• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:29:54 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 11:29:54 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426682
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 57
Guests: 82
Total: 139
giorgosc
Saint_GR
tzortzis
Thalasotsanta
kvas
dkoukn
mmikelo
xarisagraf
AcademicWeapon!
menelaras
atpvk
mpizos
Markella
kostas.13v
jojos
spyros36
George_RT
DimitrisL
ggougous
Toaoutplasedakitoubiseswa
chrisbetas
unreasonable
Tasaris
mike1996
mrotskos
paristetos
sassi
Poli
Pastellaki
Nekt
witchingHour
soph553
chriskazakos
freakyy
ThanosTheTT
nataliakara
spoun
stloukas
jimalexoud
themis01
Dimos Bachlas
tsaliki
Mr White
pipitsenko
anastasis_sid
vagk
PeriklisL
okatapo
whatdoesthefoxsay
ioannisfa
satsok
Νικη
glavdakis
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία > Πανεπιστήμιο.gr (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Νέο θύμα ληστείας ΕΞΩ από το χώρο του Α.Π.Θ.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 Go Down Print
Author Topic: Νέο θύμα ληστείας ΕΞΩ από το χώρο του Α.Π.Θ.  (Read 9146 times)
Larry_Flynt
Καταστραμμένος

View Profile WWW
Re: Νέο θύμα ληστείας ΕΞΩ από το χώρο του Α.Π.Θ.
« Reply #15 on: December 11, 2006, 03:13:08 am »

Οι μπατσοι μας είναι για τον μούτσο

void DrawShadow()
        {
            shadow = Matrix.CreateShadow(-directionalLight0Direction, game.functions.GetPlane(ref game.player.position, 5));
            Matrix[] bones = game.heroPlayer.GetSkinTransforms();
            Matrix[] shadowBones = new Matrix[bones.Length];

for (int i = 0; i < shadowBones.Length; i++)
            {
                shadowBones = bones * shadow;
            }

foreach (ModelMesh mesh in game.heroModel.Meshes)
            {
                foreach (Effect effect in mesh.Effects)
                {
                    effect.CurrentTechnique = effect.Techniques["Shadow"];
effect.Parameters["Bones"].SetValue(shadowBones);  effect.Parameters["View"].SetValue(game.viewMatrix);
effect.Parameters["Projection"].SetValue(game.projectionMatrix);
                }
                mesh.Draw();
            }

}
Sanctifier
Guest
« Reply #16 on: December 11, 2006, 03:14:34 am »

Quote from: Larry_Flint on December 11, 2006, 03:11:50 am
Όταν λέω χρειαζόμαστε αμερικάνους αστυνομικούς....

Εκει την τρως τη σφαιρα πριν σηκωσεις τα χερια....
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #17 on: December 11, 2006, 03:14:56 am »

E, βέβαια. Οι Αμερικανοί μπάτσοι θα του είχαν φορέσει κουκούλα στα γρήγορα, θα τον είχαν φορτώσει σ'ένα φορτηγάκι, θα τον πήγαιναν στο Γκουαντάναμο και κανείς δε θα 'ξερε τίποτα.
Nosferatu
Guest
« Reply #18 on: December 11, 2006, 03:44:20 am »

Δηλαδη τωρα ρε Juan μας απαντησες γιατι χρειαζομαστε το ασυλο?πλακα εχεις,ενας δεν βγηκε να ρωτησει τη δουλεια εχει η αθωα κυπρια περιστερα στις 17 Νοεμβρη το βραδυ μεσα στο πολυτεχνιο,δηλαδη πραγματικα ρε juan μπορει να ειμαι χαζος αλλα απαντησε μου με ενα κειμενο με επιχειρηματα τι το χρειαζομαστε το ασυλο και μη μου δειχνεις foto ασχετου γεγονοτος
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #19 on: December 11, 2006, 03:51:20 am »

Quote from: Nosferatu on December 11, 2006, 03:44:20 am
Δηλαδη τωρα ρε Juan μας απαντησες γιατι χρειαζομαστε το ασυλο?πλακα εχεις,ενας δεν βγηκε να ρωτησει τη δουλεια εχει η αθωα κυπρια περιστερα στις 17 Νοεμβρη το βραδυ μεσα στο πολυτεχνιο,δηλαδη πραγματικα ρε juan μπορει να ειμαι χαζος αλλα απαντησε μου με ενα κειμενο με επιχειρηματα τι το χρειαζομαστε το ασυλο και μη μου δειχνεις foto ασχετου γεγονοτος

Αυτο το "αθώα κύπρια περιστερά" περιέχει υπονοούμενο? Δηλαδή να φανταστώ ότι εγώ, άλλοι 1500 φοιτητές, πολλοί καθηγητές, ο κοσμήτορας, ο πρύτανης, ο πρόεδρος, όλοι εμείς, είμαστε ταραχοποιοί?????

Ρε μπας και είναι όλοι αυτοί μπάχαλοι και με παρέσυραν? Τς τς τς...

Για μένα αυτές οι εικόνες έχουν από χίλιες λέξεις έκαστη. Το όριο του ποστ είναι 800 γράμματα. Λυπάμαι, αλλά δε μπορώ να στις εξηγήσω. Πρέπει να κάνεις ένα κόπο να τις συνδέσεις στο μυαλό σου.
MihalisK
Θαμώνας

ό,τι πέρασε, πέρασε σωστά

View Profile
« Reply #20 on: December 11, 2006, 04:51:09 am »

Quote from: Nosferatu on December 11, 2006, 02:47:39 am
Οχι δεν πιστευω οτι θα εχω ενα μπατσο σε καθε γωνια,αλλα σιγουρα θα ειναι ποιο ανθρωπινα αλιακμωνα.Τωρα για τα οσο λες MihalisK,καταλαβαινεις που εχουμε φτασει λογω αυτου του ηλιθιου και  ξεπερασμενου θεσμου που λεγετε ασυλο,να εξισωνεις την νυχτα τον χωρο του απθ με τα μπουρδελα του Βαρδαρη,και ολα αυτα ΓΙΑΤΙ?ας μου απαντησει καποιος ρε γαμωτο τι τον εξυπηρετει το ασυλο,που τον βοηθαει,ποια ειναι τα ωφελη?Ολοι ρε  βγαινουν και γκαριζουν κατω τα χερια απο το ασυλο εχει χυθει αιμα για αυτο(οντως αλλα εντελως αλλες εποχες)και κανεις δεν λεει ΓΙΑΤΙ θελει το ασυλο

Αναφέρθηκα σε αυτές τις περιοχές μήπως με την περιορισμένη σου διάθεση για κατανόηση, καταλάβεις ότι ο κίνδυνος είναι ίδιος όπου υπάρχει ερημιά. Το πρόβλημα δε λύνεται ούτε καν βελτιώνεται με την άρση του ασύλου και αυτό αποδείκνυεται από όλα αυτά τα παραδείγματα όπου δεν υπάρχει άσυλο αλλά ούτε και ασφάλεια. Αν το πανεπιστήμιο έσφυζε από ζωή μέρα νύχτα δε θα χρειαζόταν κανένα αστυνομικό να το προστατέψει, και τώρα που δε σφύζει η άρση του ασύλου απλώς θα έφερνε παντού και σε οποιαδήποτε εκδήλωση, διαμαρτυρία γεγονότα όπως αυτό που σου δείχνει ο Juan. Δλδ τι πιστεύεις ότι θα αρθεί το άσυλο και αμέσως θα το φωτίσουν και θα γεμίσει αστυνομικούς? Κι αν  ναι αυτό θέλεις? Να σε πηγαίνουν σηκωτό κάθε φορά που θα κάνεις μια πορεία, μια παράσταση, οτιδήποτε? Βλέπεις κάποια αποτροπή, κάποια ασφάλεια όπου δεν υπάρχει άσυλο?

Quote from: Nosferatu on December 11, 2006, 03:44:20 am

Αν αυτό έχεις να πεις για τα γεγονότα που παραθέτει ο Juan τότε μάλλον δεν έχεις περιορισμένη διάθεση αλλά ικανότητα για κατανόηση. Κούνα λίγο το κεφάλι σου και μπορεί να καταλάβεις πόσο αυτές οι εικόνες εξηγούν όσα 1000 κείμενα δε θα πουν ποτέ. Και αν δε πιάσειι κοπανα το και σε κανα τοίχο, πριν σε πετύχει κανένας πρέτορας εκτός ασύλου και στα εξηγήσει αυτός.

Η ανοησία είναι ένα πολύ καλό εμπόδιο για κάποιον που πρέπει να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

http://www.doc.ic.ac.uk/~mk406/
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #21 on: December 11, 2006, 05:02:23 am »

Nομιζω ξεφγατε απο το θεμα

Δε ξερω μου φενεται παραξενο που τον ληστεψανε εκει γιατι εχει καλο φωτισμο και συνηθως εχει πολυκοσμια. Βεβαια τα παιδια απο επαρχια οπως εγω εχουμε συνηθισει να κυκλοφορουμε οπως να ναι καθως παραδειγμα στην Καβαλα απο οπου καταγομαι κυκλοφορουσα απο μικρος μετα τις 12 και δε μου ειχε συμβει τιποτα αναλογο ουτε ειχα ακουσει να συμβαινει σε φιλο μου κατι. Παρολα αυτα η ζωη στις μεγαλες πολεις ειναι αλλιως. Αυτο που χρειαζεται ειναι προσοχη οταν κυκλοφορουμε μονοι αν δουμε κανα παραξενο τυπο να απομακρυνθουμε. Εγω ειμαι 2 χρονια εδω και δε μου χει συμβει κατι παρομοιο αλλα εχει συμβει σε γνωστους μου ισως φταιει που ειμαι 2 μετρα παλικαρι και τρομαζω τουσ κακοποιους  Tongue Tongue

Απλα πιστευω ειναι θεμα ατυχιας

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #22 on: December 11, 2006, 05:22:10 am »

Quote from: Grecs on December 11, 2006, 05:02:23 am
Απλα πιστευω ειναι θεμα ατυχιας

+1

------------------

Στα άλλα, Νοσφεράτου, μη σου τύχει η ζαρτινιέρα... γιατί μετά...

byeeee
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #23 on: December 11, 2006, 05:24:05 am »

Προσωπική εμπειρία: Έχω διασχίσει πάνω από 100 φορές, τον πεζοδρομάκι μεταξύ των εσωτερικών δρόμων του ΑΠΘ και της Εθν. Αμύνης (κάτω από την πλατεία Χημείου δλδ), μετά τις 10 το βράδυ (ακόμα και 12 και 1), με το laptop στον ώμο, σώος και αβλαβής.

edit: Να δειτε που τώρα το γρουσουζεύω  Cheesy
« Last Edit: December 11, 2006, 05:30:12 am by Juan » Logged
Turambar
Veteran
Διεστραμμένος

μη νοιάζεσαι

View Profile
« Reply #24 on: December 11, 2006, 05:29:32 am »

Ρε συ Juan, το άσυλο ζέχνει βία και εγκληματικότητα, στο περιβάλλον χώρο, η εγκληματικότητα ρέει ακατάπαυστα, οι άνθρωποι τρελλαίνοντα, κλέβουν, βιάζουν και σκοτώνουν ο ένας τον άλλον.

Μετά όμως, σε ακτίνα 50 μέτρα από οποιδήποτε χώρο ασύλου, επικρατεί ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ.

Ποιός φροντίζει τα κορίτσια από την Αν. Ευρώπη, να μη βλέπουν ποτέ τον ουρανό αλλά να πηγαίνουν από τα διαμερίσματα-φυλακές, στους κορδωμένους πελάτες?

ΟΙ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ

Ποιός δίνει άδειες πώλησης, μεταπώλησης, και λοιπής διακίνησης?

ΟΙ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ

Ποιός καθαρίζει τους δρόμους από τους βρωμερούς πεζούς που λερώνουν με τα πόδια τους την Εθνικής αμύνης?

ΟΙ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ.

και για να κάνω παράφραση του τραγουδιού:

τη ζαρτινιέρα μη κατηγοράς
αυτή στις ρίχνει για να τις φας...

byeeee
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #25 on: December 11, 2006, 05:40:44 am »

Να πω και ενα ανεκδοτο μιας και ανεφερες τη ζαρτινιερα

Το κοινο εχουν οι ζαρτιερες και οι ζαρτινιερες????

Οταν τις βλεπουν οι φοιτητεc πεφτουν με τα μουτρα πανω τους

ευστοχο επικαιρο απο την κυριακατικη ελευθεροτυπια

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
NetBuster
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #26 on: December 11, 2006, 11:19:24 am »

Όπως και να έχει το Πανεπιστήμιο δεν πρέπει να είναι και αυτό ένας επικίνδυνος χώρος για να κυκλοφορεί κανείς.

Τίθεται άμεσα το ζήτημα..Τι μπορεί να κάνει το Πανεπιστήμιο για να το προστατευθει από αυτά που δυστυχώς συμβαίνουν και μέρα μεσημέρι?

Δεν πρέπει οι θεσμικά υπεύθυνοι για τη λειτουργία του να ασχοληθούν? Έχουν κάνει κάτι ?

Έχουν ηλεκτροφωτίσει το Πανεπιστήμιο? - Όχι.
Έχουν απαγορέψει τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα χωρίς σηματάκι σε αυτό μετά τις 9 το βράδυ? -Όχι.Προτιμούν να επιτελούν τον "κοινωνικό σκοπό" τους βοηθώντας τους Θεσσαλονικείς στη βραδυνή τους βόλτα...
Nosferatu
Guest
« Reply #27 on: December 11, 2006, 12:42:26 pm »

Ναι ωραια,θα μου απαντησει κανει ΤΙ το θελει το ασυλο?τι τον εξυπηρετει?τι κανει εκει που δεν μπορει να το κανει αλλου(εκτος απο το να κρυβεται και να πεταει μολοτωφ απο εκει),κανεις δεν απαντησε,περιμενω
Junior
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: December 11, 2006, 13:31:28 pm »

Quote from: Nosferatu on December 11, 2006, 02:54:55 am
οσα για αυτα που λες,πριν δυο χρονια ενας τυπος εχει ερθει με μεταγραφη απο το αντιστοιχο τμημα της κυπρου για ενα χρονο(η ενα εξαμηνο),κατι σαν ερασμους,τον ηξερα και ψιλομιλουσαμε,ξαφνικα μια μερα τον βλεπω με ραμματα πισω απο το αφτι,μπλε ματι,μελανιες κλπ κλπ,του λεω τι εγινε ρε συ?μου λεει αστα,χθες βραδυ περνουσα εξω απο το πολυτεχνιο στο δρομο που ανεβαινει για το αχεπα,και τον επιασε μια παρεα ρωσσων,δως μου το κιν σου,οχι δε στο δινω,ε τοτε παρε αυτη παρε και την αλλη κλπ κλπ.παιρνει τηλ στην αστυνομια και παιρνει μια απαντηση του στυλ δε μπορουμε να κανουμε τιποτα εκει εχει ασυλο.ΚΑΙ καλα του ειπαν,ασυλο θες παρτο το ασυλο σου και σκασε

Ε, καλά, και πριν μερικά χρόνια στη Ναυαρίνου που ήμουν με τον αδερφό μου και άλλους μας την έπεσαν καμιά 10-15 άτομα και ζητούσαν λεφτά. Όταν ένας από την παρέα μας προχώρησε λίγο πιο μπροστά πήρε τηλέφωνο την αστυνομία. Φυσικά άσυλο δεν υπήρχε εκεί και είπαν οκ, ερχόμαστε. Τους καθυστερήσαμε όσο μπορούσαμε, αλλά μάντεψε... η αστυνομία δεν ήρθε ποτέ...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατηγορείτε το άσυλο για ό,τι περιστατικό γίνεται εκεί γύρω. Μου έχουν συμβεί περιστατικά τέτοια και στην Αγίας Σοφίας και στο Βαρδάρη και πολλές φορές στη Σταυρούπολη (στην περιοχή γύρω από το αστυνομικό τμήμα αν λέει κάτι). Αυτή τη στιγμή δεν επιχειρηματολογώ γιατί χρειαζόμαστε το άσυλο, αλλά σίγουρα ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ το άσυλο για ό,τι γίνεται.
Johnny English
Veteran
Καταστραμμένος

i know nothing

View Profile
« Reply #29 on: December 11, 2006, 13:52:39 pm »

Quote from: Nosferatu on December 11, 2006, 12:42:26 pm
Ναι ωραια,θα μου απαντησει κανει ΤΙ το θελει το ασυλο?τι τον εξυπηρετει?τι κανει εκει που δεν μπορει να το κανει αλλου(εκτος απο το να κρυβεται και να πεταει μολοτωφ απο εκει),κανεις δεν απαντησε,περιμενω

To επιχείρημά σου έχει απαντηθεί πολλάκις* (περί μολότωφ). Προς το παρόν δεν έχω δει κανένα επιχείρημα κατά του ασύλου. Ωστόσο εγώ σου έδειξα ένα που αρνείσαι να το αντιληφθείς.

Είσαι και συ βλέπω της άποψης του: "Απέδειξέ μου ότι δεν έχεις όπλα μαζικής καταστροφής για να μη σε βομβαρδίσω..." ούτε κατά διάνοια δε προσπαθείτε να: "Αποδείξτε ότι έχουμε όπλα μαζικής καταστροφής για να μας βομβαρδίσετε.."

*Πραγματικά έχεις διαβάσει καθόλου όλα όσα έχουν γραφτεί στο φόρουμ? Περί ισχύοντος νόμου και τα σχετικά? Ή ξύπνησες μια νύχτα, είπες "δε βαριέσαι" πάω να δω τι κάνει αυτό το φόρουμ, και άρχισες να κατηγορείς ασχέτως?
Pages: 1 [2] 3 4 Go Up Print
Jump to: