• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:17:51 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 19:17:51 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 94
Guests: 114
Total: 208
gkyrodi
kourkou
elias_farhood
christina02
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
papajohnn06
mkakale
ftheo11
3rdDegreeBurn
gcheristanidhs
george14
tasos_ntv
kokkinosgior
annaparask
akoil
thathas12
noimaginationforthis
alice
WeirdAlex
sofoklhs_pizza
akontel
Sanaia
George15
BCosT
Κaraflodaimonas
Spyros.kleanthous
marwt
Kaniki
Arakapas
evtrents
vasilis saitis
Kenedy
alexlemp
acapulco
adamchatz
elischat
georgepana9
Mikekmp
npalami
angelos
adelaine
stelinas
simosilias
PanosPapaspirou
nick_slendy
PurpleWitch
Ma8hths Indou
grosdanis
Alex Kosmas
DimKaratzas
vastridam
hacky
Konstantina Karamani
Captain
Nefeli Nikita
NickSpan
kstavroulis
melisste22
Carot1456
stavros0201
chondrosp
kzmekos
lina_zs
apal
kraxtopoulos
thegreekbaron
Giorgos2222
La
Tasaris
Annapar
Petros Ts
almpandr
A-TheITGuy
chryssana
kevangelo
despoina15
Soto Gonzalez
thomasdt
tzortzis
Saint_GR
tasos gourd
themis01
Chrisapostol
pipitsenko
lelenia
Giannis_Kako
marnas
Ntinomanolo123
EvanTsir
ntinara
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γενική Συνέλευση Δευτέρα 26/3 1μ.μ+ Συντονιστικό για πλαίσιο Κυριακή 25/3 5μ.μ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 Go Down Print
Author Topic: Γενική Συνέλευση Δευτέρα 26/3 1μ.μ+ Συντονιστικό για πλαίσιο Κυριακή 25/3 5μ.μ  (Read 24806 times)
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
Re: Γενική Συνέλευση Δευτέρα 26/3 1μ.μ+ Συντονιστικό για πλαίσιο Κυριακή 25/3 5μ.μ
« Reply #135 on: March 27, 2007, 17:00:49 pm »

Quote from: corina on March 27, 2007, 14:35:21 pm
Γιατί έχουν βαρεθεί τα παιδιά να βγάζουν τα κάρβουνα από τη φωτιά...

Και με το δίκιο τους! Με τόσα που άκουσαν.
      Και βέβαια εμείς φταίμε που δεν ψηφίστηκε το εναλλακτικό πλαίσιο την προηγούμενη εβδομάδα. Για μένα προσωπικά ήταν πολύ μεγάλη απογοήτευση που δεν ψηφίστηκε!

Quote from: Kenny on March 27, 2007, 14:36:52 pm
Quote from: difotiad on March 27, 2007, 14:25:49 pm
Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι kronokid,απλα οταν πριν λιγες μερες τολμησα να ξεστομισω κατι παρομοιο καποιοι εσπευσαν ως συνηθως να κατηγορησουν(βλ. www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=12569.msg249517#msg249517).Δεν πειραζει αφου δεν καταλαβαινουμε με το καλο θα καταλαβουμε και αλλιως!Και να δουμε τωρα τι θα γινει -που δε θα γινει-με τη συνελευση της πεμπτης γιατι πολυ απλα ο Μαργαρης ειπε ξεκαθαρα ο,τι ειπε και οχι αδικα.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!
Υ.Γ. το εναλλακτικο πλαισιο γιατι δεν κατεβηκε αυτην την εβδομαδα;;

Αν ήσουν εκεί θα καταλάβαινες γιατί δεν κατέβηκε. Όσο για την συνέλευση αυτή απαξιώνεται λόγω της απουσίας των φοιτητών οι οποίοι προτίμησαν να γυρίσουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους μια ώρα αρχίτερα. ΑΥΤΟ είναι το ενδιαφέρον όλων όσων γκαρίζουν περί χαμένων εξαμήνων και αποτυχημένης κατάληψης. Από την μία γκαρίζουν από την άλλη, από την άλλη δεν κατεβαίνουν ούτε για βόλτα στην συνέλευση. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΓΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Κι όλοι όσοι γκαρίζουν για αντιδημοκρατικότητα των καταλήψεων πρέπει να καταλάβουν ότι σε ένα δημοκρατικό σύστημα ΟΦΕΙΛΕΙ ο καθένας να συμμετέχει στα κοινά και ΟΦΕΙΛΕΙ ενίοτε να παίρνει πρωτοβουλείες. Εγώ προσωπικά θα χαιρόμουν αν έβλεπα μία συνέλευση 1000 ατόμων που με πρωτοβουλεία κάποιων και το ενδιαφέρον κάποιων άλλων θα σταματούσε την κατάληψη. Θα το χαιρόμουν σαν κίνηση. Αλλά αφού προτιμάτε άλλοι να αποφασίζουν για σας...όπως στρώσεις έτσι θα κοιμηθείς που λέει και ο σοφός λαος! Καλή συνέχεια με τα γκαρίσματα!

Μπλα μπλα μπλα! Τα ίδια και τα ίδια! Οι οργανωμένες παρατάξεις κρατούν και το μαχαίρι και το πεπόνι στο πανεπιστήμιο. Κανείς μεμονωμένος φοιτητής δεν μπορεί να τις ανταγωνιστεί γιατί σηκώνονται να τον κατασπαράξουν.
     Αλλά για μια στιγμή! Για ποιό εξάμηνο μιλάμε τόση ώρα; Αυτό που ήδη χάθηκε μαζί με τις 12 εβδομάδες καταλήψεων;;;
     Μακάρι να έβλεπαν όλοι την ανησυχία του συντονιστικού όταν κατέβηκε το εναλλακτικό πλαίσιο. Μακάρι να έβλεπαν τις μεθοδεύσεις, τα στοχευμένα ψέματα, τις φωνές, την υποκρισία! Το τσίρκο συνεχίστηκε με ερωτήσεις-τοποθετήσεις μέχρι τις 10:30 το βράδυ για να φύγουν οι περισσότεροι. Και στο τέλος ακούστηκε από τα μικρόφωνα: "Εντάξει, την πήραμε τη συνέλευση!". Αλλά δεν πειράζει, γιατί όλοι θα τιμωρηθούμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ακόμα και αυτοί που δεν έφταιγαν.     

Quote from: amarin on March 27, 2007, 15:25:43 pm
Quote from: #KronokiD# on March 27, 2007, 14:15:28 pm
       Λυπάμαι που θα το πω αλλά η διαδικασία της συνέλευσης έχει απαξιωθεί τελείως. Ούτε κατά διάνοια πλέον δεν μπορούμε να πούμε πως εκφράζει τους φοιτητές του τμήματος. Αυτό είναι έκδηλο από την χαμηλή προσέλευση και από τον αριθμό ρεκόρ των 85 λευκών ψήφων. Η χθεσινή παρωδία με τις αναβολές-μη-αναβολές δείχνει πραγματικά τη σήψη οποιουδήποτε κινήματος.

Για την επίδραση των λευκών στις "δημοκρατικές" διαδικασίες και μια πιθανή ερμηνεία της επιλογής του λευκού σας παραπέμπω να διαβάσετε ένα (πολύ καλό για μένα) βιβλίο του Ζοζέ Σαραμαγκου, "Περί Φωτίσεως".

Αντώνης Μ.

Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο και δεν κατάλαβα τί εννοείς. Θέλω μόνο να προσθέσω οτι όταν κατέβηκε το εναλλακτικό πλαίσιο υπήρχαν μόνο 5 λευκά στην ψηφοφορία, αυτό σημαίνει πολλά.

Ουδέν Σχόλιον!
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
Re: Γενική Συνέλευση Δευτέρα 26/3 1μ.μ+ Συντονιστικό για πλαίσιο Κυριακή 25/3 5μ
« Reply #136 on: March 27, 2007, 17:06:15 pm »

Quote from: Wanderer on March 27, 2007, 15:59:19 pm
Αλλά, και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, τη στιγμή που αρχίσαμε να αγανακτούμε και η επιτροπή έκανε σχόλια, το πρόβλημα δεν ήταν ότι δεν είχε μαζευτεί ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων (είχαν μαζευτεί γύρω στα 120 άτομα+) αλλά το ότι είμασταν πολύ λίγοι σε σχέση με τον αριθμό των ατόμων που υπήρχε σε προηγούμενες συνελεύσεις (αναφέρθηκαν 500 και 600 άτομα).
Την συγκεκριμένη στιγμή, ακόμα και αν είχαμε συμπληρώσει τα 120 άτομα, είχαν περάσει ήδη 4 ολόκληρες ώρες από την έναρξη της συνέλευσης. Δεν είναι ικανός αυτός ο λόγος για να πάει εξ'αναβολής;

Και το να αναβληθεί η συνέλευση εξαιτίας αυτής της παράμετρου πρέπει να αποφασιστεί από όλα τα μέλη που παρευρίσκονταν εκείνην τη στιγμή.
Όπως είπα και νωρίτερα, αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει. Δεν μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ψηφοφορία.

Επίσης ειπώθηκε ότι έπρεπε να αναβληθεί, ως "τιμωρία" σε αυτούς που δεν ήρθαν, κάτι επίσης αυθαίρετο που δεν μπορεί να αποφασιστεί από πέντε και δέκα άτομα (για αυτό δεν είμαι 100% σίγουρος, πάντως εγώ αυτό νομίζω ότι άκουσα).
Εγώ συγκεκριμένα χρησιμοποίησα την λέξη παραδειγματισμός.Και εξακολουθώ να πιστεύω ότι κάπως πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στους έξυπνους που έρχονται στο τέλος και αλλοιώνουν και το αποτέλεσμα, ότι πρέπει να ξυπνήσουν και να μάθουν να φέρονται σαν άνθρωποι.Μερικοί δεν χαμπαριάζουν από λογική και ήρεμη αντιμετώπιση καταλαβαίνουν μόνο από απειλές. Όπως είπα και πριν (σχετικά με τα περί  πέντε και δέκα ατόμων), πρότεινα να ψηφίσουμε και μου είπαν ότι δεν γίνεται. Την επόμενη φορά όμως να είστε σίγουροι ότι θα το πετύχουμε το εξ'αναβολής ή θα ξεκινήσουμε κανονικά και θα δούμε επιτέλους ποιος αντιμετωπίζει τις διαδικασίες με υπευθυνότητα και ποιος όχι.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Γενική Συνέλευση Δευτέρα 26/3 1μ.μ+ Συντονιστικό για πλαίσιο Κυριακή 25/3 5μ
« Reply #137 on: March 27, 2007, 17:07:15 pm »

Quote from: !!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..) on March 27, 2007, 14:23:59 pm
Quote from: pandora on March 27, 2007, 13:57:33 pm
Quote from: !!DUO!!(Αγγίζοντας την τελειότητα..) on March 27, 2007, 12:33:32 pm

Εγώ έφυγα και μόλις πήγα σπίτι άρχισε η συνέλευση..Μέχρι να ξαναπάω (15-20 λεπτά έκανα) είχαν δηλώσει 25 ομιλητές (!!!!) και έκλεισε και ο κατάλογος..

Ήταν αντικαταστατικό να γίνει η συνέλευση αφού πρέπει να αναβληθεί αν δεν συμπληρωθούν 100 άτομα μέχρι και μία ώρα μετά την ανακοίνωση έναρξής της (12 η ώρα)

Αυτά τα ολίγα στο σύλλογό μας..

Μήπως  πρέπει  να  αποχωρούν  οι  παρατάξεις  και  αυτοί  που  κατεβάζουν  πλαίσια  αν  θεωρούν  αντικαταστατική  τη  διαδικασία?  ή  μήπως  μένουν  επειδή  έχουμε.... εκλογές?

Το σωστό pandora μου είναι να μην κατέβαινε κανένας..Να έκανε μόνη της η ΕΑΑΚ συνέλευση..Αλλά όπως καταλαβαίνεις όταν αποχωρεί μία παράταξη από Συνέλευση είναι σαν να θέλει να πει "προτιμώ τη φραπεδιά από τα μούτρα σας.."Και κάτι τέτοιο δεν το θέλουμε..

Και τις εκλογές τις ανέφερα για να εξηγήσω το κλίμα διχόνοιας που άρχισε να δημιουργείται μέσα στο κοινό πλαίσιο... Smiley

Οκ  ρε  παιδιά  αλλά  κάτι  πρέπει  να  γίνει. Ωραία, θέστε  τότε  μέσα  στη  συνέλευση  θέμα  νομιμότητάς της. Κατεβάστε  ψήφισμα. (εσείς  που  είστε  παράταξη, γιατί  εγώ  από μόνη  μου  και  να  κατεβάσω  ψήφισμα  ποιός μ'ακούει).
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
Re: Γενική Συνέλευση Δευτέρα 26/3 1μ.μ+ Συντονιστικό για πλαίσιο Κυριακή 25/3 5μ.μ
« Reply #138 on: March 27, 2007, 17:28:05 pm »

Quote from: #KronokiD# on March 27, 2007, 17:00:49 pm
Quote from: corina on March 27, 2007, 14:35:21 pm
Γιατί έχουν βαρεθεί τα παιδιά να βγάζουν τα κάρβουνα από τη φωτιά...

Και με το δίκιο τους! Με τόσα που άκουσαν.
      Και βέβαια εμείς φταίμε που δεν ψηφίστηκε το εναλλακτικό πλαίσιο την προηγούμενη εβδομάδα. Για μένα προσωπικά ήταν πολύ μεγάλη απογοήτευση που δεν ψηφίστηκε!
Μια χαρά τα πήγε, πήρε αν θυμάμαι καλά 180 ψήφους (μαζί με καμιά 60αριά από την  ΔΑΠ και σχεδόν όλα τα λευκά). Η πλειοψηφία του συλλόγου μας εξακολουθεί να στηρίζει τον αγώνα μέχρι να πέσει ο νόμος, τι να κάνουμε.

Quote from: Kenny on March 27, 2007, 14:36:52 pm
Quote from: difotiad on March 27, 2007, 14:25:49 pm
Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι kronokid,απλα οταν πριν λιγες μερες τολμησα να ξεστομισω κατι παρομοιο καποιοι εσπευσαν ως συνηθως να κατηγορησουν(βλ. www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=12569.msg249517#msg249517).Δεν πειραζει αφου δεν καταλαβαινουμε με το καλο θα καταλαβουμε και αλλιως!Και να δουμε τωρα τι θα γινει -που δε θα γινει-με τη συνελευση της πεμπτης γιατι πολυ απλα ο Μαργαρης ειπε ξεκαθαρα ο,τι ειπε και οχι αδικα.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!
Υ.Γ. το εναλλακτικο πλαισιο γιατι δεν κατεβηκε αυτην την εβδομαδα;;

Αν ήσουν εκεί θα καταλάβαινες γιατί δεν κατέβηκε. Όσο για την συνέλευση αυτή απαξιώνεται λόγω της απουσίας των φοιτητών οι οποίοι προτίμησαν να γυρίσουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους μια ώρα αρχίτερα. ΑΥΤΟ είναι το ενδιαφέρον όλων όσων γκαρίζουν περί χαμένων εξαμήνων και αποτυχημένης κατάληψης. Από την μία γκαρίζουν από την άλλη, από την άλλη δεν κατεβαίνουν ούτε για βόλτα στην συνέλευση. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΓΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Κι όλοι όσοι γκαρίζουν για αντιδημοκρατικότητα των καταλήψεων πρέπει να καταλάβουν ότι σε ένα δημοκρατικό σύστημα ΟΦΕΙΛΕΙ ο καθένας να συμμετέχει στα κοινά και ΟΦΕΙΛΕΙ ενίοτε να παίρνει πρωτοβουλείες. Εγώ προσωπικά θα χαιρόμουν αν έβλεπα μία συνέλευση 1000 ατόμων που με πρωτοβουλεία κάποιων και το ενδιαφέρον κάποιων άλλων θα σταματούσε την κατάληψη. Θα το χαιρόμουν σαν κίνηση. Αλλά αφού προτιμάτε άλλοι να αποφασίζουν για σας...όπως στρώσεις έτσι θα κοιμηθείς που λέει και ο σοφός λαος! Καλή συνέχεια με τα γκαρίσματα!

Μπλα μπλα μπλα! Τα ίδια και τα ίδια! Οι οργανωμένες παρατάξεις κρατούν και το μαχαίρι και το πεπόνι στο πανεπιστήμιο. Κανείς μεμονωμένος φοιτητής δεν μπορεί να τις ανταγωνιστεί γιατί σηκώνονται να τον κατασπαράξουν.
     Αλλά για μια στιγμή! Για ποιό εξάμηνο μιλάμε τόση ώρα; Αυτό που ήδη χάθηκε μαζί με τις 12 εβδομάδες καταλήψεων;;;
     Μακάρι να έβλεπαν όλοι την ανησυχία του συντονιστικού όταν κατέβηκε το εναλλακτικό πλαίσιο. Μακάρι να έβλεπαν τις μεθοδεύσεις, τα στοχευμένα ψέματα, τις φωνές, την υποκρισία! Το τσίρκο συνεχίστηκε με ερωτήσεις-τοποθετήσεις μέχρι τις 10:30 το βράδυ για να φύγουν οι περισσότεροι. Και στο τέλος ακούστηκε από τα μικρόφωνα: "Εντάξει, την πήραμε τη συνέλευση!". Αλλά δεν πειράζει, γιατί όλοι θα τιμωρηθούμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ακόμα και αυτοί που δεν έφταιγαν. 
Άλλος ένας λόγος για τις πανίσχυρες παρατάξεις και τους άμοιρους, αδύναμους φοιτητές. Έχω βαρεθεί την κλάψα εδώ μέσα ρε γαμώτο. Όταν χθες έφερε το ψήφισμα η nessa, μόνη της απένατι σε όλη την ΠΚΣ, αυτό πέρασε ή όχι; Δεν ξέρω πόσο συμμετέχεις στις διαδικασίες αλλά πρέπει να έχεις καταλάβει μέχρι τώρα ότι αυτοί που κρατάνε τις σχολές κλειστές είναι οι ανένταχτοι φοιτητές. Μήπως πιστεύεις ότι ΠΚΣ και ΕΑΑΚ έχουν τόσο κόσμο; Τα περί μεθοδεύσεων, φωνών και άλλα όπως έχω πει και παλιότερα άσε να βγει κάποιος από το εναλλακτικό να μας πει τι πόλεμος του έγινε από τις σκοτεινές δυνάμεις του πολυτεχνείου. Το να τελειώνει η συνέλευση πολύ αργά ποιον θίγει; Αυτόν που είναι εκεί από τις 2 ή αυτόν που έρχεται στις 8; Και στο λέω αυτό γιατί όπως έχω ξαναγράψει η ΔΑΠ και οι εναλλακτικοί έρχονται σταθερά στο τέλος μόνο για να ψηφίσουν.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
jarjargr
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #139 on: March 27, 2007, 19:29:49 pm »

Και δε καταλαβαίνω Fenix που είναι το κακό να έρθω στο τέλος να ψηφίσω??
Έχω γνώμη και άποψη και δε θέλω να παρακολουθήσω όλη τη συνέλευση για να εκφράσω την΄άποψη μου ότι
όλο αυτό έχει παραπάει..όμως και σε αυτό έχετε λύση..ακόμα και αν δε μαζευτεί κόσμος η συνέλευση θα γίνει..
όμως δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα..πρέπει να είσαι από τις 12 μέχρι τις 11 το βράδυ για να ξέρεις ποια στιγμή θα γίνει η συνέλευση..
και αν ο κόσμος που έχει μαζευτεί δε θέλει κατάληψη η διαδικασία θα συνεχίζεται μέχρι τα πράγματα να είναι υπέρ σας..
Να χαρώ τα συστήματά σας..Φτάνει πια..δε με νοιάζει αν η γνώμη μου σας είναι αδιάφορη όμως σας βαρέθηκα... 
« Last Edit: March 27, 2007, 19:32:11 pm by jarjargr » Logged
paris
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #140 on: March 27, 2007, 23:20:19 pm »

Συνάδελφοι λίγο ησυχία,να πω κι εγώ την γνώμη μου για το θέμα της συνέλευσης.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα,ο κόσμος δεν έρχεται γιατί κανείς ομιλητής δεν έρχεται να κάνει την τοποθέτησή του, και κανείς δεν βγαίνει να κάνει την τοποθέτηση του επειδή δεν έχει κόσμο...Ζήσε Μάη μου δηλαδή...Και επειδή καλές οι προτοπές και τα ωραία λογάκια για να ερχόμαστε επιτέλους στην ώρα μας, αλλά δυστυχώς δεν δουλέυουν, κάποιος θα πρέπει να κάνει τον μπαμπούλα. Κακώς, μακριά αυτά από εμάς αλλά πραγματικά δεν βλέπω άλλη λύση...

Αυτό που θα πρότεινα εγώ είναι εάν η συνέλευση (θα έπρεπε να) ξεκινάει στην 13:00, ο κατάλογος ομιλητών να κλέινει π.χ. στις 2 και οι πρώτες τοποθετήσεις να αρχίζουν ας πούμε κατά τις 2:30. Οι ώρες δεν είναι τυχαίες, καθώς σε περίπτωση που δεν έχουν βρεθεί ομιλητές παιδιά όλοι μαζί πάλι αύριο και άντε να προλάβουμε την λέσχη...

Και αυτό μάλλον θα γίνει... Γιατί κανείς δεν θέλει να μιλάει σε άδεια αμφιθέατρα... Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό και εξηγούμαι παρακάτω, αλλά είναι σίγουρα σεβαστό. Οπότε και γω μαζί σας παιδιά. Γι αυτό θα πρότεινα,  να έχουν το δικαίωμα ,ας πούμε τους πρώτους κατ' αρχήν ομιλητές, να μπορούν να δευτερολογήσουν στην συνέχεια. Έτσι κι αλλιώς όλοι κάνουμε τοποθετήσεις, με τη μορφή ντεμέκ - ερωτήσεων και βάζοντας στο τέλος κάτι του στυλ "συμφωνείς πολύ ή πάρα πολύ με αυτά που λέω?". Άσε που αν ξεκινήσει η συνέλευση στην ώρα της, ακόμα και με κάποιες δεύτερες τοποθετήσεις, ε, μετά τις 9 αποκλείεται να τελειώσει. Και εντάξει, οι πρώτοι ομιλητές μία κρυάδα θα την πάρουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι την επόμενη Δευτέρα θα μιλήσουν μπροστά σε ένα αρκετά μεγαλύτερο ακροατήριο. Και αν όλα πάνε καλά θα τελειώσει η συνέλευση και θα παμε και λέσχη για βραδυνό.

Και μην αρχίσω να ακούω διάφορα περί απαρτίας, γιατί μπορεί να μην έχω ιδεά για το τι γράφει το καταστατικό, αλλά είμαι σίγουρος οτί στην 5  έχουν γίνει συνελέυσεις με τουλάχιστον ίδιο αριθμό ατόμων με που ήταν στην χθεσινή συνέλευση κατα τις 15:00. Αυτές ήταν λιγότερο...έγκυρες συνελέυσεις? Ή μήπως τα θέματα τώρα έιναι τόσο σοβαρά, ώστε να χρειάζεται να τα ακούσουν τουλάχιστον 400 άτομα...Λοιπόν, είναι και παραείναι σοβαρά, αλλά αυτό είναι δική μου εκτίμηση. Για αυτόν που έρχεται στις 8, προφανώς δεν είναι τόσο. Αυτό είναι στην κρίση του καθενός. Δεν μπορούμε ρε παιδιά όλοι να έχουμε την ίδια εκτίμηση για μία κατάσταση. Οι 80 που είναι στις 15:00 στο αμιθέατρο προφανώς αντιλαμβάνονται ότι οι συνελεύσεις αυτές έχουν μία ιδιαίτερη σημασία- ή τουλάχιστον πάει καλά το ρολόι τους. Εγώ την τοποθέτηση αυτών των ατόμων θέλω να ακούσω. Και σε αυτούς θέλω να απευθηνθώ όταν μιλάω. Τι να το κάνω ένα ακροατήριο 1000 ατόμων που δεν σέβεται στοιχειώδη πράγματα, όπως η συνέπεια. Εκτός και αν την έχουμε δει όλοι πολιτικάντηδες, θέλουμε να μιλάμε σε γεμάτα αμφιθέατρα και τα πλάισια μας να βγαίνουν με 300 ψηφους τουλάχιστον, γιατί αν είναι λιγότεροι, ε, και τι θα πουν οι γείτονες...Αλλά όχι, δεν είμαστε τέτοιοι. Ή μήπως....

Ερωτήσεις Smiley

« Last Edit: March 27, 2007, 23:26:47 pm by paris » Logged

http://www.pefkoshouses.gr/
Jalk
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #141 on: March 27, 2007, 23:34:08 pm »

Quote from: jarjargr on March 27, 2007, 19:29:49 pm
όμως δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα..πρέπει να είσαι από τις 12 μέχρι τις 11 το βράδυ για να ξέρεις ποια στιγμή θα γίνει η συνέλευση..

Αυτή η καραμέλα έχει παραπάει!

Αν ήσουν (όχι μόνο εσύ αλλά όλοι όσοι διαμαρτύρονται) από τις 12 η συνέλευση θα τελείωνε στις 6! Γκε γκε;

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #142 on: March 28, 2007, 00:53:31 am »

Quote from: Fenix on March 27, 2007, 17:06:15 pm
Την συγκεκριμένη στιγμή, ακόμα και αν είχαμε συμπληρώσει τα 120 άτομα, είχαν περάσει ήδη 4 ολόκληρες ώρες από την έναρξη της συνέλευσης. Δεν είναι ικανός αυτός ο λόγος για να πάει εξ'αναβολής;
Fenix το κατα πόσο ικανός λόγος είναι, εάν δεν έχουμε προβλέψει κάτι για αυτήν την περίπτωση, πρέπει να το κρίνουν όλοι οι παρευρισκόμενοι.
Διότι με την ίδια λογική ένας μπορούσε να πει "ε ας περιμένουμε 1 ώρα ακόμα", άλλος να πει "ας περιμένουμε τώρα και από την επόμενη συνέλευση βλέπουμε τί θα κάνουμε για αυτό το ζήτημα". Για αυτό το πιο αποτελεσματικό μέτρο είναι να αποφασισθεί ένας συγκεκριμένος και απαράβατος τρόπος δράσης σε τέτοια περίπτωση. Μπορούμε να προτείνουμε τρόπους αντιμετώπισης στην επόμενη συνέλευση.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #143 on: March 28, 2007, 03:32:44 am »

Εγώ νομίζω ότι η Συνέλευση θα έπρεπε να αρχίζει πολύ αργότερα, δηλαδή στις 5. Και μη μου πείτε ότι τότε θα αρχίζει στις 8, δε νομίζω ότι οι φοιτητές αργούν από συνήθεια. Το θέμα είναι ότι στη συνείδηση των φοιτητών η Συνέλευση ξεκινά μετά τις πέντε.  Ας προσαρμοστεί λοιπόν η ώρα της ΓΣ σε αυτό. Και στις 6 να κλείνει ο κατάλογος των ομιλητών για να τελειώνει και η διαδικασία πριν τις 10.
aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #144 on: March 28, 2007, 03:34:42 am »

Δε θα χάνονται και πολλές ώρες μαθημάτων έτσι  Tongue
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #145 on: March 28, 2007, 11:12:40 am »

Και δε καταλαβαίνω Fenix που είναι το κακό να έρθω στο τέλος να ψηφίσω??
Ελπίζω να αστειεύεσαι. Μετά από όλες τις τοποθετήσεις τις δικές μου αλλά και των άλλων
παιδιών ακόμα δεν έχεις καταλάβει ποιο είναι το κακό η συνέλευση να είναι στη 1 και εσύ να έρχεσαι γύρω στις 8;
Στήσε τόσο την γκόμενά σου δυο-τρεις φορές και θα δεις που είναι το κακό.

Έχω γνώμη και άποψη και δε θέλω να παρακολουθήσω όλη τη συνέλευση για να εκφράσω την΄άποψη μου ότι
όλο αυτό έχει παραπάει..όμως και σε αυτό έχετε λύση..ακόμα και αν δε μαζευτεί κόσμος η συνέλευση θα γίνει..
Εδώ καταδικάζεις ένα γεγονός το οποίο όμως προκαλείς εσύ με την συστηματική αργοπορία σου.

και αν ο κόσμος που έχει μαζευτεί δε θέλει κατάληψη η διαδικασία θα συνεχίζεται μέχρι τα πράγματα να είναι υπέρ σας..
Να χαρώ τα συστήματά σας..Φτάνει πια..δε με νοιάζει αν η γνώμη μου σας είναι αδιάφορη όμως σας βαρέθηκα... 
Αν είχα ένα λεπτό για κάθε φορά που κάποιος "μας" κατηγορεί για σκοτεινές μεθοδεύσεις θα μπορούσα να ιδρύσω το δικό μου μη κρατικό, μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #146 on: March 28, 2007, 11:19:06 am »

Quote from: Wanderer on March 28, 2007, 00:53:31 am
Quote from: Fenix on March 27, 2007, 17:06:15 pm
Fenix το κατα πόσο ικανός λόγος είναι, εάν δεν έχουμε προβλέψει κάτι για αυτήν την περίπτωση, πρέπει να το κρίνουν όλοι οι παρευρισκόμενοι.
Όπως είπα και εξήγησα, 52 φορές πριν, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό.

Quote from: Wanderer on March 28, 2007, 00:53:31 am
Διότι με την ίδια λογική ένας μπορούσε να πει "ε ας περιμένουμε 1 ώρα ακόμα", άλλος να πει "ας περιμένουμε τώρα και από την επόμενη συνέλευση βλέπουμε τί θα κάνουμε για αυτό το ζήτημα". Για αυτό το πιο αποτελεσματικό μέτρο είναι να αποφασισθεί ένας συγκεκριμένος και απαράβατος τρόπος δράσης σε τέτοια περίπτωση. Μπορούμε να προτείνουμε τρόπους αντιμετώπισης στην επόμενη συνέλευση.
Περιμένω να ακούσω τις προτάσεις σου στην επόμενη συνέλευση. Αλήθεια στην προηγούμενη όταν γινόταν η συζήτηση με τον ΠΚΣίτη και φωνάζαμε εγώ, ο paris, o chhgr και η nad γιατί δεν μίλησες; Γιατί δεν είπες κάτι όταν έκανα την ανακοίνωση από το μικρόφωνο;

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #147 on: March 28, 2007, 13:19:39 pm »

Τέλοσπάντων...το θέμα έχει συζητηθεί άπειρες φορές και συμπέρασμα δε βγαίνει, τουλάχιστον διαδικτυακά.

@paris συμφωνώ, κυρίως για το να ανοίγει και να κλείνει ο κατάλογος ομιλητών νωρίς. Και γενικά αν μέχρι τότε δεν έχει μαζευτεί κόσμος, η συνέλευση να αναβάλλεται.

Αυτά σε γενικές γραμμές, από εκεί και πέρα νομίζω ότι το 'χουμε κουράσει λίγο το θέμα, καιρός να είμαστε νωρίς εκεί και να προτείνουμε τι πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #148 on: March 28, 2007, 15:45:22 pm »

Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα! Και πάλι τα ίδια και τα ίδια! Αόριστες υποψίες συνωμοσίας, αβάσιμες και αναπόδεικτες κατηγορίες και μπόλικη χολή! Ήσουν στην προτελευταία συνέλευση? Είδες το εναλλακτικό πλαίσιο? Ε διαφωνίες και εντάσεις φυσικά θα υπάρξουν, συνελευση είναι, όχι τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι. Όσο για το πως αντέδρασε ο συνάδελφος στο μικρόφωνο είναι δικό του θέμα και κανενός άλλου. Η κατάληψη στηρίζεται από πολλούς ανένταχτους φοιτητές. Δεν νομίζω να πιστεύεις πως οι 200-300+ ψήφοι είναι όλοι ΠΚΣίτες και ΕΑΑΚ? Θα ήσουν εκτός πραγματικότητας.
Η συνέλευση κράτησε μέχρι τις 10 γιατί ξεκίνησε στις 6 και όσο για τα ΨΕΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ αν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ αποδείξεις καλύτερα να μην κατηγορείς τους συναδέλφους σου!

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #149 on: March 28, 2007, 15:45:59 pm »

Quote from: Fenix on March 28, 2007, 11:19:06 am
Περιμένω να ακούσω τις προτάσεις σου στην επόμενη συνέλευση. Αλήθεια στην προηγούμενη όταν γινόταν η συζήτηση με τον ΠΚΣίτη και φωνάζαμε εγώ, ο paris, o chhgr και η nad γιατί δεν μίλησες; Γιατί δεν είπες κάτι όταν έκανα την ανακοίνωση από το μικρόφωνο;
Τότε είχα και εγώ αγανακτήσει και θεώρησα πολή καλή την ιδέα να αναβληθεί η συνέλευση. Απλά τώρα που το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα, νομίζω ότι αυτό θα επιβάρυνε περισσότερο αυτούς που ήρθαν στην ώρα τους παρά αυτούς που άργησαν να έρθουν.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Pages: 1 ... 8 9 [10] 11 12 Go Up Print
Jump to: