• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:55:22 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:55:22 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 68
Guests: 105
Total: 173
VeGGoS
airam
giani10
ntinara
aalmpanb
JoHn!
George_RT
pordozoumis
kakousios
manos_diakakis
ioannisfa
vasilikitsatsi
Rizotto
theodoradr
PurpleWitch
fischer03
Tsikalis
Εύα
jim_sklab
Tsomp
freskoulhs
Reidemption
nikos123321
EiriniGeo
kzmekos
immo
mixkats
fafafa
Athinaaz
ekyriakos
Giannis_Kako
Mr Z
tasos gourd
elias_farhood
Geoth
Zaxarenia
mimaki
Tasaras
Maria Golia
tzortzis
pdiamantis
kpapama
george14
A-TheITGuy
Christina07
gkg
coyg
parzival
Konstantina Karamani
andrkott
ggalamat
nick_slendy
PrepeiNaDiavasw
Ampajohn
mkakale
NickSpan
Papadopoulosthanos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Γενική συνέλευση 19.03.07
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18 Go Down Print
Author Topic: Γενική συνέλευση 19.03.07  (Read 36544 times)
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
Re: Γενική συνέλευση 19.03.07
« Reply #105 on: March 20, 2007, 12:51:22 pm »

Ρε παιδιά αυτό δεν γίνετε γιατί υπάρχει το πρόβλημα με το τι θα ακούσεις!!Υποτίθετε και καλά ότι με βάση αυτά που λένε θα πας να ψηφίσεις!!Στην τελική είνια θέμα γραφειοκρατείας και όχι σκοπιμότητας!!Πχ, στις εκλογές πριν τον προεκλογικό αγώνα αν σου δινόταν η ευκαιρία να ψηφίσεις, θα ψήφιζες?

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #106 on: March 20, 2007, 12:52:34 pm »

Quote from: Christine on March 20, 2007, 12:48:33 pm

Σύμφωνοι, και για μενα ήταν πολύ κουραστικο να είμαι τόσες ώρες στη συνέλευση και εν τέλει να μην ψηφίσω.
Τι ακριβώς δεν ήταν δημοκρατικό για σένα?

Christine κάνε ένα κόπο να διαβάσεις τα αρχικά μου ποστ..
δεν μπορώ να γράφω τα ίδια και τα ίδια..
megapixel
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

θέλω φρέσκο κρέας!!!

View Profile
« Reply #107 on: March 20, 2007, 12:53:17 pm »

σκοπός για μένα και για πολλούς δε γίνεται να ρίχνεις μια ξερή ψήφο και να φεύγεις.
Στόχος είναι να γίνεται πρώτα πολιτική συζήτηση, τοποθετήσεις ούτως ώστε οι φοιτητές που δεν είναι όλη τη μέρα στην κατάληψη να βλέπουν τι γίνεται, άτομα που δεν είναι σίγουρα για το τι θα ψηφίζουν να αποφασίσουν τότε, μετά από την παρουσίαση κ τεκμηρίωση όλων των πλαισίων. Πολιτική συζήτηση κ αλληλεπίδραση δε γίνεται με το πληκτρολόγιο.

Βέβαια, θα μου πεις πως η συζήτηση αυτή είναι στείρα, ότι μιλάνε οι ίδιοι κ οι ίδιοι.
Κ θα σου πω πως αυτο είναι στο χέρι να μας να αλλάξει.
Ωραια συμφωνω, να γινεται η συνελευση οπως γινεται τωρα και την ιδια η επομενη μερα να υπαρχει μια περιοδος καποιων ωρων ωστε να ρχομαστε να ψηφιζουμε. Ετσι στη συνελευση θα ρχονται αυτοι που πραγματικα θελουν να ακουσουν. (αλλ θα μου πεις ειναι λιγοι αφου ολοι ερχονται στο τελος να ψηφισουν ωραια τοτε καλυτερα και για τους δυο , αυτοι που θελουν να ακουσουν να ναι πιο ανετοι στο αμφιθεατρο και αυτοι που δε θελουν να μη ταλαιπωριουνται.)

Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #108 on: March 20, 2007, 12:55:50 pm »

Ήμουν και εγώ στην συνέλευση χθες από τις 15:45 μέχρι το τέλος. Αν οι διαδικασίες ξεκινούσαν κανονικά αυτός που θα φώναζε πάλι θα ήταν η κατάπτυστη ΔΑΠ και τα παιδιά του εναλλακτικού πλαισίου. Αυτοί που είναι στην αίθουσα από την αρχή είναι τα παιδιά που υποστηρίζουν την κατάληψη, οι θέσεις της ΔΑΠ στα δεξιά γεμίζουν πάντα προς το τέλος ενώ είδα τουλάχιστον 20 άτομα που ψήφισαν εναλλακτικό πλαίσιο να μπαίνουν στην αίθουσα στις 21:30, επιπλέον όταν ήρθα εγώ(που άργισα κιόλας) οι πίσω θέσεις που μετά καταλήφθηκαν από εναλλακτικούς ήταν άδειες. Άτομα που δεν ασχολούνται καθόλου, άτομα που τόσο καιρό κάνουν διακοπές, άτομα που δεν μπορούν να αντέξουν μία γενική συνέλευση μία φορά την εβδομάδα κάνουν μαθήματα συμπεριφοράς και ήθους. Και εγώ θεωρώ ότι πολλές τοποθετήσεις είναι κοινότυπες και βαρετές, αλλά τι να κάνουμε έχουμε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να πάρει τον λόγο και να μιλήσει. Όποιος βαριέται και δεν θυσιάζει μία μέρα στην γενική συνέλευση του τμήματός του ας συνεχίσει να κάθεται σπίτι του να κλαίει και να κατηγορεί τις διαδικασίες. Όλοι σχολίασαν ότι το πράγμα τράβηξε πολύ και κανείς δεν σχολίασε την στάση των ΔΑΠιτών που στο τέλος προκειμένου να πάρουν μια συνέλευση έστω και με ξένα αρχίδια ψήφισαν το εναλλακτικό πλαίσιο. Κανένας δεν σχολίασε δηλαδή ότι οι ΔΑΠίτες επέδειξαν χθές μια άκρως απολίτικη στάση στηρίζοντας ένα πλαίσιο που καταδικάζει τον νόμο της κυβέρνησης. Κάθεστε όλοι και συζητάτε για το κάπνισμα και δεν θίγεται την στάση των ατόμων μιας παράταξης που μπροστά στο κέρδος της υπογράφει ότι να'ναι. Αηδίασα όταν είδα να σηκώνονται 10 χέρια στο δεξί διάζωμα όταν ανακοινώθηκε ότι ψηφίζεται το πλαίσιο ΔΑΠ. Αλλά δεν πειράζει, το Πολυτεχνείο δεν θα το ανοίξετε ποτέ και γίνεστε και ρόμπες. Οι διαδικασίες μας τώρα είναι οι δημοκρατικότερες, δεν ξέρω που είδε ο gepeltek και ο Νosferatu τις επιθέσεις το πέσιμο τα χτυπήματα κάτω από την μέση και τις άλλες μαλακίες που σκέφτηκαν. Τα παιδιά του εναλλακτικού πλαισίου ας βγουν να μιλήσουν εκείνα και να μας που αν αισθάνθηκαν άσχημα χθες. Αν δεν κάνω λάθος το παιδί που κατέβασε το πλάισιο είπε τουλάχιστον 5 φορές ότι ακόμα και στο συντονιστικό όπου οι φωνές υπέρ της κατάληψης είναι πιο πολλές (καθώς η άλλη πλευρά δεν πατάει) τον σεβάστηκαν και η γνώμη του ακούστηκε μια χαρά, γεγονός το οποίο μπορώ να βεβαιώσω και εγώ καθώς ήμουν παρών. Το ότι μετά από την τοποθέτησή σου πρέπει να υπερασπιστείς αυτά που πιστέυεις απέναντι σε αρκετούς διαφωνούντες είναι ακόμα ένα κακό της δημοκρατίας, το καταλαβαίνω ότι σε ενοχλεί gepeltek και είμαι σίγουρος ότι αν ήταν στο χέρι της παράταξής σου τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ευτυχώς όμως δεν είναι. Το αμφιθέατρο θα είναι πάντα ο χώρος που θα λαμβάνονται οι αποφάσεις για να βλέπουμε ο ένας το πρόσωπο του άλλου και για να ξέρουμε προς τα που να ρίξουμε το φάσκελο και την φτυσιά.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #109 on: March 20, 2007, 13:02:46 pm »

Quote from: megapixel on March 20, 2007, 12:53:17 pm
σκοπός για μένα και για πολλούς δε γίνεται να ρίχνεις μια ξερή ψήφο και να φεύγεις.
Στόχος είναι να γίνεται πρώτα πολιτική συζήτηση, τοποθετήσεις ούτως ώστε οι φοιτητές που δεν είναι όλη τη μέρα στην κατάληψη να βλέπουν τι γίνεται, άτομα που δεν είναι σίγουρα για το τι θα ψηφίζουν να αποφασίσουν τότε, μετά από την παρουσίαση κ τεκμηρίωση όλων των πλαισίων. Πολιτική συζήτηση κ αλληλεπίδραση δε γίνεται με το πληκτρολόγιο.

Βέβαια, θα μου πεις πως η συζήτηση αυτή είναι στείρα, ότι μιλάνε οι ίδιοι κ οι ίδιοι.
Κ θα σου πω πως αυτο είναι στο χέρι να μας να αλλάξει.
Ωραια συμφωνω, να γινεται η συνελευση οπως γινεται τωρα και την ιδια η επομενη μερα να υπαρχει μια περιοδος καποιων ωρων ωστε να ρχομαστε να ψηφιζουμε. Ετσι στη συνελευση θα ρχονται αυτοι που πραγματικα θελουν να ακουσουν. (αλλ θα μου πεις ειναι λιγοι αφου ολοι ερχονται στο τελος να ψηφισουν ωραια τοτε καλυτερα και για τους δυο , αυτοι που θελουν να ακουσουν να ναι πιο ανετοι στο αμφιθεατρο και αυτοι που δε θελουν να μη ταλαιπωριουνται.)

Να μη σας πω να γίνεται μια συζήτηση στον 1431 κι ο καθένας να βγάζει τα συμπεράσματά του και την άλλη μέρα να πηγαίνει να ψηφίζει... Κάτι σα ντιμπέιτ δλδ. Να σφαχτούν οι ονομαζόμενες "ηγετικές ομάδες" κι εμείς, κύριοι, απ'τα σπίτια μας να βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #110 on: March 20, 2007, 13:08:26 pm »

Fenix είσαι ανίδεος και προκατειλημμένος..

καταρχήν οι δαπίτες είναι και απλοι φοιτητές και όχι στελέχη της κυβέρνησης..
έχουν τη δικιά τους κρίση και έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν ότι θέλουν χωρίς καμια δεσμευση..
φοιτητική παράταξη είναι..
μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα..

το να θυσιασω μια μέρα το αποδεχομαι..

αλλα σε ανθρώπινες συνθήκες γμτ..

δηλ τι πρεπει να συμβει για να κλονιστεις εσυ.. να έχουμε και λιποθυμίες..;

ο θεσμός της ΓΣ έχει πλεον εκφυλιστεί..
είναι μια ζουγκλα, θέατρο παραλογου, γήπεδο, αρένα..
παρ'το όπως θες αλλα ΓΣ δεν είναι..

και σε ρωτάω άκουσες εσύ τον Κουφογιαννη όταν διαβαζε το εναλλακτικο πλαίσιο..;
εγώ δευτερη σειρά ήμουν και με το ζόρι άκουγα κάποια πράγματα..
ενώ όταν μίλησε τελευταίος (τι συμπτωση να γίνεται πάντα αυτό) ο μέντορας Σταμάκος η απόλυτη ησυχία στο γήπεδο..
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #111 on: March 20, 2007, 13:11:00 pm »

Quote from: Fenix on March 20, 2007, 12:55:50 pm
το καταλαβαίνω ότι σε ενοχλεί gepeltek και είμαι σίγουρος ότι αν ήταν στο χέρι της παράταξής σου τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ευτυχώς όμως δεν είναι.

SuperConfused SuperConfused

τώρα το ειδα αυτό..
ποιος είσαι εσύ Fenix και σε ποια παράταξη ανήκεις..;
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #112 on: March 20, 2007, 13:13:17 pm »

gpeltek κοίταξα ξανά τα ποστ σου απ την αρχή.

Εκεί που θα κάθεσαι κ θα γκρινιάζεις για τη διαδικασία, εγώ σου προτείνω να εισαι στο Προεδρίο την επόμενη φορά που είναι ανοιχτό σε όλους. Θα μπορείς έτσι να ελέγχεις το χρόνο των ομιλητών, κάτι που θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο.

Όσο για την κατάλυση της δημοκρατίας δεν την είδα πουθενά.

Η διαδικασία είναι κουραστική για μένα, και όχι αντιδημοκρατική.

Quote from: gepeltek on March 20, 2007, 02:53:46 am
Εφόσον οι ΓΣ γίνονται σε συνθήκες που καταπατούν τα δικαιώματα των φοιτητών σε συνθήκες ψυχολογικής και συχνά σωματικής βίας (και επιδιώκονται από τις δυναμικές μειοψηφείες να γίνονται έτσι), θα έπρεπε υπόλογοι να είναι όχι όσοι αρνούνται αυτό το θεάτρο του παραλόγου, αλλά όσοι δέχονται αποφάσεις που βγαίνουν από τέτοιες διαδικασίες ως απόλυτα νόμιμες και κατ'εξοχήν δημοκρατικές..

Ε όχι ρε φίλε, θα διαφωνήσω.. είναι παρωδία δημοκρατίας αυτό που γίνεται στη σχολή μας..
Και φυσικά δεν προτίθεμαι να τ'αφήσω έτσι..

Δηλωνω  οτι ειμαι μαζι με καθενα που θελει να απαλλαξει την φοιτητικη κοινοτητα απο την σημερινη αρρωστη κατεστημενη νοοτροπια..

αναφέρεσαι λες κ σε είχαν στη ΓΑΔΑ κ σε βαρούσαν.
Είσαι υπερβολικός, εξαιρετικά υπερβολικός.
Κι εμένα δε μ αρέσει η κατάσταση στη ΓΣ αλλά εσύ... "Βιώνεις την πραγματικότητά σου με σωματικό πόνο"...(όπως λέει κ ο ποιητής)

« Last Edit: March 20, 2007, 13:17:41 pm by Christine » Logged

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #113 on: March 20, 2007, 13:16:20 pm »

Quote from: Christine on March 20, 2007, 13:13:17 pm

Εκεί που θα κάθεσαι κ θα γκρινιάζεις για τη διαδικασία, εγώ σου προτείνω να εισαι στο Προεδρίο την επόμενη φορά που είναι ανοιχτό σε όλους. Θα μπορείς έτσι να ελέγχεις το χρόνο των ομιλητών, κάτι που θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο.

Φοβερή ιδέα!!!

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
gepeltek

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #114 on: March 20, 2007, 13:16:54 pm »

καλή ιδέα μου έδωσες..
αλλά δεν φτάνει μονο αυτό..
πρέπει να θεσμοθετηθουν και κάποιοι απαράβατοι κανόνες..
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #115 on: March 20, 2007, 13:22:01 pm »

Έλα re συ Christine το πιστεύεις αυτό? Κι άλλα παιδιά του προεδρίου δεν έχουν προσπαθήσει να επιβάλλουν τους κανονισμούς?Τι γίνεται? Ο ομιλητής τους γράφει! Κι αν επιμένουν, τότε σηκώνωνται άτομα της παράταξής του και τον βρίζουν! 

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
Νessa
Guest
« Reply #116 on: March 20, 2007, 13:26:24 pm »

Ωραία gepeltek, τότε κατέβασε ψήφισμα απαγόρευσης του καπνίσματος στις συνελεύσεις (όπου θα αξιώνεις και να τοιχοκολληθεί ψηλά σε ευδιάκριτα σημεία των αιθουσών που συνήθως χρησιμοποιούνται για συνελεύσεις).

BTW στο Σταμάκο έκαναν ησυχία γιατί δεν είχε μικρόφωνο, ενώ όταν διαβάζονται τα πλαίσια κάνουν φασαρία γιατί τα έχουν τυπωμένα μπροστά τους.
Quote from: aika on March 20, 2007, 10:45:34 am
Πχ το ότι κάποιοι προσπάθησαν να ακυρώσουν τη συνεισφορά αυτών των παιδιών στον αγώνα εδώ και τόσο καιρό. Αυτό νομίζω τους πείραξε πολύ.
Μόνο ο Τάσος μίλησε καταγγελτικά κάποια στιγμή (και δεν είχε και άδικο κατ'εμέ). Οι άλλοι έλεγαν απλώς ότι δε μπορούμε να απευθυνθούμε κλείνοντας την κατάληψη σε άτομα που μέχρι τώρα δε στήριξαν κινητοποιήσεις, γιατί δε θα έρθουν. Δηλαδή απαντούσαν στο επιχείρημα αυτών που κατέβαζαν το πλαίσιο, ως όφειλαν.
Τους κατηγόρησαν ότι προσπαθούν να βλάψουν το κίνημα με το "πλαίσιο αντικατάληψης" που κατεβάζουν
Δεν ισχύει αυτό. Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι είναι κακοπροαίρετοι. Είπαν όμως ότι το πλαίσιο είναι βλαπτικό για το κίνημα.
και τους την μπήκαν άγρια επειδή δεν πιστεύαν ότι στη δεδομένη στιγμή πρέπει να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις με καταλήψεις.
Μα, αυτό πρέπει να γίνεται στις συνελεύσεις! Όταν μια πρόταση τη θεωρείς μεγάλο πολιτικό σφάλμα, πρέπει να το καταδεικνύεις!
Appelsinpiken
Veteran
Καταστραμμένος

gone with eternity

View Profile WWW
« Reply #117 on: March 20, 2007, 13:28:51 pm »

Quote from: gerdi on March 20, 2007, 13:22:01 pm

Έλα re συ Christine το πιστεύεις αυτό? Κι άλλα παιδιά του προεδρείου δεν έχουν προσπαθήσει να επιβάλλουν τους κανονισμούς?Τι γίνεται? Ο ομιλητής τους γράφει! Κι αν επιμένουν, τότε σηκώνονται άτομα της παράταξής του και τον βρίζουν! 

κάτσε, εδώ μιλάμε για τον gpeltek.

αν τον πιάσει καμιά κρίση, θα σου πω εγώ αν τον ακούνε μετά ή όχι.

Πες μου, πόσο κρατάει το αύριο;
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #118 on: March 20, 2007, 13:33:56 pm »

Quote from: gepeltek on March 20, 2007, 13:08:26 pm
Fenix είσαι ανίδεος και προκατειλημμένος..
Δεν έπρεπε να μου το πεις αυτό, τέτοια λόγια όταν μάλιστα προέρχονται από ένα άτομο που εκτιμάω τόσο πολύ πάνε κατευθείαν στην καρδιά μου.

καταρχήν οι δαπίτες είναι και απλοι φοιτητές και όχι στελέχη της κυβέρνησης..
έχουν τη δικιά τους κρίση και έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν ότι θέλουν χωρίς καμια δεσμευση..
φοιτητική παράταξη είναι..
μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα..
Αυτό είναι που μου την σπάει σε σένα ρε γαμώτο, δεν λες ποτέ την αλήθεια και κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου προκειμένου να πεις κάτι που τις πιο πολλές φορές είναι και χωρίς ουσία. Καταρχήν θυμάμαι πριν λίγο καιρό έλεγες ότι δεν είσαι ΔΑΠ, τώρα σε βλέπω με το περιστέρι στο χέρι στα χαρακώματα για την παραταξάρα σου. Οι φοιτητές που πρόσκεινται στην ΔΑΠ τόσους μήνες ψηφίζουν το πλάισιό της που λέει ναι σε όλα στην κυβέρνηση, χθές ψήφισαν ακριβώς το αντίθετο γιατί τους γεννήθηκε η ελπίδα ότι μπορεί από σπόντα να γίνει το δικό τους. Καταλαβαίνεις ότι το κάθε πλαίσιο έχει πίσω του μια πολιτική στάση; Καταλαβαίνεις ότι ψηφίζω κάτι σημαίνει υποστηρίζω μια πολιτική; Καταλαβαίνεις ότι σε έναν φυσιολογικό πολιτικοποιημένο άνθρωπο η ψήφος δεν είναι κάτι που πουλάει με την προοπτική το στενό μικροπολιτικό κέρδος; Καταλαβαίνεις κάτι γενικά από τις δημοκρατικές διαδικασίες και τι αυτές αντικατοπτρίζουν; Ε; μικρέ ΔΑΠιτάκο; Αν δεν είχε κατεβεί το εναλλακτικό πλαίσιο τι θα ψήφιζαν τα άτομα αυτά; Κόντρα στην κυβερνητική πολιτική ή όχι; Ποια είναι τα κριτήρια που ψηφίζει ο ΔΑΠίτης λοιπόν; Πολιτικά ή απολίτικα;

το να θυσιασω μια μέρα το αποδεχομαι..
αλλα σε ανθρώπινες συνθήκες γμτ..
δηλ τι πρεπει να συμβει για να κλονιστεις εσυ.. να έχουμε και λιποθυμίες..;
Και εγώ δεν καπνίζω και ο καπνός με ενοχλεί καθώς επίσης και η μπόχα που κολλάει στα ρούχα, αν εσύ νομίζεις ότι από τα χθεσινά αυτό είναι το μείζον θέμα....

ο θεσμός της ΓΣ έχει πλεον εκφυλιστεί..
είναι μια ζουγκλα, θέατρο παραλογου, γήπεδο, αρένα..
παρ'το όπως θες αλλα ΓΣ δεν είναι..
και σε ρωτάω άκουσες εσύ τον Κουφογιαννη όταν διαβαζε το εναλλακτικο πλαίσιο..;
εγώ δευτερη σειρά ήμουν και με το ζόρι άκουγα κάποια πράγματα..
ενώ όταν μίλησε τελευταίος (τι συμπτωση να γίνεται πάντα αυτό) ο μέντορας Σταμάκος η απόλυτη ησυχία στο γήπεδο..
Αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα, σου λέω ξανά ότι εγώ δεν είδα κάποιο από τα παιδιά του εναλλακτικού πλαισίου να παραπονιούνται. Η ΓΣ του τμήματός μας είναι από της πιο δημοκρατικές στο ξαναλέω μπας και το πάρεις χαμπάρι.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
Νessa
Guest
« Reply #119 on: March 20, 2007, 13:38:51 pm »

Κάτσε ρε fenix, δεν έχεις δίκιο. Καλά έκαναν οι ΔΑΠίτες και ψήφισαν το εναλλακτικό, για να γίνει το δικό τους. Δεν είναι αναξιοπρεπές αυτό. Δεν έχει να κάνει με μικροπολιτικά συφέροντα, είναι μια στρατηγική επιλογή: Τους συμφέρει να ανοίξει η σχολή και κάνουν ό,τι μπορούν για να το πετύχουν. Κι εσύ δε θα έκανες κάτι αντίστοιχο για να πετύχεις ένα σημαντικό στόχο;
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 18 Go Up Print
Jump to: