• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 05:06:50 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 05:06:50 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:01:53 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426680
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 6
Guests: 115
Total: 121
Akis Papanikolaou
Kenedy
zaroumaria
apapamichail
Yamal
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Για οποιοδήποτε πρόβλημα με register/login, στείλτε email στο contact@thmmy.gr.
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Αρχείο (Moderator: PolarBear) > Ύφος του νέου φόρουμ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Ύφος του νέου φόρουμ  (Read 6794 times)
gfloros
Guest
Απ: Ύφος του νέου φόρουμ
« Reply #15 on: January 18, 2005, 11:35:11 am »

Γιατί τελικά το κείμενο αποσύρθηκε? Περισσότερο από τη χυδαιότητα με τρομάζει η εξουσία κάποιου που αποφασίζει τι είναι χυδαίο και τι όχι για λογαριασμό μου.

Για να τελειώνουμε με το ζήτημα. Η διαχείριση του φόρουμ αποφάσισε να κόψει το εν λόγω κείμενο διότι θεωρεί ότι προσβάλλει την ίδια, την πλειοψηφία των συμμετεχόντων και ξεφεύγει από τα όρια της δεοντολογίας.

Αν κάποιος θέλει να επιμορφωθεί πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα υπάρχει πληθώρα σελίδων στο δίκτυο με κείμενα αντίστοιχου ύφους αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για περαιτέρω εμβάθυνση.

Εκ της διαχείρισης
----------------------------------------------------------------------
Προσωπικά πιστεύω ότι το κείμενο όχι μόνο δεν ανήκει στην κατηγορία των ερωτικών αλλά άνετα κατατάσσεται στην κατηγορία των αηδιαστικών. Τώρα αν σε κάποιον δεν αρέσουμε...
έ ένα κλικ είναι αυτό, ας το κάνει και ας πάει σε άλλη σελίδα.

Φιλικά,
Flo
« Last Edit: January 18, 2005, 11:36:59 am by gfloros » Logged
Netgull
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #16 on: January 18, 2005, 13:16:04 pm »

Μόνο που δεν τελείωνουμε ακριβώς έτσι.
Και είναι κρίμα με το καινούριο φόρουμ και μετά την τόση δουλειά που κάνατε να ξεκινάμε έτσι.
Το φόρουμ κατάφερε μετά από κάποιο καιρό να αποκτήσει μια σχετική συμμετοχή (αλήθεια θυμάστε πόσα μηνύματα είχε το φόρουμ την ημέρα πριν ένα - ενάμιση χρόνο;) και αυτό του έδωσε δυναμική. Ας μην παραβλέπουμε ακόμα ότι αυτή η δυναμική οφείλεται κατά πολύ και στο ότι το φόρουμ είναι πιο "χαλαρό" από το επίσημο φόρουμ ή τη λίστα του Δημάκη. Και φυσικά στο παρεϊστικο κλίμα που δημιουργείται από αυτή τη συμμετοχή και τη χαλαρότητα. Από την αρχή, αλλά πολύ περισσότερο τώρα που υπάρχει συμμετοχή το φόρουμ προσπαθεί να στηριχτεί σε όλους και να γίνει έτσι ακόμα πιο παρεϊστικο απ ότι είναι τώρα.

Που θέλω να καταλήξω; Στο ότι το φόρουμ οφείλει την δυναμική του και την επιτυχία του στα ίδια τα μέλη του που καλούνται να συμμετέχουν όσο πιο ενεργά μπορούν. Οι admninistrator έχουν το ρόλο τους και φυσικά δεν θα ισχυριστώ ότι δεν πρέπει να υπάρχουν κανόνες.
Θα ρωτήσω όμως το πως ενώ ακόμα δεν υπάρχουν κανόνες, ενώ ο fugitive χτες το βράδυ δηλώνει άγνοια  και ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα δημόσιο post που να αναφέρει ότι κάποιος προσβλήθηκε από το εν λόγω μήνυμα η διαχείριση του φόρουμ θεώρησε ότι προσβάλλει "την ίδια" και "την πλειοψηφία των συμμετεχόντων" και το έκοψε.
Η μόνη εξήγηση που θα μπορούσα να αποδεχτώ είναι ότι δεχτήκατε καταιγισμό πμ με το αίτημα να κοπεί.

Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο η προσωπική αισθητική του καθενός να διαμορφώνει εξαναγκαστικά το ύφος ενός φόρουμ που αξιώνει την συμμετοχή του συνόλου των φοιτητών του ΤΗΜΜΥ και τον αντίστοιχο τίτλο.
Εκτός αν δηλώσετε ότι είναι το φόρουμ του fugitive, του gfloros και του mixos (σορρυ αν ξέχασα κανέναν) οπότε παω πάσο. Αλλά δεν νομίζω ότι το θέλετε αυτό ούτε ότι σκέφτεστε έτσι.
Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση το ρόλο σας στο φόρουμ, ούτε το τι έχετε προσφέρει. Απλά να ξέρουμε που πατάμε.
Το "αν σε κάποιον δεν αρέσουμε" μόνο να χαλάει το κλίμα μπορεί...
Και το ξαναλέω είναι κρίμα.

Την καλημέρα μου

edit: Κατά την γνώμη μου κάποια από τα περίφημα μηνύματα στα περί Αλληλεπίδρασης αντρών και γυναικών ήταν πιο ανάρμοστα και μάλιστα επί προσωπικού.
« Last Edit: January 18, 2005, 13:38:21 pm by Netgull » Logged

Μου λες να βάλω τη ζωή μου σε μια τάξη, μα ποιος στ' αλήθεια ορίζει την τροχιά του; Η αταξία είναι τ' ουρανού η τάξη, και γω ανασταίνομαι στο γύρο του θανάτου...

Μην αμφιβάλλεις
γι αυτόν
που σου λέει
πως φοβάται

να φοβάσαι όμως
αυτόν
που σου λέει
πως δεν αμφιβάλλει.

Aime moi moins, mais aime moi longtemps
gfloros
Guest
« Reply #17 on: January 18, 2005, 14:05:53 pm »

Δεν είμαι κατά της χαλαρότητας στο φόρουμ. Ο ίδιος όμως λές ότι πρέπει να υπάρχουν κάποιοι κανόνες. Η αλήθεια είναι ότι δεν προλάβαμε να συντάξουμε ένα κείμενο το οποίο θα αποτελεί και τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ. Αυτό θα γίνει το συντομότερο. Πολλοί διαμαρτυρήθηκαν με διάφορους τρόπους για το συγκεκριμένο κείμενο. Εγώ, ο "φασίστας", ο "αποφασίζω και διατάζω" δεν έκοψα το κείμενο. Απλά έγραψα από κάτω σαν απάντηση το κείμενο με το οποίο αρχίζει το post στο οποίο είμαστε. Το κείμενο κόπηκε μετά από πολλή σκέψη και κατόπιν προειδοποιήσεως. Μάλιστα πρέπει να ξέρετε ότι το κείμενο τροποποιήθηκε ήδη πριν μπει με τη μορφή την οποία το είδατε, όσοι προλάβατε. Δεν διεκδίκησα ποτέ την ιδιοκτησία του φόρουμ ούτε εγώ ούτε τα υπόλοιπα παιδιά. Προσπαθούμε αυτό που με κόπο κάναμε όλοι μαζί, να το κρατήσουμε σε ένα επίπεδο. Αυτός είναι και ο ρόλος (νομίζω) ενός διαχειριστή.

Κατά την γνώμη μου κάποια από τα περίφημα μηνύματα στα περί Αλληλεπίδρασης αντρών και γυναικών ήταν πιο ανάρμοστα και μάλιστα επί προσωπικού.

Νομίζω ότι και εκεί υπήρξε κάποια παρέμβαση!
Δεν υπάρχει καμία διάθεση να χαλάσει το κλίμα, απλά δεν δέχομαι τον τίτλο του φασίστα που λογοκρίνει! Μην ξεχνάς ότι αυτό που έγραψα αποτελεί προσωπική μου άποψη και δεν εκφράζω κανέναν άλλο.
Flo
« Last Edit: January 18, 2005, 14:07:38 pm by gfloros » Logged
Nessa NetMonster
Guest
« Reply #18 on: January 18, 2005, 15:06:24 pm »

Και ένα δικό μου ποστ είχε λογοκριθεί, θυμάμαι... Roll Eyes

Παρότι διαφωνώ καθέτως με την τακτική της διαγραφής, δε μπορώ να κατηγορήσω κανέναν. Από τη μια αυτός που διαμαρτύρεται για το περιεχόμενο του κειμένου έχει κάθε δικαίωμα να εκφράσει την απαξίωσή του, και στην τελική αφήνει την απόφαση στον εκάστοτε moderator. Από την άλλη ο moderator βρίσκεται ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά και πελαγώνει ("τώρα τι να κάνω για να μη με πάρουνε με τις πέτρες;"). Το σβήσει δεν το σβήσει, ό,τι και να κάνει η μια πλευρά θα τον κράξει.

Πρόβλημα, μεγάλο πρόβλημα. Να γιατί δε γίνομαι moderator...
miss_elec
Θαμώνας

View Profile
« Reply #19 on: January 18, 2005, 16:43:43 pm »

Διαφωνώ κάθετα με την λογική της "έγκρισης μηνυμάτων από τη διαχείρηση του forum" (sic).
(αν και από ότι φάνηκε δεν αποφάσισε η ..ολομέλεια των διαχειριστών, καθότι το link για το επίμαχο το είχε ενεργοποιήσει ο fugitive, αλλά περιέργως κάποιος το "έκοψε")
   Γενικά οι διαχειριστές δε θα πρέπει να παρεμβαίνουν στα μηνύματα, γιατί το forum παύει να είναι "αγορά".
Άλλωστε αυτό δεν είναι forum πχ του foithths.gr αλλά των ΤΗΜΜΥδων, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να βγει εκτός ελέγχου (για διάφορους λόγους, αλλά ας μην περιαυτολογήσουμε  Roll Eyes
   Καθένας μπορεί να μιλάει για ότι θέλει, και λέω μιλάει γιατί στο forum τα μηνύματα οπωσδήποτε έχουν στοιχεία προφορικού λόγου..Σε μια παρέα δηλαδή gflore θα πήγαινες να κλείσεις το στόμα της Αmanita μόλις αντιλαμβανόσουν ότι πάει να πει μια ιστορία για πίπες; Σιγουρα όχι!  Smiley

www.thmmy.gr/smf/index.php?action=dlattach;topic=639.0;attach=33889
poso sas bariemai!
guest@
Νεούλης/Νεούλα
*

Όλα χασ τα, τ όλο βρες

View Profile
« Reply #20 on: January 18, 2005, 16:47:15 pm »

Ντροπή, απλά ντροπή (και όχι για το αρχικό post...).

Κι εμένα δε μου φάνηκε πολύ αστείο, άσε που το είχα ξαναδεί αρκετές φορές σε αντιστοιχές σελίδες, αλλά δε νομίζω ότι είναι αυτό το θέμα.
Όταν μιλάτε με την παρέα σας ή με τους συμφοιτητές σας και λένε κάτι απότομο, άσχημο, πρόστυχο κ.ο.κ.
εσείς θιγμένοι τους κλείνετε το στόμα και προσπαθείτε να διαγράψετε από τη μνήμη σας (και από τη μνήμη της υπόλοιπης ομήγυρης) ό,τι υπόθηκε σαν προσβλητικό;
...Δεν νομίζω, γιατί σε κάποια πράγματα δε γίνεται να είσαι moderator οπότε....

γμτ, με προλαβάν
« Last Edit: January 18, 2005, 16:54:16 pm by guest@ » Logged
dfragos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Πολύ μιλάτε μικρά μου τυρόγαλα

View Profile
« Reply #21 on: January 18, 2005, 18:29:56 pm »

Εγώ πάλι θα πω ότι πολύυυυ το τυραννούν αυτοί οι μηχανικοί. Με όποιο θέμα και να μπλέξουν, θα προσπαθήσουν να του βγάλουν ότι έχει και δεν έχει(ξεκοκκάλισμα κοινώς), χωρίς λόγο. Σιγά ρε παιδιά! Οι δυνατοί χαρακτήρες και το ποιος θα έχει τον τελευταίο λόγο θα μας φάει!

Είστε μέλη ενός forum και έτσι ή αλλιώς μάλλον πρέπει να δεχτείτε την απόφαση των διαχειριστών. Δεν πήγαν να σπηλώσουν την δημοκρατία( ??? ) γιατί σε ένα forum δεν υπάρχει δημοκρατία....

Τώρα για την σοβαρότητα του μηνύματος της Am@nita(σοβαρά πλέον), σιγά... βρήκαμε κάτι πάλι να ασχοληθούμε.

Η ζωή είναι απλή, δεν έχει σχέση(άμεση έστω) με βιβλία, και η απλότητά της την κάνει όμορφη. Καθήστε σε ένα παγκάκι στο δρόμο και κοιτάξτε γύρω σας(η γνωστή απάντηση του μηχανικού εδώ - έχω να διαβάσω πεδίο, δεν μπορώ  ??? ).

Απλά είναι τα πράγματα παιδιά! Μην το τυραννάτε άλλο!

H μοναχήηηηηηηηηη
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #22 on: January 18, 2005, 20:58:36 pm »

Θα επιχειρήσω μια απάντηση σε όλα τα προηγούμενα μηνύματα.
Καταρχάς ο moderator δεν έχει την εξουσία που του προσδίδετε.
Απλά είναι το άτομο ή καλύτερα ο σύνδεσμος που βρίσκεται μεταξύ των διαφόρων μερίδων χρηστών.
Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε σε προηγούμενο μήνυμα, βρίσκεται στη μέση των πυρών.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσα pm's δέχτηκε επί του θέματος και τι (απ)αιτήσεις είχαν αυτά.
Όπως και πάλι πολύ σωστά ειπώθηκε, ό,τι απόφαση και να πάρει ο mod θα προκαλέσει δυσαρέσκεια σε κάποια μερίδα χρηστών.

Δεν θα σχολιάσω το περιεχόμενο του μηνύματος,
εσείς άλλωστε τα λέτε καλύτερα από μένα,
αλλά θα πω τι ήταν αυτό που είδα και που δεν μου έκανε την θετικότερη εντύπωση.
Όταν είδα στην αρχική σελίδα του site, εκεί όπου φαίνονται τα νέα μηνύματα,
να έχει κατακλυστεί από τον τίτλο "Γυναικείες σκέψεις κατα τον πεοθηλασμό".
Εντάξει μπορεί ο ίδιος ο τίτλος να μην έχει "απρεπείς" λέξεις
αλλά φανταστείτε πώς δείχνει τώρα σε κάποιον που επισκέπτεται μια σελίδα με τίτλο
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών...
να βλέπει η συζήτηση να στρέφεται γύρω από ένα τέτοιο μήνυμα!

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που άλλαξα τον τίτλο των posts που έγιναν μετά και έβαλα το link.

Με μια γρήγορη σκέψη που κάνω,
για να είναι όλοι ευχαριστημένοι,
είναι να φτιαχτεί ένα board με κατάλληλο τίτλο
όπου θα λειτουργεί σαν recycle bin.
Εκέι θα μεταφέρονται τα μηνύματα που είναι να διαγραφούν,
δεν θα είναι προσβάσιμος από guets αλλά μόνο από μέλη
και δεν θα εμφανίζεται στην αρχική σελίδα.
Ξαναλέω μια γρήγορη σκέψη είναι και πολύ πιθανον όχι και βελτιστη.
« Last Edit: January 18, 2005, 21:03:11 pm by fugitive » Logged

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
dfragos
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

Πολύ μιλάτε μικρά μου τυρόγαλα

View Profile
« Reply #23 on: January 19, 2005, 00:36:40 am »

Quote from: fugitive on January 18, 2005, 20:58:36 pm
Όταν είδα στην αρχική σελίδα του site, εκεί όπου φαίνονται τα νέα μηνύματα,
να έχει κατακλυστεί από τον τίτλο "Γυναικείες σκέψεις κατα τον πεοθηλασμό".
Εντάξει μπορεί ο ίδιος ο τίτλος να μην έχει "απρεπείς" λέξεις
αλλά φανταστείτε πώς δείχνει τώρα σε κάποιον που επισκέπτεται μια σελίδα με τίτλο
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών...
να βλέπει η συζήτηση να στρέφεται γύρω από ένα τέτοιο μήνυμα!

Γιώργο... σιγά μην σκίσουμε κανένα καλτσόν. Η σοβαρόφάνεια μας έχει φάει σε αυτό το τμήμα.

H μοναχήηηηηηηηηη
fugiFOX
Veteran
Καταστραμμένος

Fugi+Fox μια νέα μορφή ζωής...

View Profile
« Reply #24 on: January 19, 2005, 03:28:39 am »

Quote from: dfragos on January 19, 2005, 00:36:40 am
Γιώργο... σιγά μην σκίσουμε κανένα καλτσόν. Η σοβαρόφάνεια μας έχει φάει σε αυτό το τμήμα.

Μαζί σου.
(όχι στο καλσόν... αλλά στα περι σοβαροφάνειας)
Όμως δεν μιλαμε για σοβαροφάνεια στην προκειμένη περίπτωση.

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/
gfloros
Guest
« Reply #25 on: January 19, 2005, 12:51:06 pm »

Το φόρουμ δεν είναι chat room. Το λάθος που προσωπικά έκανα είναι ότι ήμουν πολύ δημοκρατικός. Νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε σε συνθήκες πλήρους δημοκρατίας. Τέλος πάντων. Όσο ζούμε μαθαίνουμε και καινούρια πράγματα και λάθη που τα κάναμε στο παρελθόν επιδιώκουμε να μην τα επαναλάβουμε στο μέλλον. Για εμένα το θέμα θεωρείται λήξαν.
Flo
Am@NiTa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #26 on: January 19, 2005, 18:07:31 pm »

Quote from: gpap on January 17, 2005, 21:11:29 pm
Πάντως εγώ το διάβασα, το μετέφερα και σε άλλους, κάναμε και πλάκα στο γραφείο (αν και μερικοί μεταπτυχιακοί βγήκαν στο...σεργιάνι να βρουν την συντάκτρια, ακόμη ψάχνουν!! Cheesy Grin Roll Eyes)!!

'A ναι, δεν θεώρησα ...εαυτόν ..προσβεβλημένο (sic), ούτε νομίζω ότι ..καταρρακώθηκε το ..επίπεδο του Τμήματος!
Πλάκα γίνεται στο κάτω, κάτω. Και αν κάποιος αισθάνεται τόσο ..πουριτανός, έ ένα κλικ είναι αυτό, ας το κάνει και ας πάει σε άλλη σελίδα.

Γρηγόρης Παπαγιάννης

ΥΓ. Ετσι από περιέργεια. H Am@NiTa είναι σίγουρα γυναίκα? Ρωτάω γιατί ξέρετε εκείνο το παλιό .. In the net no one knows you are a dog!

Και βέβαια είμαι γυναίκα!!!!!!  Wink
« Last Edit: January 19, 2005, 18:12:18 pm by Am@NiTa » Logged

!!!Go out, create thunder, and stand right under!!!
guest@
Νεούλης/Νεούλα
*

Όλα χασ τα, τ όλο βρες

View Profile
« Reply #27 on: January 19, 2005, 18:11:10 pm »

Quote from: gfloros on January 19, 2005, 12:51:06 pm
Το φόρουμ δεν είναι chat room. Το λάθος που προσωπικά έκανα είναι ότι ήμουν πολύ δημοκρατικός. Νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσουμε σε συνθήκες πλήρους δημοκρατίας.

Ναι, εντάξει, και κάποιοι τη χούντα τη λένε επανάσταση.
Κριμά το καινούριο forum...
Am@NiTa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #28 on: January 19, 2005, 18:17:31 pm »

Quote from: aliakmwn on January 18, 2005, 08:15:17 am

Ξεκινωντας απο το ΥΓ σας κ. Παπαγιαννη, αν ησασταν μελος του Ασυρματου Δικτυου (αληθεια ειστε? Ή μηπως παραειναι... τηλεπικοινωνιακο τερτιπι για σας?  Grin ) θα βλεπατε τις τελευταιες 4-5 μερες σε τι βαθμο επαληθευεται η ανησυχια σας... Δεν λεω περισσοτερα, οποιος γνωριζει σε τι αναφερομαι θα καταλαβει  Roll Eyes

Επι της ουσιας τωρα, θα μου επιτρεψετε να εχω τις ενστασεις μου. Και αυτες δεν αφορουν στο κατα ποσον "προσβλητικο" μπορει να ειναι ενα τετοιο μηνυμα - αν και θα μπορουσε, δε νομιζετε?
Για μενα η συνδεση υφους - επιπεδου δεν υπακουει σε λογικους κανονες, και ουτε μπορει να κλειστει στα στενα ορια ενος αλγοριθμου αποδοσης ταμπελας (π.χ. αν ενα κειμενο περιεχει τις λεξεις Α, Β, Γ... και Μ, ειναι χαμηλου επιπεδου, αν περιεχει Ν, Ξ, Ο ειναι λιγο υψηλοτερου και με τις υπολοιπες ειναι ανεκτο) Εχει να κανει με την αισθηση που αφηνει, τη χροια. Ποια ειναι τα κριτηρια? Εχμ, συνηθως προσωπικα, σε συναρτηση με καποιες γενικες κατευθυνσεις απο τον κοινωνικο περιγυρο. Και φυσικα παντα λαμβανοντας υπ' οψιν το χωρο, το χρονο και τους ανθρωπους...
Σε προηγουμενες συζητησεις εχω προβαλλει πολλακις τις αντιχριστιανικες μου πεποιθησεις (και επεται συνεχεια Grin ) Παρ' ολα αυτα, θα θεωρουσα αναρμοστο να τοιχοκολλησω ενα τετοιο κειμενακι οπως το αρχικο εξω απο μια χριστιανικη εκκλησια (και, πιστεψτε με, εχω κανει "χειροτερα")

Ας μην παρεξηγηθει η συναδελφος Am@NiTa απο την επομενη κουβεντα μου, ειλικρινα δεν εχει στοχο αυτην, αλλα η λεξη "βρωμοστομα" για μενα ειχε παντοτε μια ιδιαιτερα μαγικη νοηματικη βαρυτητα στο λογο. Καλω ολους τους αναγνωστες να σκεφτουν: Ποσες φορες ηρθατε σε επαφη με ανθρωπους των οποιων το λεξιλογιο αποτελειται σχεδον αποκλειστικα απο υβρεις, που ομως καθε αλλο παρα χυδαιοι μπορουσαν να θεωρηθουν (χυδαιος: χαρακτηρισμος, επικινδυνη παγιδα!) Και φυσικα το αντιθετο: Μηπως δεν υπαρχουν χυδαιοι ανθρωποι που ακομα και η καθημερινης χρησης λεξης "μαλακας" σπανιζει στο λεξιλογιο τους? Εδω ισως κολλανε παλι τα περι υφους και της συνδεσης του με το επιπεδο. Θυμηθηκα ενα ποιηματακι του Χριστιανοπουλου που ειχε στειλει ο κ. Δημακης στη λιστα σχετικα με την υπογεγραμμενη... Συγκρινετε το με το αρχικο μηνυμα που προκαλεσε την κουβεντα (που τελικα οντως ηταν πετυχημενο, αφου προκαλεσε κουβεντα) και βγαλτε τα συμπερασματα σας. Εγω εβγαλα τα δικα μου. Και φυσικα ειναι απολυτως προσωπικα και δεν επιχειρω ουτε επιθυμω να τα επιβαλλω...

Για μενα αυτο που μας λειπει ειναι το μετρο και ο αυτοπεριορισμος, και θα ημουν ηλιθιος αν εξαιρουσα τον εαυτο μου. Μετρο που αν προσπαθησουμε να οριοθετησουμε θα καταληξουμε σε αλλη μια ατερμονη συζητηση για το κατα ποσον (πρεπει να-) παιζει ρολο η κοινωνια, τα ηθη, ο περιγυρος κλπ κλπ κλπ... Γι' αυτο απευθυνομαι παντα προσωπικα στο συνανθρωπο, στη λογικη του, στα συναισθηματα του, στην αντιληψη του... Προς ολες τις κατευθυνσεις βεβαια..............

Ελπιζω να εγινα κατανοητος και να εδωσα σαφεστερα το στιγμα μου...

edit:
ΥΓ: Τη μαγικη ατακα εξεστομησε ο συγκατοικος μου πριν απο λιγο, οταν διαβασε ολο το topic απο την αρχη. Εν μεσω αναλυσεων και σχολιων διετυπωσε "Ρε μαλακα, οι μικρες σας θελουν να παιρνουν πιπες ή μου φαινεται?"   Grin Grin Grin Grin Grin Grin Grin

Ποπο σορυ ρε συ αλλά πολυ το ψάχνεις...

Am@NiTa
Θαμώνας

View Profile
« Reply #29 on: January 19, 2005, 18:28:18 pm »

Το τοπικ το συγκεκριμένο το διάβασα κάπου και είπα να το βάλω για να γελάσουμε λίγο.Ούτε τα έγραψα εγώ αυτά ούτε αναφέρθηκα σε κάποιον συγκεκριμένα.Επειδή όμως βλέπω οτι κάποιοι θίγονται το έσβησα.Αλιάκμων άμα είναι να αναλύεις το επίπεδο της κοινωνίας μας μέσα από ένα τέτοιο μήνυμα και να βγάζεις συμπεράσματα εντάξει τρέχα γύρευε.Κατα τη γνώμη μου άδικα έδωσες τόση έκταση στο θέμα αυτό.Για μένα εδώ τελειώνει το θέμα αυτό.

Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: