• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:24:41 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:24:41 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 208
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 80
Guests: 129
Total: 209
angelos
karadimitras
katranic
Napoleontas
Nicotre
Ponan
Petros Ts
Panagismark
dtkyriak
tasos_ntv
Captain
victoria ginikopoulou
valentini
Elenit
Amalia
DidosK
Guts
useranknown
PurpleWitch
gp6
nikitask
ONETWIN
Angelos Asim
DespoinaKarategou
Gone_Forever
thaliatsk
rafa98p
parzival
giorgosss03
karaths.d
dkoukn
ekyriakos
kourkou
akontel
AggelosZ
chidi anagonye
Xontroulis
Saint_GR
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
noys
itsikou
mpournaz
dinoschalv
aorologas
dimitris585
kourasan!
marnas
Mr Z
Ks
noimaginationforthis
abcdefg
giorgos_skl
Ioannakoliou
atampakc
Pepe The Frog
Crainer
Kv
Local Rider
despoina15
alexbaroutes
Antreas17
kosovi
kathrin_p
mavrhs
Δημητρης Αξιμιωτης
Argyriou
JiMan5
Sanaia
chryssana
kkon
HlektrikhPatata
andreaspaper
nmpampal
Minmaxeng
Antonis Mak
moutdimi
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Βασικού Κύκλου > 3ο Εξάμηνο > 3ο Εξάμηνο - ΠΠΣ > Εφαρμοσμένα Μαθηματικά I (ΠΠΣ) (Moderators: chatzikys, Tasos Bot, tzortzis) > Περιστατικό στην εξέταση των εφαρμοσμένων μαθηματικών
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 2 [3] 4 Go Down Print
Author Topic: Περιστατικό στην εξέταση των εφαρμοσμένων μαθηματικών  (Read 11063 times)
Νessa
Guest
Απ: Περιστατικό στην εξέταση των εφαρμοσμένων μαθηματικών
« Reply #30 on: September 24, 2006, 09:46:32 am »

Σωστά, θα πρέπει να τον ρωτήσουμε, να ακούσουμε και την εκδοχή του.
Krono
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

Καληνύχτα ΤΗΜΜΥ!

View Profile
Re: Περιστατικό στην εξέταση των εφαρμοσμένων μαθηματικών
« Reply #31 on: September 24, 2006, 10:39:46 am »

Ναι, να τον καλέσουμε σε δημόσια απολογία παρουσία του συνηγόρου του...
      Ούτε δημοσιογράφοι είμαστε ούτε δικαστές, ούτε ένορκοι. Τη γνώμη μας λέμε για ένα υποτιθέμενο περιστατικό. Αν έχουμε πέσει θύματα παραπληροφόρησης, κακό για μας που σπαταλάμε το χρόνο μας για να το συζητάμε.

Ουδέν Σχόλιον!
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #32 on: September 24, 2006, 11:47:34 am »

Όχι στις διαφορικές τον κρατούσε πολύ παραπάνω από μισάωρο..! Το παιδί επίτηδες μιλούσε και έκανε διάφορα ώστε να τον αναγκάσει να τον αφήσει να φύγει, αλλά τίποτα!!!!!
pantelykos
Νεούλης/Νεούλα
*

I'm a llama!

View Profile
« Reply #33 on: September 24, 2006, 13:19:45 pm »

Πάντως πριν από κανένα χρόνο που είχα πάει εγώ για να πάρω τα θέματα στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Μάλλιστα επειδή πήγα αργοπορημένος και δεν έβρισκα θέση, ξεχώριζα πως είμαι και 25 χρονών γαϊδούρι μέσα στους μικρούς, ήρθε ο Κεχαγιάς και με ρώτησε απευθείας  "τι θες εσύ, παππού;;;". Όταν του είπα "εγώ θείο, ήρθα να πάρω τα θέματα και να φύγω..."  με έβαλε και έκατσα στην έδρα με τον επιτηρητή προκειμένου να μην ταλαιπωρούμαι. Μιλάμε για εξυπηρέτηση...

Παντελής
amelia
Θαμώνας

ΔΕΝ είμαι ηλεκτρολόγος, συμβαίνει κάτι;

View Profile
« Reply #34 on: September 24, 2006, 14:03:58 pm »

Shocked
χαχαχαχα!

http://www.vamvax.net
corina
Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

summertime

View Profile
« Reply #35 on: September 24, 2006, 15:01:36 pm »

Quote from: miss_elec on September 24, 2006, 08:57:58 am

Πάντως ρε παιδιά, έχετε ανοίξει ένα ολόκληρο τόπικ για να διερευνήσετε υποτίθεται τι έγινε, αλλά βλέπω ότι ήδη έχετε βγάλει τα συμπεράσματά σας και ονοματίσατε κιόλας (δηλαδή δυσφημίσατε) συγκεκριμένο καθηγητή!
Και στη λίστα βλέπω το θέμα επίσης. Τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο δεν τον έχω ακούσει πουθενά. Μήπως η εκδοχή της κατάφωρης αδικιας εις βάρος του αδύναμου φοιτητή απέχει από την πραγματικότητα? Αφού κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι έχει γίνει!!

Το topic το ανοίξαμε και για να διερευνήσουμε τι έγινε, αλλά και για να κρίνουμε μία συμπεριφορά η οποία δε μας άρεσε, και δεν θέλουμε να επαναληφθεί στο μέλλον. Γιατί άλλωστε ο συγκεκριμένος φοιτητής μπορεί να μην ένιωσε αδικημένος, όμως άλλοι στη θέση του θα νιώθαμε. Και ακριβώς γι' αυτό δεν ήθελα να κατονομάσω και τον καθηγητή (άσε που δεν ήξερα πώς ακριβώς τον λένε), γιατί δεν ήμουν σίγουρη για το γεγονός. Το όνομά του το ανέφερα όταν ζητήθηκε από τους συνομιλούντες. Και στο κάτω κάτω, αν όντως το περιστατικό είναι έτσι όπως πολλοί πιστεύουμε ότι έγινε, δεν καταλογίζουμε στον εν λόγω καθηγητή κάτι παραπάνω από αυτό που έκανε, το οποίο πιστεύουμε ότι ήταν λάθος. Ούτε προσωπικό χαρακτηρισμό δώσαμε, ούτε τίποτα.
Άσε που δεν είναι μόνο προσωπικό του λάθος, αλλά τακτική εξέτασης συγκεκριμένων μαθημάτων, που τη θεωρούμε λάθος...
Το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό, και από την αρχή ανέφερα ότι αν τα πράγματα δεν είναι όντως έτσι όπως περιγράφονται, ζητώ αυγγνώμη προκαταβολικά. Άλλωστε πολλοί συνομιλητές ανέφεραν ότι ουδέποτε είχαν πρόβλημα με τον συγκεκριμένο καθηγητή, και ότι τους ήταν και συμπαθής (σε αυτούς συμπεριλαμβάνομαι και εγώ, αν και παρακολούθησα πολύ σπάνια το μάθημά του).

Η συμμετοχή δεν φέρνει ντε και καλά τη νίκη. Αλλά η νίκη δεν μπορεί να έρθει αλλιώς. Ασε που, συμμετέχοντας μπορεί να βγεις απ' τη συντήρηση.
Syd
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #36 on: September 24, 2006, 15:49:07 pm »

δεν ξερω αν αυτο που θα φραψω σας κανει να νιωσετε καλυτερα για τη σχολη σας ή σας κανει να μισησετε ακομη περισσοτερο το συστημα.
Εγω ειμαι στο ΤΜΗΥΤΔ (τμ. μηχανικων ηλ. υπολογιστων τηλεπικοινωνιων και δικτυων) στο πολυτεχνιο Βολου. Η σχολη μου λογω του οτι ειναι σχετικα καινουρια (2000) εχει καταντησει πειραματωζωο αφου τα νεα μετρα που προσπαθουν να περασουν εδω ισχυουν ηδη. Θελετε αλυσιδες.....εχουμε,θελετε ν+2....εχουμε,θελετε.....ελαχιστο οριο 6 μαθηματων απο το 3ο στο 4ο ετος  εχουμε. Α ναι μη ξεχασω οτι εχουμε και μονη εξεταστικη (πανελλαδικη πρωτοτυπια)!!!

Σαν να μην εφταναν ολα αυτα εχουμε και εμεις να αντιμετωπισουμε τις ιδιοτροπιες του καθε καθηγητη. Στην εξεταση λοιπον που εγινε στο μαθημα επιλογης Δικτυα ΙΙ εγινε το εξης: τα θεματα που μοιραστηκαν ηταν στα αγγλικα!!! Γεγονος που ειχε σαν αποτελεσμα η αιθουσα να αδιασει την πρωτη μιση ωρα. Περιττο να αναφερω οτι το καταστατικο της σχολης οριζει ως μοναδικη γλωσσα εξετασης τα ελληνικα.

Τα σχολια δικα σας

Numa Numa
http://www.albinoblacksheep.com/flash/numa.php

SHINE ON....... YOU CRAZY DIAMONT.....

http://amadeo.blog.com/repository/381620/1212852.jpg
Νessa
Guest
« Reply #37 on: September 24, 2006, 16:10:40 pm »

Εσείς χρειάζεστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ κατάληψη Shocked
konstantis
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

free born all our children

View Profile
« Reply #38 on: September 24, 2006, 17:09:11 pm »

Nα πω και εγώ με τη σειρά μου ότι την ίδια αντίδραση αντιμετώπισα και εγώ και ένα άλλο παληκάρι στις Διαφορικές φέτος.Στην εξτρα φορά.Αν κάποιος έγραφε θυμάται οτι 3 άτομα μας έβαλε να καθίσουμε στην έδρα.Κόλλες άφησανε μονο σε μένε και συγκεκριμένα ο κ.Κάππος.Τα παιδία δίπλα επειδή δεν είχε αλλες κόλλες πηραν τη μια απο μένα μέχρι να έρθουν και αλλες.Ετσι είχαμε ο καθένας από μια(Αυτό έγινε υπό τα σχόλια των επιτηρητών του στυλ"Που βρεθήκαν τοσοι πολλι να δώσουν πάλι;")Οταν ο συναδελφος πήγε να φυγει και έδωσε μια κόλλα άρχισε ο Κάππος και του έλεγε να δώσει τις αλλες κόλλες και οτι δεν είναι σωστά πράγματα αυτά,να αντιγραφουμε τα θέματα κτλ κτλ.Του εξηγησε το παληκάρι αλλα τίποτα,ακουσε και η άλλη επιτηρητρια και αρχισε και αυτή να μουρμουράει..Παρενέβησα και προσπάθησα να τους εξηγήσω τι έγινε αλλά...την πλήρωσα με το σχόλιο οτί και εγώ κρύβω κόλλες και αντιγράφω θέματα.Τελος πάντων επειδή ούτε εμένα ούτε το συνάδελφο μας ένοιαζε μιας και δεν περνούσαμε την κάναμε...χαρακτηρισμένοι για πάντα με το στιγμα του μονοκολλου(κατα το μονοσάνδαλος).Το αστείο είναι οτι αφού εφυγε ο συνάδελφος μου έδωσαν τις 2 κόλλες που μου έλειπαν μόνο και μόνο για να τις ξαναδώσω πίσω σε 30 δευτερόλεπτα και να είναι 3 στον αριθμό!!!

Σχολάν οι χάζοι;;;;;
Syd
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile WWW
« Reply #39 on: September 24, 2006, 17:18:13 pm »

Quote from: Νessa on September 24, 2006, 16:10:40 pm
Εσείς χρειάζεστε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ κατάληψη Shocked

Οι καταληψεις στο τμημα μας ειχαν αρχισει απο τα μεσα απριλιου με αιτήματα εκτος απο τα γνωστα, να γινει η σχολη μας πιο "ανθρώπινη" δλδ να παρθουν πισω τα μετρα αυτα που ανεφερα, μεχρι και την οικονομικη υπηρεσια της σχολης ειχαμε κλεισει για να μη μπορουν να παρουν αδεια και να πληρωθουν...Αλλα οι καθηγητες οχι μονο δεν εκαναν πισω αλλα στην συνελευση που εκαναν τον Αυγουστο για να αποφασισουν τι θα γινει με την εξεταστικη απαιτουσαν να μη γινει ΚΑΘΟΛΟΥ!!! να χαθει δηλαδη το εξαμηνο και η εξεταστικη του Σεπτεμβριου! και αυτη ηταν προταση που κατεβασε ο προεδρος και ο αντιπροεδρος της σχολης. Ευτυχως που υπηρξαν και μερικοι λογικοι και τελικα δεν περασε η προταση και εμεις συμβιβαστηκαμε με την μονη εξεταστικη μας........

Numa Numa
http://www.albinoblacksheep.com/flash/numa.php

SHINE ON....... YOU CRAZY DIAMONT.....

http://amadeo.blog.com/repository/381620/1212852.jpg
Aurelius
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Τρια πουλακια καθονταν, στον κηπο και λαλούσαν...

View Profile
« Reply #40 on: September 25, 2006, 11:59:16 am »

Ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

My website: http://staff.science.uva.nl/~gavves/
My blog: http://stratisgavves.blogspot.com/

Και τελος, το νεο site που φτιαχνω, www.antoniagavve.com. Αν υπαρχουν τιποτα ιδεες, ή προτασεις ειναι ιδιαιτερως ευπροσδεκτες. Αν καποιος ξερει και νορβηγικα, ακομα καλυτερα Tongue
Θάνος
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

bb

View Profile
« Reply #41 on: September 25, 2006, 15:48:29 pm »

τότε από δω και πέρα αν δίνουν λάθος αριθμό κολλών θα τους φωνάζουμε μέσα στην τάξη ότι το κάνουν επίτηδες κτλ κτλ Tongue
Alexkasgr
Honoured Member - Veteran
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Έτη φωτός μπροστά...

View Profile
« Reply #42 on: September 25, 2006, 17:31:01 pm »

Quote from: Θάνος on September 24, 2006, 02:22:41 am
Κι εμείς θυμάμαι όταν δίναμε διαφορικές ένα περιστατικό όπου ο Κανάκης δεν άφηνε κάποιον που ήρθε να δει τα θέματα, να φύγει..! Τον κρατούσε στην τάξη με το ζόρι!!!
Quote from: Θάνος on September 24, 2006, 11:47:34 am
Όχι στις διαφορικές τον κρατούσε πολύ παραπάνω από μισάωρο..! Το παιδί επίτηδες μιλούσε και έκανε διάφορα ώστε να τον αναγκάσει να τον αφήσει να φύγει, αλλά τίποτα!!!!!

Το θυμάμαι και εγώ, τρελό γέλιο!!

Πέρα από την πλάκα, αυτά τα περιστατικά είναι απλά τραγιά! Δεν ξέρω πώς να τα σχολιάσω και τι μπορεί να γίνει για το θέμα. Δεν μπορεί να είναι τόσο κολλημένοι οι του Γενικού αλλά και ούτε τόσος πολύς κόσμος προκατηλειμμένος εναντίον τους!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #43 on: September 25, 2006, 18:48:49 pm »

Τέλος, δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του να έχουμε στη διάθεσή μας μόνο 3 κόλλες. Η μία θα πάει αναγκαστικά για πρόχειρο, και υποτίθεται ότι οι άλλες δύο επαρκούν για να λύσουμε τα θέματα. Αν δηλαδή κάποιος κάνει λάθος, και αναγκαστεί να τραβήξει χι σε ολόκληρη σελίδα, για να μην τη γεμίσει σβηστικό, θα του πουν "ας το είχες καταλάβει νωρίτερα"; Έλεος!!

Βασικά,δεν είναι ακριβώς έτσι.Σου λένε ότι πρέπει να έχεις τουλάχιστον 3 κόλλες να παραδώσεις.Δηλαδή 2 για γράψιμο και μία για πρόχειρο.Κι αν χρειαστείς κι άλλη στη δίνουν.Προφανώς σου δίνουν από 3 κόλλες τις οποίες και ζητούν στο τέλος,για να είναι όσο το δυνατόν πιο βέβαιοι ότι δεν αντέγραψες,π.χ. ότι δεν μοίρασες τις κόλλες σου σε άλλους,ότι δε χρησιμοποίησες άλλες τη στιγμή που δε σου τις μοίρασαν,γι'αυτό και για κάθε extra κόλλα που δίνουν κατά τη διάρκεια της εξέτασης σημειώνουν ότι "ο τάδε πήρε 4η κόλλα".Τους παρατηρούσα κατά τη διάρκεια της εξέτασης.
Κι εγώ σ'αυτή την αίθουσα ήμουν,κι επειδή το είδα κι εγώ το περιστατικό πιστεύω ότι δεν μπορούμε να προδικάσουμε ότι το παιδί αντέγραψε.Και ήταν μάλλον άδικο να τον διώξει έτσι απλά,έστω κι αν ο ίδιος είχε μια υποψία.
Μου κάνει εντύπωση που έφυγε όμως έτσι,αλλά και πάλι αν επέμενε ο άλλος να τον διώξει και του πήρε την κόλλα,τι νόημα είχε να μείνει?

Edit: Κεχαγιάς Rulezzzzz............
Μα γιατί δεν παίρνει όλα τα σχετικά μαθήματα αυτός να τελειώνουμε;Να μη μας βγαίνει κι η ψυχή,να απολαμβάνουμε και το μάθημα,να καταλαβαίνουμε και τίποτα.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
cecs
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

Είμαι ΠΑΟΚΙ,υπάρχει πρόβλημα;

View Profile
« Reply #44 on: September 25, 2006, 18:51:56 pm »

Quote from: corina on September 23, 2006, 13:30:27 pm
Με μία μικρή επιφύλαξη, γιατί είμαι και λίγο άσχετη με ονόματα καθηγητών, νομίζω είναι ο Κάπος. Ας το επιβεβαιώσει κάποιος γιατί μπορεί να λέω και βλακείες...

Αυτός ήταν.

Να κοιμηθούμε αγκαλιά...
να μπερδευτούν τα όνειρά μας..
και στων φιλιών τη μουσική..
ρυθμό να δίνει η καρδιά μας..!!
Pages: 1 2 [3] 4 Go Up Print
Jump to: