• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:20:39 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 19:20:39 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[Today at 19:07:04]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[Today at 18:56:22]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426693
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 73
Guests: 117
Total: 190
ThanosKoutsoump
mariachatz
evitzv
pliroforikarios
Nikolas Tsamitros
panapasc05
anna.ts
xarabalios
maik
Theislander
mhtsakos02
theodoridoueu
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
alex_g
swthrhs
George_RT
Nekt
nikol michalou
Conriz
ellimoschou
kstavroulis
unreasonable
Billyskotsikas
marilita
ariadnipm
HlektrikhPatata
Yamal
pkoko
andripappa
georkala
kimxnas
Νικηφόρος Πατσιούρας
Saint_GR
xarisagraf
tzortzis
sotirispo2
Nikos.Ts
florianm
TitiTs
asemas
kchristoua
Stathisxd
dimitire
Christop
xanthosp
chaniotism
skoloni
dtkyriak
dorapangeiou
ONETWIN
gmout
vpoug
Captain
akoil
Thanasiscon1
Haralampos
Bit4Thought
apapagd
mmikelo
Panagismark
arisap
Don
user182
mous25
gianst
giannisdomu
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Σχετικά με την ορθογραφία
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 6 Go Down Print
Author Topic: Σχετικά με την ορθογραφία  (Read 14337 times)
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
Σχετικά με την ορθογραφία
« on: March 22, 2007, 00:06:55 am »

Χωρίς καμμία (ιδιαίτερη) διάθεση ειρωνείας Turambar ο κανόνας είναι απλος:

Τρίτο ενικό παθητικής φωνής - κατάληξη -αι (Άλφα Γιώτα) (ζητείται, πωλείται, απαιτείται)

Δεύτερο πληθυντικό ενεργητικής φωνής - κατάληξη -ε (Έψιλον) (ζητάτε, πουλάτε, παίρνετε)

Όχι τιποτά άλλο αλλά δεν είδα (ούτε στην τύχη) να τα γράφεις σωστά πουθενά. Και προκαλούν αλγεινή εντύπωση στο μάτι όλων αυτών για τους οποίους το Σιλμαρίλιον αποτελεί απλώς ένα αγαπημένο εφηβικό ανάγνωσμα και όχι το κορυφαίο λογοτέχνημα που έπεσε ποτέ στα χέρια τους. Και αφαιρούν μεγάλο μέρος του (όποιου) κύρους των λεγομένων σου
« Last Edit: March 22, 2007, 00:11:27 am by alexzlat » Logged

Neuken in de keuken
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Fw: [Electroauth] Σχέσεις με το ΤΗΜΜΥ . gr
« Reply #1 on: March 22, 2007, 01:58:51 am »

Quote from: alexzlat on March 22, 2007, 00:06:55 am

Τρίτο ενικό παθητικής φωνής - κατάληξη -αι (Άλφα Γιώτα) (ζητείται, πωλείται, απαιτείται)

Δεύτερο πληθυντικό ενεργητικής φωνής - κατάληξη -ε (Έψιλον) (ζητάτε, πουλάτε, παίρνετε)

Όχι τιποτά άλλο αλλά δεν είδα (ούτε στην τύχη) να τα γράφεις σωστά πουθενά. Και προκαλούν αλγεινή εντύπωση στο μάτι όλων αυτών για τους οποίους το Σιλμαρίλιον αποτελεί απλώς ένα αγαπημένο εφηβικό ανάγνωσμα και όχι το κορυφαίο λογοτέχνημα που έπεσε ποτέ στα χέρια τους. Και αφαιρούν μεγάλο μέρος του (όποιου) κύρους των λεγομένων σου

1ον. Αν ψάξεις αρκετά, θα βρεις αρκετές φορές να το γράφω σωστά. Και είμαι σίγουρος ότι το έχω γράψει περισσότερες φορές σωστά παρά λάθος. Τον κανόνα τυγχάνει να τον ξέρω, αλλά έχω ένα πρόβλημα δυσλεξίας, το οποίο αν και έχει διορθωθεί αρκετά από το λύκειο, απλά παραμένει μέχρι ένα σημείο. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ, είναι ότι δίνω πολύ σημασία, στο νόημα αυτών που γράφω, και ελάχιστο στο πώς το γράφω.

2ον Δε με ειρωνεύτηκες για την ορθογραφία μου, που σηκώνει ειρωνεία, άσχετα αν το κάνω επειδή είμαι ηλίθιος, δυσλεκτικός ή επαναστάτης ανορθόγραφος, με ειρωνεύτηκες με κάποιον τρόπο όμως στην τελευταία παράγραφο σου μήπως; Αν ναι, συγχώρεσε με. Δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου. Σε ποιους αναφέρεσαι (αν το κάνεις) ότι θεωρούν το Σιλμαρίλλιον το κορυφαίο λογοτέχνημα που έπεσε ποτέ στα χέρια τους, και πώς αυτό σχετίζεται με το κύρος των λεγόμενων μου;
Αν δεν σχετίζεσαι, και αναφέρεσαι απλά και μόνο, στο ότι η ορθογραφία μου ρίχνει το κύρος των λεγόμενων μου, θα απαντήσω:

Κάτω οι μπάτσοι της ορθογραφίας! Σας έχω χεσμένους όλους.* Είστε ο ορισμός του ανθρώπου που του δείχνουν το φεγγάρι και σου λένε ότι έχεις βρώμικο νύχι.

Αν από την άλλη, δυσκολεύει την ανάγνωση, ζητώ απλά συγγνώμη για αυτό. Φοβάμαι ότι λίγα μπορώ να κάνω για αυτό (συνεχίζοντας να ποστάρω όσα θέλω).

(Αν υποθέτεις όντως ότι θεωρώ το Σιλμαρίλλιον το κορυφαίο λογοτέχνημα που έπεσε ποτέ στα χέρια μου, θα ήθελα να μου πεις από που το σχημάτισες αυτό στο μυαλό σου.)

*καλά δεν σας έχω χεσμένους, απλά δε με νοιάζει τι λέτε.
« Last Edit: March 22, 2007, 02:14:23 am by Turambar » Logged

byeeee
zlatalex
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Tot ziens

View Profile
« Reply #2 on: March 22, 2007, 02:47:38 am »

Quote from: Turambar on March 22, 2007, 01:58:51 am
Quote from: alexzlat on March 22, 2007, 00:06:55 am

1ον. Αν ψάξεις αρκετά, θα βρεις αρκετές φορές να το γράφω σωστά. Και είμαι σίγουρος ότι το έχω γράψει περισσότερες φορές σωστά παρά λάθος. Τον κανόνα τυγχάνει να τον ξέρω, αλλά έχω ένα πρόβλημα δυσλεξίας, το οποίο αν και έχει διορθωθεί αρκετά από το λύκειο, απλά παραμένει μέχρι ένα σημείο. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ, είναι ότι δίνω πολύ σημασία, στο νόημα αυτών που γράφω, και ελάχιστο στο πώς το γράφω.

2ον Δε με ειρωνεύτηκες για την ορθογραφία μου, που σηκώνει ειρωνεία, άσχετα αν το κάνω επειδή είμαι ηλίθιος, δυσλεκτικός ή επαναστάτης ανορθόγραφος, με ειρωνεύτηκες με κάποιον τρόπο όμως στην τελευταία παράγραφο σου μήπως; Αν ναι, συγχώρεσε με. Δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου. Σε ποιους αναφέρεσαι (αν το κάνεις) ότι θεωρούν το Σιλμαρίλλιον το κορυφαίο λογοτέχνημα που έπεσε ποτέ στα χέρια τους, και πώς αυτό σχετίζεται με το κύρος των λεγόμενων μου;
Αν δεν σχετίζεσαι, και αναφέρεσαι απλά και μόνο, στο ότι η ορθογραφία μου ρίχνει το κύρος των λεγόμενων μου, θα απαντήσω:

Κάτω οι μπάτσοι της ορθογραφίας! Σας έχω χεσμένους όλους.* Είστε ο ορισμός του ανθρώπου που του δείχνουν το φεγγάρι και σου λένε ότι έχεις βρώμικο νύχι.

Αν από την άλλη, δυσκολεύει την ανάγνωση, ζητώ απλά συγγνώμη για αυτό. Φοβάμαι ότι λίγα μπορώ να κάνω για αυτό (συνεχίζοντας να ποστάρω όσα θέλω).

(Αν υποθέτεις όντως ότι θεωρώ το Σιλμαρίλλιον το κορυφαίο λογοτέχνημα που έπεσε ποτέ στα χέρια μου, θα ήθελα να μου πεις από που το σχημάτισες αυτό στο μυαλό σου.)

*καλά δεν σας έχω χεσμένους, απλά δε με νοιάζει τι λέτε.

Τρελαίνομαι για τις εκτενείς, πλήρεις και απόλυτα εμπεριστατωμένες απαντήσεις σου turambar. Πραγματικά πιάνεις ότι λέει ο άλλος σημείο προς σημείο και το καταρρίπτεις. Πρέπει να θεωρείς πολύ σημαντικά αυτά που λες και πιστεύεις, αν κρίνω απο το πλήθος και το μέγεθος των post σου. Ευτυχώς που μας βρίσκονται κανα δυο κατηχητές περιοπής σαν του λόγου σου να μας μπολιάσουν με επαναστατικά οράματα-γιατί συγκράτησα ιδιαίτερα την παρομοίωσή σου με το φεγγάρι και το βρώμικο νύχι. Πρέπει να νιώθεις πολύ μπροστάρης στον αγώνα ρε παιδί μου. Σίγουρα πιστεύεις ακόμη πως είσαι ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλος και συναινετικός συνομιλητής. Κρίμα όμως που είσαι  τελικά και εσύ φανατισμένος και προκλητικός όπως όλοι οι φίλοι σου που ηγήθηκαν του αγώνα τρεις μήνες τώρα και τα χουν κάνει όλα μπουρδέλο. Πολυγραφότατος όπως μας είσαι, post για post κατά της ιερής σου κατάληψης δεν αφήνεις ασχολίαστο. Γι' αυτό λοιπόν και η παραίνεση: Γίνεσαι πιο πειστικός όταν είσαι ορθογραφημένος.

Είθε οι Βάλαρ να φωτίζουν το σκοτεινό μονοπάτι που διάλεξες γενναίε υπερασπιστή της Γκοντόλιν (εντάξει το ξέχεσα...)

Neuken in de keuken
4Dcube
Veteran
Καταστραμμένος

just.do.it.cut.carrots.

View Profile
« Reply #3 on: March 22, 2007, 03:10:33 am »

alexzlat, ποιος είσαι που θα κρίνεις πόσο σημαντικά θεωρεί ο άλλος αυτά που λέει και πιστεύει;
Απαράδεκτη η επίθεση στο πρόσωπο του άλλου. Φαίνεται ακριβώς από αυτά που έγραψες ότι το σχόλιο για την ορθογραφία ήταν αποκλειστικά κακοπροαίρετο.

Τώρα, για τον turambar, όταν παθιάζεται, το κάνει γιατί μπορεί.-

https://www.youtube.com/watch?v=6CAzdawCzhg
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
Re: Σχετικά με την ορθογραφία
« Reply #4 on: March 22, 2007, 11:13:02 am »

Προφανώς αυτά που πιστεύω και που λέω τα θεωρώ σημαντικά για μένα.
Ταυτόχρονα το πλήθος και το μέγεθος των μηνυμάτων μου δε μπορούν να έχουν ευθεία σχέση με την σημαντικότητα. Αυτό έχει σχέση με την δική μου ανάγκη να εκφράσω κάποια πράγματα, και τον χρόνο που διαθέτω.
Η φράση με το φεγγάρι και το βρώμικο δάκτυλο, φράση κλισέ και κουραστική, θεωρώ ότι ταιριάζει απόλυτα στην φράση "η κακή σου ορθογραφία μειώνει το κύρος των όσων γράφεις". Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί ταιριάζει τόσο δε μπορώ να σου πω τίποτα. Αν θεωρείς αδόκιμη μια τόσο κλισέ φράση, μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου.
Το θέμα όμως είναι ότι σπάνια γράφω για να πείσω κάποιον. Οπότε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου σε θέματα "επικοινωνιακής πολιτικής" ή πειστικότητας ή οτιδήποτε, αλλά ειλικρινά δε με αφορούν.
Δεν αισθάνομαι μπροστάρης των κινητοποιήσεων καθώς δεν συμμετείχα σε όσες συνελεύσεις και εκδηλώσεις των καταλήψεων θα έπρεπε να ήμουν για να θεωρηθώ έστω και χαλαρά συμμετάσχων.
Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ανοιχτόμυαλος μπορώ ως άνθρωπος και ως συνομιλητής και ναι πιστεύω ότι είμαι ικανοποιητικά. Δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό φανατικός.
Συναινετικός δεν προσπαθώ να είμαι με κανέναν και καμία τοποθέτηση. Απλά τυγχάνει να συμφωνώ με κάποιες απόψεις και να διαφωνώ με κάποιες άλλες. Δέχομαι ότι μπορώ να γίνομαι προκλητικός κάποιες φορές αλλά δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο πράγμα με αυτή τη λέξη.

Και ναι θα απαντάω σε οποιοδήποτε ποστ διαφωνώ, είτε είναι υπέρ/κατά της κατάληψης, είτε είναι υπέρ/κατά της χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς, είτε είναι υπέρ/κατά της χρήσης του φόρουμ για παιδική χαρά, είτε είναι υπέρ/κατά της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών, της χρήσης καλλυντικών από άντρες, των δικαιωμάτων στον ελεύθερο έρωτα, της αξιοπιστίας των κινητών της ΝΟΚΙΑ.

ΥΓ και ναι μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, και θα απαντήσω ευχάριστα και σε κάποιο επόμενο ψυχογράφημα σου για μένα.

byeeee
dimakis
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι μέλος ΔΕΠ....Δεν πειράζει!

View Profile
« Reply #5 on: March 22, 2007, 11:18:19 am »

Quote from: alexzlat on March 22, 2007, 02:47:38 am
................ Ευτυχώς που μας βρίσκονται κανα δυο κατηχητές περιοπής σαν του λόγου σου να μας μπολιάσουν με επαναστατικά οράματα

Ωραία μας τα είπες ανελλήνιστε φίλε.
Τώρα πάρε την ... οπή σου και παίξε παραδίπλα της, περί της οπής σου δηλ.

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους ή ο κώλος της μυλωνούς θα έπρεπε εκτός από καλλιγραφία να ξέρει και τον παρακείμενο του βλέπω (ορώ), αν ήθελε να κάνει τέτοια παιχνιδάκια, ήτοι εξυπνάδες με την ορθογραφία εν δικτύω με νεαρούς του 2007.

Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #6 on: March 22, 2007, 11:41:47 am »

Quote from: dimakis on March 22, 2007, 11:18:19 am
Quote from: alexzlat on March 22, 2007, 02:47:38 am
................ Ευτυχώς που μας βρίσκονται κανα δυο κατηχητές περιοπής σαν του λόγου σου να μας μπολιάσουν με επαναστατικά οράματα

Ωραία μας τα είπες ανελλήνιστε φίλε.
Τώρα πάρε την ... οπή σου και παίξε παραδίπλα της, περί της οπής σου δηλ.

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους ή ο κώλος της μυλωνούς θα έπρεπε εκτός από καλλιγραφία να ξέρει και τον παρακείμενο του βλέπω (ορώ), αν ήθελε να κάνει τέτοια παιχνιδάκια, ήτοι εξυπνάδες με την ορθογραφία εν δικτύω με νεαρούς του 2007.

Πρώτα έχω να πω Lips Sealed και μετά  Grin Grin Grin Grin

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #7 on: March 22, 2007, 11:48:41 am »

Και στην τελική για πιο λόγο θα πρέπει να "ντρέπετε" επειδή είναι ανορθόγραφος?

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
xenia
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #8 on: March 22, 2007, 11:51:18 am »

Quote from: MARIOS on March 22, 2007, 11:48:41 am
Και στην τελική για πιο λόγο θα πρέπει να "ντρέπετε" επειδή είναι ανορθόγραφος?
ίσως επειή έχει τελειώσει κάποιο βασικό στάδιο μόρφωσης ...? βλ.γυμνάσιο

TODO ES FERPECTO
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #9 on: March 22, 2007, 11:53:15 am »

Δεν έχει σημασία!!Σημασία έχει αυτά που λες να βγάζουν νόημα και να βγάζουν σωστό νόημα!!Τώρα το αν το ορθογραφία το γράψεις ωρθογραφία,δεν νομίζω ότι παίζει και τόσο ρόλο!!Μόνο σε αυτούς που δεν έχουν κάτι να σου απαντήσουν!!

Ελευθερία είναι
xenia
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #10 on: March 22, 2007, 11:55:43 am »

Quote from: MARIOS on March 22, 2007, 11:53:15 am
Δεν έχει σημασία!!Σημασία έχει αυτά που λες να βγάζουν νόημα και να βγάζουν σωστό νόημα!!Τώρα το αν το ορθογραφία το γράψεις ωρθογραφία,δεν νομίζω ότι παίζει και τόσο ρόλο!!Μόνο σε αυτούς που δεν έχουν κάτι να σου απαντήσουν!!
α μάλιστα! τότε με αυτό το σκεπτικό δεν έχει νόημα να πηγαίνεις  σχολείο..

η ορθογραφία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γλώσσας μας και αν δε ξέρουμε κάποια βασικά στοιχεία της τότε δεν μπορούμε να λέμε οτι ξέρουμε ελληνικά Wink

TODO ES FERPECTO
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #11 on: March 22, 2007, 11:56:31 am »

Μόνο ορθογραφία μαθαίνεις στο σχολείο?  Undecided
xenia
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #12 on: March 22, 2007, 11:57:00 am »

Quote from: Juan on March 22, 2007, 11:56:31 am
Μόνο ορθογραφία μαθαίνεις στο σχολείο?  Undecided

σε πρώτη φάση ναι Wink

TODO ES FERPECTO
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #13 on: March 22, 2007, 11:58:45 am »

Στο σχολείο θα έπρεπε να δείνεις σημασία στο να σκέφτεσαι!!!Στις πρώτες δύο τάξεις του Δημοτικού θα έπρεπε να μαθαίνεις ορθογραφία!!Μετά απλώς να συντηρείς αυτά που έμαθες!!!Αλλά κατα βάση θα πρέπει να μαθένεις να σκέφτεσαι

Ελευθερία είναι
xenia
Καταστραμμένος

View Profile