[ΑΡΑΓΕ-ΕΑΑΚ]Ανακοίνωση για τις σημερινές πορείες ενάντια στο νομοσχέδιο Κεραμέως

(1/6) > >>

Τζιτζίς:
Μετά από τις σημερινές εικόνες των 10000 στην Αθήνα, των 2500 στη Θεσσαλονίκη και των εκατοντάδων σε Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Γιάννενα, Φλώρινα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Λάρισα και αλλού, κανείς δεν μπορεί να πει "δε γίνεται τίποτα"!

Η κυβέρνηση και το νομοσχέδιό τους θα πέσουν με κρότο γιατί εκμεταλλεύονται τον πόνο ενός ολόκληρου λαού για να περάσουν την πολιτική ατζέντα της ΕΕ και του ΟΟΣΑ. Η απαγόρευση έσπασε και στη Θεσσαλονίκη!

Όλοι-ες στη Γενική Συνέλευση του Σ.Φ. Ηλ-Μηχ το Σάββατο στις 2 στο αίθριο!

ΑΡ.ΑΓ.Ε. - ΕΑΑΚ

kokkinos drakos ths zhxal:
Πάμε δυνατά αλανια
 >:( >:( >:(

Thunderlord:
όποιες και αν είναι οι απόψεις του καθενός για το νομοσχέδιο, και το κάθε νομοσχέδιο, το να βλέπουμε τέτοιες εικόνες, ενώ δίνεται αυτή η τεράστια μάχη με την πανδημία, την οποία χάνουμε, είναι το λιγότερο ανησυχητικήπηγή + επιπλέον φωτογραφίες:

xaotikos:
Quote from: Thunderlord on January 28, 2021, 20:07:12 pm

όποιες και αν είναι οι απόψεις του καθενός για το νομοσχέδιο, και το κάθε νομοσχέδιο, το να βλέπουμε τέτοιες εικόνες, ενώ δίνεται αυτή η τεράστια μάχη με την πανδημία, την οποία χάνουμε, είναι το λιγότερο ανησυχητικήπηγή + επιπλέον φωτογραφίες:
Η μάχη με την πανδημία χάνεται όταν σκας δεκάδες εκ. ευρώ για να πάρεις μηχανάκια για την Δελτα και δακρυγόνα αφήνοντας το ΕΣΥ ανυπεράσπιστο.
Η μάχη με την πανδημία χάνεται όταν το ίδιο ισχύει με τους πολεμικούς εξοπλισμούς.
Η μάχη με την πανδημία χάνεται όταν στοιβάζουν εργαζομένους χωρίς κανένα μέτρο υγειονομικής προστασίας (αντε ψαξ πόσα κρούσματα οφείλονται σε πορείες και πόσα σε χώρους εργασίας)
Η μάχη με την πανδημία χάνεται όταν η κυβέρνηση την μετατρέπει σε επίθεση εναντίον του λαού, της νεολαίας, των φοιτητών, με νομοσχέδια εκτρώματα (Κεραμέως, Χρυσοχουντίδη κλπ)

Τότε, είναι όχι απλά λογικό, αλλά υποχρέωση όσων πλήττονται, να διαμαρτυρηθούν βγαίνοντας στο δρόμο. Και ναι... θα είναι χιλιάδες. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αν καθόμασταν στα σπίτια μας ακόμη κι από αγνά αισθήματα κοινωνικής υπευθυνότητας, θα γυρίσουμε μετά την καραντίνα στις σχολές που θα χουν κοπεί και ραφτεί σύμφωνα με τα συμφέροντα της κυβέρνησης και μιας ισχνής μειοψηφίας . Και θα χουμε και μπάτσους να σουλατσάρουν στο αίθριο...

Ευθύνες για την εξάπλωση της πανδημίας φέρει αποκλειστικά και μόνο η κυβερνητική διαχείριση.

Thunderlord:
Σόρρυ αλλά αυτή είναι η δική σου λογική. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι σε μια δημοκρατική κοινωνία ο μόνος τρόπος για να διαμαρτυρηθείς και να εναντιωθείς είναι... κυριολεκτικά να σκοτώσεις τους συνανθρώπους σου. Και το πρόβλημα είναι ότι αυτήν τη στιγμή επιβάλλεις (και όχι μόνο εσύ) τη δική σου λογική πάνω σε όλην την κοινωνία.

Άμα αρχίσουμε έτσι, λέγοντας ε είναι απαραίτητο οπότε θα πρέπει να το υποστούμε, πού θα σταματήσουμε;

Γιατί για σένα απαραίτητο είναι αυτό, για κάποιον άλλον απαραίτητο είναι το μαγαζί του, για κάποιον ο χώρος λατρείας του, ή το μπαρ του.

Τι θα πεις σε όλους αυτούς; Το δικό μου πιστεύω είναι πάνω από το δικό σας;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page