• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:42:27 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 09:42:27 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 10
Guests: 104
Total: 114
vaggelisx
kathrin_p
A-TheITGuy
rafa98p
GeorgeGk
Sotirisbikos
acolak
grepanis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Κάλεσμα στην επόμενη Γ.Σ. την Δευτέρα 19/3
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Κάλεσμα στην επόμενη Γ.Σ. την Δευτέρα 19/3  (Read 13800 times)
Αρχιμήδης
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: Κάλεσμα στην επόμενη Γ.Σ. την Δευτέρα 19/3
« Reply #30 on: March 16, 2007, 15:24:39 pm »

Quote from: Καμένος on March 16, 2007, 15:20:01 pm
Quote from: Αρχιμήδης on March 16, 2007, 14:28:10 pm
Στο σπιτάκι μου είμαι λόγω κατάληψης!
Και περιμένω να ξενοιάσω για καλοκαίρι και δεν θέλω να φτάσει το καλοκαίρι και να κάνω μαθήματα.
Έχω έρθει σε κάποιες συνελεύσεις οι οποίες είτε τελικά αναβάλλονταν, είτε ξεκινούσαν μετά από 3 ώρες και στη διάρκεια τους άκουγα βλακείες του τύπου

"στην ασύρματο 1 μαθαίνουμε να σχεδιάζουμε μία κεραία και στην ασύρματο 2 τι χαρακτηριστικά απαιτούνται σε κάθε περίπτωση οπότε να δίνουμε μία φορά εξετάσεις και να έχουμε μία εργασία"

Και η διαδικασία της συνέλευσης σε κάνει να αισθάνεσαι σαν ζώο μέσα στο αμφιθέατρο με το στριμωξίδι που υπάρχει και για αυτό θα ποτείνω κάτι άλλο με άνοιγμα νέου τόπικ

και θες να σου πώ τώρα συγχαρητήρια που είσαι σπιτάκι σου?? Αφού επέλεξες να μην ασχοληθείς με το θέμα και πήγες σπίτι σου τι μας πρήζεις? Αν θές κάτι ζήτα το!! (και όχι μέσω του φόρουμ).

Όσο για την ασύρματο πάνε να φτιάξεις κεραία και μετά τα λέμε.. μόνο μαλακίες ξέρεις να λές..

Τέλος από πότε έχεις να πατήσεις στην σχολή? Η συνέλευση γίνεται στο Παναγιωτόπουλος εδώ και περιπου ένα χρόνο παρά 2 μήνες και δεν υπάρχει σπρωξίδι.. Εδώ δεν ξέρεις τι σου γίνεται , θές να κάνεις και παρατηρήσεις... Μόλις γυρίσεις από το σπιτάκι σου έλα στην συνέλευση (αν βρείς σε ποια αίθουσα γίνεται) και πές ότι θές.

Grin Grin Grin
Γιατί δεν πας σε κανα τσίρκο?
Λες καλά αστεία...
Αυτό με την ασύρματο που αναφέρω ειπώθηκε σε συνέλευση στο αμφιθέατρο Παναγιωτόπουλος!

Οπότε μαλακίες λες εσύ και από ότι φαίνεται δεν παρακολουθείς το τι λέγεται στη συνέλευση!
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #31 on: March 16, 2007, 15:25:49 pm »

Quote from: Αρχιμήδης on March 16, 2007, 14:56:03 pm
To ΑΠΘ έχει κάπου 70000-75000 φοιττές από ότι ξέρω
Στις πορείες ήταν 30000 φοιτητές από το ΑΠΘ?
Από τα ΤΕΙ πόσες χιλιάδες φοιτητές ήρθαν?...

Δεν έρχονται στις συνελεύσεις...δεν έρχονται στις πορείες...στις εκλογές ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων βασικά και την κατάργηση της απαγόρευσης ύπαρξης των ιδιωτικών πανεπιστημίων    =>

=> δεν τους ενδιαφέρει ο αγώνας των "φοιτητών" (σε εισαγωγικά, γιατίδεν είναι όλοι οι φοιτητές)

Τι ειρωνεία που οι "πραγματικοί" φοιτητές δεν έρχονται στα όργανα των φοιτητών.. Οι μόνοι που έρχονται είναι αυτοι που ζούν στο matrix!!

Και τελικά αυτό σας καίει ε? Να ψηφίζετε κάθε  4 χρόνια ... Αυτή είναι η υποχρέωσή σας ώς πολίτες.. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!! ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!! Προτείνω να αλλάξουμε την λέξη δημοκρατία σε βουλοκρατία!!
Greg..
Θαμώνας

Λευτεριά..

View Profile
« Reply #32 on: March 16, 2007, 15:27:17 pm »

Δεν έρχονται στις συνελεύσεις...δεν έρχονται στις πορείες...στις εκλογές ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων βασικά και την κατάργηση της απαγόρευσης ύπαρξης των ιδιωτικών πανεπιστημίων    =>

=> δεν τους ενδιαφέρει ο αγώνας των "φοιτητών" (σε εισαγωγικά, γιατίδεν είναι όλοι οι φοιτητές)

Ναι, η στατιστική είναι ένας τρόπος να πεις ψέματα αλλά αυτό δεν είναι καν στατιστική..! Αυτό είναι γελοίο!!  Grin

Αυτό δεν μπορεί να αποπροσανατολίσει ούτε 7χρονο!! Grin

Pls, σταμάτα, ψυχοπλακώνομαι..
Καμένος

View Profile
« Reply #33 on: March 16, 2007, 15:28:02 pm »

Quote from: Αρχιμήδης on March 16, 2007, 15:24:39 pm
Και περιμένω να ξενοιάσω για καλοκαίρι και δεν θέλω να φτάσει το καλοκαίρι και να κάνω μαθήματα.
Έχω έρθει σε κάποιες συνελεύσεις οι οποίες είτε τελικά αναβάλλονταν, είτε ξεκινούσαν μετά από 3 ώρες και στη διάρκεια τους άκουγα βλακείες του τύπου

"στην ασύρματο 1 μαθαίνουμε να σχεδιάζουμε μία κεραία και στην ασύρματο 2 τι χαρακτηριστικά απαιτούνται σε κάθε περίπτωση οπότε να δίνουμε μία φορά εξετάσεις και να έχουμε μία εργασία"

Και η διαδικασία της συνέλευσης σε κάνει να αισθάνεσαι σαν ζώο μέσα στο αμφιθέατρο με το στριμωξίδι που υπάρχει και για αυτό θα ποτείνω κάτι άλλο με άνοιγμα νέου τόπικ

και θες να σου πώ τώρα συγχαρητήρια που είσαι σπιτάκι σου?? Αφού επέλεξες να μην ασχοληθείς με το θέμα και πήγες σπίτι σου τι μας πρήζεις? Αν θές κάτι ζήτα το!! (και όχι μέσω του φόρουμ).

Όσο για την ασύρματο πάνε να φτιάξεις κεραία και μετά τα λέμε.. μόνο μαλακίες ξέρεις να λές..

Τέλος από πότε έχεις να πατήσεις στην σχολή? Η συνέλευση γίνεται στο Παναγιωτόπουλος εδώ και περιπου ένα χρόνο παρά 2 μήνες και δεν υπάρχει σπρωξίδι.. Εδώ δεν ξέρεις τι σου γίνεται , θές να κάνεις και παρατηρήσεις... Μόλις γυρίσεις από το σπιτάκι σου έλα στην συνέλευση (αν βρείς σε ποια αίθουσα γίνεται) και πές ότι θές.

Grin Grin Grin
Λες καλά αστεία...
Αυτό με την ασύρματο που αναφέρω ειπώθηκε σε συνέλευση στο αμφιθέατρο Παναγιωτόπουλος!

Οπότε μαλακίες λες εσύ και από ότι φαίνεται δεν παρακολουθείς το τι λέγεται στη συνέλευση!

Πόσο μαλάκας μπορεία να είσαι όταν μου λές ότι δεν παρακολουθώ τι λέγεται στην συνέλευση? Μήπως εσύ δεν πρόσεξες ότι αυτό ειπώθηκε από τον Τάσο για να τονίσει το γεγονός ότι τα δύο μαθήματα δεν συνδέονται με κάποιον σαφή τρόπο, έτσι ώστε να μπορούν να φτιάξουν μία κεραία από την αρχή μέχρι το τέλος??
Αρχιμήδης
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #34 on: March 16, 2007, 15:28:37 pm »

Quote from: Καμένος on March 16, 2007, 15:22:54 pm
Quote from: Αρχιμήδης on March 16, 2007, 14:38:18 pm
Και Καμένε πολλοί έχουν φύγει στα χωριά τους και στις πόλεις στους οπότε μην μιλάς για πλειοψηφίες

Ο κόσμος δεν έρχεται στις συνελεύσεις και στις πορείες, γιατί βασικά τον έχουν χεσμένο τον αγώνα των φοιτητών οπότε ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τις πλειοψηφίες τώρα
Και το θέμα είναι ότι τώρα που ψηφίστηκε ο νόμος η συνέχιση της κατάληψης είναι βλακώδης κυριολεκτικά κατά την άποψη μου!

Και συνεχίζουμε..

Μίλήσα για πλειοψηφίες αυτών που ενδιαφέρονται και έρχονται στην συνελευση.. όχι αυτών που κάθονται σπίτι τους και τα ξύνουν μπεμπεκίζοντας σαν γριές για τα μαθήματα και το εξάμηνο..

Γενικά αυτό που έχουν χεσμένο όσοι δεν έρχονται είναι η συνείδησή τους και τίποτα άλλο.

Τέλος, θέλω στο μέλλον να σε μπουζουριάσουν τα ΜΑΤ γιατί περπατούσες στην πανεπιστημιου και εγώ να είμαι στο φόρουμ και να γράφω "Ρε παιδιά θέλω να κάνω μάθημα!!!". πραγματικά το θέλω πολύ!!

Την ημέρα εκείνη έγιναν 2 πορείες στην Αθήνα
Η μία με τα επισόδια και η άλλη που ήταν της Πανσπουδαστικής και δεν άνοιξε μύτη, γιατί ξέρουν τι θα πει περιφρούρηση!
Τις μαλακίες των άλλων δεν θα τις πληρώσω εγώ

Αν δεν έχουν κάνει τίποτε τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, εκτός και αν κατηγορείς το δικαστήριο ότι είναι στημένο οπότε περιμένω επώνυμη σου καταγγελία για το δικαστήριο

Εγώ σε αντίθεση με σένα δεν είμαι Θεός να ξέρω τι έκαναν και τι όχι για να αποφασίσω πριν το δικαστήριο αν είναι αθώοι ή όχι
Καμένος

View Profile
« Reply #35 on: March 16, 2007, 15:29:34 pm »

Quote from: Greg.. on March 16, 2007, 15:27:17 pm

Ναι, η στατιστική είναι ένας τρόπος να πεις ψέματα αλλά αυτό δεν είναι καν στατιστική..! Αυτό είναι γελοίο!!  Grin

Εγώ περιμένω πάντως να δώ αυτές τις 65000 που είναι υπές των μεταρρυθμίσεων..
Αρχιμήδης
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #36 on: March 16, 2007, 15:31:19 pm »

Quote from: Καμένος on March 16, 2007, 15:28:02 pm

Grin Grin Grin
Λες καλά αστεία...

Πόσο μαλάκας μπορεία να είσαι όταν μου λές ότι δεν παρακολουθώ τι λέγεται στην συνέλευση? Μήπως εσύ δεν πρόσεξες ότι αυτό ειπώθηκε από τον Τάσο για να τονίσει το γεγονός ότι τα δύο μαθήματα δεν συνδέονται με κάποιον σαφή τρόπο, έτσι ώστε να μπορούν να φτιάξουν μία κεραία από την αρχή μέχρι το τέλος??

Grin Grin Grin
Οι μαλακίες σου έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Εγώ κατάλαβα τι έλεγε, αλλά αυτός και εσύ από ότι φαίνεται δεν καταλάβατε ότι λέγατε μαλακίες!

Στην ασύρματο 1 δεν μαθαίνεις να σχεδιάζεις κεραία!

Η σχεδίαση γίνεται μόνο σε καμιά διπλωματική που θέλει κανα χρόνο
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #37 on: March 16, 2007, 15:31:35 pm »

περιμένω τις 65.000 να κατεβούν στο δρόμο ...να κάνουν πορεία υπέρ των μεταρρυθμίσεων..για να κκλείσουν στόματα..

www.twitter.com/apostolos1986
Αρχιμήδης
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #38 on: March 16, 2007, 15:32:22 pm »

Quote from: Καμένος on March 16, 2007, 15:29:34 pm
Quote from: Greg.. on March 16, 2007, 15:27:17 pm

Εγώ περιμένω πάντως να δώ αυτές τις 65000 που είναι υπές των μεταρρυθμίσεων..

Θα τους δεις στις εκλογές...

...μην αγχώνεσαι
Καμένος

View Profile
« Reply #39 on: March 16, 2007, 15:33:06 pm »

Quote from: Αρχιμήδης on March 16, 2007, 15:28:37 pm
Quote from: Καμένος on March 16, 2007, 15:22:54 pm
Quote from: Αρχιμήδης on March 16, 2007, 14:38:18 pm
Και Καμένε πολλοί έχουν φύγει στα χωριά τους και στις πόλεις στους οπότε μην μιλάς για πλειοψηφίες

Ο κόσμος δεν έρχεται στις συνελεύσεις και στις πορείες, γιατί βασικά τον έχουν χεσμένο τον αγώνα των φοιτητών οπότε ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τις πλειοψηφίες τώρα
Και το θέμα είναι ότι τώρα που ψηφίστηκε ο νόμος η συνέχιση της κατάληψης είναι βλακώδης κυριολεκτικά κατά την άποψη μου!

Και συνεχίζουμε..

Μίλήσα για πλειοψηφίες αυτών που ενδιαφέρονται και έρχονται στην συνελευση.. όχι αυτών που κάθονται σπίτι τους και τα ξύνουν μπεμπεκίζοντας σαν γριές για τα μαθήματα και το εξάμηνο..

Γενικά αυτό που έχουν χεσμένο όσοι δεν έρχονται είναι η συνείδησή τους και τίποτα άλλο.

Τέλος, θέλω στο μέλλον να σε μπουζουριάσουν τα ΜΑΤ γιατί περπατούσες στην πανεπιστημιου και εγώ να είμαι στο φόρουμ και να γράφω "Ρε παιδιά θέλω να κάνω μάθημα!!!". πραγματικά το θέλω πολύ!!

Την ημέρα εκείνη έγιναν 2 πορείες στην Αθήνα
Η μία με τα επισόδια και η άλλη που ήταν της Πανσπουδαστικής και δεν άνοιξε μύτη, γιατί ξέρουν τι θα πει περιφρούρηση!
Τις μαλακίες των άλλων δεν θα τις πληρώσω εγώ

Αν δεν έχουν κάνει τίποτε τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, εκτός και αν κατηγορείς το δικαστήριο ότι είναι στημένο οπότε περιμένω επώνυμη σου καταγγελία για το δικαστήριο

Εγώ σε αντίθεση με σένα δεν είμαι Θεός να ξέρω τι έκαναν και τι όχι για να αποφασίσω πριν το δικαστήριο αν είναι αθώοι ή όχι

Κι επειδή έγινε πορεία πρέπει να συλλαμβάνονται άτομα που ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ στην παναπιστημίου? Γαμώ την δημοκρατία μου!!

Μα κι εγώ θα πιστευώ ότι είσαι ένοχος! Δεν θα ξέρω τι έκανες! Δεν θα ξέρω καν ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕΣ!
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #40 on: March 16, 2007, 15:34:08 pm »

οκ θα τους δω..και στις εκλογές..
αλλά γιατί δεν κατεβαίνουν σε πορεία να δηλώσουν την αντίθεση τους στις καταλήψεις και ότι είναι υπέρ των μέτρων...για να μην υπάρχουν αμφιβολίες....

Καμένος

View Profile
« Reply #41 on: March 16, 2007, 15:34:45 pm »

Quote from: Αρχιμήδης on March 16, 2007, 15:31:19 pm
Quote from: Καμένος on March 16, 2007, 15:28:02 pm

Grin Grin Grin
Λες καλά αστεία...

Grin Grin Grin
Οι μαλακίες σου έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Εγώ κατάλαβα τι έλεγε, αλλά αυτός και εσύ από ότι φαίνεται δεν καταλάβατε ότι λέγατε μαλακίες!

Στην ασύρματο 1 δεν μαθαίνεις να σχεδιάζεις κεραία!

Η σχεδίαση γίνεται μόνο σε καμιά διπλωματική που θέλει κανα χρόνο

Δεν είμαι τηλεπικοινωνιακό τομέα αλλά πιστευώ τον Τάσο αφού αυτός είναι... Εσύ τι τομέα είσαι?
Και για να μου φύγει η απορία τι μαθαίνεις στην ασύρματο 1 και τι στην 2?
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #42 on: March 16, 2007, 15:35:24 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:27:58 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #43 on: March 16, 2007, 15:36:20 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on March 16, 2007, 15:35:24 pm
Υ.γ. επίσης θέλω harvard στα πετράλωνα τώρα!!!

Bob γίνεται να το πάμε στη Δράμα γιατί το έχει υποσχεθεί τοπικό πολιτευτής της Ν.Δ. ε;;

Αρχιμήδης
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #44 on: March 16, 2007, 15:36:33 pm »

Quote from: BOBoMASTORAS on March 16, 2007, 15:35:24 pm
Quote from: apostolos1986 on March 16, 2007, 15:31:35 pm
περιμένω τις 65.000 να κατεβούν στο δρόμο ...να κάνουν πορεία υπέρ των μεταρρυθμίσεων..για να κκλείσουν στόματα..

+φωνώ. Θέλω αντιπορεία της ΔΑΠ υπέρ των μεταρυθμίσεων τώρα.
άλλωστε από ότι φάνηκε στη τελευταία Γ/Σ από το πλαίσιο που κατέβασε είναι υπέρ των πορειών και καταγγέλει τη καταστολή τους.

Υ.γ. επίσης θέλω harvard στα πετράλωνα τώρα!!!

Δεν κάνεις πορεία για τη ψήφιση ενός νόμου που υποστηρίζεις
Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 7 Go Up Print
Jump to: