• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 13:31:45 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 13:31:45 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426669
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 61
Guests: 92
Total: 153
amprozos
aggelikit
Cersei Tsoulannister
lidorikic
apapathe
vasilis saitis
sassi
zille
eplysia
kourasan!
Thanasiscon1
noys
_Trob
bougatsa
vaggelisx
eseleng
PeriklisL
ArchieHadCells
iasonaskaraminas
mariaxalk
kraxtopoulos
pkoko
serafeim
kkotsopo
angelos
MamalakisFan
EvP
thanasistsa
vas22
aliceouzou
user182
george14
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
stefanos123
Thanos_Bog
Alice_8
Chaidec
Nikos_313
ThanosTheTT
Aglosdoum
noimaginationforthis
TahmKench
BlackBeard
skoloni
itsikou
andyy
Annapar
mikrosdia
Ioannis Apostolikas
ganasto
evrinasto
tasos_ntv
mpaltzak
Kpavlaras
vasillikiiiiii
Tolizz
George_RT
Tents
mpaziakou
acolak
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Διαφορα Θεματα απ τη συνελευση του 3ετους
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Διαφορα Θεματα απ τη συνελευση του 3ετους  (Read 7972 times)
~Michelle~
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
Απ: Διαφορα Θεματα απ τη συνελευση του 3ετους
« Reply #15 on: February 23, 2005, 13:30:35 pm »

Καλα ρε παιδια έτσι όπως πάτε βάζετε τα χεράκια σας και βγάζετε τα ματάκια σας! Αφήνετε τους ΕΜΠίτες και κερδίζουν τις θέσεις στην αγορά εργασίας, τρώνε τα μεταπτυχιακά γιατι έχουν μεγαλύτερο βαθμό πτυχίου κι εμείς καθόμαστε με τα πενταράκια-εξαράκια μας και τις ιδεολογίες μας. Αμα δεν ξυπνήσουμε να το διεκδικήσουμε εμείς οι ίδιοι και καθόμαστε και λέμε "απαράδεκτο, βαθμοθηρία" κλπ τότε είναι ποτέ δυνατόν να το κάνουν οι καθηγητές? Για ποιους να το κάνουν? Για το 30% όσςν έχουν ξυπνήσει? Στο ΕΜΠ έχουν μια ευκολία που εμείς δεν έχουμε και καθόμαστε ακόμα και συζητάμε αν είναι σωστό ή όχι. Ελεος!   Αν τα πτυχία μας ήταν να υποβαθμιστουν θα είχε συμβεί ήδη δεδομένου ότι τα ίδια πτυχία έχουμε με τους ΕΜΠίτες. ΚΑι εφόσον υπάρχει αυτή η κατάσταση, εμεις όταν βγάλουμε τη σχολή με ενα έξι και ο ΕΜΠιτης με 8-9 φαίνεται πολύ καλύτερος, δεν το καταλαβαίνετε?? Ασε που σε μας αμα καποιος αποφασίσει αργα να κάνει μεταπτυχιακό που να χτυπιέται κάτω δεν θα μπορεί αν έκανε λάθη στο παρελθόν. Ειλικρίνα δεν περίμενα να σκέφτονται έτσι μελλοντικοί μηχανικοι...

www.e-steki.gr
lars
Θαμώνας

View Profile
« Reply #16 on: February 23, 2005, 15:32:29 pm »

Συγνώμη,εσύ περιμένεις το εκάστοτε μάθημα για να εμβαθύνεις σε κάποιο αντικείμενο; Huh
Πλην ελαχίστων εξαιρέσαιων, εάν δεν ασχοήθείς μόνος σου,ψάξεις λίγο στο διαδίκτυο, διαβάσεις και κάνα εξω-ΤΗΜΜΥ-ακό βιβλίο...
εμβάθυνση γιοκ!

Έχεις δίκιο fugitive αλλά μάλλον δεν το διατύπωσα καλά.Να μιλήσω π.χ. για μένα.Ηλεκτρονική 1 έγραψα 5 και το κράτησα μόνο και μόνο λόγςω προαπαιτούμενων για τομέα.Το ίδιο έκανα και με Κυκλώματα 1.Γιατί λοιπόν όταν φτάσω στο 5ο έτος και εφόσον μπορώ, να μη ξαναδώσω αυτά τα μαθήματα?Και αν έχει κανένας πρόβλημα ας το ξαναδώσει και αυτός! Cheesy Δε νομίζω ότι κάθε φοιτητής θα δώσει παραπάνω από 6-7 τέτοια μαθήματα.Το πολύ πολύ να μπει ένας περιορισμός στο μέγιστο αριθμό των μαθημάτων που μπορεί κάποιος να ξαναδώσει.Και τελοσπάντων όντως αδικούμαστε έτσι σε σχέση με τους ΕΜΠίτες.Όποιως διαφωνεί απλά δε θα ξαναδίνει μαθήματα.Άντε, η απελευθέρωση της ηλεκτρικής ενέργειας έγινε, καιρός να γίνει και απελευθέρωση των μαθημάτων στο ΑΠΘ! Smiley
 Τώρα όσον αφορά τα μαθήματα αυτό που αναφέρεις είναι το ίδιο με δήλωση  όλων των μαθημάτων επιλογής και στο τέλος να δίνουμε τα 2 που μας βολεύουν αλλά τότε θα γίνει χαμός.Άσε που τα βιβλία έχουν και ένα Α κόστος για το τμήμα.Πάντως αν μπορεί αυτό να γίνει,μαζί σου είμαι!!
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
Re: Διαφορα Θεματα απ τη συνελευση του 3ετους
« Reply #17 on: February 23, 2005, 16:32:25 pm »

Λοιπον θεμα βαθμοθηριας δεν τιθεται. Να το τονισω στο ΕΜΠ μπορεις να δωσεις μαθημα το σεπτεμβριο αλλα το σεπτεμβριο του συγκεκριμενου ετους, δηλαδη δινεις τωρα Ιανουαριο και παιρνεις 6 μπορεισ να το δωσεις ,χωρις να χασεις τον βαθμο, μονο τον σεπτεμβριο του ιδιου ετους. Αλλωστε βαθμοθηρια ειναι και να κοψεις το μαθημα για να το ξαναδωσεις. Με την ιδια λογικη θα επρεπε να καταργηθει κι αυτο. Υστερα εγω τι φταιων να παιρν το 6 ενω αξιζω για παραπανω επειδη ο καθηγητης στραβοξυπνησε και εβαλε UFOθεματα. Γιατι να υπαρχει η λογικη θα το δωσω το Σεπτεμβριο βαζει πιο ευκολα.
Υστερα Ιασωνα το πανεπιστημιο παρεχει γνωσεις και μορφωση. Δεν σε κανει ουτε συγεκριμενο υπαλληλο ουτε σου προκαθοριζει τη δουλειαπου θα κανεις, ασχετο που κατα 95% αυτο θα κανεις και θα κανω και θα κανουμε οι περισσοτεροι. Οταν λες οτι ειναι αδικια γιατι ο αλλος θα καθεται 10 χρονια για να βγαλει 10 τι σημασια εχει. Αν τα ξερει καλυτερα κακο ειναι να βγαλει 10; Επειδη καταλαβαινω το σκεπτικο σου και συμφωνα με τα παραπανω θα επρεπε στο τελευταιο ετος πιστευω να δινεις καποια μαθηματα σχετικα με το τιτλο που θα εχει το πτυχιο σου π.χ. ηλεκτρονικη,λειτουργικα συστηματα, ΣΗΕ,τηλεπικοινωνιακα συστηματα η οτι αλλο κρινουν οι καθηγητες. Γιατι στο κατω κατω της γραφης γιατι εγω να παρω 7 γενικο βαθμο, επειδη εγραψα ολα τα αγγλικα με 10, ολα τα μαθηματικα με 10 κ.ο.κ. Γιατι εγω να πρεπει να σκοτωνομαι να διαβαζω οτι πιο κουφο στις δια φορικες ενω στην πραξη τα μονο που μου εχουν χρειαστει ειναι απλες διαφορικες εξισωσεις,ηι απλοι πινακες(γραμμικη αλγεβρα),η ολοκληρωματα που τα παιρνουμε και ετοιμα απο τυπολογιο(λογισμος),η την κοριολις επιταχυνση(φυσικη1). Και γιατι ολα τα σχετικως ασχετα μαθηματα να διαμορφωνουν εξ ισου το βαθμο ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω με τα βασικα μαθηματα οπως ηλεκτρικες μηχανες, ηλεκτρονικη, πεδιο και αλλα.
Ενα ξερω και ενα θα πω(η μαλλον 2):
1)Υποβαθμιζουμε το πτυχιο
2)Ο γενικος βαθμος δεν εχει καμια σχεση με τις γνωσεις οσον αφορα το αντικειμενο με το οποιο ασχολουμαστε...
Αν εχετε καποια αντιθετη αποψη παρακαλω πειτε την σε καινουρια θεματικη ενοτητα γιατι εγω ψιλοξεφυγα απο το θεμα μας!

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Free ...as a bird (Beatles)

View Profile
Ας κοιτάμε τα καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού.
« Reply #18 on: February 24, 2005, 08:29:43 am »

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Όσον αφορά το θέμα ν+3, εγώ θα έλεγα να γίνει ν+5 γιατί αυτό είναι απαραίτητο και για την σχολή και για τους φοιτητές:

1) Όσοι φοιτητές δεν χρωστούν μαθήματα, θέλουν να έχουν την ευχέρεια επιλογής περισσότερων μαθημάτων επιλογής είτε για να πάρουν το βιβλίο που χορηγείται, είτε για να μπορούν στην συνέχεια να αποφασίσουν ποιά από αυτά θα δώσουν ή όχι.

2) Όσοι φοιτητές χρωστούν αρκετά μαθήματα και θέλουν να τελειώσουν την σχολή έγκαιρα στα 5 Χρόνια, δεν μπορούν να το κάνουν αφού προσπίπτουν στον τοίχο του ν+3. Θέλουν οι φοιτητές αυτοί να μπορούν να δηλώσουν περισσότερα μαθήματα, όχι για να τα δώσουν στο συγκεκριμένο εξάμηνο, αλλά για να μπορούν να τα δώσουν τον Σεπτέμβριο.

Επίσης, έχει παρατηρηθεί πως τα μαθήματα που χρωστούν οι φοιτητές είναι τα περισσότερα από το θερινό εξάμηνο, οπότε κάποιος που δεν χρωστά κανένα από το χειμερινό και 7 από το θερινό βρίσκεται σε αδιέξοδο, αφού από τα 7 αυτά μαθήματα για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου μπορεί να εξασφαλίσει μόνο τα 3.

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως δεν πρέπει να θεωρούμε το ΕΜΠ ως υπόδειγμα. Το ΕΜΠ βρίσκεται στα ίδια σκατά με το ΑΠΘ (ας μου επιτραπεί η έκφραση αγανάκτησης) στην λίστα με τα 500 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Συγκεκριμένα ενώ το ΕΜΠ βρίσκεται στην 310 σειρά, το ΑΠΘ βρίσκεται στην 363 - ελάχιστη η διαφορά τους. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να βλέπουμε πως λειτουργούν τα μεγάλα πανεπιστήμια και να τα θεωρούμε πρότυπα και όχι το ΕΜΠ.
Επσυνάπτω και την λίστα με τα 500 καλύτερα πανεπιστήμια, καθώς και τα 100 καλύτερα της Ευρώπης και της Αμερικής. Αξίζει να ρίξετε μια ματιά.
« Last Edit: February 24, 2005, 08:32:26 am by chggr005 » Logged

Goodbye to you, my trusted friend.
We've known each other since we were nine or ten.
Together we 've  climbed hills or trees.
Learned of love and ABC's,
skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend, it's hard to die,
when all the birds are singing in the sky,
Now that the spring is in the air.
Ο λογαριασμός έχει παραβιαστεί, μην ανοίξετε το link. are everywhere.
When you see them I'll be there.

We had joy, we had fun, we had seasons in the sun.
But the hills that we climbed
were just seasons out of time.

Terry Jacks - Seasons In The Sun

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Νησίδες
« Reply #19 on: February 24, 2005, 08:36:13 am »

Ξέχασα να πω πως προσωπικά είχα συντάξει ένα κείμενο για τις νησίδες υπολογιστών και ο μόνος που μου απάντησε ήταν ο κ Δημάκης. Μπορείτε να το δείτε στην διεύθυνση:

http://genesis.ee.auth.gr/forum/viewtopic.php?t=204

Η απάντηση έχει ενδιαφέρον: Τίποτα δεν κινείται στο πανεπιστήμιο εάν δεν τους πιέσουμε. ΔΡΑΜΑ!

ΥΓ. Μετά να μην αναρωτιέται κανένας γιατί είμαστε τόσο χαμηλά στην λίστα με τα καλύτερα πανεπιστήμια

Οι πρωτοετείς φοιτητές μπορούν να ενημερωθούν για τον Σύλλογο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών από εδώ:  Σύλλογος Φοιτητών
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #20 on: February 24, 2005, 11:06:48 am »

Τι σημασια εχει σε ποια σειρα μας κατατασσουν οι ξενοι. Εγω ξερω οτι αν μας βαλουν μαζι θα τους φαμε. Γιατι αυτοι αυτα που κανουν στην αρχη εμεις τα κανουμε στο λυκειο. Και τι να πουν και στη Ρωσσια(τα πανεπιστημια δεν ειναι ψηλα στη λιστα) και που αυτοι αυτα που κανουμε π.χ. χημεια τριτη λυκειοιυ και οι δυτικοι δεν τα κανουν καθολου, τα κανουν 2α γυμνασιου. Δε λεω οι ξενοι εχουν καλυτερη οργανωση, καλυτερα εργαστηρια, καλυτερες εστιες αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι και καλυτεροι επι της ουσιας. Βεβαια αυτο δε σημαινει οτι εμεις δεν ειμαστε αξιοι της μοιρας. Εμεις βαζουμε τα χερακια μας και βγαζουμε τα ματακια μας.

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: February 24, 2005, 17:51:27 pm »

Quote from: Aurelius on February 24, 2005, 11:06:48 am
Τι σημασια εχει σε ποια σειρα μας κατατασσουν οι ξενοι. Εγω ξερω οτι αν μας βαλουν μαζι θα τους φαμε.

Δεν πάει ακριβώς έτσι φίλε Aurelius. Και θα σου εξηγήσω αμέσως το γιατί με ένα πρακτικό παράδειγμα:

Έχω έναν φίλο, ο οποίος διάλεξε να μην δώσει εισακτήριες εξετάσεις στο πανεπιστήμιο, αλλά να παρακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα που λέγεται International Bacalorea και να φοιτήσει σε ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού. Τέλικά, μετά από πολύ διάβασμα, κατάφερε να περάσει στο οικονομικό τμήμα του Cambridge. Ε λοιπόν φέτος το καλοκαίρι τελειώνει τις σπουδές του για master (3 χρόνια) και το καλοκαίρι που μας πέρασε δούλευε στο παράρτημα της Deutsche Bank στο Λονδίνο με μισθό 3000Ε το μήνα. Ναι, καλά διαβασες ->3000Ε. Και μάλιστα του προσφέρθηκε στην τράπεζα αυτή μόνιμη θέση με αυτόν τον μισθό!

Εγώ από την μεριά μου ξέρω πως για να πάρω 3000 Ε τον μήνα πρέπει να φτάσω 60 χρονών, αν τα πάρω ποτέ!
Οπότε τελικά δεν έχει σημασία μόνο το τι μαθαίνεις, αλλά και τι φήμη έχει στο εξωτερικό το πανεπιστήμιο που φοιτείς, καθώς και πόσο αναγνωρισμένο είναι το πτυχίο σου! Να την βράσω εγώ την παραπάνω γνώση αν δεν μπορεί να μου εξασφαλίσει τουλάχιστον ισάξιο μισθό με αυτόν που δεν την έχει!
« Last Edit: February 24, 2005, 17:53:40 pm by chggr005 » Logged

gfloros
Guest
« Reply #22 on: February 24, 2005, 19:02:37 pm »

Κατά τη γνώμη μου δεν μετρά το τι βαθμό έχεις αλλά το τι γνωρίζεις πραγματικά. Πιστέψτε με έχω πάρει αρκετά οκτάρια και εννιάρια σε μαθήματα διαβάζοντας εντελώς επιφανειακά. Για το ΕΜΠ δεν ξέρω τι γίνεται και δεν με απασχολεί. Με απασχολεί τώρα πλέον (μετά από 4,5 χρόνια στη σχολή) να μαθαίνω σε βάθος το αντικείμενο με το οποίο ασχολούμαι. Το θέμα είναι: μελετάμε αυτό που αποφασίσαμε να σπουδάσουμε σε βάθος και έχουμε τις προυποθέσεις για να το μελετήσουμε;
Ίσως είμαι αρκετά ρομαντικός αλλά μ' αρέσει έτσι όπως είμαι.
Flo

Y.Γ. Όταν αποκτήσεις βαθιά γνώση ο βαθμός έρχεται μόνος του. Το αντίστροφο, δυστυχώς για μερικούς, δεν συμβαίνει...
chggr005
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: Απ: Διαφορα Θεματα απ τη συνελευση του 3ετους
« Reply #23 on: February 25, 2005, 11:26:34 am »

Quote from: gfloros on February 24, 2005, 19:02:37 pm
Y.Γ. Όταν αποκτήσεις βαθιά γνώση ο βαθμός έρχεται μόνος του. Το αντίστροφο, δυστυχώς για μερικούς, δεν συμβαίνει...

Εγώ πάντως ξέρω αρκετά παιδιά που σκίζονται στο διάβασμα και τελικά δεν καταφέρνουν τίποτα: οι βαθμοί τους είναι χαμηλοί και χρωστάνε πολλά μαθήματα.
Επίσης, αυτό που λες θα ίσχυε εάν είχαμε ένα σωστό σύστημα εξετάσεων και φυσικά όχι αυτό που έχουμε. Έτσι δυστυχώς παρατηρούνται διάφορα φαινόμενα όπως για παράδειγμα να παίρνει κάποιος 8 ή 9 με δύο μέρες διάβασμα και άλλος 5 ή 6 με 2 μήνες διάβασμα...

Alexandra
Αρχάριος/Αρχάρια

I'm a llama!

View Profile
« Reply #24 on: February 28, 2005, 21:55:44 pm »

Σύμφωνα με την διαδικασία αξιολόγησης κ βαθμολόγησης των φοιτητών
του Ε.Μ.Π  που αναφέρεται στην ιστοσελίδα(http://www.emp.gr/gr_academics/studies_rights.htm)
του αντίστοιχου τμήματος κατά τη χειμερινή περίοδο (Iανουάριος - Φεβρουάριος) εξετάζονται μόνον τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου και τα μαθήματα του τελευταίου εαρινού εξαμήνου σπουδών. Στην καλοκαιρινή (Iούνιος - Iούλιος) μόνον του εαρινού εξαμήνου όπως ακριβώς και στο τμήμα μας. Όμως το Σεπτέμβριο μπορούν να εξεταστούν όλα τα μαθήματα στα οποία ο φοιτητής απέτυχε ή δεν προσήλθε να εξετασθεί ή [u]επιθυμεί αναβαθμολόγηση. Στην αναβαθμολόγηση, που επιτρέπεται μόνο κατά την περίοδο του Σεπτεμβρίου, υπολογίζεται ο καλύτερος βαθμός, είτε αυτός επιτεύχθηκε κατά την εξέταση του Σεπτεμβρίου είτε κατά την κανονική εξέταση.[/u][/i]
Alexandra
Αρχάριος/Αρχάρια

I'm a llama!

View Profile
« Reply #25 on: February 28, 2005, 22:11:23 pm »

Το προηγούμενο μήνυμα το έστειλα για να τονίσω ότι στη συνέλευση του 3ου έτους έγινε παρερμήνευση στη δυνατότητα αναβαθμολόγησης  που ίσχυει στο ΕΜΠ.Στο προηγούμενο μήνυμα μου γίνεται σαφές πότε ισχύει η βελτίωση βαθμου.!!!!!!!!
ΥΓ: σόρυ που στέλνω 2ο μην. αλλά είμαι αρχαριοϋλα Smiley Wink
JAs0n-X
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Rhodes [Sattelite image]

View Profile
« Reply #26 on: February 28, 2005, 22:45:39 pm »

Quote from: Alexandra on February 28, 2005, 22:11:23 pm
ΥΓ: σόρυ που στέλνω 2ο μην. αλλά είμαι αρχαριοϋλα Smiley Wink
Δεν πειραζει απλα να ξερεις μπορεις να τροποποιεις τα μηνυματα η τα θεματα που εχεις δημιουργησει απο τις αντιστοιχες επιλογες που βρισκονται σ αυτα. Για κοιτα το ποστ σου που εχει μια επιλογη Τροποποιηση...! Smiley

J=X
--------------------------------------------
Ο Χριστος πεθανε
Ο Μαρξ πεθανε...
και εγω τελευταια δεν αισθανομαι καλα !
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #27 on: February 28, 2005, 23:04:48 pm »

Quote from: chggr005 on February 25, 2005, 11:26:34 am
Quote from: gfloros on February 24, 2005, 19:02:37 pm

Εγώ πάντως ξέρω αρκετά παιδιά που σκίζονται στο διάβασμα και τελικά δεν καταφέρνουν τίποτα: οι βαθμοί τους είναι χαμηλοί και χρωστάνε πολλά μαθήματα.
Ο Φλο μίλησε για βαθιά γνώση, όχι για "ξέσκισμα στο διάβασμα" του σχολικού βιβλίου...

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
« Reply #28 on: March 01, 2005, 03:53:25 am »

.
« Last Edit: June 14, 2015, 16:26:51 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
electroSOK
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ!

View Profile
« Reply #29 on: March 02, 2005, 15:36:50 pm »

Νομίζω ότι ακόμα και αν οι καθηγητές δεχτούν να γίνει βελτιωτική εξεταστική το Σεπτέμβρη μπορούν πολύ εύκολα να την απαξιώσουν βάζοντας το Σεπτέμβρη θέματα παλούκια. Οπότε νομίζω ότι για έναν που κυνηγά το βαθμό είναι καλύτερο το σύστημα της ρήτρας που αφήνει ελεύθερο στον καθένα να κόψει το βαθμό του όσες φορές θέλει και σε όποια εξεταστική περίοδο θέλει.

Ο άνθρωπος πρέπει να περπατάει με το μέτωπο προς τον ήλιο. Για να μπορεί αυτός, καίγοντάς το να το σημαδεύει με αξιοπρέπεια. Αν ο άνθρωπος σκύψει το κεφάλι, χάνει την αξιοπρέπειά του.
Ernesto Che Guevara

Ουτοπία είναι αυτό που όταν κάνεις ένα βήμα για να το φτάσεις εκείνο κάνει δύο πίσω. Όταν κάνεις και δεύτερο βήμα για να το φτάσεις, εκείνο κάνει αλλά δυο πίσω.
Και τότε σε τι χρησιμεύει η ουτοπία???
Σε κάνει να βαδίζεις μπροστά!

Eduardo Galeano Ουρουγουανός ποιητής

Ο κόσμος πάει μπροστά κυνηγώντας την ουτοπία και το όνειρο!
Δυστυχής η κοινωνία που οι νέοι της δεν κάνουν όνειρα.
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: