• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 00:36:33 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 00:36:33 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Το thmmy.gr στο instagram...
by ExecuteExe
[Today at 00:34:42]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Nikos_313
[Today at 00:33:50]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by Nikos007
[June 14, 2025, 21:20:32 pm]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by χασλμαλικι
[June 14, 2025, 00:33:08 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by TzimStark
[June 12, 2025, 08:43:50 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9953
Latest: dpapav
Stats
Total Posts: 1426636
Total Topics: 31710
Online Today: 148
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 25
Guests: 122
Total: 147
gourgaris
Billyskotsikas
teosimeon
George_RT
ExecuteExe
Christina_R
mmikelo
AODON
Nikos_313
Ampajohn
vaggelisx
anna.ts
ΡΙΤΟΣΧΑ
dorapangeiou
kokkinosgior
Mr Z
evax
triligouras
Pakapis5
vevi
mailon
idefix
Maria Pap
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Πίνακας Ανακοινώσεων > Αγγελίες > Ληγμένες Αγγελίες (Moderators: hjalmar, chatzikys) > Εργασία στον ΟΤΕ
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 145 146 [147] 148 149 Go Down Print
Author Topic: Εργασία στον ΟΤΕ  (Read 308466 times)
mako54
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
Re: Εργασία στον ΟΤΕ
« Reply #2190 on: January 27, 2012, 23:15:41 pm »

Έπαιρναν τηλέφωνο, και από ό,τι έμαθα τελικά, ένα άτομο για την Θεσσαλονίκη το πήρανε σήμερα τηλέφωνο για την πρώτη φάση που θα περιλαμβάνει κάτι σε τέστ/αξιολόγηση..
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #2191 on: January 27, 2012, 23:23:49 pm »

Ναι, για την προκύρηξη οτεplus που είχε βγει το Δεκέμβριο αν θυμάμαι καλά, πήραν τηλέφωνο  αυτούς που πέρασαν την πρώτη "διαλογή" και τώρα έχει τη δεύτερη φάση με ένα τεστ πολλαπλής επιλογής και γνώσεις αγγλικών..

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
μπρος μου ό,τι κι αν τύχει.
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
JAE
Guest
« Reply #2192 on: January 28, 2012, 00:48:53 am »

Grin
JAE
Guest
« Reply #2193 on: February 01, 2012, 02:12:25 am »

λολ με πηραν τηλεφωνο χτες για τις εξετασεις.

εχει γραψει καποιος να μας διαφωτισει;
elechris
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #2194 on: February 01, 2012, 02:23:15 am »

http://www.myprotia.gr/community/viewtopic,t,15652,start,80.html

" Ζωή δίχως λύπες είναι και ζωή δίχως χαρές..!! "
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #2195 on: February 01, 2012, 11:28:08 am »

Γραφήματα στις εξετάσεις του ΟΤΕ; Ω θεε μου, όχι άλλο  Nyquist!

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
^^DaRk_HunTeR
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

0001 0010 0100 0010

View Profile
« Reply #2196 on: February 02, 2012, 22:15:18 pm »

Δωσαν αρκετοι γνωστοι μου αλλα κανενας ηλεκτρολογος ως τωρα...(κυριως Παιδαγωγικο και Φιλολογια) οποτε δεν ειναι και πολυ αξιοπιστες γνωμες... Tongue

Ηταν 5-6 σελιδες με ερωτησεις πολλαπλης επιλογης και θεωρητικης φυσεως(κατανοηση κειμενου) και πρακτικης(μαθηματικα, κυριως πραξεις με ποσοστα), με χρονο 25 λεπτα και μετα αλλα 10 για τα Αγγλικα.

Απο οτι μου ειπαν ηταν παρα πολλες και κανεις δεν τις απαντησε ολες, αυτα ισχυουν για το πρωτο 25λεπτο γιατι στα Αγγλικα τα πραγματα ηταν σχετικα πιο βατα απο αποψη πληθους ερωτησεων και χρονου. Η εταιρεια που διοργανωσε την αξιολογηση τους συμβουλεψε να μην απαντησουν στην τυχη και απλα οτι δεν προλαβουν να το αφησουν κενο καθως θα υπαρχει επιπτωση...

Τα ατομα ηταν παρα πολλα και μαλιστα μοιρασμενα σε διαφορες μερες.
Για το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα τους ειπαν πως ειναι θεμα OTEplus και δεν γνωριζουν.

Περιμενω γνωμες ηλεκτρολογων...

Without order nothing can exist without chaos nothing can evolve

Timeo hominem unius libri
The minstrel
heavy melon
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

making things complex

View Profile
« Reply #2197 on: February 02, 2012, 22:33:44 pm »

τους ηλεκτρολόγους τους έχουν αφήσει για αύριο;  Tongue

Κι εγώ αυτά άκουσα,
γενικά εύκολα μαθηματικά επιπέδου δημοτικού
αλλά 25' για 45 ερωτήσεις.

Ωραίο σύστημα, πολύ ωραίο.

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά
τζογάρισες στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα
Ex_Mechanus
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2198 on: February 02, 2012, 23:07:15 pm »

Ξέρουν τι κάνουν, δεν τους πολυνοιάζει πόσο καλοί είστε σε αυτό που κάνετε, αλλά πόσο γρήγορα το κάνετε, αν αντέχετε στη πίεση και πως την διαχειρίζεστε, πως ανταπεξέρχεστε σε εντατικούς ρυθμούς. Οι απαιτήσεις συμπίεσης του κόστους εργασίας, έχει ως αποτέλεσμα εδώ και 2 χρόνια κάθε μερά να είναι και χειρότερα, από τις συνθήκες εργασίας, μέχρι το πρόγραμμα και τις απολαβές. Και μιλάμε για τις φοιτητικές συμβάσεις, που έχουν ευνοϊκότερους όρους από αυτούς του oteplus. Δεν θέλω να φαντάζομαι για τι περιβάλλον εργασίας θα μιλάμε στο μέλλον.

Και ναι υπάρχουν και χειρότερα. Η πρόσληψη σας δεν σημαίνει και παραμονή, έστω απροδιόριστου χρόνου. Το πρώτο διάστημα σκοπεύουν να κάνουν ένα ξεσκαρτάρισμα, να δουν ποιός συμμορφώνεται καλύτερα με αυτό το πλαίσιο εργασίας. Αναμένεται δηλαδή παροξυσμός με τον χρόνο διαχείρησης των πελατών (αν και υπάρχουν και άλλα κριτήρια απόδοσης, αυτό είναι το μόνο "σκληρό") και φεστιβάλ δουλικότητας στους πιο προνομιούχους εκεί μέσα παύλα έχοντες εποπτική θέση (θέση και όχι φύση προνομιούχοι, οι μισοί oteplus είναι και αυτοί).

pay close attention
Grecs
Καταστραμμένος

Lived in the air died on asphalt

View Profile
« Reply #2199 on: February 02, 2012, 23:18:35 pm »

Kαλα τα λεω στον πατερα μου να παρω το χωραφι να το καλλιεργω και να ψαρευω στα ενδιαμεσα. Υπαλληλικι και μαλακειες.

"I wish punk, pizza, coke, and skateboarding could be combined into one thing that I could taste, look at or play with."
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #2200 on: February 03, 2012, 00:32:49 am »

Γνώμη ηλεκτρολόγου:

Το πρώτο μέρος ήταν όντως δύσκολο. Δηλαδή η κατανόηση του κειμένου είχε κάποιες παγίδες. Αν το συμπέρασμα πχ δεν ήταν μέσα στο κείμενο δεν έπρεπε να το εξάγεις μόνος σου. Οπότε ήθελε λίγο σκέψη. Τα μαθηματικά ήταν ας πούμε επιπέδου γυμνασίου στυλ "ποιο ήταν το ποσοστό αύξησης από τα δεδομένο στη στήλη Α στο δεδομένο στη στήλη Β." Ή "αν αυξηθεί η τιμή του τάδε, ο πωλητής που παίρνει ποσοστό τάδε και πουλήσει τόσα, πόσα λεφτά θα πάρει;"

Στα 25 λεπτά, μετά  βίας είχα προλάβει να διαβάσω, να σκεφτώ, να απαντήσω 41/45 ερωτήσεις και να υποθέσω κάτι για τις υπόλοιπες 4. Το να βάλεις τυχαίες απαντήσεις επηρεάζει κάποιους δείκτες (αποφασιστικότητας υποθέτω, γιατί τα συμπεράσματα που συμπλήρωνες ήταν και θέμα απόφασης) και γι' αυτό φαντάζομαι είπαν να μην τα συμπληρώσουμε τυχαία.

Τα αγγλικά μετά από το άγχος του πρώτου μέρους ήταν παιχνιδάκι. Είχαν και μόνο 10-15 ερωτήσεις αν θυμάμαι καλά, τελείωνες σε 6-7 λεπτά αν ήσουν γρήγορος.

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω
Όταν τα κλείνω βλέπω
μπρος μου ό,τι ποθώ.
JAE
Guest
« Reply #2201 on: February 03, 2012, 01:48:36 am »

Η γνωμη μου ειναι οτι αυτου του ειδους οι χρονικες εξετασεις καθως και οι αλλες απο το σχολειο μεχρι το πανεπιστημιο ειναι πολυ παπατζιλικι.

Αυτο φανταζομαι ειναι το πρωτο σταδιο γιατι μετα θα εχει τον αρχιπαπα την συνεντευξη.

Τελικα τις εξετασεις τις ευχαριστιουνται μονο οι επιτηρητες.

asousos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

1431am ΣΤΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΑΕΡΑ ΤΟΥ F(L)ORUM

View Profile
« Reply #2202 on: February 05, 2012, 21:26:23 pm »

OTE PLUS: διαλογή ανθρώπων   

8.10π.μ. Κατεβαίνω από το μετρό Ακρόπολης. Όλα καλά, έφτασα αρκετά νωρίτερα. Κατευθύνομαι προς την Αθ. Διάκου. Θα βρω εύκολα το ξενοδοχείο; Περπατάω μες το κρύο και ξαφνικά αντιλαμβάνομαι ότι είμαι μέρος ενός πλήθους ανθρώπων, γύρω στα 50 άτομα, που όλοι βγήκαμε απ’ το ίδιο τρένο. Κάποιοι κρατάνε μπλοκ και κομπιουτεράκι. Περπατάμε ο ένας δίπλα στον άλλο χωρίς να μιλάμε και νιώθω όλο και πιο σίγουρη ότι πηγαίνουμε στο ίδιο σημείο. Θα το βρω σίγουρα, σκέφτομαι. Το πλήθος μαζί με εμένα φτάνει στο ξενοδοχείο. Γύρω στα 30 άτομα είναι έξω και καπνίζουν. Κάτι μου λέει ότι κι αυτοί «δικοί μου» είναι. Το πλήθος μπουκάρουμε μέσα και ενσωματωνόμαστε σε ένα άλλο που κινείται δεξιά προς ακαθόριστο σημείο. Πηγαίνουμε κι εμείς χωρίς να ρωτήσουμε. Μας περιμένει μια χλιδάτη αίθουσα, με μεγάλες δερμάτινες πολυθρόνες, επιχρυσωμένους καθρέφτες, περίτεχνα τραπεζάκια και εκλεκτές πλάκες στο πάτωμα. Ποια νοσηρά μυαλά σκέφτηκαν να μας φέρουν εδώ, σκέφτομαι, στο Royal Olympic, ξενοδοχείο πέντε αστέρων… Τι εξυπηρετεί η υπογράμμιση αυτή της αντίθεσής μας με όλη αυτή την πολυτέλεια; Γιατί γύρω μου βλέπω μόνο φτωχούς ανθρώπους, κυρίως νέους κάτω από 30, με κόκκινες ακόμα μύτες, πολυφορεμένα παλτό και ταλαιπωρημένα παπούτσια. Επικρατεί σιωπή. Λίγοι μόνο μιλάνε μεταξύ τους. Υπάρχει άγχος.

8.30π.μ. Αρχίζει η αναγνώριση στοιχείων. Περισσότεροι από 200 άνθρωποι κατευθυνόμαστε προς τους ελεγκτές. Είναι ιδέα μου ότι σπρωχνόμαστε; Τελικά μπαίνουμε στην αίθουσα εξέτασης. Καθόμαστε ανά δύο σε δέκα σειρές των 20 περίπου γραφείων. Είμαστε μάλλον παραπάνω από 200! Συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας σε μια φόρμα και αρχίζει η επικεφαλής της εξεταστικής επιτροπής να εκφωνεί από το μικρόφωνο: « Πρόκειται για εξετάσεις επιλογής προσωπικού στελέχωσης τηλεφωνικών κέντρων του ΟΤΕ. Θα εξεταστείτε στην αριθμητική, σε ερωτήσεις αντίληψης και στη γνώση αγγλικών. Όποιος παραβεί τους κανονισμούς θα αποβληθεί». Δε λέει βέβαια αυτό που ψιθυρίζεται: ότι έστειλαν βιογραφικό 30.000 άνθρωποι, ότι από αυτούς επέλεξαν 8.000 και ότι εμείς σήμερα είμαστε μόνο ένα μέρος αυτών. Ότι όσοι πετύχουν στις εξετάσεις, θα περάσουν από προσωπική συνέντευξη κι αν τα καταφέρουν και σ’ αυτό, θα μπορέσουν να γίνουν τηλεφωνητές και τηλεφωνήτριες, δουλεύοντας 4ωρο, 6ωρο ή 8ωρο εποχιακοί ή και αορίστου χρόνου.

9.30π.μ. Έχουμε 20 λεπτά να απαντήσουμε σε ένα μεγάλο όγκο ερωτήσεων. Το τεστ κατανόησης είναι πάνω σε μικρά κείμενα που εξυμνούν εταιρείες, διαφημιστικά κόλπα, επιχειρηματικές ιδέες και την εργασία γενικότερα, ενώ συνοδεύονται από προτάσεις που πρέπει να χαρακτηρίσουμε με: Σωστό-Λάθος-Δεν μπορώ να απαντήσω με βάση το κείμενο. Moυ φαίνονται περίεργες. Ένας γύρω στα 40, ξεσπάει: «τι απαντήσεις είναι αυτές; Μοιάζουν όλες ίδιες» οπότε η επικεφαλής τρέχει προς το μέρος του φωνάζοντάς του επιτακτικά: «ησυχάστε κύριε» και καταφέρνει αμέσως να τον ησυχάσει. Και όλοι βυθιζόμαστε και πάλι στα γραπτά μας. Η αριθμητική είναι ασκήσεις πάνω σε πωλήσεις, επιτυχίες προώθησης προϊόντων, ποσοστά, μπόνους –για να τα εμπεδώνουμε ευθύς εξαρχής… Και είναι πολλές. Αδύνατο να προλάβω. Και υποτίθεται ότι τα μαθηματικά είναι το δυνατό μου χαρτί… Η διπλανή μου έχει αρχίσει να ξεφυσάει. Τέλος χρόνου.

10.00π.μ. Αρχίζει το τεστ αγγλικών. Προσπαθώ, ενώ μας εξηγούν τους κανόνες, να πω στη διπλανή μου, αν κολλήσω να με βοηθήσει, μιας που είπε ότι ξέρει τέλεια αγγλικά, αλλά μου κόβει απότομα την κουβέντα. Έπρεπε να το περιμένω. Εδώ μέσα ο «θάνατός σου η ζωή μου». Όταν η επικεφαλής τελειώνει με τις οδηγίες, συμβαίνει το αναπάντεχο: η διπλανή μου φανερά μετανιωμένη μου λέει απολογητικά ότι μπορώ να δω ό,τι θέλω απ’ το γραπτό της και μου ζητάει επίμονα συγγνώμη. Κι άλλη ειρωνία ή δεν είναι τυχαίο; Το κείμενο στα αγγλικά μιλάει για τον τεηλορισμό και τη θεωρία του Φορντ για τους εργάτες. Ένα ερώτημα αναφέρει: σύμφωνα με τον Φορντ τι είναι αυτό που θέλουν οι εργάτες: να κάνουν τη δουλειά τους εύκολα ή να παίρνουν περισσότερα λεφτά; Μπαίνω στον πειρασμό να δώσω δική μου απάντηση. Η Μ., δίπλα μου, πάλι ξεφυσάει και με δυσκολία απαντάει στις ερωτήσεις.

10.20π.μ. Απελευθερωνόμαστε. Η διαλογή ανθρώπων ολοκληρώθηκε. Προσπαθώ να παρηγορήσω την Μ.. Δεν τα πήγε καθόλου καλά. Όπως κι εγώ. «Ούτε για τηλεφωνήτρια δεν κάνω γαμώτο» μου λέει. Μπροστά μας και πίσω μας δυο τύποι κοκορεύονται ότι ήταν γελοίο το τεστ, ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις κι άλλες τέτοιες αηδίες που στενοχωρούν ακόμα περισσότερο την Μ.

10.30 π.μ. Είμαστε στο μετρό με την Μ. Συζητάμε για την κοινή μας εμπειρία και αφήνουμε επιτέλους το θυμό μας να εκφραστεί. Μου λέει ότι ντρέπεται πολύ όταν τη ρωτάνε τι δουλειά κάνει κι εκείνη λέει «τίποτα». Συνεχίζουμε την κουβέντα και το νιώθω, ξαναβρίσκουμε σιγά σιγά και πάλι τους εαυτούς μας. Χωρίζουμε, λέγοντας η μία στην άλλη ότι το πιο ωραίο ήταν ότι συναντηθήκαμε.

Κάθε φορά το ίδιο συναίσθημα ψάχνοντας για δουλειά. Ένα μόνιμο άγχος για την δύσκολη επιβίωση, οι προσωπικές υποχωρήσεις για μια θέση σε κάτεργο να διαπλέκονται και να θολώνουν την πιο βαθιά πεποίθηση: ότι όλα πρέπει να πάνε στο διάολο. Εκεί όπου ένα χαιρέκακο χαμόγελο θα μπει στη θέση των σφιγμένων χειλιών.

κείμενο "κλεμμένο" από το http://www.thersitis.gr/

Don't you ever dream of escaping?
vasso
Καταστραμμένος

Overambitious doer

View Profile WWW
« Reply #2203 on: February 06, 2012, 00:52:00 am »

και ένα δάκρυ κύλησε...

Είναι τα βλέφαρά μου
διάφανες αυλαίες.
Όταν τα ανοίγω βλέπω