesy)

Είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες.
Όταν τ' ανοίγω βλέπω μπρος μου ό,τι κι αν τύχει
Όταν τα κλείνω βλέπω μπρος μου ό,τι ποθώ
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #20 on: April 18, 2005, 14:36:57 pm »

Εγώ ξέρω τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μου. Να σου πω ποια είναι; Ίδια με αυτά όλου του υπόλοιπου κόσμου. Στατιστικά όλα τα ζώδια είναι το ίδιο. Από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλάζει.

Αν είναι ποτέ δυνατόν, να χαρακτηρίζεις έναν άνθρωπο από την ημερομηνία που γεννήθηκε. Έχω ακούσει για ρατσισμό και για ρατσισμό, αλλά ρατσισμό με βάση την ημερομηνία γέννησης ρε παιδιά; Θα τρελαθούμε τελείως;

"Γεννήθηκες 5 Ιουνίου; Ωραία, άρα είσαι μπλα-μπλα-μπλα και εγκρίνεσαι." "Γεννήθηκες 8 Ιανουαρίου; Ουστ απο εδώ μιαρό υποκείμενο!"

Αν ακούγεται γελοίο, είναι επειδή είναι γελοίο. Η αστρολογία απέτυχε παταγωδώς κάθε φορά που υποβλήθηκε σε πειραματικό έλεγχο. Πολύς κόσμος όμως επιμένει να αγνοεί κάθε επιστημονικό συμπέρασμα και να επιμένει παραδοσιακά στο ρατσισμό του...
HMMYμαθής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: April 18, 2005, 14:55:46 pm »

Εντάξει μην βάλετε όλοι εναντίον της Αστρολογίας?? Ούτε ρατσισμός είναι, ούτε κάτι το τόσο βαρύ όπως το χαρακτηρίζεις. Καταρχήν αποκλείεται να μειώνει ομάδες κόσμου, να τους υποβιβάσει ή να τους εξευτελίσει.
1) Μπορείς να πείς ότι έιναι ένας νόμιμος τρόπος να βγάζεις χρήματα (και μη μου πεις να κλέβεις ανόητους ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα ότι όλα αυτά είναι αρλούμπες).
2) Είναι ένας ωραίος τρόπος να μειώσεις την ανεργία (αν σκεφτείς πόσοι είναι αστρολόγοι, πόσα τηλέφωνα υπάρχουν του τύπου 901..... και πόσοι βρίσκονται πίσω από αυτά, πόσοι καμεραμαν ηχολήπτες κτλ κτλ)
3) Είναι ένας ωραίος λόγος για να συνεχίσεις μία συζήτηση που ξεκίνησες με κάποιο κορίτσι και να σπάσει ο πάγος αν έχεις μπλοκάρει και κολλήσεις (ναι κορίτσια, ξέρετε το παθαίνουμε και αυτό ορισμένοι, όσο τσαμπουκα και αν έχουμε σε άλλα και άλλα θέματα)
4) Είναι τρομερό θέμα για συχητάνε οι ΗΜΜΥ στο forum τους.

Μετά από όλα αυτά τα αντεπιχειρήματα (σίγουρα σε αποστόμωσα κυριώς με το δεύτερο) βρες μου ένα λόγο να βάλουμε όλοι εναντίον της αστρολογίας, των ΤΑΡΩ, του φλυτζανιού, των τραπουλοχάρτων και των υπολοίπων μεθόδων  προβλέψεως του μέλλοντος. Άλλωστε ο Χορταρέας και η Πατέρα είναι κάτι σαν τον Νοστράδαμο!!!!

Nessa NetMonster
Guest
Απ: Re: Ζώδια και Άστρα
« Reply #22 on: April 18, 2005, 16:37:15 pm »

Quote from: HMMYandras on April 18, 2005, 14:55:46 pm
Ούτε ρατσισμός είναι, ούτε κάτι το τόσο βαρύ όπως το χαρακτηρίζεις. Καταρχήν αποκλείεται να μειώνει ομάδες κόσμου, να τους υποβιβάσει ή να τους εξευτελίσει.
Δηλαδή οι αστρολόγοι αποδίδουν στα ζώδια μόνο θετικά χαρακτηριστικά; Όταν λένε πχ ότι το τάδε ζώδιο είναι εκδικητικό, το δείνα είναι ύπουλο κλπ. αυτό δεν είναι κοινωνικός ρατσισμός;

1) Μπορείς να πείς ότι έιναι ένας νόμιμος τρόπος να βγάζεις χρήματα (και μη μου πεις να κλέβεις ανόητους ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα ότι όλα αυτά είναι αρλούμπες).
Να με συγχωρείς, αλλά θα το πω. Η αστρολογία είναι απάτη και ο μόνος λόγος που δε μπουζουριάζουνε όλους εκείνους στα 090 είναι επειδή με τους "μεσάζοντες" στα τηλεφωνικά κέντρα έχουνε βρει το αντίστοιχο "παραθυράκι" στο νόμο.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι τα λεφτά που κλέβουν προέρχονται αποκλειστικά από ηλίθιους. Είναι ένα είδος απάτης που δεν αγγίζει τους έξυπνους και μορφωμένους ανθρώπους.
2) Είναι ένας ωραίος τρόπος να μειώσεις την ανεργία (αν σκεφτείς πόσοι είναι αστρολόγοι, πόσα τηλέφωνα υπάρχουν του τύπου 901..... και πόσοι βρίσκονται πίσω από αυτά, πόσοι καμεραμαν ηχολήπτες κτλ κτλ)
Οι καμεραμάν και οι ηχολήπτες βρίσκουν δουλειά και αλλού.

3) Είναι ένας ωραίος λόγος για να συνεχίσεις μία συζήτηση που ξεκίνησες με κάποιο κορίτσι και να σπάσει ο πάγος αν έχεις μπλοκάρει και κολλήσεις
Δεν ξέρω για τα κορίτσια του κύκλου σου, αλλά εγώ τουλάχιστον ξενερώνω αφάνταστα όταν με ρωτάνε τι ζώδιο είμαι. Όποιος χρησιμοποιήσει τέτοια ατάκα μαζί μου είναι χαμένος από χέρι. Τώρα βέβαια επειδή ξέρω τι κυκλοφορεί, υποθέτω ότι θα έχει και επιτυχίες η μέθοδος...
mousitsa
Θαμώνας

This is not a bush-week

View Profile
« Reply #23 on: April 18, 2005, 17:26:41 pm »

Εντάξει βρε παιδια! αυτό τον καιρό βρίσκονται σε τρίγωνο ο Δίας με τον Άρη και τον Πλούτωνα και γι αυτό πρέπει να συγκρατηθείτε!  Tongue

@ HMMYandras

Πάντως εμένα το ζώδιό σου δε ΄μ' αρέσει!! Δε ξέρω αν σε σώζει ο ωροσκόπος! 8)  Tongue

@ Nessa Netmonster

Κι εσύ τώρα δεν κάνεις ρατσιστικα σχόλια γι αυτούς που πιστεύουν στα ζώδια λέγοντας τους ηλίθιους...( και άρα θεωρώντας τους κατώτερους);
Οι έξυπνοι και οι μορφωμένοι άνθρωποι δεν πιστεύουν σε τέτοια πράγματα; Τα τελευταία χρόνια πάντως βλέπω αρκετές διαφημίσεις τεχνικών γραφείων και αρχιτεκτόνων που λένε ότι κάνουν μελέτες και σχέδια με βάση το Feng Shui (υποθέτω ότι και αυτό το κατατάσεις στην κατηγορία των ζωδίων).. Κι αυτοί ηλίθιοι είναι;
« Last Edit: April 18, 2005, 17:30:38 pm by mousitsa » Logged

.........fast backwards

Burn process completed successfully...!!!!
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #24 on: April 18, 2005, 19:53:14 pm »

Quote from: mousitsa on April 18, 2005, 17:26:41 pm
Κι εσύ τώρα δεν κάνεις ρατσιστικα σχόλια γι αυτούς που πιστεύουν στα ζώδια λέγοντας τους ηλίθιους...( και άρα θεωρώντας τους κατώτερους);
Κοίτα να δεις, προσωπικά δε θεωρώ κάθε είδους ρατσισμό κακό ή βλακώδη (μη μου την πέσετε τώρα οι πολιτικώς ορθοί Tongue). Το συγκεκριμένο ρατσισμό που βασίζεται στην ημερομηνία γέννησης τον θεωρώ δείγμα ηλιθιότητας. Τουλάχιστον ο δικός μου ρατσισμός έχει κάποια λογική βάση (όταν πιστεύεις σε κάτι που είναι αποδεδειγμένα λάθος, ή ψυχωτικός είσαι, ή ζεις στον κόσμο σου ή είσαι ηλίθιος).

Αν και υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να αδικήσω κάποιον (μπορεί να μην είναι ηλίθιος ο άνθρωπος, απλά να τον είχαν κλεισμένο σε ένα κουτί για όλη του τη ζωή και να του έκαναν συστηματική πλύση εγκεφάλου), γενικά ο ρατσισμός αυτός μου φαίνεται πολύ χρήσιμος.

Οι έξυπνοι και οι μορφωμένοι άνθρωποι δεν πιστεύουν σε τέτοια πράγματα; Τα τελευταία χρόνια πάντως βλέπω αρκετές διαφημίσεις τεχνικών γραφείων και αρχιτεκτόνων που λένε ότι κάνουν μελέτες και σχέδια με βάση το Feng Shui (υποθέτω ότι και αυτό το κατατάσεις στην κατηγορία των ζωδίων).. Κι αυτοί ηλίθιοι είναι;
Αυτοί; Δε θα'σαι με τα καλά σου, αυτοί είναι πανέξυπνοι! Είδαν ότι το Φενγκ Σούι και οι λοιπές μαλακίες πουλάνε και το εκμεταλλεύονται. Εσύ λες να τα πιστεύουνε; Επιχειρηματίες είναι.
mousitsa
Θαμώνας

This is not a bush-week

View Profile
« Reply #25 on: April 19, 2005, 03:15:18 am »

Quote from: Nessa NetMonster on April 18, 2005, 19:53:14 pm
Κοίτα να δεις, προσωπικά δε θεωρώ κάθε είδους ρατσισμό κακό ή βλακώδη (μη μου την πέσετε τώρα οι πολιτικώς ορθοί Tongue). Το συγκεκριμένο ρατσισμό που βασίζεται στην ημερομηνία γέννησης τον θεωρώ δείγμα ηλιθιότητας. Τουλάχιστον ο δικός μου ρατσισμός έχει κάποια λογική βάση (όταν πιστεύεις σε κάτι που είναι αποδεδειγμένα λάθος, ή ψυχωτικός είσαι, ή ζεις στον κόσμο σου ή είσαι ηλίθιος).

Αν και υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να αδικήσω κάποιον (μπορεί να μην είναι ηλίθιος ο άνθρωπος, απλά να τον είχαν κλεισμένο σε ένα κουτί για όλη του τη ζωή και να του έκαναν συστηματική πλύση εγκεφάλου), γενικά ο ρατσισμός αυτός μου φαίνεται πολύ χρήσιμος.

Αυτοί; Δε θα'σαι με τα καλά σου, αυτοί είναι πανέξυπνοι! Είδαν ότι το Φενγκ Σούι και οι λοιπές μαλακίες πουλάνε και το εκμεταλλεύονται. Εσύ λες να τα πιστεύουνε; Επιχειρηματίες είναι.

Κοίτα ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ό,τι θέλει χωρίς αυτό να τον κάνει περισσότερο ή λιγότερο έξυπνο από τον άλλο που πιστεύει κάτι διαφορετικό..Αυτά είναι θέμετα προσωπικά. Με παρόμοιο σκεπτικό θα μπορούσα και εγώ να σε αποκαλέσω ηλίθια ( υποθετικά μιλάω) καθώς εσύ υποστηρίζεις ότι είσαι άθεη ( όπως είχες αναλύσει σε άλλο θέμα)και επειδή εγώ αυτό το θεωρώ " αποδεδειγμένα " λάθος..  Δε θέλω να δώσω την εντύπωση ότι κοιμάμαι και ξυπνάω με τις προβλέψεις στο χέρι αλλά δε θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε και τόσο απόλυτοι και επικριτικοί για ένα "χαλαρό", στο κάτω κάτω, ζήτημα!  Smiley  Wink
 Όσο για τους επιχειραματίες συμφωνώ ότι το πιο πιθανό είναι να το  κάνουν για να τα κονομήσουν αλλά και πάλι εσύ δε μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να πιστεύει ο καθένας και να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Wink

.........fast backwards

Burn process completed successfully...!!!!
HMMYμαθής
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Απ: Ζώδια και Άστρα
« Reply #26 on: April 19, 2005, 08:59:42 am »

@ HMMYandras

Πάντως εμένα το ζώδιό σου δε ΄μ' αρέσει!! Δε ξέρω αν σε σώζει ο ωροσκόπος! 8)  Tongue

Και από ωροισκόπο άστα να πάνε. Τι να μου κάνει και αυτός?και εκεί χάλια...

Πρέπει να είμαι καρκίνος χωρίς να παίρνω όρκο...

Όσο για το ρατσισμό κτλ...., καλά καλά. Σίγουρα και εσύ Nessa NetMonster κάθεσαι και τα κοιτάς από περιέργεια όταν βρεθεί κανένα περιοδικό στο χέρι σου τον ελεύθερο σου χρόνο..

Για την ανεργία δεν απάντησες και πολλά... Μήπως  όντως δημιουργούνται νέες κερδοφόρες θέσεις εργασιάς?
« Last Edit: April 19, 2005, 09:03:40 am by HMMYandras » Logged

Nessa NetMonster
Guest
« Reply #27 on: April 20, 2005, 01:03:36 am »

Quote from: mousitsa on April 19, 2005, 03:15:18 am
Κοίτα ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ό,τι θέλει χωρίς αυτό να τον κάνει περισσότερο ή λιγότερο έξυπνο από τον άλλο που πιστεύει κάτι διαφορετικό.
Διαφωνώ καθέτως. Εκεί δείχνουμε την ευφυΐα μας.
Quote from: mousitsa on April 19, 2005, 03:15:18 am
Με παρόμοιο σκεπτικό θα μπορούσα και εγώ να σε αποκαλέσω ηλίθια ( υποθετικά μιλάω) καθώς εσύ υποστηρίζεις ότι είσαι άθεη ( όπως είχες αναλύσει σε άλλο θέμα)και επειδή εγώ αυτό το θεωρώ " αποδεδειγμένα " λάθος.
Το παράδειγμά σου δεν ευσταθεί, γιατί κανένας μέχρι τώρα δεν έχει αποδείξει την ύπαρξη (ή τη μη ύπαρξη) του Θεού. Άρα το θέμα αναγκαστικά μένει ανοιχτό. Το θέμα των ζωδίων όμως έχει κλείσει και ισχύει αυτό που λέω: Είναι όλα αρλούμπες.

Δηλαδή τι άλλο να σας πω ρε παιδιά; Κάθε φορά που ζήτησαν από αστρολόγους να βγάλουν συμπεράσματα για άτομα που δε γνώριζαν, με μοναδικά δεδομένα το ζώδιο και τον ωροσκόπο τους, τα ποσοστά επιτυχίας ήταν ακριβώς αυτά που θα πετύχαιναν και στην τύχη. Έλεος δηλαδή.
« Last Edit: April 20, 2005, 01:19:04 am by Nessa NetMonster » Logged
Nessa NetMonster
Guest
Απ: Re: Απ: Ζώδια και Άστρα
« Reply #28 on: April 20, 2005, 01:12:26 am »

Quote from: HMMYandras on April 19, 2005, 08:59:42 am
Όσο για το ρατσισμό κτλ...., καλά καλά. Σίγουρα και εσύ Nessa NetMonster κάθεσαι και τα κοιτάς από περιέργεια όταν βρεθεί κανένα περιοδικό στο χέρι σου τον ελεύθερο σου χρόνο..
Όχι.
Quote from: HMMYandras on April 19, 2005, 08:59:42 am
Για την ανεργία δεν απάντησες και πολλά... Μήπως  όντως δημιουργούνται νέες κερδοφόρες θέσεις εργασιάς?
Πού να δεις η μαφία τι κερδοφόρες θέσεις έχει.
xyntgian
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Η κατάθταθη αρχίδει και κουράδει...

View Profile
« Reply #29 on: April 20, 2005, 01:52:47 am »

Γεννήθηκα στις 2 Σεπτεμβρίου...
Είμαι Παρθένος και ώ τι σύμπτωση!Είμαι τελειομανής(ειδικά με τις γυναίκες!) και το παίζω γιατρός με την πρώτη ευκαιρία!Σε εξευτελιστικό σημείο όμως!
Τσπ δε σημαίνει οτι πιστεύω στα ζώδια.Απλά τα διαβάζω γιατλι γελάω πολύ.Χαρακτηριστικές ατακες:Θα πάρετε αύξηση...το αφεντικό σας θα σας δώσει άδεια...Θα έρθετε σε κόντρα με κάποιους απ' το γραφείο...Θα πάτε επαγγελματικό ταξίδι...

Και τώρα μια προσωπική μου απιστευτη ιστορία με τις κάρτες Ταρω!
Ημουν ΣΤ' Δημοτικού και στις 6/1 γιόρταζε η θεία μου και την επισκευτήκαμε με τους γονείς μου.Ο ξάδερφός μου(αφού βαρεθήκαμε με όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια)είχε τη φαεινή ιδέα να μου ριξει τα Ταρώ!Ανάθεμα και ήξερε τι εκανε εκείνος...τσπ τα ρίχνει απο δω τα ρίχνει απο κει...στο τέλος μου λεει:Κάνε μια ευχή και θα πραγματοποιηθεί!
Γεμάτος χαρά εγώ ζητάω απο τον Θεο των Ταρω να μην έρθει τη Δευτέρα(πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές)η καθηγήτρια των Αγγλικών!
Λοιπόν η κυρία δεν ηρθε όχι απλά τη Δευτέρα αλλά δεν πάτησε στο σχολείο για δυο μήνες!!!΄Εκανες εγχείριση στις αμυγδαλές της, έτσι για την ιστορία.

Τώρα πιστεύετε?Εγώ πάντως όχι...Εκτός κι αν ο Θεός των Ταρώ με ξαναβοηθήσει κι αρρωστήσει ο Πανάς και δε γράψουμε πρόοδο! Grin(καλά να ναι ο ανθρωπος μην τον γρουσουζεύω)

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο
κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: