• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:18:32 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 02:18:32 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 16, 2025, 23:46:31 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426678
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 27
Guests: 115
Total: 142
tsakalokagkouras
PANKRAV
anon
ArchieHadCells
Nianaro
kpapama
mayia psarikoglou
Giorgos2222
Theosarm
kkuro123
Saint_GR
Xlapatsas
Orgianelis
anna.ts
tinidou
mavropan
Anastasiam
george14
ismini.h
vastridam
akoil
zoi
Master oogway
bougatsa
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Η πολιτική για το Πανεπιστήμιο (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Άτοκα Δάνεια: Θετικό μέτρο? ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Και γιατί?
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Άτοκα Δάνεια: Θετικό μέτρο? ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Και γιατί?  (Read 16328 times)
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Άτοκα Δάνεια: Θετικό μέτρο? ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Και γιατί?
« Reply #30 on: April 01, 2007, 23:52:39 pm »

Τί να πείς?? Το κράτος θεωρεί αναγκαίο το να γίνεις ιερόδουλη... να μην πω πουτάνα...
Doctor_Doctor

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #31 on: April 02, 2007, 00:16:33 am »

Πως από τα δάνεια καταλήξαμε στις πουτάνες; Θα μου πεις, άμα μπλέκεις με τράπεζες...

Μια ερώτηση μόνο έχω να κάνω. Για ποιο λόγο οι τράπεζες δέχτηκαν το μέτρο με τα άτοκα φοιτητικά δάνεια;

Where's the lights, turn 'em on again, one more night, to believe and then
Another note for my requiem, a memory to carry on
The story's over, when the crowds have gone

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone
Turn them on again, one more time for me my friend, turn 'em on again!

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

And the lights, turn them off my friend. And the ghosts? Well just let them in
Cause in the dark, it's easier ...to see.
Αθάνατος
Guest
« Reply #32 on: April 02, 2007, 08:51:53 am »

Quote from: Doctor_Doctor on April 02, 2007, 00:16:33 am
Μια ερώτηση μόνο έχω να κάνω. Για ποιο λόγο οι τράπεζες δέχτηκαν το μέτρο με τα άτοκα φοιτητικά δάνεια;

Από όσα έχω διαβάσει τόκοι υπάρχουν, αλλά καλύπτονται από το δημόσιο και έτσι φαίνονται άτοκα στο φοιτητή
Αθάνατος
Guest
« Reply #33 on: April 02, 2007, 08:58:31 am »

Quote from: digitally cursed on April 01, 2007, 16:00:29 pm
Επιπλέον επιδοτήσεις στους φοιτητές συνεπάγεται επιπλέον φόρους!
Τράβα ρώτα τους εργαζόμενους αν θέλουν κάτι τέτοιο.

SuperConfused  SuperConfused  SuperConfused

Ρε φιλε γνωριζεις καθολου πως σπαταλουνται τα χρηματα του κρατικού προϋπολογιμού???

Γνωρίζω ότι υπάρχει σπατάλη , όπως γνωρίζω και τα γνωστά περί εξάλλειψης της καθώς και της μαύρης οικονομίας
Το θέμα είναι ότι αυτά είναι λόγια μεγάλα που για να γίνουν πράξη χρειάζονται έναν μονάρχη που δεν θα υπολογίσει πολιτικό κόστος
Τη σπατάλη μπορείς να τη δεις και στη σχολή μας

Για την εξεύρεση χρημάτων επιβάλλονται φόροι και προφανώς δεν θα τα βρουν μόνο από τις επιχειρήσεις, αλλά κυρίως από τους εργαζόμενους

Quote from: cat on April 01, 2007, 16:34:09 pm
Quote from: Αθάνατος on April 01, 2007, 10:36:40 am

Επιπλέον επιδοτήσεις στους φοιτητές συνεπάγεται επιπλέον φόρους!
Τράβα ρώτα τους εργαζόμενους αν θέλουν κάτι τέτοιο.

τράβα εσυ ρώτα τους εργαζόμενους,που πολλοί κάνουν το σκατό παξιμάδι προκειμένου να μπορέσουν να σπουδάσουν τα παιδιά τους για να έχουν ενδεχομένως μία καλύτερη τύχη στη ζωή...

Το ποστ σου μου προκαλεί γέλια
Τράβα ρώτα κανα φοιτητή που έχει τέτοιους γονείς αν θα ήθελε να υπάρχει η δυνατότητα λήψης εκ μέρους του, κάποιων άτοκων δανείων τα οποία θα ξεπληρώσει μετά τις σπουδές του, ώστε να διευκολύνει τους γονείς του στη ζωή που θα κάνουν κατά τη διάρκεια φοίτησης του
« Last Edit: April 02, 2007, 09:24:52 am by Αθάνατος » Logged
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #34 on: April 02, 2007, 11:51:11 am »

Aθανατε πολυ καλα τα λες και φυσικα ειναι αυτονοητο απο σχεδον ολους οτι αυατ που λες ειναι σωστα(δε χρειαζεται να ναι κανεις πολυ εξυπνος) αλλα εδω μεσα μη περιμενεις τπτ αλλο εκτος απο αντιδραση και αντιπαραθεση με μονο σκοπο την ιδια την αντιδραση. Λυπαμαι πολυ...

Doctor_Doctor

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #35 on: April 02, 2007, 12:11:30 pm »

Δηλαδή το κράτος δίνει ένα μέρος των χρημάτων, που προορίζονται για την παιδεία, στις τράπεζες, για να κάνουν τα φοιτητικά τους δάνεια άτοκα. Προσωπικά να διευκρινήσω ότι δεν το ξέρω το μέτρο πως λειτουργεί, ότι μου λέτε το πιστεύω. Εφόσον λοιπόν παρέχονται δωρεάν βιβλία, σίτιση και στέγαση, είναι εξαιρετικό μέτρο -για να μην πω τέλειο.
Εάν όμως αυτά αρχίσουν να περικόπτονται (ακόμα περισσότερο), τότε θα οδηγηθώ να πιστέψω στη θεωρία συνομωσίας ότι το κράτος θα δίνει λεφτά στις τράπεζες για τους τόκους ενώ αυτές θα παρέχουν το μεγαλύτερο κεφάλαιο για να κινήται η παιδεία. Κατόπιν θα βγαίνει μια γενιά που θα χρωστάει χρήματα (άτοκα βέβαια!) πριν ακόμα αρχίσει να δουλεύει.
Κοντός ψαλμός αλληλούϊα.

ΥΓ. Υποθέτω κανείς δεν έριξε μια ματιά στο κοντινό παρελθόν των τραπεζών για να δει τι γίνεται όταν αποκτήσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου και πως συμπεριφέρονται με τα επιτόκια. Μπορεί αύριο μεθαύριο το κράτος να δίνει τα μαλλιά της κεφαλής του σε αυτά τα δάνεια, αντί να τα δίνει κατευθείαν στην παιδεία. Τελικά η καλύτερη δουλειά στην Ελλάδα είναι ο μεσάζοντας (βλ ομόλογα).

When the crowds are gone, and I'm all alone, playing the saddest song, now that the lights are gone

So I play and I plan, and hope and I scheme, to the lure of a night, filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight, to a world gone astray, as they charge me for years... I can  no  longer  pay!

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #36 on: April 02, 2007, 16:24:57 pm »

Το καλυτερο ειναι που βγαινουν μερικοι και λενε:

ΟΥΑΟΥ και γαμω τα μετρα. Αλλα εδω ειναι κολλημενοι και αντιδρουν μονο για να αντιδρουν.

Αντε ρε μαθετε να κανετε κανα διαλογο με επιχειρηματα. Που ειστε ρε, στο δημοτικο;

Εγω λεω οι τραπεζες να μην λεγονται πια τραπεζες, αλλα κοινωνικα ιδρυματα.

Ειναι απιστευτο ποσο αλλοτριωμενη μπορει να ειναι η σκεψη καποιου. Εδω καθε δυο μηνες βγαινει και μια νεα ερευνα που λεει οτι το ποσο(60 - 70 %) τςν ελληνικων νοικοκυριων χρωστανε και χρωστανε πολλα στα ΑΓΙΑ κοινωνικα ιδρυματα, που προσφερουν παντα την λυση(την χαμηλοτοκη). Και συνεχιζουν, λεγοντας οπι η κατασταση ειναι αποπνικτικη, οτι καποια στιγμη θα επελθει κρακ, γιατι οπως ειπε ο Jalk ξοδευουν λεφτα που δεν εχουν. Και ερχομται εδω ατομα, τα οποια δεν εχουν ΔΟΥΛΕΨΕΙ ποτε στην ζωη τους, να μας πουν οτι ειναι και καλο να ξεκινας την επαγγελαμτικη σου σταδιοδρομια με μειον.

Εγω δεν σου μιλαω, ουτε για Σοβιετικα, ουτε για τιποτα. Στην τελικη, μονο εσυ τα αναφερεις. Αμφιβαλλω αν καποιος εκτος παραταξης, εδω μεσα σου μιλησε για σοβιετικη Ενωση(αλλα αμα ειναι κολλημενοι καποιοι...). Τεσπα, εγω θεωρω οτι θα επρεπε να μπει ενα γερο χερει στις τραζπεζες που εδω και καποια χρονια αλωνιζουν την Ελλαδα(οπως ειπε και ο Χουαν δεν τις αυξησεις των επιτοκιων - και θα προσθεσω εγω, δες τα ετησια κερδη τους). Για να ζηταει καποιος και αλλο φεσι η βαλτος ειναι η εκτος πραγματικοτητας.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Αθάνατος
Guest
« Reply #37 on: April 02, 2007, 17:11:41 pm »

Ένας που έχει δουλέψει στη ζωή του και τα βγαλε πέρα χωρίς τη βοήθεια των γονιών του, έστω για ένα διάστημα, θα τολμήσει πιο εύκολα να πάρει δάνειο, αντίθετα με ένα άτομο που όλα τα περίμενε από άλλους με αποτέλεσμα να "τρέμει" κυριολεκτικά στην ιδέα της δανειοδότησης!

Ήθελα να ήξερα αν χρειαζόσασταν να πάρετε δάνειο για να σπουδάσετε και δεν είχατε τη δυνατότητα άτοκων δανείων , αλλά των απλών έντοκων δανείων, τότε τι θα λέγατε?
Αλλά εντάξει...στη σχολή μας είναι η "αφρόκρεμα" κυρίως των φοιτητών και η έννοια του δανείου ξενίζει

Δεν είναι ότι ξεκινάς τη σταδιοδρομία σου με μείον , αλλά το ότι την ξεκινάς, διότι μπορεί να μη σπούδαζες στην περίπτωση που δεν υπήρχαν άτοκα και τουλάχιστον θα είσαι καλύτερα από την περίπτωση που έπαιρνες έντοκο δάνειο για να σπουδάσεις.

Βασικά βλέποντας και τα άλλα τόπικ και τις αντιδράσεις κάποιων μελών θέλω να πω ότι συμμερίζομαι την άποψη του megapixel περί "αντίδρασης για την αντίδραση" η οποία σε τελική ανάλυση θέλει κάποια ψυχιατρική ερμηνεία... και γιατί όχι?... θεραπεία.

Απο εδώ και πέρα όποιος ποστάρει να μας λέει αν έχει πάρει έντοκο φοιτητικό δάνειο ή αν προτίθεται να πάρει στο άμεσο μέλλον.
Φυσικά όποιος δεν έχει πάρει να μην περιμένει και τη δέουσα σημασία εκ μέρους των άλλων αν το μόνο που κάνει είναι να βγάζει άναρθρες κραυγές!
« Last Edit: April 02, 2007, 17:20:28 pm by Αθάνατος » Logged
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #38 on: April 02, 2007, 17:22:37 pm »

Προσωπικα δεν εχω παρει, ειχε παρει η οικογενεια μου(προφανως, εγω δεν εχω ακομα καποιο λογο να παρω). Επισης, αφου το 70% των ελληνικων οικογενειων εχει παρει, στατιστικα οι περισσοτεροι απο εδω μεσα θα εχουν παρει και δανιο(η οικογενεια τους δηλαδη).

Εγω σου εξηγησα τους λογους για τους οποιους το μετρο ειναι μια μαλακια και μιση. Το μονο που εκανες για να υποστηριξεις την θεση σου ειναι μια υποθεση. Φυσικα και αν καποιος θελει να σπουδασει πρεπει να βρει λεφτα. Το να παρει δανειο ειναι ενας ευκολος(προσωρινα τουλαχιστον) τροπος. Το θεμα ειναι οτι η πολιτεια δεν πρεπει να εισαγει την λογικη της προχρεωσης σε τομεις οπου ειναι υποχρεωση της να παρεχει η ιδια τα αναγκαια. Γιατι με αυτη την λογικη να μην παιρνουμε συνταξη. Να παιρνουμε δανειο, και αν το πληρωνουν οι διαδοχοι. Αν αυτο παει κυκλικα, ολοι θαειμαστε ευχαριστημενοι. Εμεις θα πληρωνουμε των γονιων μας, τα παιδια μας θα πληρωνουν τα δικα μας κοκ.

Και τελος ειναι πολυ αφελες και εξοργιστικο να λεμε οτι δεν υπαρχουν λεφτα. Φυσικα, αν τα τρωνε απο παντου, αν τρωνε τα λεφτα του ΚΑΘΕΝΟΣ μας(βλ. Ταμεια) τοτε φυσικα και δεν θα υπαρχουν λεφτα. Αλλα γι αυτο δεν ειναι οι τραπεζες αλλωστε;;;

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Αθάνατος
Guest
« Reply #39 on: April 02, 2007, 17:32:33 pm »

Και το ερώτημα που τίθεται είναι:
Χρειάζεται δάνειο, για να μάθει κάποιος να διαβάζει?

Quote from: Αθάνατος on April 01, 2007, 10:02:35 am
Η κριτική σε έναν νόμο γίνεται όχι με βάση αν είναι αυτό΄που θέλαμε ή όχι, αλλά αν το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από τον προγενέστερο νόμο ή κατάσταση που επικρατούσε.

Εξέφρασες επιχειρήματα για το ότι είναι μαλακία και μισή?
Συγνώμη, αλλα δεν τα βλέπω...

Κοίτα από τη στιγμή που προφανώς διαφωνείς με τις πολιτικές ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., αφού αυτοί κάνουν τους προϋπολογισμούς τα τελευταία χρόνια συμπεραίνω ότι θα είσαι ΚΚΕ? ΣΥΝ? ======> ΕΣΣΔ δηλαδή...εκτός και αν είσαι ΛΑΟΣ
Μπορείς κάλλιστα να κάνεις κόμμα και να λυτρώσεις τον τόπο αυτό από τη σαπίλα, αλλά μέχρι τότε κάνε γερά φροντιστήρια ώστε να αυξήσεις την κριτική σου ικανότητα...

Αναφορές σε κλοπές δημοσίου χρήματος πρέπει να συνοδεύονται από στοιχεία τα οποία θα πάνε στον εισαγγελέα και θα αποδωθεί δικαιοσύνη====>έννοια κράτους
Όλα τα άλλα τα αίολα περί κλεφτών και απατεώνων είναι αντίδραση για την αντίδραση...

Και πριν αναφέρεις τους κλέφτες θα έπρεπε να δεις τόσα χρόνια στη σχολή μας την αγορά των φοιτητικών συγγραμμάτων από ιδιωτικούς εκδοτικούς οίκους με 40 ευρώ το ένα αντί να πάνε στο τυπογραφείο του ΑΠΘ

Αλλά ξέρω...ξέρω είναι το σχέδιο των σιωνιστών και των μασσώνων που με τη βοήθεια των τραπεζών και των ψυχολόγων θα κυριαρχήσουν στο μυαλό και στην οικονομική ζωή του απλού λαού
Doctor_Doctor

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #40 on: April 02, 2007, 17:33:57 pm »

Συγνώμη, αλλά όποιος δεν είναι υπέρ των τραπεζών, εκφράζει αντίδραση για την αντίδραση;
Αυτονόητο είναι, αν χρειάζεσαι λεφτά και δε μπορείς να κάνεις αλλιώς, θα πάρεις δάνειο και είναι καλύτερα να είναι άτοκο αντί για έντοκο.
Το ζήτημα βρίσκεται στους λόγους για τους οποίους αναγκάζεσαι να το πάρεις και τι άλλο κρύβεται πίσω από μια απλή διακήρυξη.
Με συγχωρείς και πάλι, αλλά σε κανένα από τα επιχειρήματα της αντίθετης άποψης δεν τοποθετήθηκες.
Επαναλαμβάνεις στερεότυπα την ανάγκη για λεφτά και ότι όποιος αντιδρά το κάνει απλώς για να αντιδρά.
Είσαι τόσο πεπεισμένος για την αθωότητα των τραπεζών;

ΥΓ. Πρέπει να είναι κανείς ΚΚΕ ή ΣΥΝ για να εκφράζει αντίθετες απόψεις;
ΥΓ2. Άσε τους σιωνιστές και τους μασσόνους. Αμφιβάλλεις ότι οι τράπεζες (μαζί με τις ασφαλιστικές) κυριαρχούν στην οικονομική ζωή;
« Last Edit: April 02, 2007, 17:37:45 pm by Doctor_Doctor » Logged

Αθάνατος
Guest
« Reply #41 on: April 02, 2007, 17:38:27 pm »

Quote from: Doctor_Doctor on April 02, 2007, 17:33:57 pm
Είσαι τόσο πεπεισμένος για την αθωότητα των τραπεζών;

Μίλησα εγώ για αθωότητα των τραπεζών?

Απλά βλέπω την αντίδραση κάποιων και εδώ και στις συνελεύσεις σχετικά με τη θέσπιση άτοκων δανείων κάτι το οποίο σε εμένα μοιάζει αυτονόητο ότι είναι θετικό μέτρο.

Απλά κάποιοι που σε καμία περίπτωση δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν άτοκο δάνειο διότι δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις, βγαίνουν και φωνάζουν χωρίς να σκέφτονται ότι δεν τους αφορά το μέτρο αυτό.

Για αυτό άνοιξα το τόπικ
Doctor_Doctor

When the crowds are gone

View Profile
« Reply #42 on: April 02, 2007, 17:51:07 pm »

Η κυριότερη ένσταση μου είναι ότι δε μπορούμε να βλέπουμε ένα μέτρο ως ξεκάρφωτο και να μην εξετάζουμε και άλλες παραμέτρους. Όπως είναι το ποιον αφορά (τράπεζες), το σκοπό για τον οποίο γίνεται, τι παγίδες μπορεί να κρύβονται, ποιος (άλλος) οφελείται και για ποιο λόγο.
Αν το δεις ξεχωριστά ως μέτρο, αυτονόητα είναι θετικό. Είναι όμως οφθαλμοφανές ότι με κάποιες περαιτέρω ρυθμίσεις μπορεί να αποβεί αρνητικό.
Και έχω κάθε λόγο να το πιστεύω αυτό, οι τράπεζες είναι ο πλέον αναξιόπιστος θεσμός και η κυβέρνηση (η εκάστοτε) μόνο να τον περιορίσει και να τον τιθασεύσει δεν προσπαθεί.

ΥΓ.Αναφορικά με το ποιος δικαιούται να το πάρει και ποιος όχι, ιδέα δεν έχω.

Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #43 on: April 02, 2007, 17:57:24 pm »

Δεν μας παρατάς, που θες να κανω και μαθημα για την κριτικη μου ικανοτητα. Σου ειπα οτι με βαση μελετες το 70% των ελληνικων νοικοκυριων ειναι καταχρεωμενο και δεν μπορει να αναταπεξελθει. Πραγμα που σημαινει σε λιγο κραχ.(επιχειρημα)

Με ρωτησες αν εχω παρει δανειο. Σου απαντησα και σ αυτο.

Σου λεω οτι τα τρωνε και αυτο φαινεται καθημερινα απο τα σκανδαλα και εσυ περι αλλων τυρβαζεις. Μου λες αν εχω στοιχεια να τα παω στην Δικαιοσυνη.

Δεν εισαι μονο απιστευτα γραφειοκρατικος, αλλα και απιστευτα γραφικος. Το πραγμα ηδη οδευει για την δικαιοσυνη.

edited by moderator
« Last Edit: April 04, 2007, 01:43:31 am by BOBoMASTORAS » Logged

Αθάνατος
Guest
« Reply #44 on: April 02, 2007, 18:09:21 pm »

Quote from: Aurelius on April 02, 2007, 17:57:24 pm
Σου ειπα οτι με βαση μελετες το 70% των ελληνικων νοικοκυριων ειναι καταχρεωμενο και δεν μπορει να αναταπεξελθει. Πραγμα που σημαινει σε λιγο κραχ.(επιχειρημα)

Χρειάζεσαι και μαθήματ οικονομίας
Και εμείς είμαστε χρεωμένοι αλλά ξέρουμε ότι θα το ξεπληρώσουμε το δάνειο όπως και οι πέρισσότεροι από όσους έχουν πάρει.
Μόνο κάτι γραφικοί τενεκέδες ή κάτι πολύ άτυχοι δεν καταφέρνουν να τα ξεπληρώσουν

Με ρωτησες αν εχω παρει δανειο. Σου απαντησα και σ αυτο.

Και εκεί καταλάβαμε με τι άνθρωπο μιλάμε

Σου λεω οτι τα τρωνε και αυτο φαινεται καθημερινα απο τα σκανδαλα και εσυ περι αλλων τυρβαζεις. Μου λες αν εχω στοιχεια να τα παω στην Δικαιοσυνη.

Δεν εισαι μονο απιστευτα γραφειοκρατικος, αλλα και απιστευτα γραφικος. Το πραγμα ηδη οδευει για την δικαιοσυνη.

Από μία περίπτωση συμπέρανες ότι όλοι κλέβουνε με αποτέλεσμα να χάνονται δισεκκατομύρια! Shocked
Ξέρω ότι πάει στη δικαιοσύνη και ότι αφορρά αν θυμάμαι καλά 4 εκκατομύρια ευρώ.
Περίμενε να σωθείς από αυτά.

Και φυσικά δεν είπες λέξη για αυτό που σε αφορά άμεσα και ήταν το παράδειγμα κακοδιαχείρησης των χρημάτων στη δικιά μας τη σχολή , που ανάφερα.
Παίρνεις και εσύ ποσοτά από τα βιβλία μήπως?

Κατα τα άλλα η γραφικότητα φαίνεται σε έναν που αποκαλεί όλους τους κρατικούς λειτουργούς κλέφτες και το βασίζει σε μία μόνο υπόθεση (που δεν έχει αποφανθεί ακόμα Shocked) η οποίαέχει ήδη οδηγηθεί στη δικαιοσύνη και δεν χρειάζεται να φωνάζει πλέον

edited by moderator
« Last Edit: April 04, 2007, 01:48:15 am by BOBoMASTORAS » Logged
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Go Up Print
Jump to: