• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 21, 2025, 10:30:40 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 21, 2025, 10:30:40 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ποιος πιστεύετε ότι θα εί...
by okan
[June 20, 2025, 23:16:46 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Yamal
[June 20, 2025, 22:44:24 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 20, 2025, 19:57:15 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[June 20, 2025, 18:21:05 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by Katarameno
[June 20, 2025, 17:57:13 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 13:22:42 pm]

[Μικροκυματική Τεχνολογία...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 12:36:21 pm]

[Ηλ.Μηχανές Ι] Γενικές απ...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 11:36:44 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 20, 2025, 09:08:54 am]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[June 19, 2025, 23:59:48 pm]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[June 19, 2025, 14:46:20 pm]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by Mr Watson
[June 19, 2025, 09:55:52 am]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9966
Latest: dionysusofolympus
Stats
Total Posts: 1426770
Total Topics: 31712
Online Today: 176
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 20
Guests: 105
Total: 125
Vangelan
Mr Watson
kst
mixkats
Mr White
al3xts
grepanis
valentini
faidonchatz
daphnenik
Billyskotsikas
Arakapas
okatapo
Chr1sgr
sylaiangel
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Τεχνικά Θέματα του Forum (Moderator: PolarBear) > Αλλαγές στη σύνθεση των ΟΔ και ΟΣ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 52 Go Down Print
Author Topic: Αλλαγές στη σύνθεση των ΟΔ και ΟΣ  (Read 111595 times)
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
Re: Αλλαγές στη σύνθεση των ΟΔ και ΟΣ
« Reply #180 on: May 13, 2008, 10:38:47 am »

συγχαρητήρια σε όλους!

καλή δουλειά, καλή υπομονή
και ευχαριστούμε!

γιατί χάρη στη δική σας δουλειά και στο δικό σας μεράκι μπορούμε εμείς κaι βγάζουμε τα γούστα μας Smiley

ixic_

βαθειά...
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #181 on: May 13, 2008, 17:52:26 pm »

Quote from: apostolos1986 on May 12, 2008, 18:05:53 pm
η προσωπική μου άποψη ειναι ότι  ο αδμιν πρέπει να έχει σε προτεραιότητα πάντα την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας και να βάζει σε δεύτερη μοίρα τις όποιες πολιτικές του απόψεις...

Θα ήθελα να σταθώ στο εν λόγω χωρίο της σκέψης του Απόστολου και να πω ότι παρόλο που συμφωνώ απόλυτα με το γενικότερο πνεύμα αυτού, διαφωνώ ως προς τη διατύπωση γιατί διακρίνω μια.. σύγχυση:

Το μόνο που μπορεί να σημαίνει μία τέτοια διατύπωση είναι το να μην εκφράζεις τις απόψεις σου.. aka να ευνουχιστείς από τη συμμετοχή σου στη συζήτηση.

Δε χρειάζεται να βάλεις σε 2η ή σε 1η μοίρα τίποτα από τα δύο.

Αρκεί οι ενέργειές σου ως διαχειριστής να μην έχουν σκοπιμότητες που πηγάζουν από τις πολιτικές σου πεποιθήσεις και τις πολιτικές σου πεποιθήσεις να τις εκφράζεις κατά τρόπο τέτοιο που να μην είναι εμπρηστικός ώστε με κάθε σου ποστ.. να δίνεις το παράδειγμα σωστού διαλόγου (συντονιστής γαρ).

Σε 2η μοίρα μπορεί να έρθει μόνο ο τρόπος με λίγα λόγια.. όχι το περιεχόμενο αυτών που γράφεις.

---

Τώρα επειδή δόθηκε έμφαση σε κάτι τέτοιο.. υποθέτω ότι αισθάνεσθε κάποια διαφοροποίηση ως προς αυτή την κατεύθυνση στην μέχρι τώρα λειτουργία της διαχείρισης (η οποία και με αφορά), οπότε θα ήθελα να ακούσω κριτικές πάνω σε αυτό. Είναι καλό να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.. κι όλοι χρειάζομαστε μια κάποια ενδοσκόπιση.  Smiley
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #182 on: May 13, 2008, 17:59:41 pm »

Quote from: Juan on May 13, 2008, 17:52:26 pm
Quote from: apostolos1986 on May 12, 2008, 18:05:53 pm
η προσωπική μου άποψη ειναι ότι  ο αδμιν πρέπει να έχει σε προτεραιότητα πάντα την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας και να βάζει σε δεύτερη μοίρα τις όποιες πολιτικές του απόψεις...

Θα ήθελα να σταθώ στο εν λόγω χωρίο της σκέψης του Απόστολου και να πω ότι παρόλο που συμφωνώ απόλυτα με το γενικότερο πνεύμα αυτού, διαφωνώ ως προς τη διατύπωση γιατί διακρίνω μια.. σύγχυση:

Το μόνο που μπορεί να σημαίνει μία τέτοια διατύπωση είναι το να μην εκφράζεις τις απόψεις σου.. aka να ευνουχιστείς από τη συμμετοχή σου στη συζήτηση.

Δε χρειάζεται να βάλεις σε 2η ή σε 1η μοίρα τίποτα από τα δύο.

Αρκεί οι ενέργειές σου ως διαχειριστής να μην έχουν σκοπιμότητες που πηγάζουν από τις πολιτικές σου πεποιθήσεις και τις πολιτικές σου πεποιθήσεις να τις εκφράζεις κατά τρόπο τέτοιο που να μην είναι εμπρηστικός ώστε με κάθε σου ποστ.. να δίνεις το παράδειγμα σωστού διαλόγου (συντονιστής γαρ).

Σε 2η μοίρα μπορεί να έρθει μόνο ο τρόπος με λίγα λόγια.. όχι το περιεχόμενο αυτών που γράφεις.

---

Τώρα επειδή δόθηκε έμφαση σε κάτι τέτοιο.. υποθέτω ότι αισθάνεσθε κάποια διαφοροποίηση ως προς αυτή την κατεύθυνση στην μέχρι τώρα λειτουργία της διαχείρισης (η οποία και με αφορά), οπότε θα ήθελα να ακούσω κριτικές πάνω σε αυτό. Είναι καλό να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.. κι όλοι χρειάζομαστε μια κάποια ενδοσκόπιση.  Smiley

δε θέλω να σχολιάσω τίποτα άλλο γιατί τη γνώμη μου την ανέφερα...απλά να πω ότι θεωρώ απόλυτως θεμιτό...κάθε προσωπικότητα να έχει διαφορετική αντίληψη για τέτοια θέματα και άρα είναι αναπόφευκτο και θεμιτό  να υπάρχουν διαφορετικές συμπεριφορές... η γενικότερη κατεύθυνση  δν νομίζω ότι ήταν διαφορετική...

www.twitter.com/apostolos1986
λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #183 on: May 14, 2008, 21:40:47 pm »

Ας πω κι εγω δυο λογια..

Καταρχας, για τους αποχωρησαντες διαχειριστες..βρισκομαι σε συγχυση..
τι να πρωτοπω και για ποια στοιχεια της διαδικτυακης - και οχι μονο - δραστηριοτητας τους να εκφραστω..?

Ο Γιαννης και ο Γιωργος για μενα ηταν δυο θεμελιοι λιθιοι αυτου το φορουμ
Να διευκρινισω οτι εδω διαχωριζω τη θεση του διαχειριστη απο του μελους..
και αναφερομαι συγκεκριμενα σε αυτους ως μελη σ' αυτα που θα πω πιο κατω..
γιατι δεν αποχωρησαν τοσο απο τη θεση αυτη
οσο η τριβη με το μεσο αυτο ειναι φυσιολογικο να προκαλεσε μια εξοικειωση..σε μεγαλο βαθμο και μια ελλειψη ενδιαφεροντος..
η και για να το πω πιο σωστα.. εκλεισε αυτος ο κυκλος, οπως θα κλεισει και για τον καθενα μας..
και οι υποχρεωσεις τους ομως με τις σπουδες τους και το στρατο (για το γιωργο) ισως να επιταχυναν αυτη τη διαδικασια..

Ως ατομα..οσοι ειχαν και εχουν τη χαρα να τους γνωρισουν ειναι απο τους τυχερους..

Και για να μιλησω για τη διαδικτυακη τους παρουσια..ηταν καταλυτικη για μενα προσωπικα..
στο να διαμορφωσω χαρακτηρα..και στο να σταματησω να σπαμμαρω Roll Eyes

αλλα τελικα στο να μαθω πως να εκφραζομαι καλυτερα με το γραπτο λογο
να μπορω να εκφραζω αυτο που θελω λιγο καλυτερα..
και να εξασκησω την υπομονη μου ωστε να γινω λιγακι πιο ανεκτικος σε ατομα και συμπεριφορες,
τοσο μεσα εδω..οσο και εκτος του φορουμ..

δε θα πω οτι θα τα καταφερω, αλλα μπορω να πω οτι ειδα πως ειναι να εισαι καλος σε αυτο που κανεις..
στο να εχεις υπομονη και να ζυγιζεις τα πραγματα οχι παραπανω απο οσο πρεπει..ουτε και λιγοτερο..
οποτε εχω ενα πολυ καλο παραδειγμα να ακολουθησω..

εγω προσωπικα τους χαιρετω τους ευχαριστω που τους ειχα/με διαχειριστες..
και τους ευχαριστω που τους γνωρισα απο εδω μεσα..
(καλα ενταξει μην το κανω και τοσο μελο, εδω ειμαστε Tongue)
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #184 on: May 17, 2008, 12:37:42 pm »

Quote from: Juan on May 13, 2008, 17:52:26 pm
Τώρα επειδή δόθηκε έμφαση σε κάτι τέτοιο.. υποθέτω ότι αισθάνεσθε κάποια διαφοροποίηση ως προς αυτή την κατεύθυνση στην μέχρι τώρα λειτουργία της διαχείρισης (η οποία και με αφορά), οπότε θα ήθελα να ακούσω κριτικές πάνω σε αυτό.Είναι καλό να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.. κι όλοι χρειάζομαστε μια κάποια ενδοσκόπιση.  Smiley
μάλλον κανείς άλλος δν ενδιαφέρεται... never mind ...δν ειναι πρώτη φορά που η ανάδραση είναι ανύπαρκτη...
« Last Edit: May 17, 2008, 13:17:17 pm by apostolos1986 » Logged

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #185 on: May 17, 2008, 15:16:39 pm »

Σε αυτά τα ζητήματα δε χρειάζεται γκρίνια, ούτε πίεση να μιλήσει κάποιος αν δε θέλει. Όταν έρθει η ώρα, όσοι θελήσουν να μιλήσουν, θα το κάνουν.

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι το φόρουμ πέρασε μία δύσκολη περίοδο, κατά την οποία μπορώ να πω ότι δέχθηκε κατά κάποιον τρόπο και μία "επίθεση", ιδιαίτερα στην "ποιότητα" των θεμάτων και στο "επίπεδο" της συζήτησης. Αυτά από τη δική μου ματιά όμως, γι'αυτό τα βάζω και σε εισαγωγικά. Κάποιος άλλος μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη, βασίζοντας την κρίση του σε διαφορετικά κριτήρια. Και είναι λογικό, γιατί τα κριτήρια αυτά είναι υποκειμενικά.

Από πλευράς διαχείρισης, πιστεύω και η ομάδα διαχείρισης πέρασε μία δύσκολη περίοδο. Δεχόταν "αιτήματα" από παντού, τα οποία έπρεπε να αξιολογήσει και να δει ποια από αυτά είναι αντικειμενικά και πρέπει να γίνουν και ποια από αυτά είναι μεροληπτικά, οπότε θα αδικούσαν κάποια ομάδα χρηστών. Αυτές οι αποφάσεις έπρεπε να παρθούν με βάση πάντα και την επιθυμία της πλειοψηφίας. Αυτή η αναζήτηση βέβαια μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα κάποιες προσεγμένες αποφάσεις, αλλά είχε και ως αποτέλεσμα μία τεράστια αδράνεια στη δράση, μια τριβή μερικές φορές με μέλη ή ακόμη ακόμη και μεταξύ μελών της ΟΣ - ΟΔ, και φυσικά και κάποια λάθη, τα οποία όμως είναι αναπόφευκτα.

Πιστεύω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι οι διαχειριστικές και οι συντονιστικές ενέργειες δεν πραγματοποιούνται από bot, αλλά από ανθρώπους. και αυτοί δυστυχώς κάνουν και λάθη. επίσης, μερικές φορές διαφωνούν και με άλλα μέλη ως προς το τι είναι "λάθος" και τι είναι "σωστό". Τι έπρεπε να γίνει και τι όχι. Τι ήταν "υποχρεωτικό" και τι "προαιρετικό".

Χαίρομαι που βλεπω ότι η ομάδα αυτή ανανεώνεται. Και ως μέλος της μπορώ να πω ότι έχει αποκτήσει και μία καινούρια όρεξη, η οποία ελπίζω να κρατήσει. συμβουλές από τους παλιούς πάντα θα χρειαζόμαστε. Επίσης όμως θα πρέπει να βασιζόμαστε και στις δικές μας αποφάσεις, να διαχωριζόμαστε ακόμη ακόμη από τις γνώμες των παλιών όταν διαφωνούμε με αυτές, να ψάχνουμε κάθε φορά τι είναι καλύτερο για την κοινότητα, και πάνω από όλα να μη χαλάμε τις  καρδιές μας. Σε αυτά τα πλαίσια η ανάδραση είναι απαραίτητη. Αλλά δε θα γκρινιάξω γι'αυτήν. ας έρθει όποτε είναι να έρθει, για να είναι και αυθόρμητη και ειλικρινής.

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #186 on: May 17, 2008, 15:22:32 pm »

Quote from: corina on May 17, 2008, 15:16:39 pm
Σε αυτά τα ζητήματα δε χρειάζεται γκρίνια, ούτε πίεση να μιλήσει κάποιος αν δε θέλει. Όταν έρθει η ώρα, όσοι θελήσουν να μιλήσουν, θα το κάνουν.

δεν ειναι γκρίνια...είναι το παράπονο...ότι όποτε και να ζητήθηκε feedback ...δν υπήρξε ανταπόκριση....αυτό ειναι το πρόβλημα.. γιατί πανάθεμα μας θέλουμε(?) κι επιθυμούμε(?) να αλλάζει , να μετβάλλεται η κοινότητα μας δυναμικά...

για εμένα...όταν ένας παλιός βγαίνει από τη διαχείριση ...απλά γίνεται μέλος...τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο... και όπως κάθε μέλος έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του επί παντός επιστητού..έτσι κι ένας παλιός... το πόσο θα  λάβει υπόψιν της η εκάστοτε διαχείριση μια γνώμη είναι καθαρά θέμα συγκυριών...

Υ.Γ. τα ερωτηματικά τα έβαλα...γιατί ουσιαστικά εκφράζω τα δικά μου θέλω... και δν ξέρω τι άποψη επικρατεί γενικότερα....!!

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #187 on: May 17, 2008, 15:28:51 pm »

Προσωπική εκτίμηση: Eίναι νωρίς ακόμη για ενδοσκοπήσεις, αυτές ας έρθουν λίγο αργότερα, όταν ξαναπιάσουμε βηματισμό.
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #188 on: May 17, 2008, 15:32:07 pm »

Προφανώς και δεν εννοώ ότι γκρινιάζεις, ή μάλλον ότι θέλεις να γκρινιάξεις. Για μας που "έχουμε κάνει διαχείριση - συντονισμό", είναι παράπονο. Και το έχουμε εκφράσει πολλάκις. από εκεί και πέρα επαναλαμβανόμαστε, θέλουμε δε θέλουμε. Αυτό για τους άλλους νομίζω καταντά γκρίνια. Και γω βέβαια δεν έχω σφαιρική άποψη επί του θέματος.

Αυτό που λέω είναι το εξής: Είναι καλό και το πλέον επιθυμητό να έχουμε feedback. Απλά αυτό το παράπονο (που μπορεί να μεταφραστεί ως γκρίνια) βγαίνει προς τα έξω είτε όταν έχουμε feedback είτε όταν δεν έχουμε...
Καλό είναι να λέμε τη γνώμη μας, γιατί όσο πιο πολλές γνώμες ακούγονται, τόσο πιο εύκολα είναι να παρθούν αποφάσεις. Αλλά πρέπει να έχουμε υπόψη μας κιόλας ότι όταν δε λαμβάνεται μία απόφαση με βάση το δικό μας feedback, αλλά αντίθετα από αυτό, πάντα υπάρχει κάποιος λόγος στον οποίο βασίζεται αυτή η ενέργεια της ΟΔ ΟΣ. Οπότε καλό είναι να το συζητάμε και να μη χαλάμε τις καρδιές μας.

αυτό είναι όλο...

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #189 on: May 17, 2008, 15:36:50 pm »

ξέρεις ο καθένας αντιδράει διαφορετικά...
και τι να κάνουμε υπάρχουν άνθρωποι που αντιδρούν παρορμητικά
και πολλές φορές αποβάλλοντας την τετράγωνη λογική ... όταν νιώθει ότι
κάτι δν πάει καλά...

Smile...φωτογραφία....

corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #190 on: May 17, 2008, 15:45:25 pm »

Προφανώς και ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Και οι αντιδράσεις - όπως πολύ σωστά έγραψες και στην υπογραφή σου - δεν μπαίνουν σε καλούπια. Αυτός ο παρορμητισμός είναι αυτός που χρειαζόμαστε. απλά όλα θα ήταν καλύτερα αν μπορούσαμε ταυτόχρονα να αποβάλλουμε τον όποιον αρνητισμό!...

Και κάτι τελευταίο: Οι απόψεις μου - για να μην παρεξηγηθώ κιόλας - δεν είναι φωτογραφικές για κάποια άτομα ή καταστάσεις. έχω συνηθίσει πλέον για την κατάσταση του φόρουμ να γράφω μόνο πράγματα για τα οποία έχω κατασταλάξει, τα έχω σκεφτεί καιρό και βασίζονται σε περισσότερα από ένα άτομα και σε περισσότερες από μία περιστάσεις. Δε διστάζω να σου πω ποιες είναι σε ένα καφεδάκι! Ό,τι γράφω δεν είναι κριτική, είναι άνοιγμα, είναι έκφραση της δικής μου σκοπιάς των πραγμάτων...

crystal
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #191 on: May 17, 2008, 16:08:27 pm »

Κριμα ειναι να υπαρχει αρνητικο κλιμα με το που μπηκε καινουρια ΟΔ. Undecided Το οτι υπαρχει ταση για ανανεωση ειναι καλο και στην πορεια θα δειξει πως λειτουργει.. Λιγος χρονος χρειαζεται
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #192 on: May 17, 2008, 16:17:39 pm »

Που είναι το αρνητικό κλίμα?  Shocked

Εγώ είμαι ενθουσιασμένος με την όρεξη που δείχνουν τα παιδιά!  Smiley
crystal
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #193 on: May 17, 2008, 16:19:32 pm »

Λιγο πιο πανω αυτη η εντυπωση μου δινεται.. Μπορει και να κανω λαθος
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #194 on: May 17, 2008, 16:21:27 pm »

Μπορεί και γω να μη διάβασα προσεκτικά..
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 52 Go Up Print
Jump to: