• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:50:21 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:50:21 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 79
Guests: 119
Total: 198
maestros
Carot1456
Konstantinoy
dimitris kiziridis
Annapar
theodoridoueu
ArsenD
etsilika
Νικη
kourkou
kraxtopoulos
chris_p30
Alex Kosmas
dmoral
kst
Τρου Ντετεκτιβ
daphnenik
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Petross
George15
ChrisB999
EvanTsir
bigmort
Ma8hths Indou
astra
Captain
sassi
LambisTr
Nikos_313
DarkMagiK06
vasilis saitis
mdimitrig
nmpampal
mgrivab
akiousia
charalampos
Ioannakoliou
Gone_Forever
theodoradr
karaths.d
nchatzo
pave
papoutsas
Xontroulis
tecnoteki
chriskazakos
chrisg
lelenia
Patroklis
alexanton
useranknown
Balourdos
HlektrikhPatata
mrodi
Βασιλης
DidosK
npalami
Gianbou
JoHn!
andreaspaper
pdiamantis
evgns
Δημήτρης Διακολουκάς
Nicotre
ggalamat
mpournaz
PolarBear
George_RT
manos_diakakis
Ariadni
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για ανανέωση (ή προσθήκη νέου) avatar, πρέπει η μεγαλύτερη διάσταση της εικόνας να είναι 110 pixels.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Green corner!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 137 Go Down Print
Author Topic: Green corner!!!  (Read 215986 times)
benn
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Green corner!!!
« Reply #1425 on: February 22, 2010, 21:42:12 pm »

να βαλω και μια ωραι ληψη
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=f4Ie0Nj7qQ0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=f4Ie0Nj7qQ0</a>
Ευχαριστο Διαλειμμα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

ƸӜƷ

View Profile
« Reply #1426 on: February 22, 2010, 21:53:57 pm »

Quote from: benn on February 22, 2010, 21:01:07 pm
Quote from: Ευχαριστο Διαλειμμα on February 22, 2010, 20:53:07 pm
Εγω προτεινω να την κανετε και εσυ benn και ο panos13 γιατι μας τα κανατε τσουρεκια... Wink
θα ειμαι ευγενικος απο δω και περα γιατι δεν θελω να σε προσβαλλω....εισαι παναθηναικος μαναρι μου?

Παναθα πανω απ'ολα. Μπορει να ειμαι απο τα Γιαννενα αλλα δεν ειμαι ΠΑΣ... Cheesy

Καρβουνε αμα σε πιασω στα χερια μου καηκες. Cheesy Cheesy Cheesy
Ευχαριστο Διαλειμμα
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

ƸӜƷ

View Profile
« Reply #1427 on: February 22, 2010, 22:00:22 pm »

σταματα να κουτσουλας το παρμπριζ μου παπαγαλε Tongue

Καρβουνε αμα σε πιασω στα χερια μου καηκες. Cheesy Cheesy Cheesy
Αιμιλία η φτερωτή χελώνα
Διεστραμμένος

Έξω η μπουχεσαρία απ'το ΤΗΜΜΥ

View Profile WWW
« Reply #1428 on: February 22, 2010, 22:02:34 pm »

αιντε χαααααααα Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
γελαει στα μουτρα σου ευχαριστο διαλλειμα Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
http://www.youtube.com/watch?v=29CfrXeuKno#t=4m25s

"Όσοι περιμένουν να βρουν πατημένα χνάρια θα απογοητευτούν γρήγορα. Όσοι δεν είναι έτοιμοι να πέσουν και να ξανασηκωθούν, να χάσουν τον δρόμο τους και να τον ξαναβρούν, να αγγίξουν όχι μια και δύο αλλά δέκα και εκατό φορές τον πάτο της έσχατης αμφιβολίας για τα σχέδια τους, για τις ιδέες τους, για τους συντρόφους τους, και για τους ίδιους τους εαυτούς τους, να αναμετρηθούν με τα χίλια δυο πρόσωπα της απόγνωσης και να ξανανέβουν στον αφρό, είναι καλύτερα να περιμένουν την κοινωνική αλλαγή απ' τον Αι Βασίλη ή, πράγμα που δεν διαφέρει πολύ, από κάποια αψεγάδιαστη δικαιωμένη "πρωτοπορία" .Εμείς δεν έχουμε να προσφέρουμε παρά την άχαρη γοητεία της καινούριας προσπάθειας, την ιστορική βεβαιότητα για τον σκοπό, την πάλη για τον ποιοτικό εμπλουτισμό του μαζί με την αδιάκοπη κριτική για τα μέσα, την στράτευση σε μια υπόθεση που χρειάζεται μαχητές αλλά θέλει να καταργήσει τους στρατιώτες"

https://www.facebook.com/arage.eaak  Knuppel
Save Earth
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1429 on: February 22, 2010, 22:28:12 pm »

@panos13 και benn.

Νιώστε λίγο ρε. Benn κι εγώ ΠΑΟΚ είμαι ρε αλλά εντάξει βγάζεις κόμπλεξ όταν τους τη λες έτσι. Καλύτερα ν ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας. Panos13 εντάξει μπορείς να το παραδεχτείς ότι έφαγες φάπα μ αυτά που έλεγες-μην μας τη λες και μετά κάνεις την πάπια. Όσο για το αν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, δεν είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, αλλά αν βολέψουν τα πράγματα και μπορέσουμε δεν θα πούμε όχι.

ΑΝ ΟΜΩΣ το πάρουμε, δεν θα βγεις να μας την πεις ισχυριζόμενος ότι είμαστε 25 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, αλλά θα μας συγχαρείς.

Αλήθεια οι ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ γιατί λέγονται έτσι;;; Αφού μόνο ΕΝΑΣ κάθεται σ' αυτές!!!....
pepe
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1430 on: February 22, 2010, 22:45:31 pm »

Quote from: Save Earth on February 22, 2010, 22:28:12 pm
@panos13 και benn.

Νιώστε λίγο ρε. Benn κι εγώ ΠΑΟΚ είμαι ρε αλλά εντάξει βγάζεις κόμπλεξ όταν τους τη λες έτσι. Καλύτερα ν ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας. Panos13 εντάξει μπορείς να το παραδεχτείς ότι έφαγες φάπα μ αυτά που έλεγες-μην μας τη λες και μετά κάνεις την πάπια. Όσο για το αν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, δεν είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, αλλά αν βολέψουν τα πράγματα και μπορέσουμε δεν θα πούμε όχι.

ΑΝ ΟΜΩΣ το πάρουμε, δεν θα βγεις να μας την πεις ισχυριζόμενος ότι είμαστε 25 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, αλλά θα μας συγχαρείς.
Σήμερα είναι η μέρα της καζούρας, ασ' τον.  Wink
Από αύριο τα κεφάλια μέσα και βρείτε τρόπο να βρεθεί ένα εισιτήριο για Ξάνθη την Κυριακή! Πανόπουλε, ετοιμάσου... Ερχόμαστεεεεεεε!!!!! angry4

"Τι νόημα έχει τ' όνειρο χωρίς μικρές νοθείες..."
galletti
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1431 on: February 22, 2010, 22:56:56 pm »

@panos13 και benn.

κοιτα επειδη το εφερε η τυχη να διεκδικεις πρωταθλημα δε χρειαζεται να κοροιδρυτε-ειρωνευετε και να  απαξιωνετε τα παντα...δλδ με αυτη τη λογικη εμεις που εχουμε 37 ή ο παο που εχει παρει 5 ευρωπαικα τι πρεπει να γινει ???? να καθησετε να σας γα@@με???οκ μπραβο,κερδισατε δικαια αλλα μεχρι ενα σημειο.....
vasilis1005

View Profile
« Reply #1432 on: February 22, 2010, 22:58:10 pm »

Quote from: galletti on February 22, 2010, 22:56:56 pm
@panos13 και benn.

κοιτα επειδη το εφερε η τυχη να διεκδικεις πρωταθλημα δε χρειαζεται να κοροιδρυτε-ειρωνευετε και να  απαξιωνετε τα παντα...δλδ με αυτη τη λογικη εμεις που εχουμε 37 ή ο παο που εχει παρει 5 ευρωπαικα τι πρεπει να γινει ???? να καθησετε να σας γα@@με???οκ μπραβο,κερδισατε δικαια αλλα μεχρι ενα σημειο.....

Eσεις εχετε και κατι εκατομμυρια απο πισω
ενω εμεις φραγκο...
Save Earth

View Profile
« Reply #1433 on: February 23, 2010, 00:58:01 am »

http://www.sportnet.gr/report.php?id=215574

Αλήθεια οι ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ γιατί λέγονται έτσι;;; Αφού μόνο ΕΝΑΣ κάθεται σ' αυτές!!!....
Save Earth

View Profile
« Reply #1434 on: February 23, 2010, 00:59:45 am »

Quote from: galletti on February 22, 2010, 22:56:56 pm
@panos13 και benn.

τι κορόιδεψα και τι απαξίωσα φίλε?

panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1435 on: February 23, 2010, 01:17:46 am »

@panos13 και benn.

οταν μου  μιλανε προσωπικα και ειναι σοβαροι θα απαντησω σοβαρα οταν ο αλλος το μονο που λεει ειναι μαλακιες,ειρωνιες και συνθηματακια της πλακας θα απαντησω αναλογως(επισης,σε ενα ποστ σοβαρης απαντησης στον μπεν,η απαντηση του ηταν"επειδη λες μαλακιες,το διαβασα μεχρι την μεση" Grin Grin)...Δεν εφαγα καμια μαπα,το μονο απο αυτα που ειπα και δεν βγκε ηταν ο εργοτελης το οποιο παραδεχτηκα πως διαψευστηκα και δεν το περιμενα...Το αλλο που υποστηριζω και πιστευω πολυ ειναι πως ο παοκ δεν παει για πρωταθλημα,ή μαλλον παει αλλα δεν μπορει να το παρει...Θα συμφωνησω απολυτα και με το πανο σας και με οσους λενε "Δικαιωμα μας να ονειρυομαστε" αλλα απλα δεν το πιστευω,τι να κανουμε???Και προφανως αν το παρετε,εκτος του οτι θα γραψω 5 σελιδες στο τοπικ μας για τα καμαρια μας για το πρωταθλημα που χασαμε,φυσικα και θα παραδεχτω τον παοκ που το πηρε(ασε που προφανως τον προτιμω απο τον γαυρο).

@panos13
Προφανως...Η μονη περιπτωση να σου πω κατι για τα παλιοτερα πρωταθληματα ειναι αν παει κανεις να μου την πει για ιστορικοτερη ομαδα κτλ,οσο αφορα το συγκεκριμενο πρωταθλημα προφανως και θα σε συγχαρω αν το παρεις..

Save Earth

View Profile
« Reply #1436 on: February 23, 2010, 01:28:00 am »

Quote from: panos13 on February 23, 2010, 01:17:46 am
@panos13 και benn.

οταν μου  μιλανε προσωπικα και ειναι σοβαροι θα απαντησω σοβαρα οταν ο αλλος το μονο που λεει ειναι μαλακιες,ειρωνιες και συνθηματακια της πλακας θα απαντησω αναλογως(επισης,σε ενα ποστ σοβαρης απαντησης στον μπεν,η απαντηση του ηταν"επειδη λες μαλακιες,το διαβασα μεχρι την μεση" Grin Grin)...Δεν εφαγα καμια μαπα,το μονο απο αυτα που ειπα και δεν βγκε ηταν ο εργοτελης το οποιο παραδεχτηκα πως διαψευστηκα και δεν το περιμενα...Το αλλο που υποστηριζω και πιστευω πολυ ειναι πως ο παοκ δεν παει για πρωταθλημα,ή μαλλον παει αλλα δεν μπορει να το παρει...Θα συμφωνησω απολυτα και με το πανο σας και με οσους λενε "Δικαιωμα μας να ονειρυομαστε" αλλα απλα δεν το πιστευω,τι να κανουμε???Και προφανως αν το παρετε,εκτος του οτι θα γραψω 5 σελιδες στο τοπικ μας για τα καμαρια μας για το πρωταθλημα που χασαμε,φυσικα και θα παραδεχτω τον παοκ που το πηρε(ασε που προφανως τον προτιμω απο τον γαυρο).

@panos13
Προφανως...Η μονη περιπτωση να σου πω κατι για τα παλιοτερα πρωταθληματα ειναι αν παει κανεις να μου την πει για ιστορικοτερη ομαδα κτλ,οσο αφορα το συγκεκριμενο πρωταθλημα προφανως και θα σε συγχαρω αν το παρεις..

Ωραίος. Δεν πηγαίνουμε για πρωτάθλημα ακριβώς. Απλά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος βλέπουμε. Δεν θα πούμε όχι αν εσείς και ο γαύρος κάνετε γκέλες. Για μένα η χρονιά θα είναι πετυχημένοι αν βγούμε champions league. Και η 2η και φυσικά η 1η θέση θα είναι υπέρβαση.

Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #1437 on: February 23, 2010, 01:53:30 am »

Quote from: benn on February 22, 2010, 21:08:16 pm
τι προβατακι ρε μαλακα Grin Grin Grin Grin Grin 195 και 100 κιλα μοσχαρι ειμαι Grin Grin Grin Grin Grin

οχι ρε πουστη, είμαι τρολλ.

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

vag
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #1438 on: February 23, 2010, 02:17:48 am »

karga?
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #1439 on: February 23, 2010, 02:57:10 am »

Quote from: vag on February 23, 2010, 02:17:48 am
karga?
autos einai 195 me ta xeria psila.

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Pages: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 137 Go Up Print
Jump to: