• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:46:26 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 16:46:26 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426672
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 58
Guests: 87
Total: 145
babis.o.sougias
difis
Filpan10
mdimitrig
chriskazakos
nmpampal
evangeliaap
Stathiss
tasos gourd
xeniam
dimimpou
jimalexoud
Haralampos
folas
kvas
Notac
Ioannakoliou
Polychronia K
Farmakis Aggelos
gbes
petrchat
theodoridoueu
Fovidis
soti
Evripidis
Aglosdoum
npalami
petikas
dmoral
afroditi
Dimos Bachlas
geo66
Thomas Shelby
tourlaza
Raphael
achilleas17
Nikos.Ts
Tasaras
teeeoooo
ThanosKoutsoump
mkakale
georgepana9
xarisvougiou
papaloui
ioannisdamantis
teosimeon
apob
dseid
cpapast
ArsenD
nikitask
EiriniGeo
ganasto
Bigie_Cheese
chaniotism
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για αλλαγή του public name σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Admins.
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Εσωτερικά Θέματα  > Σύλλογος φοιτητών (Moderators: PolarBear, tzortzis) > Συζήτηση περί του κλεισίματος του 9όροφου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] Go Down Print
Author Topic: Συζήτηση περί του κλεισίματος του 9όροφου  (Read 3839 times)
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
Re: Συζήτηση περί του κλεισίματος του 9όροφου
« Reply #30 on: September 19, 2011, 09:53:57 am »

Quote from: Karaμazoβ on September 18, 2011, 20:21:44 pm
ο Social_Waste και αυτοί που κανουν κατάληψη σίγουρα θα στηριζαν/ανεχονταν απεργία καθηγητων και ΜΦ fugiFox... για τους ΜΦ δεν είναι απίθανο ενδεχόμενο μια απεργία, απλα δεν εχει βγει πολυ παραέξω το θέμα, γιατι πριν το καλοκαίρι γίνονταν ακόμα διαπραγματεύσεις

εγω θα ήθελα την απάντηση του Social_Waste

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
JAE
Guest
« Reply #31 on: September 19, 2011, 10:09:27 am »

Καλο αυτο με την απεργια των ΜΦ.
Ο απεργος θα πρεπει και να εργαζεται ομως.
Πολλοι ΜΦ εργαζονται μονο 4 μηνες το χρονο.

Αρα για αποχη μαλλον μιλατε.
Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #32 on: September 19, 2011, 10:31:41 am »

Quote from: fugiFOX on September 19, 2011, 09:53:57 am
Quote from: Karaμazoβ on September 18, 2011, 20:21:44 pm
ο Social_Waste και αυτοί που κανουν κατάληψη σίγουρα θα στηριζαν/ανεχονταν απεργία καθηγητων και ΜΦ fugiFox... για τους ΜΦ δεν είναι απίθανο ενδεχόμενο μια απεργία, απλα δεν εχει βγει πολυ παραέξω το θέμα, γιατι πριν το καλοκαίρι γίνονταν ακόμα διαπραγματεύσεις

εγω θα ήθελα την απάντηση του Social_Waste

Εγώ να σου απαντήσω άμα θες για την άποψη της συντονιστικής επιτροπής:

Αν οι ΜΦ κάνανε απεργία για τα αιτήματά τους τότε θα είμασταν στον πλευρό τους όσο αντέχαμε. Αυτό σημαίνει ότι αν είχαμε καταλήψεις και γενικά κίνημα θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε με κοινές δράσεις, κοινές συζητήσεις and so on. Από την άλλη σε περιόδους ομαλότητας σίγουρα θα μπορούσατε να βασιστείτε ότι όχι μόνον δεν θα έπαιζε κλάψα του τύπου "μπουχουχου χάνουμε το μαθηματάκι μας" αλλά θα πιέζαμε με τον καλύτερο τρόπο που θα σκεφτόμασταν και θα αγωνιζόμασταν μαζί σας. Αυτό είχε γίνει σε κάμποσους συλλόγους το 2007 όπου και οι ΜΦ παίρνανε αποφάσεις για καταλήψεις των σχολών με δικό τους πλαίσιο, κάνανε πανό στις πορείες κοκ

Γενικά αυτή την στιγμή θέλουμε πανεκπαιδευτικό μέτωπο. Και αν οι ΜΦ θέλουν κάποια στιγμή να πιέσουν το υπουργείο νομίζω ότι τώρα είναι η στιγμή. Πότε έχουμε συντονιστική το ξέρετε, το λέει το πρόγραμμα. Ελάτε να το συζητήσουμε. Εναλλακτικά κάθε μέρα υπάρχει κόσμος στην σχολή, περάστε μια βόλτα, ενημερώστε τους εκεί παρευρισκόμενους.

Με τους ΜΦ αντικειμενικά είμαστε στην "ίδια μπάντα". Όταν στην Ελλάδα για να βρει ο άλλος δουλειά "κρύβει" το διδακτορικό για να μπορέσει να βρεί δουλειά με 700 ευρώ τότε πως μπορεί να πει οποιοσδήποτε ότι αντικειμενικά δεν είμαστε στην ίδια θέση. Απλά με τους ΜΦ υπάρχει το κόλλημα ότι αρκετοί είναι αυτό που λέμε επιστημονιστές: Μόνο μας όπλο η γνώση, με την επιστήμη θα νικήσουμε τα πάντα, αν είσαι ικανός θα βρεις δουλειά κοκ. Δεν θα επεκταθώ περεταίρω γιατί δεν ξέρω πως είναι οι συσχετισμοί στους ΜΦ. ΜΑΚΑΡΙ να σας δούμε μαζί μας στον αγώνα για δημόσια και δωρεάν παιδεία, προφανώς εσείς θα έχετε και τα δικά σας αιτήματα και εμείς τα δικά μας, αλλά ο κοινός άξονας (νομίζω ότι) πρέπει να κινείται γύρω από το "δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους, από το δημοτικό μέχρι και τις μεταπτυχιακές σπουδές, που να ικανοποιεί τις ανάγκες μας για μόρφωση και δουλειά"

YARRRRRRRRRRRRRR
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #33 on: September 19, 2011, 10:49:53 am »

Quote from: Godhatesusall on September 19, 2011, 10:31:41 am

Με τους ΜΦ αντικειμενικά είμαστε στην "ίδια μπάντα". Όταν στην Ελλάδα για να βρει ο άλλος δουλειά "κρύβει" το διδακτορικό για να μπορέσει να βρεί δουλειά με 700 ευρώ τότε πως μπορεί να πει οποιοσδήποτε ότι αντικειμενικά δεν είμαστε στην ίδια θέση. Απλά με τους ΜΦ υπάρχει το κόλλημα ότι αρκετοί είναι αυτό που λέμε επιστημονιστές: Μόνο μας όπλο η γνώση, με την επιστήμη θα νικήσουμε τα πάντα, αν είσαι ικανός θα βρεις δουλειά κοκ. Δεν θα επεκταθώ περεταίρω γιατί δεν ξέρω πως είναι οι συσχετισμοί στους ΜΦ. ΜΑΚΑΡΙ να σας δούμε μαζί μας στον αγώνα για δημόσια και δωρεάν παιδεία, προφανώς εσείς θα έχετε και τα δικά σας αιτήματα και εμείς τα δικά μας, αλλά ο κοινός άξονας (νομίζω ότι) πρέπει να κινείται γύρω από το "δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους, από το δημοτικό μέχρι και τις μεταπτυχιακές σπουδές, που να ικανοποιεί τις ανάγκες μας για μόρφωση και δουλειά"

Επιτέλους ένα σοβαρό μήνυμα, με το οποιο μπορεί να διαφωνούμε, αλλά τουλάχιστον υπάρχει η στοιχειώδης τεκμηρίωση.
Αν και εσύ μιλάς κυρίως θεωρητικά, ενώ εγώ αναφέρομαι σε πραγματικά γεγονότα του παρελθόντος
ωστόσο θα δεχτώ αυτά που λες ότι διατίθεσαι να κάνεις, αφού δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω.

Είναι σαφές, ότι για όλους είναι καλύτερο ο οποιοσδήποτε αγώνας να είναι ενιαίος.
Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει πάντοτε να συμφωνούμε είτε ως προς τις δράσεις είτε ακόμη και ως προς τις αιτίες, τις αφορμές ή τις ιδεολογικές προσεγγίσεις.
Βέβαια, εάν αυτές δεν είναι τόσο ουσιώδεις, μπορούν να παραμεριστούν για το κοινό καλό και να υπάρξει προσέγγιση των 2 πλευρών.
Είναι αδύνατον όμως να υπάρξει προσέγγιση, όταν οι διαφορές μας είναι ουσιώδεις και αναφέρομαι στην παύση της ερευνητικής διαδικασίας.
Είναι αδύνατον επίσης να υπάρξει προσέγγιση, όταν η 1 πλευρά στρέφεται εναντίον της άλλης, όταν ο ένας σύλλογος εμποδίζει τον άλλον
και μάλιστα και το υπογραμμίζω χωρίς πρώτα να έρθει σε επαφή μαζί του.
Η ξαφνική κίνηση της τοποθέτησης λουκέτων και σιδηροφραγμάτων στις σκάλες του 9οροφου ήταν
από τις πλέον άστοχες.
Εγώ δικαιολογώ ως ένα βαθμό την κίνηση αυτή ως παρασυρμό από τον ενθουσιασμό της στιγμής.
Τώρα όμως που κάνουμε μια καλύτερη αναλυση της πράξης θα πρέπει οι αγωνιστές να αναλογιστούν ξανά το τι έκαναν.

Για το μήνυμα του JAE και το επιθετικό του ύφος, δεν το συζητώ, επιβεβαιώνει δυστυχώς αυτά που έγραφα μόλις 1 σελ. πριν,
περί της μερίδας φοιτητών που θα βρεθούν απέναντι.
Quote from: JAE on September 19, 2011, 10:09:27 am

.....

JAE
Guest
« Reply #34 on: September 19, 2011, 11:10:21 am »

Quote from: fugiFOX on September 19, 2011, 10:49:53 am
Για το μήνυμα του JAE και το επιθετικό του ύφος, δεν το συζητώ, επιβεβαιώνει δυστυχώς αυτά που έγραφα μόλις 1 σελ. πριν,

.....

Μια διορθωση εκανα ο κακομοιρης πανω στο ορισμο της απεργιας βασει πραγματικοτητας!
Ολα τα αλλα ειναι δικες σου εφευρεσεις.
Δεν νομιζω ουτε επιθετικος να ημουν ουτε να πηρα θεση.

fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #35 on: September 19, 2011, 11:15:51 am »

Quote from: JAE on September 19, 2011, 11:10:21 am

.....

Μια διορθωση εκανα ο κακομοιρης πανω στο ορισμο της απεργιας βασει πραγματικοτητας!
Ολα τα αλλα ειναι δικες σου εφευρεσεις.
Δεν νομιζω ουτε επιθετικος να ημουν ουτε να πηρα θεση.

ανακαλώ.
δυστυχώς αυτά ειναι τα μειονεκτήματα 1 συζήτησης στο φόρουμ,
να μην βλέπεις το ύφος του συνομιλητή.

Godhatesusall
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #36 on: September 19, 2011, 11:17:13 am »

Είναι σαφές, ότι για όλους είναι καλύτερο ο οποιοσδήποτε αγώνας να είναι ενιαίος.
Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει πάντοτε να συμφωνούμε είτε ως προς τις δράσεις είτε ακόμη και ως προς τις αιτίες, τις αφορμές ή τις ιδεολογικές προσεγγίσεις.
Βέβαια, εάν αυτές δεν είναι τόσο ουσιώδεις, μπορούν να παραμεριστούν για το κοινό καλό και να υπάρξει προσέγγιση των 2 πλευρών.
Είναι αδύνατον όμως να υπάρξει προσέγγιση, όταν οι διαφορές μας είναι ουσιώδεις και αναφέρομαι στην παύση της ερευνητικής διαδικασίας.
Είναι αδύνατον επίσης να υπάρξει προσέγγιση, όταν η 1 πλευρά στρέφεται εναντίον της άλλης, όταν ο ένας σύλλογος εμποδίζει τον άλλον
και μάλιστα και το υπογραμμίζω χωρίς πρώτα να έρθει σε επαφή μαζί του.
Η ξαφνική κίνηση της τοποθέτησης λουκέτων και σιδηροφραγμάτων στις σκάλες του 9οροφου ήταν
από τις πλέον άστοχες.
Εγώ δικαιολογώ ως ένα βαθμό την κίνηση αυτή ως παρασυρμό από τον ενθουσιασμό της στιγμής.
Τώρα όμως που κάνουμε μια καλύτερη αναλυση της πράξης θα πρέπει οι αγωνιστές να αναλογιστούν ξανά το τι έκαναν.
Πάντως τα λουκέτα δεν ήταν τόσο ξαφνικά. Στην ΓΣ είχε ειπωθεί και προφορικά(αλλά και στο πλαίσιο που θα μπορούσατε να το διαβάσετε από λίστες,φόρα,ή από φωτοτυπίες που έχουμε στην σχολή) ότι κατάληψη σημαίνει παύση κάθε διδακτικής ΚΑΙ ερευνητικής δραστηριότητας. Τις πρώτες 2 βδομάδες μέχρι να δούμε αν όντως έχουμε φόντα για κίνημα διαρκείας δεν κλίναμε το 9όροφο γιατί δεν υπήρχε λόγος να ξοδέψουμε τόση ενέργεια & χρήματα και επιπλέον να δοθεί ο χρόνος σε όλους να μάθουν την απόφαση του συλλόγου και να ετοιμαστούν ανάλογα. Όταν λοιπόν πάρθηκε απόφαση να κλείσουμε το 9όροφο από την προηγούμενη μέρα κολλήσαμε αρκετές ανακοινώσεις του στυλ "πάρτε τα πράγματά σας, το κτήριο από αύριο κλείνει". Ε, δεν το λες και "ξαφνικό" αυτό.

Το ότι δεν ήρθαμε σε επαφή με τον σύλλογο ΜΦ ήταν γιατί νομίζαμε ότι δεν μπορούσαμε να βρούμε κοινό τόπο. Για μια -ενδεχόμενη- απεργία ΜΦ κανείς δεν είχε ακούσει τίποτε! Ακόμα και στις εγγραφές κανείς ΜΦ δεν μας είχε προσεγγίσει έστω για μια κουβέντα ρε αδερφέ, και θεωρήσαμε ότι δεν είχατε άποψη. Γιατί εδώ που τα λέμε, ανακοίνωσή από τον απειρίσιο (έτσι δεν λέγεται ο σύλλογος σας?)  έχουμε να δούμε από το 1821. ΠΡΟΦΑΝΩΣ αν ξέραμε ότι ενδεχομένως είμαστε και οι 2 σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις θα ερχόμασταν σε επαφή από την πρώτη μέρα. Εμείς (νομίζω,μιας και δεν εκπροσωπώ την συντονιστική με αυτό το ποστ) είμαστε διατεθειμένοι να αναγνωρίσουμε την μαλακία μας, ότι κακώς δεν ήρθαμε σε επικοινωνία μαζί σας. Εσείς είστε διατεθειμένοι είτε να έρθετε ομαδικά σε μια συντονιστική είτε να στείλετε αντιπρόσωπο ώστε να βρούμε μέρα/ώρα για να γίνει συζήτηση?

Πάντως, νομίζω ότι η συντονιστική δεν υπάρχει περίπτωση να πάει πίσω στο "σταματάει η διδακτική ΚΑΙ η ερευνητική διαδικασία". Δηλαδή σε ζητήματα που υπάρχουν στο πλαίσιο δεν μπορούμε(και να θέλουμε) να τα αλλάξουμε καθώς η συντονιστική είναι όργανο υλοποίησης της απόφασης της ΓΣ και όχι αποφασιστικό όργανο. Αν νομίζετε ότι θα πρέπει να επιτραπεί η έρευνα, σήμερα στις 2(δηλαδή 4) γράφεται το πλαίσιο για την αυριανή ΓΣ. Ελάτε να μας πείτε την άποψή σας στο θέμα.

Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στο θέμα της -πολιτικής- προσέγγισης. Για το θέμα "ο ένας σύλλογος εμποδίζει τον άλλον" νομίζω ότι ο social waste απάντησε αρκετά καλά, δεν χρειάζεται να επεκταθώ. Το άλλο που έθεσες, δηλαδή το ότι είναι αδύνατον να υπάρξει προσέγγιση αν έχουμε τόσο ουσιώδεις διαφορές όπως το σταμάτημα της ερευνητικής διαδικασίας είναι -νομίζω- το πιο ουσιαστικό. Γιατί ο ένας σύλλογος θεωρεί ότι αυτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κατάληψης. Από την άλλη εσείς μπορεί να θέλετε το κτήριο να είναι ανοικτό αλλά να γίνεται περιφρούρηση της απεργίας από εσάς τους ίδιους, πράγμα που νομίζω ότι είναι σωστό. Αλλά αν αυτό το λες σε φάση "ανοίξτε το 9όροφο για να κάνουμε την δουλειά μας και θα βγάλουμε και 1 ανακοίνωση καταδίκης και θα φέρουμε και ένα πανό με 10 άτομα στην πορεία σας" πιο πολύ με συνεννόηση συμμοριών μου μοιάζει παρά με κοινό αγώνα.

YARRRRRRRRRRRRRR
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

View Profile
« Reply #37 on: September 19, 2011, 11:37:51 am »

Quote from: Godhatesusall on September 19, 2011, 11:17:13 am

Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στο θέμα της -πολιτικής- προσέγγισης. Για το θέμα "ο ένας σύλλογος εμποδίζει τον άλλον" νομίζω ότι ο social waste απάντησε αρκετά καλά, δεν χρειάζεται να επεκταθώ. Το άλλο που έθεσες, δηλαδή το ότι είναι αδύνατον να υπάρξει προσέγγιση αν έχουμε τόσο ουσιώδεις διαφορές όπως το σταμάτημα της ερευνητικής διαδικασίας είναι -νομίζω- το πιο ουσιαστικό. Γιατί ο ένας σύλλογος θεωρεί ότι αυτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κατάληψης. Από την άλλη εσείς μπορεί να θέλετε το κτήριο να είναι ανοικτό αλλά να γίνεται περιφρούρηση της απεργίας από εσάς τους ίδιους, πράγμα που νομίζω ότι είναι σωστό. Αλλά αν αυτό το λες σε φάση "ανοίξτε το 9όροφο για να κάνουμε την δουλειά μας και θα βγάλουμε και 1 ανακοίνωση καταδίκης και θα φέρουμε και ένα πανό με 10 άτομα στην πορεία σας" πιο πολύ με συνεννόηση συμμοριών μου μοιάζει παρά με κοινό αγώνα.
Εγώ δεν λέω τίποτα. Απλές διαπιστώσεις κάνω.

Επίσης, αυτό που γράφεις ότι "δεν ήρθαμε σε επαφή με τον σύλλογο ΜΦ ήταν γιατί νομίζαμε ότι δεν μπορούσαμε να βρούμε κοινό τόπο."
ακούγεται σαν "κάνω αυτό που πιστεύω και δεν μιλώ μαζί σου γιατί ξέρω ότι διαφωνείς, αλλά δεν με νοιάζει",
οπότε υπό αυτό το πρίσμα δεν σε τιμά καθόλου.

Επιπλέον, εάν ισχύει το η συντονιστική δεν υπάρχει περίπτωση να πάει πίσω στο "σταματάει η διδακτική ΚΑΙ η ερευνητική διαδικασία".
τότε ισχύει αυτό που έγραψα ότι οι δυο σύλλογοι έχουν πλεον ουσιώδεις διαφορές και εκτός αυτού, συμπεραίνω ότι
δεν υπάρχει διάθεση να ακούσετε και τη θέση του άλλου.
Θα πρέπει να αντιληφθείτε, ότι δεν μπορείς να πας σε έναν διάλογο, πόσο μάλλον με συμφοιτητές σου,
με σκοπό απλά να επιβάλλεις άποψη. Αυτό δεν είναι διάλογος και το καταλαβαίνεις.

Εγώ θα πρότεινα το εξής. Να έρθετε σε επαφή με τον Απειρέσιο
(διευκρινίζω ότι εγώ δεν είμαι πλέον μέλος του)
και να ακούσετε, αλλά να ακούσετε,  τις θέσεις του.
Μετά αποφασίστε ότι νομίζετε καλύτερο

Pages: 1 2 [3] Go Up Print
Jump to: