• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:27:41 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:27:41 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 118
Total: 183
itsikou
chriskazakos
dimitrisblioumis
nikolakys
valentini
LelisNiko
Nikos_313
mavropan
jojos
efthmakr
pxanthob
balligeorgia
iliaskou
DimStyl
cealexop
evgns
vpoug
thaliatsk
akoil
Zaxarenia
ELEF
Billyskotsikas
tasos gourd
themis01
DemetriosL
angelomp
chaniotism
Gaspard
thpanousis
Δημητρης Αξιμιωτης
andreassifo
aachmet
bsp
melisste22
Stathiss
ggalamat
valco08
Spyridon01101
stavrospk
evax
asantor
Zoe06
gpr000
gpapailio
miltan8
Petran25
Yamal
stolieras
TheKingInTheNorth
pordozoumis
Aftzidou
iliaspapas
Petross
AODON
gkarapip
kgakisb
AlexKyr
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Η γραμματεία είναι ανοιχτή καθημερινά 12:00-13:30 Tongue
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > Οι απορίες ενός νέου.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 Go Down Print
Author Topic: Οι απορίες ενός νέου.  (Read 29785 times)
Tempus Fugit
Veteran
Καταστραμμένος

Tempus Mpatsit

View Profile
Re: Οι απορίες ενός νέου.
« Reply #45 on: September 25, 2007, 21:08:33 pm »

Quote from: Wade on September 25, 2007, 16:35:16 pm
Μην ανησυχείς, σιγά-σιγά θα μπείτε στο ρυθμό της σχολής Cheesy

Εγώ ακόμα δεν έχω μπει στο ρυθμό της σχολής...  Undecided Undecided

Για να μην τρομαξει ο AgentCain πάντως, εγώ δεν ρωτούσα στο φόρουμ πάντως, οποτε σε βρισκω πολυ πιο προετοιμασμένο...  Roll Eyes

"Αν θέλεις κάτι πάρα πολύ όλο το συμπαν θα συνομωτήσει για να σου σπάσει τ' αρχίδια"
-Coelho my ass

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Σοφράνο βρίσε, σταβέντο φτύσε!

View Profile
« Reply #46 on: September 25, 2007, 21:31:08 pm »

Σας ευχαριστώ παιδιά με βοηθάτε πολύ. Τις τελευταίες μέρες είχα πελαγώσει κάπως.
Άλλωστε πανελλαδικές περάσαμε, στο πανεπιστήμιο θα κωλώσουμε, που (υποτίθεται) μας αρέσει?  Huh

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #47 on: September 25, 2007, 23:06:59 pm »

Αυτό το (υποτίθεται) μ' έφαγε και μένα που λες Cain.

Όχι ότι δεν μου αρέσει, απλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν ήρθα κοντά της για να την γνωρίσω  Grin

Όσο πιο νωρίς απεμπλακείς από τις μαθητικές συνήθεις και συμπεριφορές, τόσο γρηγορότερα θα ενταχθείς στις νέες.

Take my advice, i have no use of it  Wink

pay close attention
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #48 on: September 26, 2007, 00:34:22 am »

Quote from: AgentCain on September 25, 2007, 21:31:08 pm
Σας ευχαριστώ παιδιά με βοηθάτε πολύ. Τις τελευταίες μέρες είχα πελαγώσει κάπως.
Άλλωστε πανελλαδικές περάσαμε, στο πανεπιστήμιο θα κωλώσουμε, που (υποτίθεται) μας αρέσει?  Huh

Το σχολείο με το πανεπιστήμιο είναι μέρα με τη νύχτα.. Υπάρχουν πολλά παιδιά που ζορίστηκαν, παρόλο που όπως καταλαβαίνεις.. όλοι μπήκαν εδώ με τεράστιους βαθμούς.

Παρόλα αυτά, δεδομένης της τελευταίας σου φράσης (ότι σου αρέσει), δε θα συναντήσεις προβλήματα. Ειδικά αν προετοιμαστείς ψυχολογικά ότι το 1ο έτος δε θα σ' αρέσει και κάνεις υπομονή ώστε να έρθουν τα επόμενα (που θα σ' αρέσουν πολύ!!).

Τυχόν παραλείψεις οργάνωσης μη σε προβληματίσουν, θα τις συναντήσεις, όμως θα παλέψεις κι εσύ για να βελτιωθούν όπως κάναμε όλοι.. Άλλωστε θα βλέπεις άλλες σχολές τριγύρω και θα αισθάνεσαι στον παράδεισο..!  Tongue

Καλωσόρισες και καλή τύχη!
^^DaRk_HunTeR
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #49 on: September 26, 2007, 01:35:01 am »

Quote from: Juan on September 26, 2007, 00:34:22 am
Quote from: AgentCain on September 25, 2007, 21:31:08 pm

Το σχολείο με το πανεπιστήμιο είναι μέρα με τη νύχτα.. Υπάρχουν πολλά παιδιά που ζορίστηκαν, παρόλο που όπως καταλαβαίνεις.. όλοι μπήκαν εδώ με τεράστιους βαθμούς.

Άλλωστε θα βλέπεις άλλες σχολές τριγύρω και θα αισθάνεσαι στον παράδεισο..!  Tongue

Καλωσόρισες και καλή τύχη!
@AgaintCain

Όντας πια 2ετης 8α συμφωνήσω εν μέρει  στο 1ο σχόλιο του juan παραφράζοντας ότι υπάρχουν και κάποια παιδιά που δεν ζορίστηκαν και είναι αυτά που ξύνονταν όλο το χρόνο...((EX_ i dont want to hurt your feelings Tongue)).
Επιπροσ8ετα θα πάρω ως αστείο την σύγκριση που έκανες μεταξύ των πανελλαδικών πολυτεχνείου(τημμυ).Μπορεί να μην έχω και την καλύτερη άποψη  εξαιτίας των γεγονότων που διαδραματίστηκαν τον χρόνο που πέρασε(βλέπε καταλήψεις μια εξεταστική μόνο κ.α)αλλά γενικά ο παράδεισος είναι στην φαντασία των νεοεισαχθέντων και στα όνειρα των παλιών.
Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν(όσο και αν δεν φαίνεται...) απλά επειδή τα πέρασα και εγώ περσυ και κάποιοι μεγαλύτεροι με γείωσαν νωρίς νωρίς(ευτυχώς) σπεύδω να κάνω το ίδιο. Τέλος αν και δεν ξέρω πολλά για τα μα8ηματα(2ετης είπαμε) αν μπήκες γιατί το γουστάρεις και είσαι αποφασισμένος δεν πιστεύω να αντιμετωπίσεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα(τουλ στο 1ο έτος)
Απλά μην περιμένεις πολλά από κα8ηγητες και υποδομές παρά μόνο από τον εαυτό σου, εννοώντας την προσπάθεια που θα καταβάλεις, Αυτά και καλή δύναμη όπως πολύ εύστοχα μας ευχη8ηκε ο Κ.Πετρου στην αρχή των διαφανειών πέρσι μόλις είχαμε ξεκινήσει...........
« Last Edit: September 26, 2007, 01:40:58 am by ^^DaRk_HunTeR » Logged

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve

Timeo hominem unius libri
The minstrel
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #50 on: September 26, 2007, 01:40:24 am »

Ελα ρε τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα απο πολλα αλλα μερη. Και σιγουρα καλυτερα απο οτι πριν απο 4-5 χρονια οταν ειχα μπει εγω. Οι καθηγητες ειναι οπως παντου στον κοσμο απο συμπεριφορα. Δεν νομιζω οτι αλλου σε αλλα πανεπιστημια οι καθηγητες ειναι καλυτεροι απο αποψη αντιληψης και συμπεριφορας απεναντι στον φοιτητη.

Παντως οντως απο υποδομες πασχουμε πολυ.

Αλλα οπως ειπε σωστα ο Χουαν, στα χερια μας ειναι να αλλαξουμε πολλα πραγματα.  Και εμεις οταν μπηκαμε ουτε νησιδα ειχαμε ουτε βιβλιοθηκες ή εργαστηρια καλα. Και τωρα με το τρεξιμο καποιων ατομων και την καλη διαθεση καποιων καθηγητων τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα... παρχουν σαφως περιθωρια βελτιωσης και γι αυτο ολοι πρεπει να προσπαθησουμε. Τιποτα δεν ερχεται ουρανοκατεβατο...

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #51 on: September 26, 2007, 01:43:55 am »

Πάντως είναι εκπληκτική -και μην πείτε όχι-  η ενημέρωση που έχουμε σαν τμήμα από το ίντερνετ. Και μέσω του φόρουμ και από το eTHMMY και την electroauth. Στις περισσότερες, αν όχι σε όλες τις άλλες σχολές, αν δεν περάσεις από τη γραμματεία ή αν δεν πάρεις τηλ τον γνωστό σου από την τάδε παράταξη δεν μαθαίνεις αν βγήκε το μάθημα, πότε είναι η εξέταση, σε ποια ομάδα εργαστηρίου είσαι κλπ.

Νιώθω πολύ χαρούμενη που στο συγκεκριμένο κομμάτι το τμήμα είναι σε τόσο καλά επίπεδα. (να λέμε και τα θετικά που και που, ε; )

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #52 on: September 26, 2007, 01:56:30 am »

Quote from: ^^DaRk_HunTeR on September 26, 2007, 01:35:01 am

Όντας πια 2ετης 8α συμφωνήσω εν μέρει  στο 1ο σχόλιο του juan παραφράζοντας ότι υπάρχουν και κάποια παιδιά που δεν ζορίστηκαν και είναι αυτά που ξύνονταν όλο το χρόνο...((EX_ i dont want to hurt your feelings Tongue)).

None taken.

Ignorance is bliss.

pay close attention
marauber
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Ι will forgive but I won't forget...

View Profile
« Reply #53 on: September 26, 2007, 02:28:49 am »

Quote from: vasso on September 26, 2007, 01:43:55 am
Πάντως είναι εκπληκτική -και μην πείτε όχι-  η ενημέρωση που έχουμε σαν τμήμα από το ίντερνετ. Και μέσω του φόρουμ και από το eTHMMY και την electroauth. Στις περισσότερες, αν όχι σε όλες τις άλλες σχολές, αν δεν περάσεις από τη γραμματεία ή αν δεν πάρεις τηλ τον γνωστό σου από την τάδε παράταξη δεν μαθαίνεις αν βγήκε το μάθημα, πότε είναι η εξέταση, σε ποια ομάδα εργαστηρίου είσαι κλπ.

Νιώθω πολύ χαρούμενη που στο συγκεκριμένο κομμάτι το τμήμα είναι σε τόσο καλά επίπεδα. (να λέμε και τα θετικά που και που, ε; )

Όπως το πάρει κανείς. Εγώ όλα αυτά τα θεωρώ αυτονόητα. Υποτίθεται ότι είμαστε σε μια σχολή στη αιχμή της τεχνολογίας και παρόλα αυτά πολλά μαθήματα επιμένουν να μην ανεβάζουν τους βαθμούς στο νετ και οι δηλώσεις μαθημάτων γίνονται ακόμη με τον παραδοσιακό τρόπο της...ουράς, όταν ακόμη και το τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας υποβάλλει ηλεκτρονικές δηλώσεις.

Αν κάτσεις και το καλοσκεφτείς, θα δεις ότι όλα αυτά τα ενημερωτικά μέσα προέκυψαν όχι βάσει κάποιου κεντρικού σχεδιασμού, αλλά καθαρά εθελοντικά και χάρη στο μεράκι κάποιων. Επίσης είσαι τυχερή που μπήκες μόλις πέρσι όταν όλα αυτά λειτουργούσαν. Όπως είπε και ο Aurelius, πριν 5 χρόνια που μπήκαμε εμείς η κατάσταση δεν ήταν καθόλου έτσι.

Με όλα αυτά θέλω να πω πως περιθώρια για βελτίωση υπάρχουν πολλά, ας μην επαναπαυόμαστε κοιτώντας τις άλλες σχολές γιατί δεν είναι αυτές το μέτρο σύγκρισης.

It never rains but it pours
-------------------------------------------------------
The Spartans do not ask how many but where they are
emmanuel
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

πλάκα με κανεις?

View Profile WWW
« Reply #54 on: September 26, 2007, 02:30:44 am »

θα συμφωνησω με τον προλλαλησαντα...δεν ειναι τοσο το ιδιο το τμημα που εχει προχωρησει σε καποια πραγματα,οσο οι προσπαθειες μερικων φοιτητων και εμρικων καθηγητων...ειδικα για τους δευτερους,υπαρχουν κατηγοριες καθηγητων που εχουν χασμα μεταξυ τους...απορεις πως συνηπαρχουν στην ιδια σχολη...

tu/e
Wade
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile WWW
« Reply #55 on: September 26, 2007, 08:43:12 am »

Από υποδομές, πιστεύω ότι ως τώρα δε συναντήσαμε ιδιαίτερο πρόβλημα.  Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος (μέχρι τώρα).  Πάντως οι καθηγητές είναι όλοι πάρα πολύ καλοί, τόσο στη διδασκαλία τους, όσο και στο στη σχέση καθηγητή-φοιτητή Smiley

Επί τη ευκαιρία, μήπως πρέπει να σκεφτούμε κι άλλους τρόπους προώθησης του φόρουμ στους πρωτοετείς;

AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #56 on: September 26, 2007, 10:05:34 am »

Μπορείτε να μοιράζετε θήκες για τα πάσο με το λογότυπο του thmmy.gr
Το έκανε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε χρήσιμο (μέχρι να πλαστικοποιήσω το πάσο, that is )

Ανάμεσα σ'αυτό που σκέφτομαι, σ'αυτό που θέλω να σας πω, σ'αυτό που πιστεύω ότι σας λέω, σ'αυτό που σας λέω, σ'αυτό που θέλετε να ακούσετε, σ'αυτό που ακούτε, σ'αυτό που πιστεύετε ότι καταλαβαίνετε, σ'αυτό που θέλετε να καταλάβετε και σ'αυτό που καταλαβαίνετε υπάρχουν τουλάχιστον 9 πιθανότητες να μην συννενοηθούμε.

Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #57 on: September 26, 2007, 13:13:04 pm »

Κοίτα... η Δαπ μπορεί να μοιράζει θήκες... usb sticks αργότερα... κ.α...

Γενικώς μπορεί να δαπανά χρήματα... τα οποία βγάζει κάπως.. Προφανώς κάπου στοχεύει... Και αυτός ο στόχος έχει οικονομικά οφέλη..  Roll Eyes

Εμείς μοιράζουμε κατά βάση τη γνώμη μας και την εθελοντική μας εργασία, μέσα κι έξω από το φόρουμ. Διότι δε στοχεύουμε σε τίποτα εκτός από το να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μας.. στόχος που δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος.

Ντάξει.. σίγουρα οι θηκούλες δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.. αλλά έτσι γενικά τα λέω, θα δεις αργότερα κι άλλα...
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #58 on: September 26, 2007, 13:31:23 pm »

Quote from: AgentCain on September 26, 2007, 10:05:34 am
Μπορείτε να μοιράζετε θήκες για τα πάσο με το λογότυπο του thmmy.gr
Το έκανε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε χρήσιμο (μέχρι να πλαστικοποιήσω το πάσο, that is )

Δεν έχουμε λογότυπο.

Α και επίσης σου προτείνω να ΜΗΝ πλαστικοποιήσεις το πάσο, γιατί αφενώς δεν χωράει στο πορτοφόλι, αφετέρου θα το αλλάξεις σε 1 χρόνο  και δεν θα προλάβει να φθαρεί.

Details, details...

pay close attention
AgentCain
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #59 on: September 26, 2007, 13:41:16 pm »

Ξέρω ότι η σχολή θέλει να πάμε και ακτινογραφία θώρακος από το ΑΧΕΠΑ, όπως και έγραφε σε μια ανακοίνωσή της.
Το θέμα είναι ότι τόνιζε το "μόνο ακτινογραφία".
Υπάρχει περίπτωση να χρειαστούν και εξετάσεις από παθολόγο και δερματολόγο όπως γινόταν παλιά, μέσω της λέσχης νομίζω?
Αν ναι μπορώ να κάνω τις εξετάσεις στο ΑΧΕΠΑ μαζί με τις ακτίνες επειδή έχω ένα γνωστό εκεί αλλά και για να μην τρέχω μετά?

Πως?! δεν έχετε λογότυπο?  Ε να φτιάξουμε ένα...

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13 Go Up Print
Jump to: