• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:27:28 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 17, 2025, 12:27:28 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[Today at 12:08:25]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[Today at 12:06:57]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by okan
[Today at 02:33:21]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[Today at 02:29:21]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[June 16, 2025, 15:55:08 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[June 16, 2025, 10:22:18 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426686
Total Topics: 31710
Online Today: 169
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 62
Guests: 92
Total: 154
agapi
vas22
tzortzis
Yamal
TheBadSalesman
Emilios
Vassoula
Solon
mpaltzak
Nikos_313
idchatzi
pliroforikarios
athena_apo
stavros0201
kostas1507
Isidora
eplysia
witchingHour
hevidis3524
Ioannis Apostolikas
mrotskos
nataliakara
_iliaskaz_
makato
hacky
dimitire
rafail zisiadis
Xris
chrisdardas
jimalexoud
antontsiorvas
tasos gourd
Saint_GR
kvas
Limpolits
ioannisfa
vaggelis.ntokas
athichatz
alexkont
odkoutrolikos
Fenia04
apapathe
Gaspard
gp6
marf10
manolitsis
george14
Nekt
mmikelo
Alikhts
JoHn!
gpapailio
Adreas Seg
AcDimitri
τσακαλι
athizoi
Alex Kosmas
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads
με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Διάφορα (Moderators: Don, Nikos_313, chatzikys, Tasos Bot) > Που βρίσκω ασκήσεις με λύσεις για εξάσκηση;
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 Go Down Print
Author Topic: Που βρίσκω ασκήσεις με λύσεις για εξάσκηση;  (Read 4439 times)
nmpampal
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Που βρίσκω ασκήσεις με λύσεις για εξάσκηση;
« on: February 23, 2021, 17:44:16 pm »

Ρε παιδιά αυτήν η σχολη...

Κυκλώματα, μαθηματικά, κτλ και δεν ανεβάζουν οι καθηγητές ούτε μια άσκηση στο elearning με λύσεις...
Τα βιβλία που έχω τα περισσότερα έχουν ασκήσεις αλλά δεν σου δείχνουν ούτε λύσεις ούτε τις απαντήσεις!!!!

Πες ότι κάθομαι και λύνω ασκήσεις, πως θα ξέρω αν αυτά που κάνω είναι σωστά ή όχι; Χωρίς τουλάχιστον
τις απαντήσεις είναι σαν προχωράω στα τυφλά...

Και μην μου πείτε θέματα τημμυ, δεν είναι αρκετά με τίποτα. Άντε να βρεις 1-2 χρονιές που κάποιος έχει ανεβάσει τις λύσεις
αλλά δεν αρκούν, το έχω δοκιμάσει και έχω μείνει σε μάθηματα επείδή δεν ήταν αρκετά για να είμαι προετοιμασμένος.

Εσείς πως τα καταφέρνατε; Πχ μαθηματικά και Κυκλώματα, πως λύνατε ασκήσεις; Πως βλέπατε τις απαντήσεις για να ξέρετε ότι
αυτά που κάνετε είναι όντως σωστά, ενώ σχεδόν κανένα βιβλίο δεν δίνει τις απαντήσεις;

Τα βιβλία μαθηματικών που έχω έχουν απαντήσεις αλλά μόνο για τις μισές ασκήσεις σε κάθε ενότητα...
Αν είχα και τις λύσεις ακόμα καλύτερα γιατί αν κολλήσω κάπου μπορεί να καταλάβω βλέποντας την λύση.

Μόνο στα εφαρμοσμένα βρήκα ασκήσεις αλλά και πάλι μόνο για Κεχαγιά διαφορικές και λαπλάς, για μιγαδική ανάλυση τίποτα!
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
Re: Που βρίσκω ασκήσεις με λύσεις για εξάσκηση;
« Reply #1 on: February 23, 2021, 17:47:58 pm »

Quote from: nmpampal on February 23, 2021, 17:44:16 pm
Εσείς πως τα καταφέρνατε;

Και μην μου πείτε θέματα τημμυ

------------------------------
Πέρα από την πλάκα η λύση που είχα βρει είναι το διάβασμα με άλλους. Ο ένας βοηθά τον άλλο, διασταυρώνετε αποτελέσματα και προχωράτε μαζί. Επίσης ξεκινούσα με τις λυμένες του βιβλίου.

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
Thunderlord
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #2 on: February 23, 2021, 17:49:23 pm »

Για εφαρμοσμένα και γενικά μαθηματικά οι σημειώσεις του Ατρέα δεν έχουν πολλές λυμένες ασκήσεις;

Επίσης κυκλώματα υπάρχει το βιβλίο του Παπαμάρκου που έχει πολλές λυμένες, αλλά ακόμα καλύτερα πάρε σημειώσεις Ζάχαρη από τα downloads που είναι λυμένες ασκήσεις στην ουσία
sent from mTHMMY 
lazar
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #3 on: February 23, 2021, 17:55:03 pm »

εφαρμοσμένα

όποιος θέλει να βρει λύσεις βρίσκει φίλε.....δε θα πιεις ~8 καφέδες και βουαλά!!!
https://www.espi.gr/schaums-outline-series-espi-publishing/migadikes-metavlites-complex-variables-schaum-espi-publishing
nmpampal
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #4 on: February 23, 2021, 18:00:06 pm »

Quote from: The Audacious AI on February 23, 2021, 17:47:58 pm
------------------------------
Πέρα από την πλάκα η λύση που είχα βρει είναι το διάβασμα με άλλους. Ο ένας βοηθά τον άλλο, διασταυρώνετε αποτελέσματα και προχωράτε μαζί. Επίσης ξεκινούσα με τις λυμένες του βιβλίου.

Δυστηχώς αυτό δεν μπορώ να το κάνω.

Quote from: Thunderlord on February 23, 2021, 17:49:23 pm
Για εφαρμοσμένα και γενικά μαθηματικά οι σημειώσεις του Ατρέα δεν έχουν πολλές λυμένες ασκήσεις;

Επίσης κυκλώματα υπάρχει το βιβλίο του Παπαμάρκου που έχει πολλές λυμένες, αλλά ακόμα καλύτερα πάρε σημειώσεις Ζάχαρη από τα downloads που είναι λυμένες ασκήσεις στην ουσία
sent from mTHMMY  

Για κυκλώματα, έχω του Παπαμάρκου αλλά δεν έχει λύσεις στις ασκήσεις του. Έχει αρκετά παραδείγματα που δείχνει την λύση, αλλά στις ασκήσεις στο τέλος κάθε ενότητας δεν υπάρχουν ούτε οι απαντήσεις!

Quote from: lazar on February 23, 2021, 17:55:03 pm
δε θα πιεις ~8 καφέδες και βουαλά!!!

Συμφωνώ! Δεν λέω να διαβάσω μια βδομάδα μόνο, θέλω πραγματικά να λιώσω αλλά δεν γίνεται χωρίς λυμένες ασκήσεις! Για θυμήσου στις πανελλήνιες τι κάναμε;
Άμα είναι να αγοράζω βιβλία μπήκαμε φυλακή. Αλλά αν δεν βρω άλλη λύση, τότε δεν νομίζω να έχω άλλη επιλογή από το να αγοράσω βιβλία με ασκήσεις...

Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #5 on: February 23, 2021, 18:00:58 pm »

Εσείς πως τα καταφέρνατε; Πχ μαθηματικά και Κυκλώματα, πως λύνατε ασκήσεις; Πως βλέπατε τις απαντήσεις για να ξέρετε ότι
αυτά που κάνετε είναι όντως σωστά, ενώ σχεδόν κανένα βιβλίο δεν δίνει τις απαντήσεις;

Τα βιβλία μαθηματικών που έχω έχουν απαντήσεις αλλά μόνο για τις μισές ασκήσεις σε κάθε ενότητα...
Αν είχα και τις λύσεις ακόμα καλύτερα γιατί αν κολλήσω κάπου μπορεί να καταλάβω βλέποντας την λύση.

Κυκλώματα 2 έγω το πέρασα με παρακολούθηση Ζάχαρη και θέματα thmmy, Κ1 επίσης με παρακολουθηση μητράκου αλλά κυρίως με θέματα thmmy  το πέρασα, έχει κάποια λυμμένα, έ από αυτά τα λυμένα θα δεις στην αρχή και μετά θα αρχήσεις να λυνεις από μόνος σου τα άλυτα, τυχόν απορίες ή αν δεν είσαι σίγουρος οτι τα λύνεις σωστά ρωτάς ή σε φίλους που δίαβαζεται μαζί το μάθημα ή στο thmmy τόσα τόπικ υπάρχουν. Έχω λύσει αρκετά από κυκλωματα αλλά έχουν περάσει χρόνια, ούτε και εγώ ξέρω αν είναι σωστά και βαρίεμαι να τα βρω και να τα σκανάρω. Και στα μαθηματικά που λες, παρακολουθείς τον ατρεα,ζαχαρη,κεχαγια κλπ και μετά στην αρχή  βλέπεις ότι λυμένο θεμα βρεις και μετα λύνεις τα άλυτα. Εγώ αυτό έκανα τουλάχιστον, βιβλίο σπάνια άνοιξα.

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

Thunderlord
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #6 on: February 23, 2021, 18:02:10 pm »

Quote from: nmpampal on February 23, 2021, 18:00:06 pm

Για κυκλώματα, έχω του Παπαμάρκου αλλά δεν έχει λύσεις στις ασκήσεις του. Έχει αρκετά παραδείγματα που δείχνει την λύση, αλλά στις ασκήσεις στο τέλος κάθε ενότητας δεν υπάρχουν ούτε οι απαντήσεις!

Εσύ λες για το βιβλίο το μεγάλο. Υπάρχει και δεύτερο βιβλιο με φροντηστιριακές ασκήσεις. Αλλά επαναλαμβάνω, σαν το Ζάχαρη δεν έχει
The Audacious AI
Veteran
Καταστραμμένος

21/3/2023

View Profile WWW
« Reply #7 on: February 23, 2021, 18:03:53 pm »

ΚΙΙ δες τις σημειώσεις Ζάχαρη στο thmmy. Είναι αρκετές για να πάρεις 10.

Quote from: nmpampal on February 23, 2021, 18:00:06 pm
Για θυμήσου στις πανελλήνιες τι κάναμε;

Μην σκέφτεσαι έτσι. Δεν δουλεύει έτσι στην σχολή. Αν θες τόσο πολύ τα αποτελέσματα τότε βρες κάποιον/κάποιους που να έχουν λύσει τις ίδιες ασκήσεις για διασταύρωση. Νομίζω ξέρεις που μπορείς να τους βρεις \

edit: Δεν υπάρχουν λυμένες στον Κεχαγιά άπειρες ασκήσεις;

Το thmmy εάλω loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....                                loading....
nmpampal
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #8 on: February 23, 2021, 18:05:24 pm »

Παρακολουθούσα ζάχαρη και Ατρέα. Απίστευτοι καθηγητές και οι δύο, σπάνιο στην σχολή μας. Αλλά χωρίς ασκήσεις πάλι δεν κάνεις τίποτα όσο καλά και να καταλάβεις την θεωρία και τις μεθοδολογίες.

Δεν ξέρω νιώθω κάπως σαν "ασφυξία", δεν μου φτάνουν αυτές οι ασκήσεις. Χρειάζομαι κάτι σαν ένα βοήθημα που να έχει μπόλικες με τις λύσεις μαζί.
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #9 on: February 23, 2021, 18:06:38 pm »

Quote from: The Audacious AI on February 23, 2021, 18:03:53 pm
ισχύει αυτό.

Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."

nmpampal
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #10 on: February 23, 2021, 18:12:57 pm »

Quote from: The Audacious AI on February 23, 2021, 18:03:53 pm

Μην σκέφτεσαι έτσι. Δεν δουλεύει έτσι στην σχολή. Αν θες τόσο πολύ τα αποτελέσματα τότε βρες κάποιον/κάποιους που να έχουν λύσει τις ίδιες ασκήσεις για διασταύρωση. Νομίζω ξέρεις που μπορείς να τους βρεις \

edit: Δεν υπάρχουν λυμένες στον Κεχαγιά άπειρες ασκήσεις;

Για να σου δώσω να καταλάβεις, στα κυκλώματα Ι έκανα άπειρα λάθη πρωτού μάθω. Λάθος πρόσημα γιατί δεν εφάρμοζα σωστά συζευγμένες φορές αναφοράς σε "λεπτά σημεία" που δεν ήταν φανερό, λάθος εφαρμογή των Μεθόδων βρόχων και κόμβω... Μέχρι που βρήκα αυτόν τον τυπά και τα έμαθα όλα σε μία βδομάδα στην κυριολεξία!

https://www.youtube.com/watch?v=OGa_b26eK2c&list=PLnVYEpTNGNtUSjEEYf01D-q4ExTO960sG

Ο συγκεκριμένος τυπάς εκτός ότι τα εξηγεί τέλεια, λύνει και πάρα πολλές ασκήσεις.

Πραγματικά δεν ξέρω πω θα τα κατάφερνα. Αν και τα Κ1 είναι απλή άλγεβρα, αν δεν ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται, πως να βλέπεις τα λετπά σημεία και πως να εφαρμόζεις σωστά τις μεθόδους δεν λύνεις άσκηση σωστά!
« Last Edit: February 23, 2021, 18:15:17 pm by nmpampal » Logged
lazar
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #11 on: February 23, 2021, 19:57:36 pm »

Μόνο στα εφαρμοσμένα βρήκα ασκήσεις αλλά και πάλι μόνο για Κεχαγιά διαφορικές και λαπλάς, για μιγαδική ανάλυση τίποτα!
btw, ποιο βιβλίο δίνουν εφαρμοσμένα μαθηματικά πλέον?
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #12 on: February 23, 2021, 20:00:05 pm »

Quote from: lazar on February 23, 2021, 19:57:36 pm
btw, ποιο βιβλίο δίνουν εφαρμοσμένα μαθηματικά πλέον?
        Βιβλίο [50655955]: Διαφορικές Εξισώσεις, Μετασχηματισμοί και Μιγαδικές Συναρτήσεις, Μυλωνάς Νίκος - Σχοινάς Χρήστος
        Βιβλίο [565]: ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ, ΚΑΡΟΛΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ

A Caster
Θαμώνας

View Profile
« Reply #13 on: February 23, 2021, 20:01:46 pm »

Καταρχάς δεν θα σου πρότεινα ΠΟΤΕ να κάνεις κατι παράνομο όπως η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ και να ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ website οπως library genesis και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ΜΗΝ ΨΑΞΕΙΣ εκει για SOLUTIONS MANUALS. You wouldn't download a car!!1!

Επίσης, μην πελαγώνεις. Να παίρνεις τα μαθήματα ένα ένα την φορά. Όσο υπάρχουν άτομα που γράφουν καλά σημαίνει ότι υπάρχει αρκετό υλικό για να γράψει κάποιος καλά. Όλοι τα ίδια πράγματα διαβάζουμε (περίπου), και ΕΙΔΙΚΑ σε μεγαλυτερα εξαμηνα, όπου χρησιμοποιούμε σημειώσεις/slides καθηγητών κυρίως.

Αυτό που λες ότι δεν υπάρχουν αρκετές λυμένες ασκήσεις το ένιωσα και εγώ πρώτη και μοναδική φορά στα Κ1. Η λύση ήταν να διαβάσω πρώτα Κ2 αποκλειστικά από σημειώσεις Ζαχαρη (που βρισκονται και στα Downloads), πήρα καλό βαθμό στα Κ2 και μετά με ελάχιστο διάβασμα πήρα και καλό βαθμό στα Κ1. Α και πατατομπαταριες.

Μπιγκόνια
Veteran
Διεστραμμένος

View Profile
« Reply #14 on: February 23, 2021, 20:40:37 pm »

Quote from: The Goat on February 23, 2021, 20:01:46 pm
Καταρχάς δεν θα σου πρότεινα ΠΟΤΕ να κάνεις κατι παράνομο όπως η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ και να ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ website οπως library genesis και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να ΜΗΝ ΨΑΞΕΙΣ εκει για SOLUTIONS MANUALS. You wouldn't download a car!!1!

Ότι πιο σωστό έχω ακούσει εδώ

Αν με πληρώσετε, καθαρίζω τις ανακοινώσεις μία στο τόσο.

I'm living in the strange days, I'm living in a world that I don't know
Get ready for the dark age, I'm living in the strange days, so
Say goodbye to the silence, We can dance to the sirens
Strange days, here we come

Quote from: Σούλης
το οριο ειναι o nyquist, δλδ αμα τα περασεις/διαβάσεις τουλαχιστον 2 φορες μαλλον πας για 5αρι
Pages: [1] 2 Go Up Print
Jump to: