• Downloads
  • ! Read Me !
  • Μαθήματα
  • Φοιτητικά
  • Τεχνικά Θέματα
  • Συζητήσεις
  • Happy Hour!
  • About THMMY.gr
 V  < 
Search:  
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:48:01 pm

Login with username, password and session length
Links
  Thmmy.gr portal
   Forum
   Downloads
   Ενεργ. Λογαριασμού
   Επικοινωνία

Χρήσιμα links
   Σελίδα τμήματος
   Βιβλιοθήκη Τμήματος
   Elearning
   Φοιτητικά fora
   Πρόγραμμα Λέσχης
   Πρακτική Άσκηση
   Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση Φοιτητών
   Διανομή Συγγραμμάτων
   Ψηφιακό Καταθετήριο Διπλωματικών
   Πληροφορίες Καθηγητών
   Instagram @thmmy.gr
   mTHMMY

Φοιτητικές Ομάδες
   ACM
   Aristurtle
   ART
   ASAT
   BEAM
   BEST Thessaloniki
   EESTEC LC Thessaloniki
   EΜΒ Auth
   IAESTE Thessaloniki
   IEEE φοιτητικό παράρτημα ΑΠΘ
   SpaceDot
   VROOM
   Panther

Πίνακας Ελέγχου
Welcome, Guest. Please login or register.
June 16, 2025, 17:48:01 pm

Login with username, password and session length

Αναζήτηση

Google

THMMY.gr Web
Πρόσφατα
[ΘΤΠΑ] Γενικές απορίες κα...
by Nikos_313
[Today at 16:56:56]

[Σ.Π.Η.Ε.] Γενικές απορίε...
by nmpampal
[Today at 16:30:35]

[Εφ.Θερμοδυναμική] Γενικέ...
by Λαμπτήρας
[Today at 15:55:08]

[Αρχές Οικονομίας] Να επι...
by _Trob
[Today at 13:28:21]

[Σ.Α.Π.Γ.] Εργασία 2025
by Nikos_313
[Today at 12:13:45]

Αποτελέσματα Εξεταστικής ...
by Nikos_313
[Today at 12:01:53]

Πρακτική Άσκηση ΤΗΜΜΥ 201...
by George_RT
[Today at 10:22:18]

[Διανεμημένη Παραγωγή] Γε...
by Διάλεξις
[Today at 01:56:37]

Ισραήλ - Ιράν: Πόλεμος στ...
by Katarameno
[June 15, 2025, 20:08:49 pm]

Αντικατάστασης πυκνωτή σε...
by nmpampal
[June 15, 2025, 16:25:56 pm]

[Σ.Π.Η.Ε.] Παλιά θέματα -...
by nmpampal
[June 15, 2025, 06:43:15 am]

Το thmmy.gr στο instagram...
by Mr Watson
[June 15, 2025, 00:50:23 am]

[Λογισμός ΙΙ] Απορίες σε...
by el mariachi
[June 14, 2025, 20:47:07 pm]

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ανέβασμα θεμά...
by tzortzis
[June 14, 2025, 16:54:08 pm]

Ρυθμίσεις Θεμάτων της Ανώ...
by el mariachi
[June 14, 2025, 11:56:45 am]

Πότε θα βγει το μάθημα; -...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 10:00:55 am]

Αρχείο Ανακοινώσεων [Arch...
by Nikos_313
[June 14, 2025, 09:58:14 am]

Αλέξης Τσίπρας, η επιστρο...
by Yamal
[June 14, 2025, 04:42:23 am]

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχή...
by IEEE SB
[June 14, 2025, 00:10:19 am]

[Δυναμική Συμπεριφορά ΣΗΕ...
by soko_freta
[June 13, 2025, 01:05:36 am]
Στατιστικά
Members
Total Members: 9959
Latest: valco08
Stats
Total Posts: 1426674
Total Topics: 31711
Online Today: 201
Online Ever: 2093
(April 17, 2025, 08:47:49 am)
Users Online
Users: 81
Guests: 110
Total: 191
ioannidisg
tasos gourd
stefpapa21
maria.r
Chaidec
evax
nikd
Lefo
themisb
Deviate
gcheristanidhs
Kv
daphnenik
manos_diakakis
evgeniaz
alexandraskol
Captain
Tasos Bot
Farmakis Aggelos
ore525
Ted Kaczynski
Gone_Forever
Sotirisbikos
ganasto
mrodi
dr.giorgos
Nikolas Tsamitros
swthrhs
lina_zs
Δημητρης Αξιμιωτης
Dimos Bachlas
dnikoa
Gregory_SP
A-TheITGuy
nataliapap
ioannisdamantis
Pcsc
npalami
Nikos.Ts
xeniam
xristodoulou
sofaki
Δημήτρης Διακολουκάς
AggelosZ
dimitris585
dimitris_diotis
panagiwt1s
jimalexoud
marnas
Νικη
chriskazakos
kvas
Fotis
mayia psarikoglou
kstavroulis
andreaspaper
anthi kotsani
Evripidis
vasilis saitis
kevangelo
Lykaonia
kathrin_p
despoina15
apob
gkg
kakousios
Pastellaki
Aris★
giorgosss03
tourlaza
mgrivab
annaparask
gkaramp
mrotskos
giorgos_skl
Petross
mdimitrig
hacky
Εμφάνιση

Νέα για πρωτοετείς
Είσαι πρωτοετής;... Καλώς ήρθες! Μπορείς να βρεις πληροφορίες εδώ. Βοήθεια για τους καινούργιους μέσω χάρτη.
Κατεβάστε εδώ το Android Application για εύκολη πρόσβαση στο forum.
Ανεβάζετε τα θέματα των εξετάσεων στον τομέα Downloads με προσοχή στα ονόματα των αρχείων!

Νέα!
  Όταν ανεβάζουμε φωτογραφίες στις Ανακοινώσεις και Έκτακτα νέα, βάζουμε τη μεγαλύτερη πλευρά 400 (width=400 ή height=400 ). π.χ. [img height=400 (κλείνει η αγκύλη) 
THMMY.gr > Forum > Μαθήματα Ενεργειακού Κύκλου > 7ο Εξάμηνο (Moderators: Mr Watson, Nikos_313) > [Τομέας Ενέργειας] Μαθήματα επιλογής 7ου εξαμήνου
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] 2 3 Go Down Print
Author Topic: [Τομέας Ενέργειας] Μαθήματα επιλογής 7ου εξαμήνου  (Read 8324 times)
leukosaraphs!
Veteran
Καταστραμμένος

εφακ

View Profile
[Τομέας Ενέργειας] Μαθήματα επιλογής 7ου εξαμήνου
« on: September 28, 2019, 17:26:06 pm »

Στον οδηγό σπουδών αναφέρει:

• Ο φοιτητής επιλέγει μαθήματα ελεύθερα στη βάση του περιεχομένου και των ECTS τους. Οφείλει να συγκεντρώσει 30 ECTS/εξάμηνο, από τα οποία 15ECTS/εξάμηνο κατ’ ελάχιστο, θα συμπληρώνονται από τα μαθήματα που προσφέρει ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και τα υπόλοιπα ECTS/εξάμηνο από τα μαθήματα που προσφέρουν οι Τομείς Ηλεκτρονικής & Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών ή ενδεχομένως άλλων μαθημάτων που προσφέρονται από Τμήματα του ΑΠΘ (μαθήματα ΔΟΝΑ) ή ιδρυμάτων της αλλοδαπής (πρόγραμμα ERASMUS). Ο μέγιστος αριθμός των ECTS μονάδων των μαθημάτων που δεν δύνανται να αντιστοιχηθούν προς μαθήματα του προγράμματος σπουδών του Τμήματος είναι 15 στο σύνολο του κύκλου ειδίκευσης.
  • Ο φοιτητής είναι δυνατόν να συγκεντρώσει το σύνολο των απαιτούμενων 30 ECTS/εξάμηνο για το δίπλωμα, επιτυγχάνοντας σε μαθήματα που προσφέρει ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και μόνο.

Επισής, το παρόν topic θα χρησιμοποιειταί για συζητήσεις επί των μαθηματών επιλογή (συγκρίσεις κλπ). Για πιο ειδικές απορίες ανά μάθημα, αναζητήστε στο κάθε sub-board το topic "Να επιλέξω το μάθημα ; ".

-What  do you get  when you cross  an insomniac, an agnostic and a dyslexic?
-Someone who stays up all night wondering if there is a Dog.

You can't spell fart without art

Quote from: Xplicit on June 17, 2018, 20:03:39 pm
Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τους Γερμανούς να φεύγουν ηττημένοι από τη Μόσχα  Grin
Fidelity
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
Re: [Τομέας Ενέργειας] Μαθήματα επιλογής 7ου εξαμήνου
« Reply #1 on: October 03, 2020, 12:43:03 pm »

Εσείς τι μαθήματα θα επιλέξετε αυτό το εξάμηνο;;
Θα τα πάρετε όλα από τον τομέα Ενέργειας ή και μερικά από αλλού;
Τι αξίζει από τον δικό μας τομέα;

Απλά να μοιραστούμε απόψεις για να βοηθηθούν και αυτοί που δυσκολεύονται να επιλέξουν.

Quote from: Διάλεξις on October 16, 2021, 12:12:06 pm
Κατάλαβαν ότι είμαι πρωτοετής και μου είπαν ότι οι τουαλέτες είναι στο κτίριο Ε.
Solarian
Θαμώνας

View Profile
« Reply #2 on: October 03, 2020, 14:24:52 pm »

Quote from: Fidelity on October 03, 2020, 12:43:03 pm
Τι αξίζει από τον δικό μας τομέα;

Είμαι στο ΠΠΣ αλλά θα προσπαθήσω να τα περιγράψω μήπως και σας βοηθήσω. Επειδή δεν τα έχω περάσει όλα θα πω μόνο για αυτά που έχω ασχοληθεί.

Μεταφορά και Διανομή Ηλεκτρικής Ενέργειας: Εξαιρετικοί διδάσκοντες, ενδιαφέρουσες διαλέξεις και ύλη (γραμμές μεταφοράς, μοντελοποίηση και αντιστάθμιση τους, καλώδια, πεδία από τις γραμμές κα). Η εξέταση έχει θεωρία και ασκήσεις. Η θεωρία είναι από τις διαφάνειες και οι ασκήσεις βγαίνουν εύκολα με τις σειρές. Συνήθως γίνεται ανακύκλωση και στα δύο. Επίσης κάποια κομμάτια της θεωρίας του μαθήματος τα συναντάς και στο μάθημα ΥΜΕΣ του 9ου εξαμήνου.

Ηλεκτρικές Μηχανές ΙΙ: Ασχολείται με επαγωγικές μηχανές που είναι αρκετά σημαντικές και τις συναντάς και σε επόμενα μαθήματα (ΕΚΣΗΕ, Συστήματα ηλεκτροκίνησης). Το μάθημα το κάνει ο Μαδεμλής και είναι όπως τον ξέρετε από τις μηχανές I. Έχει 3 εργαστηριακές ασκήσεις για τις οποίες πρέπει να παραδόσεις γραπτή αναφορά ενώ μετά εξετάζεσαι και προφορικά στην ύλη του εργαστηρίου. Όλο το quest chain του εργαστηρίου πιάνει το 20% του βαθμού. Το υπόλοιπο 80% βγαίνει από την γραπτή εξέταση όπως στις μηχανές I.

Ηλεκτρονικά Ισχύος Ι: Είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά θέλει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για την εργασία (είναι μεγάλη και πιάνει μέρος του τελικού βαθμού) και την κατανόηση της ύλης. Έχει απαιτητικές προφορικές εξετάσεις από τον διδάσκοντα έτσι το προτείνω σε όσους και όσες θέλουν να αφιερώσουν τον αντίστοιχο χρόνο για ένα κατά τα άλλα αντικειμενικά πολύ ωραίο μάθημα.

Υψηλές Τάσεις Ι: Νομίζω πως έχει αλλάξει η ύλη σε σχέση με το ΠΠΣ οπότε μπορεί να μην ισχύει ότι λέω. Αρκετά διαφορετικό από την ύλη που βλέπεις μέχρι τώρα στη σχολή. Ήταν πανεύκολο να περάσεις γιατί υπήρχαν κάποιες ερωτήσεις θεωρίας που ανακυκλώνονταν και η άσκηση που έπεφτε έβγαινε εύκολα με τις σειρές. Είχε ενδιαφέρουσες εργαστηριακές ασκήσεις όπου και εδώ έπρεπε να παραδόσεις αναφορά κάθε βδομάδα και στο τέλος είχε μια προφορική εξέταση. Έπιανε μέρος του τελικού βαθμού. Δεν ξέρω τι ισχύει τώρα.

Μετάδοση Θερμότητας: Προφανώς δεν έχει σχέση με ηλεκτρισμό αλλά είναι καλό μάθημα. Ιδιαίτερα το μάθημα ασκήσεων από την κυρία Καδή είναι must. Τα θέματα συνήθως ανακυκλώνονται, κάποια από αυτά τα λύνει και μέσα στην αίθουσα. Εύκολο να γράψεις πολύ καλά αν ασχοληθείς λίγο. Δείχνουν κατανόηση σε λάθη στην εξέταση, ιδιαίτερα σε αυτούς που ξέρουν ότι παρακολουθούσαν και πχ μπερδεύτηκαν ή τους ξέφυγε κάτι.

Εισαγωγή στις εφαρμογές Πυρηνικής Τεχνολογίας: πολύ ενδιαφέρον, το προτείνω. Οι εξετάσεις έχουν θεωρία και ασκήσεις και είναι αρκετά εύκολες.

Για ΑΣΗΕ και ημιαγωγά δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη Tongue
« Last Edit: October 05, 2020, 21:28:34 pm by Solarian » Logged

Stars melting. Like ice cream, dream, gleam. Nothing seems.
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #3 on: July 01, 2021, 13:59:35 pm »

Ανάμεσα σε ΑΣΗΕ και ΔΣΗΕ, ποιο να επιλέξω?
Έχουν εξέταση θεωρίας?
Ποιό είναι πιο χρήσιμο?
Ποιό είναι πιο εύκολο?
Σε ποιο παίρνεις καλύτερο βαθμό?
Ποιό έχει καλύτερο καθηγήτη?

Quote from: kinezos on May 15, 2007, 00:54:29 am
Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
Quote from: pentium4 on March 07, 2016, 23:32:28 pm
ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."
"Ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το εφεύρεις"

ultraviolet
Veteran
Μόνιμος κάτοικος ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #4 on: July 01, 2021, 15:02:53 pm »

Quote from: Caterpillar on July 01, 2021, 13:59:35 pm
Έχουν εξέταση θεωρίας?
Ποιό είναι πιο χρήσιμο?
Ποιό είναι πιο εύκολο?

Κανένα
Fidelity
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #5 on: July 01, 2021, 15:15:54 pm »

Έχουν εξέταση θεωρίας?
Ποιό είναι πιο χρήσιμο?
Ποιό είναι πιο εύκολο?

Και τα 2 τα περνας με διαβασμα-λιώσιμο τις σειρές ασκήσεων. Είναι μαθήματα αδελφάκια, απλά εμένα τα ΑΣΗΕ μου φαίνονται πιο easy γιατί στα ΔΣΗΕ ζαλίζεσαι από τις πολλές πράξεις. Δύσκολο στην κατανόηση δεν είναι κανένα, έχουν 3-4 μεθοδολογίες που πρέπει να μάθεις. Τώρα για βαθμο Δσηε αυριο δινω οποτε θα επανελθω με νεοτερα.

Κατάλαβαν ότι είμαι πρωτοετής και μου είπαν ότι οι τουαλέτες είναι στο κτίριο Ε.
ultraviolet
Veteran

View Profile
« Reply #6 on: July 01, 2021, 15:18:52 pm »

Έχουν εξέταση θεωρίας?
Ποιό είναι πιο χρήσιμο?
Ποιό είναι πιο εύκολο?
1) Δεν έχει εξέταση θεωρίας ή τουλάχιστον δεν είχε πριν την κορώνα.
2) Να πω ότι ΔΣΗΕ δεν πήρα και τα ΑΣΗΕ ήταν υποχρεωτικα. Δεν ξέρω για τη χρησιμότητα. Και δεν ξέρω και πώς ορίζει κανείς τη χρησιμότητα. Για την αγορά εργασίας? Για τον υπόλοιπο τομέα? Αν είναι το πρώτο δεν έχω ιδέα. Αν είναι το δεύτερο είναι ψιλοαχρηστο για τον υπόλοιπο τομέα.
3) Για την ευκολία επίσης δεν μπορώ να πω πολλά δεδομένου ότι δεν πήρα ΔΣΗΕ. Η ύλη δεν είναι ιδιαίτερα δυσνόητη και τα μαθηματικά δεν είναι απαλευτα. Ωστόσο έχουν άπειρες πράξεις ΑΠΕΙΡΕΣ. Ειδικά τα ΔΣΗΕ απ' ότι μου είχαν πει. Αν κάνεις ένα λάθος δεν έχεις χρόνο να το διορθώσεις. Η εξέταση είναι αγώνας δρόμου.
4) Ο βαθμός δεν είναι δεδομένος και θα έλεγα είναι αρκετά δύσκολο να γράψεις άριστα γιατί σπάνια προλαβαίνεις να τελειώσεις. Πρέπει να είσαι μηχανή και στο τελος της ημέρας δεν εξετάζουν τόσο γνώσεις όσο ταχύτητα στο κομπιουτεράκι. Θέλει πολύ εξάσκηση στην ταχύτητα. Αυτά πριν την κορώνα. Τώρα παίζει να είναι χειρότερα.
5) Το team των διδασκόντων είναι το ίδιο. Μπακιρτζής - Μπίσκας. Νομίζω όμως πως στα ΔΣΗΕ μπαίνει μόνο ο Μπίσκας και στα ΑΣΗΕ δεν ξέρω τι παίζει τώρα που ο Μπακιρτζής έγινε πρόεδρος. Είναι όλοι κομπλεξικοί. Επίσης εγώ έβρισκα ιδιαίτερα βαρετές τις παραδόσεις. Σε σημείο να αφαιρείσαι απ' τη βαρεμάρα. Αλλά ίσως είμαι biased, γιατί έβρισκα το αντικείμενο απ' τα χειρότερα του τομέα.

Προτείνω να μπεις δοκιμαστικά σε μερικές παραδόσεις να δεις και μόνος σου τι παίζει και άμα σου φαίνεται ενδιαφέρον.
« Last Edit: July 01, 2021, 16:13:59 pm by ultraviolet » Logged
Fidelity
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #7 on: July 01, 2021, 15:31:35 pm »

Έχουν εξέταση θεωρίας?
Ποιό είναι πιο χρήσιμο?
Ποιό είναι πιο εύκολο?

Ας απαντησω και γω λοιπον πιο οργανωμενα:
1) Θεωρια δεν εξεταζει κανενα απο τα 2 μαθηματα (βεβαια προ κορωναιου στα ΔΣΗΕ ειχε 2 μοναδες θεωρια αλλα τωρα μονο ασκησεις)
2)Πιο χρησιμο με την εννοια οτι θα το βρεις καπου μεταγενεστερα όχι, απλα προσωπικα θεωρω τα ΑΣΗΕ πολυ πιο ενδιαφεροντα απο τα ΔΣΗΕ. Και το λεω εγω που δεν εχω χασει καμια παραδοση θεωριας. Στα ΔΣΗΕ η θεωρια ειναι ενα τπτ, στα ΑΣΗΕ θα ακουσεις και 2 πραγματα για το χρηματιστηριο ενεργειας, για υδροηλεκτρικα κτλ.
3)Πιο ευκολο προσωπικα θα πω τα ΑΣΗΕ. ΑΛΛΑ οπως ειπαμε εχουν φουλ εξασκηση σε πραξεις δλδ πρεπει να σαι αποφοιτος ΤΕΙ Λογιστικης Πρέβεζας για να τα πας καλα με τοσες πραξεις.
4)Βαθμο να λαβεις υποψην οτι στα ΑΣΗΕ εχει και προαιρετικο θεμα- ασκηση που δινει plus μια μοναδα.
5)Καθηγητες θεωριας ΑΣΗΕ ο Μπακιρτζης και ασκησεις ο Ρούμκος και στα ΔΣΗΕ θεωρια ο Μπίσκας και ασκήσεις ο Παπάζογλου. Μπακιρτης και Μπίσκας λόγω της βαρετής θεωρίας θα σου φανουν υποτονικοί. Οι μεταπτυχιακοι στις ασκήσεις πολύ επεξηγηματικοι και αξιζουν φουλ.

Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #8 on: July 01, 2021, 15:36:10 pm »

Πάμε και σε άλλη ερώτηση, ΑΣΗΕ ή μηχανές ιι ?
Πάντως οι μηχανές ι δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλαναν.

Μάργαρης, εν έτει 2003 "Για να κάνεις μια μεγάλη ανακάλυψη, πρέπει πρώτα να κάνεις μια μεγάλη μαλακία!
"Το πρόβλημα δεν είναι οι αιώνιοι φοιτητές. Το πρόβλημα είναι οι αιώνιοι συμφεροντολόγοι πολιτικοί (οποιασδήποτε βαθμίδας)."
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστείς διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν."

Fidelity
Εθισμένος στο ΤΗΜΜΥ.gr

View Profile
« Reply #9 on: July 01, 2021, 15:42:26 pm »

Quote from: Caterpillar on July 01, 2021, 15:36:10 pm

Easy απάντηση: Μακριά απο Μαδεμλη ότι και αν κάνει. Άμα δεν ξετρελάθηκες με Μηχανες Ι μην κανεις το ιδιο λαθος με μενα και παρεις Μηχανες ΙΙ γιατι θα ψαχνεις μετα να το αλλαξεις. ΑΣΗΕ με μια βδομαδα διαβασμα πας και για βαθμο, Μηχανες σου λεω απο τωρα με 10 μερες διαβασμα θα παρεις 6,5

Ξέρω ίσως πεταχτούν μερικοί ενεργειακοι και με κράξουν που αποτρεπω απο τις Μηχανες, αλλα ο καθενας κανει τις επιλογες του εδω πέρα.
« Last Edit: July 01, 2021, 15:44:57 pm by Fidelity » Logged

ultraviolet
Veteran

View Profile
« Reply #10 on: July 01, 2021, 15:48:09 pm »

Quote from: Caterpillar on July 01, 2021, 15:36:10 pm
Ούτε εμένα με ξετρέλαναν οι μηχανές και δεν βρίσκω και καλό το μάθημα του Μαδεμλή. Οι μηχανές 2 είναι παρόμοιας φιλοσοφίας με τις 1 στο πώς διδάσκονται, αλλά κατά τη γνώμη μου πιο εύκολες. Όντως όπως λεει και ο fidelity δεν πας για βαθμό και θέλουν αρκετό διάβασμα, αλλά για μένα είναι δύσκολος και ο βαθμός στα ΑΣΗΕ λόγω πράξεων (με το προαιρετικό θέμα δεν είχα ασχοληθεί). That being said εγώ θα διάλεγα μηχανές απλά και μόνο γιατί σιχαίνομαι τα ΑΣΗΕ.
illu
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #11 on: July 01, 2021, 16:07:59 pm »

Μεταξυ ΑΣΗΕ-ΔΣΗΕ: Πανω-κατω η ιδια φιλοσοφια ειναι, ισως τα ΑΣΗΕ ναχουν λιγο λιγοτερες πραξεις και μου ειχαν φανει λιιιιγο πιο ενδιαφεροντα

Μεταξυ Μαδεμλη-Οποιοδηποτε μαθημα στο τημμυ: οποιοδηποτε μαθημα στο τημμυ ειναι η απαντηση, εκτος αν πηρες μηχ Α,σου αρεσαν πολυ και σκεφτεσαι και να παρεις διπλωματικη στο Μαδεμλη

Επειδη μπορει σε μερικους ο Fidelity να ακουστει υπερβολικος: οι Μηχ Β ηταν το τελευταιο μαθημα της σχολης που ξεκινησα να διαβασω απτο 0.Ειδα τις διαφανειες των παραδοσεων του Μαδεμλη ξεφυλιζοντας και Chapman παραλληλα για να βλεπω αν εχει εξτρα πραγματα που αξιζουν.Μετα ελυσα τις ασκησεις των σειρων ασκησεων.Μετα ειδα οτι θεμα θεωριας υπηρχε στο thmmy απτο 2004.Μετα ελυσα θεματα ασκησεων απτο 2012 μεχρι το 2020.Καπου 3 βδομαδες μου πηρε ολο αυτο,γενικα ενδιαφερον το αντικειμενο δε λεω.Στις εξετασεις δεν καταφερα να ξεπερασω το 7.Αυτα.
WhiteRose
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #12 on: July 16, 2021, 14:23:49 pm »

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Μηχανές 2 ή υψηλές τάσεις 1;

Θα με ενδιέφερε στο μέλλον να ασχοληθώ με την ηλεκτροκίνηση, αλλά δεν πέρασα μηχανές 1 και γενικά μου φάνηκε λίγο δύσκολο. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να ασχοληθώ με το μάθημα όσο θα έπρεπε και ίσως φταίει και το γεγονός πως δεν έχω ιδέα από Πεδίο 1 και Πεδίο 2. Σε αυτή την περίπτωση τι θα μου προτείνατε;
Caterpillar
Veteran
Επιβεβαρυμένος

View Profile
« Reply #13 on: September 14, 2021, 20:11:07 pm »

Quote from: WhiteRose on July 16, 2021, 14:23:49 pm
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση. Μηχανές 2 ή υψηλές τάσεις 1;

Θα με ενδιέφερε στο μέλλον να ασχοληθώ με την ηλεκτροκίνηση, αλλά δεν πέρασα μηχανές 1 και γενικά μου φάνηκε λίγο δύσκολο. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να ασχοληθώ με το μάθημα όσο θα έπρεπε και ίσως φταίει και το γεγονός πως δεν έχω ιδέα από Πεδίο 1 και Πεδίο 2. Σε αυτή την περίπτωση τι θα μου προτείνατε;
νομίζω η πρώτη ερώτηση έχει απαντηθεί στο προηγούμενο ποστ.
Δεν χρειάζετε να πάρεις/περάσεις μηχανές για να ασχοληθείς με την ηλεκτροκίνηση.
Ναι νομίζω ότι φταίει το γεγονός ότι δεν έχεις ιδέα από το πεδίο 2, για αυτό δεν μπόρεσες να ασχοληθείς με τις 1. Αν ασχοληθηκες τελικά μέσα στο καλοκαίρι με το πεδίο 2 ή τις μηχανές 1 και σου άρεσαν τότε πάρε τις 2, αν δεν σου άρεσαν οι μηχανές μην τις παίρνεις.

dimitrsimou
Καταξιωμένος/Καταξιωμένη

View Profile
« Reply #14 on: October 09, 2021, 21:00:13 pm »

Ξέρει κανείς αν στο 7ο εξάμηνο δηλώσουμε μαθήματα π,χ με 29 ects  και στο 8ο με 31 ects είμαστε καλυμένοι? Ή πρέπει απο κάθε εξάμηνο να συμπληρώσουμε τουλάχιστον 30 ects;

One piece
Pages: [1] 2 3 Go Up Print
Jump to: