• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
August 01, 2025, 21:35:34 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
August 01, 2025, 21:35:34 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Mr Watson
[Today at 21:17:49]

Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέ...
by inverter
[Today at 20:35:12]

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματ...
by nmpampal
[Today at 20:03:57]

Νέα Δημοκρατία (and Co. I...
by Katarameno
[Today at 15:13:09]

[Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθ...
by PolarBear
[Today at 15:05:18]

Πρόγραμμα Σπουδών Ακαδημα...
by PolarBear
[Today at 15:03:05]

[Τομέας Ενέργειας] Μαθήμα...
by chatzikys
[Today at 13:53:11]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by MajorTom
[Today at 11:34:38]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[July 31, 2025, 21:15:48 pm]

Καμμένα...!!
by Godat
[July 31, 2025, 21:07:58 pm]

Οι μπράβοι του πρύτανη
by okan
[July 31, 2025, 20:32:45 pm]

[ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ] Ανακοίνωση γι...
by Katarameno
[July 31, 2025, 20:31:30 pm]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[July 31, 2025, 15:33:28 pm]

ΤΗΜΜΥ-Σκάκι
by L
[July 31, 2025, 13:24:56 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Giopan
[July 30, 2025, 17:07:32 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Mr Watson
[July 30, 2025, 14:19:11 pm]

Τα παράσιτα ανάμεσά μας
by Katarameno
[July 30, 2025, 13:47:28 pm]

Ρώτα κάτι τον επόμενο
by Giopan
[July 29, 2025, 16:04:23 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by chatzikys
[July 29, 2025, 13:52:51 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by Διάλεξις
[July 29, 2025, 01:00:00 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9987
Latest: Kwtininatheod
Stats
Total Posts: 1427631
Total Topics: 31739
Online Today: 147
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 22
Guests: 116
Total: 138
Mr Z
Bit4Thought
apostchris
Pcsc
sassi
AcDimitri
Xxanth
stefpapa21
gkg
Giannis Masterio
dpapav
truethessalonikios
kkon
georgino
akoil
fischer03
afroditi
Mr Watson
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Green corner!!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 137 Go Down Print
Author Topic: Green corner!!!  (Read 224792 times)
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Re: Green corner!!!
« Reply #330 on: March 24, 2008, 15:50:50 pm »

αμα ερθει ο ΠΑΟ δευτερος, με τετοια αποδοση στα πλει-οφφ θα καλοπεράσει με Αρη και Αστερα... Tongue

tracy
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #331 on: March 24, 2008, 16:59:29 pm »

εχει μεγαλη διαφορα στη βαθμολογια... μονο η ΑΕΚ μπορει να μας περασει! μακαρι κιολας, μην περασουμε στο champions league και πεσουμε σε καμια manchester και φαμε 10!
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #332 on: March 24, 2008, 23:17:16 pm »

Quote from: tracy on March 24, 2008, 16:59:29 pm
εχει μεγαλη διαφορα στη βαθμολογια... μονο η ΑΕΚ μπορει να μας περασει! μακαρι κιολας, μην περασουμε στο champions league και πεσουμε σε καμια manchester και φαμε 10!

Oχι ρε τετοια ο ΠΑΟ δεν τα κανει στην Ευρωπη...εμεις εχουμε την παραδοση!  Cheesy 8)

tracy
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #333 on: March 25, 2008, 01:45:41 am »

ναι αλλα στο camp nou ο Galinovic εσωσε την παραδωση και χασαμε μονο με 5-0 οπως και με τη Werder! κι επειδη τωρα νομιζουν πως εχουμε και αμυνα θα φαμε αλλα τοσα! γι αυτο χιλιες φορες τριτοι παρα δευτεροι!
αν και μεγαλη ξεφτιλα να συζηταμε τετοια πραγματα...
Πιστολέρο
Θαμώνας

View Profile
« Reply #334 on: March 26, 2008, 23:57:15 pm »

]

Κάποιοι είχαν ξεχάσει ποιό είναι το αφεντικό...!

What you got they can't steal it
No they can't even feel it
Walk on, walk on...
CyberCaesar
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #335 on: March 27, 2008, 00:45:28 am »

βροχη τα τριποντα λεμε.

αντε κτου χρονου γαυρακια...

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #336 on: March 30, 2008, 13:11:58 pm »

Όσο για τον Σάρας και το αν θα μείνει,παραθέτω δηλώσεις του Γιανακόπουλου(από το contra.gr)

''Την παραμονή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον Παναθηναϊκό και τη νέα αγωνιστική περίοδο προανήγγειλε το Σάββατο ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ μιλώντας στην ΕΡΤ πριν το τζάμπολ του αγώνα με την Ολυμπιάδα, τόνισε χαρακτηριστικά: «Εδωσα μεγάλη μάχη για να φέρω τον «Σάρας» στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Τρελός είμαι να τον αφήσω να φύγει;» ''
CyberCaesar

View Profile
« Reply #337 on: March 31, 2008, 13:41:21 pm »

clap clap clap clap

Brain the size of a planet and I'm studying THMMY... You call that job satisfaction? Cause I don't.

"What's life? Life's easy. A quirk of matter. Nature's way of keeping meat fresh."
CyberCaesar

View Profile
« Reply #338 on: April 11, 2008, 02:00:51 am »

για να θυμουνται οι παλιοι κ ναι μαθαινουν οι νεοτεροι... Wink

http://www.superbasket.gr/?c=139&a=102536

panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #339 on: April 12, 2008, 00:41:46 am »

Αυτά είναι!!!ΠΑΟ ρε!
Να και κάτι άσχετο με την επέτειο του 1ου μας Ευρωπαικού αλλά σχετικό με το συλλαλητήριο της Κυριακής...

http://www.youtube.com/watch?v=cldsPpwVkLM

Αυτές ήταν εποχές!!!!!  :'(
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #340 on: April 12, 2008, 02:02:33 am »

Παντως ρε παιδιά, πολυ πουστης ο Βγενόπουλος. Μεγαλο λαμόγιο!

CyberCaesar

View Profile
« Reply #341 on: April 12, 2008, 05:12:24 am »

οχι οτι ο Βαρδινογιαννης παει πισω. ή ο κοκκαλης κτλ κτλ.

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #342 on: April 12, 2008, 14:04:25 pm »

Ο Βαρδινογιάννης ενα κλασσικός κληρονόμος ειναι.

Ο Βγενόπουλος ειναι τοσο λαμόγιο που ανταγωνίζεται τον Κοκκαλη. Πρεπει να έχει τετοια επιρροή στην κυβέρνηση, που εχει πάρει τρελή προμήθεια με την πώληση του ΟΤΕ. Με τέτοιο σκανδαλο αλλου θα χε πέσει κυβέρνηση. Βριζει πολιτικούς αρχηγούς και δεν κουνιέται φύλλο. Ο ΠΑΟ θα είναι η τελεια πλατφόρμα για να ξεπλένει τις λαμογιές του.

Και λεει οτι θα κανει δωρο Κλειτον.Με μια μηνυση 1εκ. σε Τσιπρα και 2εκ στο ΣΤΑΡ του Βαρδινογιάννη, να πως βγήκαν τα λεφτα για την μεταγραφή Grin

CyberCaesar

View Profile
« Reply #343 on: April 12, 2008, 14:30:52 pm »

οποτε ο μονος τροπος για να παρει πρωταθλημα ο παο ειναι να εχουμε για προεδρο ενα λαμογιο ισαξιο του κοκκαλη. ολα για το ξεπλυμα γινονται.

Quote from: Karaμazoβ on April 12, 2008, 14:04:25 pm
Και λεει οτι θα κανει δωρο Κλειτον.Με μια μηνυση 1εκ. σε Τσιπρα και 2εκ στο ΣΤΑΡ του Βαρδινογιάννη, να πως βγήκαν τα λεφτα για την μεταγραφή Grin
Grin Grin

panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #344 on: April 23, 2008, 15:21:38 pm »

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση ο Γιάννης Βαρδινογιάννης άνοιξε εμπράκτως τις "πόρτες" του Παναθηναϊκού. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη διατηρεί το 50% της ΠΑΕ, προχωρά στην αύξηση του μετοχικού κατά 80 εκατομμύρια ευρώ και διαθέτει το υπόλοιπο ποσοστό σε όποιον τυχόν ενδιαφέρεται.

Τι δήλωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης...

"Το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει. Το τοπίο είναι θολό και γίνεται θολότερο, και ο κόσμος βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο κυρίως προβληματισμού παρά διχασμού. Η δεύτερη 100ετία του Παναθηναϊκού πρέπει να ξεκινήσει δυνατά και με ενότητα. Οι βάσεις έχουν αρχίσει να μπαίνουν. Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ομάδα στόλισμα, με διοικητική μέριμνα που δεν έχει επιτρέψει περιπέτειες, αλλά το μέλλον του στηρίζεται στον κόσμο του. Έχουμε ευθύνη να του δώσουμε όραμα. Η τοποθέτηση η δική μου είναι πως ήρθε ώρα ο Παναθηναϊκός να γίνει πολυμετοχικός. Αυτό σημαίνει, έμπρακτα, ότι πλην της οικογένειάς μου θα συμμετάσχουν κι άλλοι. Το σχέδιο θα υλοποιηθεί άμεσα με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 80 εκ. ευρώ. Η οικογένειά μου θα παραμείνει με 50% και υπόλοιπο ποσοστό θα το κατέχουν άλλοι. Ο Παναθηναϊκός θα είναι ενωμένος και θα στηρίζεται σε όλους".

Εχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν πωλείται η ομάδα. Δεν πωλείται και δεν αγοράζεται ο Παναθηναϊκός. Η διαδικασία είναι καθαρή και δεν υπάρχουν ταμπέλες, είναι ανοιχτή πρόταση να συμμετάσχει όποιος θέλει. Δεν υπάρχουν προδιαγραφές και ονόματα. Είναι κάτι το οποίο το είχα στο μυαλό μου. Απαραίτητο ήταν να μπει η υπόθεση του γηπέδου σε τελική φάση υλοποίησης. Είναι σημαντικό να προδιαγράφεται δυνατό το μέλλον. Τα υπόλοιπα αφορούν ένα περιβάλλον άρρωστο, μη κατανοητό ποδοσφαιρικά. Πλέον ανοίγει ο δρόμος για ένα πολυμετοχικό Παναθηναϊκό για να γίνει ένα από τα πιο δυνατά κλαμπ της Ευρώπης. Η παρουσίαση θα γίνει στο άμεσο μέλλον με επιχειρησιακό σχέδιο".

Δεν θέλω να σκέφτομαι την υποθετική περίπτωση που δεν θα συγκεντρωθεί αυτό το ποσό. Τότε θα το δούμε. Δεν έχω συγκεκριμένη πρόταση αλλά κάνω πρόταση. Έχω ευθύνη απέναντι στον κόσμο να κάνω προτάσεις. Θα υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο το οποίο θα κατατεθεί σε 20 ημέρες. Μέχρι τώρα δεν είχα παρουσιάσει κάτι συγκεκριμένο. Στόχος είναι να ενισχυθεί κεφαλαιακά ο Παναθηναϊκός. Τα χρήματα θα είναι στη διάθεση της ΠΑΕ για ένα πρόγραμμα που θα εκπονηθεί για το μέλλον".

Δεν έχω υπ όψιν καμία πρόταση. Τα όσα γράφονταν και διαδίδονταν τόσο καιρό είναι τακτική άλλων. Σαν διοίκηση και Παναθηναϊκός έχω την ευθύνη να κάνω συγκεκριμένες προτάσεις. Δεν αποτελεί απάντηση προς κανέναν, αλλά τοποθέτηση-πρόταση με αρχή και τέλος για το καλό του Παναθηναϊκό. Θέλω το καλό του Παναθηναϊκού. Αυτός είναι ο μόνος μου στόχος. Καλούμε όσους θέλουν να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια".

Για μένα πρώτα είναι ο Παναθηναϊκός. Η οικογένειά μου δέχθηκε μία μεγάλη επίθεση που ξεπέρασε τα όρια της ποδοσφαιρικής λογικής. Δεν ασχολήθηκα και δεν απάντησα. Αν το έκανα θα ενίσχυα το διχασμό. Πρώτα από όλα είναι ο κόσμος που είναι προβληματισμένος. Έχουμε επιλέξει μια στρατηγική για το καλό της ομάδας. Δεν θα σταθώ πίσω από χαρακτηρισμούς. Το πρόβλημα το έχουν αυτοί που τους απευθύνουν. Έχω τη συνείδησή μου ήσυχη. Όταν καθίσω στο ίδιο τραπέζι με άλλους επιχειρηματίες δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Η οικογένεια μου θα μείνει με το 50% και θα είναι ο εγγυητής της επόμενης ημέρας. Είμαστε παράδειγμα διαχείρισης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό για μία ομάδα να έχει μία σωστή, γερή βάση".

"Αυτό που πρέπει να σταματήσει είναι να κυκλοφορούν Παναθηναϊκοί με ταμπέλες. Πολύς κόσμος στεκόταν ως τώρα στην ομάδα και υπέφερε γιατί είχε ταμπέλα. Όλοι αυτοί είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Δεν μπορώ να διασφαλίσω προσωπικά ότι δεν θα συμμετάσχει ένας οποιοσδήποτε επιχειρηματίας. Η οικογένειά μου, όμως, θα εγγυηθεί το μέλλον του Παναθηναϊκού".

"Με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου γίνεται μια σοβαρή κεφαλαιακή δράση, η οποία με σωστή διαχείριση θα δώσει τη δυνατότητα για περισσότερους τίτλους αλλά και πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τίποτα βέβαια στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να προβλεφθεί".

"Η επόμενη ημέρα θέλει τον κόσμο πιο ενωμένο. Είναι ευθύνη όλων μας αυτό. Με πράξεις όμως, όχι με λόγια. Η ομάδα θα λειτουργήσει κανονικά. Δεν έχουν τελειώσει τα πλέι oφ. Υπάρχει σχεδιασμός που θα συνεχιστεί και η επόμενη ημέρα θα συνεχίσει την προηγούμενη. Δεν θα υπάρξει παύση εργασιών. Σχεδιάζουμε απλώς μια καινούρια βάση για την επόμενη 100ετία".
"Δεν επιδιώκω προεδρικά αξιώματα. Σκοπός μου είναι να προσφέρω στην ομάδα. Δεν με εκφράζει το προεδριλίκι. Απαιτείται προσοχή στο σχήμα. Σε αυτό θα ακουστούν απόψεις. Το νέο σχήμα πρέπει να δείξει μία σημαντική παρουσία".

"Τα 80εκ. ευρώ είναι ένα ρεαλιστικό νούμερο. Θα μπούνε στο ταμείο για τη διάθεση σκοπών της ομάδας. Είναι πολύ ρεαλιστικό αυτό. Για το γήπεδο έχουν εξασφαλιστεί τα κεφάλαια".

"Θέλω να είναι περισσότεροι από πέντε άνθρωποι αυτοί που θα συμμετάσχουν το ίδιο σχήμα. Έχω το χρόνο να φέρω στο τραπέζι ένα συγκεκριμένο πλάνο. Δεν είμαι γιατρός να κλείνω ραντεβού. Οι πόρτες του Παναθηναϊκού είναι πάντα ανοιχτές. Πάντα μιλάω με προτάσεις. Σε όλο τον κόσμο απευθύνομαι και όχι σε συγκεκριμένα άτομα".

"Ο Παναθηναϊκός έχει πάνω από 1.200 μετόχους. Είναι ήδη πολυμετοχική η ΠΑΕ. Απλώς είχε αδρανήσει. Είναι μια ενεργοποίηση. Το επόμενο βήμα μπορεί να είναι το χρηματιστήριο. Εφόσον το επιτρέψει η νομοθεσία, θα το εξετάσουμε".

"Ας μην μείνουμε στα του εορτασμού. Οι προτάσεις μου είναι σαφείς και ξεκάθαρες για τον Ερασιτέχνη. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Θα τον ήθελα πιο μεγάλο, πιο δυνατό, χωρίς θεωρητικούς αποκλεισμούς. Θα ήθελα ένα πλάνο διεύρυνσης. Εγώ θα είμαι κοντά, αλλά χρειάζεται να με θέλουν και οι άλλοι".

πηγή www.contra.gr

Pages: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 137 Go Up Print
Jump to: