• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:38:47 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:38:47 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 68
Guests: 93
Total: 161
apsathas
BossiTsif
Argiris
ellimoschou
theofr
gkyrodi
stolieras
theresnocur3
amprozos
DK06
dorapangeiou
ΦΙδανης Αριστοτελης
Σταυρος23
alexbaroutes
stefpapa21
giannisd
jim_sklab
tasos gourd
thathas12
KZerenidis
mixkats
eleftheria
Roidos
cealexop
Notac
christinabisdeki
Spyros.kleanthous
superkolios
Nikos_313
grethem
bougatsa
xarisagraf
nmpampal
whatdoesthefoxsay
Fotis
itsikou
qwertyuiop
mike1996
AA RE LEWN
mmikelo
christina02
thomassamaras
valco08
gpap
Deviate
vaggelis.ntokas
johnnypap
manos_diakakis
georkala
BENEDICTVS
IBOURAS
krith
gorilaki
DimKaratzas
diamantis
moutdimi
mrotskos
NickSpan
Retroman07
mimaki
sassi
xarabalios
aalmpanb
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών > Κατάληψη (Moderator: Starki) > Συνέλευση 14/3/07: Ψήφισμα καταδίκης των επεισοδίων
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Down Print
Author Topic: Συνέλευση 14/3/07: Ψήφισμα καταδίκης των επεισοδίων  (Read 13229 times)
eeVoskos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Follow the path of the shepherd...

View Profile WWW
Re: Συνέλευση 14/3/07: Ψήφισμα καταδίκης των επεισοδίων
« Reply #30 on: March 15, 2007, 03:22:33 am »

Αν θυμάμαι καλά, το ψήφισμα ήταν ενάντια στις ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ αυτές που αμαυρώνουν το κίνημα, όχι στα ΑΤΟΜΑ που τις κάνουν. Αυτοί ίσως είναι καλύτερο να εξεταστούν ανεξάρτητα, σίγουρα εκτός γενικής συνέλευσης.

Τώρα δεν ξέρω αν κάποιοι κολλήσαν και στη διατύπωση του ψηφίσματος καθεαυτού. Ίσως αυτό σηκώνει συζήτηση. Προσωπικά μου φάνηκε μάλλον υπερβολικά "πολύπλοκο", αντί για τα 1-2 απλά πράγματα που έπρεπε να πει...

Follow the path of the shepherd...
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #31 on: March 15, 2007, 03:34:11 am »

ίσα ίσα, εγω που παρακολούθησα αρκετα τις 2 μερες μαραθώνιων διαμαχων για το κείμενο,μπορώ να πω ειναι αρκετα απλο και σαφές,περισσότερο τουλάχιστον από αλαλ ψηφίσματα.
και να ξεκαθαρίσω ότι ακόμα κι αν διαφωνουσε κάποιος με το ψήφισμα,δεν επρεπε να ξεπεσει σαυτό που έγινε σήμερα  ,να βλέπεις σοβαρά άτομα να   μην μπορουν να αφησουν να γινει ψηφοφορία,να θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο και να παίρνουν συνέχεια το μικρόφωνο.

έχω παραστεί σε όλες τις τελευταίες συνελεύσεις,και πρώτη φορά είδα τόσες πολλές τοποθετήσεις και τόση δίψα για να καταψηφίσουμε ένα ψήφισμα...πραγματικα...

tu/e
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #32 on: March 15, 2007, 03:45:57 am »

Ήμουν κοντα να υπερψηφίσω το εν λογω ψηφισμα, αλλα με την έντονη λογομαχία που ακολουθησε αναρωτηθηκα αν με αυτό το ψηφισμα καταδικάζονται και άτομα και όχι οι ενεργειες, που γινονται εξω απο τους φοιτητές...Επειδή δεν θυμόμουν την ακριβη διατυπωση του ψηφισματος κατέληξα στο Λευκό...

Δεν ξερω τι έλεγε ακριβως , δυστυχως και λυπαμαι που δεν συγκράτησα, αλλα μεχρι την ψηφιση ακουστηκαν τοσες γνωμες που εχασα την μπάλα.

Παντως συμφωνω αρκετα με τον Juan...Θυμηθειτε και την εξεγερση στην Οαχακα και τις προβοκατόρικες/μπαχαλοειδεις πραξεις που οδηγησαν στην συκοφαντηση του εκει κινηματος και τελος στην καταστολή του αφου ειχε πεσει πρωτα στα ματια της κοινης γνωμης.
« Last Edit: March 15, 2007, 03:49:45 am by Karaμazoβ » Logged

Luminous
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #33 on: March 15, 2007, 04:43:23 am »

Ετσι οπως καταλαβα εγω τουλαχιστον η αντιδραση στο εν λογω ψηφισμα ωφειλεται στο οτι καταδικαζε τουσ κουκουλοφορους και/ή τις πραξεις αυτων , με συνεπεια καποιος να μπορει να χρησιμοποιησει αυτο το ψηφισμα εις βαρος των αθωων συμφοιτητων που συληφθηκαν. Εκει ισως θα επρεπε να γινει καποια διευκρινηση ή αλλαγη. Παντως αν και προσωπικα δεν ειμαι υπερ τις καταληψης πιστευω οτι με το να μην καταδικαζουν οι φοιτητες τις πραξεις των κουκουλοφορων , αλλα μονο των αστυνομικων , ριχνουν λαδι στη φωτια των ΜΜΕ που κατηγορουν τους φοιτητες για τα επεισοδια. Αλλα πραγματικα οι απειρες τοποθετησεις εκαναν το θεαμα τραγελαφικο και κουραστικο γιατι ουσιαστικα ηταν 2 αποψεις Ναι ή Ου και βγηκαν 100 ατομα να τισ διατυπωσουν διαφορετικα. Απορω πως και το προεδρειο δεν εκανε τπτ αλλα οπως συμβαινει στις τελευταιες ή μαλλον σε ολες τις συνελευσεις δεν τηρουντε τα προσχηματα. Δλδ imo πρεπει να τηρηται αυστηρα το 7λεπτο ή 5λεπτο του ομιλητη ( αυστηρα ομως "σε κοβς σε 15secs" κι ετσι ) ,να υπαρχειι χρονος για τις διατυπωσεις των ερωτησεων και των απαντησεων αυτων , και επιτελους οι ερωτησεισ αυτες να ειναι ως εξης :

-Διατυπωση ερωτησης/εων
- Απαντηση ομιλητη
ΤΕΛΟΣ

τι ειναι αυτο το απαραδεκτο καθε φορα να παρακολουθει ενα αμφιθεατρο τις αψιμαχιες 2 ατομων? οπου μας συμφερει το παιζουμε λεπτομερεις ? (βλπ  ψηφισμα) sry για το ψιλο off topic                                         (imo = in my opinion)

Don't click here!
Fouster
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #34 on: March 15, 2007, 11:17:26 am »

Quote from: emmanuel on March 15, 2007, 01:06:45 am
ανεξάρτητα απο την προσωπικη μου αποψη και το τι ψηφισα,θελω να εκφρασω την βαθια λυπη μου για την κατασταση που ειδαμε σημερα,ατομα που ειχα υποληψη να καταντανε να λαικιζουν, με 10 ολοκληρες τοποθετησεις(οι οποιες ειχαν σκοπο να γινουν περισσοτερες αν δεν αγανακτουσε το προεδρειο)

το κειμενο ηταν σαφες και το   σωμα ειχε νομιζω το μυαλο να αποφασισει υπερ ή κατα.
περα απο 1-2 τοποθετησεις,το να επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια απο διαφορετικα ατομα,με σκοπο να καταψηφιστει,μια αδυσωπητη μαχη πλυσης εγκεφαλου του σωματος,μονο να μας υποτιμησουν μπορω να πω οτι κατηντησαν παρα να βοηθησουν τη διαδικασια

+1 !!
Συμφωνώ και εγώ emmanuel με αυτά που λες. Όταν βλέπω τρενάκια ο ένας πίσω απο τον άλλο να έρχονται (από οποιαδήποτε παράταξη έτσι..) και να προσπαθούν να κερδίσουν πλήθος,λες και δεν έχουμε δική μας γνώμη, ε αγανακτώ. Και αγανακτώ ακόμα περισσότερο όταν το καταφέρνουν. Πραγματικό κοπάδι eevoske!
Το ψήφισμα το άκουσα προσεχτικά και κατά την γνώμη μου πάντα ήταν πολύ προσεκτικά διατυπωμένο.
Μια κοπέλα στο τέλος βγήκε και είπε ότι αν το καταψηφίσουμε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον των συναδέλφων μας.Άλλος έιπε ότι μπορεί στο μέλλον να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και εμεις τέτοιες πρακτικές μετά από κοινή απόφαση. Τι να πω...Και μετά σκέφτηκα το εξής...
Δηλάδη ρε παιδιά αν ένας φίλος μας ήταν ύποπτος για δολοφονία,άδικα,και δικαζόταν , εγώ δεν θα καταδίκαζα την δολοφονία σαν πράξη?

P.s Βασικά πιστεύω ότι τέτοιες συζητήσεις καλύτερα από κοντα....

We act as though comfort and luxury were the chief requirements of life, when all that we need to make us happy is something to be enthusiastic about."<br />-Albert Einstein
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #35 on: March 15, 2007, 12:02:13 pm »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 21:28:25 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #36 on: March 15, 2007, 12:08:42 pm »

Quote from: Fouster on March 15, 2007, 11:17:26 am
Τι να πω...Και μετά σκέφτηκα το εξής...
Δηλάδη ρε παιδιά αν ένας φίλος μας ήταν ύποπτος για δολοφονία,άδικα,και δικαζόταν , εγώ δεν θα καταδίκαζα την δολοφονία σαν πράξη?

Αλλο αυτό που λες..
Και άλλο το να πας στο δικαστήριο όπου δικάζεται ο φίλος σου, με ένα πανό που να γράφει :
    "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ"
Ο δε Ντρεπετερης( είδες τα καλά του αναγραμματισμού;   Wink  ) με την παρέα του θα είναι αυτοί που θα ναυλώσουν το ταξί για να σε πάει στο δικαστήριο..

Παιδιά επικοινωνιακό τρικ είναι το εν λόγω ψήφισμα..
Εγώ καταδίκαζα από την αρχή τους γνωστους-γνωστότατους αναρχάπλυτους τενεκέδες..
Αλλα τότε αυτοί ήταν που με βρίζανε γιατί τα ισοπεδώνω όλα !
Γι'αυτό μιλαώ για υποκρισία..
nad
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #37 on: March 15, 2007, 12:34:36 pm »

Quote from: Fouster on March 15, 2007, 11:17:26 am
Μια κοπέλα στο τέλος βγήκε και είπε ότι αν το καταψηφίσουμε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον των συναδέλφων μας.Άλλος έιπε ότι μπορεί στο μέλλον να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε και εμεις τέτοιες πρακτικές μετά από κοινή απόφαση. Τι να πω...Και μετά σκέφτηκα το εξής...

Το ψήφισμα υποτίθεται θα έδινε απάντηση στους κακοπροαίρετους που ταυτίζουν τους φοιτητές με τους μπάχαλους. Αυτοί όμως που το κάνουν αυτό (βλέπε Πρετεντέρης, κτλ) μπορούν να ερμηνεύουν τα πράγματα όπως θέλουν, άρα, ποιος μας διασφαλίζει ότι αυτό το ψήφισμα μπορούν να το διαστρεβλώσουν και να πουν ότι οι φοιτητές καταδικάζουν αυτός που κάνουν τα επεισόδια, άρα και τους συλληφθέντες, που στο κάτω κάτω για επεισόδια θα δικαστούν. Μετά τι θα κάνουμε; Θα βγούμε και θα καταδικάσουμε την παρανόηση;
 Αν μπεις στο παιχνίδι τους θα γίνεις πιόνι τους, και θα βγεις χαμένος...

Γιατί να λέμε βίαια τα νερά ενός ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;
Μπ. Μπρεχτ

Μπορεί και να 'χω τρελαθεί
ο ίσκιος σου μ' ακολουθεί
Κυλά στις στέγες το γέλιο σου
σαν πρωινή βροχή και λιώνει την ψυχή...

Τόσες χιλιάδες αστέρια εκεί πάνω
κι εγώ μοναχή μου στη γη
ούτε που ξέρω πού είμαι, τι κάνω
και τι με κρατάει στη ζωή.

Σ' έχασα και γύρω πια νυχτώνει
Σ' έχασα κι η πόλη είναι σκληρή
Αγάπη μου, χαρά μου μόνη κι αληθινή...
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #38 on: March 15, 2007, 13:24:24 pm »

nad η λογικη  "μπορει να το διαστρεβλωσουν" με βρισκει πολυ αντιθετο.Τα πραγματα ειναι καθαρα,μιλαμε για κειμενο αποφασης συλλογου.Δε μπορουμε να λειτουργουμε στη λογικη "αμα ο ταδε το ερμηνευσει ετσι κι ετσι " Δεν ειναι λογικη αυτη.Αν ηαν ετσι δε θα αποφασιζαμε τιποτα,και θα   ειμασταν παντα μακρυ απο τον πραγματικο κοσμο,με το φοβο μηπως καποιος κακοπροαιρετος   το ερμηνευσει διαφορετικα.   
Ακριβως επειδη δε θελουμε να παιξουμε το παιχνιδι τους,δεν ασχολουμαστε μτον καθε πρετεντερη πυο διαστρεβλωνει καταστασεις.

tu/e
bdragon
Νεούλης/Νεούλα
*

"I am gonna kick your ass"

View Profile
« Reply #39 on: March 15, 2007, 13:49:03 pm »

Να θυμήσω οτι τα ΜΜΕ είναι αυτά που έχουν αναγάγει το θέμα των κουκουλοφώρων σε μείζων θέμα του φοιτητικού κινήματος.Και δυστυχώς εμείς τώρα ακολουθούμε...

Λοιπόν-Οι κουκουλοφόροι και τα μπάχαλα υπήρχαν και πριν το Φ.Κ. και θα υπάρχουν και μετά απο αυτό.
Είναι ένα κοινωνικο φαινόμενο ή προβλημα-όπως θέλει ο καθένας-και όχι πρόβλημα του Φ.Κ.
Η κοινωνία είναι υπεύθηνη-ανεύθηνη για αυτούς.Δεν μπορούμε να καταδικάζουμε κάποιους,πολλοί απο τους οποίους είναι κοινωνικά αποκλεισμένοι ή τις ενέργειες τους πριν κατανοήσουμε τους λόγους που τους ωθούν σε κάτι τέτοιο.

Για μένα προτιμότερο θα ήταν να καταδείξουμε τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση κρύβεται πίσω απο αυτούς,τους εκμεταλλέβεται και να καταδικάσουμε την αδιαφορία της κοινωνίας που αδρανεί απέναντι σε αυτή την κοινωνική ομάδα.Δε πίστευα οτι θα το πω ποτέ αυτό αλλά συμφωνώ με τον κ.κ.Πολύδωρα. Cheesy."Δεν έχουν έρθει απο τον Άρη".Είναι παιδιά αυτής της κοινωνίας που έχουν μπεί στο περιθώριο.Για μένα να καταδικάσουμε τις πρακτικές τους χίλιες φορές-τί θα βγεί όμως?

Υ.Γ.Ανάμεσα στους κουκουλοφόρους μπορεί να υπάρχουν και "βλακες" που κάνουν οτι κάνουν μόνο για να το κάνουν.Δεν μπορώ να πιστέψω όμως οτι είναι όλοι "περίεργοι"-χαρακτηρισμός κ.κ.Σταη- όταν βλέπεις  στο MEGA πως αντιμετώπισαν έναν παππού που έτυχε να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.
« Last Edit: March 15, 2007, 14:05:20 pm by bdragon » Logged

"If I stop lying I'll just dissapoint you..."
ambitious
Guest
Καταδικάζουν τα επεισόδια…Καλό αστείο!!!
« Reply #40 on: March 15, 2007, 14:22:31 pm »

Στην Γ.Σ. φοιτητών που πραγματοποιήθηκε στις 14/3 όλες οι φοιτητικές παρατάξεις καταδίκασαν τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν από τα ‘μπάχαλα’ την προηγούμενη εβδομάδα…

Όμως το ερώτημα που τίθεται είναι εάν τα καταδίκασαν για να μην γίνουν αποδέκτες αρνητικών σχολίων ή εάν τα καταδίκασαν επειδή πραγματικά το πιστεύουν…

Εγώ νομίζω πως μάλλον ισχύει το πρώτο…

Μου έκανε εντύπωση ο λόγος ενός συμφοιτητή μας, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είναι οι φοιτητές αυτοί που συμμετέχουν στα επεισόδια…και τα καταδικάζει…αλλά τα καταδικάζει όχι γιατί γίνονται και καταστρέφουν σύμβολα της ιστορίας μας (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) καθώς και την περιουσία όλων μας, αλλά επειδή οι σύλλογοι φοιτητών δεν τα έχουν εγκρίνει  μέσα από ψηφοφορίες. Είπε όμως πως στο μέλλον μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο…είτε μαζικά είτε όχι…είπε ότι ίδιος μπορεί στο μέλλον να πάρει πέτρα και να την πετάξει…Με άλλα λόγια ότι έχει τάσεις να σκοτώσει…

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω έκκληση στις κυβερνήσεις να ιδρύσουν μορφωτικούς και κοινωνικούς χώρους έτσι ώστε τα άτομα που έχουν δολοφονικές τάσεις και τάσεις καταστροφής προς το κοινωνικό σύνολο να συμμορφώνονται με το δικαίωμα του καθενός προς τη ζωή και να αντιλαμβάνονται τι σημαίνει σεβασμός της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας…   

Και επειδή πολύ θα απαντήσουν ότι πρώτα από όλα πρέπει να «κλείσουμε» τα ΜΑΤ και τους αστυνομικούς σε αυτά τα ιδρύματα… θέλω να τονίσω ότι ποτέ δεν έχω δει τα ΜΑΤ να παρεμβαίνουν βίαια σε μια ειρηνική πορεία… Ακόμα και όταν οι φοιτητές έφτασαν μπροστά από την βουλή την προηγούμενη Πέμπτη, πρώτα κάηκε το φυλάκιο στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη…και αφού ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ αυτή η κίνηση από την υπόλοιπη πορεία (που καταδικάζει τα επεισόδια)...και αφού έπεσαν οι πρώτες πέτρες και μολότοφ…τότε έπεσαν και τα δακρυγόνα…έγιναν και συλλήψεις…και όλα αυτά που γνωρίζουμε…

Θέλω να τονίσω ότι όντως μπορεί και πιστεύω ότι οι αστυνομικοί συνέλλαβαν φοιτητές οι οποίοι κατά την πλειονότητα τους δεν συμμετείχαν στα επεισόδια…Σε ένα δημοκρατικό κράτος ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να το κρίνει και ας μην παρεμβαίνουμε στο έργο της…

Επίσης θέλω να τονίσω πώς στην χθεσινή Γ.Σ. υπερψηφίστηκαν αρκετά ψηφίσματα… δεν ψηφίστηκε όμως κανένα κείμενο το οποίο να καταδικάζει αυτά τα επεισόδια και αυτούς που τα προξενούν… Εάν συμφωνείτε με αυτές τις τακτικές γιατί δεν το λέτε ξεκάθαρα;;;

Ακόμα θέλω να προσθέσω ότι εάν συμφωνείτε με τις διαδικασίες που θα εξασφαλίσουν ότι στις Γ.Σ. του συλλόγου μας συμμετέχουν αποκλειστικά ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι φοιτητές γιατί δεν ψηφίσατε την πρόταση για ψήφιση με βιβλιάριο σπουδών, με ειδική ρύθμιση για τους πρωτοετείς που δεν έχουν βιβλιάριο σπουδών…Και μια και μιλήσατε για εμπιστοσύνη μεταξύ μας, μήπως είστε εσείς αυτοί που κατηγορείται την ΔΑΠ – ΝΔΦΚ όταν κερδίζει μια συνέλευση;;; Μήπως τελικά οι Γ.Σ. δεν είναι και τόσο αδιάβλητες;;; Μήπως η δημοκρατία που σας διακατέχει είναι λιγότερη από αυτήν που επικρατούσε στο καθεστώς του 67;;;

Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
Re: Καταδικάζουν τα επεισόδια…Καλό αστείο!!!
« Reply #41 on: March 15, 2007, 14:33:46 pm »

κόμα και όταν οι φοιτητές έφτασαν μπροστά από την βουλή την προηγούμενη Πέμπτη, πρώτα κάηκε το φυλάκιο στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη…και αφού ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ αυτή η κίνηση από την υπόλοιπη πορεία (που καταδικάζει τα επεισόδια)...και αφού έπεσαν οι πρώτες πέτρες και μολότοφ…τότε έπεσαν και τα δακρυγόνα…έγιναν και συλλήψεις…και όλα αυτά που γνωρίζουμε…

Πεσανε στη σωστη κατευθυνση?????????????? Καταδικαζω που καψανε το φυλακειο επρεπε να καψουν λιγο πιο πανω στο μεγαλο κτηριο για να καουν ολοι αυτοι που φταινε για την καταντια της ελλαδας

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Αρχιμήδης
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #42 on: March 15, 2007, 14:55:44 pm »

Βλέπω κάποιοι επιβεβαιώνουν τον ambitious ή κάνω λάθος?
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Paris je t'aime...

View Profile
« Reply #43 on: March 15, 2007, 15:01:30 pm »

Quote from: Greg.. on March 15, 2007, 14:23:26 pm
σκασε..

Quote from: Grecs on March 15, 2007, 14:33:46 pm
κόμα και όταν οι φοιτητές έφτασαν μπροστά από την βουλή την προηγούμενη Πέμπτη, πρώτα κάηκε το φυλάκιο στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη…και αφού ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ αυτή η κίνηση από την υπόλοιπη πορεία (που καταδικάζει τα επεισόδια)...και αφού έπεσαν οι πρώτες πέτρες και μολότοφ…τότε έπεσαν και τα δακρυγόνα…έγιναν και συλλήψεις…και όλα αυτά που γνωρίζουμε…

Πεσανε στη σωστη κατευθυνση?????????????? Καταδικαζω που καψανε το φυλακειο επρεπε να καψουν λιγο πιο πανω στο μεγαλο κτηριο για να καουν ολοι αυτοι που φταινε για την καταντια της ελλαδας

Ηρεμα..
Νταξει ο ambitious έχει ακραίες απόψεις εντελώς αντίθετες με τις δικές σου..
Και ίσως εκ διαμέτρου αντίθετες με της πλειοψηφίας του forum..
Αλλά μην φορτώνεις και προσπάθησε να δεις αμα κρύβονται και κάποιες αλήθειες στα λόγια του..
Κανένας δεν καταδίκασε εσένα, κανένας δεν καταδίκασε τους συναδέλφους και τέλος όλοι μας καταδικάσαμε την αστυνομική βία..
Ωστόσο, όπως έχω ήδη πει πρέπει να δούμε σφαιρικά το ζήτημα και να προσπαθούμε, φιλτράροντας και τις άκρως αντιθετες με τις δικές μας απόψεις, να διαμορφώσουμε μία αμερόληπτη και αντικειμενική γνώμη..
Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω..

Ντάξει και το μνημείο είναι σύμβολο τιμής σ' αυτούς που πολέμησαν για να μην έχεις τον νάζουλα στον λαιμό σου έτοιμο να σε κατασπαράξει αν μιλήσεις και πεις κάτι που δεν θέλει..
Δεν πρέπει να το αμελούμε αυτό.. Και θα έπρεπε κατα τη γνώμη μου να το καταδικάσουμε και αυτό, ίσως  και να παρουμε θέση σαν σύλλογος στη χθεσινή συνέλευση..

Quote from: ambitious on March 15, 2007, 14:22:31 pm

Μου έκανε εντύπωση ο λόγος ενός συμφοιτητή μας, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν είναι οι φοιτητές αυτοί που συμμετέχουν στα επεισόδια…και τα καταδικάζει…αλλά τα καταδικάζει όχι γιατί γίνονται και καταστρέφουν σύμβολα της ιστορίας μας (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) καθώς και την περιουσία όλων μας, αλλά επειδή οι σύλλογοι φοιτητών δεν τα έχουν εγκρίνει  μέσα από ψηφοφορίες. Είπε όμως πως στο μέλλον μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο…είτε μαζικά είτε όχι…είπε ότι ίδιος μπορεί στο μέλλον να πάρει πέτρα και να την πετάξει…Με άλλα λόγια ότι έχει τάσεις να σκοτώσει…

Ναι αυτό που είπε ο συνάδελφος χθες ούτε εγώ το κατάλαβα..

Επίσης..

Quote from: ambitious on March 15, 2007, 14:22:31 pm

Ακόμα θέλω να προσθέσω ότι εάν συμφωνείτε με τις διαδικασίες που θα εξασφαλίσουν ότι στις Γ.Σ. του συλλόγου μας συμμετέχουν αποκλειστικά ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι φοιτητές γιατί δεν ψηφίσατε την πρόταση για ψήφιση με βιβλιάριο σπουδών, με ειδική ρύθμιση για τους πρωτοετείς που δεν έχουν βιβλιάριο σπουδών…Και μια και μιλήσατε για εμπιστοσύνη μεταξύ μας, μήπως είστε εσείς αυτοί που κατηγορείται την ΔΑΠ – ΝΔΦΚ όταν κερδίζει μια συνέλευση;;; Μήπως τελικά οι Γ.Σ. δεν είναι και τόσο αδιάβλητες;;; Μήπως η δημοκρατία που σας διακατέχει είναι λιγότερη από αυτήν που επικρατούσε στο καθεστώς του 67;;;

Εδώ συμφωνώ και εγώ..
Πως να το κάνουμε ρε παίδια, αν θέλουμε να τηρούμε τις δημοκρατικές ισορροπίες πρέπει να το δρομολογήσουμε και αυτό.. Γνώμη μου το ψήφισμα χθες έπρεπε να ψηφιστει.. Όχι γιατί υπαρχουν υπόνειες, αλλά για να μην υπαρχουν υπόνειες..
Ποιό είναι το κακό δηλαδη..;

Χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν του τύπου "αυτα είναι ασφαλιτικα μετρα", "με αηδιαζουν" τους θεωρώ τουλάχιστον αβάσιμους και κακοπροαίρετους..

Τέλοσπάντων, σε κάθε περίπτωση..
Ηρεμα..
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #44 on: March 15, 2007, 15:08:20 pm »

Υπάρχει ήδη ένα τόπικ που συζητάει για καταδίκη των επεισοδίων. Ο ambitious βέβαια αρέσκεται στο να ανοίγει εκείνος τα τόπικ.

Όπως και να 'χει, ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται είναι κόσμιος οπότε ζητώ και από τους υπόλοιπους να απαντάνε κόσμια όσο και να διαφωνούν.

Εκ της Διαχείρισης (εκτός από τα italics)
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 Go Up Print
Jump to: