• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 05:23:33 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 05:23:33 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 7
Guests: 113
Total: 120
afroditi
kathrin_p
cmpillis
thanosn
mpampis
Akis Papanikolaou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Αίθουσα Υποδοχής > Πληροφορίες για τους πρωτοετείς (Moderators: Nikos_313, tzortzis) > Ερώτηση περί βαθμού πτυχίου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] Go Down Print
Author Topic: Ερώτηση περί βαθμού πτυχίου  (Read 7238 times)
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

Σκατά στα μούτρα κάθε κομματόσκυλου!!

View Profile
Re: Ερώτηση περί βαθμού πτυχίου
« Reply #15 on: July 10, 2010, 00:52:22 am »

Quote from: Krono on July 10, 2010, 00:16:43 am
Και η εξήγηση για την οποία παίζει σημαντικό, κατά τη γνώμη μου, ρόλο ο βαθμός είναι πολύ απλή. Κάποιος που δε σε ξέρει, δε σε έχει δει ποτέ του, από πού μπορεί να σε κρίνει; Δυστυχώς μόνο από το βαθμό και τα υπόλοιπα προσόντα του βιογραφικού σου, πιθανόν από μια συνέντευξη.

Συνάδελφοι να πω και γω αυτά που ξέρω...λοιπόν ο βαθμός πτυχίου παίζει ρόλο αλλά δεν είναι και αυτό που ουσιαστικά μετράει! Εξηγούμαι:

Ο βαθμός πτυχίου είναι ένα κριτήριο αλλά τα περισσότερα σοβαρά πανεπιστήμια που σέβονται τον εαυτό τους και δεν εμπιστεύονται πολλές φορές τους βαθμούς μας (γιατί όλοι ξέρουμε ότι οι βαθμοί τις περισσότερες φορές δεν είναι και ενδεικτικοί των δυνατοτήτων μας Cheesy Cheesy Cheesy αγαθά copies κτώνται κτλ.) έχουν εξετάσεις (π.χ.GRE για USA που έχω ρωτήσει) τα αποτελέσματα των οποίων παίζουν τον καθοριστικότερο ρόλο και επίσης και οι συστατικές επιστολές από πολλούς καθηγητές. Οπότε ο βαθμός πτυχίου είναι μία καλή ασχολία - hobby αλλά όχι για να κάνεις απαραίτητα ένα καλό διδακτορικό - μεταπτυχιακό αργότερα σε κάποιο σοβαρό πανεπιστήμιο!

Ο κομπλεξισμός των Ηλεκτρολόγων δεν φαίνεται στην σχολή, φαίνεται στο forum...και ΝΑΙ και γω Ηλεκτρολόγος είμαι!
BOBoMASTORAS
Veteran
Καταστραμμένος

It just doesn't get any easier! It gets worse...

View Profile
deleted
« Reply #16 on: July 10, 2010, 01:22:02 am »

deleted
« Last Edit: June 14, 2015, 19:13:02 pm by BOBoMASTORAS » Logged

Της γενιάς μου βασιλιά,
μην κατέβεις τα σκαλιά.
Πιες αθάνατο νερό
να νικήσεις τον καιρό.

http://tools.ietf.org/html/rfc1149
The only reason we invent robots
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #17 on: July 10, 2010, 01:32:55 am »

Quote from: aisxos on July 10, 2010, 00:52:22 am
Quote from: Krono on July 10, 2010, 00:16:43 am
Και η εξήγηση για την οποία παίζει σημαντικό, κατά τη γνώμη μου, ρόλο ο βαθμός είναι πολύ απλή. Κάποιος που δε σε ξέρει, δε σε έχει δει ποτέ του, από πού μπορεί να σε κρίνει; Δυστυχώς μόνο από το βαθμό και τα υπόλοιπα προσόντα του βιογραφικού σου, πιθανόν από μια συνέντευξη.

Συνάδελφοι να πω και γω αυτά που ξέρω...λοιπόν ο βαθμός πτυχίου παίζει ρόλο αλλά δεν είναι και αυτό που ουσιαστικά μετράει! Εξηγούμαι:

Ο βαθμός πτυχίου είναι ένα κριτήριο αλλά τα περισσότερα σοβαρά πανεπιστήμια που σέβονται τον εαυτό τους και δεν εμπιστεύονται πολλές φορές τους βαθμούς μας (γιατί όλοι ξέρουμε ότι οι βαθμοί τις περισσότερες φορές δεν είναι και ενδεικτικοί των δυνατοτήτων μας Cheesy Cheesy Cheesy αγαθά copies κτώνται κτλ.) έχουν εξετάσεις (π.χ.GRE για USA που έχω ρωτήσει) τα αποτελέσματα των οποίων παίζουν τον καθοριστικότερο ρόλο και επίσης και οι συστατικές επιστολές από πολλούς καθηγητές. Οπότε ο βαθμός πτυχίου είναι μία καλή ασχολία - hobby αλλά όχι για να κάνεις απαραίτητα ένα καλό διδακτορικό - μεταπτυχιακό αργότερα σε κάποιο σοβαρό πανεπιστήμιο!

Θα συμφωνήσω ότι ο βαθμός μπορεί να είναι αποτέλεσμα αντιγραφής σε κάποια πανεπιστήμια, όπως τα Ελληνικά (ίσως και αυτά της Ζιμπάμπουε ή άλλα Αφρικανικά...  Grin). Στα σοβαρά πανεπιστήμια του εξωτερικού όμως η αντιγραφή (plagiarism) είναι το χειρότερο ακαδημαϊκό αδίκημα και μπορούν απλά να σε διώξουν από το πανεπιστήμιο. (κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει εδώ)

Πριν όμως βιαστούμε να πούμε ¨Α, τί ωραία που υπάρχει το GRE, όπου θα αποδείξουμε την αξία μας¨, πρέπει να δούμε τί ακριβώς είναι αυτό. Και κατά τη γνώμη μου είναι μια βλακώδης αμερικανιά που σίγουρα δε δείχνει πόσο ικανός είσαι. Είναι μια εξέταση που έχει πολύ δύσκολα αγγλικά και χαμηλοτάτου επιπέδου μαθηματικά ή πληροφορική. Δεν εξετάζει τις γνώσεις σου αλλά το πόσο γρήγορα μπορείς να απαντήσεις σε ερωτήσεις πάνω σε μαθηματικά λυκείου και πληροφορική πρώτου έτους. Για παράδειγμα το αν μπορείς να απαντήσεις γρήγορα, τί αποτέλεσμα βγάζει μια πύλη AND, συνδεδεμένη σε μια OR και μια XOR, δε νομίζω ότι λέει κάτι για τις ικανότητες ή τις γνώσεις σου.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που στα περισσότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης (εκτός από το Aachen) δεν το ζητάνε καθόλου. Δεν το έχω δώσει ποτέ και δεν θέλησα να το δώσω. Το θεωρώ απαξιωτικό για τον κόπο που έχω κάνει σε πάνω απο 61 εξετάσεις να μου ζητάνε να εξεταστώ σε κάτι τέτοιο.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχει άλλη εξέταση σαν το GRE. Ορισμένα πανεπιστήμια όμως, όπως το Princeton, σου ζητάνε να εξεταστείς σε 6 μαθήματα σχετικά με το αντικείμενο. Πράγμα που, αν και αντικειμενικό, είναι ακόμα χειρότερο γιατί πρακτικά σε αποκλείει από την διεκδίκηση μια θέσης. Γιατί αν το υιοθετούσαν αυτό όλα τα πανεπιστήμια, δεν θα μπορούσε κάνεις να πάει σε 3 διαφορετικές πολιτείες, να διαβάσει 24 μαθήματα με λίγο ή πολύ διαφορετική ύλη μόνο και μόνο για να κάνει αίτηση σε 4 αμερικανικά πανεπιστήμια.

Ουδέν Σχόλιον!
anonymous-root
Veteran
Καταστραμμένος

What do you want to troll today?

View Profile
« Reply #18 on: July 10, 2010, 01:35:33 am »

off topic

παραθεση από βοβομαστορας:

στο δρόμο που χάραξε η νέσσα Cheesy

aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #19 on: July 10, 2010, 17:23:34 pm »

Quote from: Krono on July 10, 2010, 01:32:55 am
Χαίρομαι ιδιαίτερα που στα περισσότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης (εκτός από το Aachen) δεν το ζητάνε καθόλου. Δεν το έχω δώσει ποτέ και δεν θέλησα να το δώσω. Το θεωρώ απαξιωτικό για τον κόπο που έχω κάνει σε πάνω απο 61 εξετάσεις να μου ζητάνε να εξεταστώ σε κάτι τέτοιο.

Το ζήτημα συνάδελφε για αυτούς όμως είναι να αποδείξεις ότι όντως έκανες έναν κόπο για να περάσεις τα μαθήματα και για να μην μπούν αυτοί μετά στονίκόπο να σου δείξουν την πόρτα εξόδου! Καταλαβαίνω τι λες αλλά φαντάσου να έρθει κάποιος από αυτούς να δει τι γίνεται στα ελληνικά πανεπιστήμια με την αντιγραφή - βλέπε πρόσφατα ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΙΙΙ όπου έγινε χαμός - κόλαση στην αντιγραφή, παρόλο που τον είχανε κράξει τον Μάργαρη παλιότερα για παρόμοιο θέμα, άντε τώρα να βρουν ποιοί γνωρίζουν π.χ. κυκλώματα ΙΙΙ και ποιοί πετάνε χαρταετό στον ουρανό. Την ίδια στιγμή που και οι μεν και οι δεν, το έχουν περάσει το μάθημα, προφανώς με όχι αντιπροσωπευτικό βαθμό!!!!!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη αντικειμενική λύση (έτσι όπως είναι τα πράγματα) από τις εξετάσεις αυτές.
Τώρα αν είναι απαξιωτικό ή όχι αυτό είναι στην κρίση του καθενός, νομίζω το ίδιο απαξιωτικό είναι όταν ένας συνάδελφος περνάει χωρίς διάβασμα ένα μάθημα και θεωρείται ισάξιος (ή πολλές φορές και καλύτερος λόγω γενικού βαθμού) με άλλους που διάβασαν και το πέρασαν με την αξία τους (θα μου πείτε:"ψάχνεις αξιοκρατία στην Ελλάδα? που ζεις?" χαχαχα και θα συμφωνήσω). Και αν νομίζετε ότι είναι λίγοι αυτοί που τελειώνουν έτσι την σχολή κάνετε λάθος.

Υ.Γ.: δεν το παίζω Ρομπέν των Δασών. Και εγώ έχω αντιγράψει αρκετές φορές σε εξετάσεις όπως όλοι νομίζω, απλά λέω ποιο είναι το σωστό κατά την γνώμη μου!
« Last Edit: July 10, 2010, 17:28:16 pm by aisxos » Logged

Ο κομπλεξισμός των Ηλεκτρολόγων δεν φαίνεται στην σχολή, φαίνεται στο forum...και ΝΑΙ και γω Ηλεκτρολόγος είμαι!
Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #20 on: July 10, 2010, 20:26:05 pm »

Quote from: aisxos on July 10, 2010, 17:23:34 pm
Quote from: Krono on July 10, 2010, 01:32:55 am

Το ζήτημα συνάδελφε για αυτούς όμως είναι να αποδείξεις ότι όντως έκανες έναν κόπο για να περάσεις τα μαθήματα και για να μην μπούν αυτοί μετά στονίκόπο να σου δείξουν την πόρτα εξόδου! Καταλαβαίνω τι λες αλλά φαντάσου να έρθει κάποιος από αυτούς να δει τι γίνεται στα ελληνικά πανεπιστήμια με την αντιγραφή - βλέπε πρόσφατα ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΙΙΙ όπου έγινε χαμός - κόλαση στην αντιγραφή, παρόλο που τον είχανε κράξει τον Μάργαρη παλιότερα για παρόμοιο θέμα, άντε τώρα να βρουν ποιοί γνωρίζουν π.χ. κυκλώματα ΙΙΙ και ποιοί πετάνε χαρταετό στον ουρανό. Την ίδια στιγμή που και οι μεν και οι δεν, το έχουν περάσει το μάθημα, προφανώς με όχι αντιπροσωπευτικό βαθμό!!!!!
Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη αντικειμενική λύση (έτσι όπως είναι τα πράγματα) από τις εξετάσεις αυτές.
Τώρα αν είναι απαξιωτικό ή όχι αυτό είναι στην κρίση του καθενός, νομίζω το ίδιο απαξιωτικό είναι όταν ένας συνάδελφος περνάει χωρίς διάβασμα ένα μάθημα και θεωρείται ισάξιος (ή πολλές φορές και καλύτερος λόγω γενικού βαθμού) με άλλους που διάβασαν και το πέρασαν με την αξία τους (θα μου πείτε:"ψάχνεις αξιοκρατία στην Ελλάδα? που ζεις?" χαχαχα και θα συμφωνήσω). Και αν νομίζετε ότι είναι λίγοι αυτοί που τελειώνουν έτσι την σχολή κάνετε λάθος.

Υ.Γ.: δεν το παίζω Ρομπέν των Δασών. Και εγώ έχω αντιγράψει αρκετές φορές σε εξετάσεις όπως όλοι νομίζω, απλά λέω ποιο είναι το σωστό κατά την γνώμη μου!

Χάνεις την ουσία των πραγμάτων.

Το συμπέρασμα από αυτά που λές είναι ότι δεν παίρνουν όλοι το βαθμό με την αξία τους και έτσι αυτός δεν είναι αρκετά αντιπροσωπευτικός. Συμφωνώ απόλυτα.

Πώς όμως θα το διορθώσουμε αυτό; Σίγουρα όχι προσθέτοντας μια ακόμα μη αντιπροσωπευτική εξέταση. Η ιδανική λύση θα ήταν να παταχθεί η αντιγραφή και έτσι όλοι να παίρνου βαθμό αντιπροσωπευτικό των γνώσεών τους.

Και αυτό ακριβώς είναι μια τελείως off topic κουβέντα που κακώς ξεκινήσαμε.

Ουδέν Σχόλιον!
(Stalin)^2
Guest
« Reply #21 on: July 10, 2010, 20:44:59 pm »

Quote from: Krono on July 10, 2010, 20:26:05 pm

Η ιδανική λύση θα ήταν να παταχθεί η αντιγραφή και έτσι όλοι να παίρνουν βαθμό αντιπροσωπευτικό των γνώσεών τους.

Εξαιρετική επιλογή ρήματος! Πατάσσω!
Αξιοκρατία πάουα!
Βέβαια, η αξιοκρατία, ως έννοια, είναι ένα αστικότατο ιδεολόγημα, κι αυτό κι αν είναι οφφ-τόπικ...
Θα μου πεις είναι κακό που είναι αστικό ιδεολόγημα; Εξαρτάται, αν είσαι αστός ή μικροαστός-wanna-be-αστός, τότε όχι, δεν είναι...
abdel razek mahmut favala
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #22 on: July 10, 2010, 21:06:51 pm »

Το συμπέρασμα από αυτά που λές είναι ότι δεν παίρνουν όλοι το βαθμό με την αξία τους και έτσι αυτός δεν είναι αρκετά αντιπροσωπευτικός. Συμφωνώ απόλυτα.

Πώς όμως θα το διορθώσουμε αυτό; Σίγουρα όχι προσθέτοντας μια ακόμα μη αντιπροσωπευτική εξέταση. Η ιδανική λύση θα ήταν να παταχθεί η αντιγραφή και έτσι όλοι να παίρνου βαθμό αντιπροσωπευτικό των γνώσεών τους.
βαθμός αντιπροσωπευτικός των γνώσεων μας.
έτσι, θα είναι πιο εύκολο και για τον εργοδότη να μας δίνει ένα μισθό ανάλογα με την αξία μας.
θα ήταν σα να απαγορεύαμε την αδικία. Τι ιδανικό!

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on July 10, 2010, 20:44:59 pm

Η ιδανική λύση θα ήταν να παταχθεί η αντιγραφή και έτσι όλοι να παίρνουν βαθμό αντιπροσωπευτικό των γνώσεών τους.

Εξαιρετική επιλογή ρήματος! Πατάσσω!
Smiley

Δεν μπορούμε να πάμε για κάτι, παρά μόνο για μία ουτοπία, ξέροντας ότι δεν υπάρχει.
Krono

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
« Reply #23 on: July 10, 2010, 21:22:16 pm »

Έτσι μπράβο! Ας trollάρουμε όλοι μαζί! Ας αναπτύξουμε τη δήθεν αριστερή ιδεολογία μας, στην οποία η αντιγραφή είναι δημοκρατία και η αναξιοκρατία ταυτίζεται με τη προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων!

Ουδέν Σχόλιον!
(Stalin)^2
Guest
« Reply #24 on: July 10, 2010, 21:43:12 pm »

Quote from: Krono on July 10, 2010, 21:22:16 pm
Έτσι μπράβο! Ας trollάρουμε όλοι μαζί! Ας αναπτύξουμε τη δήθεν αριστερή ιδεολογία μας, στην οποία η αντιγραφή είναι δημοκρατία και η αναξιοκρατία ταυτίζεται με τη προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων!
jerk
Μάλλον, είσαι παντελώς χαωμένος...
Εγώ είπα ότι η "Αξιοκρατία", ως ιδεολόγημα, είναι παντελώς πλασματικό.
Αναρωτήθηκες ποτέ; Τί θα πει "άξιος"; Τί θα πει "καλύτερος"; Ποιός σε χρίζει "άξιο" και "καλύτερο" από τον άλλον;
Προσωπικά θεωρώ ότι το κράτος (το Πανεπιστήμιο εν προκειμένω) δεν πρόκειται να σου προσφέρει αυτό που λέμε γνώση.
Θα πρέπει, ίσως, να σου προσφέρει εκπαίδευση, αλλά τη γνώση θα την αποκτήσεις μόνος σου, υπό την έννοια ότι θα βασιστείς στις δυνάμεις σου, όχι σ' αυτά που σου προσφέρει ο Ιδεολογικός Μηχανισμός του Κράτους, που λέγεται Πανεπιστήμιο.
Όσο κι αν θέλεις να το αγνοείς, φίλε μου, η γνώση είναι (κι αυτή) ταξικά φορτισμένη έννοια...
Γι' αυτό όσοι το παίζετε επιστήμονοι και ότι είστε εδώ "για την επιστήμη και την πρόοδο της", πάψτε να έχετε τέτοιες αυταπάτες. Στον καπιταλισμό ζούμε.
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #25 on: July 10, 2010, 21:45:07 pm »

Έτσι μπράβο! Ας trollάρουμε όλοι μαζί! Ας αναπτύξουμε τη δήθεν αριστερή ιδεολογία μας, ...
άσε στην άκρη τα "αριστερά-δεξιά" ρε μπαγλαμά.
... Ας αναπτύξουμε τη δήθεν αριστερή ιδεολογία μας, στην οποία η αντιγραφή είναι δημοκρατία και η αναξιοκρατία ταυτίζεται με τη προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων!
δε βλέπω Λογική.

Δεν μπορούμε να πάμε για κάτι, παρά μόνο για μία ουτοπία, ξέροντας ότι δεν υπάρχει.
aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #26 on: July 10, 2010, 21:54:39 pm »

Quote from: abdel razek mahmut favala on July 10, 2010, 21:45:07 pm
Έτσι μπράβο! Ας trollάρουμε όλοι μαζί! Ας αναπτύξουμε τη δήθεν αριστερή ιδεολογία μας, ...
άσε στην άκρη τα "αριστερά-δεξιά" ρε μπαγλαμά.
... Ας αναπτύξουμε τη δήθεν αριστερή ιδεολογία μας, στην οποία η αντιγραφή είναι δημοκρατία και η αναξιοκρατία ταυτίζεται με τη προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων!
δε βλέπω Λογική.

Νομίζω οτι και οι δύο είστε off topic με τέτοιους χαρακτηρισμούς...εκτός αν το κάνουμε και εδώ συνέλευση συλλόγου (δλδ μόνο φοιτητικών παρατάξεων)! Cool Cool Cool

aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #27 on: July 10, 2010, 22:01:02 pm »

Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on July 10, 2010, 21:43:12 pm
Γι' αυτό όσοι το παίζετε επιστήμονοι και ότι είστε εδώ "για την επιστήμη και την πρόοδο της", πάψτε να έχετε τέτοιες αυταπάτες. Στον καπιταλισμό ζούμε.

Συγνώμη αλλά δεν μιλάμε ιδεολογικά, δεν είναι πολιτική συζήτηση συνάδελφε εδώ. Είναι φοιτητική καθαρά και το τι θέλουμε ΕΜΕΙΣ από το πανεπιστήμιο μας...τώρα αν είμαστε "επιστήμονες με αυταπάτες ή χωρίς" μάλλον έχεις δίκιο. Συμφωνώ ότι τέτοιες συζητήσεις είναι γραφικές και ανόητες τέτοιους χαλεπούς καιρούς - ειδικά στην χώρα μας που η δημοκρατία είναι μία έννοια με πολλούς ορισμούς - διαφορετικό για τον καθένα!
« Last Edit: July 10, 2010, 22:03:09 pm by aisxos » Logged

Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #28 on: July 10, 2010, 22:04:27 pm »

Quote from: aisxos on July 10, 2010, 22:01:02 pm
Quote from: γνωστός μελισσοκόμος on July 10, 2010, 21:43:12 pm

Συγνώμη αλλά δεν μιλάμε ιδεολογικά, δεν είναι πολιτική συζήτηση συνάδελφε εδώ. Είναι φοιτητική καθαρά και το τι θέλουμε ΕΜΕΙΣ από το πανεπιστήμιο μας...
http://sarajevomag.gr/autonomia/outsider/outsider_06.html

aisxos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #29 on: July 10, 2010, 22:13:19 pm »

Καλά εντάξει όντως ο καθένας έχει την άποψή του Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes...το ζήτημα είναι να δούμε που συγκλίνουμε αλλιώς από ότι βλέπω χανόμαστε ο καθένας στο μονοπάτι που θεωρεί σωστό!

Υ.Γ.:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟΥ ΟΜΩΣ...ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ topic
« Last Edit: July 10, 2010, 22:21:00 pm by aisxos » Logged

Pages: 1 [2] Go Up Print
Jump to: