• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 26, 2025, 05:35:29 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 26, 2025, 05:35:29 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Τα παράσιτα ανάμεσά μας
by Katsavidi
[Today at 03:45:42]

Μέλος του μήνα - Ιούνιος ...
by Katarameno
[Today at 02:03:33]

Users <=22 OR >=222
by Mr Watson
[Today at 01:23:26]

Οι Ρουφιάνοι ανάμεσα μας
by romanos
[June 25, 2025, 23:49:44 pm]

Ποινές Μελών
by Mr Watson
[June 25, 2025, 22:51:49 pm]

Σιδηροδρομικό Δυστύχημα σ...
by Katarameno
[June 25, 2025, 20:23:11 pm]

Ποιος είναι ο καλύτερος ρ...
by Katarameno
[June 25, 2025, 19:39:31 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 25, 2025, 16:49:10 pm]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by Nikos_313
[June 25, 2025, 16:16:22 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by chatzikys
[June 25, 2025, 15:39:14 pm]

[Ηλ.Μηχανές Ι] Γενικές απ...
by DimStyl
[June 24, 2025, 22:47:08 pm]

[Πιθανότητες] Γενικές απο...
by curlyd
[June 24, 2025, 01:47:49 am]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 24, 2025, 00:19:47 am]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 23, 2025, 23:39:00 pm]

Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπ...
by Nikos_313
[June 23, 2025, 23:17:30 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by DarkMagiK06
[June 23, 2025, 12:37:30 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 23, 2025, 00:02:13 am]

[Πυρηνική Τεχνολογία] Να ...
by nmpampal
[June 22, 2025, 22:43:40 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9966
Latest: ioannisk
Stats
Total Posts: 1426981
Total Topics: 31716
Online Today: 330
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 3
Guests: 85
Total: 88
DarkMagiK06
soktas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Πίνακας Ανακοινώσεων > Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα (Moderators: hjalmar, Mr Watson, chatzikys) > Τα παράσιτα ανάμεσά μας
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 4 5 [6] Go Down Print
Author Topic: Τα παράσιτα ανάμεσά μας  (Read 2140 times)
Tsili
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
Re: Τα παράσιτα ανάμεσά μας
« Reply #75 on: Today at 01:04:28 »

Quote from: Nikos_313 on Today at 00:58:09
Αν άφηναν remote ο dpapav θα έμπαινε με το τανκς στο πολυτεχνείο για να πατάξει την αδικία!

Αυτή τη φορά δεν θα είχε νεκρούς γιατί θα δίναμε από το σπίτι.
ilazarit
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #76 on: Today at 01:05:12 »

Quote from: okan on Today at 00:18:01

Θυμάσαι τον Γιώργο;

Πω. Τον είχα ξεχάσει τον Γιώργο.

Credits στο παιδί που το σκέφτηκε
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #77 on: Today at 01:05:35 »

On god το πιο παρθένο ποστ που έχω δει ever. Αν είναι ragebait όντως είναι top 10 respect moments in thmmy.gr history.

Αν είναι legit, εσείς οι 4 που το γράψατε αυτό, καταλάβετε ότι η ζωή είναι άδικη και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και απολαμβάνει τις συνέπειες των πράξεών του. Ειπώθηκε και παραπάνω επίσης το πόσο ανούσια είναι αυτά που προτείνετε.

Υ.Γ. Τρομερές απαντήσεις θέλει σίγουρα νέο τόπικ για να βρεθεί η καλύτερη.
Υ.Γ. Είναι ξεκάθαρο πως αυτό το post στοχεύει στο να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από την επικείμενη έλευση μεγαλοεπενδυτή στην ΚΑΕ Άρης αλλά δε πέτυχε ο σκοπός και θα αναλυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα αλλού.
« Last Edit: Today at 01:27:07 by Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ » Logged
Nikos_313
Administrator
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #78 on: Today at 01:16:05 »

Quote from: Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ on Today at 01:05:35
Αν είναι legit, εσείς οι 4 που το γράψατε αυτό, καταλάβετε ότι η ζωή είναι άδικη και ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και απολαμβάνει τις συνέπειες των πράξεών του. Ειπώθηκε και παραπάνω επίσης το πόσο ανούσια είναι αυτά που προτείνετε.

Δυστυχώς, το πιο πιθανό είναι να είναι legit. Στα αλήθεια έγιναν ότι ειπώθηκε στο πρώτο ποστ. Ωστόσο, ποτέ δεν περίμενα ότι αυτός που έκανε τις καταγγελίες τότε, θα έβγαινε ένα ραντομ απόγευμα Τετάρτης, ένα χρόνο μετά από εκείνη την εξεταστική να παραπονεθεί που δεν πραγματοποιήθηκαν τα αιτήματα του.

Και, η αλήθεια είναι ότι για να βγήκε να το γράψει εδώ ισχύουν ένα από τα παρακάτω δύο πράγματα:
Α) είτε τώρα ξαναέκανε την καταγγελία στον πρόεδρο, πρυτανεία, εφημερίδες και απλά μας το ανακοινώνει να ξέρουμε τι θα ακολουθήσει,
Β) είτε αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία να πάρει απήχηση το θέμα, μιας και οι καθηγητές, πρυτανεία κτλ. δεν δίνουν την απαραίτητη σημασία πλέον στο ζήτημα.

Quote from: dpapav on June 25, 2025, 21:10:05 pm
Με τι ηθικό συνεχίζεις να γράφεις; Πόσο να αντέξει ένας τίμιος;
maik
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #79 on: Today at 01:20:10 »

Quote from: ntina on Today at 00:00:51
ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΙΚ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΖΕΝ ΖΙ

αν μάθεις μοιράσου τις γνώσεις σου  Suspicious
maik
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #80 on: Today at 01:22:38 »

Quote from: JiMan5 on Today at 00:09:34
Ας αρχίσουμε από τα βασικά.
Είστε ρουφιάνοι. Κι έτσι θα μείνετε στην ιστορία του τημμυ, αυτό το ποστ θα το βλεπουν σε 10 χρόνια πρωτοετα και θα γελάνε, ενώ μπαίνουν να δουν κάνα παλιό θέμα για να γράψουν γραμμική άλγεβρα.
Και για να καταλάβετε πόσο χαϊβάνια είστε, ανεβάζετε αυτο το ποστ στο τημμυ. Στο τημμυ, που πάνω από 2 δεκαετίες αποτελεί το απόλυτο μέρος έμμεσης αντιγραφής. Μάλλον το συλλογικό εγκεφαλικό κύτταρο που μοιράζεστε οι 4 γερμανοτσολιαδες δε μπόρεσε να φτάσει μέχρι εκεί, αλλά αν έχεις δει λυμένα παλιά θέματα χωρίς την άδεια του υπεύθυνου αγαπητού κι αξιότιμου καθηγητή, ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ!
ΑΝ ΟΝΤΩΣ σας ενδιέφερε να μιλήσετε για αδικίες στη σχολή, θα κάνατε ένα βήμα πίσω. Θα ανατωτιοσασταν:
Α) γιατί ρε φίλε να δώσω οποιοδήποτε μάθημα χωρίς σημειώσεις, ενώ έχει 10αδες τύπους να θυμάμαι (στην εποχή που το να θυμάσαι τύπους δεν υφίσταται σαν επιστημικη κατάρτιση!)
Β) Γιατί σε μαθήματα να περνάνε 18 απ'τους 164, μήπως ο βλακας ο καθηγητής έκανε κάτι λάθος? Κι αν ναι, εγώ που πληρώνω νοίκι, γιατί να πρέπει να κάτσω ένα εξάμηνο ακόμα?
Γ) Γιατί στην εποχή που παίζουν LLMs, βίντεο στο YouTube, τυπολογια, υπολογιστές τύπου wolfram, το πανεπιστήμιο επιμένει να με βάζει να δίνω ένα γραπτό με κλειστές σημειώσεις και να κάνω και καμιά γελοία εργασία μες το εξάμηνο? Μήπως κάτι πρέπει να αλλάξει ριζικά?

Αλλά όχι, μικροί φρουροί του συντηρητισμου, θεωρήσατε ως απόλυτη λύση ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ. Την αστυνόμευση ρε φίλε, το μόνο πράγμα που ποτέ δεν κατάφερε να βελτιωσει μανένα κοινωνικό φαινόμενο. Δεν έφερε ποτέ καμία αλλαγή.
Οπότε μη μας το παίζετε τίμιοι, φιλήσυχοι επιστήμονες. Ηλίθιοι είστε, που αρνούνται να δουν πως η επιστήμη δεν είναι ανταγωνισμός, αλλά η απόλυτη απόδειξη της άνθρωπινησ συνεργασίας.

Ναι στο τημμυ, ναι στην αντιγραφή
Όχι στην εντατικοποίηση, οχι στους ρουφιάνους, πολιτοφυλακες της Α5.
Ο τζόσεφ τζόσταρ τα λέει πάντα σωστά!!
elctricalbill
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #81 on: Today at 01:39:10 »

elio
Αρχάριος/Αρχάρια

View Profile
« Reply #82 on: Today at 02:24:33 »

Πήγαινα που λέτε προχθές να δώσω λογισμό
και μπαίνω μέσα στην αίθουσα, βλέπω παντζουρλισμό
τόσοι φοιτητές που είναι όλοι κουρκούτια
με κινητά και σημειώσεις ανάμεσα στα μπούτια
όλοι οι επιτηρητές να βλέπουν το ταβάνι
και 'γω να γράφω 4 γιατί είμαι ένα φυντάνι
κυκλοφορούν τόσα παράσιτα, γελοία ανθρωπάκια
χειρότερο αστείο από της λέσχης τα κολοκυθάκια
δεν γίνεται αυτό, σκέτη αδικία
πρέπει να γίνει ντόρος, λίγο φασαρία
και μαζί με άλλους τρείς ομοίας λογικής
που είμαστε όλοι τίμιοι και τέρατα ηθικής
μαζεύουμε φωτογραφίες και μπόλικες αποδείξεις
και πάμε αμέσως στο Ρέκανο ζητάμε εξηγήσεις
εμείς θέλουμε δικαίωση, λύση αποτελεσματική
και τι πιο λογικότερο από μία άκυρη εξεταστική
να σβηστούν τα αποτελέσματα, ορθά και παραβατικά
όλοι όσοι που περάσατε και γράψατε εξαιρετικά
θα το ξανακάνετε, όπως ο πάτερ τον αγιασμό
θα είμαι και εγώ εκεί να δίνω λογισμό

Υ.Γ. Πρώτο post δεν μπορούσα να αφήσω αυτή την ευκαιρία να συμβάλω στα content
Υ.Γ. Ελπίζω να γαργάλησε τους γευστικούς σας κάλυκες Slurp
Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #83 on: Today at 03:45:42 »

Το χειρότερο είναι ότι όπως κόβω τον op, αντί να καταλάβει για ποιο λόγο τον κράζουν όλοι, θα αυτοεπιβεβαιωθεί πιστεύοντας ότι όσοι τον κράζουν το κάνουν επειδή αντιγράφουν. Και στο μυαλό του θα είναι και ήσυχος...

Λοιπον dpapav. Έφαγα τα σωθικά μου να βγάλω τη σχολή. Δεν αντέγραφα όχι για λόγους ηθικής, αλλά γιατί δεν το χω. Δεν μπορώ ρε παιδί μου. Στρεσσάρομαι, αγχώνομαι, χαλιέμαι,φοβάμαι. Από εκεί και πέρα κυριολεκτικά στα πα...ρια μου αν κάποιος πέρασε μερικά μαθήματα αντιγράφοντας. Ούτε απαίτηση έχω να γνωρίζουν όλοι το 100% των μαθημάτων, ούτε θα χρειαστεί ποτέ. Ούτε κανένα άγχος έχω μην μου ''φάνε'' την θέση. Αντιγραφή υπήρχε από καταβολής της σχολής. Άμα θες ζήτα και ακύρωση όλων των πτυχίων αναδρομικά από το 80 και μετά.

Έχοντας πει όλα αυτά. Ετσι και έστω ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ κανείς να σκεφτεί να ακυρώσει την εξεταστική εκείνη που αν θυμάμαι καλά πρέπει να πέρασα 1 (ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΕΝΑ) μάθημα, και καθυστερήσει έστω για δυο μήνες το πτυχίο μου, δηλώνω υπεύθυνα ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.

Δεν ξέρω καν γιατί το συζητάμε σοβαρά. Δεν έχω ακούσει πιο ηλίθια πρόταση. Να ζητήσουν λέει από τον πάροχο αν το κινητό ήταν εν ενεργεία εκείνη την ώρα....Ρε πας καλά? Τι να δουν? Αν ήταν ενεργοποιημένο? Δηλαδή όσοι δεν κλεινουν τα κινητά τους αντιγράφουν? Δεν μπορεί να το χουν αθόρυβο στην τσάντα ή στην τσέπη και να μην αντιγράφουν? Μιλάμε για παράνοια...

Μου γύρισες τα μυαλά. Με διαόλισες. Είναι προφανές ότι κάπου κόπηκες. Οκ. Τσατίστηκες που κάποιοι άλλοι πέρασαν με αντιγραφή. Οκ. Μέχρι εδώ λογικό. Αλλά ρε ..... (άντε μην πω τίποτα και θιχτεί κανείς) , ΠΟΣΟ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ,ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ,ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΙΣΑΙ? Πήγες ρε αθεόφοβε και κίνησες γη και ουρανό (κανάλια, προέδρους,πρυτανείες) με αίτημα να ακυρωθεί η εξεταστική. ΝΑ ΓΑΜ....ΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ τους κυριολεκτικά εκατοντάδες που πέρασαν αθροιστικά χιλιάδες μαθήματα εκείνη την εξεταστική και ΔΕΝ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ, επειδή εσύ ζορίστηκες που δεν πέρασες ένα μάθημα και κάποιοι το πέρασαν αντιγράφοντας. Και εσύ αποφάσισες να κάνεις τον υπερπάντων αγώνα ΝΑ ΦΑΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ εκατοντάδων ανθρώπων που διάβασαν και πέρασαν κανονικά, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο εγωισμός σου. Και καθόμαστε και σε μιλάμε σοβαρά. Και βγηκε και ανθρωπος να πει να σχολιάζουμε πιο ευγενικά. Μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΚΙΑ. Δεν σκέφτεσαι κανέναν πέρα από τον κώλο σου.Αμα σε φάει κανείς την ουρά σε καμια δημόσια υπηρεσία , κάνε αίτηση να μας εκτελέσουν όλους στην ουρά παραδειγματικά, επειδή καθυστέρησες.
« Last Edit: Today at 03:54:33 by Katsavidi » Logged
Pages: 1 ... 4 5 [6] Go Up Print
Jump to: