• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:31:07 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 20:31:07 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 107
Total: 172
pave
Giopan
EiriniGeo
myrto
LambisTr
stavr0s16
mpournaz
fkacori
WeirdAlex
georkala
manolitsis
ligditsa
george14
Aris★
skopsinos
kpapama
nick_slendy
tzimika
Farmakis Aggelos
Vromofona Kathikia
nikolakys
Andreas04
Guts
DimKaratzas
vmanousi
tzortzis
IBOURAS
Alex Kosmas
nataliapap
ioannisdamantis
kakousios
EvanTsir
parvanitid
Theislander
kostasf
stelinas
Leou
Tsikalis
valco08
George_RT
mhtsakos02
ansia
kostas.de
NickSpan
evgeniaz
teosimeon
aachmet
Ma8hths Indou
Nicotre
jojos
mike1996
dimitrisblioumis
Avoiding Existence
mariachatz
Nianaro
JoHn!
bilbo
Lazaros8585
ggalamat
papatmaria
Saint_GR
Papadopoulosthanos
kevangelo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Εκδηλώσεις - Ημερίδες (Moderators: PolarBear, tzortzis) > 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών ΗΜΜΥ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 Go Down Print
Author Topic: 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών ΗΜΜΥ  (Read 30155 times)
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
Re: 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών ΗΜΜΥ
« Reply #165 on: July 11, 2007, 21:46:16 pm »

Πανηγυρίζοντας τις...αποτυχίες μας??? Undecided Shocked

Τι περίεργη φυλή αυτοί οι ηλεκτρολόγοι... Tongue

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #166 on: July 12, 2007, 02:18:06 am »

Nai re!!

oloi exoume dikaioma sthn apotyxia!! Tongue (osoi me kseroun to kseroun kala!! Grin)

corina : tomato

kissy

Off-topic
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #167 on: July 12, 2007, 16:49:22 pm »

iponoeis kati grafontas me greeklish to parapano mnm?! Tongue

ixic_

βαθειά...
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #168 on: July 12, 2007, 18:05:34 pm »

Quote from: xristoforos_ on July 12, 2007, 16:49:22 pm
iponoeis kati grafontas me greeklish to parapano mnm?! Tongue

όχι απλά ήταν αργά και βαρέθηκα ν'αλλάξω σε gr
 Cheesy

(δεν σε μιμούμαι... όχι!! Tongue Wink)

paris
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #169 on: July 12, 2007, 19:11:49 pm »

Quote from: pandora on July 12, 2007, 18:05:34 pm

όχι απλά ήταν αργά και βαρέθηκα ν'αλλάξω σε gr
 Cheesy

(δεν σε μιμούμαι... όχι!! Tongue Wink)

Οπ, βρέθηκε άνθρωπος με όρεξη, οργανωτικός που δεν βαριέται ποτέ. Ηλιάνα είσαι ο άνθρωπος μας! Θα σε στείλουμε να βοηθήσες τους Αθηναίους να κάνουν το συνέδριο τους και εμάς να πάρουμε ισοβίως την διοργάνωση των επομένων. Smiley

http://www.pefkoshouses.gr/
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #170 on: July 12, 2007, 21:15:42 pm »

Quote from: paris on July 12, 2007, 19:11:49 pm
Οπ, βρέθηκε άνθρωπος με όρεξη, οργανωτικός που δεν βαριέται ποτέ. Ηλιάνα είσαι ο άνθρωπος μας!

Tongue

Grin Grin Grin Grin

ζαβό όπως πάντα...

Quote from: paris on July 12, 2007, 19:11:49 pm
Θα σε στείλουμε να βοηθήσες τους Αθηναίους να κάνουν το συνέδριο τους και εμάς να πάρουμε ισοβίως την διοργάνωση των επομένων. Smiley

Θα τους βοηθήσουμε με τη γνωστή μέθοδο του υπόγειου σαμποτάζ ( ^suspicious^χεχεχε) Cheesy
Ρε σύ πάντως δεν βιάζομαι εγώ... εδώ θα είμαι στο επόμενο συνέδριο!! Wink

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

(δική σου ατάκα αλλά είπα να κάνω εγώ την καφρίλα!)
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #171 on: July 16, 2007, 11:05:02 am »

Το επόμενο συνέδριο δε θα μας το δώσουν,θα το πάρουμε!
Και θα είναι καλύτερο και από τα 2 προηγούμενα.Ίσως μάλιστα είναι καλύτερο που θα έχουμε παραπάνω χρόνο να το οργανώσουμε,γιατί θα το συντονίσουμε και καλύτερα.
Εγώ είμαι της άποψης να γκρινιάξουμε λίγο,αλλά κυρίως να προχωρήσουμε σε αιφνιδιασμό,ανακοινώνοντας τον τόπο διεξαγωγής του μεθεπόμενου συνεδρίου (Θεσσαλονίκη) κατά τη διάρκεια του επόμενου!
Πάντως,καλού-κακού pandora μου,εγώ θα έχω και μια μολοτοφιά στο τσαντί!
Χα,χα!

Μην αγχώνεστε παίδες,το 'χουμε!

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #172 on: July 16, 2007, 15:48:02 pm »

Quote from: sex on July 16, 2007, 11:05:02 am

Πάντως,καλού-κακού pandora μου,εγώ θα έχω και μια μολοτοφιά στο τσαντί!
Χα,χα!

Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

είδες που σε ξέρω?? Wink χεχε
xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #173 on: July 16, 2007, 15:52:41 pm »

μας έχει κλέψει κανείς τίποτα και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;

το συνέδριο ...καλώς ή κακώς το "έφτιαξαν" αυτοί...καλώς ή κακώς...τους ανήκει...από τι στιγμή που δεν υπάρχει κάποια επιτροπή ας πούμε...ή ό,τιδήποτε...που να αποφασίζει που θα γίνει και πως θα γίνεται η επιλογή και με τι κριτήρια (σε αυτή τη περίπτωση το συνέδριο θα ανήκε στην επιτροπή)...είναι δικό τους...και μπορούν να το κάνουν και για τα επόμενα δέκα χρόνια χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα...

αν αποφασίσουν να το δώσουν...να ορίσουν τρόπους επιλογής και τα λοιπά...πάλι δική τους απόφαση θα είναι...

το συνέδριο δεν είναι καμία αυτόνομη έννοια που αιωρείται στον αέρα...και ανήκει σε όλους...οι αθηναίοι απλά άπλωσαν το χέρι το άρπαξαν...και τώρα πρέπει να το μοιραστούν ...δεν ανήκει σε όλους...ανήκει σε αυτούς που ξεκίνησαν...

αν κάποιος δυσφορεί μ αυτό...και δεν μπορεί να περιμένει πότε οι αθηναίοι θα αποφασίσουν να το δώσουν...

μπορεί να κάνει μια "πανελλήνια συνάντηση ηλεκτρολόγων μηχανικών" ή ο,τιδήποτε...ή ένα ανταγωνιστικό συνέδριο κι όποιο επικρατήσει (προφανώς αυτό είναι βλακεία...αλλά χάρην οικονομίας του παραδείγματος αναφέρεται)

αλλά δεν μπορεί να απαιτεί κάτι που δεν του ανήκει...μόνο να το ζητά...

ή να προχωρήσει μόνος του... πιθανώς σε κάτι νέο...για να μην αφήσει όλη αυτή τη διάθεση και τη δημιουργικότητα να πάει χαμένη...ή να γεράσει περιμένοντας...

ixic_/sintoma konta sas

« Last Edit: July 16, 2007, 16:02:03 pm by xristoforos_ » Logged

βαθειά...
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #174 on: July 16, 2007, 16:06:30 pm »

Κοίτα, οκ το συνέδριο σαφέστατα και είναι δικό τους παιδί.

Αλλά αφ'ης στιγμής χρησιμοποιούν τον όρο "Πανελλήνιο", νομίζω θα πρεπε να ρωτήσουν πολλούς πρίν αποφασίσουν να κρατησουν την διοργάνωσή του για πάντα. Αν η πλειοψηφία των συμμετεχόντων θα ήθελε το συνέδριο να γίνει πχ του χρόνου στην Πάτρα, γιατί πχ από το Πολυτεχνείο της Πάτρας έχουμε τις περισσότερες συμμετοχές - παρουσιάσεις - εργασίες κτλ κτλ, είναι απολύτως δίκαιο να θέλει να προβληθεί και αυτό το Πανεπιστήμιο, και όχι κάθε φορά να παίρνει τα εύσημα - και τις χρηματοδοτήσεις - το Μετσόβειο. Τις παίρνουν που τις παίρνουν ούτως ή άλλως, που λέει και ο Πάρης.

Εμένα αυτό που με εκνευρίζει με τους Αθηναίους απίστευτα, είναι πώς οτιδήποτε με τον όρο "Πανελλήνιο" ή "Διεθνές", πρέπει να γίνεται στην Αθήνα. Ίσως ξεκινάει από την εντύπωση που έχουνε ότι όλη η Ελλάδα είναι η Αθήνα.

Τεσπα, the point is ναι, είναι δικό τους παιδί, αλλά εφόσον είναι Πανελλήνιο, κι αν αποκτήσει κύρος με τον καιρό, θα πρέπει να προβάλλονται κι άλλα Πανεπιστήμια εκτός από το Μετσόβειο.Και είναι λιγάκι δύσκολο να φτιάξουμε μια ανάλογη "ανταγωνιστική" διοργάνωση που θα αποκτήσει παρόμοιο κύρος, γιατί θα ναι σαν να έχουμε δύο διοργανώσεις για τον ίδιο λόγο. Η νοοτροπία τους μου θυμίζει λιγάκι το παιδάκι που βρήκε ένα σακουλάκι καραμέλες και δεν δίνει στα άλλα παιδάκια λέγοντάς τους "μα εγώ τη βρήκα".

xristoforos_
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

αλλάζοντας...

View Profile
« Reply #175 on: July 16, 2007, 17:30:46 pm »

μπορούν να το βαφτίσουν όπως θέλουν...

ένα συνέδριο αποκτά κύρος από τη διοργάνωσή του...όχι από το όνομά του..

το όνομά του είναι αυθαίρετο όσο και η πρωτοβουλία αυτών που το διοργανώνουν...δεν έχουν κανένα δικαίωμα...και όλα τα δικαιώματα του κόσμου να το βαφτίσουν έτσι...απευθύνεται (ή φιλοδοιξούν να απευθύνεται) σε όλους τους έλληνες φοιτητές άρα μπορούν να το πουν πανελλήνιο...και δεν χρειάζεται να ρωτήσουν κανένα,,,

δεν κατάλαβες καθόλου αυτό που είπα ότι το συνέδριο δεν είναι μια αυθαίρετη ιδέα...δεν είναι κάτι που έμενε "αναξιοποίητο" το πήραν και το οικιοποιήθηκαν...

είναι κάτι που το έφτιαξαν...

ιξιτς_

άμα παραδείγματος χάριν βγει ο ΣΕΒ καλή ώρα ...και κάνει ένα "Πανελλήνιο Συνέδριο Ηλεκτρόλογων Φοιτητών"...θα δεις που θα πάει το συνέδρειο των αθηναίων...και ποιο θα είναι το "Πανελλήνιο"...

σκέψου πριν απαντήσεις...

υ.γ: είσαι σαλονικιά στη καταγωγή ε?! Tongue

βαθειά...
orion
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #176 on: July 16, 2007, 18:29:50 pm »

Παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο με το θέμα. Δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο υπάρχει τέτοιο άγχος να διοργανωθεί το συνέδριο σε άλλες πόλεις και ιδιέταιρα στη Θεσσαλονίκη.
Μην αφήνεται το κλασσικό ΄΄Οι Αθηναίοι τα έχουν όλα΄΄ να σας συνεπαίρνει και να σας αποπροσανατολίζει.
Δεν ξέρω με πια παιδιά ήρθατε σε επαφή από την Αθήνα αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ενδεχόμενο διοργάνωσης και από άλλο πανεπιστήμιο. Αυτά τα παιδιά που το διοργάνωσαν είναι τελειόφοιτοι νομίζω..
Εφόσον δεν υπάρχει κεντρική ομάδα για αυτό το θέμα το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να υπάρξει συνεννόηση με τους καθηγητές μας αλλά και καθηγητές από το Μετσόβειο,την Πάτρα ακόμα και την Ξάνθη.
Είδατε νομίζω και όσοι ήσασταν και στο συνέδριο ότι η πλειοψηφία των παιδιών ήταν από το τμήμα μας και την Πάτρα, ιδιαίτερα την πρώτη μέρα.
Το κυρίως θέμα δεν είναι γεωγραφικό. Οι προτάσεις μετράνε. Και φυσικά η οργάνωση.
Πάντως δεν πιστεύω να οικιοποιήθηκε κανένας το συνέδριο ή να το κάνει στο μέλλον γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος. Προσπάθειά μας, σε οποιοδήποτε συνέδριο και οπουδήποτε, πρέπει να είναι η ανάπτυξη τών σπουδών μας και του κλάδου μας γενικότερα. 
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #177 on: July 16, 2007, 19:36:01 pm »

@xristoforos_ : ναι, είμαι σαλονικιά!! Πού το κατάλαβες?  Cheesy Tongue

Τεσπα, οκ είναι αυθαίρετο το θέμα. Δεν τραβάω και κανα ζόρι με το συνέδριο, ούτως ή άλλως αν μπορέσω - αν μου το επιτρέψει το πρόγραμμά μου - και στο επόμενο θα είμαι, όπου κι αν γίνει. Απλά μαζευτήκαμε κάποια άτομα, μαζί με τον κ. Παπαγιάννη και εκφράσαμε την επιθυμία να διοργανώσουμε κι εμείς κάτι παρόμοιο έτσι ώστε να προβληθεί και το δικό μας Πανεπιστήμιο, και η δουλειά - έρευνα που γίνεται εδώ, και πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Τώρα, οκ, το βαφτίζουμε κ εμείς όπως γουστάρουμε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και να είναι φυσικά και μια ωραία διοργάνωση, όχι προχειροδουλειά.

@οριον : στο προηγούμενο συνέδριο όντως οι περισσότερες συμμετοχές ήταν από Πάτρα. Από εμάς δεν είχε αρκετές πάντως. Απλά αν ήσουν την τελευταία μέρα θα πρόσεχες ότι όλα τα βραβεία πήγαν στην Αθήνα, και οι περισσότεροι καθηγητές που είτε μίλησαν είτε ήταν στην επιτροπή ήταν από το ΕΜΠ. Και είναι ως ένα βαθμό φυσιολογικό, αυτοί το διοργάνωσαν, ήθελαν να προβληθούν οι άνθρωποι. Εμένα απλά μου τη σπάει η νοοτροπία από κεί και πέρα. Δεν είμαι τοπικίστρια ( Grin) αλλά με τα χρόνια παρατηρώ ότι μόνο αποκέντρωση δεν υπάρχει σε αυτό το κράτος. Εμείς είμαστε οι "επαρχία". ό,τι και να γίνει. Έτσι ανάπτυξη και ευκαιρίες δεν θα δοθούν ποτέ. Για να εξηγήσω τί εννοώ. Η Δ.Ε.Θ. που γίνεται κάθε Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη, συγκεντρώνει - ή τουλάχιστον συγκέντρωνε πρίν κάποια χρόνια, γιατί τώρα έχει παρακμάσει κάπως - ένα σημαντικό ποσοστό Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών, και ήταν μια ευκαιρία γενικά το συγκεντρωτικό αυτό κράτος που έχουμε να στρέψει τη ματιά του στην ανάπτυξη της περιφέρειας. Δεν ξέρω αν τελικά επετεύχθηκε ο στόχος ή όχι, πάντως η ΔΕΘ ήταν μια καλή ευκαιρία για αυτό που περιέγραψα - αν ξέραμε να την εκμεταλλευτούμε σωστά. Να υπάρξει επιχειρηματική ανάπτυξη στην Θεσσαλονίκη, και γενικά στην βόρειο Ελλάδα. Απλά το απίστευτο ήταν επειδή είχε τον όρο "Διεθνής", οι Αθηναίοι επί κάποια χρόνια διακαώς προσπαθούσαν να την κάνουν στην Αθήνα την συγκεκριμένη διοργάνωση. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Τελικά με νύχια και με δόντια τότε είχε κρατήσει η Θεσσαλονίκη τη διοργάνωση. Αυτά. Αλλά επειδή βγαίνουμε off-topik σταματάω εδώ τις τοπικιστικές μου ανησυχίες!! Tongue Cheesy
« Last Edit: July 16, 2007, 19:44:53 pm by pandora » Logged
gpap
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #178 on: July 16, 2007, 20:04:54 pm »

Καλησπέρα,

Ρε καυγάς μες το κατακαλόκαιρο! Ρε Ιλιάνα, δεν ανακαλύψαμε τώρα ούτε το 'κράτος των Αθηνών' ούτε τον μικροεπαρχιωτισμό της 'συμπρωτεύουσας' (και συμβασιλεύουσας του Βυζαντίου!). Αυτά είναι ταμπού που αποτελούν πλέον μέρος του DNA των Θεσσαλονικιών.

Για το συνέδριο είπαμε. Το ΕΜΠ (οι φοιτητές του, οι καθηγητές, οι .... μπάχαλοί του, κάποιοι τέσπα) το πρωτοοργάνωσαν, και φυσικά είναι λογικό, στο βαθμό μάλιστα που δεν καταγράφεται και οργανωμένη διεκδίκηση, να θέλουν να το επαναλάβουν. Ούτε και μπήκε στο τραπέζι το θέμα του casus beli με αφορμή το πού θα γίνει το συνέδριο.

Από την αρχή είχα πει ότι μετά από 2 χρόνια θα είμαστε πολύ πιο ώριμοι για μια τέτοια οργάνωση. Φυσικά εξυπακούεται ότι δεν θα κάτσουμε να μετράμε τις μέρες με τη τσατσάρα. Όπως είπα και νωρίτερα, θα πάμε και στο 2ο και μάλιστα πολύ οργανωμένα. Και φοιτητές αλλά και καθηγητές. Και θα επιδιώξουμε να μπούμε και σε οργανωτικές και άλλες επιτροπές. Διεκδικώντας όμως πλέον στα σοβαρά το επόμενο να γίνει έξω από την Αθήνα. Και αν είμαστε καλύτερα οργανωμένοι από την Πάτρα, την Ξάνθη και τις ..λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, μπορεί και να το πάρουμε. Προσέξτε, να το πάρουμε από κάποιους, πού εύλογα το αντιλαμβάνονται σαν δικό τους 'πνευματικό παιδί'. Και ξέρετε πώς είναι αυτά τα πράγματα με τις ...γονικές ιδιοτροπίες και ..αυθαιρεσίες!

Γιαυτό ας αφήσουμε τη .... συμπρωτευουσιάνικη μιζέρια μας κατά μέρους (εμείς ρε έχουμε τη Χαλκιδική....  Wink Grin Grin Grin) (και τον ΠΑΟΚ, και τον ΠΑΟΚ που λέει και η sex...)
και ας ρίξουμε καμμια μεγαλοπρεπή βουτιά (στη θάλασσα ή στην ...φραπεδιά μας) χαλλλαρά!

Γιατί και το χαλλαρό είναι της Θεσσαλονίκης (όπως και το κουλούρι άλλωστε!)

ΓΠ 
pandora
Καταστραμμένος

madness

View Profile
« Reply #179 on: July 16, 2007, 20:45:43 pm »

Grin Grin Grin

Mr gpap

σατιρίσατε πολύ ωραία την μικροεπαρχιωτική μου διάθεση  Grin και πραγματικά γέλασα.

πολύ μακριά την πήγαμε τη βαλίτσα όντως, απλά ήθελα να εξηγήσω στα παιδιά πώς σκέφτομαι, γι'αυτό απαντούσα κάθε φορά. Το συνηθίζω γενικά αυτό, να μην αφήνω τίποτα να πέσει κάτω (δυστυχώς για τους υπόλοιπους συμφορουμίτες!! Wink Grin)

Καλές βουτιές και φραπεδιές σε όλους - ναι και στους Αθηναιους (δεν είμαστε χαιρέκακοι εμείς !! Grin Grin)

« Last Edit: July 16, 2007, 20:48:54 pm by pandora » Logged
Pages: 1 ... 10 11 [12] 13 Go Up Print
Jump to: