• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:13:56 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 18:13:56 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 203
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 76
Guests: 116
Total: 192
giorgosss03
aorologas
dimitris585
kourasan!
marnas
Mr Z
gp6
Ks
noimaginationforthis
abcdefg
giorgos_skl
Ioannakoliou
atampakc
Panagismark
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Pepe The Frog
Crainer
Kv
Local Rider
despoina15
alexbaroutes
Antreas17
kosovi
kathrin_p
mavrhs
Δημητρης Αξιμιωτης
victoria ginikopoulou
Argyriou
Captain
JiMan5
Sanaia
chryssana
kkon
HlektrikhPatata
andreaspaper
nmpampal
Minmaxeng
Antonis Mak
moutdimi
aggp
AristeidisM
George_RT
Nikos_313
maria.r
thegreekbaron
Chaidec
jimalexoud
Chrisapostol
AggelosZ
al3xts
Gagauss
anstaik
Petros Ts
Juror8
pdiamantis
Chr1sgr
cremidhs
jkara
ore525
Konstantina Karamani
sassi
meliou
Fotis
Petran25
gntitsios
Evripidis
thanosn
george14
vaggelis.ntokas
Nikos.Ts
geo66
papajohnn06
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Κύκλου Ηλεκτρονικής & Υπολογιστών  > 9ο Εξάμηνο (Moderator: diesel) > [Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθήματα επιλογής 9ου εξαμήνου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: [Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθήματα επιλογής 9ου εξαμήνου  (Read 4718 times)
Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
[Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθήματα επιλογής 9ου εξαμήνου
« on: March 02, 2021, 00:30:57 am »

Το παρόν topic θα χρησιμοποιειταί για συζητήσεις επί των μαθηματών επιλογή (συγκρίσεις κλπ). Για πιο ειδικές απορίες ανά μάθημα, αναζητήστε στο κάθε sub-board το topic "Να επιλέξω το μάθημα ; ".
« Last Edit: September 03, 2021, 00:15:55 am by Μπιγκόνια » Logged

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
geo66
Θαμώνας

View Profile
Re: [Τομέας Ηλεκτρονικής] Μαθήματα επιλογής 9ου εξαμήνου
« Reply #1 on: August 31, 2023, 21:11:46 pm »

Έχει κανείς να προτείνει κάνα combo 2-3 εύκολα που να φεύγουν όσο πιο αναίμακτα γίνεται;

https://www.youtube.com/watch?v=E6D8k0jE9Uk
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #2 on: August 31, 2023, 21:35:28 pm »

Quote from: geo66 on August 31, 2023, 21:11:46 pm
Έχει κανείς να προτείνει κάνα combo 2-3 εύκολα που να φεύγουν όσο πιο αναίμακτα γίνεται;
μάλλον τα ψάχνεις σε λάθος τομέα  Grin. αν θες εύκολα Βιοιατρική και δες τα ενεργειακά του 7ου.

« Last Edit: August 31, 2023, 21:38:29 pm by Caterpillar » Logged

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

Starki
Global Moderator
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

ALWAYS GRIND.

View Profile
« Reply #3 on: August 31, 2023, 21:38:15 pm »

Quote from: geo66 on August 31, 2023, 21:11:46 pm

Γιατί υπάρχουν;  Cheesy
sent from mTHMMY 

Droit Au But
geo66
Θαμώνας

View Profile
« Reply #4 on: August 31, 2023, 21:41:01 pm »

Αν μειώσω το combo σε 1-2, αλλάζει η απάντηση;  Grin

Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #5 on: August 31, 2023, 22:05:19 pm »

Quote from: geo66 on August 31, 2023, 21:41:01 pm
Αν μειώσω το combo σε 1-2, αλλάζει η απάντηση;  Grin

Μπα, η αξιοπιστια δεν θα διδαχτει, η οργανωση και η διοικιση εργαστασιων δεν ξερω πως ειναι. Παντως εισαι σε λαθος εξαμηνο αν θες ευκολα, ψαξε στα υπολοιπα και κυριως το 7ο των αλλων τομέων Tongue.
Λειτουργικά πήρες?

Η βιομηχανικη αν διδαχτει φετος παιζει να ναι ευκολη.
« Last Edit: August 31, 2023, 22:07:52 pm by Caterpillar » Logged

Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."

geo66
Θαμώνας

View Profile
« Reply #6 on: August 31, 2023, 22:57:08 pm »

Quote from: Caterpillar on August 31, 2023, 22:05:19 pm
Μπα, η αξιοπιστια δεν θα διδαχτει, η οργανωση και η διοικιση εργαστασιων δεν ξερω πως ειναι. Παντως εισαι σε λαθος εξαμηνο αν θες ευκολα, ψαξε στα υπολοιπα και κυριως το 7ο των αλλων τομέων Tongue.
Λειτουργικά πήρες?

Η βιομηχανικη αν διδαχτει φετος παιζει να ναι ευκολη.

λειτουργικά όχι δεν έχω πάρει. Λειτουργικά, βάσεις, βιομηχανική/ασφάλεια είναι καλός συνδυασμός;

Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #7 on: August 31, 2023, 23:06:47 pm »

Quote from: geo66 on August 31, 2023, 22:57:08 pm
λειτουργικά όχι δεν έχω πάρει. Λειτουργικά, βάσεις, βιομηχανική/ασφάλεια είναι καλός συνδυασμός;
Μια χαρά, αν και δεν έχω ιδέα τι γίνεται στην ασφάλεια. (Βιομηχανική θα παιρνα και γω, αν διδασκόταν πάντως).

geraltofrivia
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #8 on: September 01, 2023, 00:21:42 am »

Τελικά βάσεις θα πάρει ο Θέμης; Πότε θα ξέρουμε;
Rick Deckard
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Finished.

View Profile
« Reply #9 on: September 01, 2023, 07:56:18 am »

Quote from: geo66 on August 31, 2023, 22:57:08 pm

Λειτουργικά με Πιτσιανη εύκολα 5 ects

No, four! Two, two, four! And noodles.
odysseass
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #10 on: September 18, 2023, 11:55:52 am »

Για αλλη μια φορα χρειαζομαι την συμβουλή των παλιων που ξεν πολλα και ο νους τους κατεβαζει.

Χρειάζομαι άλλα 29 ECTs από το τελευταίο έτος. Η κλίση μου είναι soft-eng και ml. Τα αγαπημένα μου μαθήματα από κατεύθυνση μέχρι τώρα ήταν του ντελόπουλου. Προς το παρόν έχω επιλέξει σχετικά σίγουρα:
  • Αναγνώριση
  • Βάσεις
  • Πολυμέσα
  • Μηχανική λογισμικού ΙΙ
οπότε μου μένουν αλλα 10 ECTs.

Από 7ο έχω πάρει:
  • Θεωρία δικτύων
  • ΘΥΑ
  • Λειτουργικά
  • Παράλληλα
  • Τεχνικές βελτιστοποίησης
  • ΨΕΣ

Έλεγα να πάρω ΣΑΕ ΙΙΙ και βιοιατρική και να τελειώνω. Δεν θα ασχόληθω με σαε γενικά αλλά μου άρεσαν πολύ και τα πήγαινα μια χαρά. Το 4ωρο όμως δευτέρα πρωί με πονάει τόσο πολύ που σκέφτομαι σοβαρά να μην το πάρω γι αυτό τον λόγο. Επίσης είμαι της λογικής στον βωμό της γνώσης ας πεθάνουμε γιατί μάθημα που δεν μ' αρέσει δεν με βλέπω να το διαβάζω κι ας είναι πιο εύκολο. Οπότε σκέφτομαι τώρα να πάρω νευρωνικά από πληροφορική αυτό το εξάμηνο και στο 10o να πάρω και μηχανική μάθηση, οπότε μοιράζεται και ο φόρτος κάπως.

Σε όλο αυτό πρέπει να χωρέσω και μια διπλωματική που το αρχικό μου πλάνο ήταν να ξεκινήσω διαδικασίες από τώρα. Ο ντελόπουλος -που με ενδιαφέρει- απ' όσο ξέρω δίνει θέματα κάπου τον νοέμβριο, όποτε θα την έπαιρνα τότε, θα ασχολιόμουν κυρίως με βιβλιογραφία μέχρι την εξεταστική και μετά στο 10ο που θα έχω 1 ή κανενα μάθημα θα καώ στην διπλωματική.

Πόσο long-shot είναι το πλάνο μου και ποια είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύετε;
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #11 on: September 18, 2023, 12:11:40 pm »

Quote from: odysseass on September 18, 2023, 11:55:52 am

Έλεγα να πάρω ΣΑΕ ΙΙΙ και βιοιατρική και να τελειώνω.
Mιας που δεν εχω άποψη από τα μαθήματα που λες να πάρεις τελικά θα σταθώ σε αυτά, στα ΣΑΕ ΙΙΙ δεν χρειαζεται να πηγαινεις στη θεωρια, προσωπικά τη βρήκα πολύ βαρετή και δεν καταλάβαινα γιατί κάνει ΣΑΕ άρα μάθηματικα από διαφάνεις. Προτείνω να πηγαίνεις μόνο στις ασκήσεις αν τελικά το πάρεις. Βεβαια αυτή το χει πάρει είδηση οτι οι περισσοτεροι πανε στις ασκησεις, και καποιες φορες αλλαζει τη σειρα των του διωρου των ασκησεων και τα βαζει πρωτο. Αν ρωτατε τον διδακτορικο ισως μπορει να σας πει παντως ποιος θα κανει μαθημα πρωτος την επομενη φορα.

Επίσης είμαι της λογικής στον βωμό της γνώσης ας πεθάνουμε γιατί μάθημα που δεν μ' αρέσει δεν με βλέπω να το διαβάζω κι ας είναι πιο εύκολο.
Δεν ξερω σε ποιο απο τα δυο αναφερεσαι, αλλα προσωπικα δεν με ενδιεφερε κανενα απο τα δυο, αλλά τα πήρα το πρώτο γιατί ήμουν καλός στα ΣΑΕ παρολο που δεν μου αρεζαν, και το δεύτερο γιατί απλά είναι πανεύκολο και χρειαζεται ελαχιστο διαβασμα, και εμενα δε μου αρεσαν τα ιατρικα αλλα τι να κανουμε  Cheesy. Δύο μέρες το διαβασα στο τέλος και πολλές ήταν.

odysseass
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #12 on: September 18, 2023, 14:50:53 pm »

Quote from: Caterpillar on September 18, 2023, 12:11:40 pm
Δεν ξερω σε ποιο απο τα δυο αναφερεσαι, αλλα προσωπικα δεν με ενδιεφερε κανενα απο τα δυο, αλλά τα πήρα το πρώτο γιατί ήμουν καλός στα ΣΑΕ παρολο που δεν μου αρεζαν, και το δεύτερο γιατί απλά είναι πανεύκολο και χρειαζεται ελαχιστο διαβασμα, και εμενα δε μου αρεσαν τα ιατρικα αλλα τι να κανουμε  Cheesy. Δύο μέρες το διαβασα στο τέλος και πολλές ήταν.

Εννοουσα πιο πολυ ότι και τα δύο είναι επιλογή για να συμπληρώσω ects και όχι πραγματικές επιλογές από θέμα ενδιαφέροντος (σαν τα άλλα από πληροφορική). Άρα θα είναι βιώσιμο γενικά το εξάμηνο με αυτά τα 6 + διπλωματική από νοέμβριο; Επίσης είδα που λες για βιομηχανική, και σκέφτηκα μήπως πάρω βιομηχανική, βιοιατρική και ασφάλεια που είναι όλα σχετικά εύκολα ή τζάμπα 7 μαθήματα;
Black Velvet
Θαμώνας

Existence precedes essence

View Profile
« Reply #13 on: September 18, 2023, 22:36:55 pm »

Quote from: odysseass on September 18, 2023, 11:55:52 am
Για αλλη μια φορα χρειαζομαι την συμβουλή των παλιων που ξεν πολλα και ο νους τους κατεβαζει.

Χρειάζομαι άλλα 29 ECTs από το τελευταίο έτος. Η κλίση μου είναι soft-eng και ml. Τα αγαπημένα μου μαθήματα από κατεύθυνση μέχρι τώρα ήταν του ντελόπουλου. Προς το παρόν έχω επιλέξει σχετικά σίγουρα:
  • Αναγνώριση
  • Βάσεις
  • Πολυμέσα
  • Μηχανική λογισμικού ΙΙ
οπότε μου μένουν αλλα 10 ECTs.

Από 7ο έχω πάρει:
  • Θεωρία δικτύων
  • ΘΥΑ
  • Λειτουργικά
  • Παράλληλα
  • Τεχνικές βελτιστοποίησης
  • ΨΕΣ

Έλεγα να πάρω ΣΑΕ ΙΙΙ και βιοιατρική και να τελειώνω. Δεν θα ασχόληθω με σαε γενικά αλλά μου άρεσαν πολύ και τα πήγαινα μια χαρά. Το 4ωρο όμως δευτέρα πρωί με πονάει τόσο πολύ που σκέφτομαι σοβαρά να μην το πάρω γι αυτό τον λόγο. Επίσης είμαι της λογικής στον βωμό της γνώσης ας πεθάνουμε γιατί μάθημα που δεν μ' αρέσει δεν με βλέπω να το διαβάζω κι ας είναι πιο εύκολο. Οπότε σκέφτομαι τώρα να πάρω νευρωνικά από πληροφορική αυτό το εξάμηνο και στο 10o να πάρω και μηχανική μάθηση, οπότε μοιράζεται και ο φόρτος κάπως.

Σε όλο αυτό πρέπει να χωρέσω και μια διπλωματική που το αρχικό μου πλάνο ήταν να ξεκινήσω διαδικασίες από τώρα. Ο ντελόπουλος -που με ενδιαφέρει- απ' όσο ξέρω δίνει θέματα κάπου τον νοέμβριο, όποτε θα την έπαιρνα τότε, θα ασχολιόμουν κυρίως με βιβλιογραφία μέχρι την εξεταστική και μετά στο 10ο που θα έχω 1 ή κανενα μάθημα θα καώ στην διπλωματική.

Πόσο long-shot είναι το πλάνο μου και ποια είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύετε;

Απ'τα 4 πρώτα που είπες, για πολυμέσα δεν ξέρω, αλλά τα υπόλοιπα θα χρειαστούν αρκετό απ'τον χρόνο σου για εργασίες κτλ. Και πολυμέσα βασικά απότι έχω ακούσει πρέπει να χει εργασίες. Όποια και αν είναι τα άλλα 2 μαθήματα, σκέψου ότι 6 μαθήματα με απαιτητικές εργασίες σου γεμίζουν από μόνα τους ένα εξάμηνο, οπότε η διπλωματική είναι αρκετά στριμωγμένη. Κάποιοι καθηγητές δεν δίνουν διπλωματική έτσι κι αλλιώς αν δεν χρωστάς κάτω από έναν αριθμό μαθημάτων (π.χ. 5). Θα σου πρότεινα να κρατήσεις αυτό το πλάνο αλλά να είσαι και λίγο ρεαλιστικός στο ότι αν θες να ασχοληθείς καλά με αυτά τα μαθήματα η διπλωματική θα πάει αρκετά πίσω. Θα σου πρότεινα επίσης να πας να κάνεις μια συζήτηση μαζί του και να του πεις ότι έχεις τόσα μαθήματα με εργασίες, για να σου πει και αυτός την γνώμη του. Μπορεί να σου πει ότι δεν έχει νόημα να ξεκινήσεις τώρα, και να ξεκινήσεις καλύτερα απ'τον Φεβρουάριο. Ή μπορεί να σου πει να την πάρεις τώρα και να την τρέξεις χαλαρά μέχρι τον Φεβρουάριο, για να σπιντάρεις τότε. Δεν ξέρεις όμως αν μπορεί να σου κρατήσει κάποιο θέμα μέχρι τον Φεβρουάριο, οπότε γενικά συζήτησέ το μαζί του. Γενικά keep in mind ότι το γεγονός ότι η διπλωματική μετράει για 6 μαθήματα λέει από μόνο του πολλά. Θα είναι δηλαδή σαν να έχεις 12 μαθήματα σε ένα εξάμηνο. Είναι καλό βέβαια που κάνεις αυτό το πλάνο στο μυαλό σου και τα βάζεις όλα σε πρόγραμμα, οπότε συζήτησε μαζί του για το πότε και πώς είναι καλύτερο να ξεκινήσεις και όλα γκουντ.

Όλα αυτά με δεδομένο ότι θέλεις να πάρεις κάπως χρονοβόρα μαθήματα. Αν έπαιρνες και κάποια εύκολα μαθήματα χωρίς εργασίες και εργαστήρια, τότε άνετα θα μπορούσες να ξεκινήσεις Νοέμβριο. Επίσης και η διπλωματική στον Ντελόπουλο απ'ότι έχω ακούσει θέλει αρκετή δουλειά, έχει και κώδικα και έρευνα κτλ, δεν είναι δηλαδή απ'τις βιβλιογραφικές που βγαίνουν γρήγορα. Σε αυτό εγώ θα σου πρότεινα εφόσον έχεις πάρει αυτά που σε ενδιαφέρουν σαν αντικείμενο, για τα υπόλοιπα ECTS να ξανασκεφτείς και κάποια πιο εύκολα μαθήματα. Ο μελλοντικός σου εαυτός θα σε ευχαριστεί  Tongue

All your life you were only waiting for this moment to be free
odysseass
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #14 on: September 19, 2023, 09:54:34 am »

Quote from: Black Velvet on September 18, 2023, 22:36:55 pm
...
Thank you for the insight
Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to: