• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:21:05 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 18:21:05 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by asemas
[Today at 16:20:27]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 14:25:00]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[Today at 13:58:20]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[Today at 13:19:53]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426690
Total Topics: 31710
Online Today: 218
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 84
Guests: 105
Total: 189
maik
fpapat
stefpapa21
nasos
IoannisMich
cheefler
tasos_ntv
Dimos Bachlas
dimitriskon
George_RT
rigas_s
nikitask
boulionis
Δημητρης Αξιμιωτης
lefterish
Tasaras
G.V.
θσερναμε
Yamal
Bigie_Cheese
genethalsss74
Ulmo
johnnypap
VagT
Captain
swkraths
kapoutsi
Local Rider
kostas.de
glavdakis
giannisd
jimalexoud
sassi
Napoleontas
Νικη
mprova
geo66
chaniotism
giorgosss03
Solon
maranageo
DKarakatsanis
Κaraflodaimonas
athena_apo
stefanos123
Gianbou
difis
Evripidis
alexandra_
vpoug
kokkinosgior
hacky
Carot1456
tzesi
andripappa
pxanthob
ariadnipm
marilita
Pastellaki
Cersei Tsoulannister
prigians
Born_Confused
fkaravi
Billyskotsikas
Νικηφόρος Πατσιούρας
grethem
summersunshine
σπυρτσιωμ
qwertyuiop
alex_g
tols1
dkoukn
redwolf
palladas
Nikos_313
LelisNiko
vasilikitsatsi
A-TheITGuy
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1 12μ.μ. +ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/1
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Down Print
Author Topic: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1 12μ.μ. +ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/1  (Read 8797 times)
electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1 12μ.μ. +ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/1
« on: January 13, 2007, 23:07:15 pm »

Την Δευτέρα 15/1 στις 12μ.μ., λογικά στο κεντρικό αμφιθέατρο του Πολυτεχνείου, θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών, εν'όψει των κρίσιμων εξελίξεων στην υπόθεση της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας και στην αυριανή αξία των πτυχίων μας που δρομολογούνται με την αναθεώρηση του άρθρου 16 και την ίδρυση μη κρατικών-ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Να είμαστε όλοι εκεί!
« Last Edit: January 13, 2007, 23:12:29 pm by electroSOK » Logged

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
electroSOK

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
Re: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1 12μ.μ. +ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΣΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/1
« Reply #1 on: January 13, 2007, 23:10:59 pm »

Την Κυριακή 14/1 στις 3μ.μ. στην αίθουσα 5 των Ηλεκτρολόγων θα γίνει η ανοικτή σε όλους τους φοιτητές συνάντηση για την συγγραφή του κοινού πλαισίου. Ας συμμετάχουμε ενεργά σ'αυτήν τη συνάντηση όσο γίνεται περισσότεροι, έτσι ώστε τα όσα θα λέει το κοινό πλαίσιο να αντικατοπτρίζουν τις απόψεις και τις διαθέσεις πολλών φοιτητών.

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
Re: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1 12μ.μ. +ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 1
« Reply #2 on: January 14, 2007, 00:13:36 am »

Η συνάντηση για το Κοινό πλαίσιο είναι ανοικτή σε όλους. Και πρέπει να έρθουν όλοι να πουν τη γνώμη τους.

Λογικά βέβαια, οι "όλοι" είναι αυτοί που συμφωνούν σε 2 βασικούς άξονες* (Να μην αναθεωρηθεί το άρθρο 16, Να μην κατατεθεί ο Νόμος Πλαίσιο).

*Και οι υπόλοιποι είναι καλεσμένοι, αλλά δε θα βγει πλαίσιο έτσι Tongue

Και είναι πολύ σημαντικό, να έρθουν κι αυτοί που διαφωνούν με τον τρόπο που αντιδρούμε ή που θέλουν να προτείνουν κάτι επιπλέον.

Ελπίζω κάποτε οι... Ανένταχτοι φοιτητές που αναγράφονται στα πλαίσια... να μη χωράνε να γραφτούν και ονομαστικά στη σελίδα Wink

Τέλος... ελπίζω να μπορέσω να έρθω!  Cheesy
SolidSNK
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

free()'d and attuned

View Profile
Re: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1 12μ.μ. +ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 1
« Reply #3 on: January 14, 2007, 01:32:15 am »

Θα είμαι εκεί!

"Savior, conqueror, hero, villain. You are all things, Revan, and yet you are nothing. In the end you belong to neither the light nor the darkness. You will forever stand alone."
mitse
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Ας ξυπνήσουμε κάποτε λοιπόν

View Profile
« Reply #4 on: January 14, 2007, 03:34:07 am »

οφείλω να πω πως βρισκόμαστε σε μια χρονική φάση οπου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πάρουμε αποφάσεις για το πως θα συνεχίσουμε τη δράση μας. Η συμμετοχή αρκετών ανθρώπων αύριο κρίνεται απαραίτητη .

οι καταλήψεις και όλες οι μορφές δράσης μας, έχουν και πρέπει να δώσουν περισσότερα απο τον ενθουσιασμό του Ιούνη.
Ας πιστέψει ο καθένας στις δυνάμεις του εαυτού του , αλλα και στην δύναμική της συλλογικότητας .

Σκατά στον "ελεύθερο"  αντταγωνισμό,  Ευχή μας η ευγενής άμμιλα.

Βρήκα κι εγώ μια φυλακή για την καρδιά μου
που ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ψυχοραγούσε. 

ΤΡΥΠΕΣ
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #5 on: January 14, 2007, 15:07:42 pm »

Άντε... σιγά σιγά... φάτε να πάρετε δυνάμεις και ελάτε στη σχολή!

15:00 στην αίθουσα 5
george97
Νεούλης/Νεούλα
*

I'm a llama!

View Profile
Re: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1 12μ.μ. +ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/1
« Reply #6 on: January 14, 2007, 18:09:29 pm »

Τι έγινε λοιπόν? Πάλι καταλήψεις θα προτείνετε?

Για να είμαστε όλοι πιο ήσυχοι και να κάνουμε το πρόγραμμά μας δεν μας λέτε από τώρα πόσες εβδομάδες κατάληψη θα κάνετε? (Σοβαρότατα το λέω!)
Μ@λ@κί@ είναι κάθε εβδομάδα να πρέπει να έχουμε το νου μας: Τι ψήφισαν πάλι??
madmetal

View Profile
« Reply #7 on: January 14, 2007, 18:31:28 pm »

Quote from: george97 on January 14, 2007, 18:09:29 pm

εσυ δεν ψηφιζεις? δεν πατας στις συνελευσεις?
εισαι ταμειακως ενταξει μελος του συλλογου φοιτητων της σχολης σου ωστε να εχεις δικαιωμα λογου..

τι μου λες για αγαπη και αρρωσταινω.... καρδια μου εγω...

Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτούς που δεν αγαπώ,
την ανακούφιση καθώς αποδέχομαι ότι είναι οι αγαπημένοι κάποιων άλλων,η χαρά ότι δεν είμαι εγώ ο λύκος για τα πρόβατα τους.

!video spam aoua!
tsak
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1 12μ.μ. +ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/1
« Reply #8 on: January 14, 2007, 18:39:06 pm »

Τι έγινε λοιπόν? Πάλι καταλήψεις θα προτείνετε?

Για να είμαστε όλοι πιο ήσυχοι και να κάνουμε το πρόγραμμά μας δεν μας λέτε από τώρα πόσες εβδομάδες κατάληψη θα κάνετε? (Σοβαρότατα το λέω!)

ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΣΥΜΕΛΕΥΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ.....ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΤΑΛΥΨΗ...ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ!!!!!!!!!
Α...αν εχεις καποιν καλυτερο τροπο απο την Γ.Σ. για την ληψη αποφασεων μπορεις να μας διαφωτισεις....
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #9 on: January 14, 2007, 19:33:00 pm »

όλοι αυριο κατεβείτε συνελευση...ανεξαρτητα απο  το τι θα ψηφιστει τελικα,γενικά το επίπεδο έχει ανέβει -τον μαιο ιουνιο ηταν αρχη και δε ξεραμε,τωρα υπαρχει πιο ωριμη σκεψη... 

κατεβειτε και δε  θα χασετε...και κατι μου λεει οτι αυτη τη φορα ο κοσμος θα εχει περισσοτερο ενεργη συμμετοχη  στη ληψη αποφασεων απο αλλη φορα

tu/e
george97
Νεούλης/Νεούλα
*

I'm a llama!

View Profile
« Reply #10 on: January 14, 2007, 20:16:21 pm »

Δεν βλέπω το λόγο γιατί να 'φάω' ολόκληρη τη μέρα μου για να εκνευριστώ, να χαλάσω την ψυχική μου ηρεμία και στην τελική να μην βγάλω συννενόηση... γιατί είστε κολλημένοι!

-> Βλ. Λογικά βέβαια, οι "όλοι" είναι αυτοί που συμφωνούν σε 2 βασικούς άξονες* (Να μην αναθεωρηθεί το άρθρο 16, Να μην κατατεθεί ο Νόμος Πλαίσιο).

Πέρα από το ότι είμαι απόλυτα υπέρ ότι πρέπει να αναθεωρηθεί το άρθρο 16, ξέρω πολύ καλά ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει ανεξαρτήτως αντιδράσεων, γιατί εφόσον είμαστε στην Ε.Ε. ΠΡΕΠΕΙ να γίνει!
Το μόνο που καταφέρνετε είναι να κάνετε τη ζωή όλων μας δύσκολη και να γεμίζετε το χρόνο σας...!
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #11 on: January 14, 2007, 20:22:42 pm »

Quote from: george97 on January 14, 2007, 20:16:21 pm
Δεν βλέπω το λόγο γιατί να 'φάω' ολόκληρη τη μέρα μου για να εκνευριστώ, να χαλάσω την ψυχική μου ηρεμία και στην τελική να μην βγάλω συννενόηση... γιατί είστε κολλημένοι!

-> Βλ. Λογικά βέβαια, οι "όλοι" είναι αυτοί που συμφωνούν σε 2 βασικούς άξονες* (Να μην αναθεωρηθεί το άρθρο 16, Να μην κατατεθεί ο Νόμος Πλαίσιο).

Πέρα από το ότι είμαι απόλυτα υπέρ ότι πρέπει να αναθεωρηθεί το άρθρο 16, ξέρω πολύ καλά ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει ανεξαρτήτως αντιδράσεων, γιατί εφόσον είμαστε στην Ε.Ε. ΠΡΕΠΕΙ να γίνει!
Το μόνο που καταφέρνετε είναι να κάνετε τη ζωή όλων μας δύσκολη και να γεμίζετε το χρόνο σας...!

Ποιοί είναι;

Εσύ τι είσαι; Δεν είσαι Ηλεκτρολόγος;
Αν είσαι οφείλεις να παραστείς στη συνέλευση,
Αν δεν είσαι δεν μπορείς να μιλάς έτσι.
Tidus
Νεούλης/Νεούλα
*

Ka meh, Ha meh... Ha!!!

View Profile
« Reply #12 on: January 14, 2007, 21:34:21 pm »

Δυστυχως αυριο δεν θα μπορεσω να ερθω στην συνελευση αν και πολύ το θελω καθως με ολα αυτα βραζει το αιμα μου. .Δεν ξερω πια τι πρεπει να πιστεψω.

Ομως θα ηθελα αν μπορει να μου πει καποιος τι ακουγεται περιπου να ψηφιστει. Δεν ειμαι στη θεσσαλονικη δυστυχως αυτες τις μερες.

Δεν είμαι ούτε κάποιος τελειος λουφαδόρος από τ αμαθηματα αλλά ούτε και φανατικός. Όμως πιστευω οτί πρέπει να κανουμε τα ανθρωπίνος δυνατα για το μελλον μας. Είμαι διατεθιημενος να δεχθω να χαθει αλλη μια εξεταστική από το να χασουμε το μελλον μας. Πρέπει να δρασουμε ολοι. Πανελλαδική συμμετοχη.

No matter how dark the night, morning always comes; and our journey begins anew.
KorkoLyk
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Δεν αντέχω τόση πραγματικότητα

View Profile
Re: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/1 12μ.μ. +ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟ&
« Reply #13 on: January 14, 2007, 22:39:09 pm »

Quote from: george97 on January 14, 2007, 20:16:21 pm

Η σκέψη σου είναι τουλάχιστο νηπιώδης. Πρώτο έτος είσαι? Γιατί αν είσαι μεγαλύτερο, δεν έχεις ούτε καν δικαιολογία.

Όπως είπε και ο -ρούτ, έχεις δύο επιλογές, δεδομένου ότι είναι υποχρέωσή σου να παραστείς στη συνέλευση, την οποία βέβαια μπορείς και να αγνοήσεις.

Ή θα έρθεις στη συνέλευση, και ανεξαρτήτως το τί πιστεύεις θα υποστηρίξεις την θέση σου, κατεβαίνοντας ως ανεξάρτητος ομιλητής. Αν δε σου αρέσει ο τρόπος που γίνεται, μπορείς να το δηλώσεις. Αν θεωρείς ότι κάποιοι χειραγωγούν τους υπόλοιπους για λάθος πράγματα μπορείς να τους υποδείξεις. Και γενικά, αν πιστεύεις ότι δεν πρέπει να γίνει κατάληψη, ή αν θέλεις να γίνει ό,τιδήποτε άλλο, ανέβα να το πεις και να το στηρίξεις με επιχειρήματα. Η δύναμη και η ύπαρξη αυτών θα συν - καθορίσει το τί θα γίνει τελικά.

Ή δεν θα έρθεις, οπότε αφήνεις όλους τους υπόλοιπους να αποφασίζουν για εσένα και παραιτήσαι από το δικαίωμά σου αυτό. Αν το κάνεις όμως αυτό, δε μπορ
είς να ζητάς και τα ρέστα.

Διάλεξε και πάρε.

"The fact that each individual sees apathy in his fellows perpetuates the common reluctance to organize for change."

Port Huron Statement
mademlis
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Poison....

View Profile
« Reply #14 on: January 14, 2007, 23:03:11 pm »

Σε κάθε περίπτωση, είναι εφικτό να ενημερώσετε το φόρουμ,
για το περιεχόμενο του πλαισίου που συμφωνήθηκε σήμερα να
κατέβει ?

Μένουμε Ελλάδα
Πάμε Χαλκιδική
Πάμε Καλαμίτσι
Pages: [1] 2 3 ... 5 Go Up Print
Jump to: