• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 15:36:03 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 15:36:03 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426710
Total Topics: 31711
Online Today: 231
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 56
Guests: 122
Total: 178
Nikos_313
serafeim
akontel
dleivadi
soti
palladas
gk1234
pavlaras
adamchatz
Mr Watson
Denisivo
Anonikos
orestispail51
maria.r
varvoutis
tmpadasn
AlexKyr
smoul
makis1941
anon
giannischliapas
VagT
1234
chrysaep
dkatsoul
Gray139
Mikekmp
Bit4Thought
tzesi
tasos gourd
nikolith
vagus
athena_apo
nikos_matall
tasos_ntv
fkacori
Mr Z
sntoulia
prizas
thaliatsk
antreassv
mzacharop
Le ece
chris_p30
giatieimaiedw
et7gr
Saint_GR
JoHn!
Gstremp
John120196
thanoswyd
Angelagfb
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Green corner!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 137 Go Down Print
Author Topic: Green corner!!!  (Read 219026 times)
galletti
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Green corner!!!
« Reply #1695 on: June 03, 2010, 02:00:37 am »

Quote from: CyberCaesar on June 03, 2010, 01:50:30 am
ναι την βγαζει ο διαμαντιδης οπως την βγαζει και ο παιχτης σας στην αλλη φαση κ τελικα δοθηκε σε βαρος μας. επιθετικο φαουλ του μπατιστ ειναι για σας μονο. μου αναφερετε 3 φασεις οπως εκανα κ εγω αλλα ασχολειστε μονο με τα δικα σας.  και οπως ειπα κ πριν στο προηγουμενο παιχνιδι δεν ειπε κανεις σας τπτ.

ps: μεγαλε κοκκαλη ουτε τον αρη δεν εφτασες. μεγαλε κοκκαλη εγω ειχα ομαδα πριν καν εμφανιστεις εσυ στο αθλημα.
ναι ειχες ...με τις 8ετιες,τα μηδενικα συμβολαια,τις αρπαγες παιχτων τις "ωραιες" κληρωσεις στο κυπελλο που μεχρι τα ημιτελικα επαιζες με μακεδονικους,τα κουμπουρια του καπετενιου ,τις μαιμου ευρωπορειες τους "θαληδες απο το ρεθυμνο",
τον οφη, τον αιγαλαιωτη μπουμπλη που μετα ονομαστηκε....χουαν ροτσα...ασε ρε
Άδης
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1696 on: June 03, 2010, 02:04:35 am »

Quote from: galletti on June 03, 2010, 02:00:37 am
ναι ειχες ...με τις 8ετιες,τα μηδενικα συμβολαια,τις αρπαγες παιχτων τις "ωραιες" κληρωσεις στο κυπελλο που μεχρι τα ημιτελικα επαιζες με μακεδονικους,τα κουμπουρια του καπετενιου ,τις μαιμου ευρωπορειες τους "θαληδες απο το ρεθυμνο",

Btw όποιον μεγαλύτερο ξέρω και έχω συζητήσει για διαιτησία, άσχετα με το τι ομάδα είναι, λένε ότι αυτά που γίνονταν επί παράγκας είναι πταίσματα σε σχέση με το τι γινόταν μέχρι το 95 υπέρ του Παναθηναϊκού, την εποχή Βαρδινογιάννη.
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1697 on: June 03, 2010, 02:04:46 am »

Oταν αποφασισετε με τι δεδομενα θελετε να μιλαμε,ίσως και να μπορεσουμε να μιλησουμε γενικοτερα και για διαιτησια...Εχει ο γαυρος τις διπλασιες βολες μεχρι τωρα απο εμας,λεει ο αλλος και στην ευρωπη το ιδιο γινεται αρα ειναι φυσιολογικο,που το παραξενο??Και αρχιζουν γενικα και λένε,κινητο σκριν,φαουλ που κανει ο διαμαντιδης και ο τσαρταρης και δεν δινονται,επιθετικα του διαμαντιδη με τους αγκωνες...Φυσικα αυτα γινονται μονο με τον γαυρο αντιπαλο και τους κακους διαιτητες,στην ευρωπη παιζουμε τελειως διαφορετικα και δεν κανουμε τιποτα τετοιο,ε?΄Η να υποθεσω πως σε ολα τα ματς ευνοειται ο Παναθηναικος,ε??

Στα του ματς,μιλαμε για φοβερη σφαγη...Ενα σουτ που δεν επρεπε να μετρησει,μια φαση βηματα(αυτα τα 2 στους μειον 10κατι ποντους) και μια φαση για το καλαθι φαουλ που παιζει για εσας να ειναι επιθετικο...Φασεις εκ των οποιων μονο η τελευταια ηταν στο διαστημα που πηγαμε να γυρισουμε το παιχνιδι...Παρολα αυτα,σε εκεινο το σημειο δοθηκε και το αστειο φαουλ στον σαρας...

Τεσπα,ειναι ολιγον τι τραγικο μετα απο τετοιο ματς που ειστε στο +15 στη μεση του 3ου δεκαλεπτου να σας φταιει η διαιτησια αλλα περι ορεξεως...Οσο για το φτυσιμο,ειναι φαση που πολυ δυσκολα την βλεπουν διαιτητες,και προφανως και πρεπει,εστω και εκ των υστερων να τιμωρηθει ο Διαμαντιδης(καλο τσουτσεκι παντως και ο σερβος)

υ.γ.μπορουση,τι λεει το ταμπλω ρε???Καλα μυαλο καθολου??Περυσι κατι εδειχνε για 10 μερες,φετος εδειχνε τον φωτεινο πινακα στο +14,ε που θα παει,θα πετυχει κατι!! Smiley

CyberCaesar
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1698 on: June 03, 2010, 02:05:03 am »

Quote from: Άδης on June 03, 2010, 01:57:40 am
Quote from: galletti on June 03, 2010, 01:43:28 am
πραγματικα οι λαγοι θα πρεπει να ντρεπεστε...δεν εχω ξαναδει πιο απροκαλυπτη διαιτητικη ευνοια ....
οσο το ματς παιζοταν κανονικα (δλδ αγνοηθηκε η ΡΟΧΑΛΑ του κρεατελια δημητρακη και κανα 2 φασεις υπερ του ποα) ειδαμε το αυτονοητο,δλδ ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ολυμπιακος μπορει ανετα να διαλυσει αυτο το σιχαμενο μπουρδελο

Ντάξει και συ κόψε κάτι...

Quote from: CyberCaesar on June 03, 2010, 01:35:10 am
οσο για τις βολες στην ευρωλιγκα που αναφερει ο αδης με εξαιρεση τα παιχνιδια στο top-16 ο ολυμπιακος κ η αλλη ομαδα συνηθως εκτελουσαν τις ιδιες.

Βασικά εγώ το ανάποδο είδα... Μόνο στα παιχνίδια του top-16 χτυπούσαμε σχεδόν τις ίδιες. Πάλι εμείς χτυπούσαμε περισσότερες πάντως.
Και ντάξει δε βαρούσαμε "πολλαπλάσιες", υπερέβαλα λίγο. Πάντως 1η φάση και play-off χτυπούσαμε χαλαρά πολύ περισσότερες με εξαίρεση κάποια παιχνίδια...

ναι την βγαζει ο διαμαντιδης οπως την βγαζει και ο παιχτης σας στην αλλη φαση κ τελικα δοθηκε σε βαρος μας. επιθετικο φαουλ του μπατιστ ειναι για σας μονο. μου αναφερετε 3 φασεις οπως εκανα κ εγω αλλα ασχολειστε μονο με τα δικα σας.  και οπως ειπα κ πριν στο προηγουμενο παιχνιδι δεν ειπε κανεις σας τπτ.

ps: μεγαλε κοκκαλη ουτε τον αρη δεν εφτασες. μεγαλε κοκκαλη εγω ειχα ομαδα πριν καν εμφανιστεις εσυ στο αθλημα.

Δεν είναι μόνο 3 οι φάσεις απλά αυτές οι 3 έγιναν σε κομβικό σημειο και συνεχόμενες. Αλλάζει το σκορ, η ψυχολογία, τα παντα.
Και ντάξει σοβαρά τώρα συγκρίνεις τη διαιτησία στο ΣΕΦ με τη σημερινή;

η διαιτησια παντα κανει λαθη. κ γω σου ανεφερα 3 φασεις που θυμομουν. οταν στο σεφ ο πεκοβιτς επρεπε να ειχε παρει αλλα 4-5 φαουλ ναι τα συγκρινω. αλλα τοτε η ομαδα μου δεν επαιξε καθολου καλα γιαυτο κ δεν ενδιαφερθηκα για τις βολες. εγω αν ημουν ολυμπιακος θα μαπασχολουσε το οτι η ομαδα μου εκανε 20 επιθεσεις και εβαλε μονο 2 καλαθια στο τελος. κατι μου μαπασχολουσε σαν παναθηναικος στο 3 δεκαλεπτο. αυτα απο μενα. η συνεχεια στο εξοχικο   Cheesy

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
CyberCaesar
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1699 on: June 03, 2010, 02:07:19 am »

ναι την βγαζει ο διαμαντιδης οπως την βγαζει και ο παιχτης σας στην αλλη φαση κ τελικα δοθηκε σε βαρος μας. επιθετικο φαουλ του μπατιστ ειναι για σας μονο. μου αναφερετε 3 φασεις οπως εκανα κ εγω αλλα ασχολειστε μονο με τα δικα σας.  και οπως ειπα κ πριν στο προηγουμενο παιχνιδι δεν ειπε κανεις σας τπτ.

τωρα το γυρισες στην μπαλα? γιατι εγω μιλουσα για μπασκετ. αλλα εσυ δεν υπηρχες εκεινα τα χρονια. εδω ακομα σας κοροιδευουν οι ρωσοι για τα ρεζιλια που κανατε με τα νερα

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1700 on: June 03, 2010, 02:10:39 am »

Quote from: Άδης on June 03, 2010, 02:04:35 am

Btw όποιον μεγαλύτερο ξέρω και έχω συζητήσει για διαιτησία, άσχετα με το τι ομάδα είναι, λένε ότι αυτά που γίνονταν επί παράγκας είναι πταίσματα σε σχέση με το τι γινόταν μέχρι το 95 υπέρ του Παναθηναϊκού, την εποχή Βαρδινογιάννη.
μεγαλη αληθεια...τι ακουμε βραδυατικα sfyri

panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1701 on: June 03, 2010, 02:16:34 am »

πραγματικα οι λαγοι θα πρεπει να ντρεπεστε...δεν εχω ξαναδει πιο απροκαλυπτη διαιτητικη ευνοια ....
οσο το ματς παιζοταν κανονικα (δλδ αγνοηθηκε η ΡΟΧΑΛΑ του κρεατελια δημητρακη και κανα 2 φασεις υπερ του ποα) ειδαμε το αυτονοητο,δλδ ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ολυμπιακος μπορει ανετα να διαλυσει αυτο το σιχαμενο μπουρδελο
που λεγαται παναθηναικος και μετα τουλαχιστον 10 ποντοι απο τα κορακια(Βήματα του Γιασικεβίτσιους, κανονική τάπα του Τσίλντρες, καλάθι και φάουλ του Μπατίστ αντί για επιθετικό φάουλ και 5ο φάουλ στον Μίλος Τεόντοσιτς, μας κάνουν 7 πόντους ΑΚΥΡΟΥΣ!!! Δεν λέω καν κάτι άλλο...Δεν λέω για το επιθετικό του Μπουρούση στο σκρίν)
indeed...

ειναι το 3ο (πιθανοτατα) πρωταθλημα που μας στερουν...
13o

Άδης
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1702 on: June 03, 2010, 02:17:44 am »

Quote from: panos13 on June 03, 2010, 02:04:46 am
Oταν αποφασισετε με τι δεδομενα θελετε να μιλαμε,ίσως και να μπορεσουμε να μιλησουμε γενικοτερα και για διαιτησια...Εχει ο γαυρος τις διπλασιες βολες μεχρι τωρα απο εμας,λεει ο αλλος και στην ευρωπη το ιδιο γινεται αρα ειναι φυσιολογικο,που το παραξενο??Και αρχιζουν γενικα και λένε,κινητο σκριν,φαουλ που κανει ο διαμαντιδης και ο τσαρταρης και δεν δινονται,επιθετικα του διαμαντιδη με τους αγκωνες...Φυσικα αυτα γινονται μονο με τον γαυρο αντιπαλο και τους κακους διαιτητες,στην ευρωπη παιζουμε τελειως διαφορετικα και δεν κανουμε τιποτα τετοιο,ε?΄Η να υποθεσω πως σε ολα τα ματς ευνοειται ο Παναθηναικος,ε??

Στα του ματς,μιλαμε για φοβερη σφαγη...Ενα σουτ που δεν επρεπε να μετρησει,μια φαση βηματα(αυτα τα 2 στους μειον 10κατι ποντους) και μια φαση για το καλαθι φαουλ που παιζει για εσας να ειναι επιθετικο...Φασεις εκ των οποιων μονο η τελευταια ηταν στο διαστημα που πηγαμε να γυρισουμε το παιχνιδι...Παρολα αυτα,σε εκεινο το σημειο δοθηκε και το αστειο φαουλ στον σαρας...

Τεσπα,ειναι ολιγον τι τραγικο μετα απο τετοιο ματς που ειστε στο +15 στη μεση του 3ου δεκαλεπτου να σας φταιει η διαιτησια αλλα περι ορεξεως...Οσο για το φτυσιμο,ειναι φαση που πολυ δυσκολα την βλεπουν διαιτητες,και προφανως και πρεπει,εστω και εκ των υστερων να τιμωρηθει ο Διαμαντιδης(καλο τσουτσεκι παντως και ο σερβος)

υ.γ.μπορουση,τι λεει το ταμπλω ρε???Καλα μυαλο καθολου??Περυσι κατι εδειχνε για 10 μερες,φετος εδειχνε τον φωτεινο πινακα στο +14,ε που θα παει,θα πετυχει κατι!! Smiley

Μόνο μία ήταν στο διάστημα που πήγατε να το γυρίσετε; Αν είναι ξαναδές το παιχνίδι. Αυτά τα λάθη έγιναν μαζεμένα στα πρώτα λεπτά του 4ου δεκαλέπτου. Ξαναδες πόσους πόντους είχατε βάλει στα 4 πρώτα λεπτά της 4ης περιόδου, και πόσοι απ' αυτούς τους πόντους επηρεάστηκαν από τους διαιτητές.

Όσο για τις βολές στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός γενικά κερδίζει περισσότερες βολές, δεν έιδα κάποια ομάδα να διαμαρτύρεται εκτός από εσάς...

Quote from: panos13 on June 03, 2010, 02:10:39 am
Quote from: Άδης on June 03, 2010, 02:04:35 am

μεγαλη αληθεια...τι ακουμε βραδυατικα sfyri

Γιατί ξέρεις τι γινόταν τότε; Εγω λέω τι μου έχουν πει μεγαλύτεροι, και όχι δεν είναι ολυμπιακοί...

Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1703 on: June 03, 2010, 02:22:15 am »

Quote from: panos13 on June 03, 2010, 02:04:46 am

Στην Ευρώπη σας πέταξε έξω το Μαρούσι.Δεν μπορείς να συγκρίνεις τις δύο ομάδες.
Για τις βολές πήρες την απάντησή σου στα σημερινά στατιστικά Wink 11 και 21

Πρέπει να καταλάβετε τη σημασία που έχουν τα μαζεμένα φαλτσοσφυρίγματα και τη σημασία που έχει η αντιμετώπιση στην άμυνα. Εκεί παίζονται τα παιχνίδια στο μπάσκετ από πλευράς εύνοιας. Γι'αυτό λέμε ότι όταν δίνονται εκατέρωθεν λάθος σφυρίγματα σε διαφορετικές στιγμές το αποτέλεσμα δεν αλλάζει.
Όμως εδώ αλλάζει το momentum. Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να επανέλθει ο ΠΑΟ. Αν σε αφήνει να παίζει τόσο σκληρή άμυνα χωρίς na σφυρίζει και σου δίνει και μερικούς εύκολους πόντους, να τι γίνεται. Ο ΠΑΟ κάνει 6 φάουλ στην 4η και ο ΟΣΦΠ κάνει 9 (τα δύο είναι τεχνικές οπότε τις αφήνουμε έξω). Ποτς γενεν αυτό; Αφού εσύ σκοράρεις ανηλεώς (8/8 2π 1/4τρ) , πως προλαβαίνω να σου κάνω φάουλ;

υγ μη μιλάς για ταμπλώ, τα ίδια έκανε ο ΠΑΟ στο ΣΕΦ προχτές
galletti
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1704 on: June 03, 2010, 02:26:44 am »

@πανος13 εγω τουλαχιστον  στο μπασκετ δεν παιζω με σαριεγκι βυντρα μαντζιο τζιωλη ενακαριρε γκαλινοβιτς και να εχω την απαιτηση να λεω οτι παω γι απρωταθλημα...

κρεατοελια μητσακο εχεις θεμα:

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=IXIhgkUxAQo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=IXIhgkUxAQo</a>
Left_Behind
Θαμώνας

View Profile
« Reply #1705 on: June 03, 2010, 02:32:42 am »

σωστά παίζεις με μπεβερλι,πεν,μαυροκεφαλίδη...
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1706 on: June 03, 2010, 02:36:18 am »

ενας ενας Smiley

καταρχας@αδης:εγω σου λεω πως δεν μπορεις να λες πως ο ολυμπιακος εχει περισσοτερες βολες και στηνη ευρωπη και στην ελλαδα οποτε ειναι κατι λογικο και ταυτοχρονα να διαμαρτυρεσαι που ο Παναθηναικος κανει πολλα φαουλ στην αμυνα που δεν δινονται,επιθετικα με αγκωνες και τα λοιπα και κινητα σκριν την στιγμη που οπως παιζει στην ελλαδα ετσι παιζει και στην ευρωπη Wink

Επισης,η ταπα του τσιλντρες ηταν στο 3ο δεκαλεπτο οταν η διαφορα ηταν ακομα στο +10κατι και το σουτ του σαρας ηταν οταν ημασταν στο -11. Και περιμενω να μου πεις ποιος αλλος ποντος μας(εκτος απο του μαικ) επηρεαστηκε απο τους διαιτητες(στο ιδιο διαστημα ηταν και του σαρας το ανυπαρκτο φαουλ).Επισης,σε αυτο που λετε για την μπαλα που την εβγαλε ο μητσαρας και το εδωσε δικο μας,και αυτο εγινε στο 3ο αν θυμαμαι καλα ενω το αντιστοιχο του μπεβερλυ που το δωσε κατα μας ηταν στα 2 λεπτα πριν το τελος που οπως σωστα ειπατε επηρεαζει πολυ περισσοτερο τον αγωνα.
Α,και την κουβεντα περι τι γινοταν τοτε-ειδικα συγκριτικα-,να την ανοιξουμε οποτε θες,απλα με τιποτα οχι τωρα...οχι τπτ αλλο,εχουμε και @@εξεταστικη και 2 προφορικες εξετασεις αυριο Smiley

@guybrush:για τα μαζεμενα φαουλ απαντησα παραπανω... οσο για το σεφ,προφανως μιλας για τα σπασμενα ταμπλο στα αποδυτηρια που εγιναν εκατερωθεν.Εγω δεν μιλησα για αυτο,ετσι και αλλιως ειναι κατι λογικο και αρκετα φυσικο να συμβει μετα απο τοσα νευρα και απο τις 2 πλευρες...Εγω ειπα για τον μπουρουσακο,που μολις πηγε η διαφορα στο +14 εδειχνε το ταμπλο στον κοσμο...
« Last Edit: June 03, 2010, 02:38:57 am by panos13 » Logged
galletti
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1707 on: June 03, 2010, 02:37:25 am »

και εσυ με τον τεπιτς του ρεκορ των ...9 ποντων,τον περπερογλου,το φωτση απο το πικπα,τον σπανουλη που εχει καταντησει ο καραγκουνης του μπασκετ και τον τσατσα-ρη...
Guybrush
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1708 on: June 03, 2010, 02:38:17 am »

Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι και ο Πεν παραλίγο (2" κ ένας Πηλοϊδης για την ακρίβεια) να σε πονέσει. Ναι, τότε, με Γκέρσον, και με το καλάμι του, χωρίς άμυνα, χωρι συστήματα, χωρίς τίποτα.

Μη μιλάτε για μπάλα ρε! Τώρα μας καίει το μπάσκετ!
Left_Behind
Θαμώνας

View Profile
« Reply #1709 on: June 03, 2010, 02:44:44 am »

Quote from: galletti on June 03, 2010, 02:37:25 am
και εσυ με τον τεπιτς του ρεκορ των ...9 ποντων,τον περπερογλου,το φωτση απο το πικπα,τον σπανουλη που εχει καταντησει ο καραγκουνης του μπασκετ και τον τσατσα-ρη...

Τον Περπέρογλου το μοναδικό αυθεντικό τριάρι της ελλάδας (τώρα)
Το Τσαρτσαρή που όλη τη χρονιά ήταν τραυματίας αλλά είδες τι έκανε στο πρώτο τελικό.
Για τους άλλους δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να σχολιάσω..

Να μην θυμηθώ το δικό σου Βουισιτς που δεν μπορεί πλέον να πάρει τα πόδια του, ούτε τον αφάνα που παίιζει τριάρι στην Ευρύπη και δεν μπορεί να ρίξει ελεύθερος τρίποντο...(σήμερα έβαλε μερικά από τύχη μάλλον)
Pages: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 137 Go Up Print
Jump to: