• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:20:48 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 15, 2025, 21:20:48 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[Today at 20:08:49]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by Nikos_313
[Today at 18:42:40]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[Today at 16:25:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[Today at 06:43:15]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[Today at 00:50:23]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:18 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[June 13, 2025, 14:43:58 pm]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]

[Εφ.Θερμοδυναμική]Παλιά θ...
by Giannis Masterio
[June 12, 2025, 22:30:38 pm]

Paid Internships in a Eur...
by okan
[June 12, 2025, 22:30:02 pm]

[ΔΣΗΕ] Γενικές απορίες, α...
by tasos_ntv
[June 12, 2025, 21:38:52 pm]

[Ηλεκτρονική Ι] Απορίες σ...
by RogueSoftware
[June 12, 2025, 12:19:21 pm]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by chris_krkls
[June 12, 2025, 11:20:29 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9957
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426660
Total Topics: 31711
Online Today: 213
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 63
Guests: 93
Total: 156
andrpats
taniakrg
vaggelisx
ΦΙδανης Αριστοτελης
mariia
karaths.d
kkotsopo
gtapalis
pxanthob
glavdakis
george polymeros
Deviate
Nikospneumatikos
TheKingInTheNorth
iliaskou
KZerenidis
Nikos_313
asterisdemetris
Yamal
victoria ginikopoulou
DimKaratzas
mgrivab
mzacharop
kstavroulis
Kpavlaras
Tesla_1
Stelios Leivas
DarkMagiK06
jimalexoud
m.renia
mixkats
tasos gourd
Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Ioannakoliou
Bill g
george14
georgino
cpapast
despoina15
Petran25
spoun
xarabalios
chrisg
Leou
antreassv
aris123321
apostchris
JoHn!
andyy
evax
JiMan5
jojos
Lmnop
kimxnas
superkolios
Denisivo
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
Πληροφορίες Καθηγητών
THMMY.gr > Forum > Τμήμα-Πανεπιστήμιο-Παιδεία > Φοιτητικές ομάδες (Moderators: Mr Watson, Tasos Bot) > Ψάχνω ομάδα.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: Ψάχνω ομάδα.  (Read 14530 times)
L
WebSlave
Καταστραμμένος

Bad faith

View Profile
Re: Ψάχνω ομάδα.
« Reply #15 on: October 06, 2019, 14:23:25 pm »

Quote from: Μπιγκόνια on October 05, 2019, 03:11:20 am
Αποστολόφ εννοείς Tongue
+++
(https://www.thmmy.gr/smf/index.php?topic=68023.0)

It was the best of times, it was the worst of times, it was the age of wisdom, it was the age of foolishness, it was the epoch of belief, it was the epoch of incredulity, it was the season of Light, it was the season of Darkness, it was the spring of hope, it was the winter of despair, we had everything before us, we had nothing before us.

tzortzis
Global Moderator
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

What else?

View Profile
« Reply #16 on: September 27, 2023, 15:35:23 pm »

δεν ειναι οτι ψαχνω ομαδα τωρα, απλα γενικα τι δεξιοτητες χρειαζομαι δεν γνωριζω και ποτε καποιος μπορει να θεωρηθει ετοιμος για να συμμετεχει σε μια φοιτητικη ομαδα, εστω μονο για να βλεπει κανεις,  γιατι προφανως υπαρχουν πολυ πιο qualified ατομα απο εμενα και τον μεσο δευτεροετη που θα παρουν πιο σημαντικες θεσεις

γενικα θα ενδιαφερομουν για πληροφοριες του τυπου δεχονται απο πιο μικρα ετη, πρεπει να εχεις καλα hands on skills ή να ξες απο ηλεκτρονικα και κυκλωματα

αυτα προφανως ειναι αναλογα και την ομαδα/θεση αλλα καποιος που γνωριζει για αναλογα θεματα θα ηθελα να με βοηθησει σε αυτο γιατι ειμαι λιγο χαμμενος

Quote from: MrRobot on March 21, 2017, 17:52:48 pm
Πολιτισμός είναι να έχεις καζανάκι σπίτι σου, κουλτούρα είναι να το χρησιμοποιείς
chatzikys
Global Moderator

Nah I'd Win

View Profile
« Reply #17 on: September 27, 2023, 16:02:46 pm »

πιστεύω ότι υπάρχουν ομάδες που θα σε πάρουν ακόμα και να μην έχεις πολλές δεξιότητες

Quote from: chatzikys
Improvise Adapt Overcome

Quote from: manotronic on December 05, 2003, 20:33:06 pm
{...}Αλλα μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους. Ρώτα και αλλού, ψάξε λίγο, και αν εχείς τη δυνατότητα "κρέμασε τα" ΕΣΥ στο φόρουμ.
geo66
Θαμώνας

View Profile
« Reply #18 on: September 27, 2023, 16:05:06 pm »

Quote from: tzortzis on September 27, 2023, 15:35:23 pm
δεν ειναι οτι ψαχνω ομαδα τωρα, απλα γενικα τι δεξιοτητες χρειαζομαι δεν γνωριζω και ποτε καποιος μπορει να θεωρηθει ετοιμος για να συμμετεχει σε μια φοιτητικη ομαδα, εστω μονο για να βλεπει κανεις,  γιατι προφανως υπαρχουν πολυ πιο qualified ατομα απο εμενα και τον μεσο δευτεροετη που θα παρουν πιο σημαντικες θεσεις

γενικα θα ενδιαφερομουν για πληροφοριες του τυπου δεχονται απο πιο μικρα ετη, πρεπει να εχεις καλα hands on skills ή να ξες απο ηλεκτρονικα και κυκλωματα

αυτα προφανως ειναι αναλογα και την ομαδα/θεση αλλα καποιος που γνωριζει για αναλογα θεματα θα ηθελα να με βοηθησει σε αυτο γιατι ειμαι λιγο χαμμενος

πάνω από όλα πρέπει να έχεις όρεξη να ασχοληθείς και να μάθεις, και αυτό να το δείξεις είτε στα cover letters είτε στις συνεντεύξεις. Συνήθως προαπαιτούμενα έχουν οι software θέσεις, κάτι που είναι σχετικά εύκολο να αποκτήσεις ένα αρχικό background.

Γενικά, πάντως, κάντε αιτήσεις σε θέσεις που θα σας ενδιέφεραν να ασχοληθείτε, μην σκέφτεστε ότι ίσως κάνουν και πιο qualified άτομα.

https://www.youtube.com/watch?v=E6D8k0jE9Uk
Rick Deckard
Veteran
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

Finished.

View Profile
« Reply #19 on: September 27, 2023, 20:50:18 pm »

Quote from: tzortzis on September 27, 2023, 15:35:23 pm

Speaking από την SpaceDot, 18/10 έχουμε recruitment. Γενικά οι προϋποθέσεις είναι η όρεξη για μάθηση. Τα μαθήματα της σχολής συνήθως καλύπτουν τα βασικά, οπότε από εκεί ξεκινάς και μαθαίνεις σιγά σιγά

No, four! Two, two, four! And noodles.
tzortzis
Global Moderator

What else?

View Profile
« Reply #20 on: September 27, 2023, 21:20:35 pm »

θα την εχω σιγουρα στο νου μου την ημερομηνια γιατι ειναι απο τα πραγματα που με ενδιαφερουν παρα πολυ Grin γενικα οι φοιτητικες ομαδες και ειδικα space related ομαδες, σε ευχαριστω πολυ!! Cheesy

Πολιτισμός είναι να έχεις καζανάκι σπίτι σου, κουλτούρα είναι να το χρησιμοποιείς
tzortzis
Global Moderator

What else?

View Profile
« Reply #21 on: September 27, 2023, 21:23:46 pm »

Quote from: geo66 on September 27, 2023, 16:05:06 pm
πάνω από όλα πρέπει να έχεις όρεξη να ασχοληθείς και να μάθεις, και αυτό να το δείξεις είτε στα cover letters είτε στις συνεντεύξεις. Συνήθως προαπαιτούμενα έχουν οι software θέσεις, κάτι που είναι σχετικά εύκολο να αποκτήσεις ένα αρχικό background.

Γενικά, πάντως, κάντε αιτήσεις σε θέσεις που θα σας ενδιέφεραν να ασχοληθείτε, μην σκέφτεστε ότι ίσως κάνουν και πιο qualified άτομα.

ωραια γιατι ηταν κατι που με αγχωνε, οχι τοσο οτι δεν εχω τις δεξιοτητες γιατι μολις τελειωσα το πρωτο ετος αλλα οτι δεν υπαρχει χωρος για μενα καπου ενω εχω ορεξη να μπω και να ασχοληθω και να μαθω  Sad

Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #22 on: September 27, 2023, 21:31:33 pm »

Quote from: tzortzis on September 27, 2023, 21:23:46 pm
ωραια γιατι ηταν κατι που με αγχωνε, οχι τοσο οτι δεν εχω τις δεξιοτητες γιατι μολις τελειωσα το πρωτο ετος αλλα οτι δεν υπαρχει χωρος για μενα καπου ενω εχω ορεξη να μπω και να ασχοληθω και να μαθω  Sad
το κυριοτερο είναι να θες εσύ να ασχοληθείς, αν περίμεναν να ξέρεις τα πάντα, δεν θα πήγενες σε φοιτητική ομάδα αλλά για δουλειά  Tongue.

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

BCosT
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #23 on: October 09, 2023, 14:31:12 pm »

Καλησπέρα. Απλα ψάχνω μια φοιτητική ομάδα και δεν ξέρω όχι μόνο σε ποια ομάδα να εγγραφτω αλλά και πως να εγγραφτω.
sent from mTHMMY 
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #24 on: October 09, 2023, 16:10:17 pm »

Quote from: BCosT on October 09, 2023, 14:31:12 pm
Καλησπέρα. Απλα ψάχνω μια φοιτητική ομάδα και δεν ξέρω όχι μόνο σε ποια ομάδα να εγγραφτω αλλά και πως να εγγραφτω.
sent from mTHMMY  
Πάνω πάνω και αριστέρα στο φόρουμ στα links, υπάρχουν links για τις περισσότερες φοιτητικές ομάδες, μπορείς να επισκεφτείς τις ιστοσελίδες τουςς και τα social media τους για να δεις με τι ασχολούνται. Επίσης κάποιες ομάδες οργανώνουν κάποιες παρουσιάσεις στο κεδεα για να δείξουν με τι ασχολούνται. Αν θες να μάθεις περισσότερα πράγματα για κάποια ομάδα, μπορείς να τους στείλεις κάποιο μύνημα. Τα στοιχεία επικοινωνίας μπορείς να τα βρεις στις σελίδες τους.

Αρχικά εσύ με τι θα ήθελες να ασχοληθείς?

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

okan
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #25 on: October 09, 2023, 16:32:21 pm »

sent from mTHMMY 

Σταδιακά θα αρχίσουν να βγαίνουν καλέσματα των ομάδων που είναι ενεργές στο Πολυτεχνείο για νέα μέλη. Όπως ρώτησε και ο Cat, έχεις κάποιο ενδιαφέρον που θες να καλύψεις μέσα από τις ομάδες;
BCosT
Νεούλης/Νεούλα
*

View Profile
« Reply #26 on: October 09, 2023, 17:11:26 pm »

Δεν έχω ιδέα ακόμα με τι θέλω να ασχοληθώ αλλά έχω ακουσει για κάποιες ομάδες που ασχολούνται με τη ρομποτική, τη πληροφορικη που με ενδιαφέρει ή ακόμα υπάρχει φοιτητικος διαγωνισμός μαθηματικών που κάνουν προετοιμασια . Απλά θέλει λίγο ψάξιμο και επίσης επειδή δεν έχω κανα τρομερό υπόβαθρο δεν ξέρω αν έχω και την δυνατότητα να συμμετάσχω σε κάτι τέτοια προτζεκτ
sent from mTHMMY 
Aitiatos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #27 on: October 09, 2023, 19:54:34 pm »

Quote from: BCosT on October 09, 2023, 17:11:26 pm
Δεν έχω ιδέα ακόμα με τι θέλω να ασχοληθώ αλλά έχω ακουσει για κάποιες ομάδες που ασχολούνται με τη ρομποτική, τη πληροφορικη που με ενδιαφέρει ή ακόμα υπάρχει φοιτητικος διαγωνισμός μαθηματικών που κάνουν προετοιμασια . Απλά θέλει λίγο ψάξιμο και επίσης επειδή δεν έχω κανα τρομερό υπόβαθρο δεν ξέρω αν έχω και την δυνατότητα να συμμετάσχω σε κάτι τέτοια προτζεκτ
sent from mTHMMY 

Όπως ειπώθηκε και παραπάνω, δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο ιδιαίτερο υπόβαθρο για να μπεις στις περισσότερες φοιτητικές ομάδες. Το όλο πόιντ των φοιτητικών ομάδων είναι να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το said υπόβαθρο.

Εφόσον δεν είσαι σίγουρο με τί θελεις να ασχοληθείς, προτείνω να περάσεις από όσα recruitment events γίνονται τώρα στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους (οι περισσότερες ομάδες έχουν recruitment αυτήν την περίοδο) ώστε να μιλήσεις με παιδιά από διάφορες ομάδες και να πάρεις μία μικρή γεύση από αρκετές.
Aitiatos
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #28 on: October 09, 2023, 19:55:59 pm »

sent from mTHMMY 

Όσον αφορά το πώς να εγγραφείς, σε όλες τις ομάδες που ξέρω, συμπληρώνεις μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος απλά. Οπότε μην ανησυχείς γι'αυτό.
okan
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #29 on: October 09, 2023, 22:23:32 pm »

Quote from: BCosT on October 09, 2023, 17:11:26 pm
sent from mTHMMY 

Πολλά ανακοινώνονται εδώ στο τημμυ, άλλα θα τα μάθεις από τα μαθήματα (θα γίνουν οι ανακοινώσεις εκεί) και κάποια θα τα δεις σε αφίσες στο πολυτεχνείο. Απ' ότι καταλαβαίνω είσαι πρώτο έτος, οπότε μην τρελαίνεσαι. Θα τα δεις όλα αυτά εν καιρώ. Οι φοιτητικές ομάδες θέλουν πάντα νέο κόσμο και ακόμη κι αν δεν έχεις τις απαιτούμενες γνώσεις που είναι απαραίτητες για να συνεργαστείτε θα σου το πουν τα παιδιά ώστε να ξαναμιλήσετε όταν τις έχεις.
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print
Jump to: