• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:36:13 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 18, 2025, 02:36:13 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by chris_p30
[Today at 00:45:33]

[Μεταφορά και Διανομή ΗΕ]...
by Nikos_313
[Today at 00:10:29]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 17, 2025, 21:32:50 pm]

[Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκ...
by tzortzis
[June 17, 2025, 21:25:42 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by PAPARI69
[June 17, 2025, 20:59:13 pm]

[Γραφική] Λυμένα θέματα
by okanpala
[June 17, 2025, 18:56:22 pm]

Τι ακούτε αυτήν τη στιγμή...
by Katarameno
[June 17, 2025, 14:25:00 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by george14
[June 17, 2025, 13:58:20 pm]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by tzortzis
[June 17, 2025, 13:19:53 pm]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by george14
[June 17, 2025, 12:08:25 pm]

[ΨEE] Γενικές απορίες και...
by Juror8
[June 17, 2025, 12:06:57 pm]

[Οργάνωση Υπολογιστών] Γε...
by RAFI
[June 16, 2025, 22:46:54 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 19:49:00 pm]

[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[June 16, 2025, 16:56:56 pm]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[June 16, 2025, 13:28:21 pm]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[June 16, 2025, 12:13:45 pm]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 16, 2025, 01:56:37 am]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9961
Latest: Poli
Stats
Total Posts: 1426704
Total Topics: 31710
Online Today: 215
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 18
Guests: 150
Total: 168
Lykaonia
chris_krkls
marwt
aplos paratiritis
kutsukellis
Nikos Spiliás
kchristoua
simos
mavropan
Yamal
abunchofcells
mitsos753905
Apaugasma
ANDVRONTZOS
andreassifo
tank
Akis Papanikolaou
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Επίσημη ενημέρωση για Αντιστοίχηση Μαθημάτων ΝΠΣ με ΠΠΣ και η συζήτηση στο forum.
THMMY.gr > Forum > Χαλαρή συζήτηση - κουβεντούλα > Αθλητικά > Ομάδες - Οπαδικά θέματα (Moderators: Tasos Bot, tzortzis) > Koκκινο Topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 159 Go Down Print
Author Topic: Koκκινο Topic  (Read 186751 times)
thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

ΘΥΡΑ 7:ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ

View Profile WWW
Re: Koκκινο Topic
« Reply #825 on: October 25, 2008, 14:06:56 pm »

Πάντως αν το καλοσκεφτεί κανείς οι πιο καυτές έδρες είναι κάθε σαββατοκύριακο στα γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων της ελληνικής περιφέρειας...Έχει παίξει κανείς μπάλα σε γειτονικό χωριό από το δικό του όπου πριν βραδιάσει δεν φεύγει κανένας; Χώρια οι τσαμπουκάδες και το ξύλο μέσα στο παιχνίδι...

ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΓΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΙΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ
Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #826 on: October 25, 2008, 16:20:19 pm »

Oχι και να μας δουλευει εις εκ των αγαπημενων μου ξενων προπονητων  Undecided

panos13
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #827 on: October 26, 2008, 00:23:43 am »

Ο Γκέρσον «κάρφωσε» τον Ολυμπιακό!

Ως προπονητής του Ολυμπιακού ο Πίνι Γκέρσον δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την «αποστολή» την οποία του ανέθεσαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι. Ως άνθρωπος όμως, είναι και θα παραμείνει αθεράπευτα... απολαυστικός, με το χιούμορ, τα παραδείγματα, αλλά και τις τοποθετήσεις του να κεντρίζουν πάντα το ενδιαφέρον. Ο Ισραηλινός τεχνικός αποθέωσε τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ενώ... «κάρφωσε» τον Ολυμπιακό!

Ο Γκέρσον φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης και μίλησε για όλους και για όλα. Αποκάλυψε πως πριν δυο μέρες έπινε καφέ μαζί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς -του οποίου το εγκώμιο έπλεξε, όπως και του Διαμαντίδη-, αναφέρθηκε στην ελληνική διαιτησία, αλλά και στους Ματσιγιάουσκας-Γιασικεβίτσιους.

Ο Πίνι Γκέρσον μίλησε για τα εξής:

Για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα, είπε: «Οι περισσότερες επιλογές δεν ήταν δικές μου. Τους Βασιλειάδης, Μαυροκεφαλίδη, Τσακαλίδη δεν τους γνώριζα καν. Ήταν επιλογές άλλων. Τον Γουντς μου ζήτησαν να πάω να τον δω στο σάμερ λιγκ, υποστήριξαν ότι τον θέλουν πέντε ομάδες της Ευρεωλίγκας, εγώ τους είπα ότι δεν τον θέλω και τελικά τον πήραν. Τον Ματσιγιάουσκας εξαρχής δεν τον ήθελα. Ήταν πολλά τα λεφτά για έναν τέτοιο παίκτη. Δείτε λοιπόν από όλους αυτούς τους παίκτες ποιοι έχουν μείνει στον Ολυμπιακό και θα καταλάβετε. Το δικό μου λάθος ήταν που δεν είπα όχι και να επιμείνω σε αυτό».

Ο Γκέρσον άφησε υπονοούμενα αναφορικά με τις επιλογές του (τονίζοντας πως ήταν επιλογές των τότε συνεργατών του), ενώ όταν ρωτήθηκε για τη... χαλαρότητα ή μη των προπονήσεών του, παρέθεσε έναν χαρακτηριστικό διάλογο που είχε με τους Αγγελόπουλους προτού υπογράψει με τους Πειραιώτες. «Ρώτησα τον κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλο τι δουλειά κάνει. Μου απάντησε ότι έχει πλοία. Και τον ρώτησα αν ως ιδιοκτήτης τα καθαρίζει κιόλας. Μου απάντησε όχι και στη συνέχεια υπέγραψα. Ο πρώτος προπονητής έχει μια ομάδα συνεργατών που κάνουν τη λεγόμενη βρώμικη δουλειά. Αυτό κάνει ο Δημήτρης (σ.σ. εννοώντας τον Ιτούδη) στον Παναθηναϊκό και ο Ζέλικο τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Αυτή τη στιγμή το σκάουτινγκ στον Ολυμπιακό δουλεύει όπως ακριβώς το είχα προτείνει εγώ πριν από δύο χρόνια».

Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, είπε: «Δεν ήταν επιλογή μου να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά προσπάθησα να τον πείσω επειδή τον ήθελαν οι Αγγελόπουλοι. Το μπάτζετ μιας ομάδας στην Ευρωλίγκα από την 11η θέση και κάτω είναι γύρω στα 5 εκ. ευρώ, όσο δηλαδή κάνει μόνος του ο Γιασικεβίτσιους. Όταν σταματήσει την καριέρα του ο Γιασικεβίτσιους, κάντε την ίδια ερώτηση και στον κ. Ομπράντοβιτς. Ο Σάρας είναι πολύ μεγάλος παίκτης, παίκτης νικητής, αλλά τα λεφτά είναι πολλά».

Για τον Παναθηναϊκό και τη διαφορά του από τον Ολυμπιακό, είπε: «Ο Ολυμπιακός πήρε τον Χαλπερίν και τον Βούισιτς φέτος κι έτσι θα χτυπήσει τη Μακάμπι που μέχρι πριν από δύο χρόνια ήταν καλύτερη. Με την ίδια λογική, για να χτυπήσεις τον Παναθηναϊκό, πρέπει να πάρεις παίκτες του Παναθηναϊκού. Εγώ είχα ζητήσει Έλληνες παίκτες, για παράδειγμα ο Φώτσης είχε συμφωνήσει να έρθει στον Ολυμπιακό, ο Σπανούλης ήταν ελεύθερος από το ΝΒΑ και θα μπορούσε επίσης να έρθει. Όταν τελείωνε το συμβόλαιο του Διαμαντίδη έπρεπε να του προταθεί να υπογράψει εν λευκώ στον Ολυμπιακό, με μια λευκή επιταγή. Ο Παπαλουκάς επίσης ήταν ένας από τους παίκτες που ήθελα. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός είχε παίκτες με τους οποίους ήταν αδύνατο να κερδίσει την Ευρωλίγκα. Ο Μάνος (Παπαμακάριος) είναι σαν παιδί μου. Αλλά με βασικό τον Παπαμακάριο δεν μπορείς να κατακτήσεις την Ευρωλίγκα».

Για τους αδερφούς Αγγελόπουλους, είπε: «Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει για τον Ολυμπιακό και για τα σπορ γενικότερα. Είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι, που ξοδεύουν πολλά λεφτά για την ομάδα τους, που κάνουν αγαθοεργίες χωρίς να λένε τίποτα, και σου προσφέρουν τα πάντα. Μερικές φορές σου προσφέρουν κι αυτά που δεν θες. Αυτό κάποιες φορές είναι και πρόβλημα. Όταν ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι προβληματισμένος ή έχει στενοχωρηθεί με κάτι, μπορεί στις 2 το βράδυ να στείλει μήνυμα στον προπονητή ότι από αύριο ο τάδε παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και όποτε χρειαστούν βοήθεια θα είμαι εδώ, όπως άλλωστε έγινε και στην περίπτωση του Βούισιτς».

Για το ποιον θεωρεί καλύτερο αντίπαλο προπονητή στην καριέρα του και το ποιον παίκτη θα έπαιρνε αν είχε απεριόριστα χρήματα
, είπε: «Πιστεύω ότι ο Ομπράντοβιτς είναι ένας και μοναδικός. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο ποτέ δεν μπορείς να είσαι ήσυχος. Δευτερόλεπτα να είσαι αφηρημένος, μπορεί να σου κλέψει το παιχνίδι. Η αμυντική και η επιθετική φιλοσοφία είναι πράγματα που πρώτος τα εφάρμοσε και στη συνέχεια τον ακολούθησαν κι άλλοι. Είναι ένας προπονητής που δεν χρειάζεται δέκα σταρ για να πάρει την Ευρωλίγκα. Χρειάζεται 2-3 καλούς παίκτες και 7-8 ρολίστες που θα έχουν κατανοήσει τη φιλοσοφία του για να πάρει την Ευρωλίγκα. Όσον αφορά τον παίκτη που θα ήθελα στην ομάδα μου αν είχα απεριόριστο μπάτζετ, αυτός θα ήταν ο Διαμαντίδης. Η τάπα στον Άκερ στον 3ο τελικό ήταν φάση τίτλου. Τον είδα ξαφνικά να κάθεται δίπλα στον πάγκο μου και στο επόμενο λεπτό τον είδα να κόβει τον Άκερ. Είναι ένας παίκτης που όταν τον έχεις αντίπαλο, δεν ξέρεις αν οι παίκτες σου θα μπορέσουν να ανταλλάξουν πάσες, αλλά ακόμα κι αν μπάλα φτάσει στον παίκτη που επιθυμείς, δεν ξέρεις τι θα περάσει απέναντι στον Διαμαντίδη».

Για τη διαιτησία, είπε: «Ο Όντεντ Κάτας μου έχει πει πριν έρθω στην Ελλάδα ότι δεν έχεις ούτε 10% πιθανότητες να νικήσεις τον Παναθηναϊκό, όσο είναι το φαβορί. Υπήρξαν πολλές φορές κρίσιμα σφυρίγματα που ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού στα μεταξύ μας παιχνίδια και όχι μόνο. Διαιτητές φίλοι μου, με τους οποίους είχαμε άψογη συνεργασία πριν έρθω στον Ολυμπιακό, στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο, είχαν άλλη αντιμετώπιση. Βέβαια αυτό το καταλαβαίνω, γιατί πάντα το φαβορί έχει ένα πλεονέκτημα. Το ίδιο συνέβαινε όταν ήμουν προπονητής στη Μακάμπι. Στα κρίσιμα, η Μακάμπι ως φαβορί έπαιρνε πάντα 1-2 σφυρίγματα παραπάνω από τον αντίπαλο».

Παράλληλα, ο Πίνι Γκέρσον αποκάλυψε ότι πριν από δύο μέρες έπινε καφέ με τον «Ζοτς», υποστήριξε ότι ο Πάρκερ θα ήταν καλύτερη επιλογή για τον Ολυμπιακό απ’ ότι ο Τσίλντρες, εξέφρασε αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Τσίλντρες μπορεί να παίξει σε αργό ρυθμό, υποστήριξε ότι Παναθηναϊκός και ΤΣΣΚΑ θα είναι το ζευγάρι του τελικού της Ευρωλίγκας, ενώ μιλώντας για τον Παναγιώτη Γιαννάκη είπε ότι έχει τη δική του φιλόσοφία, είναι καλός προπονητής, του εύχεται καλή επιτυχία και μπορεί να πετύχει τους στόχους της ομάδας του.

www.gazzetta.gr
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

οχι δεν ειμαι ο γνωστος χαρης

View Profile
« Reply #828 on: October 26, 2008, 20:47:59 pm »

μπαρμπα αντωνη τι εξοδος ηταν αυτη....βγηκες βολτα στα..

Mikros_Nikolas
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #829 on: October 26, 2008, 20:57:46 pm »

Και έκανε και φάουλ αλλά τέλος πάντων...

Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει.
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #830 on: October 26, 2008, 21:01:19 pm »

bellushi....εισαι για τον pucci

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #831 on: October 26, 2008, 22:40:49 pm »

To πουλί, γμτ το κερατό μου...χωρις τον Γκαλεττι δε μπορουμε... Lips Sealed

thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #832 on: October 26, 2008, 23:20:18 pm »

Mόλις γύρισα από το γήπεδο....Με μια κουβέντα είναι μεγάλος τάκος τελικά ο Βαλβέρδε....Δεν ξέρει το παλικάρι που ήρθε..Νομίζει ακόμα στην Εσπανιόλ ότι είναι....

ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΓΚΑ ΑΡΣΕΝΙΚΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΝΙΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙΣ
harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #833 on: October 27, 2008, 00:53:45 am »

Quote from: thrilikos on October 26, 2008, 23:20:18 pm
Mόλις γύρισα από το γήπεδο....Με μια κουβέντα είναι μεγάλος τάκος τελικά ο Βαλβέρδε....Δεν ξέρει το παλικάρι που ήρθε..Νομίζει ακόμα στην Εσπανιόλ ότι είναι....

ας μην απελπιζομαστε

thrilikos
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile WWW
« Reply #834 on: October 29, 2008, 20:06:21 pm »

Δεν ντρέπεστε μαλάκες μισθοφόροι πανηγυρίζετε κιόλας...

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #835 on: October 29, 2008, 21:12:36 pm »

Quote from: thrilikos on October 29, 2008, 20:06:21 pm
Δεν ντρέπεστε μαλάκες μισθοφόροι πανηγυρίζετε κιόλας...

Πεστα ρε , νικησαμε τον Διαγόρα (εχοντας φαει 2)  και το κάνανε και γλέντι

harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #836 on: October 29, 2008, 21:22:11 pm »

αυτα δε γουσταρω...τα θεατρα....ΓΑΜΩ ΤΗ ΒΛΑΧΙΑ ΜΟΥ

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
Re: Αθλητικές Ειδήσεις
« Reply #837 on: November 04, 2008, 01:40:54 am »

Ολυμπιακός για Μαλαφέεφ!

Μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού φαίνεται πως αποτελεί ο Βιάτσελαβ Μαλαφέεφ. Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο ίδιος ο Ρώσος τερματοφύλακας της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μιλώντας στη «Nevskoe Vremya», ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

«Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις. Ο Ολυμπιακό ενδιαφέρεται για μένα και πρόκειται για μία ομάδα με τακτική παρουσία στο Champions League», δήλωσε ο 16 φορές διεθνής άσος και πρόσθεσε: «Η Πόρτσμουθ ίσως χάσει τον Τζέιμς και τότε θα αναζητήσει τερματοφύλακα. Ο ιδιοκτήτης (Αλεξάντερ Γκαϊνταμάκ) έχει ρωσικές ρίζες και θα μπορούσε να αποκτήσει έναν παίκτη από τη Ρωσία. Η Τότεναμ απέκτησε τον Παβλιουτσένκο και ήθελε και τον Αρσάβιν. Η αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία μπορεί να επηρεάσει την ομάδα, αλλά όχι και τις προτεραιότητές της. Θέλουν να δημιουργήσουν μία από τις πιο ισχυρές ομάδες στο πρωτάθλημα. Πάντως η συζήτηση για μεταγραφή στην Αγγλία ίσως είναι άσκοπη, γιατί δεν έχω αρκετές συμμετοχές με την εθνική μου ομάδα. Έχω ακούσει και για το ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ. Δεν ξέρω κάτι προσωπικά, αλλά θα ήθελα να παίξω σε αυτή την ομάδα. Με είδαν και εκπρόσωποι της Μαρσέιγ, η οποία δεν είναι κακή ομάδα. Στο εγγύς μέλλον οι ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα θα απευθυνθούν στη Ζενίτ».

Ο 29χρονος τερματοφύλακας (1,85μ.) αγωνίζεται από το 1999 στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Την περασμένη περίοδο είχε 26 συμμετοχές στο ρωσικό πρωτάθλημα και 10 στο Κύπελλο UEFA, το οποίο και κατέκτησε με την ομάδα του. Το συμβόλαιό του λήγει το Δεκέμβριο του 2009.

[...]

sportfm.gr

Karaμazoβ
Veteran
Επιβεβαρυμένος

ad astra, per aspera

View Profile
« Reply #838 on: November 12, 2008, 14:37:44 pm »

Για το μοντέλο της πολυμετοχικότητας σε ποδοσφαιρικές ομάδες, την θέση που πήρε ο Ολυμπιακός στα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά το ζήτημα της βοήθειας του κράτους προς τις ομάδες για την κατασκευή γηπέδων, μίλησε ο Σωκράτης Κόκκαλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Εθνικό Κήρυκα της Νέας Υόρκης.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η πολυμετοχικότητα να εφαρμοστεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα των "ερυθρολεύκων" στο μέλλον, υποστήριξε ότι το συμφέρον του Ολυμπιακού όσον αφορά στα τηλεοπτικά ήταν να διαπραγματευθεί στην ελεύθερη αγορά, ενώ επανέλαβε πως η ομάδα του Πειραιά επιθυμεί να έχει ισότιμη αντιμετώπιση, όπως και όλες οι άλλες ομάδες, από την πολιτεία.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Τον τελευταίο καιρό είναι της μόδας η πολυμετοχικότητα, σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός σκέφτεται να εφαρμόσει παρόμοιο μοντέλο;

"O Ολυμπιακός εφάρμοσε πρώτος το μοντέλο της πολυμετοχικής Διοίκησης στην ΚΑΕ Ολυμπιακός από το 2004. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζεται σε μία ισχυρή Διοίκηση και στα εκατομμύρια των φιλάθλων του.

Στο μέλλον είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, αλλά η όποια επιλογή θα έχει όπως πάντα ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Ολυμπιακού και των φιλάθλων του".

Μαζί με τις άλλες μεγάλες ΠΑΕ της Α’ Εθνικής κατηγορίας πήρατε στα χέρια σας τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος με τη μορφή της Super League. Ωστόσο, στα τηλεοπτικά δρώμενα διαχωρίσατε την πορεία που είχατε. Δεν δημιουργείται ρήγμα στην Super League;

"Η Διοίκηση του Ολυμπιακού έχει ως βασικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων του Ολυμπιακού χωρίς βέβαια να αδιαφορεί για το γενικότερο συμφέρον του ελληνικού πρωταθλήματος ή ευρύτερα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οσον αφορά στην κεντρική τηλεοπτική διαχείριση ο Ολυμπιακός δεν ήταν και ούτε είναι εναντίον της ως ιδέα. Πιστεύει όμως ότι δεν ήταν κατάλληλη στιγμή όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες να υλοποιηθεί η κεντρική τηλεοπτική διαχείριση.

Βασικός λόγος είναι ότι το τοπίο στον ευρύτερο τομέα των ΜΜΕ αλλάζει άρδην και ως εκ τούτου σε 2 χρόνια οι συνθήκες θα είναι περισσότερο κατάλληλες και το έσοδο μεγαλύτερο για όλους από ότι αυτή τη στιγμή.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ολυμπιακός έκρινε ότι το συμφέρον του ήταν να διαπραγματευτεί στην ελεύθερη αγορά και όχι σε συνδρομητικό κανάλι το νέο του τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πιστεύω επίσης ότι ο τρόπος με τον οποίο έγινε η διαδικασία για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση θα μπορούσε να είναι διαφορετικός".

Μήπως θεωρείτε τον Ολυμπιακό "ριγμένο" σε ό,τι αφορά τις παροχές και διευκολύνσεις της Πολιτείας στον Παναθηναϊκό για τη δημιουργία του δικού του γηπέδου;

"Ο Ολυμπιακός είναι υπέρ της δημιουργίας νέων γηπέδων, καθώς μόνο μέσα από τέτοιες σημαντικές επενδύσεις μπορεί να αναβαθμιστεί ο κάθε σύλλογος, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τρανό παράδειγμα η τεράστια επένδυση του Νέου Γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Ολυμπιακός είναι επίσης υπέρ της "βοήθειας" του κράτους προκειμένου να είναι εφικτές τέτοιου είδους επενδύσεις. Ο Ολυμπιακός είναι κάθετος στο ότι οι παροχές ή οι διευκολύνσεις του κράτους θα πρέπει απαραίτητα να είναι ίδιες προς όλες τις ομάδες/επενδυτές.

Θα πρέπει να καταστεί σαφές, ότι ο Ολυμπιακός αν διαπιστώσει διαφορές στην αντιμετώπιση που θα έχει ο Παναθηναϊκός ή όποια άλλη ομάδα από το κράτος, θα απαιτήσει, βάσει σχετικού όρου του συμβολαίου για την παραχώρηση του Σταδίου Καραϊσκάκη, τους ίδιους ακριβώς όρους και για τον ίδιο".

http://sport24.gr/html/ent/019/ent.261019.asp

harris
Αbsolute ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #839 on: November 15, 2008, 16:30:29 pm »

λοιπον...φιλοι κωλογαυροι του κερατα...τι θα γινει αυριο;;;;εγω πσηφιζω 1Χ με περισσοτερο προς το χ

Pages: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 159 Go Up Print
Jump to: