• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:33:36 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:33:36 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 68
Guests: 98
Total: 166
abiki
ggalamat
gkg
Tsomp
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Ioakeim Zisis
sterlouk
Giopan
Saint_GR
Leou
pave
EiriniGeo
myrto
LambisTr
stavr0s16
mpournaz
fkacori
WeirdAlex
georkala
manolitsis
ligditsa
george14
Aris★
skopsinos
kpapama
nick_slendy
tzimika
Farmakis Aggelos
Vromofona Kathikia
nikolakys
Andreas04
Guts
DimKaratzas
vmanousi
tzortzis
IBOURAS
Alex Kosmas
nataliapap
ioannisdamantis
kakousios
EvanTsir
parvanitid
Theislander
kostasf
stelinas
Tsikalis
valco08
George_RT
mhtsakos02
ansia
kostas.de
NickSpan
evgeniaz
teosimeon
aachmet
Ma8hths Indou
Nicotre
jojos
mike1996
dimitrisblioumis
Avoiding Existence
mariachatz
Nianaro
JoHn!
bilbo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > deleted
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Go Down Print
Author Topic: deleted  (Read 23117 times)
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
Re: ΑΠΘ και ΜΕΤΡΟ
« Reply #60 on: October 26, 2007, 11:07:49 am »

Quote from: AgentCain on October 25, 2007, 21:32:32 pm
Σήμερα ανακοινώθηκε σε κρατικό κανάλι νομίζω από μηχανικό του έργου ότι το μετρό θα περνάει στα 31 μέτρα.
Και αφού πια είστε όλοι τόσο εξειδικευμένοι στη στατική δόμηση ή δεν ξέρω πως το λένε πείτε μου δεν είναι αρκετό?
Άσε που θα φτιαχτούν 2 σήραγγες πιο στενές μονής κατεύθυνσης, που αυξάνουν την υποστήριξη του εδάφους, σε αντίθεση με αυτών της Αθήνας.

Είναι γνωστό ότι τα κτήρια της πολυτεχνικής έχουν μεγάλο πρόβλημα στατικότητας.
Από εκεί και πέρα, η κοινή λογική λέει το εξής: Εάν έχεις κάτι ετοιμόρροπο, δεν πας να σκάψεις κάτω από τα θεμέλιά του. Ιδίως όταν 200 μέτρα πιο πέρα υπάρχει άπλετος χώρος που δεν εμφανίζει τέτοιου είδους προβλήματα.

Δυστυχώς στην Ελλαδάρα αυτή η απλή λογική σκέψη δεν είναι και τόσο αυτονόητη. Γιατί? Διότι υπάρχουν άτομα σαν εσένα AgentCain, οι οποίοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν το ανόητο αντί για το αυτονόητο. Που όταν κάποιος τους δείχνει κάτι, αυτοί κοιτούν το δάχτυλο...

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #61 on: October 26, 2007, 13:59:49 pm »

Το μετρό είναι ένα θέμα που συζητείται πολύ καιρό τώρα. Φυσικά και είναι ένα έργο που, όταν ολοκληρωθεί, θα δώσει μία μεγάλη ανάσα στην πολή, και ελπίζω πως θα μειώσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα του κέντρου. Οπότε δεν τίθεται θέμα για τη χρησιμότητά του.

Βεβαίως μέχρι τότε, θα πρέπει να κάνουμε τεράστια υπομονή, τόσο εντός του πανεπιστημίου - που όντως θα καταλήξει ένα απέραντο εργοτάξιο, ιδίως όταν αρχίσει και η κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ, που αν δεν κάνω λάθος θα κατασκευαστεί κάτω από την πλατεία χημείου - όσο και στην υπόλοιπη πόλη, σε οδικούς άξονες όπως η εγνατία, η οποία έχει μείνει ήδη μισή σε πλάτος.

Το θέμα για τη χάραξη έχει και αυτό ιστορία. Την οποία την έχουμε ακούσει πολλάκις. Τα προβλήματα που προκαλεί σε σχέση με το πανεπιστήμιο είναι πολλά:

1) Τα περισσότερα κτίρια του Πανεπιστημίου είναι παλιά, και αρκετά από αυτά με προβλήματα στατικότητας. Αυτό δε χρειάζεται επιβεβαίωση, καθώς υπάρχουν αν δεν κάνω λάθος, ήδη μελέτες για την στατικότητα αρκετών κτιρίων, και ιδίως της πολυτεχνικής. Στην πολυτεχνική μάλιστα ιδιαίτερο πρόβλημα από όσα έχω ακούσει παρουσιάζει η πτέρυγα των τοπογράφων, δηλαδή η πτέρυγά μας!

2) Στο παραπάνω πρόβλημα προστίθεται το πρόβλημα με τα εργαστήρια ακριβείας. Αν η γραμμή του μετρό περνάει κάτω από το χώρα του πανεπιστημίου, σίγουρα θα υπάρχουν κραδασμοί, με όποιο βάθος. (*) Σε αυτήν την περίπτωση τα εργαστήρια θα έχουν πρόβλημα.

* Αυτό το λέω από προσωπική εμπειρία. Το μετρό π.χ. της Βουδαπέστης είναι αρκετά βαθιά (μπορούσες να διαβάσεις και βιλίο στις κυλιόμενες, ώσπου να φτάσεις κάτω), ωστόσο κραδασμοί προκαλούνται στα κτίρια που βρίσκονται από πάνω, και μάλιστα γίνονται έντονα αισθητοί.

3) Φυσικά υπάρχουν και τα γνωστά προβλήματα με το άσυλο. Εκτός από το ότι υπάρχει ουσιαστική καταπάτησή του αυτή τη στιγμή, αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια της κατασκευής, θα υπάρχει πρόβλημα και μετά, με το υπόγειο πάρκινγκ, αν τελικά κατασκευαστεί. Έχω αούσει πώς αυτό το πάρκινγκ θα χωρίζεται σε 2 μέρη, ένα για πανεπιστημιακά αυτοκίνητα και ένα για τα υπόλοιπα, στο μισό θα υπάρχει άσυλο και στο άλλο μισό όχι κ.ο.κ. Επιπλέον, εγώ αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι θα μπορεί να ελεγθεί εύκολα ένας υπόγειος χώρος...

4) Το βασικότερο, που δε σχολιάστηκε, είναι αυτό που είπε ο BOBoMASTORAS:

Quote from: BOBoMASTORAS on October 24, 2007, 23:17:50 pm

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ δε δεσμεύεται να κάνει μελέτες ευστάθειας των κτηρίων πριν την έναρξη του έργου.
Όταν δημιουργηθεί πρόβλημα θα διενεργηθούν μελέτες και στη συνέχεια θα ληφθεί απόφαση για τα αναγκαία μέτρα.

Κοινώς μπορεί μια μέρα το πολυτεχνείο να βρεθεί προ τετελεσμένων και να του πουν ή πας θέρμη ή πέφτει το κτήριο. Μπορεί το παραπάνω να ευσταθεί μπορεί και όχι. Κανείς δε ξέρει αφού ΔΕΝ έχει γίνει μελέτη.

Το οποίο βέβαια μετά μπορεί άνετα να συνδεθεί ε τη μεταφορά του πανεπιστημίου εκτός πόλης...και δε συμμαζεύεται...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #62 on: October 26, 2007, 15:06:53 pm »

Έτσι όμως όπως το παρουσιάζετε, όλοι πιστεύουν ότι λέτε όχι στο μετρό. Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα στη συνέλευση.
Με το να κατηγορείτε την εταιρία τους κάνετε πιο πεισματάρηδες.
Αν είχαν κάποια καλή θέληση την έχασαν και αυτή.

Εγώ βλέπω ότι όσο και να φωνάζετε τα έργα έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που είναι αδύνατο να σταματήσουν

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #63 on: October 26, 2007, 15:14:59 pm »

Quote from: AgentCain on October 26, 2007, 15:06:53 pm
Έτσι όμως όπως το παρουσιάζετε, όλοι πιστεύουν ότι λέτε όχι στο μετρό. Εγώ τουλάχιστον έτσι κατάλαβα στη συνέλευση.

Εγώ βλέπω ότι όσο και να φωνάζετε τα έργα έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που είναι αδύνατο να σταματήσουν

Το μετρό είναι ένα θέμα που συζητείται πολύ καιρό τώρα. Φυσικά και είναι ένα έργο που, όταν ολοκληρωθεί, θα δώσει μία μεγάλη ανάσα στην πολή, και ελπίζω πως θα μειώσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα του κέντρου. Οπότε δεν τίθεται θέμα για τη χρησιμότητά του.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #64 on: October 26, 2007, 15:22:02 pm »

Quote from: AgentCain on October 25, 2007, 21:46:07 pm
Quote from: anonymous-root on October 25, 2007, 01:29:09 am
δ) Δεν πάει έτσι. Ο πατέρας τους δεν έχει δουλειά να πάει;
Τώρα με λεωφορείο. Και σου είπα πόση ώρα κάνουν. Όσοι έχουν αμάξι, το έχουν μετά το 4ο έτος.

Υπάρχουν πρωτοετείς συμφοιτητές μου που έχουν αμάξι. Ε τι να πω για τους μεγαλύτερους...

Αυτό τώρα είναι επιχείρημα;
Να ξέρω αν πρέπει να γελάω ή όχι!
Υπάρχουν και τεταρτοετείς συμφοιτητές μου που έχουν ελικόπτερο. Τι να πώ για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς που μετακινούνται με τα πόδια;

AgentCain εκτίθεσαι.

Quote from: AgentCain on October 26, 2007, 15:06:53 pm

Πεισματάρηδες; Ποιους; Η εταιρία έκλεισε συμφωνία και θα πάρει τα λεφτά της. Τέλος.
Ποιά καλή θέληση;

AgentCain είπα να μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Σου λέμε 5 πράγματα με επιχειρήματα και εσύ απαντάς άλλα' ντ αλλων.
Επιμένεις για τη χάραξη του μετρό κάτω από το ΑΠΘ χωρίς κανένα σοβαρό επιχείρημα!
Κοινώς λες τα δικά σου! (και ό,τι να 'ναι κιολας ή μάλλον δε μας λες απολύτως τπτ! )

Δεν παίζει να συνεχίσω άλλο (εγώ τουλάχιστον). Όταν θα καταφέρεις να μου δώσεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα και όχι αερολογίες ίσως σκεφτώ να απαντήσω.
Αλλιώς με συννενόηση μπουζούκι δεν έχει νόημα.

Ακολούθα τουλάχιστον τη συμβουλή του chggr: Μην είσαι υπερόπτης.

ΥΓ: και να μη διαγραφεί (άμεσα τουλ.) το ποστ.
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #65 on: October 26, 2007, 15:30:19 pm »

ΥΓ: AgentCain βλέπω ότι σκέφτεσαι με βάση τους έχοντες (Οι έχοντες αυτοκινητο, οι έχοντες πτυχία κτλ).

Αν όλοι σκεφτόμασταν έτσι, δε θα υπήρχε το (φαινομενικό) κράτος δικαίου που λέμε ότι έχουμε και οι κοινωνικές ανισότητες θα ήταν μεγαλύτερες.

Σκέψου λίγο περισσότερο αυτά που πιστεύεις και γράφεις.
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #66 on: October 26, 2007, 17:18:35 pm »

Quote from: anonymous-root on October 26, 2007, 15:30:19 pm
ΥΓ: AgentCain βλέπω ότι σκέφτεσαι με βάση τους έχοντες (Οι έχοντες αυτοκινητο, οι έχοντες πτυχία κτλ).

Αν όλοι σκεφτόμασταν έτσι, δε θα υπήρχε το (φαινομενικό) κράτος δικαίου που λέμε ότι έχουμε και οι κοινωνικές ανισότητες θα ήταν μεγαλύτερες.

οι έχοντες αυτοκίνητο:
πιο πριν συνέθεσα ένα πρότυπο του ατόμου που παρουσιάζουν οι παρατάξεις και που δεν μπορεί να σπουδάσει παρά μόνο με τις υπάρχουσες συνθήκες
το θεωρείς πιθανό το πρότυπο αυτό?

οι έχοντες πτυχία:
επειδή μίλησα για τους μεταπτυχιακούς και για ότι καλό θα ήταν να κάνουν μια μελέτη για να πιστούν οι άπιστοι?
δηλαδή τι προτείνεις? να βάλουμε τη γνώμη όλων μας των προπτυχιακών πάνω από τη γνώμη αυτών που έχουν πάρει πτυχίο?
Πριν μιλήσατε για μια μελέτη που έγινε και έδειξε ότι τα κτίρια κινδυνεύουν να πέσουν από το μετρό. Ποιος την έκανε? Πού είναι η μελέτη?
Ή μήπως το ζήτημα της κατάρρευσης προέκυψε από "εμπειρίας" επί του θέματος?
Θέλω να δω τη μελέτη. Στείλτε ένα email, ποστάρετε την, κάτι τεσπα...

Εγώ είδα ότι εσύ εκτίθεσαι
Είναι πιο πιθανό να έχει 1οετής αυτοκίνητο (δικό του) και μένει στη Θεσσαλονίκη παρά κάποιος 4οετής ελικόπτερο.

Και μη μου μιλάς για επιχειρήματα. Ξεκίνησα να γράφω εδώ ποστάροντας τη θέση που διατηρεί η εταιρία και αντί να κάνετε τον κόπο να τη διαβάσετε από το ίδιο το site τους! υποστηρίζετε την ενέργεια ενός συναδέλφου που εν αγνοία του διέπραξε μία παρανομία, χρησιμοποιώντας σαν επιχείρημα το άσυλο.
Αυτό και αν είναι για γέλια. Που κολλάει τώρα το άσυλο, ένας θεσμός και εθνική εορτή παράλληλα, με το αν θα γίνει ή όχι σταθμός μετρό στο πανεπιστήμιο.

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #67 on: October 26, 2007, 17:41:21 pm »

αντιστοίχως σε προτρέπω να βρεις και να μας ποστάρεις μία μελέτη που έκανε η Αττικό Μετρό για τη στατικότητα των κτιρίων κάτω από τη χάραξη, με την οποία να διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεσμεύομαι ότι θα ψάξω να βρω την αντίστοιχη που αναδεικνύει το πρόβλημα στατικότητας της πολυτεχνικής.

Το σημείο αυτό μένει ακόμη αναπάντητο:

Quote from: BOBoMASTORAS on October 24, 2007, 23:17:50 pm

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ δε δεσμεύεται να κάνει μελέτες ευστάθειας των κτηρίων πριν την έναρξη του έργου.
Όταν δημιουργηθεί πρόβλημα θα διενεργηθούν μελέτες και στη συνέχεια θα ληφθεί απόφαση για τα αναγκαία μέτρα.

Κοινώς μπορεί μια μέρα το πολυτεχνείο να βρεθεί προ τετελεσμένων και να του πουν ή πας θέρμη ή πέφτει το κτήριο. Μπορεί το παραπάνω να ευσταθεί μπορεί και όχι. Κανείς δε ξέρει αφού ΔΕΝ έχει γίνει μελέτη.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #68 on: October 26, 2007, 17:54:24 pm »

Η ασφάλεια των κτιρίων του Πανεπιστήμιου

Η Αττικό Μετρό θα αναλάβει το κόστος ειδικής μελέτης για την ασφάλεια συγκεκριμένων
κτιρίων του Α.Π.Θ. και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την υλοποίηση όλων των
ενδεδειγμένων μέτρων, σε συνεργασία με το Α.Π.Θ.

Αυτό το είπε ο ίδιος ο BoBomastoras
Ισχύει ή δεν ισχύει?

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #69 on: October 26, 2007, 18:09:55 pm »

Επίσης κάπου βρήκα ένα έγγραφο που στάλθηκε επίσημα από τους φοιτητές και τη διοίκηση του ΑΠΘ στη ΜΕΤΡΟ
Σε αυτό απαιτείται ΔΙΚΑΙΩΣ (και το τονίζω) να γίνει πριν τη κατασκευή της σύριγγας μελέτη για το βαθμό επικινδυνότητας από μηχανικούς τις εταιρίας ενώ φοιτητές πολιτικοί μηχανικοί θα είναι παρόντες ως σύμβουλοι.
Η απάντηση σε αυτό πια ήταν?  Huh

anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #70 on: October 26, 2007, 18:50:47 pm »

Quote from: AgentCain

Εγώ είδα ότι εσύ εκτίθεσαι
Είναι πιο πιθανό να έχει 1οετής αυτοκίνητο (δικό του) και μένει στη Θεσσαλονίκη παρά κάποιος 4οετής ελικόπτερο.

Σόρρυ φίλος, μάλλον μιλάμε σε άλλη γλώσσα.
Αφού δεν εννοείς να καταλάβεις και συνεχίζεις τα δικά σου, δεν μπορούμε να μιλήσουμε.

Προφανώς δεν (θέλεις) να καταλάβεις αυτό που είπα με το ελικόπτερο. Ευελπιστώ οι υπόλοιποι να καταλαβαίνουν. (Νομίζω γράφω καθαρά Ελληνικά).

Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω για σου αποδείξω ότι τα επιχειρήματα σου είναι σαθρά (αν είναι επιχειρήματα αυτά που γράφεις...):

Quote from: anonymous-root on October 26, 2007, 15:30:19 pm

Βγες από τον κόσμο των αγγέλων, και αντιμετώπισε την πραγματικότητα.

Το ποιος εκτίθεται φαίνεται.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #71 on: October 26, 2007, 19:06:14 pm »

http://metrothessalonikis.blogspot.com/2007/07/blog-post_19.html

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #72 on: October 26, 2007, 19:26:54 pm »

Quote from: cecs on October 26, 2007, 19:06:14 pm

Το διάβασα αυτό. Ένα blog είναι.
Ξαναρωτάω με το χαρτί εκείνο τι έγινε?

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #73 on: October 26, 2007, 19:36:05 pm »

Quote from: AgentCain on October 26, 2007, 19:26:54 pm
Quote from: cecs on October 26, 2007, 19:06:14 pm

Το διάβασα αυτό. Ένα blog είναι.
Ξαναρωτάω με το χαρτί εκείνο τι έγινε?

Αν πρόσεξες, η πηγή δεν είναι το ίδιο το blog, αλλά το άρθρο του αγγελιοφόρου.

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #74 on: October 26, 2007, 19:37:26 pm »

Quote from: AgentCain on October 26, 2007, 17:54:24 pm
Η ασφάλεια των κτιρίων του Πανεπιστήμιου

Η Αττικό Μετρό θα αναλάβει το κόστος ειδικής μελέτης για την ασφάλεια συγκεκριμένων
κτιρίων του Α.Π.Θ. και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την υλοποίηση όλων των
ενδεδειγμένων μέτρων, σε συνεργασία με το Α.Π.Θ.

Αυτό το είπε ο ίδιος ο BoBomastoras
Ισχύει ή δεν ισχύει?

αν μπορείς βάλε ένα λινκ γιατί δεν βρίσκω το συγκεκριμένο μήνυμα...

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9 Go Up Print
Jump to: