• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 13:56:54 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 13:56:54 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426709
Total Topics: 31711
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 81
Guests: 107
Total: 188
apos34
immo
Domnious
andreas2000
asantor
Nikos_313
BossiTsif
s4327063
pxanthob
nikosmonov
eplysia
Pumpakos
gpapmtb
babistso
PanosPapaspirou
kalantzopoulos
PAPARI69
gpr000
lina_zs
abiki
gtapalis
salonis
mpizos
mgrivab
melisste22
mariaxalk
stefpapa21
antontsiorvas
mikrosdia
Spyrtos14
rafa98p
gkg
George_RT
grepanis
stathiskek
Anita
glavdakis
et7gr
Lykaonia
tasos_ntv
palladas
tasos gourd
tsaliki
johnnypap
gcheristanidhs
Apostolos adam
jimalexoud
chatzimich
Captain
KOSTASITSKOS
Nicotre
george polymeros
Denisivo
redwolf
thanoswyd
elizabeth
marilita
mitsos753905
mprova
marf10
faidonchatz
Pcsc
ioannidisg
θσερναμε
george14
chidi anagonye
elias_farhood
mimi4426
gp6
Nefeli Nikita
st3.kt
Lefo
EliasLykas
georkala
dimitrisadamou
Soterd52
ariadnipm
Psychoktonos_
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Green corner!!!
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Pages: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 137 Go Down Print
Author Topic: Green corner!!!  (Read 218940 times)
galletti
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Green corner!!!
« Reply #1335 on: February 17, 2010, 02:06:35 am »

Quote from: Tempus Fugit on February 17, 2010, 02:01:16 am
Quote from: galletti on February 17, 2010, 01:46:33 am
@panos13 μην ασχολεισαι ρε ειναι τελειως βλαμμενο το παιδι....
τι βλαμμενος ρε, εδω καταφερε μονιάσει γαυρο - βαζελο. Ο Jesus ειναι.  Cheesy

Σοβαρα τωρα. Ρε benn και Save Earth, stfu ρε παιδια. Μετα βγαινει το ονομα
για τα ΜΠΑΟΚΙΑ και αναρωτιομαστε...

Οσο για τον galletti ξεκαβαλα κι εσυ λιγο barca.
Αν κατι κανει τον Ολυμπιακο ομαδα μισητη στους υπολοιπους και οχι αξιοσεβαστη
ειναι οι κακομαθημενοι γαυροι του.

κοιτα απο τοτε που...θυμαμαι τον εαυτο μου ολυμπιακος=κουπα...πιστεψε με υπαρχουν πολυ πιο εριστικοι γαβροι Tongue
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #1336 on: February 17, 2010, 02:10:06 am »

Quote from: galletti on February 17, 2010, 02:06:35 am
κοιτα απο τοτε που...θυμαμαι τον εαυτο μου ολυμπιακος=κουπα...πιστεψε με υπαρχουν πολυ πιο εριστικοι γαβροι Tongue

άμα ήσουν 4-5 χρονια μεγαλύτερος , θα θυμόσουν και τα "πετρινα χρόνια" ...

galletti
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1337 on: February 17, 2010, 02:14:38 am »

κοιτα την δευτερη πενταετια που εζησες εσυ...απλα δεν ειχαμε κουπες Tongue
η περιοδος 87-92 ηταν μακραν η χειροτερη...
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #1338 on: February 17, 2010, 02:17:38 am »

Quote from: galletti on February 17, 2010, 02:06:35 am

exactly. Και στην πρωτη και στη δευτερη προταση.
1.Τοσα χρονια επιτυχιες, ομως αντι να σεβονται την ομαδα και να την αποδεχτουν σαν καλυτερη την αντιπαθουν.
Οπαδοι 15 ομαδων ειναι κομπλεξικοι δηλαδη?
2. Ακριβως επειδη υπαρχουν. και ειναι αρκετοι. Που εχουν καλομαθει στις κουπες, ή μάλλον "κακομαθει" και νομιζουν
οτι υποστηριζουν Μαντζεστερ.

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

galletti
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1339 on: February 17, 2010, 02:28:29 am »

και σε παλιοτερα ποστ μου δεν αρνηθηκα οτι ο ολυμπιακος ευνοηθηκε και οτι πηρε κουπες που δεν αξιζε...αλλα θα το δεχθεις μια,δυο ε καπου παει πολυ η ιστορια....επειδη ηλικιακα ειμαστε μικροι και δεν εχουμε μνημες πριν το 96,ειμαι σε θεση να γνωριζω απο 30αρηδες γαυρους οτι πχ ο μεσος οπαδος της αεκ τη δεκατεια του 90 φεροταν πολυ υπεροπτικα και απαξιωτικα στον αντιστοιχο του ολυμπιακου....και κατι ακομα ...πριν τον κοκκαλη υπηρχαν βαρδινογιαννηδες,γιδοπουλοι,μελισσανιδηδες και το ελ.ποδοσφαιρο δεν ηταν αγνο και...αδολο Wink
benn
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1340 on: February 17, 2010, 03:04:35 am »

tτι ξεκαβαλα ρε.....ΠΑΜΕ ΡΕ ΚΟΜΑΝΤΟ SAVE THE EARTH....ΕΙΔΕΣ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΝ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ.....παμε ρε παοκαρα!!!!ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΤΡΕΜΟΥΝ Τ'ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΤΡΕΜΗ ΟΛ' Η ΓΗ  Hello Hello Hello
οσο για τον γκαλετι θα σε δουμε εσενα αυριο ρε!!!!
benn
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1341 on: February 17, 2010, 03:09:37 am »

Quote from: galletti on February 17, 2010, 02:28:29 am
και σε παλιοτερα ποστ μου δεν αρνηθηκα οτι ο ολυμπιακος ευνοηθηκε και οτι πηρε κουπες που δεν αξιζε...αλλα θα το δεχθεις μια,δυο ε καπου παει πολυ η ιστορια....επειδη ηλικιακα ειμαστε μικροι και δεν εχουμε μνημες πριν το 96,ειμαι σε θεση να γνωριζω απο 30αρηδες γαυρους οτι πχ ο μεσος οπαδος της αεκ τη δεκατεια του 90 φεροταν πολυ υπεροπτικα και απαξιωτικα στον αντιστοιχο του ολυμπιακου....και κατι ακομα ...πριν τον κοκκαλη υπηρχαν βαρδινογιαννηδες,γιδοπουλοι,μελισσανιδηδες και το ελ.ποδοσφαιρο δεν ηταν αγνο και...αδολο Wink
δεν πηρες ουτε ενα πρωταθλη απο τοτε που βλεπω μπαλα(απο το 95) που να μην ειχες την ευνοια της διαιτησιας...ΟΥΤΕ ΕΝΑ...
ακομα και σ'αυτο που πηρε ο παναθηναικος παλι εσυ ησουν ο νταβας....

Κοκκινες καρτες   ΠΑΟ-0
                          γαυρος-0
                          ΠΑΟΚ-7        αυτο τα λεει ολα.....
panos13 μην με μιλας για το συμπαθητικο μικρο σωματειο του ΠΑΟ...εμενα ο γαυρος ειναι ο εχθρος μου εσεις δεν υπαρχετε στον χαρτη αν μπορεσω και δυναμωσω!!!!!!

Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #1342 on: February 17, 2010, 03:45:28 am »

Στο ποστ μου δεν αναφερομουν στην διαιτησια. Μιλησα για την αντιμετωπιση (μεγαλης κατα τη γνωμη μου) μεριδας οπαδων του
Ολυμπιακου.

Επισης το ποδοσφαιρο για μενα ειναι και λιγο τοπικιστικο. Εννοω οτι αν ειμαι απο πειραια η απο αθηνα προφανως και θα ειμαι
ολυμπιακος παναθηναικος γιατι μ' αυτον μεγαλωσα. Αυτο που μ' εκνευριζει ειναι τυποι απο εδω πχ, ή και απο αλλες ασχετες
περιοχες που θεωρουν τον εαυτο τους Ολυμπιακο μονο και μονο επειδη ειναι απ' τις ομαδες που ακουγονται και κερδιζει. Και
λενε μεν οτι δεθηκαν με την ομαδα αυτη αλλα εξ' αρχης εψαχναν να υποστηριξουν τον νικητη. Υποστηριζουν λοιπον "νικητη" και
οχι συναισθηματικο δεσιμο με ομαδα, και ασπαζονται τον τιτλο παιζοντας το νικητες και αφεντικα και οι ιδιοι, γιατι αυτο θελαν
εξαρχης, να ναι με τον κερδισμενο.

Κατα τ' αλλα δεν σου λεω να υποστηριζεις την ομαδα απ' το χωριο σου προφανως και μονο, αλλα αμα δεν μπορεις ρε φιλε ουτε
απ' εξω απ' το γηπεδο να περασεις της ομαδας σου, τι καθεσαι και μου λες?

Μπορει το θεμα να μην περιοριζεται στον τοπο, αλλα γενικα υποστηριζω ενα εστω συναισθηματικο δεσιμο με την ομαδα κι ας ειναι
και στη μεση καθε χρονο, και να περιμενω 10 χρονια να κανω την μεγαλη εμφανιση και να πωρωθω, σε αντιθεση με κατι ξεροκαυλω-
μενους τυπους που μολις δουν οτι χανουν το 14ο απ τα 13 (κι εγω δεν ξερω ποσα) πρωταθληματα πιεζουν τους παντες -και τον
Θείο  Tongue- και κανουν φασαρια για να μην χασουν την ψευδαισθηση του "αφεντικου". Λες και κατι εγινε αμα σου ξεφυγει ένα.
Στη συγκεκριμενη περιπτωση και λογω του μονοπωλιου του, αυτη η μεγαλη μεριδα οπαδων ανηκει στον Ολυμπιακο.
Γι αυτο και δεν μ' αρεσει η συγκεκριμενη νοοτροπια, και μου χτυπαει στο ματι τοσο ασχημα.

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
« Reply #1343 on: February 17, 2010, 04:11:19 am »

φτανει ομως. -_-

θα θελει και καθαρισμα μετα, οχι τπτ αλλο και ο vag τα ξυνει
Tongue

-Coelho my ass

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #1344 on: February 17, 2010, 12:10:41 pm »

Quote from: benn on February 17, 2010, 03:09:37 am
δεν πηρες ουτε ενα πρωταθλη απο τοτε που βλεπω μπαλα(απο το 95) που να μην ειχες την ευνοια της διαιτησιας...ΟΥΤΕ ΕΝΑ...

Κοκκινες καρτες   ΠΑΟ-0
                          γαυρος-0
panos13 μην με μιλας για το συμπαθητικο μικρο σωματειο του ΠΑΟ...εμενα ο γαυρος ειναι ο εχθρος μου εσεις δεν υπαρχετε στον χαρτη αν μπορεσω και δυναμωσω!!!!!!

"μπουχουχου...13 πρωταθλήματα, όλα με διαιτησία τα παιρνετε..."

ε μάλιστα , με τέτοια μυαλα , γιαυτό 13 χρόνια εχετε πάρει μόνο ένα Κύπελλο. Φίλε μου, οι μεγάλες ομάδες πάντα σφυρίζονται ευνοικά , αλλα με τέτοια νοοτρόπια του σκλάβου, χωρίς να αναγνωρίζεις οτι ο Ολυμπιακός ειχε ΟΜΑΔΑ (Τζιοβάνι, Ζετεμπεργκ , Καρεμπέ, κτλ) και οτι εχει το πλέον συγχρονο γήπεδο και οργάνωση στη διοίκηση, θα μένεις κλεισμένος στο μικρόκοσμό σου και δε θα προσπαθείς τίποτα. Ετσι, κι αλλιως θα νομίζεις οτι μονο με διαιτησία έρχονται τα πρωταθλήματα. Κλάψα τύπου ΑΕΚαρας...

Νίκησε πρώτα στην Ευρώπη ομάδες όπως η Χερενφεν, και μετα αποκάλεσε "ανύπαρκτο" το Βάζελο...

Τι είστε σεις ρε, με το που αρχίσατε να πηγαίνετε καλά, γίνατε εριστικοί και τα ξεχάσατε ολα.

ΥΓ Οι περισσότερες κόκκινες του ΠΑΟΚ δεν αποδεικνύουν τιποτα περισσότερο απο την απειθαρχεία και τις "μαγκιές" ορισμένων παικτών του

PAOKG4
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1345 on: February 17, 2010, 13:34:06 pm »

Quote from: panos13 on February 16, 2010, 20:30:14 pm
Οσο για το φαπ,σε τι ακριβως αναφερεσαι???Κανω λαθος ή οπου σε βρισκω φετος σου ριχνω σφαλιαρες,σε οποιο αθλημα και αν ψαξεις???
ακομα ψαχνεις???
(να σε βοηθησω,γιατι περασε και η ωρα,μονο βολευ πρεπει να με κερδισες 2-3 στον πρωτο γυρο αλλα στην ρεβανς εχασες 0-3)
Φιλε panos13 δε θελω να παρω μερος στην κουβεντα,που εχετε ανοιξει γιατι απλα οπως ειπες κι εσυ η Κυριακη δεν ειναι μακρια και θα δειξει.Απλα επειδη σ'οτι εχει σχεση με τη δικη μου ομαδα δεν υπαρχει αθλημα που να μην ειμαι αριστα διαβασμενος,να σου φρεσκαρω τη μνημη σου,οτι φετος σε κερδισα στο βολευ εκτος εδρας 2-3,στο πολο σε κερδισα επισης και στο χαντμπολ δε σε κερδισα γιατι δεν εχεις ομαδα στην πρωτη κατηγορια,αντιθετα ο ΠΑΟΚ παει να γινει(κατι αντιστοιχο με σενα στο μπασκετ) παντοτινος πρωταθλητης,φιλικα παντα κι οχι για να σου την πω.
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #1346 on: February 17, 2010, 17:54:53 pm »

Quote from: PAOKG4 on February 17, 2010, 13:34:06 pm
Quote from: panos13 on February 16, 2010, 20:30:14 pm
Οσο για το φαπ,σε τι ακριβως αναφερεσαι???Κανω λαθος ή οπου σε βρισκω φετος σου ριχνω σφαλιαρες,σε οποιο αθλημα και αν ψαξεις???
ακομα ψαχνεις???
(να σε βοηθησω,γιατι περασε και η ωρα,μονο βολευ πρεπει να με κερδισες 2-3 στον πρωτο γυρο αλλα στην ρεβανς εχασες 0-3)
Φιλε panos13 δε θελω να παρω μερος στην κουβεντα,που εχετε ανοιξει γιατι απλα οπως ειπες κι εσυ η Κυριακη δεν ειναι μακρια και θα δειξει.Απλα επειδη σ'οτι εχει σχεση με τη δικη μου ομαδα δεν υπαρχει αθλημα που να μην ειμαι αριστα διαβασμενος,να σου φρεσκαρω τη μνημη σου,οτι φετος σε κερδισα στο βολευ εκτος εδρας 2-3,στο πολο σε κερδισα επισης και στο χαντμπολ δε σε κερδισα γιατι δεν εχεις ομαδα στην πρωτη κατηγορια,αντιθετα ο ΠΑΟΚ παει να γινει(κατι αντιστοιχο με σενα στο μπασκετ) παντοτινος πρωταθλητης,φιλικα παντα κι οχι για να σου την πω.
επιτελους μια σοβαρη απαντηση...λοιπον,χωρις να θελω να συνεχιστει μια ανευ σημασιας κουβεντα για τον ερασιτεχνη,να πω απλα και να το κλεισουμε πως για το βολλευ το ειχα γραψει,αλλα κερδισα στην ρεβανς 0-3 και για το πολο τωρα το θυμηθηκα,ειχε πεσει και ξυλο αν θυμαμαι καλα...Aκομα και ετσι λοιπον,σε ολα τα αθληματα ειμαι πανω απο τον παοκ και σχεδον σε ολα τον εχω νικησει κιολας,οποτε δεν καταλαβα που κολουσε το φαπ του προκλητικου βλακακου απο πανω...με σενα ουτε που εχω καποιο θεμα,ισα ισα που απαντησες σοβαροτατα...

Quote from: benn on February 17, 2010, 04:09:32 am
panos13 ΦΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ και στο βολλει
once again mountza

benn
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1347 on: February 17, 2010, 19:33:48 pm »

Quote from: Karaμazoβ on February 17, 2010, 12:10:41 pm
Quote from: benn on February 17, 2010, 03:09:37 am

Κοκκινες καρτες   ΠΑΟ-0
                          γαυρος-0

"μπουχουχου...13 πρωταθλήματα, όλα με διαιτησία τα παιρνετε..."

ε μάλιστα , με τέτοια μυαλα , γιαυτό 13 χρόνια εχετε πάρει μόνο ένα Κύπελλο. Φίλε μου, οι μεγάλες ομάδες πάντα σφυρίζονται ευνοικά , αλλα με τέτοια νοοτρόπια του σκλάβου, χωρίς να αναγνωρίζεις οτι ο Ολυμπιακός ειχε ΟΜΑΔΑ (Τζιοβάνι, Ζετεμπεργκ , Καρεμπέ, κτλ) και οτι εχει το πλέον συγχρονο γήπεδο και οργάνωση στη διοίκηση, θα μένεις κλεισμένος στο μικρόκοσμό σου και δε θα προσπαθείς τίποτα. Ετσι, κι αλλιως θα νομίζεις οτι μονο με διαιτησία έρχονται τα πρωταθλήματα. Κλάψα τύπου ΑΕΚαρας...

Νίκησε πρώτα στην Ευρώπη ομάδες όπως η Χερενφεν, και μετα αποκάλεσε "ανύπαρκτο" το Βάζελο...

Τι είστε σεις ρε, με το που αρχίσατε να πηγαίνετε καλά, γίνατε εριστικοί και τα ξεχάσατε ολα.

ΥΓ Οι περισσότερες κόκκινες του ΠΑΟΚ δεν αποδεικνύουν τιποτα περισσότερο απο την απειθαρχεία και τις "μαγκιές" ορισμένων παικτών του

2 ΚΥΠΕΛΑΡΕΣ ΕΧΩ ΑΜΠΑΛΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!
Ο ΠΑΟΚ ΜΙΚΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΙΞΕ 17 ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ 15 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΚ.....
ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΚ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 12 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΥΠΕΛΛΑ....
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΡΕΝΦΕΝ(ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Σ'ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ)...ΑΣ ΕΒΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ(ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ
ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑΜΠΛΑ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΥΝΑΣΤΗΣ...ΑΛΛΑ ΠΑΟΚ=ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΟΚ....
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΖΟΒ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.....
ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 5 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΙΟΥ(ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ) ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΥΡΙΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΥΖΕΡΑ ΒΑΖΕΛΟ (ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ)  ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ 13...
ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΟΚ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΑ @@ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕΣ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΕΣ ΗΤΑΝ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ....
ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ 6-1 ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ Wink       ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ  ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗ....
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 75% ΟΠΑΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ...
benn
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1348 on: February 17, 2010, 19:42:29 pm »

Quote from: Left_Behind on February 17, 2010, 19:40:55 pm
Quote from: benn on February 17, 2010, 19:33:48 pm
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 75% ΟΠΑΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ...

Το αναφέρεις σαν πολύ τιμητικό...
Δεν καταλαβαίνω το γιατί όμως.
ποιο τιμητικο ρε αδερφε???οτι τα αδερφια μας ειναι φυλακη????
το αναφερω για να δειξω ποσο περισσοτερο κυνηγιεται ο οπαδος του ΠΑΟΚ απο τον οπαδο του ΠΟΚ
benn
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #1349 on: February 17, 2010, 19:44:49 pm »

στο part 1 στο τελος αλλα και το part 2 ειναι ωραιο
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=vGfms5u8oKg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=vGfms5u8oKg</a>

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=j9frF6Y0JUQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=j9frF6Y0JUQ</a>
Pages: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 137 Go Up Print
Jump to: