Εργασία στον ΟΤΕ

<< < (447/447)

N3ikoN:
Quote from: ~Irida~ on September 21, 2012, 12:49:52 pm

Δεν ξέρω αν θυμάστε την υποτυπώδη εκπαίδευση που έκαναν στους παλιότερους
αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην.
Τους μαθαίνουν πολλά και διάφορα υπεραναλυτικά για 2-3 εβδομάδες
και έπειτα παίζουν και παιχνιδάκια του στυλ
"κάντε ερωτήσεις ο ένας στον άλλον να γνωριστείτε", γιατί είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τους συναδέλφους σας
ή τους έβγαλαν έξω να πετάνε μια μπάλα ο ένας στον άλλο (για να ενισχύσουν το πνεύμα συνεργασίας;)

Και μετά από τόσες ευχάριστες ώρες εκεί μέσα, σου δίνουν και 250Ε και είσαι ακόμη πιο ευχαριστημένος.


αυτό με τη μπάλα είναι γνωστό κόλπο σε τέτοια πόστα.. αν πάρει κάποιος τηλέφωνο για βλάβη ξερω γω και δε ξέρεις τι να απαντήσεις, πετάς το μπαλάκι σε κάποιο συνάδελφο  :P

^^DaRk_HunTeR:
Απορώ πως δεν το είδε και δεν το ανέφερε ήδη κάποιος...

Οι προσλήψεις μέσω της OTEPlus ξανα - άνοιξαν...

Σπεύσατε λοιπόν...

Ευκαιρίες Απασχόλησης   
       
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Περιοχή ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΤΡΑ    Ημ. δημοσίευσης : 29/10/2012

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον που δείχνετε υποβάλλοντας την αίτησή σας στη ΟΤΕplus.

Η OTEplus Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες συμβουλευτικές εταιρείες στο χώρο των Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, για τις ανάγκες υλοποίησης έργου για λογαριασμό πελάτη της, αναζητά για την κάλυψη υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών αναγκών της, συμβούλους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών, μερικής απασχόλησης για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα

http://www.oteplus.gr/gr/career_0.php?e2=Submit%20your%20CV&position_cod=&a_id=79&PHPSESSID=d7bc4922324c36d3570671b8a6ac3988

---> ΦΟΡΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

εδιτ (γιατί δεν μπορώ να μη σχολιάσω το παρακάτω):
---------------------
ΠΑΡΟΧΕΣ:

·        Πρόσθετη ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση

·        Συνεχής εκπαίδευση σε θέματα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και νέες τεχνολογίες

·       Σύγχρονο ευχάριστο περιβάλλον εργασίας (oh yes...)

·       Bonus  βάσει επίτευξης στόχων (more calls plz...)

^^DaRk_HunTeR:
ΟΤΕ: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα λειτουργικού εκσυγχρονισμού εργασιών πεδίου
   
Δελτίο Τύπου:

Ευκολότερη, ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση με χρήση τεχνολογιών αιχμής, netbooks και υπογραφή σε οθόνη αφής16.000 εργασίες και 4.000 ραντεβού με πελάτες καθημερινάΕξοικονόμηση 1,1 τόνων χαρτιού κάθε μήνα
    Αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών, μείωση της γραφειοκρατίας και αναβάθμιση της εμπειρίας της τεχνικής εξυπηρέτησης είναι μερικά μόνο από τα οφέλη της εισαγωγής ενός ολοκληρωμένου προγράμματος λειτουργικού εκσυγχρονισμού των εργασιών πεδίου που υλοποιούν οι τεχνικοί του ΟΤΕ.

    Ένα σύνολο νέων συστημάτων, διαδικασιών και εργαλείων αλλάζει σταδιακά τις τεχνικές λειτουργίες πεδίου.

    Οι τεχνικοί είναι πλέον εφοδιασμένοι με φορητές συσκευές (netbooks) στις οποίες προβάλλονται αυτόματα οι εργασίες που πρέπει να διεκπεραιωθούν, τις οποίες και διαχειρίζονται μέσω αυτών, αντί της χρήσης εντύπων. Έτσι, προσδίδεται ταχύτητα, ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στην εργασία, ενώ εξοικονομούνται και 1,1 τόνοι χαρτιού κάθε μήνα.

    Το νέο σύστημα βοηθάει στον προγραμματισμό των εργασιών, δίνει νέες δυνατότητες επικοινωνίας, μετρήσεων και δοκιμών και επιτρέπει την εύκολη, αυτόματη συλλογή πληροφορίας από τους τεχνικούς, μειώνοντας το χρόνο μετάβασης.

   Πλέον, οι πελάτες που παραγγέλνουν νέες συνδέσεις τηλεφωνίας, ADSL, VDSL, και κάνουν μεταφορά ή μετατροπή της σύνδεσής τους, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών και την αποδοχή των σχετικών όρων, υπογράφουν στο ειδικό πεδίο στην οθόνη αφής του netbook και η υπογραφή τους αρχειοθετείται ηλεκτρονικά, προσδίδοντας ασφάλεια και ταχύτητα στη διαδικασία.

    Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά: 2.330 τεχνικοί του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρώνουν καθημερινά 16.000 εργασίες και πραγματοποιούν πάνω από 4.000 ραντεβού με πελάτες. Ήδη, οι πελάτες που έχουν εξυπηρετηθεί με το νέο τρόπο υλοποίησης αιτημάτων αναφέρονται με θετικά σχόλια στη διαδικασία ενώ οι πελάτες μεγαλύτερης ηλικίας δεν έδειξαν να έχουν δυσκολίες, αντίθετα ενθουσιάζονται από την ευκολία χρήσης της ηλεκτρονικής υπογραφής.

    Η νέα εποχή στην τεχνική εξυπηρέτηση που προσφέρει ο ΟΤΕ επιβεβαιώνει στην πράξη τη δέσμευση της εταιρείας, να αποτελεί η καθημερινότητα των πελατών έμπνευση για να γίνεται συνεχώς καλύτερη.

Δ.Τ. ΟΤΕ

Source: adslgr.com

Επενδύσεις όχι αστεία...

^^DaRk_HunTeR:
OTEplus Νέες - Ευκαιρίες Απασχόλησης

Ημερομηνία    Τίτλος θέσης
5/12/2012   ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ / ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΤΕΙ) (ΚΩΔ. TPYCTT / 1212 )
5/12/2012   ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ – Ρ/Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΙΕΚ) (ΚΩΔ. TPYTEK / 1212 )
5/12/2012   ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ TELEX & TETRA (ΚΩΔ. TLTXTA / 1212  - ATTIKH)
5/12/2012   ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (ΚΩΔ. TLNATA / 1212  - ATTIKH)
5/12/2012   ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΛΑΒΩΝ Β’ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (ΚΩΔ. TDFSLA / 1212  - ATTIKH)
5/12/2012   ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ – Ρ/Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΤΕΙ) (ΚΩΔ. TPYTET / 1212 )
5/12/2012   ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ (ΤΕΙ) (ΚΩΔ. TPYELT / 1212 )
5/12/2012   ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ - ΨΥΚΤΙΚΟΣ (ΤΕΙ) (ΚΩΔ. TPYMET / 1212 )

^^DaRk_HunTeR:
500 περίπου νέες θέσεις εργασίας ανοίγουν στον ΟΤΕ, με την εταιρεία να προκηρύσσει  θέσεις για τεχνικούς πεδίου, μηχανικούς, πωλητές καταστημάτων και εταιρικούς πωλητές. Προθεσμία υποβολής βιογραφικών έχει οριστεί η Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και τα απαραίτητα προσόντα εδώ.

Ειδικά οι αγγελίες που ανακοινώθηκαν για τεχνικούς πεδίου αφορούν σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν και νέες θέσεις εργασίας για επιπλέον περιοχές.

Η εταιρεία προχωράει σε προσλήψεις και δίνει ευκαιρίες απασχόλησης σε νέους ανθρώπους σε συνέχεια των προγραμμάτων οικειοθελούς αποχώρησης που ανακοίνωσε πρόσφατα και τα οποία είναι σε εξέλιξη. Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων  που θα πραγματοποιηθούν θα εξαρτηθεί και από τον αριθμό των αποχωρήσεων μέσω των προγραμμάτων εθελουσίας.

 Οι προσλήψεις των νέων υπαλλήλων, που θα επιλεγούν, θα πραγματοποιούνται σταδιακά από τις αρχές του νέου έτους.

Νέα εποχή εκπαίδευσης τεχνικών
Οι τεχνικοί που θα προσληφθούν θα παρακολουθήσουν άμεσα και ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδίασε η εταιρεία αποκλειστικά για τεχνικούς του Ομίλου ΟΤΕ.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει πρακτική και εμπειρική εξάσκηση και για το σκοπό αυτό έχουν κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ειδικά σχεδιασμένοι χώροι προσομοίωσης του αστικού δικτύου πρόσβασης του ΟΤΕ.

Πηγή ΟΤΕ

1) OTEplus

2) adslgr.com

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page