• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:06:34 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 13:06:34 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426686
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 66
Guests: 75
Total: 141
Vasilikikr
kzmekos
kmargaritis
Nikos_313
Roidos
gmpatsol
MrGreekArrow
ellimoschou
Saint_GR
gdiakonikolhs
Raphael
melisste22
elenak
gp6
meliou
Billyskotsikas
nikitask
Διάλεξις
glavdakis
Denisivo
antontsiorvas
kvas
pkoko
Kass
AcademicWeapon!
mimaki
xeniam
stavros0201
Fotis Roukoutakis
mike_x
bit11
jimalexoud
athena_apo
cchristodoulou
menelaras
dkoui
dmoral
paristetos
Carot1456
aggp
ZontanosThrylos
freakyy
Mardouk75
Ntinomanolo123
tasos gourd
NickSpan
mariaxalk
Limpolits
salonis
Farmakis Aggelos
tmpadasn
gkougeor
dimivage
dim13
pavlaras
kkon
panagiot
pipitsenko
chriskazakos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Σχετικά με την ορθογραφία
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Down Print
Author Topic: Σχετικά με την ορθογραφία  (Read 14318 times)
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
Re: Σχετικά με την ορθογραφία
« Reply #45 on: March 23, 2007, 13:57:56 pm »

alexzlat υπήρχαν πολλοί που ήρθαν εδ'ω με μόνο σκοπό να μιλήσουν κατά τις κατάληψης και να ειρωνευτούν πάρα πολύ αυτούς που κανουν κατάληψη!!Ανοίγοντας συνεχώς τόπικ για τα ίδια θέματα!!Βλέπε Αντήνωρας,που σε ένα σημείο κανείς μας δεν άντεξε και ξέσπασε στην είρωνία για να μην βρίσει!!!Λοιπόν και εγώ είμαι αντίθετος από τη μια στις καταλήψης,αλλά από την άλλη σέβομαι την απόφαση που παίρνει η πλειοψηφεία των παρευρισκόμενων στην γενική συνέλευση!!!Για αυτό την στηρίζω όταν έρχοντε άτομα που νομίζουν ότι είνια κάποιοι και λένε μπαρούφες!!!

« Last Edit: March 23, 2007, 14:07:43 pm by MARIOS » Logged

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #46 on: March 23, 2007, 15:26:23 pm »

δε λέω με ενοχλούν τα χοντρά λάθη στην ορθογραφία...αλλά ποτέ δε στάθηκα σε αυτά...και κυρίως ποτέ δεν έκανα δημόσια παρατήρηση σε κάποιον για τα ορθογραφικά του λάθη...
αυτό που κοιτάω πρώτα είναι οι απόψεις του... θεωρώ απαράδεκτο κάποιος να προσπαθεί να μειώσει κάποιον άλλο αλλά και τα γραφόμενα του εξ αιτίας των ορθογραφικών του λαθών...
αυτό δείχνει ένδεια επιχειρημάτων...

όσο για τον Τουράμπαρ...όποιος μένει στην ορθογραφία του ...χάνει την ουσία αυτών που γράφει...

ποτέ δεν ήμουν καλός στην έκθεση...ο λόγος μου είναι άναρχος...

όποιος δε γουστάρει το φόρουμ...μπορεί να πατήσει το κουμπάκι logout... και όχι να κάνει 2ο και 3ο λογαριασμό ... αυτό αποδεικνύει ότι δν έχει τι να κάνει στη ζωή του...και μάλλον δίνει μεγαλύτερη σημασία στο φόρουμ από ότι πρέπει...

επίσης έχω βαρεθεί τη γκρίνια...γκρίνια γκρίνια γκρίνια ...από όλους....από όλες τις μεριές...προς το φόρουμ...

γκρίνια από το Μάργαρη...γκρίνια από το Συντονιστικό...γκρίνια για το φόρουμ στη συνέλευση,...
γκρίνια από τα παιδιά που είναι εναντίον της κατάληψης...

και στη μέση το φόρουμ...για όλα τα κακά του κόσμου ...φταίει το φόρουμ... έχει μετατραπεί σε εξιλαστηριο θύμα..και ένα βήμα για γκρίνια...

αυτό που καταλαβαίνω...είναι ότι για να ανησυχούν τόσο πολύ για το φόρουμ...κάτι φοβούνται...αλλά δεν ξέρω τι...

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΕΥΡΑ...ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΠΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ...ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ... ΕΛΕΟΣ

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ
« Last Edit: March 23, 2007, 15:34:49 pm by apostolos1986 » Logged

www.twitter.com/apostolos1986
xenia
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #47 on: March 23, 2007, 15:35:18 pm »

ζήτω ο απόστολος Hello

TODO ES FERPECTO
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #48 on: March 23, 2007, 15:37:02 pm »

αποστολος has a point

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #49 on: March 23, 2007, 15:39:56 pm »

Είχα γράψει αυτό:

Δεν έχω ούτε εγώ, ούτε κανείς να σου δώσει λογαριασμό για τις αποφάσεις ενός συλλόγου που λαμβάνονται με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες. Αν όσα έχεις ακούσει σε πάνω από 20 συνελεύσεις και πάνω από 100 συντονιστικά δεν σου έχουν δώσει να καταλάβεις οτιδήποτε, θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο είδος επιφοίτησης.

και δεν αναφερόμουν στο περιεχόμενο των αποφάσεων αλλά στην διαδικασία λήψης αυτών, για την ιστορία τουλάχιστον.

Τον διαχωρισμό όντως τον έκανα εγώ, γιατί όπως και ο alexzlat συμφωνεί, δεν ήταν όμορφο να ξεκατινιαζόμαστε εις βάρος του εκεί θέματος. Προφανώς υπήρχε ανάγκη ξεκατινιάσματος. Καλό θα είναι όταν μας εκνευρίζει κάποιος να λύνουμε την διαφορά εκείνη την ώρα επί τόπου, να μη διατηρούνται εντάσεις, γιατί στο τέλος δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούμε την όποια συζήτηση ως αιτία προσωπικής κόντρας αλλά για να δημιουργούμε κάτι καλύτερο.

alexzlat, χαίρομαι που έχεις το ανάστημα να δεχθείς για ποιο λόγο σχολίασες την ορθογραφία μου. Η επικάλυψη με ενόχλησε κυρίως του πραγματικού μηνύματος που ήθελες να μεταδόσεις (ΑΚΑ Turambar μου την σπας).
Δέχομαι τέλος ότι ο τρόπος μου θα μπορούσε να ήταν καλύτερος.

Επί προσωπικού ελπίζω να λήξει η παρεξήγηση.

Ως προς την γενικότερη (ανθρωπολογικής φύσεως) αναζήτηση πάνω στην ανθρώπινη (δικτυακή ή μη) συμπεριφορά μπορούμε να συνεχίσουμε. Δεν θα λήξει άλλωστε ούτε εδώ ούτε γενικότερο στο φόρουμ. Είναι  παν-τόπικ.

@Megawatt: tomato ξέρω τον κανόνα ρε! Απρόσεχτος είμαι! Ντοχ!

byeeee
lynx
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Freedom is the right of all sentient beings

View Profile
« Reply #50 on: March 23, 2007, 16:15:10 pm »

off-topic:
Quote from: pandora on March 22, 2007, 19:05:22 pm
Ο  Αινστάιν  διατύπωσε  τις  πιο  μεγαλειώδεις  φυσικές  θεωρίες  και  παρ'όλα  αυτά  δεν  ήξερε  πρόσθεση!!! Grin Grin Cheesy lol  Tongue

δεν νομίζω να ισχύει αυτό... πού το διάβασες?
Α, ξέχασα... ρωτούσε τον Καραθεοδωρή ε?  Tongue

Όσον αφορά το θέμα μας, alexzlat, όταν δεν μας αρέσει μια συμπεριφορά/πράξη κτλ. δεν τη διαιωνίζουμε κάνοντας το ίδιο πράγμα...
Αλλιώς δεν έχεις πρόβλημα με τη συμπεριφορά, αλλά με τις ιδέες... και καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει.

if there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years

70/70
Verminoz
Veteran
Καταστραμμένος

I smoke my friends down to the filter

View Profile WWW
« Reply #51 on: March 23, 2007, 16:54:23 pm »

Quote from: alexzlat on March 23, 2007, 02:42:56 am
Όχι Κέννυ δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου αυτό που λες και μου κάνει πολύ εντύπωση αυτός σου ο ισχυρισμός γιατί δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα.

Τότε φίλε μου καλά θα κάνεις να στοχεύσεις στον τριπλασιασμό (τουλάχιστον) του online χρόνου σου στο φόρουμ και να ανατρέξεις σε παλιότερα ποστ για να δεις ΠΩΣ εκφράστηκαν οι περίφημες...διαφορετικές απόψεις! Φαντάσου μάλιστα τους καημένους τους μοντς/αντμινς που πρέπει να κάνουν και τους διαιτητές. Αυτοί τα έχουν δει όλα εδώ μέσα!

Όσο για τα περί μεροληψίας του φόρουμ, αν όντως αυτή υπήρχε τότε τα ποστς σου θα είχαν αφανιστεί και ο λογαριασμός σου επίσης. Περάστε πρώτα καμία βόλτα και από άλλα φόρουμ, ελληνικά και ξένα και μετά ξαναελάτε να μιλήσετε εδώ για μεροληψία...

Englab - Open source scientific/engineering platform
Rebetologion - Contemporary/Experimental

Κακούργα ύπαρξις!
Megawatt
Guest
« Reply #52 on: March 23, 2007, 18:45:05 pm »

Quote from: alexzlat on March 23, 2007, 00:05:03 am

Φίλε Κέννυ αυτό είναι το πρώτο φόρουμ στο οποίο ποστάρω. Γενικά αγνοούσα τη νοοτροπία που επικρατεί. Σύντομα όμως διαπίστωσα πως η ηλεκτρονική ανταλλαγή απόψεων είναι για πολλούς  μια διέξοδος εκτόνωσης της καταπιεσμένης επιθετικότητας που κρύβουν μέσα τους - και που στις πρόσωπο με πρόσωπο συζητήσεις-αντιπαραθέσεις φιλτράρονται από αυτό το ζωνοπερατό φίλτρο της ανθρώπινης συμπεριφοράς που λέγεται "αναστολές". Όσο και αν πρόσεχα στις διατυπώσεις μου (σε βαθμό που να αλλοιώνεται και το νόημα των λεγομένων μου μερικές φορές) επειδή οι απόψεις μου ήταν διαφορετικές από αυτές της πλειοψηφίας, που τύχαινε μάλιστα να είναι ιδιαίτερα στρατευμένη (να είδες αυτό εννοώ: ήθελα να πω φανατισμένη!) έγινα δέκτης πολλών κιλών ειρωνείας, χλευασμού, περιφρόνησης και εξύβρισης.

Δεν είπα ότι υπάρχει καμμία συνομωσία εναντίον μου. Όλοι εμείς (όσοι και αν είμαστε) που διαφωνούμε με τις καταλήψεις αντιμετωπιζόμαστε με την ίδια εμπάθεια και επιθετικότητα. Στα ηλεκτρονικά φόρουμ όπου λείπει το στοιχείο της ανθρώπινης επαφής αναδεικνύονται, όπως είπα και παραπάνω, τα ταπεινότερα στοιχεία της ανθρώπινης συμπεριφοράς: Η άσκοπη αυθάδεια, η προκλητικότητα, η σκόπιμη παρερμηνεία των λεγομένων σου. Είναι λογικό να αναδεικνύεται και ο τραμπουκισμός της πλειοψηφίας απέναντι στη μειοψηφία

...και ποιά είναι εκείνη η λέξη με 5 γράμματα και χαρακτηρίζει αυτήν την στρατευμένη πλειοψηφία οεο??? Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Πλάκα κάνω έτσι? Εγώ ηλεκτρολόγος είμαι ! extremely_shocked
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #53 on: March 23, 2007, 19:18:19 pm »

Quote from: dimakis on March 23, 2007, 12:12:11 pm
Αν και απ' ό,τι βλέπω, η μαγκιά σας φτάνει μέχρι τα ποντίκια σας, όταν σας καλεί κάποιος (που δεν μασάει τα λόγια του), γίνεστε ...λαγοί.
Χωρίς καμιά διάθεση ειρωνείας: Μπορεί να ρώτησαν αυτή η συνάντηση γύρω από ποιόν θεματικό άξονα θα κινηθεί και να μην πήραν απάντηση. Συνεπώς, αφιέρωσαν τον αντίστοιχο χρόνο στη συνάντηση με άλλα άτομα τα οποία εξίσου δεν μασάνε τα λόγια τους και που τους κατέστησαν σαφές διάφορα πράγματα σε σχέση π.χ. με το αντικείμενο της συζήτησης.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #54 on: March 23, 2007, 20:11:30 pm »

Quote from: Megawatt on March 23, 2007, 18:45:05 pm
...και ποιά είναι εκείνη η λέξη με 5 γράμματα και χαρακτηρίζει αυτήν την στρατευμένη πλειοψηφία οεο??? Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Πλάκα κάνω έτσι? Εγώ ηλεκτρολόγος είμαι ! extremely_shocked

κλίκα
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #55 on: March 23, 2007, 20:54:16 pm »

Quote from: lynx on March 23, 2007, 16:15:10 pm
off-topic:
Quote from: pandora on March 22, 2007, 19:05:22 pm
Ο  Αινστάιν  διατύπωσε  τις  πιο  μεγαλειώδεις  φυσικές  θεωρίες  και  παρ'όλα  αυτά  δεν  ήξερε  πρόσθεση!!! Grin Grin Cheesy lol  Tongue

δεν νομίζω να ισχύει αυτό... πού το διάβασες?

Αυτό  το  έχω  ακούσει  σε  ντοκυμαντέρ  σχετικό  με  τον  Αινστάιν. Συγκεκριμένα  έλεγε  ότι  ο  Αινστάιν  στο  σχολείο  ήταν  τόσο  κακός  στα  μαθηματικά  που  οι  δασκαλοί  του  παραπονιόντουσαν.Ακόμα  και  για  απλή  πρόσθεση. Και  ο  ίδιος  μέχρι  το  τέλος  της  ζωής  του, αν  και  αργότερα  ήξερε  σαφώς  πολύ  περισσότερα  μαθηματικά  από  την  μαθητική  του  ηλικία Grin Grin, παραδεχόταν  ότι  δεν  είναι  καλός  μαθηματικός.

Μπορεί  η  πηγή  μου  να  είναι  όντως  λανθασμένη, αν  έχεις  κάποιο  λίνκ  ή  κάτι  άλλο  που  υποστηρίζει 
το  αντίθετο, πόσταρέ το  και  χαρά μου  να  μάθω  και  να  παραδεχτώ  ότι  έχω  λάθος.

Αλλά  από  κεί  και  πέρα  η  χρήση  ειρωνίας 

off-topic:

όταν  αρχίζεις  μία  πρόταση  έτσι :

" δεν  νομίζω   να  ισχύει  αυτό..."

μάλλον  σε  ρίχνει  στα  μάτια  κάποιου  παρά  σε  ανεβάζει.

Δική  μου  τακτική  πάντως  και  εδώ  μέσα  και  έξω, στις  κοινωνικές  μου  συναναστροφές, είναι  ακόμα  κι  όταν  είμαι  σίγουρη  ότι  έχω  δίκιο  για  κάτι, δεν  ειρωνεύομαι  ποτέ  τον  συνομιλητή  μου, ο οποίος  μπορεί  να  πεί  και  μία  βλακεία  μήν  έχοντας  επίγνωση της  άγνοιας του.  Αυτό  δεν  με  κάνει  εμένα  ούτε  καλύτερό  του, ούτε  πιό  μάγκα, ούτε  πιό  εξυπνο. Καλύτερός  του  θα  γίνω  μόνο  αν  τον  διαφωτίσω  σε  κάτι  που  έχει  άγνοια  χωρίς  να  θίξω  την  αξιοπρέπειά  του.
wordball
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #56 on: March 23, 2007, 21:15:27 pm »

Quote from: pandora on March 23, 2007, 20:54:16 pm
Αυτό  το  έχω  ακούσει  σε  ντοκυμαντέρ  σχετικό  με  τον  Αινστάιν. Συγκεκριμένα  έλεγε  ότι  ο  Αινστάιν  στο  σχολείο  ήταν  τόσο  κακός  στα  μαθηματικά  που  οι  δασκαλοί  του  παραπονιόντουσαν.Ακόμα  και  για  απλή  πρόσθεση. Και  ο  ίδιος  μέχρι  το  τέλος  της  ζωής  του, αν  και  αργότερα  ήξερε  σαφώς  πολύ  περισσότερα  μαθηματικά  από  την  μαθητική  του  ηλικία Grin Grin, παραδεχόταν  ότι  δεν  είναι  καλός  μαθηματικός.

Έχεις δίκιο.
Ο Αινστάιν ήταν για την ακρίβεια δυσλεκτικός.
Η δυσλεξία μπορεί να εκδηλωθεί ποικιλοτρόπως. Μία από αυτές τις εκδηλώσεις είναι και η αδυναμία τέλεσης μαθηματικών πράξεων.
Τα δυσλεκτικά άτομα λειτουργούν με εικόνες στο μυαλό τους (ταχύτερα από ένα μη δυσλεκτικό άτομο) αλλά πολλές φορές χρειάζονται βοήθεια στην αποτύπωση αυτών των εικόνων ή σκέψεων στο χαρτί.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #57 on: March 23, 2007, 21:18:42 pm »

Quote from: wordball on March 23, 2007, 21:15:27 pm

Έχεις δίκιο.
Η δυσλεξία μπορεί να εκδηλωθεί ποικιλοτρόπως. Μία από αυτές τις εκδηλώσεις είναι και η αδυναμία τέλεσης μαθηματικών πράξεων.
Τα δυσλεκτικά άτομα λειτουργούν με εικόνες στο μυαλό τους (ταχύτερα από ένα μη δυσλεκτικό άτομο) αλλά πολλές φορές χρειάζονται βοήθεια στην αποτύπωση αυτών των εικόνων ή σκέψεων στο χαρτί.

Thanks  που  μου  το  θύμισες  κ  επιβεβαίωσες, γιατί  κ εγώ  είπα  μήπως  δεν  θυμόμουνα  καλά.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
Re: Fw: [Electroauth] Σχέσεις με το ΤΗΜΜΥ . gr
« Reply #58 on: March 23, 2007, 21:24:07 pm »

Quote from: Turambar on March 22, 2007, 01:58:51 am
Τον κανόνα τυγχάνει να τον ξέρω, αλλά έχω ένα πρόβλημα δυσλεξίας, το οποίο αν και έχει διορθωθεί αρκετά από το λύκειο, απλά παραμένει μέχρι ένα σημείο.

Quote from: wordball on March 23, 2007, 21:15:27 pm

Όπως  καταλαβαίνεις  Turambar  εμείς  για  σένα  δουλεύουμε.... Grin Grin Grin
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #59 on: March 23, 2007, 22:34:59 pm »

Αλλά  από  κεί  και  πέρα  η  χρήση  ειρωνίας 

off-topic:

όταν  αρχίζεις  μία  πρόταση  έτσι :

" δεν  νομίζω   να  ισχύει  αυτό..."

μάλλον  σε  ρίχνει  στα  μάτια  κάποιου  παρά  σε  ανεβάζει.

Δική  μου  τακτική  πάντως  και  εδώ  μέσα  και  έξω, στις  κοινωνικές  μου  συναναστροφές, είναι  ακόμα  κι  όταν  είμαι  σίγουρη  ότι  έχω  δίκιο  για  κάτι, δεν  ειρωνεύομαι  ποτέ  τον  συνομιλητή  μου, ο οποίος  μπορεί  να  πεί  και  μία  βλακεία  μήν  έχοντας  επίγνωση της  άγνοιας του.  Αυτό  δεν  με  κάνει  εμένα  ούτε  καλύτερό  του, ούτε  πιό  μάγκα, ούτε  πιό  εξυπνο. Καλύτερός  του  θα  γίνω  μόνο  αν  τον  διαφωτίσω  σε  κάτι  που  έχει  άγνοια  χωρίς  να  θίξω  την  αξιοπρέπειά  του.

Βρε Pandora νομίζω τον αδίκησες τον Lynx Smiley Εμένα δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι ήθελε να σε ειρωνευτεί. Ίσως να αμφισβητεί το ότι ο Αϊνστάιν ζήτησε από τον Καραθεοδωρή να του ερμηνεύσει μαθηματικά τις θεωρίες του και για αυτό να το ανέφερε έτσι με λίγο ειρωνική χροιά, ειρωνευόμενος ειδικά αυτό το γεγονός και όχι εσένα Wink

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 Go Up Print
Jump to: