• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 01:33:09 am

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 01:33:09 am

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 00:16:23]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426661
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 30
Guests: 117
Total: 147
spoun
krith
gkouskou
ntina
george14
arkou
Nikos_313
κοτζακ
marysmr
Baggelis
rigas_s
Joannapet
thunder
Mikekmp
asimomyti
antreassv
mark
mpizos
Vromofona Kathikia
parvanitid
EiriniGeo
eirinistyl
athena_apo
ArsenD
mariia
papatmaria
kkon
ilazarit
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2024-2025
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Πανεπιστήμιο και Παιδεία (Moderators: Tasos Bot, PolarBear) > Εξεταστική του κάθε πικραμένου... μάλλον του κάθε βολεμένου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Down Print
Author Topic: Εξεταστική του κάθε πικραμένου... μάλλον του κάθε βολεμένου  (Read 10213 times)
electric67
Θαμώνας

View Profile
Re: Εξεταστική του κάθε πικραμένου... μάλλον του κάθε βολεμένου
« Reply #15 on: September 11, 2020, 01:13:21 am »

Quote from: ΕΧΩ ΚΑΣΩΣΕΙ on September 11, 2020, 01:01:57 am
Εγω λεω να διαγραψουμε το τημμυ φιλαρακι επειδη δε παμε στα μαθηματα και τα περναμε διαβαζοντας απο το σπιτι με τις σημειωσεις και τα λυμενα θεματα που εχει το τημμυ.γρ τι λες ? ψηνεσαι?
Και αυτο τσιτ δεν ειναι? Εχεις δει στο παιδαγωγικο να εχουν site οι φοιτητες με παλια θεματα?

Υπάρχει διαφορά.

1. Αν μπεις στη διαδικασία να λύσεις παλιά θέματα κλπ κάτι μαθαίνεις. Δε τα κατανοείς σε βάθος αλλά μαθαίνεις πράγματα.

2. Αν μπεις στη διαδικασία να αντιγράψεις σε δια ζώσης εξέταση πάλι κάτι μαθαίνεις, θέλει να χεις ένα μικρό υπόβαθρο. Ακόμη και για να κάνεις σκονάκια θέλει να εχεις κάποιες γνώσεις βασικές ή αν σου ψιθυρίζει κάποιος πως να λύσεις μια ασκηση στην αίθουσα πάλι θέλει να ξέρεις τα θεωρήματα. Ας πούμε με την δια ζώσης αντιγραφή κάνεις το 2 να γίνει 5 αλλά όχι το 0 να γίνει 5.

3. Με την εξ αποστάσεως εξέταση γίνονται αδικήματα όπως πλαστοπροσωπίας,επ αμοιβής εξέταση-να δώσει άλλο άτομο τα οποία στη δια ζωσης είναι περιορισμένα. Επίσης μέχρι και το 0 μπορεί να γίνει 5 σε αυτήν την περίπτωση,αντιγράφοντας απλά τις απαντήσεις και μη γνωρίζοντας ουτε τι περιλαμβάνει η ύλη.Δηλαδή πρόκειται απλά για εξευτελισμό και με επικίνδυνες προεκτάσεις για ολη τη κοινωνία...σκεφτειτε να γινεται κατι τετοιο στη φαρμακευτικη
« Last Edit: September 11, 2020, 01:16:03 am by electric67 » Logged
kostisgialamas
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #16 on: September 11, 2020, 01:13:41 am »

Φύσα Μάη μου να φας τριφύλλι
sent from mTHMMY 
Odysseask
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: Εξεταστική του κάθε πικραμένου... μάλλον του κάθε &
« Reply #17 on: September 11, 2020, 01:17:00 am »

Ο διάλογος σχετικά με τις περιπτώσεις αντιγραφών δεν μπορεί να γίνει χωρίς αναφορά στο τωρινό σύστημα αξιολόγησης (της ηλεκτρονικής εξεταστικής) και τα ζητήματα που το αφορούν (π.χ. η πτώση του μέσο όρου στην εξεταστική του Ιουλίου, τις αδυναμίες του κ.ά.), στην καραντίνα και τις επιπτώσεις της (αναπροσαρμογή των φοιτητών σε νέες συνθήκες διαβάσματος κ.ά.) αλλά και ευρύτερα (π.χ. η ύπαρξη μαθημάτων με πλήρως δυσανάλογους Μ.Ο. από εξεταστική σε εξεταστική που δεν έχουν και αντίκρυσμα με το χρόνο διαβάσματος και παρακολούθησης μαθημάτων του καθενός). Έτσι, για να έχει νόημα ο διάλογος ως προς τις αντιγραφές και να οδηγήσει σε ανάλογη δράση - να μην κουνάμε δηλαδή απλά το δάχτυλο επιρρίπτωντας την ευθύνη εξολοκλήρου στους φοιτητές και στην ατομική ευθύνη - πρέπει να διερευνηθεί γιατί αρχικώς φοιτητές καταφεύγουν στην αντιγραφή πράγμα που αφορά τον τρόπο διδασκαλίας των μαθημάτων (πράγμα που δεν έχει να κάνει μόνο με τους καθηγητές αλλά και το διαθέσιμο χώρο των αιθουσών, τον αριθμό των διδασκόντων κ.ά.), το κατά πόσο το πανεπιστήμιο προκαλεί το ενδιαφέρον του φοιτητή για ενασχόληση με το επιστημονικό του αντικείμενο κ.ο.κ. Γιατί στην τελική νομίζω μας επηρεάζει περισσότερο ο ευρύτερος "κακός" τρόπος διδασκαλίας, οι αδυναμίες του κάθε συστήματος αξιολόγησης κλπ. πάρα η ύπαρξη μεμονωμένων περιστατικών αντιγραφών (εκτός και αν μιλάμε για τις περιπτώσεις που ανέφερα στο αρχικό σχόλιο που όμως ανάγουν και σε άλλα ζητούμενα - έμμεση διωτικοποίηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης κ.ά.).

Φυσικά άμα κανείς εδώ θέλει απλά να βγάλει το άχτι του χωρίς να ενδιαφέρεται τόσο για την αντιμετώπιση των ανάλογων ζητημάτων, ας το κάνει ελεύθερα προφανώς. Ίσως είναι και απαραίτητο στις μέρες που περνάμε. Το κόμπλεξ ωστόσο που οδηγεί και σε προσβολή άλλων αντικειμένων σε κάθε περίπτωση δεν είναι σωστό.

“It is difficult for me to imagine what 'personal liberty' is enjoyed by an unemployed person, who goes about hungry, and cannot find employment.

Real liberty can exist only where exploitation has been abolished, where there is no oppression of some by others, where there is no unemployment and poverty, where a man is not haunted by the fear of being tomorrow deprived of work, of home and of bread. Only in such a society is real, and not paper, personal and every other liberty possible.”
kirios_imouna
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #18 on: September 11, 2020, 01:23:56 am »

Quote from: electric67 on September 11, 2020, 01:13:21 am

3. Με την εξ αποστάσεως εξέταση γίνονται αδικήματα όπως πλαστοπροσωπίας,επ αμοιβής εξέταση-να δώσει άλλο άτομο τα οποία στη δια ζωσης είναι περιορισμένα. Επίσης μέχρι και το 0 μπορεί να γίνει 5 σε αυτήν την περίπτωση,αντιγράφοντας απλά τις απαντήσεις και μη γνωρίζοντας ουτε τι περιλαμβάνει η ύλη.Δηλαδή πρόκειται απλά για εξευτελισμό και με επικίνδυνες προεκτάσεις για ολη τη κοινωνία...σκεφτειτε να γινεται κατι τετοιο στη φαρμακευτικη

Μπορείς να αναπτύξεις αυτό το επικίνδυνες προεκτάσεις για την κοινωνία ?

That's the way the ball bounces gee
τόνγκα
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #19 on: September 11, 2020, 01:31:15 am »

Καλο χαβαλε βγαλαμε και σημερα. Ευχαριστω μαγκες που μου κανατε ενδιαφερον αυτο το μιζερο βραδυ. Ξερω εναν φιλο που πληρωσε 3 ινδους για 2 δολαρια να του περασουν δικτυα 1.
ΧΑ ΧΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ 10 ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ !

Υ.Γ Πριν 1 χρονο ειχα παρει 5 με 10 μερες διαβασμα γιατι ο μητρακος ειναι ο μεγαλυτερος μαγειρας βαθμων, αλλα μαντεψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν καθομαι να κλαιω γιατι ειτε επαιρνα 10 ειτε 5 αυτα που εμαθα ειναι τα ιδια. Εσυ μαλλον πονας παααααααααααααρα πολυ!

Quote from: Endeavour X on June 02, 2014, 00:04:59 am
Γενικα ενιοτε με ανησυχει ποσο καλα μπορω να περασω μονος μου.
Δεν εννοω το τυπικα ηλιθιο αστειο που εξαγεται απ αυτο που ειπα.
Απλα καμια ταινια και κανα κασονι μπυρες νομιζω ειμαι οκ.
panos98
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #20 on: September 11, 2020, 01:38:40 am »

+999999
sent from mTHMMY 
K
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #21 on: September 11, 2020, 01:48:25 am »

Quote from: ΕΧΩ ΚΑΣΩΣΕΙ on September 11, 2020, 01:31:15 am
Ξερω εναν φιλο που πληρωσε 3 ινδους για 2 δολαρια να του περασουν δικτυα 1.

Άμα έχεις στοιχεία επικοινωνίας  στείλε σε pm γιατί μπορεί να τους χρειαστώ για δίκτυα τηλεπικοινωνιών και κινητές και δορυφορικές

Όσο για τα άλλα τα παλιόπαιδα εγώ λέω να τους δώσουμε στους καθηγητές στεγνά όσο είναι νωρίς γιατί η ιστορία με τον κορονοιο θα τραβήξει πολύ.

sent from mTHMMY  

https://www.youtube.com/watch?v=yVfR_fhZK58#t=2m41
Judas Priest saved me
Θαμώνας

View Profile
« Reply #22 on: September 11, 2020, 01:55:44 am »

Quote from: K on September 11, 2020, 01:48:25 am
Άμα έχεις στοιχεία επικοινωνίας  στείλε σε pm γιατί μπορεί να τους χρειαστώ για δίκτυα τηλεπικοινωνιών και κινητές και δορυφορικές

Όσο για τα άλλα τα παλιόπαιδα εγώ λέω να τους δώσουμε στους καθηγητές στεγνά όσο είναι νωρίς γιατί η ιστορία με τον κορονοιο θα τραβήξει πολύ.

sent from mTHMMY 

Μπογδάνο εσύ ?

Παίξε πανκ priest ρεε
Odysseask
Ανερχόμενος/Ανερχόμενη
**

View Profile
Re: Εξεταστική του κάθε πικραμένου... μάλλον του κάθε &
« Reply #23 on: September 11, 2020, 02:01:24 am »

Τζάμπα απάντησα στα σοβαρά. Όχι ότι είπα τίποτα και καλά δλδ αλλά συζήτηση καφενείου ή τίποτα...

“It is difficult for me to imagine what 'personal liberty' is enjoyed by an unemployed person, who goes about hungry, and cannot find employment.

Real liberty can exist only where exploitation has been abolished, where there is no oppression of some by others, where there is no unemployment and poverty, where a man is not haunted by the fear of being tomorrow deprived of work, of home and of bread. Only in such a society is real, and not paper, personal and every other liberty possible.”
mfilip
Θαμώνας

View Profile
« Reply #24 on: September 11, 2020, 02:14:37 am »

Αντι να τα βαλετε με τους γελοιους καθηγητες, που ο ενας περναει ολον τον κοσμο με 10ρια, ο αλλος δεν κανει ποτε προφορικες εξετασεις και περνανε ολοι με ενα mail, ο παραλλος εχει ποσοστα επιτυχιας 25%, τα βαζετε με τους φοιτητες
alexfaki
Θαμώνας

View Profile
« Reply #25 on: September 11, 2020, 02:26:10 am »

ποιος περναει τον κοσμο με 10αρια και με ενα μειλ ρε σεις??
mfilip
Θαμώνας

View Profile
« Reply #26 on: September 11, 2020, 02:28:38 am »

ε μην εκθεσουμε τους καθηγητες μας, τωρα κραζουμε τους φοιτητες
Bojack Horseman
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #27 on: September 11, 2020, 02:44:19 am »

ζωΓρΑφιΚη ΙΙ κΑι πΑραμΥθΙΑ Ι...
sent from mTHMMY 

I wanna be adored
DDT
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #28 on: September 11, 2020, 03:08:54 am »

Νομίζω ότι στα πλαίσια του πανεπιστημίου ο τρόπος που επιλέγει ο καθένας για να οδηγηθεί στο πτυχίο πρέπει ελάχιστα να αφορά τους άλλους. Στην περίπτωση των πανελληνίων ή κάποιου διαγωνισμού το αν θα αντιγράψει κάποιος ενδιαφέρει εξαιρετικά τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους καθώς αυτομάτως μειώνει τις δυνατότητες δικής τους επιτυχιας.

Στα πλαίσια του πανεπιστημίου όμως θεωρώ πως είναι άγονο να αναλώνεται κανείς - είτε είναι καθηγητής είτε μαθητής - στο αν οι φοιτητές χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να περάσουν τα μαθήματα. Στο κάτω-κάτω είναι ενήλικες και έχουν ευθύνη των πράξεων και των συνέπειών τους. Αν θέλει κάποιος να περάσει από αυτή τη σχολή και να μην πάρει χαμπάρι σχεδόν από τίποτε, να καταλήξει με ένα πτυχιο με βαθμό κυμαινόμενο μεταξύ 5-6 χωρίς να έχει αποκομίσει σχεδόν το παραμικρό και με ελάχιστες ικανότητες και ευκαιρίες για την μελλοντική του ένταξη στον εργασιακό τομέα (πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις οπως πχ βυσματικοί διαγωνισμοί στο δημόσιο) με γεια του και χαρά του. Στο πανεπιστήμιο οι περισσότεροι ήρθαμε για να μάθουμε πέντε πράγματα, δεν ήρθαμε για να ανταγωνιστούμε κανένα ούτε και θεωρούμε τις εξετάσεις σαν κάποιο είδος διαγωνισμού όπου πρέπει να διακριθούμε. Στο κάτω-κάτω ο βαθμος πολλές φορές δεν αντιπροσωπεύει το επίπεδο των γνωσεών μας. Ξέρω πχ άτομα που βαθμολογικά ήταν μέτριοι αλλά στην πραγματικότητα οι γνώσεις τους ήταν άφθονες. Φίλος μου δεν τελείωσε καν τη σχολή του και χάρη στις ικανότητές του και μόνο εδώ και ένα χρόνο εργάζεται στην Ισπανία. Γενικά η απόκτηση πτυχίου είναι κάτι διαδικαστικό, σημασία περισσότερη έχουν οι ικανότητες και οι γνώσεις πάνω σε συγκεκριμένα αντικείμενα και η δυνατότητα απόδειξής τους. Αυτά παίζουν ουσιαστικό ρολο και όχι το αν έγραψα πχ 10 στο Πεδίο ή στις Οπτικές Επικοινωνίες.

Έτσι λοιπον η αντιγραφή και η οποιαδήποτε άλλη πουστιά θέλει να χρησιμοποιήσει κανείς με αφήνει με λίγες ενστάσεις οι οποίες εντοπίζονται κυρίως στην παρούσα εξεταστική και έχουν να κάνουν με την μεγαλύτερη δυσκολία των θεμάτων λόγω των φαινομένων αντιγραφής. Μπάι δε γούεη, στο πανεπιστήμιο παίζονται πολύ χειρότερες αδικίες στα υψηλότερα κλιμάκια όπου υπάρχει όντως σοβαρό θέμα. Στο προπτυχιακό επίπεδο η αντιγραφή είναι μια πάγια τακτική την οποία προσωπικά ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα γιατί τη θεωρώ ανέντιμη απέναντι στον εαυτό μου αλλά δεν νομίζω ότι αξιζει να φέρει κανείς τα πάνω κάτω για την πάγια χρησιμοποίηση της από άλλους. Θεωρώ πως δεν βλάπτει εμένα περισσότερο απ' όσο βλάπτει αυτόν που τη χρησιμοποιεί. Επίσης δεν κατανοώ την αίσθηση της αδικίας που υπάρχει διάχυτη στο αρχικό ποστ. Ο βαθμός που έλαβα μου αρκεί για να νοιώσω καλά με τον εαυτο μου και ειδικά όταν τον έλαβα με το σπαθί μου. Το αν κατάφερε κάποιος άλλος να ισοβαθμισει ή να με ξεπεράσει με αθέμιτα μέσα αντιθετα θα έπρεπε να τονώνει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή μου εφόσον κατόρθωσα με τις δικές μου δυνάμεις και με τη βοήθεια του Θεού να πετύχω αυτό που ο άλλος επιστράτευσε κάθε είδους ατιμία για να το πετύχει.

Τέλος, σχετικά με τη δυσκολία των θεμάτων στις δύο τελευταίες εξεταστικές πιστεύω ότι οφείλεται περισσότερο στην προσδοκία των καθηγητών ότι θα υπάρξει μαζική αντιγραφή και αυτή ακριβώς η δυσκολία επιφέρει τέτοια φαινόμενα τα οποία επιβεβαιώνουν την αρχική πολιτική των καθηγητών. Άρα το θέμα της αντιγραφής θα έπρεπε να μας αφορά κατ' εξαίρεση για τις δύο τελευταίες εξεταστικές στο ότι δυσκολεύει τους υπόλοιπους στο να περάσουν τα μαθήματα. Νομίζω όμως ότι το λάθος είναι περισσότερο των καθηγητών λόγω της μανίας τους να ελαχιστοποιήσουν τις δυνατοτητες αντιγραφής. Εγώ προσωπικά εάν ήμουν καθηγητής θα αδιαφορούσα για το αν οι φοιτητές αντιγράφουν ή όχι. Στο κάτω-κάτω δουλειά μου είναι να διδάξω σωστά πέντε πράγματα και από εκεί και έπειτα ας κόψει ο καθένας το κεφάλι στο τι θα κάνει με αυτά. Ο ρόλος μου ειναι διδακτικός κατά κύριο λόγο και όχι κριτικός. Όπως εξήγησα, ο βαθμός που θα δώσω δε θα αντικατοπτρίζει πιθανόν το γενικό επίπεδο των φοιτητών αρα πιθανότατα και τη μελλοντική τους σταδιοδρομία. Νομίζω ότι η μανία ελέγχου πηγάζει από το γεγονός ότι παίρνουν πολύ σοβαρά τους εαυτούς τους και το λειτούργημά τους, καθώς και από το πόσο σημαντικοί νιώθουν ότι είναι ως κριτές των επιδόσεων των φοιτητών.

Σημειώνω ότι η ανοχή προς την ατιμία και την αδικία αφορά αποκλειστικά το πλαίσιο των φοιτητικών εξετάσεων λόγω του ειδικού χαρακτήρα του πανεπιστημίου που είναι (ή θα έπρεπε να είναι) βασικά η μετάδοση γνώσης και όχι η απονομή πτυχίων όπου ένα απλο νούμερο υποτιθεται θα αντικατοπτρίζει το επίπεδο του εκάστοτε φοιτητή. Σε αλλες καταστάσεις και περιβάλλοντα η παρανομία και η ατιμία σαφώς και πρέπει να αποφεύγονται.
Pignite
Θαμώνας

View Profile
« Reply #29 on: September 11, 2020, 03:22:53 am »

Quote from: bilpan on September 10, 2020, 22:34:22 pm
Ως εδω και μη παρεκει, είπαμε έγινε 1 φορα, 2 φορές , 3φορές ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
Τις τελευταίες μέρες οι συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων σε μία ομάδικη ενός έτους του τμήματός μας με το όνομα Ημμύθεοι είναι άκρως ανάρμοστη.
Λίγες μέρες πριν την εξέταση του κάθε μαθήματος , θα βρεθεί ένας πικραμένος  που θα χει την ιδέα να δημιουργήσει μια νέα ομαδική προκειμένου να "συνεργαστεί" (ανταλάξει τις λύσεις των εξετάσεων την ώρα της εξέτασης, μόνο που αυτό δεν λεγεται συνεργασία ) με κάποιους άλλους 50 περίπου πικραμένους. Το να οργανώνεται ομαδική αντιγραφή μπροστά στα μάτια άλλων 250 περίπου συναδέλφων που είτε έχουν περάσει το μάθημα με την ΑΞΙΑ τους σε προηγούμενη εξεταστική είτε κοπιάζουν και μελετούν το μάθημα για να το περάσουν με την ΑΞΙΑ τους είτε το χουν γραμμένο στα παλία τους τα παπούτσια
είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Προφανώς αυτοί οι "πικραμένοι" δεν έχουν αρχές ,ούτε αξίες τα κάνουν όλα είτε για να περάσουν το μάθημα είτε για να πάρουν  ένα καλύτερο νούμερο για βαθμό , αλλα τελικά αυτοί έχουν γίνει τα μεγαλύτερα ΝΟΥΜΕΡΑ μπροστά στα μάτια των συμφοιτητών τους. Προσωπικά  από δω και πέρα θα βλέπω με καλύτερο μάτι έναν φοιτητή του παιδαγωγικού που πέρασε ΑΞΙΑ την ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ Ι με 9 και τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΙΙ με 5 παρά έναν "πικραμένο συνάδελφο" που πέρασε το ΠΕΔΙΟ Ι με 5 και το ΛΟΓΙΣΜΟ ΙΙ με 9 αντιγράφοντας λύσεις που ούτε και αυτός δεν ξέρει τη γράφουν.
Εύχομαι Καλή Επιτυχία  στις αυριανές εξετάσεις, όχι όμως και στις ομαδικές αντιγραφής που κάποιοι οργανώνουν μέρες  τώρα. Κρίμα που κάποια από αυτά τα άτομα κάνουν τους παντογνώστες στα αμφιθέατρα, συμμετέχουν σε ομάδες του πανεπιστημίου μας και κάποια άλλα είναι ενεργά μέλη του φόρουμ μας.
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.
ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ COVID.
ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ.

χαχαχαχα μου θυμισες το επεισοδιο στο Κωνσταντίνου κ Ελένης που ο κατακουζηνος χτυπιεται επειδη επεσε το μονο θεμα που ειχε διαβασει η ελενη (ω ταφε μου κρεβατι νυφικο).
μονο ως τρολλ το εκλαμβανω το ποστ μιας κ σμρ εκανες το προφιλ
Pages: 1 [2] 3 4 5 Go Up Print
Jump to: