• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:28:50 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 23:28:50 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[Today at 22:46:54]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 19:49:00]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9960
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426677
Total Topics: 31711
Online Today: 226
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 65
Guests: 124
Total: 189
LelisNiko
geo66
cealexop
chriskazakos
itsikou
dimitrisblioumis
nikolakys
valentini
Nikos_313
mavropan
jojos
efthmakr
pxanthob
balligeorgia
iliaskou
DimStyl
evgns
vpoug
thaliatsk
akoil
Zaxarenia
ELEF
Billyskotsikas
tasos gourd
themis01
DemetriosL
angelomp
chaniotism
Gaspard
thpanousis
Δημητρης Αξιμιωτης
andreassifo
aachmet
bsp
melisste22
Stathiss
ggalamat
valco08
Spyridon01101
stavrospk
evax
asantor
Zoe06
gpr000
gpapailio
miltan8
Petran25
Yamal
stolieras
TheKingInTheNorth
pordozoumis
Aftzidou
iliaspapas
Petross
AODON
gkarapip
kgakisb
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Κινητοποιήσεις - Πρωτοβουλίες Φοιτητών (Moderators: Starki, MomostheGreen) > Συλλαλητήριο φοιτητικών συλλόγων θεσσαλονίκης 26/3
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] Go Down Print
Author Topic: Συλλαλητήριο φοιτητικών συλλόγων θεσσαλονίκης 26/3  (Read 9373 times)
Piliouras
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
Re: Συλλαλητήριο φοιτητικών συλλόγων θεσσαλονίκης 26/3
« Reply #15 on: March 26, 2021, 20:00:49 pm »

Quote from: Katsavidi on March 26, 2021, 17:08:14 pm
Υπάρχει ένας υπερβολικά μεταδοτικός ιός. Τουτέστιν οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα και ενέργεια τον μεταδίδει. Μεταδίδεται όταν μετακινούμαστε με ΜΜΜ , μεταδίδεται όταν αγκαλιάζεις τους γονείς σου , όταν παίρνεις καφέ απεξω , όταν ψωνίζεις στο σουπερ μάρκετ , όταν μιλάς με κάποιον, όταν αγοράζεις κάτι από ένα μαγαζί , όταν παίρνεις το δέμα από τον κούριερ , όταν πάς στην εκκλησία , όταν πας για περπάτημα με κάποιον φίλο , όταν μπαίνεις σε ένα διαλυμένο νοσοκομείο γεμάτο κόβιντ για άλλη ασθένεια, όταν δουλεύεις σε ένα εργοστάσιο ή σε μια βιοτεχνία , όταν εργάζεσαι σε ένα φαστφουνταδικο, όταν μπαίνεις στο ασανσερ που μπαίνουν και οι γείτονες, όταν ανοιγοκλείνεται τον ίδιο διακόπτη. Και ναι και όταν κάνεις μια πορεία.

Τουτέστιν εφόσον ο μόνος τρόπος για να μην μεταδοθει ο ιός είναι να μπουμε σε μια ατομική γυάλα και να επιζήσουμε για μέρες χωρίς νερό και φαγητό είναι απαραίτητο να συνυπολογίζουμε πολλούς παράγοντες για να δουμε τι εν τέλει μπορούμε να κάνουμε. 1)Την αναγκαιότητα της πράξης και 2)Την επικινδυνότητα και το ρίσκο μετάδοσης αυτής της πράξης. Συνυπολογίζοντας αυτά τα δυο προκύπτει το εαν κάτι θα γίνεται ή όχι. Έτσι έχουμε τον πρωτογενή τομέα σε πλήρη λειτουργία ,τους γιατρούς και τα σουπερ μαρκετ να δουλευουν ασταμάτητα, τον επισιτισμό επίσης και χίλια δυο αλλα. Γιατί ενώ και αυτά μεταδίδουν τον ιό κρίνονται απαραίτητα. Αντίστοιχα και οι βόλτες μεταδίδουν τον ιό. Αλλά υπάρχει και το κομμάτι της ψυχικης υγείας. Και γιαυτό συμβαίνουν.

Ως εδώ συμφωνούμε απόλυτα, ειδικά στο ότι πρέπει να εξετάζουμε την 1) αναγκαιότητα της πράξης και 2) την επικινδυνότητα. Προφάνως το τι γίνεται πχ. στα ΜΜΜ είναι απείρως πιο επικύνδινο από μία πορεία αλλά και απείρως, κατά τη δική μου άποψη πιο αναγκαίο απο τις πορείες. Δεν υποστηρίζω ότι καμιά πορεία δεν πρέπει να γίνει ποτέ και πουθένα αλλά η συγκεκριμμένη είναι και αχρείαστη και αναποτελεσματική. Και αν το αχρείαστη χρίζει κουβέντας και ανάλυσης για το αναποτελεσματική είμαι πιο κάθετος. Δεν θεωρώ δηλαδή ότι αλλάζει η κοινή γνωμή προς το καλύτερο ως προς τις διεκδικήσεις της πορείας, επομένως το μόνο που θεωρώ ότι καταφέρνει είναι μία μικρή μεν αλλά θλιβέρη και αχρείαστη μετάδοση του ιού. Πραγματικά τι ευελπιστούν οι οργανώτες της πορείας ότι θα επιτύχουν ωστέ να το ζυγίσουμε μάζι με την επικυνδινότητα της πράξης? Η κοινωνία ήδη γνωρίζει ότι οι αριστέρες παρατάξεις είναι κατά του νόμου, όπως και ήδη γνωρίζει ότι η πλειοψηφία είναι υπέρ. Δεν ήταν κρυφή ατζέντα η αστυνόμευση στα πανεπιστήμια, αντιθέτως ήταν κεντρική προεκλογική υπόσχεση της κυβέρνησης. Σε μία πορεία για περισσότερες ΜΕΘ και ενίσχυση του συστήματος υγείας ύπο άλλη φάση της πανδημίας (τον Οκτώβριο ή το καλοκαίρι) θα ήμουν ύπερ.

Quote from: Katsavidi on March 26, 2021, 17:08:14 pm
Και για να γίνει πιο ξεκάθαρο. Στην αθήνα έγινε η διαδήλωση στο εφετείο η Θεσσαλονίκη έγινε μπεργκαμο. Στην Θεσσαλονίκη γίνονται οι πιο μαζικές πορείες τον τελευταίο καιρό η Αθήνα έχει πρόβλημα και κοκκινη περιοχή έγινε η Μυκονος...Αν θες να μας εγκαλείς για κακή γνώση μηχανικού τότε να μην βλέπεις αφαιρετικά τα δεδομένα. Εξήγησε μου αν φταίνε οι πορείες πως γίνεται και σε περιοχές με κυριολεκτικά 0 πορείες αναπτύχθηκε τόσο χοντρό πρόβλημα.

Αυτό το επιχείρημα με όλο το σεβασμό το θεωρώ αδύναμο. Αφ'ενός γιατί η ιχνηλάτηση των αιτιών των κρουσμάτων είναι μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση αλλά αφ΄ ετέρου και κυρίως γιατί προφανώς και γίνεται σε περιοχές με 0 πορείες να αναπτυχθεί πρόβλημα. Αυτό επ΄ουδενί δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμβάλλουμε με τις πράξεις μας στην διάδοση του ιού επειδή αυτή γίνεται, και μαλίστα περισσότερο, και με άλλους τρόπους.

Τέλος ως προς το τελευταίο σχολίο σου, δεν νομίζω ότι έχει νοήμα να αναλύσουμε τα προσωπικά μου κίνητρα, όπως και εγώ δεν θα μπω πότε στην διαδικασία να αναλύσω τα δικά σου. Νομίζω η κουβέντα θα πρέπει να γίνεται στη βάση των επιχειρημάτων και μόνο. Τέλος εκπροσωπώ τον ευατό μου και μόνο αλλά δεν ζω ξεκομμένος από το κοινωνικό σύνολο. Όποιος έχει μάτια βλέπει ποια ρεύματα είναι μειοψηφικά και πλειοψηφικά όταν οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες. Ο μόνος τρόπος να πειστώ ότι δεν μιλάμε για μειοψηφίες θα ταν ηλεκτρονικές συνελεύσεις με ηλεκτρονικές ψηφοφορίες, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται ποτέ να γίνει γιατί τότε γνωρίζουν οι αριστερές παρατάξεις ότι θα ξεβρακωθούν (οπώς γίνεται άλλωστε στις φοιτητικές εκλογές χρόνια τώρα). Για καντέ μία μία ηλεκτρονική ψηφοφορία και αν βγει κατάληψη και πορεία πρώτη επιλογή δεν θα πω κουβέντα. (Η μάλλον θα εκφράσω και πάλι την διαφωνία μου αλλά θα σεβαστώ και υποστηρίξω την απόφαση στο 100%).
« Last Edit: March 26, 2021, 20:06:26 pm by Piliouras » Logged
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #16 on: March 26, 2021, 20:07:56 pm »

Quote from: Piliouras on March 26, 2021, 20:00:49 pm
Ο μόνος τρόπος να πειστώ ότι δεν μιλάμε για μειοψηφίες θα ταν ηλεκτρονικές συνελεύσεις με ηλεκτρονικές ψηφοφορίες, αλλά κάτι τέτοιο δεν πρόκειται ποτέ να γίνει γιατί τότε γνωρίζουν οι αριστερές παρατάξεις ότι θα ξεβρακωθούν (οπώς γίνεται άλλωστε στις φοιτητικές εκλογές χρόνια τώρα). Για καντέ μία μία ηλεκτρονική πλειοψηφία και αν βγει κατάληψη και πορεία πρώτη επιλογή δεν θα πω κουβέντα. (Η μάλλον θα εκφράσω και πάλι την διαφωνία μου αλλά θα σεβαστώ και υποστηρίξω την απόφαση στο 100%).
Τι έγινε στις φοιτητικές εκλογές? Στις τελευταίες εκλογές του συλλόγου Ηλ/Μηχ οι αριστεροι είναι αυτοί που ξεβρακώθηκαν?  Είσαι φοιτητής στο ΤΗΜΜΥ ΑΠΘ ?

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

Piliouras
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #17 on: March 26, 2021, 20:33:51 pm »

Το νομοσχέδιο αφορά όλους τους φοιτητές όχι μόνο το τμήμα ΗΜΜΥ. Επίσης η συμμετοχή στις φοιτητικές εκλογές μειώνεται γραμμικά σχέδον από τις αρχές του 2000, και δεν νομίζω να είναι οι παραταξιακοί αυτοί που απέχουν.

Εσύ δηλαδή δεν πιστεύεις οτί με ηλεκτρονικές ψηφοφορίες στις συνελεύσεις δεν θα είχαμε τόσες πορείες/καταλήψεις? Απάντησε μου ειλικρινά σε παρακαλώ.
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #18 on: March 26, 2021, 21:14:36 pm »

Quote from: Piliouras on March 26, 2021, 20:33:51 pm
Το νομοσχέδιο αφορά όλους τους φοιτητές όχι μόνο το τμήμα ΗΜΜΥ. Επίσης η συμμετοχή στις φοιτητικές εκλογές μειώνεται γραμμικά σχέδον από τις αρχές του 2000, και δεν νομίζω να είναι οι παραταξιακοί αυτοί που απέχουν.
Εσύ δηλαδή δεν πιστεύεις οτί με ηλεκτρονικές ψηφοφορίες στις συνελεύσεις δεν θα είχαμε τόσες πορείες/καταλήψεις? Απάντησε μου ειλικρινά σε παρακαλώ.
Και εσένα γιατί σε ενδιαφέρει το αν απέχουν οι φοιτητές από τις εκλογές? Εδώ λες το έχεις μελετήσει απο το 2000, όλο αυτό γιατί ?  Μήπως και εσύ είσαι παραταξιακός ? Ο καθένας έχει το δικαίωμα στο να συμμετέχει ή και να απέχει από τις εκλογές, και θα κάνει αυτό που θέλει.  

Στην πορεία αν θες συμμετέχεις αν θες όχι. Δεν είμαι μέντιουμ να ξέρω τι θα γίνει αν γίνουν ηλεκτρονικές ψηφοφορίες.
Ναι είμαι υπέρ στο να γίνονται ηλεκτρονικές ψηφοφορίες αλλά αφού πρώτα αρχίσουν να γίνονται και οι βουλευτικές, δημοτικές εκλογές ,ευροεκλογές ηλεκτρονικά. Αν γίνει σύστημα, που να εξασφαλίζει το αδιάβλητο, ναι να υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται και ηλεκτρονικά όλες οι δημοκρατικές διαδικασίες.

Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."

The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #19 on: March 26, 2021, 21:18:30 pm »

Quote from: Caterpillar on March 26, 2021, 21:14:36 pm
Αν γίνει σύστημα, που να εξασφαλίζει το αδιάβλητο, ναι να υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται και ηλεκτρονικά όλες οι δημοκρατικές διαδικασίες.

https://zeus.grnet.gr/zeus/
εγώ έχω αυτό υπ' όψη μου. Δεν ξέρω πόσο αδιάβλητο είναι. Μάλλον είναι

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Piliouras
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #20 on: March 26, 2021, 21:26:08 pm »

Με ενδιαφέρει δίοτι δείχνει την απαξίωση της πλειοψηφίας των φοιτητών στις παρατάξεις. Αυτή είναι η δική μου ερμηνεία τουλάχιστον. Δεν είπα πουθένα ότι δεν είναι δικαιωμά του καθενός να απέχει.

Quote from: Caterpillar on March 26, 2021, 21:14:36 pm

Στην πορεία αν θες συμμετέχεις αν θες όχι. Δεν είμαι μέντιουμ να ξέρω τι θα γίνει αν γίνουν ηλεκτρονικές ψηφοφορίες διαδικασίες.

Αυτό είναι απάντηση πολιτικού σε τηλεοπτικό παράθυρο. Λύπαμαι αλλά νομίζω ότι υπεκφεύγεις και μαλίστα σε κάτι που όλοι ξέρουμε την απάντηση..

Τέλος ατυχής η σύγκριση βουλευτικών εκλογών και φοιτητικών συνελεύσεων. Τελείως άλλης τάξης μεγέθους διαδικάσιες και τελειώς διαφορετικό διακύδευμα.
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #21 on: March 26, 2021, 21:39:21 pm »

Quote from: Piliouras on March 26, 2021, 21:26:08 pm
Με ενδιαφέρει δίοτι δείχνει την απαξίωση της πλειοψηφίας των φοιτητών στις παρατάξεις. Αυτή είναι η δική μου ερμηνεία τουλάχιστον. Δεν είπα πουθένα ότι δεν είναι δικαιωμά του καθενός να απέχει.
 Λύπαμαι αλλά νομίζω ότι υπεκφεύγεις και μαλίστα σε κάτι που όλοι ξέρουμε την απάντηση..
Αφού την ξέρετε όλοι την απάντηση, ας απαντήσουν αυτοί οι όλοι στην ερώτηση σου. 

Katsavidi
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #22 on: March 26, 2021, 22:58:28 pm »

Quote from: Piliouras on March 26, 2021, 21:26:08 pm

Αυτό είναι απάντηση πολιτικού σε τηλεοπτικό παράθυρο. Λύπαμαι αλλά νομίζω ότι υπεκφεύγεις και μαλίστα σε κάτι που όλοι ξέρουμε την απάντηση..

Τέλος ατυχής η σύγκριση βουλευτικών εκλογών και φοιτητικών συνελεύσεων. Τελείως άλλης τάξης μεγέθους διαδικάσιες και τελειώς διαφορετικό διακύδευμα.

Οι φοιτητικές εκλογές είναι απαξιωμένες επειδή δεν ψηφίζει η πλειοψηφία των φοιτητών και το φέρνεις σαν επιχείρημα, την ίδια στιγμή όμως αναγνωρίζεις και φέρνεις σαν επιχείρημα πλειοψηφίας και προεκλογικών υποσχέσεων μια κυβέρνηση εκλεγμένη από το 39% εκ των 50κάτι % των ψηφοφόρων που ψήφισαν (που και αυτοί με τη σειρά τους δεν συμπεριλαμβάνουν τους νεαρούς μαθητές που ως γνωστόν τείνουν να είναι πιο προοδευτικοί λόγω ηλικίας). Σε απόλυτους αριθμούς δηλαδή επί του πληθυσμού μιλάμε για μια κυβέρνηση εκλεγμένη από το περίπου 18% του πληθυσμού. Αυτή λοιπόν η κατα το δοκούν χρησιμοποίηση της νομιμοποίησης των εκλογών να την κοιτάξεις. Δεν δείχνει αντικειμενικότητα.

ΦΑΝ ΦΑΚΤΣ.

->Οι πορείες έχουν ανάμεσα στα κεντρικά τους αιτήματα την ενίσχυση του ΕΣΥ. Ανέκαθεν το είχαν. Αλλά κάτι μου λέει ότι πάντα ήσουν ενάντια στις πορείες σαν μέσο δράσης (από αυτά που λες )οπότε δε χρειάζεται να λες για πιθανά σενάρια που θα έπραττες διαφορετικά (ενώ τα σενάρια ήταν πολύ πραγματικά).
->Το επιχείρημα κάνω πορεία στη θεσσαλονίκη και γίνεται κόκκινη η Σκιάθος δεν είναι καθόλου αδύναμο. Είναι το ίδιο επιχείρημα που χρησιμοποιείς για να πεις ότι οι πορείες ευθύνονται για τα κρούσματα. Μονο που ενώ εσύ απλά συσχετίζεις την χρονική περιόδο αφαιρετικά, εγώ συνυπολογίζω και τον χωρικό παράγοντα που βολικά αφαιρούν όσοι χρησιμοποιούν το επιχείρημα είχαμε αυξηση κρουσματων και πορειων τον τελευταίο μήνα άρα αυτό φταίει. Αν μη τι άλλο το δικό μου επιχείρημα είναι πιο επιστημονικά ορθό.
->Γιατί υποβαθμίζεις τα προσωπικά κίνητρα? Δηλαδή αν κάποιος (όχι εσύ) πληρωνόταν για να λέει κάτι συγκεκριμένο και σκριπταρισμένα τότε θα είμασταν οκ? Επίσης όταν υπονοείς ότι εκπρόσωπει η άποψη σου αυτή της συλλογικής κοινής γνώμης και πλειοψηφίας των φοιτητών έ έχει μια σημασία ρε τρελέ μου πως να το κάνουμε. Αν είσαι φοιτητής ας πούμε. Σόρρυ που στο λέω αλλα το προφιλ σου είναι φουλ ύποπτο. Πως να γίνει τώρα. Προφιλ δυο ημερών και στανταρισμένα σχόλια για συγκεκριμένο θέμα εγείρει υποψίες.

ΥΓ τέσπα προφανώς δε σου λέω ούτε να σταματήσεις ούτε τίποτα. Όσο γίνεται όντως διάλογος δεν αλλάζει ιδιαίτερα κάτι. Απλά δηλώνω ότι θα είμαι καχύποπτος. Αν ήμουν δαπίτης για παράδειγμα και έλεγα ποσο καλή είναι η δαπ δε θα είχε τη σημασία του να μην το έπαιζα ραντομ φοιτητής αντικειμενικός για να δημιουργήσω εντυπώσεις ότι ο απλός λαός στηρίζει δαπ? Σαν να παίρνει ο κουλης τηλεφωνα στα ραδιοφωνα και να λέει με λένε γιάννη είμαι απλός πολίτης και ο κουλης τα πάει περίφημα. Ε το λες και προσωπικό κίνητρο που είναι σημαντικό.
okan
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #23 on: March 26, 2021, 23:37:32 pm »

Quote from: The Audacious AI on March 26, 2021, 21:18:30 pm
https://zeus.grnet.gr/zeus/
εγώ έχω αυτό υπ' όψη μου. Δεν ξέρω πόσο αδιάβλητο είναι. Μάλλον είναι

Αυτό δεν ήταν που έβαλε η Κεραμέως στους εκπαιδευτικούς και την πιστόλιασαν μέχρι και οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ;  Cheesy
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #24 on: March 27, 2021, 02:06:48 am »

Quote from: okan on March 26, 2021, 23:37:32 pm
Αυτό δεν ήταν που έβαλε η Κεραμέως στους εκπαιδευτικούς και την πιστόλιασαν μέχρι και οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ;  Cheesy

Δεν ξέρω. Γενικά από όσο ξέρω πιστόλιασαν για άλλους λόγους. Αλλά αυτό έχει χρησιμοποιήσει γνωστός για εσωτερικές εκλογές σε φοιτητική ομάδα στην Πάτρα

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Pages: 1 [2] Go Up Print
Jump to: