• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 02:13:46 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία
  
  Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY
  
  Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther
  
Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 19, 2025, 02:13:46 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
H Στοά των Off Topic
by Katarameno
[June 18, 2025, 20:28:39 pm]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 19:40:47 pm]

[ΣΗΕ ΙΙ] Γενικές απορίες ...
by chatzikys
[June 18, 2025, 19:26:00 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 18, 2025, 18:22:39 pm]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by tzortzis
[June 18, 2025, 07:55:05 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[June 18, 2025, 00:45:33 am]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9965
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426723
Total Topics: 31711
Online Today: 187
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 28
Guests: 110
Total: 138
mavropan
lina_zs
arswagdapro
Karkarias
vaggelisx
Tsomp
coyg
Theosarm
jimpapdop
sassi
kchristoua
manwlakhs
athena_apo
Konstantina Karamani
elias_farhood
geftihiakos
iropap
payniac
eirinistyl
ExecuteExe
kostas.de
Summand
kutsukellis
Dimos Bachlas
chryssana
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Συμβουλές καλής χρήσης του φόρουμ: Youtube embed code and links, Shoutbox, Notify, ...
Δείτε περισσότερα εδώ...
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Who's to blame now, huh???
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Who's to blame now, huh???  (Read 1108 times)
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 1564


Paris je t'aime...


View Profile
Who's to blame now, huh???
« on: January 19, 2008, 15:46:03 pm »

Eγώ δεν θα πω τίποτα, θα μιλήσουν από μόνα τους τα άρθρα που παραθέτω με χρονολογική σειρά..

Αρθρο 1ο


Τον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη προτείνει ο Νικολαΐδης


Αθήνα
Μοντέλο «Θάτσερ» για την καταπολέμηση της βίας πρότεινε ο Ντέμης Νικολαΐδης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ έριξε στο τραπέζι ένα από τα ριζοσπαστικά μέτρα, που είχε εφαρμόσει με επιτυχία η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας μετά την τραγωδία στο Χέιζελ.

«Να μείνουν οι ελληνικές ομάδες τρία χρόνια έξω από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση προκειμένου να διορθώσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν με τη διαιτησία και τη βία» είπε ο Νικολαϊδης και μιλώντας στα υπόλοιπα μέλη της Σούπερ Λίγκας πρόσθεσε:

«Αποτύχαμε ως Σούπερ Λίγκα και στους δύο αυτούς τομείς. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, κανείς δεν ασχολείται με τη βία. Υπάρχουν άνεργοι οπαδοί που κυκλοφορούν με Μερσεντές και πρέπει να μπει μια βόμβα στο ποδόσφαιρο για να φτιάξουν αυτά».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Βαρδινογιάννης, χωρίς να διαφωνήσει με όσα είπε ο Νικολαϊδης, υποστήριξε:

«Παραείναι... γενναία η πρόταση του Ντέμη και θέλει πολλή συζήτηση. Τα θέματα βίας αφορούν κυρίως τις μεγάλες ΠΑΕ. Υπάρχει πρόβλημα με τους οπαδούς. Ωστόσο, υπάρχουν προβλήματα με τη δικαιοσύνη και την αστυνομία».

Ο «Τζίγγερ» έφερε ως παράδειγμα το φωτογραφικό υλικό που συνέλεξε η «πράσινη» ΠΑΕ από τα επεισόδια στο ματς με Ζαπορόζιε στην Πάτρα: «Θέλαμε να δώσουμε το υλικό αυτό στην εισαγγελία και στην αστυνομία αλλά συναντήσαμε αδιαφορία».

Στη συζήτηση παρενέβη με μια «ατάκα» ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος αναφερόμενος στα λεγόμενα του Νικολαϊδη είπε:

«Δεν πρέπει να εκμηδενίζουμε τα πάντα και δε νομίζω ότι χρειάζεται να μπει 'βόμβα' στο ποδόσφαιρο».

Η πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη θα συζητηθεί πιο διεξοδικά στην επόμενη σύσκεψη των παραγόντων των ΠΑΕ, όπως παραδέχτηκαν τόσο ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Πέτρος Κόκκαλης, όσο και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Βαρδινογιάννης, στις δηλώσεις που έκαναν μετά το πέρας της διαδικασίας.

Ο πρώτος που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης.

«Πρέπει να αναδομηθεί όλο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου, αν θέλουμε να φτιάξουμε ένα άθλημα που θα το χαιρόμαστε όλοι. Η αξιοπιστία έχει φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και ο κόσμος έχει απόλυτο δίκιο.

» Εμείς θεωρούμε ότι είμαστε συνυπεύθυνοι σε ό,τι συμβαίνει στα γήπεδα. Εμάς σαν ΑΕΚ δεν μας ενδιαφέρει αν θα βγάλουμε χρήματα ή όχι. Δεν βγάζουμε χρήματα. Μας ενδιαφέρει να έρχονται οικογένειες στο γήπεδο και να χαίρονται το ποδόσφαιρο.

» Δεν μας απασχολεί αν θα βγούμε στο Champions League και πάρουμε 9-10 εκ. ευρώ» τόνισε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης».

Και πρόσθεσε: «Για μένα φταίει πρώτα η Πολιτεία, και όχι η συγκεκριμένη, αλλά το πρόβλημα υφίσταται από παλιά. Ευθύνη έχουν και οι παράγοντες, αλλά και τα ΜΜΕ που αναπαράγουν βία.

» Πίσω από τα ΜΜΕ, όμως, βρίσκονται οι παράγοντες. Σημασία έχει τι θα γίνει από δω και πέρα. Ας υπήρχε καλύτερα ένας ρουφιάνος παραπάνω, παρά ένας νεκρός»...

Το λόγο πήρε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. «Οποιαδήποτε λύση που θα βοηθήσει για να σταματήσει η βία είναι δεκτή», τόνισε ο «ισχυρός άνδρας» του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Όντως η πρόταση του κ. Νικολαΐδη είναι 'βόμβα' και θα τη συζητήσουμε», ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Ορφανού:

«Δεν κρίνω τις αποφάσεις της Πολιτείας. Πρέπει πρώτα να εφαρμοστεί μία δέσμη μέτρων και όχι να γίνει κάτι αποσπασματικά. Τα προβλήματα δεν λύνονται με ακραίες τοποθετήσεις».

«Ζούμε σε μία χώρα που πρέπει πρώτα να πεθάνει κάποιος για να αρχίσουν να λειτουργούν τα πράγματα. Γέμισαν τα 'παράθυρα' με ανθρώπους που έχουν άμεσα ευθύνη για το πρόβλημα της βίας.

» Μέρος του προβλήματος είναι και οι παράγοντες».

Τελευταίος μίλησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Πέτρος Κόκκαλης. «Η πρόταση του κ. Νικολαΐδη θα συζητηθεί», ενώ οι δηλώσεις του κ. Ορφανού τον βρήκαν σύμφωνο:

«Στην παρούσα φάση, είναι σωστή η απόφαση. Το συνδεσμιακό κίνημα θα πρέπει να επαναπροσδιορίσει το σύστημά του και τη λειτουργία του» και κατέληξε:

«Το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα εφαρμοστεί από την ερχόμενη σεζόν, καθώς και η χρήση της κάμερας. Πρόκειται για πολύ σημαντικά μέτρα για τη βελτίωση της τάξης στα γήπεδα».

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Ντέμης Νικολαΐδης, αναφερόμενος στους οπαδούς της ομάδας του, τόνισε προς τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου: «Από 50 δικούς μου έχουμε σωθεί, άλλοι 50 έχουν μείνει».

Newsroom ΔΟΛ   με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Άρθρο 2ο


"Γ... τον π... τον Ολυμπιακό"!

Φωτιά στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (13/1), έβαλε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθηναϊκού.


Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, έστειλε μήνυμα νίκης στους παίκτες της ομάδας με... οπαδικό ύφος, προτρέποντάς τους να "γ... τον π... τον Ολυμπιακό". Και συνέχισε: "Η ομάδα που έχουμε θα γράψει τη δική της ιστορία. Εχουμε ευθύνη να αφήσουμε κάτι για τις επόμενες γενιές". Τα λόγια του Τζίγκερ προκάλεσαν σε κάποιους έκπληξη, ενώ κάποιοι άλλοι τον αποθέωσαν.

Oπως και να έχει, το ντέρμπι... δυναμιτίζεται από την δήλωση αυτή, την οποία για κάποιους δεν έπρεπε να κάνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, φοβούμενοι μην ζήσουν οι παίκτες... σκηνές Ριζούπολης, αφού το παιχνίδι είναι εκτός έδρας, με παρόντες μόνο οπαδούς του Ολυμπιακού.


Πηγή: sport.gr


Αρθρο 3ο


Αιματηρή συμπλοκή οπαδών στη Λούτσα με ένα νεκρό και έναν τραυματία

Ένας νεκρός και ένας βαριά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός συμπλοκής μεταξύ ατόμων μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έξω από καφετέρια στη διασταύρωση των οδών Αρτέμιδος και Απόλλωνος, στη Λούτσα.

Νεκρός είναι ένας 24χρονος και τραυματίας ένας 26χρονος, φίλαθλοι του Ολυμπιακού και οι δύο, οι οποίοι είχαν μόλις επιστρέψει από το γήπεδο «Καραϊσκάκη» μαζί με φίλο τους και τον πατέρα του νεκρού, ο οποίος τους άφησε στην καφετέρια και είχε πάει στο σπίτι.

Και οι δύο έχουν δεχθεί μαχαιριές στο θώρακα. Συγγενείς των θυμάτων υποδεικνύουν ως δράστες άτομα από τη Ραφήνα, οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι, όπως λένε, είχαν δημιουργήσει επεισόδια και σε άλλες καφετέριες νωρίτερα με οπαδούς του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων που ήταν παρόντες την ώρα της τραγωδίας, οι δράστες πήγαν στην καφετέρια όπου κάθονταν οι τρεις νεαροί οπαδοί του Ολυμπιακού, με τους οποίους προφανώς ήταν γνωστοί, καθώς κανένας από τις δύο πλευρές δεν φορούσε διακριτικά ομάδων.

Την ώρα εκείνη το κατάστημα έκλεινε και ο ιδιοκτήτης ζήτησε να μην γίνει φασαρία στο μαγαζί του. Βγαίνοντας έξω όμως, οι νεαροί συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα οι δράστες να χτυπήσουν τον 24χρονο και τον 26χρονο με μαχαίρια.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 24χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου γύρω στις 3 το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε αρχικά και ο 26χρονος, ο οποίος, φέροντας τραύμα κοντά στην καρδιά, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Οι πληροφορίες μετά την ολοκλήρωση της εγχείρησης αναφέρουν ότι ο 26χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Έχουν ήδη προσαχθεί και ανακρίνονται οι τρεις οπαδοί που φέρονται να επιτέθηκαν στους φίλους του Ολυμπιακού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία αναζητούσε άλλο έναν ο οποίος φέρεται να είναι αυτός που σκότωσε τον άτυχο νεαρό.

Αργότερα το βράδυ νέες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι δεν προκύπτουν στοιχεία για τέταρτο άτομο εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Οπως έγινε γνωστό από την ασφάλεια, και οι τρεις προσαχθέντες έχουν ομολογήσει τη συμμετοχή τους στο επεισόδιο, ισχυρίζονται όμως ότι αυτό οφειλόταν σε προσωπικές διαφορές και όχι σε διαμάχη μεταξύ οπαδών.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 24χρονου νεκρού, ο οποίος, περιγράφοντας όσα ακολούθησαν την επιστροφή του ίδιου και του γιου του από το γήπεδο, είπε, μεταξύ άλλων: «Μας πήρανε τηλέφωνο και μας είπανε ότι μπήκανε κάποιοι Παναθηναϊκοί (στην καφετέρια) και μαχαίρωσαν τα παιδιά. Τον έχασα το γιο μου, τον έχασα. Αλλά θα μάθω, θα βρω ποιος το έκανε».

«Τους χτυπήσανε με λάμα και στη συνέχεια με σουγιάδες τους μαχαίρωναν. Δεν είχε διαμάχες με κανέναν. Τι να κάνω; Το μόνο που θα κάνω, είναι να μάθω ποιος το έκανε. Ένα γιο είχα και δύο κόρες» προσέθεσε απελπισμένος, απειλώντας ότι θα εκδικηθεί το θάνατο του παιδιού του.

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος αναφερόμενος, στο έγκλημα στη Λούτσα και αν αυτό σχετίζεται με αθλητική βία, σημείωσε ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

«Μη βιαζόμαστε να καταλήγουμε σε συμπεράσματα για τα κίνητρα αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Είναι χαρακτηριστικό, επειδή σπεύδουν ορισμένοι να δώσουν μορφή αθλητικής βίας, ότι το γεγονός έγινε μακριά από αθλητικούς χώρους», τόνισε.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

« Last Edit: January 19, 2008, 15:48:14 pm by gepeltek » Logged
vag
Καταστραμμένος
********
Gender: Male
Posts: 5817


View Profile
Re: Who's to blame now, huh???
« Reply #1 on: January 19, 2008, 16:24:26 pm »

σιγά που έχουμε βία στην ελλάδα..
στη χώρα της ψευτιάς ακόμα και οι χούλιγκαν, μούφα χούλιγκαν είναι.
Logged
cat
Guest
Re: Who's to blame now, huh???
« Reply #2 on: January 19, 2008, 17:34:32 pm »

Όσον αφορά το περιστατικό στη Λούτσα :

Το ντέρμπι ήταν μόνο η αφορμή
Ασχετη με την αθλητική βία η συμπλοκή στη Λούτσα, φέρεται να συμπεραίνει η ΕΛ.ΑΣ.



Αθήνα
   
Αιματηρή συμπλοκή οπαδών στη Λούτσα με ένα νεκρό και έναν τραυματία (17/1/2008)
Στο συμπέρασμα ότι η αιματηρή συμπλοκή έξω από καφετέρια της Λούτσας, που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός 24χρονου και τον τραυματισμό ενός 26χρονου, οφείλεται σε προσωπικές διαφορές και όχι στο ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, φέρονται να καταλήγουν οι Αρχές.

Οι τρεις νεαροί βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και μάλιστα ένας εξ αυτών φέρεται να ομολόγησε ότι η φονική συμπλοκή δεν οφείλεται σε διαμάχη μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού μετά το ντέρμπι Κυπέλλου μεταξύ των δύο «αιωνίων», αλλά σε προσωπικές διαφορές μεταξύ των νεαρών, καθώς ένα από τα θύματα πιστεύεται ότι είχε καταθέσει εις βάρος του αδελφού του ενός δράστη.

«Θέλαμε μόνο να τους δείρουμε και όχι να τους σκοτώσουμε. Δεν ήταν προσχεδιασμένο» φέρεται να είπε ένας εκ των συλληφθέντων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο 23χρονος, ο οποίος θεωρείται ότι επέφερε το μοιραίο χτύπημα στο 24χρονο θύμα.

«Εσείς είσαστε αυτοί που δώσατε τα ονόματά μας στην αστυνομία» είπαν οι δύο φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που μπήκαν σε καφετέρια της Λούτσας, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, απευθυνόμενοι στους τρεις φίλους του Ολυμπιακού, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν μπει και αυτοί στο μπαρ.

Αρχικά, όπως κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας, οι δύο παρέες άρχισαν να μιλάνε μέσα στην καφετέρια. Δεν άργησαν όμως να φωνάζουν ο ένας στον άλλον και ο ιδιοκτήτης τους ζήτησε να αποχωρήσουν από το κατάστημα και να λύσουν τις διαφορές τους αλλού.

«Ήμασταν σε ένα μαγαζί και βλέπαμε το παιχνίδι. Είχαμε πιει και λίγο παραπάνω και πάνω στην πλάκα είπαμε 'πάμε να βρούμε Ολυμπιακούς να κάνουμε τσαμπουκάδες'. Έτσι ξεκινήσαμε» φέρονται, σύμφωνα με όσα γράφει την Παρασκευή η εφημερίδα Τα Νέα, να ομολόγησαν στους αστυνομικούς οι τρεις συλληφθέντες.

Στην καφετέρια, όπως είπαν, σταμάτησαν γιατί είδαν έναν 26χρονο, πολύ καλό φίλο του 24χρονου θύματος, με τον οποίο είχαν προηγούμενα από ένα συμβάν του περασμένου Αυγούστου. Τότε, ο αδελφός του 26χρονου είχε εμπλακεί σε μια προσωπική αντιπαράθεση με τα δύο αδέλφια του 23χρονου βασικού υπόπτου για τη δολοφονία.

Η υπόθεση έληξε με ανταλλαγή μηνύσεων στο Αστυνομικό Τμήμα της Αρτέμιδας, χωρίς να υπάρξει από τότε συνέχεια. Αστυνομικοί της περιοχής, που μίλησαν στην εφημερίδα Τα Νέα, κάνουν λόγο για εμπλοκή και των δύο πλευρών σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Η νέα δολοφονία οπαδού ανακάλεσε μνήμες από τη συμπλοκή χούλιγκαν του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στη λεωφόρο Λαυρίου, που στιγματίστηκε από τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου. Οι Αρχές σπεύδουν ωστόσο να αποσυνδέσουν τα δύο περιστατικά, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους.

Newsroom ΔΟΛ

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=865094&lngDtrID=244
Logged
gepeltek
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr
******
Gender: Male
Posts: 1564


Paris je t'aime...


View Profile
Re: Who's to blame now, huh???
« Reply #3 on: January 19, 2008, 23:43:26 pm »

Σε κάθε περίπτωση προσωπική μου γνώμη είναι πως πρέπει πλέον να αφιερώσουμε όλες μας τις δυνάμεις,ώστε να καταστήσουμε σαφές οτι ως αθλητισμός νοείται μόνο ο ερασιτεχνικός.Ποδόσφαιρο είναι αυτό που παίζεται από τους πιτσιρικάδες και κάπως μεγαλύτερους μόνο για τη χαρά και την άθληση που προσφέρει.Ο επαγγελματικός αθλητισμός μπορεί να βρεί το ιστορικό αναλογό του τόσο για τους αθλητές όσο και για τους θεατές μόνο στις ρωμαικές αρένες.

ΖΗΤΩ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΓΕΝΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΣΚΕΨΗ!


ΥΓ: Πάνω στη φόρτιση μου δεν την πρόσεξα αρχικά την παρακάτω ατάκα...

Quote from: gepeltek on January 19, 2008, 15:46:03 pm

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος αναφερόμενος, στο έγκλημα στη Λούτσα και αν αυτό σχετίζεται με αθλητική βία, σημείωσε ότι η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

«Μη βιαζόμαστε να καταλήγουμε σε συμπεράσματα για τα κίνητρα αυτής της εγκληματικής ενέργειας. Είναι χαρακτηριστικό, επειδή σπεύδουν ορισμένοι να δώσουν μορφή αθλητικής βίας, ότι το γεγονός έγινε μακριά από αθλητικούς χώρους», τόνισε.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ



Μάλιστα… Αθλητική βία υπάρχει δηλαδή μόνο αν οι μαχαιρωμένοι έχουν αθλητικά ρούχα ή διακριτικά ομάδας και βρίσκονται στα 200 μέτρα από το γήπεδο. Αν εμένα με σφάξει ένας επειδή είναι γκάου και κολλημένος με την ομάδα του, αυτό δεν είναι αθλητική βία.
Logged
Pages: [1] Go Up Print
Jump to:  

Powered by SMF | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
Scribbles2 | TinyPortal © Bloc | XHTML | CSS
Loading...