• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 22, 2025, 18:28:03 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 22, 2025, 18:28:03 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by Λαμπτήρας
[Today at 17:15:42]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 14:53:38]

[Ψηφιακή Επεξεργασία Εικό...
by Juror8
[Today at 14:44:29]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by george14
[Today at 13:37:55]

[Θεωρία Δικτύων] Γενικές ...
by okan
[Today at 13:11:33]

Ποιος πιστεύετε ότι θα εί...
by Nikos_313
[Today at 01:20:16]

Ποιο τραγούδι ακούσατε 5+...
by Nikos_313
[Today at 00:34:33]

[ΣΑΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by nmpampal
[June 21, 2025, 22:20:50 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by georgiosz
[June 21, 2025, 21:25:09 pm]

[Ηλεκτρομαγνητική Συμβατό...
by georgiosz
[June 21, 2025, 18:28:07 pm]

[Φυσική] Γενικές απορίες,...
by Nikos_313
[June 21, 2025, 13:52:50 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 20, 2025, 19:57:15 pm]

Aναζωπύρωση των εχθροπραξ...
by Katarameno
[June 20, 2025, 18:21:05 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by Katarameno
[June 20, 2025, 17:57:13 pm]

[Μικροκυματική Τεχνολογία...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 12:36:21 pm]

[Ηλ.Μηχανές Ι] Γενικές απ...
by Nikos_313
[June 20, 2025, 11:36:44 am]

H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[June 19, 2025, 23:59:48 pm]

[Τεχνολογία Ηλεκτροτεχνικ...
by nectar
[June 19, 2025, 14:46:20 pm]

Ορκομωσία Εαρινού Εξαμήνο...
by Mr Watson
[June 19, 2025, 09:55:52 am]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9966
Latest: dionysusofolympus
Stats
Total Posts: 1426803
Total Topics: 31712
Online Today: 211
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 78
Guests: 140
Total: 218
Balourdos
Ioannakoliou
jimalexoud
menelaras
thanstat21
Kont
okanpala
serafeim
cchristodoulou
jojos
Dimos Bachlas
PolarBear
Domnious
fatseas
itsikou
aris123321
Mardouk75
thegreekbaron
GeorgeChri
ggalamat
giorgosss03
superkolios
marilita
freakyy
gpap
stefpapa21
tecnoteki
sylaiangel
dimitire
mikrosdia
Xp__2004
LowGround
examino
artber
Nikos_313
Nicotre
Lazaros8585
Carot1456
Antreas17
Deviate
nataliapap
gk1234
mimaki
movstitch
swthrhs
Konstantinoy
Xontroulis
florianm
np-complete
dkonst
odysseaskar
annaparask
afroditi
sunagrida
Bill g
themisb
npalami
George_RT
valentini
andrpats
Mr Z
evrinasto
eleftheria
sassi
tinidou
DimiTout
Anonikos
alexter
tzortzis
kimxnas
xarisagraf
Thalasotsanta
romanos
Angelagfb
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα > Η γωνιά του παιδιού > Παιχνίδια (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > 3 Word Story
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 284 Go Down Print
Author Topic: 3 Word Story  (Read 235300 times)
λήθη
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: 3 Word Story
« Reply #900 on: March 26, 2007, 23:02:21 pm »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα
Christina8
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #901 on: March 26, 2007, 23:07:50 pm »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα και τις πιο

the devil may care
http://www.youtube.com/watch?v=YvalZdNx11M
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #902 on: March 26, 2007, 23:10:34 pm »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα και τις πιο ανιατες ασθενειες σαν
Christina8
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #903 on: March 26, 2007, 23:16:34 pm »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα και τις πιο ανιατες ασθενειες σαν το Αλτσχάιμερ ή

the devil may care
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #904 on: March 26, 2007, 23:19:18 pm »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα και τις πιο ανιατες ασθενειες σαν το Αλτσχάιμερ ή αυτην που εχω
Christina8
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #905 on: March 26, 2007, 23:23:06 pm »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα και τις πιο ανιατες ασθενειες σαν το Αλτσχάιμερ ή αυτην που εχω κληρονομική από τον/την

the devil may care
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #906 on: March 26, 2007, 23:24:19 pm »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα και τις πιο ανιατες ασθενειες σαν το Αλτσχάιμερ ή αυτην που εχω κληρονομική από τον πατερα μου. Αν
Christina8
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #907 on: March 26, 2007, 23:26:08 pm »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα και τις πιο ανιατες ασθενειες σαν το Αλτσχάιμερ ή αυτην που εχω κληρονομική από τον πατερα μου. Αν και θα πεθάνω

the devil may care
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #908 on: March 26, 2007, 23:28:25 pm »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα και τις πιο ανιατες ασθενειες σαν το Αλτσχάιμερ ή αυτην που εχω κληρονομική από τον πατερα μου. Αν και θα πεθάνω δε με εχει
Christina8
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #909 on: March 26, 2007, 23:29:26 pm »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα και τις πιο ανιατες ασθενειες σαν το Αλτσχάιμερ ή αυτην που εχω κληρονομική από τον πατερα μου. Αν και θα πεθάνω δε με εχει πάρει από κάτω

the devil may care
λήθη
Veteran

View Profile
« Reply #910 on: March 26, 2007, 23:31:32 pm »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα και τις πιο ανιατες ασθενειες σαν το Αλτσχάιμερ ή αυτην που εχω κληρονομική από τον πατερα μου. Αν και θα πεθάνω δε με εχει πάρει από κάτω. Ξερω ομως οτι

(μεσα στο μυαλο μου εισαι)
Christina8
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #911 on: March 26, 2007, 23:36:09 pm »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα και τις πιο ανιατες ασθενειες σαν το Αλτσχάιμερ ή αυτην που εχω κληρονομική από τον πατερα μου. Αν και θα πεθάνω δε με εχει πάρει από κάτω. Ξερω ομως οτι έχω δεν έχω

Wink

the devil may care
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #912 on: March 26, 2007, 23:58:10 pm »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα και τις πιο ανιατες ασθενειες σαν το Αλτσχάιμερ ή αυτην που εχω κληρονομική από τον πατερα μου. Αν και θα πεθάνω δε με εχει πάρει από κάτω. Ξερω ομως οτι έχω δεν έχω, θα παίξω Τζόκερ.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Ariel

View Profile
« Reply #913 on: March 26, 2007, 23:59:53 pm »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα και τις πιο ανιατες ασθενειες σαν το Αλτσχάιμερ ή αυτην που εχω κληρονομική από τον πατερα μου. Αν και θα πεθάνω δε με εχει πάρει από κάτω. Ξερω ομως οτι έχω δεν έχω, θα παίξω Τζόκερ. Αν μου κάτσει,
« Last Edit: March 27, 2007, 00:04:44 am by athanasia13 » Logged

Η έκλειψη λοιπόν, είναι σαν τη στιγμή που, δευτερόλεπτα πριν τη μεγάλη αλλαγή, σύμφωνα με το έθιμο κλείνεις τα φώτα.

Ναι, ξέρεις ότι σε περιμένει ένας μαγικός καινούργιος χρόνος - αλλά είμαστε πλάσματα του Ήλιου, και το σκοτάδι φτιάχνει τους δικούς του δαίμονες στο μυαλό μας. Έστω και για λίγα δευτερόλεπτα...
Finrond
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #914 on: March 27, 2007, 01:01:47 am »

Μολις ειχα ξυπνησει οταν αρχισε να ακουγεται ενας θορυβος από την κρεβατοκάμαρα. Μολονοτι φοβομουνα πηγα να πάρω μάτι. Κατι αλλοκοτο συνεβαινε με τον εξαερισμο και φοβηθηκα μηπως παθω υπερθερμανση και συμβει καμια ζημια με το μπρίκι. Είχε μέσα μπρόκολα θεραπευτικα απο την "ζούγκλα" του Μάκη. Υποτιθεται οτι ειχαν θαυματουργές ιδιότητες και οτι θεραπευει ακομα και τις πιο ανιατες ασθενειες σαν το Αλτσχάιμερ ή αυτην που εχω κληρονομική από τον πατερα μου. Αν και θα πεθάνω δε με εχει πάρει από κάτω. Ξερω ομως οτι έχω δεν έχω, θα παίξω Τζόκερ. Αν μου κάτσει, θα σημαινει οτι
Pages: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 284 Go Up Print
Jump to: