• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
May 11, 2025, 15:51:43 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
May 11, 2025, 15:51:43 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
ΤΣΕΜΔΕ vs ΤΕΒΕ
by Πατερ Ημμυων
[Today at 13:16:27]

14 Μαΐου η ψήφος σου είνα...
by daphlmhx
[Today at 12:42:50]

Η άχρηστη πληροφορία της ...
by Nikos_313
[Today at 12:14:56]

3 γραμματα...
by Nikos_313
[Today at 12:10:18]

ESA x SpaceDot - Satellit...
by Nikos_313
[Today at 12:06:16]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 22:35:15 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[May 10, 2025, 19:19:05 pm]

AUTh Gambit
by DarkMagiK06
[May 10, 2025, 16:38:41 pm]

Ποια είναι η σχέση σας με...
by tzortzis
[May 10, 2025, 14:16:00 pm]

[Ηλ.Μηχανές Ι] Γενικές απ...
by George_RT
[May 10, 2025, 14:02:02 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by George_RT
[May 10, 2025, 13:58:55 pm]

Κινητοποίηση στον Ρέκανο ...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 12:27:33 pm]

Erasmus Πληροφορίες & Εμπ...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 02:13:27 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 02:00:45 am]

[Poll] Λύση για το θεμα τ...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 01:59:15 am]

[Τεχνικές Βελτιστοποίησης...
by Mr Watson
[May 10, 2025, 01:53:02 am]

Των συνειρμών το παίγνιο....
by Nikos_313
[May 08, 2025, 22:20:44 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 22:40:55 pm]

[ΑΡΑΓΕ - Attack] Για τι π...
by Aris★
[May 07, 2025, 21:47:46 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by Nikos_313
[May 07, 2025, 21:10:16 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9952
Latest: Yamal
Stats
Total Posts: 1426153
Total Topics: 31684
Online Today: 161
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 20
Guests: 102
Total: 122
Annapar
Katarameno
nikitask
Βασιλης
alex_samaras_
Nekt
annaparask
dedhe
Billyskotsikas
masterSigma
cvakadimas
PrepeiNaDiavasw
themis01
stefanos123
maestros
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > ΓνωρΗΜΜΥες... (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > School Life
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 11 Go Down Print
Author Topic: School Life  (Read 21063 times)
λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
School Life
« on: March 18, 2007, 17:34:05 pm »

Λοιπον, ειναι απλο. Εδω γραφουμε για τα σχολικα μας χρονια΄ τις πλακες, τις φαρσες, τα περιστατικα απο την εφταημερη, και οχι μονο..
Γενικα οτιδηποτε αξιζει να θυμομαστε τα χρονια που ημασταν στα θρανια..

estergio
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Γίνε Άρης Να Γουστάρεις...

View Profile
Re: School Life
« Reply #1 on: March 18, 2007, 17:40:46 pm »

5ημερη..... Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Smiley

...ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
Ο ΑΡΗΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...

ΝΑ και αν δε μ' αγαπάς, ΝΑ...!!!
ΝΑ και αν δε με πονάς,  ΝΑ...!!!
gerdi
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

..............

View Profile
« Reply #2 on: March 18, 2007, 17:45:30 pm »

σχολικά χρόνια? ...ααχ
Τι μου θύμισες κ συ τώρα?

Μα ποτέ μην ξεχάσεις, πως κι εσύ θα πληρώσεις, στο Θεό όταν φτάσεις, κάποιο λόγο θα δώσεις!

Η ζωή είναι άδικη και η τύχη πόρνη.
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #3 on: March 18, 2007, 17:58:19 pm »

Λοιπον, για να αρχισω εγω πρωτος..
Στο σχολειο μου, απο πισω ειχαμε μια μεγαλη κατηφορα, γυρω στα 100 μετρα μηκος, με ασφαλτο, στη οποια χωρουσαν να περασουν 2 αυτοκινητα, και που στη βαση της ειχε μια μεγαλη σιδερενια πορτα που ελεγχοταν με φωτοκυτταρο.

Σε καποια φαση, ειμασταν τριτη λυκειου, βρηκαν κατι παιδια της δευτερας ενα λαστιχο αυτοκινητου. Μονο το λαστιχο. Πως μας ηρθε η ιδεα, το βαλαμε να τρεχει στον κατηφορο..
Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin
Ξεραθηκαμε στα γελια.

Η πρωτη φορα ηταν καλη, αλλα καθως προχωρουσαμε δε σταματαγαμε να γελαμε τοσο εντονα οσο και την πρωτη φορα.
 Στα δεξια του δρομου ειχε και ενα αυλακι, για να φευγουν τα νερα και στο τελος του μια υπερυψωμενη σχαρα, και ανακαλυψαμε οτι καθως το λαστιχο περνουσε απο κει εκανε και ενα πεταγμα και χτυπουσε στον τοιχο.
Ακομα υπαρχουν οι ροδιες στον τοιχο απο τα πεταγματα.

Περνουσε ο καιρος, και σε καποιοα φαση βρηκαμε ενα λαστιχο απο τρακτερ.
Το πισω λαστιχο απο τρακτερ.

Το λαστιχο εφτανε στον ωμο ενος παιδιου υψους 1,85 περιπουν για να σας δωσω να καταλαβετε.

...

Το τι εγινε δεν περιγραφεται.
 Απο τις λιγες στιγμες στη ζωη μου που εχω ριξει τοσο γελιο.
Το λαστιχο ειχε σπασει τα σιδερα που υπηρχαν στην πορτα σε σημειο που δε μπορουσαμε να τα ισιωσουμε με το χερι.

Παρολο το βαρος του λαστιχου, που ηταν τοσο μεγαλο που το ανεβαζαμε το λαστιχο δυο-δυο αναποδογυριζοντας το, εμεις το ξανακαναμε (τοσο γελιο που να το ξαναβρεις?)

Μια απο τις επομενες φορες εσπασε το φωτοκυτταρο, τι το εσπασε, σμπαραλια το εκανε!
Φυσικα εγινε "ερευνα" για το ποιος το εκανε απο το λυκειαρχη, αλλα κανεις δε μιλησε..

Βεβαια το ειχαμε ανεβασει και σε ενα λοφο που τελειωνε με αποτομη κλιση πιο μετα.
Μιλαμε τα παιδια που ειχαν αναλαβει το ανεβασμα (γιατι εμεις ημασταν υπευθυνοι του να φτιαξουμε ραμπα για να κανει πεταγμα η ροδα) πρεπει να εκαναν και μιση ωρα να την ανεβασουνε. Επρεπε να την πανε απο πισω για μη μας δει κανεις απο μπροστα, αφου ειχε γινει τοσος ντορος..

Ενταξει ηταν. Δουλεια μιας ωρας να πηγε στραφι για 3 δευτερολεπτα.
Η ροδα εφυγε απο τη ραμπα και επεσε μεσα στους θαμνους και τα δεντρα..
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #4 on: March 18, 2007, 18:10:50 pm »

Στο γυμνάσιο είχαμ βρεί έναν ιμάντα απο αυτοκίνητο (μάλλον δυναμό) και παίζαμε ποιος θα το περάσει απο κάτι καλώδια της ΔΕΗ.

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #5 on: March 18, 2007, 18:42:50 pm »

Στην τεχνολογική 2 νομίζω ήταν που κατά τη διάρκεια του μαθήματος παίζανε διάφορα παιχνίδια όπως κρυφτό και αλήθεια ή θάρρος. Ήταν τότε η εποχή που βάφανε το σχολείο και έξω στο διάδρομο είχε σκάλες, μπογιές, ρολά κλπ.
Στο θάρρος ή θάρρος λοιπόν,(το αλήθεια είχε καταργηθεί) βρήκαν τα παιδιά ένα παιδί αρκετά ηλίθιο για να το κάνει και όταν ήρθε η σειρά του, του αναθέσανε να πάει έξω, να πάρει μια σκάλα που μοιάζει με Λ να την φέρει μέσα, να την ανοίξει και να την βάλει πάνω από την καθηγήτρια που έλυνε μια άσκηση φυσικής στον πίνακα και να ανέβει πάνω και να αρχίσει να τραγουδάει κάτι.
Το έκανε.
Το είδα σε βίντεο.

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Optima
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

white art piano..

View Profile
« Reply #6 on: March 18, 2007, 18:50:34 pm »

@Vasso ,alexandros lol Grin

Κ εμείς είχαμε τέτοια κουλά αλλά βασικά εγώ δε θέλω να πω για τα παλιά σχολικά μου χρόνια, θα πω για τα σχολικά χρόνια που ...περνάω τώρα..
Εξηγούμαι:

Στο Ωδείο που πηγαίνω τώρα, στην τάξη είμαι εγώ,η καθηγήτρια κ κάτι πιτσιρίκια γυμνασίου( κ 2 τελειόφοιτοι έτσι για να μην αισθάνομαι τελείως ξεκάρφωτη).Κάθε Παρασκευή λοιπόν έχουμε χορωδία.Το ρεπερτόριο μας καλύπτει δημοτικά δωδεκανήσου(Ξύπνα νιε ξύπνα νιε ξύπνα κ ξημέρωσε- κοιμόμαστε εν ολίγοις μέχρι να ξυπνήσει ο νεος)και τον απίστευτο κ φοβερό κανόνα"κίνησε η βαρκούλα"

κίνησε η βαρκούλα πάλι
 μες το όμορφο περγιάλι
 κ τα νερά τα γαλανά
την χαιρετούν που ξεκινά!!!

γλυκό ταξίδι αρχινάνε
κ στα βαθιά νερά την πάνε
παιζουν γελούν κ τραγουδούν
με ξενοιασιά

Οι γλάροι ανέμελα ψηλά πετούν
στο πλάι της πρύμνης γρηγορα βουτούν
γοργάΑΑΑΑΑΑΑ(οκτάβα πάνω+φάλτσο)  γοργάΑΑΑΑΑΑ(εδώ το μικρό της Β γυμνασίου έχει γίνει ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ κυριολεκτικά από το νευρικό γέλιο)

κ συνεχίζει.....Είναι κ λίγο ιδιότροπη η καθηγήτρια, δε θέλει πολύ για να ξεφύγει η κατάσταση με τόσα μικρά γύρω σου!ρε παιδιά ειλικρινά το λέω:δεν μπορώ να μεταφέρω το κλίμα,αλλά θυμήθηκα τα σχολικά μου χρόνια ,που στην ώρα της μουσικής γινόταν Ο ΠΑΝΙΚΟΣ( μια φορά είχε βγάλει σχεδόν όλη την τάξη έξω)

Κάθε παρασκευή λοιπόν κάνω γελωτοθεραπεία!
Μιλάμε γι'αριστούργημα!!! τι να σου πει ο Beethoven μετά τη βαρκούλα!!! Grin Grin
« Last Edit: March 18, 2007, 18:54:58 pm by Optima » Logged

"η μεν αμάθεια γεννά θράσος, η δε σκέψις ενδοιασμόν"

ανθρωποι ξετρελαμενοι στις οθονες του πολεμου με το φυσημα του ανεμου καινε πολεις και χωρια
στην καταντια της σκεψης βιαιες πραξεις να μοιραζουν ανυποστατα κεφαλια στο βωμο της μοναξιας...
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #7 on: March 21, 2007, 19:51:42 pm »

Πολύ ωραίο τόπικ Hello

Λοιπόν, εμένα δεν με ενδιαφέρει να αναπολώ σχεδόν τίποτα από τα σχολικά μου χρόνια εκτός από την Τρίτη Λυκείου. Ήταν μια καταπληκτική χρονιά για μένα. Κάθε μέρα έκανα πως και πως να πάει βράδυ, να ξημερώσει, και να πάω ξανά στο σχολείο.

Θυμάμαι ένα περιστατικό:

Στα μαθηματικά γενικής παιδείας γινόταν μεγάλη φασαρία, παρόλο που οι πλειονότητα το είχε επιλέξει να το δώσει στις Πανελλήνιες. Μάλιστα κάποιος έβαζε μουσική μόλις ο καθηγητής γυρνούσε για να γράψει στον πίνακα.

Και τελικά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και στις Πανελλήνιες έπεσαν θέματα που (όπως οι πρωτοετείς θα θυμούνται) ήταν πρωτότυπα, έξω από το πνεύμα των προηγούμενων θεμάτων στα μαθηματικά γενικής παιδείας. Ε λοιπόν, οι ασκήσεις του καθηγητή που μας έκανε γενική παιδεία ήταν πέρα για πέρα μέσα στο πνεύμα των καινούργιων θεμάτων!
Τους μαθητές που ενδιαφέρθηκαν για το μάθημα αυτό ίσως και να τους φάνηκαν τα θέματα εύκολα ακόμα και αν είχαν λύσει μόνο τις ασκήσεις του βιβλίου. Αλλά μαθητές που δεν είχαν το χρόνο ή τη διάθεση να ασχοληθούν με το μάθημα αυτό σίγουρα θα έβρισκαν τις ασκήσεις του καθηγητή αυτού πολύ χρήσιμές.

Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ μην περιφρονείς τη δουλειά ενός καθηγητή ο οποίος προσπαθεί με φιλότιμο να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ακόμα και αν πιστεύεις ότι δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι αξιόλογο.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #8 on: March 21, 2007, 20:03:29 pm »

Σχολείο...  Τι μου θυμίσατε τώρα Cheesy

Θυμάμαι ότι στην τριήμερη της Α' Λυκείου είχα χορέψει ζεϊμπέκικο μπροστά σε 200 άτομα σε μια ταβέρνα...  Είχε μεγάλη επιτυχία το εγχείρημα, αν και κανείς δεν το περίμενε από μένα (λόγω του μάλλον συνεσταλμένου χαρακτήρα μου, όπως πιθανώς έχουν διαπιστώσει όσοι με έχουν γνωρίσει από κοντά).

Η καλύτερη χρονιά όμως που θυμάμαι από το σχολείο ήταν μακράν η Β' Λυκείου, για διάφορους λόγους...  Ένας από τους κυριότερους ήταν οι εκλογές του 15μελούς.

aika
Θαμώνας

mein gott

View Profile
« Reply #9 on: March 21, 2007, 20:05:31 pm »

Τα γυμνασιακά μου χρόνια ήταν πολύ ωραία, ειδικά η 3η γυμνασίου! Το τμήμα μου ήταν γεμάτο πλακατζήδες που κάνανε διάφορα αστεία μεσα στο μάθημα και ακόμη έχω να λέω για τα απίστευτα γέλια που ρίχναμε, κ με τους καθηγητές να μην μπορούν να κρατηθούν  Wink
ASDF_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Legalizacion

View Profile
« Reply #10 on: March 21, 2007, 20:11:07 pm »

Ax school life πάνε και χρόνια Tongue

Ti na πρωτοθυμηθώ

τον συμμαθητή που καθήμενος όπισθεν μου, επιδιδόταν στην συγγραφή μυθιστορημάτων για ενήλικες και αρέσκονταν να τα διαβάζει με χαρακτηριστική γλαφυρότητα στην τελευταια τετράδα

ή τον άλλο λαγούδι τον λέγαμε(ήταν σαν το μπαξ μπανυ) που ξερίζωνε τρίχες από την περιοχή κάτω από τη βουβωνική χώρα και τις απίθωνε γλυκά πάνω στο βιβλίο της διπλανής του

και αλλά πολλά  Grin Grin

Embarrassed

/eheeh sheets on empty camvas..

Περπατώ στο δάσος και ακούω Πέγκυ Ζήνα... λες να απολύομαι τον άλλο μήνα??!!!
Mendoza
Guest
« Reply #11 on: March 21, 2007, 20:24:10 pm »

Eμάς  μας έκανε Θρησκευτικά παπάς!Μια φορά που μπήκε στην αίθουσα,πήγε να κάτσει στην έδρα,είχε σκόνη από κιμωλίες όμως η θέση..κ ακολούθησε απίστευτη έκρηξη.."Αντε στο διάολο κωλόπαιδα,μ@λακισμ..κ.τ.λ." παίρνει κ τη καρέκλα τη πετάει στον απέναντι τοίχο..ιερέας σου λέει ύστερα..
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #12 on: March 21, 2007, 20:32:52 pm »

Θρησκευτικά, Β' Λυκείου (best ever χρονιά)

Γεμάτος όρεξη για νέες εμπειρίες, ο φέρελπις νέος καταχράστηκε καρβουνάκια και λιβάνι από τη μαμά του και την τελευταία ώρα το άναψε μέσα στο μάθημα, αναζητώντας επί ματαίω τη θρησκευτική κατάνυξη. Το ξαφνικό ντου του αγαπητού Λυκειάρχου συνοδεύτηκε με έναν ανεξήγητα ακατάσχετο γέλιο από τη μεριά του βλέποντας, εν μέσω εφέ καπνού, τη λωλή καθηγήτρια Θρησκευτικών να κυνηγάει λαμπρό νεανία συμμαθητή που είχε φορέσει την κόκκινη ρεπούμπλικα και τα μαύρα γυαλιά ηλίου της, ψέλνοντας.
Δυστυχώς, η τεχνολογία των κινητών της εποχής δεν επέτρεψε την καταγραφή της σκηνής, χώρια που θα ήταν παράνομο.
Η τιμωρία μας ήταν παραδειγματική: Συνεχίσαμε το μάθημα ακούγοντας προσεκτικά το συγκρητισμό μεταξύ Ελληνισμού και Χριστιανισμού... Undecided
Jalk

all people use bad words,what's burried in blood?

View Profile WWW
« Reply #13 on: March 21, 2007, 20:36:22 pm »

Ακόμα στους τοίχους του σχολείου μου υπάρχει γραμμένη η εξής φράση :

"Η γενιά του 88 θα σας μείνει αξέχαστη..."

...και τους έμεινε αξέχαστη

Απλά επισυνάπτω ένα κείμενο που είχαμε φωτοτυπήσει και είχαμε τοιχοκολλήσει σε όλο το σχολείο.

Ο Παπατσούμας είναι ο διευθυντής του σχολείου και για να καταλάβετε για τι φασισταριό μιλάμε έδωσε αποβολή σε 2 παιδιά επειδή τόλμησαν να φορέσουν σορτσάκι παρά τις συστάσεις του (!)

Φυσικά την επόμενη μέρα σκάσαμε όλοι με σορτσάκια στο σχολείο και τον κάναμε και πήρε πίσω τις αποβολές.

Επίσης ο αλήτης δεν μας άφηνε να κάνουμε ντου με την ησυχία μας! Grin
Για να εξηγούμαι το ντου είναι θεσμός στο σχολείο μας και γινόταν σχεδόν καθημερινώς στην αυλή μεταξύ 3ης λυκείου και 2ας+1ης μαζί.
Για παραδειγματισμό ο Παπατσούμας είχε δώσει αποβολή σε καμιά 10ριά άτομα γιατί όπως έλεγε σχηματίζαμε ομάδες κρούσης (!)

Επίσης να επισημάνω ότι στο σχολείο έχουν τοποθετηθεί κάμερες από πρόπερσι σε συνενόηση με τον δήμο επειδή τσιγκουνεύονται να πληρώσουν ένα φύλακα για το βράδυ.
Παρά τις αποχές-καταλήψεις που γίναν από τότε και το κράξιμο από τους περισσότερους καθηγητές ακόμα υπάρχουν
« Last Edit: March 21, 2007, 20:39:07 pm by Jalk » Logged

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jalk+Go
MARIOS
Καταστραμμένος

Ο ταραξίας !!!

View Profile
« Reply #14 on: March 21, 2007, 20:58:32 pm »

Θα πω μόνο ένα light περιστατικό του λυκείου(για την ώρα)!!

Λοιπόν στο σχολείο στο μάθημα του προγραμματισμού ήμουν κορυφή!!Πήγαινα και ενισχυτική μόνο και μόνο για τζάμπα ίντερνετ,όμως η καθηγήτριά μας,ήξερε τις δυνατότητες μου!!Ε λοιπόν μια φορά μετά από ένα τρίμηνο που δεν είχα ακουστεί καθόλου,μας βάζει ένα διαγώνισμα η καθηγήτρια.Εγώ ήμουν συνηθισμένος να μπαίνω και να κάθομαι κατευθείαν στο ίντερνετ.Μας δείνει τα χαρτιά και μου λέει"Μάριε κλείστο τώρα γράφουμε"!!Της απάνταω "καλά καλά"!!Να μην τα πολυλογώ,παιρνά η ώρα χτυπάει το κουδούνι,πάω να φύγω και μου λέει η καθηγήτρια"Μάριε που είναι η κόλλα σου?"!!Εγώ να έχω μείνει,γιατί το είχα ξεχάσει εντελώς,συν της άλλης ότι έπεσε και δεν το έβλεπα!!!Οπότε όπως καταλαβαίνετε όταν παίρναμε τα αποτελέσματα είδα το μόνο 0 που πήρα ποτέ μου!!!

Only in my dreams I know you,
Ι wake up, I can't remember you.
Are you in my thoughts or wait for me?...
In your agonic existence.

Ελευθερία είναι
να έχεις ένα κομμάτι χαρτί κι ένα μολύβι
και να γράφεις, να γράφεις, να γράφεις
ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι
χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα
χωρίς να νιώθεις καμιά ενοχή για τίποτα
χωρίς να λογοκρίνεις τον ίδιο τον εαυτό σου
χωρίς να νιώθεις τύψεις για όσα έκανες ή απέφυγες να κάνεις
Pages: [1] 2 3 ... 11 Go Up Print
Jump to: