Σχετικά με τον Πίνακα "Erasmus"

(1/1)

Mr Watson:
Καλή χρονιά σε όλους!
Νέο έτος, νέοι στόχοι και νέες αλλαγές έρχονται στο φόρουμ μας!

Έπειτα από την παρατήρηση ότι το φόρουμ έχει μια τρύπα σε ό,τι αφορά πληροφορίες για το πρόγραμμα Erasmus θα γίνει μια προσπάθεια να κλείσουμε το κενό. Οι ιδέες σας για τον τρόπο που θα γίνει αυτό είναι ευπρόσδεκτες να εκφραστούν σε διπλανό τόπικ. Αυτό θα μείνει κλειδωμένο και θα περιλαμβάνει κάποιες πολύ γενικές πληροφορίες που θα προστίθενται σταδιακά.

Η διαδικασία μέχρι την αίτηση και μετά την επιλογή του αιτούντος είναι αρκετά τυποποιημένη και υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στην σελίδα του Τμήματος Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων. Ο βασικός σκοπός του Πίνακα είναι να συγκεντρώσει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε χώρα/πανεπιστήμιο ξεχωριστά. Οι πληροφορίες πρέπει να αφορούν γενικά πράγματα για το πανεπιστήμιο, αντιστοιχίσεις μαθημάτων, εύρεση στέγης, κόστος ζωής κτλ. Έτσι, κάθε συνάδελφος θα είναι σε θέση να ξέρει τι θα συναντήσει σε κάθε περίπτωση και θα γλυτώσει αρκετό χρόνο στην επίλυση τέτοιου είδους ζητημάτων.

Κάποια τόπικ σχετικά με το θέμα που υπάρχουν σκόρπια στο φόρουμ θα μεταφερθούν εδώ.

Σιγά σιγά θα δημιουργηθούν Υποπίνακες για κάθε χώρα για να γίνει η προσπάθεια οργανωμένα. Καλώ όλους τους συμμετέχοντες του προγράμματος να εμπλουτίσουν τους Υποπίνακες με τις εμπειρίες τους. Ελπίζω μέχρι αρχές Μαρτίου που υποβάλλονται οι δηλώσεις για τις ανταλλαγές Erasmus του επόμενου ακαδημαϊκού έτους να έχουν συλλεχθεί πληροφορίες για ορισμένες συμφωνίες.

Navigation

[0] Message Index