• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:32:20 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 21:32:20 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426676
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 73
Guests: 111
Total: 184
Nikos_313
mixkats
grethem
eleftheria
KZerenidis
bougatsa
xarisagraf
nmpampal
whatdoesthefoxsay
Fotis
BossiTsif
itsikou
qwertyuiop
Roidos
mike1996
AA RE LEWN
mmikelo
DK06
christina02
thomassamaras
valco08
gpap
Deviate
vaggelis.ntokas
johnnypap
amprozos
manos_diakakis
georkala
BENEDICTVS
IBOURAS
krith
gorilaki
DimKaratzas
diamantis
Argiris
moutdimi
Notac
mrotskos
NickSpan
Retroman07
mimaki
sassi
xarabalios
giannisd
aalmpanb
superkolios
mdimitrig
tasakis
andreaspaper
airam
vagk
sigklitiki
jim_sklab
skopsinos
ddantono
thenoface
dimchin
sterlouk
dimitrisblioumis
Nefeli Nikita
pdiamantis
andyy
iropap
chrysaep
Andreas K
Soto Gonzalez
Stathiss
lapin
jojos
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Ανακοίνωση για το μέλος "Ολύμπιος" !!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 5 6 [7] Go Down Print
Author Topic: Ανακοίνωση για το μέλος "Ολύμπιος" !!!  (Read 13964 times)
aliakmwn
Guest
Re: Ανακοίνωση για το μέλος "Ολύμπιος" !!!
« Reply #90 on: December 30, 2006, 22:27:43 pm »

6 σελιδες σχολιων επι σχολιασμων και τουμπαλιν................ Η γνωμη μου ειναι αυτη, οχι ειναι η αλλη, εχμ δεν παρακολουθησα την ιστορια αλλα ωστοσο τοποθετουμαι, δεν ειμαι σιγουρος αλλα, παρα, κατα, δια, επι και δια ταυτα.............

ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #91 on: December 30, 2006, 22:35:27 pm »

Quote from: aliakmwn_banned on December 30, 2006, 22:27:43 pm
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Λαμπίρη το λέει ο κόσμος.
Η Τατιάνα έχει άλλου είδους εκπομπή.
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #92 on: December 30, 2006, 22:49:13 pm »

NAI RE MAN ETSI EINAI RE MAN SOU LEO AFOU RE C EGO OTAN HMOUN KSES EGO PALIA POU HMOUNA ETSI KAI TORA META ALLAKSA GIATI KSES MOU TYXE TO NTAKSEI DLD DEN ITHELA KAI POLY ALLA KSES EGO ETSI HMOUN KAI NAI MOU EIXE PEI O TETOIOS POS OK MAN OS EDO KSERO GO ALLA EGO DEN HMOUN STH FASH KAI KSES KAI META EIXE PAIKSEI ENA SKHNIKO OPOU HMOUN EGO KAI EKEINH KAI MOU LEEI KATI ALLA EGO KSES DEN HMOUN ALLA EKEI POU HMASTAN EGINE MIA STRAVH KAI EGO EIPA NA PAO ALLA HMOUN STON APOKATO OROFO KAI KSES DEN EPAIZE H FASH MA TELIKA TA VRHKAME KAI KSES ALLA META PALI ME TON ETSI TO FILO MOU TON THYMASAI E POU EIXE EKEINO TO KRIARI KAI KSES VRETHIKAME ALLA DAKS DLD ESKASE KSAFNIKA KAI MOU LEEI KATI ALLA EGO DEN TO PERIMENA KAI EFYGA ALLA APOFASISA TELIKA NA MEINO OMOS HTANE ARGA GIATI O MAGKAS THN EIXE KANEI RE TO PISTEYEIS ALLA KSES META MOU EIPE KI AYTH POS ETSI EINAI TA PRAMATA OPOTE KI EGO DEN PROSPATHISA ALLA HTAN MIA TETOIA PERIODOS POU KSES DE GINOTAN KI EYKOLA ALLA EGO EIPA NA MH VGO APO TO ERGO AYTO ALLA META EPAIKSE RE C KI ALLO SKHNIKO KAI LEO E TI THA GINEI DAKS DLD RE C PAIDI MOU SOU LEO DE MPOREIS NA FANTASTEIS GIATI EGO DAKS HMOUN EKEI ALLA O ALLOS MOU LEEI FEYGO ALLA EIXA FYGEI HDH KAI DEN TON AKOUSA KI AYTOS EIXE FYGEI OPOTE DE MOU TO PE KAN KAI META KSES DE GOUSTARA ALLA TELIKA EPAIKSE H FASH POU SOU LEGA KAI META KI ALLH MIA TRITH FASH ALLA DAKS EGO KSENEROSA KI EPAIKSA

Δε ξερω τι παιχτηκε το με το παλικαρι αλλα ειναι αστειο να γινονται συζητησεις σαν αυτα που εγραπσα παραπανω οι admins εκαναν αυτο που θεωρουσανε σωστο και τους εχω εμπιστοσυνη καθως ειναι το πιο φιλελευ8ερο φορουμ που χω δει τουτο εδω.

PS συγνωμη για τα greenglish αλλα τα κανα c/p απο ενα αλλο φορουμ που χα γραψει τα παραπανω

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Finrond
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #93 on: December 30, 2006, 22:55:46 pm »

Quote from: Grecs on December 30, 2006, 22:49:13 pm
Δε ξερω τι παιχτηκε το με το παλικαρι αλλα ειναι αστειο να γινονται συζητησεις σαν αυτα που εγραπσα παραπανω οι admins εκαναν αυτο που θεωρουσανε σωστο και τους εχω εμπιστοσυνη καθως ειναι το πιο φιλελευ8ερο φορουμ που χω δει τουτο εδω.

Αυτό ακριβώς, τπτ αλλο... Εχω παρακολουθησει την ιστορια και οντως η αντιδραση ηταν σωστη... Ας ελπιζουμε οτι θα βγει και κατι θετικό και  οτι ο Ολυμπιος καταλαβε πως με προσβολες ,αφορισμους και ακρο αρνητισμο δε γίνεται δουλεια...
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #94 on: December 31, 2006, 00:02:29 am »

Quote from: Νessa on December 30, 2006, 18:30:08 pm
Καλά, πλάκα κάνεις τώρα; Ο Megawatt προσέβαλε ένα σωρό κόσμο, τόσο ευθέως όσο και με τα υπονοούμενα που αφήνει! ʼσε που αυτό που είπε ο Απόστολος δεν ήταν ειρωνία!
Είπε μια βρισιά στην αρχή και ένα υπονοούμενο για μια κλίκα. Αλλά δεν έκανε προσωπικές επιθέσεις.

Quote from: Νessa on December 30, 2006, 18:30:08 pm
Ας σταματήσουν επιτέλους οι ανυπόστατες κατηγορίες... καμία κλίκα δεν υπάρχει.
Δεν ισχυρίστηκα ότι υπάρχει κάποια κλίκα. Απλά, μιας και όλο κλίκα ακούγαμε αλλά κανείς δεν καθιστούσε σαφές τί ακριβώς εννοεί, επιχείρησα να δώσω μια ερμηνεία αυτής της λέξης, για τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Quote from: apostolos1986 on December 30, 2006, 19:33:01 pm
δεν το είπα καθόλου ειρωνικά...το είπα με φιλική διάθεση...γιατί τυγχάνει να ξέρω λίγο παραπάνω τον megawatt πέρα από το διαδικτυακό του πρόσωπο...κι επειδή έχω την εντύπωση ότι είναι μπερδεμένος...του συνέστησα φιλικά να προσπαθήσει να τα ξεμπερδέψει...
Έχεις δίκιο. Ούτως ή άλλως δεν ήμουν σίγουρος ότι το είπες ειρωνικά για αυτό εξάλου το έθεσα υπο μορφή ερώτησης.

δεν θα μπω στη λούμπα των προσωπικών επιθέσεων...το δρόμο της ειρωνίας  και της ύβρεος άλλος τον επέλεξε...και δεν απαντήσαμε...ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοι όλοι μας...
Ούτε εγώ είχα σκοπό να σου επιτεθώ προσωπικά (άλλωστε σε κανέναν δεν είχα).

και κάπου έγραψες ότι το φόρουμ είναι μια ψηφιακή συνάθροιση ηλεκτρολόγων...
ε το φόρουμ δεν είναι ψηφιακή συνάθροιση ηλεκτρολόγων ...είναι κάτι παραπάνω για μένα...είναι ένα κάτι μέσω του οποίου...έχω γνωρίσει άτομα στη real life , τα οποία με βοήθησαν να δω κάποια πράγματα διαφορετικά ..τα ερεθίσματα που μπορείς να δεχτείς από το φόρουμ είναι περισσότερο από ψηφιακή συνάθροιση ...στην οποία  μαζευόμαστε λέμε τις μαλακίες μας ...και φεύγουμε χωρίς να μας νοιάζει τι έχουμε αφήσει πίσω μας... έχω καταφέρει να γνωρίσω άτομα πολύ ενδιαφέροντα...γνωρίζοντας άτομα με λογική η οποία υπερβαίνει τα καθημερινά...αυτά για να τα ζήσεις θέλει καιρό και μάλιστα πολύ...έχουμε πετύχει πολλά χάρι στο φόρουμ ...και αυτό που θέλω από τα μέλη του είναι να το βλέπουν παραπάνω από μια ψηφιακή συνάθροιση...

μπορώ να γράψω σελίδες για το τι έχω κερδίσει από το φόρουμ...

αλλά με λυπεί το γεγονός ότι κάποιοι δε σέβονται κόπους ανθρώπων που μόχθησαν για κάποια πράγματα ... κατηγορούν έτσι χωρίς να πολυσκεφτούν...
αυτό στο παρελθόν έχει ξαναγίνει και την πλήρωσαν άτομα που έχουν βοηθήσει πάρα πολύ στο φόρουμ..οι παλιοί θα καταλάβω για τι μιλάω....

επίσης σε αυτό το φόρουμ δοκιμάζεται κάτι διαφορετικό...
όπως είχα αναφέρει ...
δε μας αρέσει το μπάχαλο ...αλλά περισσότερο δε μας αρέσει η πρόληψη και η καταστολή...
μας αρέσει ο διάλογος....
Και εγώ Απόστολε1986 με το ίδιο σκεπτικό βλέπω αυτό το φόρουμ, και όταν το αποκάλεσα "διαδικτυακή συνάθροιση ηλεκτρολόγων" δεν εννοούσα μια γενική συνέλευση, αλλά μια κοινότητα στην οποία, καθώς είμαστε όλοι Ηλεκτρολόγοι, καταννοούμε (λίγο-πολύ) ο ένας τα όνειρα και τις προσδοκίες του άλλου (εντάξει αυτό σε πολύ γενικά πλαίσια!).

Και ακριβώς επειδή σέβομαι και εκτιμώ αυτήν την προσπάθεια που γίνεται και τη λαμβάνω ως κάτι το πάρα πολύ σημαντικό, θεωρώ πολύ σκληρό τον αποκλεισμό του οποιοδήποτε μέλους, σε σημείο που να θεωρώ ότι αυτό δεν είναι η καλύτερη λύση. Όταν ο Ολύμπιος επιστρέψει, αναρωτιέμαι μήπως μερικοί/μερικές (δεν υπονοώ ούτε έχω στο μυαλό μου κανέναν) θα του ρίχνουν κρυφές σπόντες και ειρωνείες, και όταν κάποια στιγμή εκνευριστεί και κάνει το ίδιο, θα πεταχτούν καμιά δεκαριά που θα θέλουν να "τσιγκλίσουν" και θα αρχίσουν το κατηγορητήριο "πήρες το μάθημά σου αλλά μυαλό δεν έβαλες κ.λ.π.". Ελπίζω να μην κάνετε τότε τα στραβά μάτια. Ελπίζω να αντιδράσετε όπως αντιδράσατε τώρα και σε όποιον/όποια, όταν π.χ. ξεμείνει από επιχειρήματα, πετάξει στον Ολύμπιο ειρωνείες και υπονοούμενα για το "πάθημά" του.

Θέλω επίσης να καταθέσω μια άποψη για το πώς πρέπει να λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις. Λέω εκ των πρωτέρων ότι μπορεί να πω χαζομάρα, επειδή δεν ήμουνα ποτέ αντμιν ή μοντερέιτορ, άρα δεν μπορώ να ξέρω το κατα πόσο είναι ομαλή και σωστή η εξής άποψη:
   Δεν θα ήταν πιο σωστό, σε περίπτωση όπου πρέπει να ληφθεί απόφαση για το αν θα πρέπει να επιβληθούν ποινές σε κάποιο άτομο, να γίνεται ανοικτή (ή κλειστή) ψηφοφορία από όλο το φόρουμ και όχι μόνο από τους διαχειριστές; Οι διαχειριστές μπορούν σε σχετικό τόπικ να παραθέτουν τα "ενοχοποιητικά" τόπικς (για να μπορούν να τα διαβάζουν και να τα κρίνουν και τα υπόλοιπα μέλη). Και μετά από "δημοψήφισμα" να βγαίνει το τελικό αποτέλεσμα.

« Last Edit: December 31, 2006, 00:44:02 am by Wanderer » Logged

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #95 on: December 31, 2006, 00:22:56 am »

εντάξει πλέον ξέρουμε μπορούμε να βρίζουμε όπως θέλουμε αρκεί να μη αναφερόμαστε προσωπικά...αυτή είναι η λύση...

π.χ. γραφω εγώ ...
ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ....αλλά δεν αναφέρω ποιοι ...άρα δεν είναι προσωπική επίθεση κι επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα

Πάντως διακρίνω μια μεροληψία...την οποία δεν μπορώ να δικαιολογήσω...είναι ωραία να κάνεις αφ'υψηλού κριτική...να μην καταλαβαίνεις πότε αρχίζει το λογικό και πότε το παράλογο ...να λές ότι θέλεις...να κατηγορείς όποιον θέλεις ...να βρίζεις όπως θέλεις...να μην κάνεις προσωπική επίθεση όμως...και παρά ταύτα να απαιτείς "ασυλία"...και να συνεχίζεις...για μένα είναι αχαριστία...

επιπλέον να μην ξέρεις πώς λειτουργούμε...να μην ξέρεις πόσες ανοχές έχουμε...να μην ξέρεις πόσο αγώνα έχουν κάνει κάποιοι για να στηθεί αυτό και έχουν λοιδορηθεί στο παρελθόν...

αυτό είναι το τελευταίο μου μήνυμα σε αυτό το τόπικ και δεν πρόκεται να ξαναασχοληθώ με αυτό το θέμα...γιατί διαταράσσεται η ψυχική μου ηρεμία...και νιώθω ότι κάτι με προδίδει..

θα κλείσω με το στίχο..

ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ...
« Last Edit: December 31, 2006, 00:33:45 am by apostolos1986 » Logged

www.twitter.com/apostolos1986
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #96 on: December 31, 2006, 00:58:19 am »

Μου φαινεται οτι γενικα το εχουε ψιλοξεφτυλισει το θεμα. Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει αυτο που συμβαινει αυτη την στιγμη. Δεν συμφωνω με το μπαναρισμα, αλλα ισως επειδη δεν παρακαλουθησα και το συγκεκριμενο θεμα. Και δεν παρακολουθησα το συγκεκριμενο θεμα για επισης συγκεκριμενους λογους. Αν χρειαζετε, θα τους αναφερω αργοτερα, για να μην υπαρχει συγχυση.

Ωστοσο, αυτο που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω, ειναι για ποιο λογο ο Megawatt(και ο οποοισδηποτε αλλος, δεν εχω κατι σγκεκριμενα με το παιδι) θεωρει οτι μεσα στον ηλεκτρονικο αυτο χωρο θα πρεπει να μιλαμε με βασει αυτα που εθωρει η κοινωνια σωστα, δηλαδη αυτα τα οποια ειναι η πραγματικη ζωη. Με προσβαλλει η αποψη, οτι θα πρεπει να εχω την ιδια αποψη με την αποψη της σαπιλας που υπαρχει εξω, και η οπια για καποιον λογο θα πρεπει να θεωρειται και σωστη. Ε οχι, εγω δνε γουσταρω να ακουω τις ιδιες πιπες που ακουω και εξω. Και αυτο δεν αφορα μονο ενα συγκεκριμενο το θεμα. Αφορα το συνολο των θεματων. Εγω δεν γουσταρω να ακουω την αποψη της κοινωνιας, επειδη σε καποιον ηχει ωραια η οτιδηποτε.

Κατ τα αλλα συμφωνω με τον Αλιακμωνα. Το γαμησαμε το θεμα...
Απ την στιγμη που καποιος παραφερεται, ειτε ειναι admin, ειτε οχι, για οποιδηποτε λογο, θα πρεπει να συμμορφωνεται. Το αν θα συμφωνεις με την αποψη του η οχι, δεν σημαινει οτι πρεπει να οδηγηθουμε στην ασυδοσια και να κανουμε οτι γουσταρουμε. Εγω επειδη δε γουσταρω να ακουω π.χ. τις αποψεις του Χ, δεν σημαινει οτι θα πρεπει να αζρχιζω να τον κοροιδευω, να τον ειρωνευομαι σε τετοιο βαθμο που να καταστρεφω και την επικοινωνια των αλλων. Ουτε επισης ειναι σωστο π.χ. επειδη μπορω, να κοβω και να ραβω τα μηνυματα του(οχι οτι γινεται, απλα λεω τις δυο οψεις του νομισματος).

Οσον αφορα συγκεκριμενα τον Ολυμπιο, ενταξει, τι να πει κανεις. Δεν ειναι και για πολλα πολλα. Εδω εγω ειχα πει κατι που προφανως δεν συμωνουσε, και μου ελεγε αν φοραω παντελονια και αν ειμαι αντρας και αλλες ασυναρτησιες. Και τοτε μαλιστα, μου ειχε κανει και προσωπικη επιθεση με το ονομα μου, ψαχουλευοντας email. Απλα πιστευω, το καλυτερο ειναι να μην ασχολεισαι με καποιους...

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #97 on: December 31, 2006, 01:09:18 am »

Κατ'αρχάς έκανα μια χαζομάρα στο προηγούμενο ποστ και φαινόταν η απάντησή μου quote-αρισμένη, το διόρθωσα αυτό

Quote from: apostolos1986 on December 31, 2006, 00:22:56 am
εντάξει πλέον ξέρουμε μπορούμε να βρίζουμε όπως θέλουμε αρκεί να μη αναφερόμαστε προσωπικά...αυτή είναι η λύση...

π.χ. γραφω εγώ ...
ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ....αλλά δεν αναφέρω ποιοι ...άρα δεν είναι προσωπική επίθεση κι επομένως δεν υπάρχει πρόβλημα
Ουπς...
Ναι, αυτό σίγουρα δεν ισχύει...
Εγώ αλλιώς το εννοούσα. Εξέλαβα την αντίδραση του Μέγκαβαττ πως δεν είχε πρόθεση αυτή καθ'αυτή την ειρωνεία ή το να βρίσει απλώς, αλλά έβρισε από κάποια αγανάκτηση και χωρίς να το πιστεύει, αφού στη συνέχεια δεν έβριζε ούτε ειρωνευόταν.
Τώρα θα μου πεις "γιατί, εγώ θεωρούσες ότι είχα πρόθεση να ειρωνευτώ;" Όχι, αλλά η αλήθεια είναι πως επειδή και τα δικά μου λεγόμενα (σχετικά με το ΧΑ!) τα παρερμήνευσες και μου απάντησες "όταν δε ξέρουμε καλά κάτι...προσέχουμε τί λέμε...", είχα μια αμφιβολία... τέλοσπάντων, παίρνω πίσω αυτό που είπα περι προσωπικής επιθέσεως.

Πάντως διακρίνω μια μεροληψία...την οποία δεν μπορώ να δικαιολογήσω...είναι ωραία να κάνεις αφ'υψηλού κριτική...να μην καταλαβαίνεις πότε αρχίζει το λογικό και πότε το παράλογο ...να λές ότι θέλεις...να κατηγορείς όποιον θέλεις ...να βρίζεις όπως θέλεις...να μην κάνεις προσωπική επίθεση όμως...και παρά ταύτα να απαιτείς "ασυλία"...και να συνεχίζεις...για μένα είναι αχαριστία...
Εφ'όσων έχει λυθεί η παρεξήγηση με την προσωπική επίθεση, θέλω να ρωτήσω αν αυτά τα λες για τον Ολύμπιο ή για κάποιο από τα άτομα που συμμετείχαν σε αυτό το τόπικ. Διότι (εκτός από τη βρισιά του Μέγκαβαττ και τη θεωρεία της κλίκας και τη δικιά μου άστοχη παρατήρηση περι προσωπικής επιθέσεως) όλοι οι υπόλοιποι εξέφραζαν προσωπικές απόψεις. Δεν είδα καμιά αχαριστία ούτε προκατάληψη.

επιπλέον να μην ξέρεις πώς λειτουργούμε...να μην ξέρεις πόσες ανοχές έχουμε...να μην ξέρεις πόσο αγώνα έχουν κάνει κάποιοι για να στηθεί αυτό και έχουν λοιδορηθεί στο παρελθόν...
Κάποιοι δεν ξέρουν, καθώς είναι καινούργιοι σε όλο αυτό... αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν προσπαθούν να μάθουν...

Αυτό με το δημοψήφισμα είναι τελικά κάτι το εφικτό ή μια ανοησία;

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

united by our love
so we scream "Liberta"
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #98 on: December 31, 2006, 01:21:22 am »

Quote from: Wanderer on December 31, 2006, 01:09:18 am

Πόσα δημοψηφίσματα έχεις δει να γίνονται στην Ελλάδα;
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #99 on: December 31, 2006, 01:25:21 am »

Quote from: anonymous-root on December 31, 2006, 01:21:22 am

Χμ...δεν έχω υπόψη μου...για τα σημαντικά θέματα των καιρών μας κανένα...
Αλλά τί θες να πεις, πως το φόρουμ θα λειτουργεί όπως λειτουργεί η πολιτική στην Ελλάδα; Huh

united by our love
so we scream "Liberta"
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #100 on: December 31, 2006, 01:25:43 am »

Δεν θα κάνουμε το φόρουμ λαικό δικαστήριο. Δεν είναι μια ψηφοφορία το παν. Όποιος έχει αντίδραση την εκδηλώνει.
Και αυτό το τόπικ δεν άνοιξε σε καμία περίπωση για να διατυμπανίσουμε ότι μπανάραμε τον Ολύμπιο, αλλά γιατί οφείλαμε να σας ενημερώσουμε. Προσπαθούμε να χειριστούμε τα θέματα όσο πιο διάφανα και καθαρά μπορούμε.

Οι συντονιστές είναι μια ομάδα ατόμων που υποτίθεται ότι τους έχουμε κάποια εμπιστοσύνη, τουλάχιστον οι περισσότεροι εδώ μέσα.

Επίσης έχουμε ( ; ) και σοβαρότερα πράγματα να ασχολούμαστε από το να χαλάμε το κλίμα του φόρουμ και την ψυχική μας ηρεμία.
Ήδη έχει τραβήξει πολύ το θέμα.

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #101 on: December 31, 2006, 01:28:23 am »

Quote from: Wanderer on December 31, 2006, 01:25:21 am
Quote from: anonymous-root on December 31, 2006, 01:21:22 am

Χμ...δεν έχω υπόψη μου...για τα σημαντικά θέματα των καιρών μας κανένα...
Αλλά τί θες να πεις, πως το φόρουμ θα λειτουργεί όπως λειτουργεί η πολιτική στην Ελλάδα; Huh

Αμα λειτουργούσε όπως η πολιτική στην Ελλάδα, χαιρέτα μας τον πλάτανο.

Για να απαντήσω στην ερώτηση σου περι δημοψηφίσματος: το δημοψήφισμα είναι αντι-λειτουργικό.
Pages: 1 ... 5 6 [7] Go Up Print
Jump to: