• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 00:57:11 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 00:57:11 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426661
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 42
Guests: 136
Total: 178
Feelsbatman
tsageo
xarisagraf
anna.ts
kkotsopo
gtapalis
elias_farhood
Notac
kostas.de
zgeorgitz
Giorgosap
jkara
amaliakon
maria.r
ValKar
nick_slendy
Nicotre
Carot1456
Vasilis Koudounis
spoun
Kelly Tsimpouri
arkou
Yamal
stloukas
mariia
mike_x
thunder
ddantono
stefpapa21
akmilios
tank
fpapat
kapas
mmamougiorgi
elctricalbill
skoloni
mrotskos
mimaki
chidi anagonye
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Παρα-φόρουμ > Σχετικά με το THMMY.gr > Open Source Moderating (Moderator: PolarBear) > Να φάει Ban το καταραμένο;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Poll
Question: Να φάει μπαν το καταραμένο;
Ναι - 37 (43.5%)
Όχι - 48 (56.5%)
Total Voters: 85

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Go Down Print
Author Topic: Να φάει Ban το καταραμένο;  (Read 10585 times)
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: Να φάει Ban το καταραμένο;
« Reply #75 on: February 07, 2022, 03:32:44 am »

Quote from: Katarameno on February 07, 2022, 02:03:13 am

Πρόσεξε πόσα λάθη έκανες με ένα σου ποστ. Προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είμαι φοιτητής της σχολής απλά γιατί εσύ δεν έχεις καμία σχέση με αυτή. Σου ζήτησα να συναντηθούμε γιατί πιστεύω ότι κατά βάθος είσαι τρολλ και εσύ ισχυρίστηκες ότι το έκανα για να σε δολοφονησω και μετά έλεγες ότι θα κάνεις μήνυση χαχαχαχα

Ούτε στην Ανίτα Πάνια έτσι ρε φίλε.

Μετά ζήτησα να σας εφταημερο μπαν επειδή έφαγα και εγώ και λίγο πολύ κάναμε τα ίδια πράγματα και εσύ μιλάς για διαγραφές xD ποιες διαγραφές ρε φίλε, βουλευτής είσαι; Και ποιος είναι ο Κιροι, ο μαρμαρωμένος βασιλιάς που θα επιστρέψει; Δεν ξέρω κανέναν από αυτούς, αλλά άμα σου αρέσει να τα λες γιατί σε βοηθάει με τις παραισθήσεις σου, ας είναι.

Προσεξε τώρα για το άλλο ατόπημα. Λες ότι υποστηρίζω ΝΔ (και με κράζεις για αυτό) και μετά λες ότι δεν ειναι και κακό να ψηφίζει κάποιος ΝΔ!

Σιγουρα έχεις ψηφίσει ΠΑΣΟΚΝΔ και ντραπηκες να το πεις. Α ξέχασα! Επειδή δεν ασχολείσαι πολύ δεν χάνεις το χρόνο σου με το να μας πεις τι ψήφισες! Για αυτό κατεβάζεις σεντόνια καθε 2 λεπτά.

Καταραμένο φοβάσαι;
Katarameno
Διεστραμμένος

Music@ ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/ ♫♪♯

View Profile WWW
« Reply #76 on: February 07, 2022, 08:09:03 am »

Quote from: Οι ενοχές σου on February 07, 2022, 03:32:44 am
Προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είμαι φοιτητής της σχολής απλά γιατί εσύ δεν έχεις καμία σχέση με αυτή. Σου ζήτησα να συναντηθούμε γιατί πιστεύω ότι κατά βάθος είσαι τρολλ και εσύ ισχυρίστηκες ότι το έκανα για να σε δολοφονησω και μετά έλεγες ότι θα κάνεις μήνυση χαχαχαχα

Ούτε στην Ανίτα Πάνια έτσι ρε φίλε.

Ούτε ο Άδωνις τέτοιες κωλοτούμπες απανωτά ψέματα και τέτοιες μπούρδες:
"Μου ζήτησες να να συναντηθούμε γιατί πιστεύω ότι κατά βάθος είσαι τρολλ" ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΙΒΕ ή μήπως οτι "γιατί μου την μπαίνεις πολύ και αρχίζω και χάνω την υπομονή μου μαζί σου"

Εδώ ο πραγματικός σου ευατός που μας το παίζεις και πολιτισμένος και κατά της βίας και οτι ήθελες απλά να συναντηθούμε γιατί "πιστεύεις οτι κατά βάθος είμαι τρολλ": Τι παπαριές μας τσαμπουνάς ρε συ? Τι πάει να πει καταρχήν "πιστεύω οτι κατά βάθος είσαι τρολλ"?  
Απολαύστε ξανά όσοι δε το απολαύσατε τις απειλές του τραμπούκου δαπιτοχρυσαυγίτη / εν δυνάμει μαχαιροβγάλτη :

Όσο ήσουν τιμωρημένος δεν είπα κιχ για το άτομό σου, δε πόσταρα σχεδόν τίποτα άλλο εκτός από μουσική, και ησυχάσαμε γενικά. Εσύ τι έκανες μόλις τελείωσε η τιμωρία σου? Ξεκίνησες την αντιπαράθεση που κατηγορείς εμένα οτι την ξεκινάω ! Ξεκίνησες τόπικ με Poll για να κατευθύνεις τα νεύρα της εξεταστικής, την κούραση που νιώθουν όλοι κτλ πάνω μου, αυτό γίνεται αυτόματα συνειρμικά όταν βλέπει κάποιος συνέχεια ένα τόπικ με τίτλο "Να φάει Ban το καταραμένο;" Αν το βλέπει συνέχεια μπροστά του θα πει στο τέλος ένα "ε άι σιχτίρ να φάει, βαρέθηκα να το βλέπω το κωλοτόπικ στα recent". Aυτό ακριβώς κάνεις. Και μόνο.  
Ποιος είσαι εσύ ρε φίλε που έχεις το θράσος επειδή απάντησα στο 3ο σου ποστ να έχεις ξεκινήσει καμπάνια για να φάω ban όπως λες "7ημερο μπαν (αν όχι εφ' όρου ζωής) στο καταραμένο" στο 1ο ποστ αλλά στο τελευταίο προσπαθείς να το γελοιοποιήσεις λέγοντας "και εσύ μιλάς για διαγραφές xD ποιες διαγραφές ρε φίλε, βουλευτής είσαι; " Διαγραφή δεν είναι το εφ όρου ζωής ban?
Ποιος είναι για την Ανίτα Πάνια...

Quote from: Οι ενοχές σου on February 06, 2022, 01:21:37 am
...
Τα αιτήματα μου:

- Επαναφορά του ποστ για τις δράσεις του ΚΚΕ στον εμφύλιο (μπορείτε να διαγράψετε οποίες αναρτήσεις θεωρείτε ότι παραβιάζουν τους κανόνες)
- 7ημερο μπαν (αν όχι εφ' όρου ζωής) στο καταραμένο, ως ένδειξη αμεροληψίας της ΟΔ/ΟΣ

Περί του ποστ του ΚΚΕ, η απάντηση του καταραμένου ήταν παρόμοια με αυτή του Κουτσουμπα για το ίδιο συμβάν.

https://www.iefimerida.gr/politiki/kke-apokalypseis-apoharaktirismena-arheia-tis-sobietikis-enosis-anthrakes-o-thisayros
...

Περί των γελοίων αιτημάτων σου, για να δεις πόσο ρεζιλεύεσαι :
Το 1ο σου "αίτημα" στο ικανοποίησα εγώ ο ίδιος (επειδή μάλλον τους έχεις για ηλίθιους όλους εδώ μέσα και νομίζεις οτι πείθεις οτι λογοκρίθηκες και φιμώθηκε η "άποψή" σου και η αναφορά σου σε μια "ιστορική λεπτομέρεια".

Το πόσταρα 2 φορές το ποστ σου με το Link για το άρθρο του iefimerida. Δεν είπες τίποτα όμως, γιατί δεν ικανοποιήθηκες όταν "ικανοποιήθηκε" το 1ο σου αίτημα. Αφού δε σε ενδιέφερε αυτό φυσικά.
Το 2ο σου "αίτημα" είναι ο ορισμός της κατινάρας και του φασισταριού που πας να ντύσεις με "δημοκρατικό" μανδύα κάνοντας και poll (από πότε μπορεί ένα μέλος να κάνει Poll για να ζητάει να φάει ban άλλο μέλος και δε το ξέραμε?), προκαλώντας με συνεχείς επαναλήψεις των ανύπαρκτων επιχειρημάτων σου τον εκνευρισμό όλων σε ένα τόπικ με τίτλο "Να φάει Ban το καταραμένο;" που άνοιξες. Είσαι μεγάλος συκοφάντης και Καταραμένο γιατί ξέρεις οτι όποιον εκνευρίζεις θα τα βάζει με μένα αφού στο υποσεινήδητό του έχει περάσει το "φταίει ο Καταραμένος" που το έχεις πιπιλίσει 1000 φορές.
Όταν βλέπει ο καθένας εδώ μέσα επί μιάμιση μέρα 1ο στα recent επειδή ακριβώς το ξαναανεβάζεις μόλις πάει να πέσει πιο χαμηλά ένα τόπικ με τίτλο "Να φάει Ban το καταραμένο;" με εμένα θα εκνευριστεί, με ποιον θα εκνευριστεί? Με σένα που το άνοιξες? Με σένα που το κρατάς εμμονικά 1ο στα recent για να βγάλεις τα χειρότερα συναισθήματα μίσους εναντίον μου επειδή απλά έφαγες μια φορά τις τάπες σου?
Λίγη σημασία έχει αν είσαι ο ίδιος ο Kiroi Senko με το 5ο? 6ο? 7ο? account του που κάνει ακριβώς τα ίδια με τα προηγούμενά του.
Και ο ίδιος να μην είσαι κάνεις ακριβώς ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με εκείνον και υποπίπτεις στην ίδια εριστική συμπεριφορά που προκάλεσε και το permabann του με εκείνον.
Τι δε καταλαβαίνεις? Δε καταλαβαίνεις δήθεν τι κάνεις? Μια χαρά καταλαβαίνεις. Λες συνεχώς ψέματα, και όταν σε τσακώνουμε για ένα πας να απαξιώσεις τη σημασία της ρόμπας που έγινες και παρουσιάζεις για μια ακόμα φορά το μαύρο άσπρο. μια έτσι μια γιουβέτσι. Ούτε ο Άδωνις...

Παίζει να είσαι ο πρώτος στην ιστορία του φόρουμ τραχανάς που ποστάρεις link σε άρθρο που περιέχει την απάντηση του Ριζοσπάστη στον Ρατσένκο όπου σε βαφτίζει 2 φορές ακροδεξιό του διαδικτύου !!! (και να το ποστάρεις προσπαθώντας να μας πείσεις και οτι δεν είσαι αλλά και λέγοντας εμετικό ψέμα οτι εγώ είπα τα ίδια ακριβώς με τον Κουτσούμπα για το ίδιο θέμα...!
Με τη διαφορά οτι εγώ είπα τη γνώμη μου μια μέρα πριν και ο Κουτσούμπας την επόμενη και οτι δεν έχουν καμία σχέση οι 2 απαντήσεις μας. Αλλά τι σημασία έχει? Ποιος θα κάτσει να διαβάσει το άρθρο για να διαπιστώσει πόσο απατεωνίσκος σαν τον Άδωνι είσαι? Εδώ δε το διάβασες ούτε εσύ το άρθρο που πόσταρες για να πείσεις οτι λέω τα ίδια με τον Κουτσούμπα (μετά τον Κουτσούμπα!))

Aφιέρωμα του Ριζοσπάστη εναντίον Ραντσένκο
...
Tις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου μια ανάρτηση του Sergey Radchenko, καθηγητή στο πανεπιστήμιο John Hopkins, ο οποίος έχει αναρτήσει 4 αποχαρακτηρισμένα έγγραφα από τα Ρωσικά Κρατικά Αρχεία που αφορούν τη στήριξη του ΚΚΕ από την ΕΣΣΔ και τις άλλες χώρες της σοσιαλιστικής οικοδόμησης κατά τη διάρκεια του αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ).
Τα έγγραφα χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους ακροδεξιούς (και όχι μόνο) του διαδικτύου, προκειμένου να επαναφέρουν τη γνωστή προπαγάνδα ότι το ΚΚΕ επιδίωκε να αποσπάσει μέρος της Ελλάδας για να το παραδώσει σε ξένες δυνάμεις
...
Τι ισχυρίζονται ότι αποκάλυψαν τα έγγραφα;

Οι διάφοροι ακροδεξιοί του διαδικτύου, των εφημερίδων και των ιστοσελίδων βρήκαν την ευκαιρία να επαναφέρουν ξαναζεσταμένη τη μετεμφυλιακή και χυδαία αντικομμουνιστική «σούπα» περί ξενοκίνητου ΚΚΕ, που είχε σκοπό να αποσπάσει μέρος της εθνικής επικράτειας.
Γι' αυτό επισημαίνουν ένα απόσπασμα της επιστολής του Νίκου Ζαχαριάδη και του Μάρκου Βαφειάδη προς την ΚΕ του ΚΚΡ (μπ.) με ημερομηνία 7.7.1948, όπου σημειώνεται:
«Οπως σας είναι γνωστό, το δικό μας σχέδιο συνοψιζόταν σε τούτο δω: Να φθείρουμε σε σημαντικό βαθμό τον μοναρχοφασισμό (σ.σ. έτσι αποκαλούσε τότε το ΚΚΕ το μετακατοχικό αστικό καθεστώς) κατά την επίθεσή του που ήταν υποχρεωμένος να κάνει ενάντια στο ΔΣΕ στη βόρεια Πίνδο για να περάσουμε την κατάλληλη στιγμή σε αντεπίθεση με τις εφεδρείες μας, που για το σκοπό αυτό κρατάμε έτοιμες με τη μίνιμουμ επιδίωξη να του αποσπάσουμε ένα σοβαρό κομμάτι από τη Βόρεια Ελλάδα, όπου να συγκεντρώσουμε και να οργανώσουμε αποδοτικά τις δυνάμεις της λέφτερης Ελλάδας για την παραπέρα εξασθένιση και ξεγύμνωμα του μοναρχοφασισμού».

Και τι καταλαβαίνουν από αυτό;

Ταυτίζοντας την καπιταλιστική εξουσία με την Ελλάδα, θεωρούν ότι το ΚΚΕ ήθελε να αποσπάσει εδάφη, γεγονός και θεωρούν ότι αυτό αποδεικνύουν τα προσφάτως αποχαρακτηρισμένα έγγραφα.

Ανθρακας ο θησαυρός!

https://www.iefimerida.gr/politiki/kke-apokalypseis-apoharaktirismena-arheia-tis-sobietikis-enosis-anthrakes-o-thisayros

Ο κλασσικός φασίστας του διαδικτύου που καλύπτει όλα τα κριτήρια για να σε χαρακτηρίσει κάποιος έτσι...

Εσύ δεν μπορείς να αποδείξεις με τίποτα οτι είσαι σημερινός φοιτητής του τμήματος και δε σε ξέρει κανένας απολύτως!!! Και λες οτι εγώ δεν έχω καμία σχέση με το τμήμα? Τι μας λες ? Ξέρεις πόσοι με έχουν γνωρίσει από κοντά εδώ μέσα? Εσένα πάντως δε σε ξέρει κανένας.

Ναι τυπικά δε μπορώ να αποδείξω το αυταπόδεικτο, οτι είσαι ο Kiroi_Senko, και λίγη σημασία έχει: Γιατί? Γιατί κάνεις ακριβώς οτι έκανε ο Kiroi_Senko και έφαγε το permaban του : Εσύ δημιουργείς συνεχώς την ένταση και ρίχνεις πάνω μου το φταίξιμο.

100-0

Άντε γεια. Ακόμα εδώ είσαι? Εσύ δεν αυτοδιαγράφηκες χθες? Όπως ακριβώς και τα τριτοτέταρτα account του Kiroi_Senko? Tι συνεχίζεις? Εσύ δεν είπες οτι αποχωρείς και ουσιαστικά ομολόγησες οτι είσαι ένοχος για αυτό που συστηματικά κάνεις και άρα οτι είσαι για διαγραφή λογαριασμού και το ζήτησες μάλιστα και από κάποιον διαχειριστή? Τι άλλαξε? Έπαθες Kiroi_Senko?

Quote from: Katarameno on June 25, 2017, 23:17:29 pm
Quote from: Zoo on June 25, 2017, 23:14:29 pm
No more cancer, please
παρΟμοίως
Εσύ δε θα αποχωρούσες από χθες? Τι άλλαξε? Έπαθες Kiroi_Senko?

Quote from: yorgos_78 on March 23, 2017, 18:44:18 pm
Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν θα αποχωρούσες από το τόπικ τριανταπέντε μηνύματα πριν;

@ΟΔΟΣ Δε θα ξαναασχοληθώ με τον αυτοδιαγεγραμμένο. Σας παρακαλάει να του σβήσετε το προφίλ. Τι τον κοιτάτε? Απαιτεί όμως να μείνει η ρετσινιά που με τόσο κόπο προσπαθεί να μου ρίξει : Το πολλ ζήτησε να μείνει. Εξάλλου σε λίγες μέρες θα έχει άλλο προφίλ θα ξαναρχίσει ένας άλλος πουθενάς να βρίζει το Καταραμένο για να δημιουργήσει "κλίμα".
Παλιά μου τέχνη κόσκινο και μαθημένα τα βουνά απ τα χιόνια.
Και τσιμπάτε και μερικοί που σας κάνει ότι θέλει το φασιστοτρολλ.
« Last Edit: February 07, 2022, 10:05:50 am by Katarameno » Logged

©2008-2025, Καταραμένο Αροξόλ™ | Μουσικούλα για να (μην) διαβάζετε (καλύτερα) ♫♪♯ https://mixupload.com/u/Katarameno/creative ♫♪♯ & https://www.patreon.com/Katarameno ♫♪♯ ή από καλύτερους dj: https://www.bassdrive.com/ / https://mixing.dj/ / https://lifefm.tv/ / https://nubreaks.com/stream-links/nubreaks-podcast/ ♫♪♯
ΝΔ: Στα Εξάρχεια (στους πρόσφυγες, στους φοιτητές, στους φτωχούς) μαγκιές, στο Μαρινάκη πίπες
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #77 on: February 07, 2022, 10:59:46 am »

Συνεχίζεις να υποπίπτεις σε ατοπήματα. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω κάποια απλά για να μην περάσει η προπαγάνδα σου.

Απειλές γενικά δεν έκανα ποτέ εγώ. Εσύ παντού βλέπεις απειλές για γιατί μάλλον έτσι έχεις συνηθίσει. Εσύ άρχισες να λες ότι θα κάνεις μηνύσεις, ακριβώς γιατί ξέρεις ότι φοιτητές γενικά λίγο δύσκολο να έχουν να πληρώσουν όσες χιλιάδες ευρώ θα ζητούσε ένας δικηγόρος. Μάλλον κάποιος άλλος έχει την American express εδώ μεσα. Τι αποδεικνύεται από αυτό; Ότι εν ολίγοις προσπαθείς να φιμώσεις ένα άτομο που ξεκίνησε μια συζήτηση περί δικαιοσύνης στο φόρουμ. Κατευθείαν ήθελες να φοβίσεις τον άλλον από το να κάτσεις να συζητήσεις. Και μου αρέσει που υπάρχουν άτομα που συμφωνούν μαζί σου κιόλας.

Προσπαθείς να  με βαφτίσεις φασίστα απλά επειδή έφτιαξα ενα πολλ για να μπορέσει να εκφράσει ο κόσμος την άποψη του. Είναι πραγματικά αστείο ότι παίζει να μην ξέρεις καν τι σημαίνουν αυτά που λες. Τι είναι δημοκρατία δηλαδή; Να καθόμαστε να ακούμε εσένα και το ριζοσπάστη;

Άλλο αστείο! Που μου κάνεις αναφορά στο ριζοσπάστη ως έγκυρη πηγή, που υπερασπίζονται τακτικές του εμφυλίου στην Ελλάδα, σε μια εποχή όπου οι εμφύλιοι προκαλούσαν γενικά διχοτόμηση του κράτους (απλά δείτε σε πόσες χώρες έγινε αυτό) και κάποιος σαν και σένα τους πιστεύει κιόλας! Ε τι να πω είσαι άξιος της μοίρας σου.

Με το που τόλμησε κάποιος να εκφράσει αντίθετη άποψη, προσπάθησες με το ζόρι να τον κάνεις να σκάσει με απειλές για δικηγόρους. Αναρωτιέμαι ποιοι το κάνουν αυτό στην Ελλάδα.

Και τώρα αντί για ηλεκτρολόγος έγινε ξαφνικά και... ψυχολόγος, καθώς πιστεύεις ότι απώτερος σκοπός μου είναι να επηρεάσω το... υποσυνείδητο του φόρουμ ( ; )

Για να μην αναφερθώ στο ότι επειδή... δεν ασχολείσαι με μένα, λες και καλά ότι δεν θα αναφέρεις τι ψήφισες. Άμα θες να πουλάς φουμαρο ότι είσαι σωστός πολιτικά, δείξε μας τι έκανες όταν είχε σημασία και μην προσπαθείς σε ένα φόρουμ με κατά πολύ μικρότερα άτομα σου να πουλήσεις πολιτικές γνώσεις.

Σου το είπα, τα ίδια κάνει και ο μπαμπάς μου στο χωριό
« Last Edit: February 07, 2022, 11:02:32 am by Οι ενοχές σου » Logged

Καταραμένο φοβάσαι;
Tsili
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #78 on: February 07, 2022, 11:32:21 am »

Αν πάτε δικαστήρια υπόσχομαι να το streamάρω.
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #79 on: February 07, 2022, 11:52:36 am »

Quote from: Tsili on February 07, 2022, 11:32:21 am

Κάνεις πλάκα αλλά αυτός παίζει να τα εννοεί, οπότε μάλλον τώρα έχεις μπλεχτεί και εσύ και θας και εσύ καμιά μήνυση από το κατακαμένο.

Λεφτά για δικηγόρο εγώ δεν έχω, οπότε μάλλον μας βλέπω να πηγαίνουμε μαζί στην κλούβα.

Καταραμένο φοβάσαι;
Tsili
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #80 on: February 07, 2022, 12:09:28 pm »

Μην αγχώνεσαι, με τα λίγα που έχω δει να γράφεις, είσαι στο target group του Κούγια
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #81 on: February 07, 2022, 12:25:47 pm »

Quote from: Tsili on February 07, 2022, 12:09:28 pm
Μην αγχώνεσαι, με τα λίγα που έχω δει να γράφεις, είσαι στο target group του Κούγια

Ο Κούγιας έχει αναλάβει εγκληματίες αλλά έχει αναλάβει και άτομα όπως οι γονείς του Άλκη που δολοφονήθηκε πριν από λίγες μέρες. Άρα λες ότι όλοι αυτοί είναι ένα γκρουπ; Ωραίος ρε

Καταραμένο φοβάσαι;
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #82 on: February 07, 2022, 14:22:53 pm »

Κατακαμένο σε προκαλώ δημόσια να πεις αν ψήφισες ΠΑΣΟΚΝΔ.

Έχεις σχολιάσει τα πάντα και με αυτό δεν... ασχολείσαι.

Έτσι θέλω λίγο να δω κάτι

Καταραμένο φοβάσαι;
Save Earth
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #83 on: February 07, 2022, 16:31:48 pm »

Κουράσατε. Όλοι.

Αλήθεια οι ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ γιατί λέγονται έτσι;;; Αφού μόνο ΕΝΑΣ κάθεται σ' αυτές!!!....
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #84 on: February 07, 2022, 16:51:06 pm »

Quote from: Save Earth on February 07, 2022, 16:31:48 pm
Κουράσατε. Όλοι.

Πραγματικά συγγνώμη για αυτό, ειλικρινά δεν περίμενα να καταλήξει έτσι. Έχεις την επιλογή να εκφράσεις το παράπονο σου όπως έκανα και εγώ.

Άμα ο κόσμος έχει παραπάνω πρόβλημα μαζί μου από ότι με το κατακαμενο, θα φύγω μόνος μου και δεν θα ασχοληθώ άλλο, ήθελα να κάνω το φόρουμ καλύτερο μέρος και όχι χειρότερο.
« Last Edit: February 07, 2022, 16:55:58 pm by Οι ενοχές σου » Logged

Καταραμένο φοβάσαι;
FlameDark
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #85 on: February 07, 2022, 17:07:49 pm »

Ξαναλέω ,επιλογή mute γιατί δεν υπάρχει;
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #86 on: February 07, 2022, 17:34:27 pm »

Quote from: FlameDark on February 07, 2022, 17:07:49 pm
γιατί αυτά είναι για ανώτερα πράγματα δυστυχώς

Quote from: Tsili on February 07, 2022, 11:32:21 am
αν τον πάρει ο Κούγιας δεν θα παιχτεί streamάρισμα δυστυχώς. Αλλά εντάξει μάλλον δεν θα πεχτεί κρίμα να γυρνάς τώρα Ελλάδα για δικαστήριο με το καταραμένο, ούτε στον χειρότερο εχθρό σου.

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #87 on: February 07, 2022, 18:00:27 pm »

Quote from: FlameDark on February 07, 2022, 17:07:49 pm

mute ποιανού; Κάποιας κατηγορίας; Και mute από που; Από τα recents? Ή από τα unread posts since last visit?

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Οι ενοχές σου
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
« Reply #88 on: February 07, 2022, 18:04:46 pm »

Quote from: The Audacious AI on February 07, 2022, 18:00:27 pm
mute ποιανού; Κάποιας κατηγορίας; Και mute από που; Από τα recents? Ή από τα unread posts since last visit?

Αυτό το έχει ζητήσει πόσος κόσμος και μόλις τώρα απάντησες. Για τα τσίπουρα που έβγαινες με το κατακαμένο προ κορονοιου όμως προλάβαινες μια χαρά. Είχα έκτακτη πληροφόρηση.

Και μιλάει για δικαιοσύνη ο άλλος ενώ σας έχει μέσο. Ιδού!

Άμεση αλλαγή της ΟΔ/ΟΣ με ψηφοφορία, να μπει στα αιτήματα και όχι να μπαίνει όποιος θέλει να αναπαράγει το ελληνικό δημόσιο έχω πέρα

Καταραμένο φοβάσαι;
Oumuamua
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #89 on: February 07, 2022, 18:13:21 pm »

Quote from: Save Earth on February 07, 2022, 16:31:48 pm
Κουράσατε. Όλοι.

https://youtu.be/Elp0XKqhvpI
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9 Go Up Print
Jump to: