• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:44:13 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 10:44:13 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Nikos_313
[Today at 08:53:31]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[Today at 07:55:05]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426707
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 47
Guests: 102
Total: 149
dirac1
user4
kkotsopo
dimitris kiziridis
annaparask
fkaravi
filkilkis
gntitsios
Tzatzikaki
Kont
axilleas
mimaki
BossiTsif
AcDimitri
victoria
asemas
KG03
elizabeth
trelogauros7
chidi anagonye
Mr Watson
mpaltzak
smanio
mgrivab
noimaginationforthis
dim13
apostolose
Mari0s
jimalexoud
goustafson
alice
JoHn!
GP
odysseaskar
ilazarit
kalantzopoulos
ellimoschou
grammaths
vajim
dedhe
Billyskotsikas
angelos
PAPARI69
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Ανακοίνωση για το μέλος "Ολύμπιος" !!!
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 ... 7 Go Down Print
Author Topic: Ανακοίνωση για το μέλος "Ολύμπιος" !!!  (Read 14019 times)
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
Ανακοίνωση για το μέλος "Ολύμπιος" !!!
« on: December 28, 2006, 23:48:56 pm »

Σας  ανακοινώνουμε ότι για ένα χρονικό διάστημα  ο χρήστης με το ψευδώνυμο "Ολύμπιος" θα βρίσκεται σε ειδική κατηγορία με την επωνυμία "Ανιάτων" , μέσω της οποίας θα έχει πρόσβασει μόνο στα board των μαθημάτων αλλά και των ανακοινώσεων.
Αυτό το μέτρο λήφθηκε εξ αιτίας της συνεχόμενα άσχημης συμεπριφοράς του μέσα στο φόρουμ. Ο χρήστης "Ολύμπιος" στο παρελθόν είχε δεχτεί συστάσεις για τις προσβολές ,αλλά αυτές αποδείχτηκε ότι πήγαιναν στον βρόντο...Ο Ολύμπιος για πολλοστή φορά συμμετείχε στην κουβέντα με σχεδόν αποκλειστικό σκοπό να ειρωνευτεί και επιτεθεί.Έτσι θέλοντας να προστάτεψουμε την ομαλή επικοινωνία μεταξύ των μελών καταφύγαμε σε αυτό το μέτρο.

Ομάδα Διαχείρισης
« Last Edit: December 28, 2006, 23:51:29 pm by apostolos1986 » Logged

www.twitter.com/apostolos1986
xenia
Καταστραμμένος

View Profile
Re: Ανακοίνωση για το μέλος "Ολύμπιος" !!!
« Reply #1 on: December 28, 2006, 23:52:19 pm »

ΟΚ! Smiley

TODO ES FERPECTO
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #2 on: December 28, 2006, 23:54:53 pm »

Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσω με μια τέτοια απόφαση αποκλεισμού κάποιου μέλους...  Αλλά δεν παρακολουθούσα το επίμαχο τόπικ εντατικά, γι' αυτό δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Τέλος πάντων, δε μου πέφτει λόγος.

Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #3 on: December 29, 2006, 00:08:57 am »

Η απόφαση αυτή εληφθει, όχι μόνο βάση της κατάστασης του τόπικ "Being a gay, is it a crime?", αλλά και για παλαιότερη αντίστοιχη κατάσταση σε αρκετά τόπικ. Ο τρόπος γενικότερα με τον οποίο εξέφραζε τις απόψεις του δημιουργούσε τριβές προσωπικού τύπου.

Η "ποινή" που επιβλήθη ήταν η ελαστικότερη από αυτές που προτάθηκαν, δλδ δεν είναι αμιγώς ban.

Από κει και πέρα, θεωρώ σφάλμα μας που επιτρέψαμε εξ΄αρχής να εκφυλιστεί η συζήτηση. Πιστεύω πως στο μέλλον θα πρέπει να προστατεύουμε ακόμα και τα μέλη που προσπαθούν να μπαχαλέψουν συζητήσεις, αποτρέποντας έναν πιθανό αποκλεισμό τους, διακόπτωντας προσωρινά τη συζήτηση όταν αυτή ξεφεύγει.

Υπάρχουν πολλοί όμορφοι τρόποι να εκφράσουμε τις διαφωνίες μας. Τους προβληματισμούς μας. Ότι μας απασχολεί για τα εκτός αλλά και τα εντός του φόρουμ.

Τέλος, χαίρομαι ιδιαίτερα για το γεγονός, ότι η συζήτηση που καταστράφηκε χτες, σήμερα επανήλθε, έστω και κουτσουρεμένη αφού τα off και on topic είναι δύσκολα διαχωρίσιμα.
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #4 on: December 29, 2006, 00:50:39 am »

Η παρακάτω γνώμη είναι αυστηρά προσωπική και δε θα ήθελα να παρεξηγηθεί ούτε να ερμηνευθεί με λάθος τρόπο. Εκφράζω μόνο την άποψή μου:

Κατα τη γνώμη μου αυτό είναι μεγάλο λάθος που πάτε να κάνετε.
Το να επεμβείτε "ηλεκτρονικά" και να του στερήσετε "δια βίας" κάποια δικαιώματα σε αυτό το φόρουμ δεν αποτελεί λύση, δεν το θεωρώ καν δημοκρατικό και πιστεύω ότι υποβιβάζει το ίδιο το φόρουμ.

Αν θεωρηθεί πως το φόρουμ είναι μια ηλεκτρονική διαδικτυακή συνάθροιση των Ηλεκτρολόγων του Πολυτεχνείου, τότε σκεφτήτε το εξής: Αν στο Πολυτεχνείο κάποιος στις συνομιλίες σας ειρωνευόταν τί θα κάνατε; Θα πηγαίνατε στη Γραμματεία και θα προβαίνατε σε κατάσχεσχη των εγγράφων που πιστοποιούν τη φοίτησή του στη σχόλη;;; Ή θα του απαγορεύατε την είσοδο;;;!!! Φυσικά όχι. Όμως θα τον απομονώνατε. Ε, αυτό κάλιστα μπορείτε να κάνετε και τώρα.
  Αν θεωρείτε πως στις συζητήσεις σας το μέλος Ολύμπιος δεν συμπεριφέρεται με τον πρέποντα σεβασμό, απλά αγνοήστε τον. Έτσι, είτε θα προβληματιστεί και θα σκεφτεί σοβαρά για το αν θα πρέπει να συνεχίσει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, είτε θα τραβήξει το δικό του δρόμο. Έπειτα, αν σε κάποια μηνύματά του χρησιμοποιεί απαράδεκτες βωμολοχίες, μπορείτε κάλιστα να τις διαγράφετε. Τόσο απλά.
  Εγώ πρόσεξα πως αντί να τον αγνοήσετε ή να διαγράψετε τις βωμολοχίες του, κάποια μέλη του απαντούσαν στο δικό του ύφος και προσπαθούσαν να "του την πούνε". Γιατί; Γιατί αφού σας ενοχλούσε το ύφος του, δεν τον αγνοούσατε και κατευθείαν να διαγράφατε τα μηνύματα με προσβλητικό περιεχόμενο (ή τουλάχιστον μόνο τα σημεία με τις βωμολοχίες και τους ειρωνικούς υπαινιγμούς);

Εννοείται πως τον Ολύμπιο δεν τον γνωρίζω (άντε να έχω δει τρία-τέσσερά του ποστ σε όλο το φόρουμ). Αλλά ό,τι και να έχει πει, είναι απλά ένα μέλος του ψηφιακού τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών θεσσαλονίκης. Άλλωστε, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του στερήσει τις συναναστροφές με τους όμοιούς του. Αγνήστε τον αν σας ενοχλεί το ύφος του, και αφήστε τον είτε να συζητάει με μέλη που σκέφτοναι το ίδιο με αυτόν, είτε να απομονωθεί και να επανεξετάσει τη συμπεριφορά του.

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

Once we dreamt of everything
united by our love
There's a place for everyone
so we scream "Liberta"
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #5 on: December 29, 2006, 00:53:26 am »

Σωστό σε βρίσκω Wanderer 8)

vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #6 on: December 29, 2006, 00:53:41 am »

Όχι δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο. Και αυτό γιατί το φόρουμ είναι παρέα και όχι γενική συνέλευση. Αν η παρέα αποφασίζει ότι κάποιος χαλάει το κλίμα, τον συμμορφώνει καταλλήλως. Στην παρέα δεν θα τον πάρουμε τηλέφωνο τις επόμενες 4-5 φορές που θα βγούμε κ έτσι θα δει μόνος του τι χάνει με τη συμπεριφορά του.
Μιλάω γενικά και όχι συγκεκριμένα για κάποιο μέλος.
« Last Edit: December 29, 2006, 00:58:17 am by vasso » Logged

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Καμένος
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #7 on: December 29, 2006, 00:55:46 am »

Quote from: Wanderer on December 29, 2006, 00:50:39 am
Όμως θα τον απομονώνατε. Ε, αυτό κάλιστα μπορείτε να κάνετε και τώρα.

Aν συζητούσαμε 300 άτομα και συμπεριφέροταν έτσι, με ειρωνία προς του πάντες το πιο πιθανό θα ήταν να κάναμε κάτι χειρότερο από απομονωση.

Επίσης αυτό που εγινε κατά την γνώμη μου μορφή απομόνωσης είναι. Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει ? Να πάμε λίγο πιο πέρα να μιλήσουμε? Αυτό δεν γίνεται εφ' όσον όταν "λές" κάτι το "ακούνε" όλοι αναγκαστικά. Και εφ'όσον το ακούν όλοι πρέπει να κρατάς μιά πιο υπεύθυνη στάση για τα όσα λές.
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #8 on: December 29, 2006, 00:59:33 am »

Αχ ρε Wanderer...ωραία όλα αυτά που λες...αλλά πόσες φορές το χουμε δει το έργο... Τα είπαμε και μεις αυτά, τα κάναμε, δεν βγάλαμε τίποτα παρά μόνο μπάχαλο...Γιατί πάντα θα βρεθεί κάποιος να απαντήσει... Και δεν χρειάζεται πάνω από 2 άτομα για να γίνει ένα τόπικ μπάχαλο...
Και τι είναι ακριβώς βρισιά...και τι κόβεις και τι όχι...σε τι συμφραζόμενα...και είναι καλύτερο να αλλοιώνεις μερικά το ποστ του άλλου ή να το σβήνεις ολόκληρο...ισορροπίες κρατάμε, όσο μπορούμε.
Σου ξαναλέω η ιστορία με τον Ολύμπιο δεν είναι χθεσινή. Έχει πίσω της κανένα 3μηνο συστάσεων και παρόμοιων περιστατικών τουλάχιστον...
Δες κι αυτό μιας και είσαι καινούριος:
http://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=4264.msg42565#msg42565

Καμιά φορά σκέφτομαι ότι θα ήταν χρήσιμο να έχουμε μια "ιστορία" του φόρουμ κάπου...

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
apostolos1986
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #9 on: December 29, 2006, 01:00:13 am »

δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε το συγκεκριμένο μέλος..
έχει ενοχλήσει επαναλμβανόμενα...έχει δεχτεί συστάσεις πάρα πολλές φορές...
και πάλι μπορείς να το δεις ως ένα είδος απομόνωσης...
γιατί όταν σε ειρώνευονται συνεχώς..δε γίνεται θα αντιδράσεις...άνθρωπος είσαι..
και ο Ολύμπιος από τα πρώτα του ποστ..δεν έκανε τίποτα άλλο εκτός από το να ειρωνεύεται ..να υποβαθμίζει τα άλλα μέλη....

και πάλι δεν τον αποκλείουμε...απλά του επιτρέπουμε να έχει πρόσβαση μόνο σε αυτά που του είναι απαραίτητα...
και δεν είναι ούτε επίσημο φόρουμ ...ούτε τίποτα...είναι ένα φόρουμ που φτιάχτηκε από φοιτητές κι επίσης το διαχειρίζονται φοιτητές...δεν έχουμε καμία υποχρέωση αππέναντι σε κανένα ο οποίος δε σέβεται κάποια βασικά πραγματα...

όπως έχω ξαναπεί ούτε την καταστολή εγκρίνουμε , ούτε την πρόληψη...αλλά θέλουμε το διάλογο...
αλλά τους τελευταίους 4-5 μήνες...διαπιστώσαμε ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε....

και φυσικά προσωπικά ούτε χαίρομαι ..ούτε είμαι ευχαριστημένος που φτάσαμε σε θέση να του περιορίσουμε την πρόσβαση...αλλά ο διάλογος  σε αυτήν την περίπτωση φάνηκε ότι απέτυχε...

www.twitter.com/apostolos1986
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #10 on: December 29, 2006, 01:28:49 am »

Όμως γιατί κάποιοι προσπάθησαν να "του την πούνε";
Δοκιμάσατε τον αγνοήσετε παντελώς;
Μήπως να δοκιμάσουμε αυτή τη μέθοδο, και μετά τη μέθοδο του ημι-ban;

Εγώ πάντως αυτό θα πρότεινα: Δοκιμάστε να αγνοήσετε παντελώς αυτό το μέλος, και κάθε μέλος που θα συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο. Αν δε πιάσει, τότε οκ, κάντε ό,τι νομίζετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κανόνα, έτσι ώστε να μην "παρασυρθεί" κανένα άτομο και μπει στον πειρασμό να του απαντήσει αναλόγως...

Preserve and keep us safe this night     *and our innocence made fun of justice*

united by our love
so we scream "Liberta"
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #11 on: December 29, 2006, 01:30:40 am »

Wandener ωραία τα λές αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

Όταν μάθεις θα μπορέσεις να μας δώσεις πιο καλά και ολοκληρωμένα την άποψη σου.
Απ' έξω από το χορό πολλά λέει ο οποιοσδήποτε.

Λοιπόν για μένα και αυτή η ποινή που επιβλήθηκε είναι λίγη και άχρηστη. Αφού ο Ολύμπιος δεν έχει ανάγκη να δώσει - λάβει βοήθεια σε μαθήματα της σχολής αφού ως γνωστόν δεν κάνει φροντηστήρια. ΚΟΚΚ.

Επί της ουσίας δε θα σου απαντήσω Wandener: βαριέμαι και εκνευρίζομαι ιδιαίτερα όταν προσπαθώ να αποδείξω τα προφανή.

Απλά θα σου πω ότι στα ~4 χρόνια λειτουργίας του παρόντος φόρουμ υπήρξε μόνο ένας αποκλεισμός χρήστη από την κοινότητα και αυτό μετά από πολυήμερη συζήτηση και αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια επικοινωνίας μαζί του.

Αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι πράξαμε λάθος (λογικό να το πιστεύεις αφού ούτε τα ποστ του Ολύμπιου έχεις διαβάσει, ούτε το παρελθόν γνωρίζεις) κάνε και μια βόλτα από άλλα forums να δεις τι παίζει με τους αποκλεισμούς.

Quote from: Wanderer on December 29, 2006, 01:28:49 am
Εγώ πάντως αυτό θα πρότεινα: Δοκιμάστε να αγνοήσετε παντελώς αυτό το μέλος, και κάθε μέλος που θα συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο. Αν δε πιάσει, τότε οκ, κάντε ό,τι νομίζετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κανόνα, έτσι ώστε να μην "παρασυρθεί" κανένα άτομο και μπει στον πειρασμό να του απαντήσει αναλόγως...

Επίσης το να αγνοήσεις κάποιον που σε προκαλεί δεν είναι και τόσο εύκολο. Εγώ μπορώ να το κάνω άνετα, αλλά δε θα υποχρεώσω και τα 2000+ μέλη της κοινότητας να πράξουν το ίδιο. Δεν έχουμε όλοι την ίδια ιδιοσυγκρασία.

Διάβασε, μάθε και μετά σχημάτισε άποψη  Wink

Αυτά τα ολίγα.

ΥΓ: Η εξεταστική έιναι σε 25 μέρες περίπου, κρατήστε δυνάμεις!  Cheesy

Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #12 on: December 29, 2006, 01:35:37 am »

Φίλε Wanderer, όταν στ'αριστερά ενός μηνύματος βλέπω "Ολύμπιος" δε το διαβάζω ποτέ. Ωστόσο μερικές φορές θα πέσει το μάτι μου σε κάποιο quote που αναφέρεται σε μένα. Τί να κάνω? Δε θα εμπλακώ στη συζήτηση? Θα γράψω: "Δε συζητάω μαζί σου"? Θα του γυρίσω την πλάτη? (όπως ενδεχομένως θα έκανα στον live κοσμο)

Anyway, με κούρασε το εν λόγω θέμα.

Δε θα ξαναγράψω για τον Ολύμπιο.

Cheesy

πλάκα κάνω Tongue
Sanctifier
Guest
« Reply #13 on: December 29, 2006, 01:37:26 am »

Quote from: anonymous-root on December 29, 2006, 01:30:40 am

ΥΓ: Η εξεταστική έιναι σε 25 μέρες περίπου, κρατήστε δυνάμεις!  Cheesy

Εκει να δεις τι θα γινει.... Cheesy
Wanderer
Καταστραμμένος

Othoum Endron Saous

View Profile
« Reply #14 on: December 29, 2006, 01:50:22 am »

Wandener ωραία τα λές αλλά δυστυχώς ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

Όταν μάθεις θα μπορέσεις να μας δώσεις πιο καλά και ολοκληρωμένα την άποψη σου.
Απ' έξω από το χορό πολλά λέει ο οποιοσδήποτε.
Μια ιδέα πρότεινα. Όντως δεν ξέρω, για αυτό είπα πως η γνώμη είναι αυστηρά προσωπική. Ίσως έπρεπε να προσθέσω ότι δεν είμαι πεπεισμένος πως είναι σωστή, αλλά αυτό το θεώρησα αυτονόητο.

Επί της ουσίας δε θα σου απαντήσω Wandener: βαριέμαι και εκνευρίζομαι ιδιαίτερα όταν προσπαθώ να αποδείξω τα προφανή.
Τώρα δηλαδή η δικιά σου συμπεριφορά είναι σωστή; Υπάρχει και πιο όμορφος τρόπος για να μου πεις ότι θεωρείς προφανή το λόγο για τον οποίο αποκλείσατε τον Ολύμπιο.

Το όνομά μου είναι "Wanderer" και όχι "Wandener".

Quote from: Juan on December 29, 2006, 01:35:37 am
Φίλε Wanderer, όταν στ'αριστερά ενός μηνύματος βλέπω "Ολύμπιος" δε το διαβάζω ποτέ. Ωστόσο μερικές φορές θα πέσει το μάτι μου σε κάποιο quote που αναφέρεται σε μένα. Τί να κάνω? Δε θα εμπλακώ στη συζήτηση? Θα γράψω: "Δε συζητάω μαζί σου"? Θα του γυρίσω την πλάτη? (όπως ενδεχομένως θα έκανα στον live κοσμο)
Οκ, παραδέχομαι πως τότε κάποια όρια έχουν ξεπεραστεί.

Θα προτείνω κάτι τελευταίο τότε: Μήπως να διαγράφετε εν ψυχρώ τα ποστς του Ολύμπιου (και του κάθε Ολύμπιου) που προσβάλλουν το χαρακτήρα του φόρουμ με τέτοιο εξοργηστικό τρόπο;

united by our love
so we scream "Liberta"
Pages: [1] 2 3 ... 7 Go Up Print
Jump to: