• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:18:05 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:18:05 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426685
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 72
Guests: 84
Total: 156
rafail zisiadis
nataliakara
Nikos_313
Xris
chrisdardas
jimalexoud
antontsiorvas
Yamal
hevidis3524
tasos gourd
Saint_GR
kvas
Limpolits
ioannisfa
vaggelis.ntokas
athichatz
alexkont
odkoutrolikos
Fenia04
apapathe
Gaspard
gp6
marf10
manolitsis
george14
Nekt
mmikelo
Alikhts
JoHn!
witchingHour
gpapailio
Adreas Seg
AcDimitri
τσακαλι
athizoi
Alex Kosmas
Geoth
Fotis
tinidou
dorapangeiou
andrpats
Juror8
DarkMagiK06
Emilios
Leou
gsifnio
menelaras
Mr Watson
George15
elias_farhood
Fotis Roukoutakis
George_RT
Thalasotsanta
programmer2004
Giannis Masterio
Dimos Bachlas
VagsS
mimaki
ggalamat
Agnotobouri
Markella
chrisg
agis3
Vasilikikr
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Κάλεσμα στην επόμενη Γ.Σ. την Δευτέρα 19/3
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Down Print
Author Topic: Κάλεσμα στην επόμενη Γ.Σ. την Δευτέρα 19/3  (Read 13818 times)
takis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Κάλεσμα στην επόμενη Γ.Σ. την Δευτέρα 19/3
« Reply #75 on: March 17, 2007, 01:02:27 am »

+1 cecs!
Nosferatu
Guest
« Reply #76 on: March 17, 2007, 01:18:19 am »

Quote from: Turambar on March 17, 2007, 00:36:18 am
Η θεωρία της σιωπηλής μειοψηφίας είναι η θεωρία αυτών που δεν βρίσκουν συμπαράσταση στις αποφάσεις τους/ πεποιθήσεις τους.
Μην ανησυχεις βρισκω αρκετη in fact την πλειοψηφια της ελληνικης κοινωνιας(τουλαχιστον οσο αφορα τις καταληψεις σαν μεσο)

Το να θεωρείς ότι όσοι δεν πάνε στις συνελεύσεις είναι ενάντια στις καταλήψεις, είναι σαν να τους αποκαλείς ηλίθιους, ανίκανους να σηκώσουν απλά το χέρι τους και να στηρίξουν αυτό που πιστεύουν.
Πιο λογικό θεωρώ, αυτοί που δεν πηγαίνουν να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα.
Μην τρελενεσαι,προφανως και εχεις παει σε ΓΣ πριν τον περασμενο Μαιο,θυμασε πως ηταν,αν οχι να σου θυμησω ηταν στο αμφιθεατρο του οροφου μας και τις περισσοτερες φορες οχι απλα δεν γεμιζε αλλα ηταν για γελια,τι μου λες δηλαδη οτι ολους αυτους που ελειπαν τους βολευαν οι αποφασεις της ΓΣ η ηταν ηλιθιοι?Οχι απλα βαριοντουσαν,οπως βαριουντε και τωρα αλλα συν της αλλης πιστευουν οτι η ψηφος τους δεν θα κανει την διαφορα,και ακομα και αν ερθουν καποια φορα απογοητευονται και δεν ξαναπατανε.Τςλεια και παυλα οι αριστερες παραταξεις για να επιβιωσουν εχουν σκληρη πολιτικη γραμμη και μεγαλη συσπηρωση(και καλα κανουν).

ας κατέβουμε όλοι στη συνέλευση και να στηρίξουμε την άποψη μας. Ή έστω την πιο κοντινή στην άποψη προτεινόμενη άποψη (αν δεν έχουμε τη τσίπα να κατεβάσουμε την δική μας ιδιαίτερη άποψη).
+1
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #77 on: March 17, 2007, 01:26:26 am »

Πολλοί έχουν δουλειά τα απογεύματα ρε παιδιά... εγώ στην επόμενη συνέλευση θα έρθω στις 6, ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ τόση πολλή ώρα εκεί μέσα.. Αν θέλω να ψηφίσω θα έρθω τότε.. αλλιώς θα έρθω πιο πριν και θα φύγω. Και επειδή με όποιον, μα με όποιον έχω μιλήσει, θέλει να ανοίξει η σχολή, θεωρώ ηλιθιότητα να μην ψηφίσει το ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πλαίσιο είναι κατά της κατάληψης , μόνο και μόνο γιατί δεν συμφωνεί σε άλλα σημεία με αυτό. Αν σε καίει φίλε μου να ανοίξει η σχολή, θα το ψηφίσεις.. [είπα : αν σε καίει..]
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #78 on: March 17, 2007, 02:01:03 am »

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.Αν γουστάρει να αλλάξει κάτι ή να προσπαθήσει να αλλάξει κάτι στην παιδεία,στο σύστημα,οπουδήποτε,ας έρθει.Αν γουστάρει να συμπαρασταθεί σε 60 συμφοιτητές του ας έρθει.Αν βαρέθηκε και δε γουστάρει άλλο τν κατάληψη ας έρθει.Αν γουστάρει να κάνει μάθημα ας έρθει.ΑΠΛΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ!!!!!

Βαρέθηκα πια με τόση γκρίνια και παράπονο εδώ και 10 μήνες!!!Ας κρατήσουμε και μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Nosferatu
Guest
« Reply #79 on: March 17, 2007, 02:55:08 am »

Quote from: cecs on March 17, 2007, 02:01:03 am
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.Αν γουστάρει να αλλάξει κάτι ή να προσπαθήσει να αλλάξει κάτι στην παιδεία,στο σύστημα,οπουδήποτε,ας έρθει.Αν γουστάρει να συμπαρασταθεί σε 60 συμφοιτητές του ας έρθει.Αν βαρέθηκε και δε γουστάρει άλλο τν κατάληψη ας έρθει.Αν γουστάρει να κάνει μάθημα ας έρθει.ΑΠΛΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ!!!!!
και γω αυτο λεω

Βαρέθηκα πια με τόση γκρίνια και παράπονο εδώ και 10 μήνες!!!Ας κρατήσουμε και μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια.
δεν υπαρχει καμμια γκρινια,τουλαχιστον οχι σε αυτο το θεμα,παρατηρησεις γινονται σχετικα με τις πολυδιαφημιζομενες μειοψηφιες,τωρα που κολλησες την αξιοπρεπεια ενας θεος ξερει.Χαλαρωσε λιγο με τις βαρυγδουπες λεξεις...
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #80 on: March 17, 2007, 12:10:57 pm »

Αφού είναι τοοοοόσοι πολλοί αυτοί που θέλουν να ανοίξει η σχολή και φοβούνται για το εξάμηνο, γιατί δε μαζεύονται να γράψουν ένα πλαίσιο, στο οποίο να εξηγούν καθαρά και ξάστερα στους συμφοιτητές τους γιατί πρέπει να ανοίξει η σχολή. Ή τέλος πάντων ας το αναθέσουν σε καμιά δεκαριά παιδιά να το γράψουν.  Μην περιμένετε από τις παρατάξεις να βγάλουν το φίδι απ'την τρύπα. Πάρτε λίγο τη ζωή στα χέρια σας. Αφού έχετε τόσο δίκιο και αφού είστε τόσο σίγουροι ότι θα έχετε τη στήριξη όλων, προσπαθήστε απλά να κάνετε μια συντονισμένη προσπάθεια και μπορεί και να πετύχετε. Θα σας κοστίσει μόνο δύο ώρες από το Σαββατοκύριακό σας, αλλά το αποτέλεσμα πραγματικά θα σας ανταμείψει.
 Κάντε την προσπάθειά σας. Αλλά τολμήστε το επιτέλους. Για να μην ξανακούσουμε ηλίθια παράπονα για μειοψηφίες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #81 on: March 17, 2007, 12:48:38 pm »

δεν υπαρχει καμμια γκρινια,τουλαχιστον οχι σε αυτο το θεμα,παρατηρησεις γινονται σχετικα με τις πολυδιαφημιζομενες μειοψηφιες,τωρα που κολλησες την αξιοπρεπεια ενας θεος ξερει.Χαλαρωσε λιγο με τις βαρυγδουπες λεξεις...
[/quote]

Ε,όχι και δεν υπάρχει καμία γκρίνια.10 μήνες τώρα τα ίδια πράγματα ακούω!Παρ'όλα αυτά χαίρομαι πολύ που ανήκω σε μια τέτοια "πολυδιαφημιζόμενη μειοψηφία",το προτιμώ από το να ήμουν στην άλλη,τη λιγότερο γνωστή σιωπηλή πλειοψηφία.Ευτυχώς.
Κι αν εσύ έτσι αντιλήφθηκες τη χρήση εκ μέρους μου της λέξης αξιοπρέπειας και τη θεωρείς και λέξη βαρύγδουπη,μάλλον κάπου εκεί ζει και το πρόβλημα...

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
cat
Guest
« Reply #82 on: March 17, 2007, 12:49:55 pm »

@Nosferatu

πριν τον μαιο ναι οντως δεν πηγαινε κοσμος στις συνελευσεις αλλα μετα δημιουργηθηκε καποιο θεμα ξες..
σιγα μην κατσουν να γραψουν καποιοι δικο τους πλαισιο που να λεει απλα οτι θελουν ανοιγμα της σχολης.δεν ειχε γινει αυτο σε μια παλιοτερη συνελευση απο καποιους κ καλα ανεξαρτητους φοιτητες 5ετεις που το μονο που ελεγαν ηταν ληξη της κατάληψης;ως και του θαυματος τους επεισε η δαπ να εισχωρησουν στο δικο της πλαισιο..

και ειλικρινα νομιζω οτι αν ηθελαν ολοι να ανοιξει η σχολη απλα θα ερχοντουσαν.το οτι δεν ερχονται,σημαινει οτι δεν το θελουν τοσο πολυ και τους βολευει η ολη κατασταση.ημαρτον πια!!αν ηθελαν τοσο πολυ θα ερχοντουσαν και θα υπομεναν την πολυωρη συνελευση και την καπνιλα και το στριμωξίδι(?) και ολα..και θα ψηφιζαν να ανοιξει!!τοοοοοοοοσο απλο...
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #83 on: March 17, 2007, 12:55:11 pm »

Quote from: cat on March 17, 2007, 12:49:55 pm
και ειλικρινα νομιζω οτι αν ηθελαν ολοι να ανοιξει η σχολη απλα θα ερχοντουσαν.το οτι δεν ερχονται,σημαινει οτι δεν το θελουν τοσο πολυ και τους βολευει η ολη κατασταση.ημαρτον πια!!αν ηθελαν τοσο πολυ θα ερχοντουσαν και θα υπομεναν την πολυωρη συνελευση και την καπνιλα και το στριμωξίδι(?) και ολα..και θα ψηφιζαν να ανοιξει!!τοοοοοοοοσο απλο...

Κι εγώ αυτό προσπαθώ να πω!
Και δε θα έρχονταν τώρα,θα έρχονταν πολύ νωρίτερα.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
Fenix
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Α μπλου

View Profile
« Reply #84 on: March 17, 2007, 13:06:11 pm »

Quote from: Nosferatu on March 17, 2007, 01:18:19 am
Μην τρελενεσαι,προφανως και εχεις παει σε ΓΣ πριν τον περασμενο Μαιο,θυμασε πως ηταν,αν οχι να σου θυμησω ηταν στο αμφιθεατρο του οροφου μας και τις περισσοτερες φορες οχι απλα δεν γεμιζε αλλα ηταν για γελια,τι μου λες δηλαδη οτι ολους αυτους που ελειπαν τους βολευαν οι αποφασεις της ΓΣ η ηταν ηλιθιοι?Οχι απλα βαριοντουσαν,οπως βαριουντε και τωρα αλλα συν της αλλης πιστευουν οτι η ψηφος τους δεν θα κανει την διαφορα,και ακομα και αν ερθουν καποια φορα απογοητευονται και δεν ξαναπατανε.Τςλεια και παυλα οι αριστερες παραταξεις για να επιβιωσουν εχουν σκληρη πολιτικη γραμμη και μεγαλη συσπηρωση(και καλα κανουν).
Aν θυμάμαι καλά, παρακαλώ οι αρχαιολάτρες του forum να με διορθώσουν αν κάνω λάθος, οι αρχαίοι Έλληνες είχαν σε πολύ χαμηλή εκτιμηση αυτούς που δεν εξασκούσαν το δικαίωμα της ψήφου. Τους χαρακτήριζαν μάλιστα Ιδιώτες από το οποίο προκύπτει και το Αγγλικό idiot(ηλίθιος). Αυτό ως προς την πρώτη ερώτηση του Nosferatu. Ως προς τις πλειοψηφίες τώρα, υπάρχουν τα ρεμάλια,τραμπούκοι,κουκουλοφόροι,τεμπέληδες,άπλυτοι φοιτητές που δεν ενδιαφέρονται για το μέλλον του πανεπιστημίου και της παιδείας και αποτελούν την θλιβερή μειοψηφία ενώ από την άλλη έχουμε ορδές δημοκρατικών,προοδευτικών,πεντακάθαρων φοιτητών που πονάνε τα λεφτά του πατέρα τους αλλά και την κατάντια των σχολών τους με μόνο ένα μειονέκτημα, την βαρεμάρα . Ποιός λοιπόν είναι για φτύσιμο; Αυτός που αγωνίζεται και ενδιαφέρεται για τα πιστεύω του ή αυτός που βλέπει τον κόσμο να γκρεμίζεται (κατά την άποψή του) και δεν κάνει τίποτα; Ποιος θα ήθελες να είναι δίπλα σου σε μια ανάγκη; Αυτός που νοιάζεται και δρά ή αυτός που βαριέται και προχωράει παρακάτω; Ευτυχώς που το τελευταίο διάστημα οι εξελίξεις οδηγούνται από άτομα που πιστεύουν ότι έστω και μία ψήφος μετράει, εστώ και μία φωνή παραπάνω μπορεί να κάνει την διαφορά, έστω και ένας άνθρωπος παραπάνω στον δρόμο θα γίνει αντιληπτός και όχι από άτομα που κρύβονται πίσω από την αδυναμία της ατομικότητάς τους. Και ένα τελευταίο, οι φοιτητές που ξεκίνησαν και συνεχίζουν αυτές αυτές τις κινητοποιήσεις δεν ανήκουν σε κάποια αριστερή παράταξη, απλά διαφωνούν με την  κυβέρνηση, πιστέυουν ότι μπορούν να αλλάξουν κάτι και τέλος δεν βαριούνται.

TΕΜΠΕΛΑΡΙΑ-ΚΟΠΡΙΤΕΙΣΙΟΝ
Κατάληψη για πάντα!Κατάληψη στα πάνταGood evening London, i would introduse myself but truth to tell, i do not have a  name , you can call me "V". Since mankind's dawn, a handfull of opressors have accepted responsibility over our lives that we should have accepted for ourselves.By doing so they took our power, by doing nothing, we gave it away.We've seen where their way leads, through camps and wars, towards the slaughterhouse.In anarchy there is another way.With anarchy,from rubble comes new life, hope reinstated.They say anarchy's dead, but you see...reports of my death were...exaggerated.Tomorrow Downing Street will be destroyed, tonight you must choose what comes next,lives of our own, or return to chains, choose carefully, and so adieu.
mendelita
Καταστραμμένος

will you be my guinea pig?

View Profile
« Reply #85 on: March 17, 2007, 13:45:41 pm »

Υπάρχουν αρκετά άτομα, πιστεύω, που θέλουν να ψηφίσουν αλλά λόγω της ώρας που τελειώνει η συνέλευση αναγκάζονται να φύγουν πριν καν αρχίσει η ψηφοφορία για τον απλούστατο λόγο ότι έχουν κι άλλες δουλειές να κάνουν. Κι όμως, κάποιοι από εμάς εκτός από την ιδιότητα του φοιτητή, έχουν και άλλες ασχολίες, για να μην πω υποχρεώσεις, τις οποίες δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούν να αναβάλλουν.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο λοιπόν να ξεκινήσει στην ώρα της η συνέλευση?
Πείτε μου για ποιο λόγο κάποιος που έρχεται στην ώρα του να πρέπει να περιμένει 3 και 4 ώρες σε ένα άδειο αμφιθέατρο χάνοντας τον χρόνο του, μέχρι να αρχίσει η συνέλευση.

Αλλά ξέρω... στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα...

It's impossible to kiss your own elbow.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #86 on: March 17, 2007, 13:51:22 pm »

Mendelita μου εσύ για παράδειγμα έρχεσαι πάντα "στην ώρα σου"?Και το "εσύ" δε το λέω για σένα,το λέω για τον καθένα,προκειμένου να αναρωτηθούμε όλοι μας.Υπάρχουν πιθανότατα αρκετά τέτοια άτομα,υπάρχουν κι αυτοί που έρχονται στις 5,υπάρχουν κι αυτοί που έρχονται τελευταία στιγμή λίγο πριν την ψηφοφορία.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
mendelita
Καταστραμμένος

will you be my guinea pig?

View Profile
« Reply #87 on: March 17, 2007, 13:56:56 pm »

Κι εγώ για όλους μας το έγραψα... Δεν έβγαλα τον εαυτό μου απ'έξω.  Wink

It's impossible to kiss your own elbow.
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #88 on: March 17, 2007, 14:18:36 pm »

"το λέω για τον καθένα,προκειμένου να αναρωτηθούμε όλοι μας"

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #89 on: March 17, 2007, 14:34:47 pm »

Quote from: nad on March 17, 2007, 12:10:57 pm
Αφού είναι τοοοοόσοι πολλοί αυτοί που θέλουν να ανοίξει η σχολή και φοβούνται για το εξάμηνο, γιατί δε μαζεύονται να γράψουν ένα πλαίσιο, στο οποίο να εξηγούν καθαρά και ξάστερα στους συμφοιτητές τους γιατί πρέπει να ανοίξει η σχολή. Ή τέλος πάντων ας το αναθέσουν σε καμιά δεκαριά παιδιά να το γράψουν.  Μην περιμένετε από τις παρατάξεις να βγάλουν το φίδι απ'την τρύπα. Πάρτε λίγο τη ζωή στα χέρια σας. Αφού έχετε τόσο δίκιο και αφού είστε τόσο σίγουροι ότι θα έχετε τη στήριξη όλων, προσπαθήστε απλά να κάνετε μια συντονισμένη προσπάθεια και μπορεί και να πετύχετε. Θα σας κοστίσει μόνο δύο ώρες από το Σαββατοκύριακό σας, αλλά το αποτέλεσμα πραγματικά θα σας ανταμείψει.
 Κάντε την προσπάθειά σας. Αλλά τολμήστε το επιτέλους. Για να μην ξανακούσουμε ηλίθια παράπονα για μειοψηφίες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Quote from: cecs on March 17, 2007, 12:55:11 pm
Quote from: cat on March 17, 2007, 12:49:55 pm

Κι εγώ αυτό προσπαθώ να πω!
Και δε θα έρχονταν τώρα,θα έρχονταν πολύ νωρίτερα.

++++++++

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 Go Up Print
Jump to: