Υποβολή αιτήσεων Erasmus+ για Σπουδές ακαδημαϊκού έτους 2024-2025

(1/2) > >>

Nikos_313:
Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων έχει αναρτηθεί ανακοίνωση για την υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο της δράσης Erasmus+ για Σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 καθώς και για την σχετική ενημερωτική εκδήλωση.

Από την ιστοσελίδα:
Θα θέλαμε, να σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων προκηρύσσει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων μακροχρόνιας κινητικότητας (2-12 μηνών) στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+ για Σπουδές για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 (χειμερινό και εαρινό εξάμηνο).

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος, https://eurep.auth.gr/el  μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ για Σπουδές, τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, τη διαδικασία υποβολής αίτησης, και τη διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων και επιλογής.

Περίοδος υποβολής αιτήσεων:  15 Ιανουαρίου έως και 29 Φεβρουαρίου 2024 (14:00, ώρα Ελλάδας).

Παρακαλούμε για την έγκαιρη υποβολή των αιτήσεων ώστε να αποφευχθεί πιθανή υπερφόρτωση του συστήματος και, κατά συνέπεια, η όποια ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων κατά τις τελευταίες ημέρες υποβολής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024, στις 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ (είσοδος από το ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης).

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε όλους εκεί, να συζητήσουμε για το πρόγραμμα Erasmus+ Σπουδές και να λύσουμε όλες τις πιθανές απορίες σας. Σε περίπτωση αδυναμίας παρουσίας σας στην εκδήλωση, η τελευταία θα μεταδοθεί και μέσω live streaming, https://www.auth.gr/news/prosklisi-ypovolis-aitiseon-makrochr-3/

Επίσης, θα υπάρχει βιντεοσκοπημένη και στην ιστοσελίδα του Τμήματός μας, https://eurep.auth.gr/el/media/events-outgoing-students
 
Με εκτίμηση,
Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Mr Watson:
Όσοι αναζητείτε πιθανούς προορισμούς για το Εράσμους σας, ξεκινήστε να ψαχουλεύετε τα διάφορα τόπικ που οι συνάδελφοι σιγά σιγά γεμίζουν στον Πίνακα Erasmus. Αν για κάποια συμφωνία δεν υπάρχουν πληροφορίες, ρωτήστε και κάποιος θα σας απαντήσει.

Mr Watson:
1 εβδομάδα ακόμα ανοικτές αιτήσεις. Όσοι ψάχνετε μέρος, διαβάστε αυτό τον οδηγό, πιθανόν να σας βοηθήσει.

Επίσης, αναζητήστε γνώμες στα τόπικ για κάθε πόλη, το τελευταίο update ήρθε από τον Thunderlord για Βαρκελώνη εδώ.

Σύντομα θα υπάρξει και για την Κρακοβία.

sassi:
Γενικά ξέρουμε την διαδικασία για το πώς κάνουμε αίτηση; Δηλαδή, πρέπει πρώτα να αντιστοίχισουμε τα μαθήματα και μετά να την υποβάλλουμε;

Nikos_313:
Παράταση των αιτήσεων για την πρόσκληση Erasmus+ σπουδές 2024-2025

Αγαπητές φοιτήτριες/Αγαπητοί φοιτητές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, παρατείνεται η περίοδος υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη της δράσης Erasmus+ Σπουδές  ακαδ. έτους 2024-2025 με νέα καταληκτική ημερομηνία την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 (14:00 ώρα Ελλάδας).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο  https://eurep.auth.gr/el/node/2476

Με εκτίμηση,
Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΑΠΘ

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page