|
 Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη. Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Show Posts
|
Pages: [1] 2 3 4
|
1
|
Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία / Ορκωμοσίες / Re: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΜΜΥ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
|
on: October 13, 2016, 21:41:49 pm
|
Ό,τι είπε η Γρια, συν αυτό που πρόσθεσε η Σούλα είναι πως εφόσον θέλουμε κάτι αυτοί που θα μπούμε στρατό καλύτερα να κάνουμε αίτηση ορκομωσίας σύντομα μπας και γίνει κάτι. Δηλαδή σε εμένα και ένα φίλο μου σημείωσε και την ημερομηνία που έχουμε να κατεβούμε για το στρατό, οπότε παιδιά όσοι μπορείτε κατεβείτε νωρίς για την αίτηση μπας να κυνηγήσουμε τίποτα.
|
|
|
4
|
Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Τεχνικά Θέματα / Γενική συζήτηση, Απορίες, Τεχνολογικά Νεα, Εκθέσεις ... / Πρόβλημα εγκατάστασης matlab(win10 x64)
|
on: April 26, 2016, 16:55:09 pm
|
Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου εφόσον γνωρίζει σχετικά με την εγκατάσταση του matlab κυρίως στα windows 10 (64bit).
Έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω αρκετές εκδόσεις του matlab (όπως 2016α, 2015α, 2013α και β,2012 και παλιότερες) , και κάθε φορά που τρέχω το εκτελέσιμο αρχείο, και αφού εγκαταστήσει το visual c++ redistributable που χρειάζεται μου εμφανίζει το εικονίδιο του matlab για λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο και μετά εξαφανίζεται, αντί να συνεχίσει την εγκατάσταση Έχω ελέγξει τις διεργασίες των windows και δεν φαίνεται πουθενά ώστε μήπως τρέχει το matlab στο background και δεν εμφανίζεται. Επίσης έχω δοκιμάσει το pc να το λειτουργήσω σε safe mode και χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ μπας και είναι θέμα firewall των windows, αλλά παρόλα αυτά η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται.
Επειδή έκανα την εγκατάσταση και σε 3 άλλα pc,θαρρώ πως το θέμα είναι λογικά των windows 10, καθώς στα δύο pc που είναι windows 7 εγκαταστάθηκε κανονικά ενώ στο άλλο το 10 είχα αντίστοιχο θέμα. (μπορεί και να έτυχε βέβαια)
Απ'όσο έψαξα αντίστοιχο πρόβλημα στο mathworks που είχαν κι άλλοι σε κάποιους λύθηκε με μηχανική εγκατάσταση των βιβλιοθηκών του matlab Microsoft Visual C++ Redistributable ανάλογα με την έκδοση (είτε από το site είτε από το vcredist_x86 μέσα στο φάκελο που βρίσκεται το iso αρχείο της εγκατάστασης). Εγώ το δοκίμασα αυτό με αρκετούς συνδυασμούς εγκατάστασης για κάθε έκδοση του matlab αλλά και πάλι δεν είχα θετικό αποτέλεσμα.
To spec του υπολογιστή δεν έχει θέμα καθώς η εγκατάσταση που έκανα για να δοκιμάσω σε άλλους υπολογιστές ήταν κατώτεροι και παλιότεροι υπολογιστές, αλλά εφόσον κάποιος πιστεύει πως χρειάζεται μπορώ να το γράψω. Γενικά όσους ξέρω που τρέχουν matlab σε 10 τα είχαν από τα 7 και κάναν αναβάθμιση, αλλά μπορεί να είναι και άλλο το πρόβλημα. Υπάρχει κανείς που έχει κάτι να προτείνει ή που να είχε αντίστοιχο πρόβλημα και να μπόρεσε να το επιλύσει; Χρειάζομαι οπωσδήποτε το matlab για τη διπλωματική μου οπότε κάθε προτεινόμενη ιδέα είναι θεμιτή!! Ευχαριστώ!
|
|
|
5
|
Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα / Τηλεόραση - Ραδιόφωνο / Re: TV serials
|
on: February 17, 2016, 04:43:27 am
|
Δεν ξερω αν το εχουν ξαναναφερει, αλλα αυτο που ξεκινησα για να περναει η ωρα μου και τελικα μου αρεσε αρκετα
ηταν ειναι το it's always sunny in philadelphia
+1 για το sunny in philadelphia, η σειρά είναι τρομερή αν σε κάποιον τον αρέσει λίγο πιο κάφρικο χιούμορ
|
|
|
10
|
Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα / Τηλεόραση - Ραδιόφωνο / Re: Εδώ μιλάμε για anime!
|
on: October 31, 2014, 02:10:32 am
|
Στα περισσότερα ανιμε μετά πρέπει να δεις τα μανγκα γιατί ειναι ή διαφορετικά ή συνέχεια του ανιμε. Συνήθως αξίζουν (όπως π.χ. deadman wonderland και το elfen lied που το ανιμε τελειώνει εντελώς άδοξα και χωρίς να φτάσει στο τελος) Γενικά νομίζω αξίζει το Deadman αρκεί να είσαι διατεθειμένος να δεις μετά τα μάνγκα.
|
|
|
|
|